GUCCI?

Gucci model in black skintight suit
Gucci. Sophisticated yet sensual, you are
cutting-edge. Extremely classy, your attitude
can sometimes be described as snobby. However,
you are always elegantly outfitted in the
latest trend. You are modern and usually
serious, but sexual at the same time. As far as
guys are concerned, you tend to go after the
rich CEO. Guys love your tough-girl attitude
and can't resist your bold charm.

Which fashion designer are you?
brought to you by Quizilla


Kan detta med alla test stämma?!?! Inte många frågor man ska svara på, så att resultatet stämmer är inte så sannolikt precis

Are You a Good Girl och a Bad Girl?

You Are a Good Girl
You are 80% Good and 20% Bad Generally speaking, you're a very good girl. (But you don't have us totally fooled!)
Are You a Good Girl or a Bad Girl?

Keira Knigthley

Gillar Keira och hennes stil. Kolla in mössan o skorna och på armen har hon min "vill ha väska", det vill säga fendis "spy bag", den är hur läcker som helst. Den finns i en jätte fin grön färg, men ack så dyr den är, men man måste ju få drömma, någon gång kanske alla drömmar slår in?!?!

Keira Knigthley


bild från hollywoodrag.com

Har jobbat ikväll, det var inte så skoj. Det var rätt mycket folk i början, mycket barnfamiljer, sen vid 18-tiden försvann dom flesta. Jag fick sluta 40 min tidigare idag för det var inget folk och det var ju skönt. Tänkte jag skulle gå och lägga mig nu, men det är så svårt när min syster och hennes barn är här, då vill man bara kolla på henne (barnet) och gosa med henne. Fast hon är rätt så trött nu så hon ska nog gå och lägga sig, så då kan jag oxå göra det, måste få sömn om jag ska orka med morgondagen.
GODNATT!!!


Otursdag?!?!

Idag åkte jag in till stan, för att kolla lite i affär men framförallt skulle jag till systemet till imorgon, ni vet det är ju nyår  om ingen har missat det. Var mycket folk på stan, men det hade man väl räknat med? Ville gå i affärerna men jag orkade inte ritkigt, var bara en snabb runda inne på Lindex och Åhlens för att kolla efter mössa, men jag hittade ingen=(

När jag var på systemet skulle jag även handla till Sebbe  och då blev det lite problem med att få plats med allt i två påsar, så jag la 2 öl i min väska, jag tänkte det gör ju inget, men...........när jag hade varit på badhuset och lämnat lapp till min chef  märkte jag när jag skulle ta upp mina bilnycklar att väskan stank öl och en flaska hade gått sönder?!?! Fråga mig inte hur, för jag hade inte tappat den och jag hade varit jätte försiktig eftersom jag visste där låg två ölflaskor. Så min nya väska och mina nya vantar stinker bara öl, har tvättat både väskan och vantarna så jag hoppas öldoften försvinner. Sen har jag varit allämnt klumpig här hemma har varit nära att välta saker och ting, men som tur är har jag inte lyckats.. undra hur det kommer bli på jobb när jag ska dit, vad kommer då hända?!?!

På posten idag fick jag mina ebay skor som jag bloggade om för en vecka sedan. Dom var super sköna och skit snygga. Ska nog ha dom till min svarta klänning/kjol som jag ska ha på mig imorgon på nyår. Komme ladda upp bild på mitt klädval. Ska även ladda upp bilder på mina reafynd, hade jag tänkt mig, men det har inte blivit av än. Åker till Sebbe ikväll eller imorgon och sen kommer jag inte hem förräns på måndag kväll eller tisdag morgon, så det blir nog inget bloggande förräns då..

Ska ta och sy fast knappar i min jacka nu, sen ska jag lägga mig i sängen och vila innan jag ska till jobb. GOTT NYTT ÅR på er allesammans


Utomlandsresa?

Nu händer det grejer här hemma i Skåne. Idag vid matbordet funderade mamma över hur hon skulle fira sin 50-års dag. Antingen ville hon ha en stor fest (fast det är lite sent nu, hon fyller om om 1 ½ månad) eller ta med familjen på en resa. Svaret blev att vi antagligen ska ut och resa i februari, hela familjen. Ska bli skoj, hoppas bara det blir av och vi har tur med vädret dit vi ska, för det hade varit skönt att åka iväg o sola o bada, jag hade behövt det som uppladdning för min C-uppsats som jag ska skriva i år, så vi får se. mamma skulle kanske in till stan imorgon o se om hon kunde få hjälp med en resa av ngt slag, så roligt.. Tänk HELA FAMILJEN alla syskon med sambos/pojkvänner och barn och mamma o pappa det hade bara varit så himla skoj. Nu får vi hoppas allt det blir av oxå. Var bara tvungen att skriva av mig lite nu när man fått en så glad nyhet.

Förresten så snöar det jätte mkt här idag, har gjort hela dagen o gjorde igår oxå, det är mysigt, men man ska hålla sig inomhus för inte vill man ut och köra.

OBS!! innebär denna preliminära utlandsresan att jag måste ta tag i träningen och göra mig redo för "beachen 2006" redan!!!!! ojoj, en tuff månad då alltså.


Vårkläder

Nu börjar alla vårkataloger dimpa ner i brevlådan och "hysterin" börjar. Har kollat H&M katalogen och i Haléns katalogen och det blir lite shopping. Är på jakt efter shorts till sommaren, för jag tror det kommer hålla i sig, eller jag vet, för det var inte så mkt shorts förra sommaren, för det hade inte hunnit hit så nu i sommar tror jag alla kommer ha shorts. Lite tråkigt är det, för jag var på jakt efter shorts redan förra sommaren, men hittade inga och sen nu kommer alla ha det, det är lite synd att det blir så. Sen kommer det säkert vara helt ute sen, för då har man redan i USA haft shorts länge eftersom dom har lyxen att kunna ha det även nu (iallafall vissa delar).

Något annat jag är på jakt efter är linne och toppar i alla dess olika färger. Gick igenom min garderob för att se vad det är jag behöver och i princip behöver jag toppar i alla dess olika färger och former. Jag har många toppar, men det mesta är "party toppar" och det vill man inte gå runt med en helt vanlig dag på stan. Har faktiskt lyckats hitta några stycken i katalogerna, men är det snyggt i verkligeheten och hur mycket ska man handla innan La Redoute- katalogen kommer, för dom brukar ha snygga kläder. Har redan räknat ut att jag är uppe i 1600 kr från H&M och 400 kr från Haléns, det blir ganska mycket pengar.

Jag får väl "rensa" i mina beställningar igen och se om jag verkligen behöver allt som jag tänkte att jag skulle beställa. Kanske göra det nu?!?!

Nya "Ebbas" Veckor- Revyn

Var i affären för ett tag sedan och såg att den nya vecko revyn med Ebba som chefredaktör hade kommit. Normalt sätt köper jag aldrig Vecko revyn, men jag gillar Ebbas blogg och hon har en känsla för stil, dock tycker jag att det är lite överdrivet med alla så kallade märkeskläder hon alltid rekomenderar. Jag handlar nämligen aldrig märkeskläder, har inte råd, inte än iallafall, hade jag haft råd hade jag kanske gjort det men det är nog väldigt tveksamt, är lite snål när det gäller sånna saker som är på mode "just nu" när man kan hitta det billigt på H&M, Zara och de andra kedjorna. Iallafall återgår vi till Veckor- revyn. Har bara hunnit bläddra, men det ser väldigt bra ut, många bilder på kändisar så man kan få lite idéer vilket jag gillar mest och mycket mode. En helt klart förbättrad VR. Inte för att jag har läst VR det senaste året, men jag vet ju hur det har sett ut innan. Hoppas bara att detta håller i sig nu, så kommer VR bli min nästa tidning jag alltid köper. Ska prenumerera på 5 nr för 98kr så får vi se om det håller i sig.

En liknande.......

jacka köpte jag på H&M (bilden jag skulle länka). Min är lite annorlunda men ungefär samma stuk, mkt snygg är den

Premiere Of
bild från gettyimages.com



REA

Också var det annandagen igår och julrean var i full gång. Jag och min kära mor, var på Väla redan klockan 9 på morgongen, för att gå på H&M:s rea som startade tidigare för clubmedlemmar. Jag får säga att H&M hade ingen bra rea alls, men jag antar att det kommer efter nyår. Iallafall köpte jag ändå grejer fast så klart inte på rea, på H&M blev det:

Svart jacka (skulle länka till en bild här, men jag vet inte hur man gör, så bilden kommer senare)'
Blå väska
Blått linne


Sen efter H&M begav jag mig till Cubus, hade nämligen kollat in en jacka jag ville ha där, men självklart reade dom inte den ännu, så jag får väl se om dom kommer göra det senare, men det blev ett skärp därifrån, som jag skulle ha till min gamla vinterjacka, men när jag kom hem var det inte så fint till så det var lite synd.

Sen gick vi vidare på Väla och kom inte hem förrän lite innan 1500, så det var en låååång dag, men roligt hade vi.. Mina andra inköp blev;

En annan svart jacka, som var längre och "traditionell" från Vero Moda
Ett par svarta cityshorts, med pressveck och kostymaktig tyg - Vero Moda
Blå/turkos halsduk och vantar- Lindex
Tunika -Indiska
Guldigt smalt diadem- Glitter


Sen tror jag inte jag handlade mer, inte vad jag kommer ihåg iallafall, men det är lätt att glömma. Idag var jag och klippte mig och då var jag inom en affär i HBG och där blev det ett nytt skärp som jag hoppas ska funka på mina jacka, annars får jag byta det. Men det står att man bara har öppet köp 1 dag, kan detta stämma? Får affärer bara ha det i en dag? Jag tycker det låter konstigt, men så kanske det får lov att vara? Om det är någon som vet får ni gärna lägga en kommentar till detta inlägget.

Hmm jag kom på att jag inte har bloggat på jätte länge och inte berättat något om julen alls. Dagen innan julafton, var jag hemma hos Sebbe och firade jul. Sen på julafton var jag hemma med hela familjen och det var jätte mysigt. Senare på kvällen kom Sebbe, så glad blev jag=) i julklapp fick jag:

Flytta hemifrån saker, allt från kapsylöppnare till strykbräda
Popcornsmaskin
"Att lära mig sy"- böcker
Nytt täcke
Lyle Scott tröja
Tröjnoppare
Presentkort
Pengar

och allt annat jag har glömt eller inte orkar skriva

Så jag fick många bra julklappar som jag gillade. Det är ju så att förr var jag väldigt kräsen vad jag ville ha i julklapp/presenter så då kunde man inte köpa vad som helst till mig, men nuförtiden har jag inga "krav" alls utan man kan i princip köpa precis vad som helst, förutom kläder till mig. Kläder är något ingen får lov att köpa, för jag vill inte få saker som jag måste lämna tillbaka sen, för det tycker jag känns så dumt. Fast jag fick ju en tröja i julklapp detta år och det var tur att jag gillade den, men Sebbe visste att jag skulle tycka om den, för jag har velat att han skulle ha en sådan tröja.

Sitter förresten hos Sebbe nu så jag kanske ska gå och vara lite trevlig. Får blogga någon annan dag när jag har tid. Borde egentliegn plugga dom här dagarna, men jag orkar bara inte göra det, så vi får se när jag tar tag i det igen.


Huvudvärk

Nu har jag städat färdigt och allt, så det jag ska göra är att gå in i duschen och göra mig iordning för att åka till Sebbe. Tyvärr har jag så fruktansvärt ont i huvudet idag, det är väl förkylningen som gör det. ahh det är riktigt jobbigt och speciellt när vi ska äta middag och så ikväll med Sebbes familj. Hoppas bara det går över. Har egentligen inte så mycket att blogga om. Jag tycker det känns mer som jul nu iallafall, och imorgon är det ju faktiskt julafton, ska bli roligt. Tyvärr har Sebbe bestämt att han inte ska komma, riktigt tråkigt tycker jag, men det är han som har bestämt det och det är hans val.
Borde slänga mig i duschen nu, men jag har ingen ork kvar, men tyvärr måste det göras.. En riktigt god jul på er allesammans

Ebay


ebay. com
De här skorna vann jag på ebay, för en timme sedan. Hoppas dom är lika coola och snygga som jag hoppas att dom är. Kostade bara 176 kr med frakt och utan frakt blir det 95 kr, skit bra=) jätte billigt. Letade ju skor på Väla idag så jag hoppas att dom här är ungefär som jag vill ha, ville egentligen ha helt svarta, men som sagt rean börjar på måndag och "A girl can never get to much shoes". Skulle ha tränat nu, men jag blev jätte dålig igen efter jag kom hem och vilade, så det blir nog ingen träning förens på söndag, kan jag tänka mig, måste nog bli frisk först. Idag har jag börjat få lite julkänsla. Har slått in julklappar och allt, ska ner och hjälpa mamma städa eller ska fråga henne om hon behöver hjälp, för hon har tydligen rätt mycket kvar att göra, och jag har ändå inget att göra idag ändå.

Får se om jag bloggar mer idag, annars ska jag försöka hinna blogga lite imorgon eller på julafton, beror på om jag hinner. Annars god jul på er alla

Julklapparna avklarade

Har nästan precis kommit hem från Väla, usch säger jag bara. Var (bil)kö redan när vi kom dit och då var klockan lite över 1000, fattar inte var alla människor kommer ifrån. Iallafall hittade jag bra julklappar tror jag och hoppas jag. Har en liten present kvar till Lisett, tror jag vet vad jag ska handla, men vi får se. Sebbe är avklarad, hoppas han blir glad för presenterna han får=). Sen har jag handlat en 20kr present till julafton. Vi "tävlar" om julklappar för att fördiva tiden. Det går ut på att man ska slå tärning och om man får en 1:a eller en 6:a, får man välja en julklapp av dom andre som verkar vara intressant. Julklapparna är fortfarande inslagna så man vet ju inte vad man får, men det är ett roligt nöje.

Är fortfarande förkyld, men känns lite bättre idag än igår iallafall så det är ju skönt. kanske börjar släppa lite?! Vet inte om jag ska simma idag, jag vill ju, men jag får absolut inte ta i, utan bara ligga och glida, för anstränger man sig när man är fökyld kan det vara farligt och det är inte så bra dirket.

Ska slå in alla julklappar snart, men kan inte göra det förrän mamma och pappa kommer hem, för dom måste se på sakerna. Sen ska jag städa mitt rum och toaletterna här uppe på ovanvåningen, egentligen borde jag göra det redan nu, men vi får se, jag måste lägga mig ner i sängen och vila lite först, för det var ganska jobbigt att gå på Väla förkyld. Förresten hittade jag massor med grejjer jag vill ha på rean. Hoppas bara att dom rear ut dom sakerna, hade kunnat köpa dom idag, men känns så onödigt om dom har rea på måndag, då får man chansa, finns det kvar är det toppen, annars är det inte så mycket att kräma sig åt.


En önskan.....

.....Att hitta en liknande klänning imorgon när jag går på Väla, men det kommer jag väl inte göra. Hade varit roligt att göra det, men jag hade hellre velat ha en svart som man alltid har användning för. Får väl se om den perfekta "lilla svarta" dyker upp någongång.

37887-23
bild från gettyimages.com

Top Model

Idag på Top model gjorde dom om i håren. Det var två tjejer som domarna inte tyckte blev bra, så det ska ändras till nästa vecka, ska bli skoj att se. Sitter här och näsan bara rinner och rinner och rinner, och jag bara nyser och nyser och nyser, inte alls skoj. Vet inte hur jag ska orka gå på Väla imorgon, men Lisett är också lite "sjuk" så vi ska nog hjälpa varandra med detta =)..

Har rätt tråkigt nu, borde nog egentligen sova, men jag kommer väl inte kunna göra det , för jag kan inte andas genom näsan, och då är det rätt jobbigt för mig att sova. Hoppas jag blir bättre snart, hade ju tänkt träna imorgon, men vi får se hur det blir med det nu. Nej jag har inget vettigt att skriva här så jag borde väl gå och lägga mig. Godnatt och Sovgott


"Klappjakt" med mera

Då var klappjakten över. Vi var inbjuda till Lasse och Pavel för "klappjakt". Alla skulle ha med sig varsin present värda ca 50 kr, sen skulle man slå tärningar och presenterna och utmana varandra. Det var mycket roligt, får jag säga. Jag fick med mig hem:

Svart pasta
Kalaha spel

Bra julklappar, Sebbe vann ingenting, men det jag vinner är lika mycket hans som mitt, vi "spelade" tillsammans. Klädseln blev till sist västen och den vita tröjan, bra val, kände mig slapp men ändå lite "finare"

Jag har ju nämnt att boken jag lånade på biblioteket var borta, men....... jag HITTADE den, förstår ni vilken tur jag hade?!? Jag hade pratat med bibliotekarierna och allting om att boken var borta och hittade jag inte den skulle jag köpa en ny. Så när jag skulle gå hem från skolan så tänkte jag att jag går in i kopieringsrummet för att se om den ligger där ändå, fast jag är 100% säker på att jag la ner den i väskan, mendär låg den!!!!! Sååå glad blev jag, tänk er annars hade jag fått betala 450 kr för en bok som jag aldrig mer skulle använda och som inte ens var till mig själv.. Ahhh jag är såå himla glad..

En annan rolig sak som hänt idag är att min syster och henns söta barn var här när jag kom hem från skolan. Hon är den sötaste tjejjen som finns (hon är 5 månader gammal), ahh hon är så söt att man bara vill käka upp henne. Dom ska komma hit på julafton hela familjen, med pappan också, sen ska min andra syster och hennes sambo också vara här så hela familjen är samlad utom Sebbe =(, så tråkigt, för jag vill ha honom här hos mig, känns så tomt annars.

Jag har gått och blivit sjuk. Kände igår att jag inte mådde så bra, men idag är det betydligt värre. Är dunder förkyld. Så jag ska ligga i sängen och kolla på top model och Victoria Secrets fashion show och se om det är något spännande, annars zappar jag över till Las Vegas istället. Sen imorgon ska jag och Lisett till Väla och handla julkappar. Mina systrar har ordnat alla julklappar så den enda jag har kvar att handla till är Sebbe, så vi får se vad det blir, är så himla svårt.

Nähä nu ska jag surfa runder lite innan Top model börjar,  Bonsoir




Glamour

Charleston


ingen skola

Det blev ingen skola för mig idag. Jag kände mig lite bättre när jag skulle ha åkt till skolan, men jag vet att jag hade inte orkat vara där hela tiden och då är det inte så lönt att köra ändå till Halmstad för 1 timme eller något. Istället har jag legat och läst här hemma lite. PANIk har jag också fått, hittar inte en bok jag har lånat på bilioteket och den ska in imorgon. Jag är 100% säker på att jag hade den i väskan, men idag när jag skulle ta upp den var den borta, kan någon ha stulit den för mig? Jag har ringt biblioteket och jag skulle in till dom imorgon och prata med dom, ahh tänk om jag får betala för boken?!?! Då blir jag galen, jag slarvar ALDRIG bort grejjer, ALDRIG.

Ska snart köra till S, det blir "klappjakt" ändå ikväll. Känner mig lite sådär halvt om halvt, som om förkylningen inte har slagit till riktigt ännu, så det kommer väl lagom till julafton.

Ska väl gå och göra mig iordning nu och packa väskan. vet inte om jag ska hem om imorgon innan jag åker till skolan, ska nämligen inte vara iskolan förrän kl 12, men jag får väl hem och kolla efter boken en sista gång kanske?!?! SINNE har jag, men så kan det gå ibland.

Velar i klädvalet ikväll, det blir antingen:

svarta  cheap monday jeans
vit tröja MQ
brun väst


eller

svarta cheap monday jeans
vitt linne Gina Tricot
svart bolero från H&M


vad ska jag ha?!?!?!

skola eller inte?

Vaknade imorse, tidigt imorse och kände att jag inte mådde så jätte bra, somnade om och sen vaknade jag för en timme sedan. Mår fortfarande inte så bra, känns som jag skulle kunna spy när som helst och förkyld har jag blivit, märkligt att detta kan komma under natten och man inte känt något innan. Iallafall står jag mellan valet och kvalet att åka till skolan idag. Det är en viktig lektion för att kunna genomföra seminariet imorgon, men jag skulle lika bra kunna läsa det till mig i böckerna, men vilket är då jobbigast? Sen vet jag inte om vi skulle träffas i gruppen idag och prata ihop oss inför seminariet eller om vi skulle gör det imorgon. Hade det varit imorgon hade det inte gjort så mycket, sen ikväll är det "klappjakt" och jag orkar inte så som jag mår nu.. Ja vi får se vad som händer, kanske mår bättre om en timme när jag ska åka till skolan.

Nu var det gjort!

Så var träningen över (iofs ett tag sedan nu). När jag kom dit var det bara jag, och då hade det inte blivit någon träning, för jag kan inte simma i ett badhus alldeles själv, det är lite läskigt+ att man aldrig vet vad som kan hända. Är ganska trött nu, skulle ha lagt mig i sängen o läst artiklarna som vi fick iskolan idag, har lite ont om tid imrg nämligen, men jag får ävl börja läsa dom när jag har gjort mig redo för sängen..

Dagens outfit
Blå H&M- &denim jeans
svart linne Gina Tricot
creme vit bloreotröja från H&M
Halsband från Åhlens
Svarta låga stövlar

Imrgon ska jag till skolan och sen efter det direkt till S, sen på onsdag till skolan från S, så det blir mycket körande. Imrgon har jag tänkt mig

Svarta cheap monday jeans
vit tröja m knappar från MQ
Väst från ULLARED!!!
Olivgröna ebay boots

Godnatt

Trötter

Idag är jag totalt utmattad. Sov dåligt inatt och jobbat hela helgen, så det finns väl sina förklaringar. I lördags var jag och S bara hemma och mös hela kvällen. Vi kollade på boxning och fotholl. Inte för att dessa är några av mina favorisporter precis men det var svensken boxningsmatch mot Ali, så vi kollade den. Sen skulle vi ha kollat på film under kvällen, men vi kunde inte bestämma oss för vilken så det blev att vi satt o kollade på fotboll istället. Inte så farligt faktiskt men jag satt med datan och kollade runder lite samtidigt som jag mös med pojken min och han kollade på fotboll.

Idag har jag varit iskolan hela dagen, eller till kl 1330 från kl 9, men det är inte så ofta vi går så länge iskolan. Hade dubbel lektion eftersom några i klassen skulle på skidresa efter nyår och kunde inte gå på lektionen vi skulle haft då, så den flyttades till idag istället. Var rätt tråkigt iskolan på förmiddagen, jag var helt ensam. A har åkt hem  och K är fortfarande sjuk och H ville sova, men hon kom till eftermiddagslektionen, fast då var inte jag där så länge.

Hade bestämt mig för att inte simma idag, men nu har jag faktiskt ändrat mig. Hur tråkigt det än är idag så måste jag, iallafall en halvtimme. Ju längre tid det går mellan träningarna desto tråkigare blir det, hoppas bara det kommer någon mer än jag idag, annars är det riktigt riktigt tråkigt. Det blir väl kanske ända träningspasset denna vecka. Ska försöka simma på torsdag kväll sen om jag orkar ska jag simma på fredag förmiddag innan jag ska hem till S och äta julmat och så.  Förhoppningsvis kommer S syster och man och deras lilla barn också. De fick en liten dotter igår, så det ska bli skoj. Jag och S ska åka och hälsa på dom på sjukhuset imorgon om vi hinner det när jag kommer hem från skolan, har mycket att stå i imorgon.

Idag har det snöat här, mysigt. Tyvärr säger dom att det ska bli ca 7 plus grader imorgon och regn. ahh tråkigt. Kunde inte snön fått ligga kvar iallafall fram tills på julafton morgon, så man kände lite mer julkänsla när man vaknade. Nej istället ska det bli regn och rusk. Då längtar jag till sommaren när man kan gå klädd i snygga shorts och snygga kjolar mm, som till exempel Jessica Simpson.....Läckert!!

37887-21
bild från gettyimages.com

Lovely

Lite godis så här på lördagskvällen..

Lovely
bild från gettyimages.com

Har kommit hem från jobb och ska snart börja laga mat. Det blir rostbiff och potatisgratäng, med skagenröra på formfranska till förrätt. Jag och S ska lyxa till det lite. Sen blir det kanske kanske kanske lite godis ikväll, ska egentligen inte, men på måndag börjar jag kanske mitt nya liv.....igen!! Det är så svårt nu när det är jul och allt uschh.. Nähä nu ropar S från köket att jag ska komma och hjälpa till

Morgongodis

morgongodis

bild från gettyimages.com

Igår fick jag inte träffa S efter jobb, men idag kommer han, mysigt. Istället satt jag och kollade bilder på kändisar som jag gillar och den här klänningen hittade jag. Det är mycket sådanna klänningar nu, jag har för mig att Sarah Jessica Parker hade denna för rätt längesedan, så som vanligt var hon före sin tid. Gillar henne, speciellt i Sex and the City, mitt absoluta favvo program. Har alla säsongerna på dvd och så fort man har tråkigt är det bara att sätta igång en säsong så blir man glad igen. Nähä nu börjar jag om 15 min så jag borde väl packa väskan och ta med mig mat. Känns som det kommer mycket folk på jobb idag. Vi ska ha stängt hela nästa helg och då måste väl alla bada av sig lite kanske?!
Trevlig helg, bloggar nog inte förrän imrg kväll efter jobb och träning

GODNATT

GODNATT

bild gettyimages.com

jobb

Sitter här och ska snart iväg till jobb. Riktigt trött är jag, har sovit en halvtimme innan så jag är lite seg nu. tänkte jag skulle åka till jobb tidigare, ska nämligen åka och köp tidnigar innan jag börjar och sen hem igen med bilen så jag går till jobb istället för att ha bilen ståendes där. Ska jobba nu ikväll, hela dagen imrg och hela dagen på söndag, blir jobbigt, men sen är jag ledig hela nästa helg och sen blir det inte mycket jobb helgen efter o helgen efter där. Kommer nog inte hinna blogga mer nu ihelgen, vi får se vad jag ska göra. Ikväll vet jag inte om jag ska träffa S. Har träffat honom ovanligt mycket denna vecka, sen imrg på kvällen ska jag antingen vara hemma m S eller hemma hos honom  och sen är det söndag med jobb och träningen, så det händer inget spännande att blogga om heller.... Nä, nu måste jag väl gå för att hinna köpa tidnigar och packa väskan och allt, au revoir


Dagens träning

Idag  trodde jag att jag skulle vakna pigg och utvilad när jag vaknade men icke så nicke, trött som bara den var jag, men eftersom jag skulle börja mitt nya liv med träning var det bara att gå upp och käka frukost. När jag tittade ut genom fönstret var det vitt ute, det hade snöat inatt tydligen, mysigt. Men nu är allt tyvärr borta igen, kanske kommer lagom till jul om en veckan?? Känner mig pigg och glad nu när jag har tränat och ätit lite efter träningen. Hade tänkt mig att jag skulle lägga mig i sängen och läsa Pippa Norris, har läst alldeles för lite och måste ta igen mycket. Men innan jag gör det tänkte jag att ni skulle få se vad jag hittade igår:


Kate Bosworth
bild från gettyimages.com

Kollade runt på lite gamla bilder och jag hittade denna fina klänningen på Kate Bosworth, den lila färgen är perfekt för denna säsong och själv tycker jag att klänningen är romantisk söt, men inte för söt för det tycker jag inte alls om. Den hade varit perfekt när man ska plocka fram våren och sommarens kläder

och igen

Jessica Alba är en av mina favoriter, hon klär sig alltid snyggt och enkelt. Här har jag tagit fram tre gamla bilder på henne som jag verkligen gillar, kolla in hennes stilsäkra klänningar.


37887-16

bild från gettyimages.com


Jessica alba

37887-15

bild från gettyimages.com

Jessica alba

37887-14


Begravning

Idag har det varit begravning för mormor. Det var en väldigt väldigt fin begravning och prästen var jätte bra och pratade så härligt om mormor och gjorde begravningen minnesvärd. Man kom ihåg mormor och prästen var väldigt bra på att berätta hur mormor var och ja, jätte fin begravning var det. Ni förstår, min mormor blev senil för många många år sen så jag kommer inte ihåg så jätte mycket av henne och hur hon var. Så därför var det speciellt härligt att höra om mormor i prästens tal,  det väckte många minnen som man har glömt bort.

Är jätte trött nu och borde sova. Egentligen borde jag ha pluggat ikväll men jag har verkligen inte orkat, har varit helt orkeslös sen jag kom hem och det är iofs inte så konstigt. Skulle ha tränat idag, men det blev inget med det heller. Jag får simma imrg förmiddag istället och då måste jag verkligen skärpa till mig, har blivit alldeles för lat. När jag inte tränar regelbundet blir jag förslappad, jag orkar inte med nånting och jag är aldrig sugen på att träna. Men ju mer jag tränar desto roligare tycker jag det är och desto mer orkar jag, så egentligen borde jag alltid träna för att vara pigg o kry..

Nähä detta blir inget roligt inlägg idag, orkar inte riktigt.. ska posta detta sen ska jag lägga upp några bilder, godnatt!!





Sienna Miller

Jag kan ju inte blogga utan att ge er lite bilder så här är dagens.

Här är Sienna riktigt riktigt snygg. Gillar hennes kläder enormt mycket. Kan dock bero på att jag hade något liknande på mig för 1½ månad sedan på en fest. Jag hade svarta cheap monday jeans, med en svart korsett, som var hur läckert som helst. Hade dock stövlar istället för Siennas traditionnea skor. Sånna skor kan man inte ha här i Sverige när det är kallt ute, inte jag iallafall, och sen äger jag inte ett par svarta med så hög klack, trivs inte så mycket i klack, men snyggt är det iallafall.


Sienna Miller

Bild: gettyimages.com






hemma igen

Så har man kommit hem igen, efter en helg hos pojkvännen. I helgen har jag jobbat fre-lörd. På  lördagskvällen åkte jag hem till S som hade lagat middag till oss =). Sen åkte vi och  bowlade med våra vänner F och E, och det var mycket trevligt. För en gångs skull vann en av tjejerna, alltså E, inte jag. Sedan gick vi ner på stan lite och satt där, men åkte hem rätt tidigt. I söndags slappade jag och S hela dagen och åt godis, chips och popcorn, det var mycket gott. idag ska jag börja mitt "nya liv" det var därför jag frossade i sötsaker igår.  Brukar säga det varje vecka, men nu ska jag verkligen göra det. Jag älskar nämligen allt som är sött och choklad är min stora passion och på sistonde har jag inte tränat så mycket som jag skulle vilja och då är det lätt hänt att man går upp dom där två kilona, som man egentligen inte vill ha, därför är det dags att ta tag i det igen.

Pratade med L igår om nyår. Vi ville fira det tillsammans och då med C oxå, men C har blivit bjuden på fest av vår gamla simmarkompis och då fick L oxå följa med, så dom ska dit. L sa att jag kunde fråga LV som ska ha festen, men det känns dumt när man inte har pratat på evigheter och när vi inte brukar gå på fest tillsammans direkt, nej så kan jag inte göra. Kan inte tränga mig på med S. Iofs hade LV säkert inte tagit illa upp för hon hade nog bara tyckt det var roligt, men jag vet inte. Det är liksom med människor jag inte känner och då kan det blir lite sisådär. Det är även så att L och C är singlar och det är ju inte jag, så om jag kommer med S och dom är själva så blir det väl så att vi ändå inte firar nyår tillsammans när där är så mycket folk, så jag tror att vi hoppar och är med våra andra kompisar istället, även om jag jätte jätte gärna vill fira med L och C för dom är så underbara och roliga. Sen vill jag självklart fira med pojkvännen för det är så mysigt och jag skulle aldrig kunna fira nyår utan honom för att vara med alla mina singelkompisar, nej nej nej på nyår tycker jag att man ska vara med pojkvännen/man/sambo och så vidare.

Imorgon ska jag och S (för er som inte förstått än är alltså S min pojkvän) åka till Köpenhamn. Vi tänkte gå lite på Ströget och sen ska vi till Tivoli och kolla in deras julmarknad. Ska bli så mysigt så, fast jag missar en lektion iskolan, men det kan man väl göra någon gång och absolut för att ha en heldag med pojkvännen och bara mysa.

Nähä, nu ska jag kanske läsa?!? orkar jag det?! nej antagligen inte, men jag ska iallafall snart laga mat om inte mamma gör det idag för hon har redan kommit hem från jobb. Sen ska jag antagligen simma, kan inte lova något för jag är rätt trött och det var längesedan jag simmade och då är det inte så spännande, men om mitt nya liv börjar idag så borde jag antagligen träna. För jag kan tänka mig att imrg blir det inte så nyttig mat i Köpenhamn.

Ett klipp


Tänkt er alla klänningar jag visat er och tänk er sen någon av de klänningar till de här skorna:

Ett klipp


Detta är ett riktigt fynd från ebay. Skorna kostade 50 kr, och frakten 60 kr, så sammanlagt 120kr. Det är mina absoluta favorit skor, tyvärr är det för kallt att använda dom nu, så man får vänta till våren och sommaren. Dom är riktigt sköna oxå, helt underbara.
Som ni märker, gillar jag klänningar jätte mycket.Tycker att vi svenskar använder alldeles för lite klänningar, tror inte att man vill vara "snobbig" och därför är lite nerdressad. Fast det blir mer och mer acceptabelt att vara fin alltid, och varför inte? Man mår ju bara bra av det själv. Tänker er dom här skorna, en blå SATC- klänning och en fin stor väska, det hade varit läckert. Det jag ska satsa på till våren och sommaren är helt klart klänningar. Det blir även city shorts. Ville ha redan denna säsongen, men bor man i Skåne och ingen storstad, så är det väldigt svårt att hitta det man vill ha till ett rimligt pris. Ni förstår jag är nämligen inte en person som lägger hur mycket pengar som helst på kläder. Jag kollar och avvundas dyra kläder, men jag tycker att man kan lika bra köpa de billiga alternativen och second- hand finns alltid. Jag har en förmåga att vanligtvis hitta snygga billiga kläder, den senaste månaden däremot har jag inte hittat något, men som tur är finns alltid Ebay, där man kan hitt allt möjligt och har man tålamod kan man fynda rejält . Här sitter jag och bara babblar på. En annan sak som jag tycker är jätte snyggt är korta kavajer, typ bolero jackor. Ett måste till sommaren är iallafall, snygga ballerina skor (tror jag kör på det en sommar till), snygga shorts, skärp att sätta i midjan (kommer hålla i sig), snygga klänningar, ett par snygga högklackade skor till fest, kort jacka (bolero stil) och mycket mycket mer. Högklackade skor har jag redan fixat som ni nu vet.
Uppdatering kommer!!










Luca Luca

Luca Luca


Härlig klänning

Härlig klänning

style.com

läcker

läcker

style.com

Nicole Richie

37887-5

bild från
nicole-style

Så här chic och ledig hade man velat se ut, hade inte varit helt fel. Fick mä en bild på ngn annan, men visste inte hur jag skulle få bort den, eller orkade inte, men det är Nicole ni ska checka in.

Idag har jag inte gjort någonting. Skulle ha städat rummet och så, men jag har varit helt slut, får väl ta och göra det imrg så inte mamma och pappar får sinne på mig. Funderade på att simma imrg fm, men det blir nog inget med det, hade varit skönt att sova utan att ställa ngn väckaklocka för en gångs skull.
Idag ringde min vän S till mig och hon är så söt och gó. Vi pratar inte ofta, men jag blir alltid lika glad när vi hörs, hon är så omtänksam och snäll, en riktig vän. Tyvärr är jag dålig på att höra av mig själv, måste skärpa mig med det. Kanske tips på nyårslöfte?! Även fast jag inte gillar nyårslöfte, alltid svåra att hålla. Men detta är faktiskt ett bra nyårslöfte, inget att sluta äta godis eller banta eller ngt, utan att helt enkelt visa mina vänner att jag tycker om dom. De vet dom ju redan, men höra av mig oftare, så ska det nog bli

jajaja

Så har det varit ännu en grå och trist dag. Igår var det iofs trevligt. Var ute och åt god mat och blev mätt för en gångs skull, det händer inte så ofta för mig när man är ute och äter. Sedan var det dags att kolla på Johan Glans på The Tivoli, det var mycket trevligt, såg honom i somras oxå och han hade  mycket samma skämt och det var däremot inte så skoj, men när det var nya skäm så var det skoj.

Gårdagens kvällsoutfit blev:
Svarta cheap monday jeans
vitt vanligt line från Gina Tricot
svart väst köpt på second hand
olivgröna stövlar från ebay

På dagen iskolan var jag soft och hade
blåa jeans från HM- &denim
svart linne från Gina Tricot (gillar deras baslinne)
grå "farfars" kofta från Gina Tricot

Svarta stövlar, från ICA MAXI (inhandlat på rea förra året, mkt snygga)


Idag skulle man upp tidigt, tidigt för att vara iskolan 0900, det var riktigt tufft. Lämnade in tenta igår, oxå börjar man på ny kurs idag, det är inte särskilt snällt av lärarna. Vi bruka börja på måndagen så man får några dagar man kan slappna av på men inte...
Känner att jag har blivit väldigt onyttig. Skulle tränat idag, men det kommer jag inte göra, kommer inte orka. Kommer ligga hemma i sängen o käka godis istället, har inget att göra ikväll och jag känner mig lite nere faktiskt på ngt konstigt sätt.. har ingen "go" kvar alls i mig och det blir inte bättre för att ja... strunt samma. Får väl sitta här och blogga istället och se om jag kan hitta ngt roligt att länka till, eller några drömkreationer


nu är det äntligen över

37887-4

bild från gettyimages.com

NU är jag äntligen färdig med min tenta... Ska upp 06.30 imrg för att förbereda inför seminariet iskolan som börjar 0900, ojoj det kommer bli jobbigt.. Imrg ska jag som sagt fira med shopping, god mat, och humorkväll, ska bli skoj *längtar*. Kanske skulle försöka hitta en fin klänning som denna, den är helt underbar, hade varit perfekt att ha till sommaren. Även shortsen, linnet och tröjan på den andre bilden skulle suttit fint. Får väl ge mig ut på jakt efter liknande kläder. Dags att sova nu om jag ska orka imrg. Måste packa väskan till imrg oxå, ska nämligen direkt till pojkvännen efter skolan och då måste jag ha alla grejjer med mig till skolan, till shoppingrundan, till restaurang besöket och skolan på torsdag igen. Och för mig är det ett stort problem. Ofta när jag ska iväg till S har jag med mig hela garderoben. Kan nämligen inte bestämma mig vad jag ska ha på mig och det värsta jag vet är att känna mig obekväm i kläderna jag har på mig och kan man då inte välja från garderoben ja då blir allt fel. Kläderna gör mycket  hur man känner sig.

Nyårsblåsa

Nyårsblåsa


bild från gettyimages.com 

Om man skulle gått på en fin nyårfest, där alla var lika välklädda, skulle denna sitta fint. Tänk att komma in med en sån här klänning, det hade varit som "en dag på slottet".
Ska egentligen inte sitta och hålla på med detta, när jag har en deadline på min tenta ikväll. Är snart färdig med alla uppgifter, den enda som jag  riktigt riktigt är misslyckad med är om lobbyism, dom andre är OK, antagligen inga godkända inlämningar, men kanske inte så jätte mycket att komplettera heller. Ska jobba ett litet tag till, sen är det paus och lunch. Det är denna tiden på dagen jag inte kan plugga, har väldigt svårt för det, är mest effektiv direkt på morgonen, typ fram tills nu och sen igen vid fyra fem tiden och fram tills jag blir trött oftast vid tolv.

Godmorgon

Sitter och väntar på att jag ska äta frukost. Gick upp för 20 min sedan, alldeles för sent med tanke på allt det jobb jag har att göra idag. Ska skriva färdig alla mina tenta uppgifter. Har 1 ½ uppgift kvar som jag inte skrivit något alls på, så det är bara att känna pressen idag och kämpa på. Inget jag har skrivit hiittills är så jätte bra direkt, men ibland blir det så, ibland orkar man inte. Satt uppe till kl 0100 inatt och skrev. Min plan för gårdagen var ju att simma, men det blev inget med det, kände att jag inte hade tid, och det var nog tur att jag inte stack iväg. Får väl se om jag hinner gå ut och gå en runda idag istället, men det tror jag inte, nähä nu är det dags för frukost och sen är det effektivitet som gäller hela dagen 


Kimberly Stewart

37887-2

Detta hade varit den perfekta "outfitten" till onsdagens middag med pojkvän och vänner. Enkel,stilren, chic och helt underbar.
bild från
www.gettyimages.com

habegär

habegär

bild från
www.gettyimages.com

Denna klänning skulle muntrat upp mig och fått mig att sitta och plugga hela natten, men ack ack drömma går ju. Skulle verkligen ha behövt den. Men jag är ändå mer positiv nu till tentan än innan, ska ut och äta på onsdag med min underbara pojke och våra vänner, och det blir att fira att tentan är över


Första dagen

Första inlägget

Att blogga har tydligen blivit det nya "göra nu" grejjen och nu har min pojkvän bloggat i någon vecka, så jag tänkte, då kan väl jag oxå pröva och se om det blir något av det hela. Eftersom jag gillar mode, kändisar (speciellt deras kläder) kommer kanske det finnas mycket av detta, vem vet, vi får se hur det går för mig helt enkelt. Det kommer även diskuteras om mina tentor och mitt plugg och vardagliga saker. Bara för att nämna så pluggar jag statsvetenskap.Sitter här nu och fördriver tiden. Har tenta som ska vara inne på onsdag och inget går som det ska göra, har inte ork att sitta med detta och jag vill inte. Vi ska ha muntlig redovisning och det fasar jag för, hade det bara varit skrifligt hade det varit bättre, men vad ska man göra åt det. Jag får  väl plugga en timme till sen ska jag börja med maten, sen plugga lite till och sen ska jag träna är det tänkt och jag borde verkligen göra det och efter det får jag ta nya krafttag att åter plugga. Denna tenta kommer inte bli godkänd, får glad om jag får en komplettering så jag slipper göra om allt, ahhhhhhhh vill inte................

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!