Skönt

Det är alltid lika skönt att vara ledig när solen skiner. Idag åkte jag till stranden i Ä-holm. dock började det vid 14 tiden bli lite sämre, så en timme senare begav jag mig hemåt. dock var det betydligt finare väder här hemma, så jag ringde sambon så vi körde ner till stranden en timme eller så. Sen har vi varit och rekat var jag ska klippa mig på fredag, därefter blev det en minigolf runda, sambon vann....



"Livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra utan att titta i samma riktning"

Solen skiner...

..... och jag ska till stranden idag. Man får verkligen passa på när man är ledig. Det ska tydligen bli sämre väder till helgen. För mig gör det inget, jag bara jobbar hela tiden ändå. Jag hoppas bara att det blir fint till nästa helg då vi ska på bröllop. På tal om bröllopet, jag hade hemsk dröm om det inatt. Allt var fel. Min klänning var fel, den passade inte, vi hade inte köpt någon bröllopspresent, skorna var fel, där var en massa personer på bröllopet som inte skulle vara där och ja det  var mkt som inte va som det skulle. Som tur var drabbade det inte brudparet i drömmen utan bara mig, men ändå, läskigt var det vilket fall som helst.

Nu är det väl dags för mig att äta frukost, packa väskan göra lite mat till stranden/handla mat orkar inte göra ngt, vi har absolut ingenting hemma heller. Sen åka, ska vara på stranden tidigt idag så man kan njuta ordentligt hela dagen lång förhoppningsvis.

Ha en bra dag i solen och värmen

5 minuter sen var jag fast...

.. fredags när jag skulle lägga mig så var det Real World på MTV och jag fastnade. Har aldrig sett RW men det var ganska roligt att kolla på iallafall det avsnittet, så löjligt så löjligt, helt lagom fredags tv innan man somnar:)

Här sitter jag och funderar på om jag kan köra till Ä-holm idag eller inte, jag tror jag kan de och mamma och S tror oxå det så vi kör väl snart, eller ja om en halvtimme blir det väl, jag får väl ligga där en halvtimme längre bara. Sen ikväll ska vi käka i Munka och säga hejdå till Sven, som varit och hälsat på från Uppsala. Och tyvärr är det jobb imorgon igen då ja........ Blandade känslor nu när det är så fint väder, då vill man väl inte var inne, men vad skall man göra?

Nähä om man skall packa väskorna och sedan bege sig till stranden och gotta sig en sista dag......


Njut av solen idag.....

.....

Hade lite tid över så här på morgonen så här kommer lite dagens från i veckan och igår när de va festival



1. Tröja MQ 129kr, byxor MQ, just nu på Rea
2. Jacka H&M 198kr, Klänning från Gina på Rea 99kr, halsband även de från Gina på rea 22,50kr

Nu frukost, sedan stranden vet inte riktigt var ännu.....


KLIPP!!!

Äntligen!!! Om en vecka ska jag klippa mig skall bli så jäkla skönt. Vet inte hur, men ngt nytt är jag verkligen sugen på, så det får det bli.Färgning gör jag hemma denna gång, hade tänkt spara pengar istället för att slösa den på sådant onödigt när man ändå bara skall ha en färg i håret.

Nu sitter jag här och ska gå och lägga mig måste vara pigg imorgon när jag ska till stranden. Dock helt själv tills sambon kommer ner, men jag har klarat mig förr:) bara jag får njuta av solen. Sen är det full rulle på kvällen. Vi ska ha tjejkväll på E:s balkong och dricka cosmopolitans och snacka skit:).

Vad ska ni göra denna härliga sommarhelg?


Hungrig...

Jag är så fruktansvärt hungrig, men snart ska maten komma ner i min mage. Det blir potatis i ugnen och hamburgare. Precis när jag hade satt in maten i ugnen så ringde E och frågade om jag skulle med ner till Gröningen och käka. Hmm men vi ska iallafall ner dit sen, äta gör jag inte det gör jag hemma. jag får väl ta en glass när de andra käkar mat, det är ju gott.

Åhh det är nu när solen skiner som man vill ha semester, men som sagt jag ska vara glad att jag är ledig till helgen..

Nu ska jag hänga upp tvätt sen steka hamburgare sen är väl klockan så mkt så jag ska träffa E...

Nu är det snart dags....

...att bege sig till stranden. Ska spendera hela dagen där och bara njuta och det skall bli så härligt. Ska packa väskan nu sen är det dags att bege sig, ska ju köra en bit idag.....


Hoppas ni kan njuta av vädret.

Nu kommer sommaren.....

Tydligen ska den göra det redan imorgon. Då jobbar jag dock, men är ledig på torsdag så det gör inte så jätte mkt sen jobbar jag fredag igen men är ledig till helgen, så man får hoppas att det håller i sig, det hade varit för härligt. idag har det varit full rulle på jobb, gjorde om i butiken, så man är lite sliten i huvudet. Blir likadant imorgon fast på herrsidan.

Sen när jag kom hem stod min älskling i sin nya kostym han köpte idag, och den var så snygg, kommer bli perfekt till bröllopet vi ska på:)....

Tänkte bjuda på lite bilder på det jag handlade igår

Klänning 99kr på rea från Gina, riktigt riktigt läcker är den. Halsband 22,50kr även det från Gina

Och till något som är betydligt äckligare. Hahah jag fjällar ngt enormt och för att ni ska förstå hur jag verkligen ser ut på mina ben kommer här lite bilder, blunda om ni är känsliga


Nu ska jag slänga mig i soffan, sen är det sängen som kallar, tänkte lägga mig i tid för en gångs skull..

Hoppas ni har haft en bra dag och njut av vädret imorgon och resten av veckan:)

Godnatt


Trendigt, moderiktigt och bara WOW

Vid denna tiden på året brukar det titt som tätt ramla ner postorderkataloger i brevlådan. Idag fick jag H&M:s och det var inte mkt jag kunde säga WOW till. Jag tycker H&M har sackat efter, riktigt rejält. Någon som har gjort ett uppsving är VI på MQ, OJOJOJOJOJ!!! Detta kommer bli farligt. Vi har så mkt snyggt som är trendigt och till bra priser, riktigt bra priser faktiskt. Nu är vi på G, nu kommer vi... Vi kommer slå nockout på våra konkurrenter för detta är bra det är riktigt bra. Jag har redan köpt en kofta och en tröja. Bilder kommer sen. Ska nog köpa en annan tröja imorgon. Ni måste bara titta in det är riktigt snyggt.

Handlade mer idag..... Japp jag bara shoppar nu.....

..........Gick inom GIna på jobb, och där hittade jag ett svart litet fodral för 99kr!!! snyggt värre, det blir lördagens outfit när vi tjejjer ska sitta på balkongen och dricka cosmopolitan och sen gå ut i HBG, det är ju festival. Sen köpte jag snygga örhänge och halsband. Orkar inte riktigt ta bilder ikväll, så de kommer väl i veckan. Men allt det för 146kr, är bra:)

Nähä nu får det vara nog... Imorgon är det jobb och då äntligen ska jag få träffa L igen, åhh så skoj så....

Godnatt


Sängdags

Jaha ja då är det snart dags för att gå och lägga sig, imorgon är det ju återigen dags att börja jobba, med blandade känslor. Är iallafall ledig till helgen som kommer skall bli skönt faktiskt med en liten mjukstart, för sedan är det full rulle precis som vanligt...

Maten var god i Munka *mums* nu har man äntligen fått grillat, det var ett tag sedan...

Nu säger jag godnatt  & sovgott

Mör i kroppen

Vilken dag det var igår, vilken lyckad MÖHIPPA. Skit skoj hela dagen och natten lång. Dagen började med att tjejjerna samlades 0930 och väntade på A. Därefter blev det en liten skål och sen då det inte fanns ngn tid att förlora va det för A att byta om till kläderna hon skulle ha under dagen. Sedan körde vi till Halmstad och spenderade två timmar på Arosfortet, vilket var skit skoj. Verkligen riktigt riktigt roligt. Dock är man helt mör i kroppen idag, om man säger så har jag ganska ont i kroppen och lite träningsvärk. Efter de två svettiga timmarna åkte vi till Sannarsbadet, för lite fika och avkoppling och lek:). Sedan tog vi bilarna tillbaka till Ä-holm och satte oss i parken där A fick måla tavla. Typiskt nog börjar det regna så vi får sätta plastpåsar på huvudet och gå hem. Mat och gott sällskap hela kvällen lång. En runda på Torstens och sedan av slutades natten på Bahnof. Så här roligt har jag inte haft på jätte länge. Tack alla för en helt oförglömlig dag/natt:=)

Idag vaknade jag 11.30 hahaha det var så skönt att få sova lite, hade kunnat sova ännu längre, men någon gång fick jag gå upp. Var hemma halv fyra inatt så lite sömn skadar inte och speciellt inte när detta är min sista dag på semestern:=(. Imorgon är det återigen dags för jobb ska bli skoj, men samtidigt vill man ha en vecka till. har ju hållt  igång nu i tre veckor......

Nähä nu ska jag slänga mig på soffan och slappa sedan bär det av till Ä-holm och Munka för att hämta bilen och grilla lite hos föräldrarna *mums*......

Hoppas ni har haft en helt underbar helg

Mina fynd

snabbt inlägg är så trött ska gå och lägga mig sedan och kolla fortsättningen på saw II



Tuptop som egentligen är en klänning tror jag kostade endast 49kr  på Gina
Skorna är från Scorett (vagabond) och kostade endast 250kr, åhh vad glad jag är för dem redan, kommer bli en stor favorit i min skosamling:)

Godnatt

En tur om Väla

Åkte inom en tur om Väla, shoppade ett nytt linne och ett par skit snygga nya skor, bilder kommer senare ikväll men oj vad glad jag är över skorna, har kollat på dem länge nu och nu var det 30% på reapriset på Scorett, så skorna kostade  bara 250kr WOW!!!!

Nu fortsätta laga mat....

Min drömtelefon?

Hmm ja nu är det snart dags igen att byta telefon och jag har hittat en jag verkligen vill ha

Samsung F480 läcker va?!


artikelbild

någon som har erfarenhet från den?

Slappe

Usch här sitter ja i soffan med värsta huvudvärken, vilket inte alls känns bra. Har haft ont i huvudet hela dagen lång. vad e de som är fel??? Ska iallafall ut och gå om en kvart med E får se om det blir bättre då jag hoppas verkligen det...

Annars har dagen spenderat med att fixa det sista med tvätten och uppackningen efter resan. Sedan har vi varit nere på stan en runda och lunchat. Vi invigde "nya" Haket. Jätte fin och urgod mat. Eftersom vi va på stan fick vi gå in på MQ och OJ med snyggt det har kommit. Jag köpte en tröja idag, men jag vet inte om vi har den hos oss, så jag får inte använda den förrän på måndag då vet jag.

Nähä nu ska jag se vad jag ska ha på mig. Jag har inga träningskläder här och inte mina träningsskor heller, så jag antar att jag få se vad jag kan hitta för skor att promenera i. Mina skor har nyss anlänt från Spanien..

Hoppas dagen har varit bra för er som läser....

Shopping

Här kommer bilder på mina fynd från Spanien, dock hittar jag inte mina sandaler så de får vi ni minsann inte se:) kostade bara 3 euro så de är absolut inte alls speciella, men dock väldigt fina ändå.



Bild 1: Väska från marknad 10 euro
Bild 2: Min nya favorit klockan, även den från markand 10 euro
Bild 3: Klänning från Zara i Barcelona, ser inte mkt för när den hänger på galgen, men på ojojoj 20 euro
Bild 4: Klänning från Sfera i Barcelona 20 euro
Bild 5: Lång skjorta från marknad 12 euro
Bild 6 & 7: Mina helt underbart snygga skor som jag fyndade för 20 euro i Palafrugell, och äkta läder är det:)

Ska gå och se hur det går för maten nu, vi börjar bli riktigt hungriga. Idag blir det potatismos och hamburgar *mums*....

Rutiner

Nu ska jag snart sätta mig vid köksbordet och äta mina baquetter och dricka riktig mjölk och så klart läsa tidningen. Det är dessa små rutiner som man har saknar på semestern..

Om 1 ½ timme får vi besök av mamma, pappa, Sven och farmor, ska bli skoj att träffa dem. Sedan blir det väl att tvätta resten av dagen, är ju grått och trist hemma. Iofs kan vara skönt med en sådan dag så man kan göra lite vettigt, det ekar tomt i kylskåpet så det behövs väl oxå fyllas på.

Har shoppat lite på semestern. Det har blivit ett par skor, de snyggaste någonsin=), en klocka, 2 klänningar, en skjortklänning och ett par sandaler. bilder kommer senare, men nu ska jag avnjuta "min svenska" traditionella frukost:)

HEMMA!!

Nu är vi hemma igen efter två veckor i Spanien. Vi har haft det helt underbart. Semestern snart slut, börjar igen på måndag, men dessa dagar skall jag bara njuta. IMorgon får vi besöka så nu är det dags att gå igenom tidningarna sen ska jag gå och lägga mig och sova i vår underbart sköna säng. Kan ju hoppas på att man kan sova hela natten utan att vakna 3-5 gånger som man gjort på semestern. Godnatt säger jag nu, mer om semestern sen

Semester

Skulle bara seja hej fron Spanien. Semestern e skon. Imrg ska vi till en vingord och sen ska vi nog inom Barcelona. Kommer inte ha sò mkt tid der men ner vi endo e po de hollet.

lite tid kvar her so hej svejs