Gott nytt år


Snart redo att fira nyår i bästa vänners lag. Ikväll kör vi på masktema. Den här ska jag ha på mig, luggen och håret kommer se för jäkligt ut sedan men men det får man väl ta:)




Klänningen är min paljettklänning jag köpte för ett antal månader sedan på H&M




GOTT NYTT ÅR

Vårmode

Nu börjar shopparna på internet fyllas på med vårmodet. Igår fick jag H&M:s vårkatalog och den bläddrade jag mig igenom snabbt men hittade några godbitar som antagligen kommer att beställas.

249kr
69,50kr och finns i massor av färger, ser perfekt ut att bara slänga på sig, men frågan är om den e för kort, måste kunna ha den i jobbet oxå.

99kr

129kr
79,50kr
49,50kr

Vilken av alla bikinisar ska jag ha? Är sugen på en i färg år, då de e läckert när man är brun, kanske alla tre? Ska ju försöka åka på solsemester.

Nähä nu ska jag slänga mig i soffan o vila lite sen jag iväg till Åstorp och kolla fotboll, vad gör man inte för mannen:=)



Reashopping

Blev en snabb visit på Väla idag. Hem kom jag med en lång kortärmad tunika med axelvaddar, läcker som få, en kortärmad kavaj m nitar och ett lång halsband från Gina:). Ja och de va faktiskt det hela. Blir väl att jag går en snabb sväng imrg på lunchen, måste in och lämna min kavaj som jag köpte på H&M, kommer tyvärr aldrig använda den.

Dags för jobb imorgon igen så det e bara att ladda om batterierna, sen är jag ju ledig en hel vecka, ska bli väldigt skönt..

au revoir


Jobb på annandagen?

Ojojoj vad man inte är van att stå upp i tio timmar. Herregud säger jag bara. Helt slut igår efter att ha jobbat en hel dag på MQ. Roligt var det, men när klockan slog fyra kände jag hur trött jag började bli. Ont i benen och knät idag, så ont i knät att jag känner mig som en gammal kärring hahaha..
Idag ska jag bege mig ut på rean är det tänkt, ska göra mig iordnin nu sen ska jag köra en snabb runda, ska inte in på så många ställen. In på gina, byta kavaj och kolla armband. Meningen är att sambon ska med men han sover fortfarande så vi får helt enkelt se. Ja inte för att inte jag sov länge har själv nästa precis gått upp.

Nähä nu e  de väl dags att börja röra på sig iallafall......

christmas

vilken mysig julafton det var. Mös med hela tjocka familjen oxå kom min sambo på kvällen, så den kunde inte sluta bättre. Fick julklappar så klart, ett par nya glasögon, pengar, helkroppsmassagen (behöver min kropp verkligen), skålar, sex and the city bok mm. Så på söndag hade jag tänkt ta mig en snabb rea runda. Först till Gina och sedan inom o kolla på armband på smycka som jag spanat in. Imrg blir det antagligen lite shopping när jag ska hoppa in och jobba extra på MQ ska bli sjukt skoj. Har drömt om detta hela natten:)...

nu väntar snart sängen ska vara på jobb redan klockan 08.00 och jobba måååånga timmar, kommer kännas konstigt inte van att stå upp så jädrans länge.


Så godnatt mina kära läsare hoppas ni har haft en underbar helg

(jag hoppas att festen som är i trappan slutar snart, alla som ska bege sig ut på juldagen, jag e glad att vi är hemma )..


Måste

Nä nu måste jag sova, har en dag kvar på jobbet och det lär vara full rulle. Sen börjar julfirandet för hela slanten.

Förresten nu har de där jäkla fyrverkerierna börjat. Jag gillar inte när smällare. idag skulle jag gå från badhuset till bussen och där stod ett gäng killar och sköt fyrverkerier ut mot alla, de kan hamna vart som helst, varför inser de hur mkt ont de kan göra?

hittade en riktigt cool kavaj på H&M idag, svart med nitar, riktigt cool får se om jag köper den, jag la iallafall undan den.

Nä nu måste jag sova

godnatt

Patetiskt

Kan inte hjälpa det, men jag antar att många håller med mig vad är det för fel på Anna Anka? Först sitter hon och snackar om att Anna Skipper har för uringade tröjor för att visas i ett program som även barn ska kolla på. I nästa sekund öser hon galla över kända kvinnor som är brunetter och orden hon använder (ja vilka ord dessutom), passar sig det i ett program som även barn kan kolla på? Vad är det för fel på henne, hon skulle träffat någon som kunde sätta henne på plats, hon säger emot sig själv hela tiden.

Och förresten, det finns faktiskt inga som är vackrare än brunetter (ja enligt mig då).

nähä 4:e advent idag och bara 4 dagar kvar till julafton. Jag ordnade de allra sista julklapparna idag och har nu slagit in alla, så nu är det bara mys resten av veckan. 3 dagar på jobb kvar sen är det jul, så härligt ska det bli.

Imorgon hade jag planerat att jag skullle simma, men så måste jag klippa till håret och sen är det julmys hos E och F, så det hinns inte med, så jag hoppas att jag kan simma på tisdag istället, jag har lite svårt för när mina planer rubbas på detta sätt *hahahaha*.

Nu ska jag stryka sen ska jag göra mig iordning för sängen, har sovit sjukt dåligt inatt, verkligen sjukt dåligt, tur man snart är lite ledig.

Godnatt

Julmys

Full fart idag och först nu sitter man ner och njuter.

har hunnit simma idag och gud vad bra det kändes, kan det inte alltid kännas så för då hade jag alltid simmat:). sedan har vi hunnit städa och ta upp granen och klä den, nu ska vi slappa ett litet tag, sen får vi se vad vi hittar på.

Imorgon bestämde vi oss för att vi måste bege oss ut en liten liten snabb runda, usch o fy, men sedan ska vi baka och ha julmys imrg igen. man får ju passa på snart e julen här och allt vad den innebär.

3 dagar kvar på jobb sen ledig 4, sen jobbar man 2 sen e jag ledig en hel vecka, har inte tillhört vanligheterna de senaste åren, ska bli riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt och kanske hitta på lite skoj.

Nä nu väntar soffan.

Rättsväsendet

Inte konstigt att folk är rädda när de går utanför dörren, inte konstigt att folk inte litar på poliserna, inte konstigt att folk inte känner sig trygga. Allt fler och fler brott begås och det känns som värre brott klaras upp. Och de som mot all förmodan blir dömda får alldeles för låga straff. Jag tycker inte att om man har våldtagit, förgripit sig på barn, mördad och allt vad man kan göra, att man ska slippa undan med detta så lätt. Och psykvården, vart har den tagit vägen, idag hör man allt värre och värre historier om folk som jobbar i denna världen som ser rikigt psykiska sjuka människor bli utsläppta i friheten, för att det inte finns plats? Vaddå inte finns plats? Vi lever i Sverige på 2000 - talet och det finns idag inte resurser för tex psykisk sjuka, de får inte den hjälp de behöver. Varför kan man undra, varför har välfärden allt blivit sämre? Den globaliserande världen gör att man idag måste lägga pengar på andra saker, man prioriterar olika. EU gör absolut att vi lägger många miljarder kronor på något, som ja hjälper det oss verkligen? Tänk om man hade omprioriterat? Och om det svenska folket tex hade sluppit att betala för poliser vid allsvenska matcher hade vi sparat många miljoner. Det får väl ändå fotbollsklubbarna betala, jag tror inte att det är allmännyttan som styr där eller vad tror ni? Det är väl inte allmännyttan som menar på att det är bra att stadens alla poliser ska övervaka huliganar, nä det får absolut fotbollklubbarna själva stå för. Inte är det så att en polis går med mig hem de kvällar jag känner mig otrygg, vilket är i princip så fort mörkret faller, nej jag förstår inte hur de svenska skattepengarna prioriteras, och det är på många område.

Iallafall det som gjorde att jag skrev detta inlägg var att i veckan stod det i tidningen att poliser hade blivit attackerade av ett gång ungdomar i HBG!!!! Vad säger det om samhället?

Idag läser jag på aftonbladet att två poliser blivit skjutna i ögonen med grön laser när de skulle kontrollera en fest? VAD ÄR DETTA! '

Om man inte har respekt för polisen i landet, är det inte då det börjar gå fel, är det inte då det är dags att agera, är det inte då VI verkligen SKA blir RÄDDA för var SAMHÄLLET ÄR PÅ VÄG, är det inte dagsa att AGERA SVERIGE, låt oss få behålla det svenska rättsväsendet.


Trötter

Helt slut i huvudet idag, det har varit mkt på jobb. Ska göra mig iordning för sängen sen är det dags att gå och lägga sig...

godnatt

Innebandy/Idol

det gäller att prioritera, men när vet man att man gör rätt haha. Inte så allvarligt direkt, men idag missade man idol för att gå iväg och kolla innebandy, vilket iofs var väldigt bra idag. Nu får vi se vem som åker ut, sen får vi se reprisen på söndag (?).

Imrg blir det träning och sen lite småsaker som ska fixas, lite julklappar? Sen på söndag är det lägenhetsvisning och julmarknad och kanske en titt till vännerna. Lika fullt upp som vanligt då alltså. Och 2 ½ vecka kvar till jul *längtar*. Sen är jag ledig en hel vecka under nyår ska bli skönt att kunna vila upp sig lite extra..

Nähä Idol, sen väntar sängen

Godnatt


Löshåret

har nu börjat trilla ut mitt hår, men bara på ena sidan. 1 ½ vecka tills jag ska klippa mig, vad ska jag göra tills dess? Jag kan alltid ringa frisören jag gjorde det hos, eller kan jag ta bort det sjålv ahh, så här kan jag inte gå, imrg får det håret vara uppsatt (ja den lilla totten som blir), sen får jag se hur jag ska lösa detta, skulle nu inte alls förvåna mig om min frisör blir sjuk nästa lördag och jag som ska på 30-års fest AHHHHH

Nu ska jag sova. Har hunnit simma idag och pratat julklappar, blir nog bra detta.