Dagens

Jaha då ska man snart iväg då, bara kolla Wissman (blev inte att vi kollade på väla)... Skulle iallafall bara lägga upp en dagens

37887-687
tröja MQ 499kr, Linne Gina på rea 49kr, Halsband gina på rea 49kr, jeans Ullared 129kr

Min lediga fredag

har hittills bestått av absolut ingenting. Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget idag. Har bara slappat och läst lite. Ska iallafall snart hoppa in i duschen för att sedan åka till Väla och hämta min telefon, ska bli så skön att få tillbaka den. Sen ska jag dra med mig Sebbe in på MQ för att visa jackan jag vill ha. Japp ännu en jacka men som är betydligt tjockare så nu står jag i valet eller kvalet, vad sören skall jag göra? En snygg röd kappa eller en tjockare jacka i svart (har ingen tjock jacka) men som även den är så snygg ack ja hade jag kunnat hade jag köpt båda. Köpte iallafall en ny kofta igår, ska nog ha den på mig idag så ni får se hur den ser ut på dagens. Oj kom på nu att jag måste ju sy och stryka min skjorta. Ah tar med skjortan hem till mamma och pappa så kan jag stryka där istället vi kommer ju dit lite tidigare idag, åhh det ska bli så roligt, älskar verkligen min familj och umgås med dem, de är de bästa=)... Och min syskonbarn, ahh jag är helt nerkärad i dem, kan man bli det, JAG som aldrig har tyckt om barn, men jag antar att man förändras och blir vuxen och inser hur härligt det egentligen är, ja iallafall när de är snälla  och inte skriker *ler*.

Nähä om jag skall hoppa in i duschen nu, vi måste se till att vara på Väla när Wissman springer för det kan man ju inte missa... Hoppas ni får en bra dag i regnet, för det bara öser ner, och att ni får en bra helg.

hej svejs så länge

Lonely, I'm so lonely

Det är vad jag är ikväll helt enkelt. Men så är det ibland. Sitter här och fördriver tiden medan diskmaskinen är i gång, sedan ska jag gå och lägga mig och sova, har varit en tuff dag på jobb idag, är helt slut i kroppen..

Imorgon är jag ledig vilket skall bli skönt. Ska hem till mamma och pappa och äta kräftor med hela familjen på kvällen, skall bli så gott, dock ska jag få grillat *mums*...

37887-686
Blust från MQ, 399kr , byxor Gina, skor skopunkten


Godnatt, hoppas ni har haft en bra dag

dagens

När jag kom ner till tvättstugan innan idag, insåg jag att vi hade fått ny tvättmaskin BRA! men varför kan vi inte få en ny torktumlare oxå?

Har nyss käkat, det var gott, blev grillad kyckling från affären och bara kokt potatis och sås. Sebbe är och spelar match så det fick bli ngt enkelt, men dock super gott .Kycklingen som blev över gjorde jag som pastasallad med kyckling..

image685


Ny vän?

Hmm nu har jag simmat, skönt var det faktiskt, men idag hade jag sällskap, min nya vän "Lasse". Haha han är 40 år och simmar i masters i Helsingborg, men väldigt trevlig. Han hängde på mitt pass idag och så snackade vi så det var trevligt, är annars så tråkigt att simma själv. Så nu får jag väl fundera på om jag ska börja simma med masters, men då har man specifika tider man "måste" vara där på, men ja jag får se e ju alltid roligare att simma med några andra än själv..

Sen har jag inte hunnit göra så mkt mer, nyss käkat. Funderar på eller ja jag ska ner på stan och ordna lite saker sen ska jag köpa mat till ikväll. Är ju ensam hemma så jag tänkte faktiskt bara köpa en grillad kyckling och koka potatis till det och sen det som blir över av kycklingen gör jag en kycklingsallad med pasta som jag har med mig på jobb imorgon, blir super bra.

Ska nog ta bussen ner till stan, ska ju inte var där så länge och mitt knä orkar inte ännu en gång cykla upp för backen, ja så får det bli, ska göra mig iordning nu så jag får det gjort så jag kan komma hem och slappa, förresten vad säger ni om den
här lägenheten. Jag vill ha den har kollat på den länge och nu har de sänkt priset, man kanske skall passa på? Ska prata med sambon när han kommer hem och lite så och räkna på den, kan bli hur mysig som helst...


Strange feeling

Kan man säga att jag har. Jag är rastlös men samtidigt orkar jag inte göra något, vad är det för fel på mig? Klockan har redan passerat halv elva och det känns sent att åka och simma, men egentligen vet jag att jag måste, jag behöver inte alls simma långt, men åhh jag har ingen motivation alls för fem öre.  Kommer vara helt ensam hela dagen idag, vilket är tråkigt när man är ledig, då vill man ju hitta på något. Ingen bil har jag heller så jag kan inte köra och köra vad jag vill. Vädret är iofs fint ute, men det är säkert kallt som det har varit de andra dagarna.

jaha nä men ska jag, ska jag borsta tänderna och sedan packa ner mina simgrejjer? Det är väl bäst, ska först skriva ett pass...

hoppas ni får en bra dag, jag lär säkert uppdatera här några gånger idag=) HA det bra


Onsdag

Ja då är man ledig ännu en dag. Idag har jag inga planer alls, precis som i måndags, men jag tror iallafall att jag ska cykla ner och simma efter jag har käkat frukost (har ju inte gjort det ännu gick upp fö ren halvtimme sedan)...

Sen vet jag faktiskt inte vad jag mer skall göra, kanske lägga mig på soffan och läsa hela dagen lång? Söka lite jobb ska jag ju göra..

Ha en bra dag

Ps. köpte en ny skjorta på MQ igår
37887-684
399kr märke Zoul ds.

"du har ätit nått gott varje dag...

de senaste dagar"... Exakt det sa min älskling till mig alldeles precis, för jag har käkat två VV choklad, men ibland är man super sugen och dethar jag varit de senaste dagarna, eller nja vi har iallafall haft godis hemma sen i lördags. :)

Idag har jag varit på jobb, känns som det var ganska så mkt att göra vi hann inte plocka upp alla varor, men men så e de ibland.

Imorgon är jag återigen ledig och ska väl försöka orka ta mig ner till badet och simma, men vi får se hur det går med det, var ju så fruktansvärt jobbigt senast.....

Har kommit fram till att jag ÄLSKAR min glasögon, men tror att jag har fel styrka på mitt vänstra öga,det känns konstigt, men jag ger det en vecka till för att  vänja mig annars så får jag åka in till dem igen så får vi fixa till det, har ju 3 månaders glasgaranti.

Hoppas ni har haft en bra dag hej svejs

SATC

?Sexy is the thing I try to get them to see me as after I win them over with my personality.?
-Miranda Hobbes
I just love facebook.....

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen tänkte jag, ska se vad jag kan hitta att ta på mig imorgon först bara, får köpa lite nytt imorgon, får se om vi har fått in ngt nytt skoj, väntar på en kofta som skall komma, vi får se hur den ser ut, hoppas den e så snygg som jag vill att den skall vara. Men jag tror jag ska köpa mig en blus och en t-shirt eller en kofta, vi får la se...

Godnatt mes amis

Min dag

Så här blev min dag till sist:

11.30 Simmade jag i en halvtimme och herregud vad jobbigt det var. Jag förstår verkligen alla som säger att simning är jobbigt. Jag har inte simmat på cirka fyra månader så detta var en pärs..

13.20 Kom min syster yster och hämtade mig för att åka till Skopunkten och Väla. På Väla köpte jag "män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson samt ett linne på Gina för 49 kronor, som jag spanat in i stan, men som var skitigt, så det blev perfekt..

16.15 kom jag hem för att klockan 17.00 åka med Sebbe ner till stan...

Nu har vi nyss käkat och nu ska jag slappa framför tv:n för kl 20.00 börjar TopModel...

Dagens
image683
jeans från gina, tröja Ullared, halsband födelsedagspresent från Anna och Klacken

Date med syster yster

Alldeles nyss ringde min äldsta syster och frågade om jag vill efölja med henne för hon skulle till Väla och Skopunkten och jag har ju inget annat för mig idag så det skall jag göra. Tänkte faktiskt först ta mig ner till badet, men hon och Elias kommer inte förrän tidigast kl 13.00 så det e ju lugnt. Ska ta med mig mina glasögon så de kan spänna dem lite vid ögonen oxå för just nu kasar de bara känns det som...

Nähä om jag ska sätta fart så jag är färdig när de kommer.....


Godmorgon godmorgon

Det är skönt att vakna klockan 07.00 på morgonen och veta att man kan somna om medan sambon ska upp. Idag är det hans första dag i skolan, vi får hoppas att det går bra och det känns roligt. Efter han hade åkt vid 8-tiden somnade jag igen och då drömde jag om hans skola. Jag drömde att de fick exempel på en C-uppsats och den ena va bara på 6 sidor och då sa jag till honom i drömmen "det kan jag skriva på en dag till dig", det var ganska så roligt faktiskt...

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska försöka pallra mig till badhuset, var ju en hel evighet sedan jag var där så det kommer bli jobbigt, men sen tänkte jag bara simma en halvtimme bara för att försöka komma igång. Sen ska jag inom biblioteket och betala av min skuld som jag har då jag lämnade in mina böcker för sent. Jag ska även inom akademibokhandeln och H&M. Har ju 20 % rabatt på en valfri tröja och där finns en t-shirt jag vill ha, men som antagligen är slut, men jag ska bara cykla inom snabbt efter simningen, jag orkar ju inte göra mig iordning efter jag varit där.

Sen har jag kladdkaka kvar från i lördag och ja jag vet att jag inte ska äta den för nu har jag börjat på en ny vecka, men om jag känner mig själv rätt så kommer det nog slinka ner lite efter jag har simmat *hahahaha*.

Nähä nu ska jag käka ha en bra dag (jag ser att det blåser ganska så mkt ute, men sen är det både sol och mörka moln så jag blir ju inte förvånad om det börjar regna...


Fotograferade

När vi var ute igår blev vi fotograferade (ser ni så liten jag e)

bild från www.gozzip.nu
och....

bild från
www.lecardinal.se

presenterna

Fick ju lite presenter igår och det var väldigt fina presenter. Fick en orkidé av Sara- lila, vilket äer bra för blommorna på min andra är borta, så jag vet inte om den håller på att dö?! Oxå fick jag en vinflaska av Hannah. Sen har jag tagit kort på det andra:


1. Ljusfat med super snygg guldljus från Emelie & Emelie
2. Fotcréme, duschpeeling och bad och duschcrém från Caroline och Anja
3. Örhänge och halsband från Anna och Klacken
4. Örhänge från Lisett

Blev verkligen jätte glad för alla mina presenter och mina tjejjer vet att jag älskar guld=) Tack så jätte jätte mkt ni är de bästa=)


ps. jag var på hemköp och köpte tidningen och sen dess har jag bara slappat och ska fortsätta göra det hela dagen, blir inget bokköp idag, jag cyklar ner på stán imorgon istället och köper den är ju ledig då oxå=) ds.

Trötter

Då sitter jag här  i soffan med datorn i knät och ser ala glas och burkar på bordet, men ack det får jag försöka ta tag i sen, hade iallafall grymt skoj igår precis som alltid när jag är med mina tjejjer, de är helt klart de bästa. Fick massor av fina presenter oxå mina tjejjer vet vad jag gillar=) *tack* till alla...

Sitter och funderar på när jag ska äta, känner mig inte riktigt hungrig ännu men ugnen är klar sedan länge. Har iallafall satt igång diskmaskinen så sen ska bara resten av tallrikarna in, usch jag orkar nämligen inte diska allt efter igår, det räcker med alla tråkiga glas man måste diska....

Blev väl en hel dek kort igår oxå kan jag ana, men jag får lägga in dem på den andra datorn, då denna är väldigt seg, så vi får se, skall bli spännande..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att köra ut till Väla för att köpa en Stieg Larssons Män som hatar kvinnor, men vi får se hur pigg jag blir sen, men idag och imorgon blir riktiga slappedagar när man är ledig och som sagt jag behöver det nu efter en hård vecka med jobb och pluggande och nervositet..

Hoppas ni har haft en bra helg min har varit super

Uppdatering:
Dagens igår på jobb
37887-677
min nya kjol (med hängsle men de hade jag inte för knappen åkte av) med hög midja från MQ, nice=)

Igår kväll
37887-678
tunika/klänning från Gina, till etta hade jag svarta lackballerina, stora örhänge, nice=)

Ps. vi har inte fått någon tidning idag, konstigt, så jag ska nog gå till Hemköp och köpa en innan jag ska äta frukost, kan nämligen inte käka söndagsfrukost utan min tidning, det är veckans höjdpunkt i tidningsvärlden.... Ds

Sängdags

Är precis färdig med allt som skall göras inför imorgon. Maten är färdig (nästan iallfall), sen vet jag hur jag ska duka och plocka fram det mesta och allt.... Det enda jag egentligen har kvar är att se vad jag ska ha på mig imorgon, blir lite svårt, har absolut ingen aning. Funderar på två saker. Antingen svart tuptop linne med svart/gråa jeans, eller tunika/klänningen från Gina med leggings, men problemet är bara vad jag ska ha för skor till det, vill inte gå i högklackat imorgon, för jag tror inte jag orkar det och kommer få ont i fötterna efter har gått och stått en hel dag på jobbet..... Dessa problem man har så mkt men ändå inte...

Hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en bra helg, lär väl inte hinna blogga imorgon..

Godnatt


Färdig

Får skriva lite snabbt har fullt upp idag....

Opponeringen idag kändes som den gick bra, sen får vi se vad de säger. Självklart är det alltid lite småpill som man måste ändra innan man lämnar in den helt färdig, men det blir nog bra detta....

Direkt efter vi slutade körde jag till väla och hämtade mina nya glasögon



Är svårt att se på bilden exakt hur de ser ut...

Sen har jag lagat mat sen jag kom hem och nu ska jag fortsätta städa, ska väl äta om en halvtimme eller något och tur är väl det då jag börjar bli väldigt hungrig.. Hoppas ni har haft en bra dag...

Ps. så här ser min färdiga uppsats ut

37887-675


Förbered?

Har insett att jag inte kan göra mer just för tillfället iallafall. Jag har gjort det jag ska, ja inte det jag kan, för man kan alltid mer. Nu ska jag grillas imorgon, usch inget jag tycker om men klcokan 11.20 är det över för min del, sen ska jag på det igen senare, men då är det jag som är "grillaren"....

Nu ska jag hoppa i säng, har varit en lång dag med jobb och nu plugg. Ska bli skönt när det är söndag och man är ledig två dagar i rad......

Godnatt

Doften av kaffe!

När man bor i stán har det sina fördelar att man har nära till precis allt och så har vi även till Zoegas. Själv dricker jag inte kaffe, men lukten av kaffe är så gott .Sitter här i köket och skriver på det jag ska säga på opponeringen och känner doften av kaffe som sipprar sig in genom det öppna fönstret och det luktar så gott. Jag undrar om man blir lika pigg av doften som man blir av att dricka kaffet=), då kan jag sitta uppe och plugga i en hel evighet.

Funderar på om jag ska gå ut och gå, men vet inte om jag hinner det. Ska ringa till Lisett oxå hade jag tänkt mig hon är ju hemkommen nu. Sen ska jag ringa Anna, men jag tror jag får göra det imorgon efter jobb, hon vet ju lite vad som gäller på lördag=)....

Nähä om jag ska fortsätta med min opponering som är så fruktansvärd jobbigt, jag hatar sådant här.


Nu är den läst

Nu har jag läst min uppsats och vet vad jag ska säga om de hackar ner på den. Jag tycker personligen att den är hyfsat bra och ganska så intressant oxå, men vi får se vad de säger på fredag..

Ska snart käka lunch sen ska vi iväg och handla lite, ska även lämna in lite foton på väla som ska framkallas och köpa vax. Funderar starkt på att åka ner till Gina i stan så jag slipper stressa ihjäl mig på fredag, men ja jag får se om jag hinner eller inte....

Har blivit jätte fint väder tror de e ganska så varmt ute oxå, men nu är det slut på solningen för min del iallafall...

Onsdag

Vaknade hyfsat tidigt idag, runt 9-tiden och var pigg som en lärka. Sen dess har jag suttit vid datorn och pratat med Emelie och Emma, oxå har jag hunnit käka lite frukost och skrivit ut min uppsats. så nu ska jag sätta mig och läsa igenom den och se vad jag har gjort för fel, antagligen en hel del. Sen ska jag ge mig på den andra uppsatsen igen usch ja jag orkar inte riktigt, men men det får jag väl göra. Sen är jag förbered inför fredagens opponering, skall bli skönt när det är över..

Vi kommer antagligen hinna handla idag så det blir en tur till Citygross tror jag det blir, sen ska jag se om jag hinner fixa med mina bilder så jag kan framkalla dem har ju en del bilder som bara ligger på datorn som man aldrig framkallar. Har fotoalbum så jag måste ju framkalla dem och sätta in bilderna däri, nu när jag kommer vara helt ledig de dagarna jag inte jobbar är det skönt att ha något att göra...

Vad ska ni hitta på idag?


 


Human Trafficking

Jag brukar fundera på hur världen egentligen ser ut och vad man kan göra för att få den bättre. Egentligen tyder allt på att det är jäkligt svårt, men det finns hopp det måste finnas hopp om mänskligheten och framtiden för vad annars skall vi göra? Det lilla vi kan göra det måste vi göra.... När man ser på program som Human trafficking som visas på tv3 just nu blir man förskräckt. Jag har sett programmet innan men usch vad hemskt. Det värsta är att det är ofta män från västvärlden som åker till de drappade länderna och utnyttjar småpojkarna och småflickorna. Tänk om ni är på semester och er dotter/son rövas bort, tänk att veta att någonstans i världen finns hon/han men hon/han är en sexslav, hade inte ni velat göra allt för att detta skall förhindras?

Världen är rätt bisarr egentligen. Det finns massor med konventioner och lagar om att förhindra att sådant skall ske, men ändå sker det och ingen kan göra någonting åt det. Vem ska man anklaga vem ska man sätta dit för att förhindra detta. Jag tror att "utbudet" ja om man nu kan kalla det så måste stoppas, man skall inte kunna åka till andra länder och inte heller i sitt eget lan skall man kunna utnyttja barn på detta sätt. Jag säger häng ut dem personligen som begår brott mot detta. Jag skiter fullständigt i om det är en familjeman/kvinna som bara vill ha lite roligt eller om det var ett misstag. Förstör han/hennes liv som de förstår barnens liv genom att utföra dessa handlingar, för varför skall bara barnen drappas? Sätt stopp för denna grymhet, det strider mot allt vad mänskliga rättigheter är.... Tänk om det är någon i er närhet som drappas?


Tisdag

Jaha nu har snart halva veckan gått och min vecka är fullspäckad. Idag har jag jobbat, har varit en bra dag på jobb, inte så mkt folk, men idag har man fått hjälpa kunderna mkt vilket är det bästa=)....

Sen imorgon skall jag plugga, jag hoppas jag hinner med att handla lite så jag slipper göra det på fredag. På torsdag är det återigen jobb för att sedan på fredag åka till Halmstad för att gå upp med min uppsats. Sen på lördag är det fest för tjejjerna, skall bli så skoj, vi är ganska många denna gång=).. Ska laga mat till alla på fredag för jag jobbar på lördag så det blir fullt upp så fort jag kommer hem på fredag...

37887-674
Tröja från Outlet 50kr, tunika där under från asos, jeans ullared, skor din sko och halsband MQ..

HOppas ni har haft en bra dag hej svejs

inte som jag tänkt...

Det blev inte så spännande avsnitt av 24 som jag trodde, men men vi får väl se vad som händer i nästa säsong..

Nu ska jag gå och lägga mig hoppas ni har haft en bra dag

Spänningen upplöses ikväll

Om någon minut börjar sista avsnittet av 24 och jag och Sebbe kommer sitta bänkade framför tv:n. Skall bli spännande att se vad som händer. Men av erfarenheter så slutar alltid säsongen minst lika spännande så man måste se på säsongen därefter (om det nu finns en säsong till men det tror jag nog).

Har nyss läst uppsatsen jag ska opponera på och jag vet inte vad jag ska tycka. Den känns för krånlig och alldeles för juridisk inte alls så mkt statsvetenskap som jag hade velat sett, men ja jag ska läsa den en gång till och systematisera mina synpunkter, men detta kan bli en tuff opponering. Måste gå igenom min egen uppsats ännu en gång lär ju ha lite fel i den=)...

1 sak avklarad

Så nu är en sak avklarat på saker jag skall göra idag. Snart skall vi iväg och handla lite samt lämna min telefon, den har blivit helt knäpp. Den ringer inte och batteriet är dött efter en dag, och då har jag kanske pratat i 10 minuter!!! Jäkla mobiltelefoner, skit är vad det är, men ändå klarar man sig inte utan dem....

Min lediga dag

Idag är jag ledig från jobb. Dock har jag mkt annat att stå i. Jag ska läsa uppatsen jag skall opponera på en gång idag, sen fixar jag resten på onsdag då jag oxå är ledig. Sen ska jag till banken, måste verkligen gå till banken idag. Vi ska även hinna med att åka och handla lite smått och gott som vi måste ha här hemma.....

Sen vet jag faktiskt inte mer vad jag ska göra. Funderar på att cykla och simma, men min axel hänger inte riktigt med har jätte ont i den, men ja vi får se har ju hela dagen på mig och det är ju inte så att jag ska simma jätte mkt idag då det var flera månader sedan jag var i bassängen...

Hade en dröm inatt en helt sjukt dröm. Drömmen brukar iofs återkomma då och då, men det är inte alltid samma händelser men i slutändan handlar drömmen om samma sak. Inte roligt att drömma så för det känns så verkligt ibland och vaknar man och får den känslan usch ja det är inte roligt, då får man verkligen säga till sig själv att det bara var en dröm. Men det e inte alltid så lätt...

OJ nu kom posten REDAN!!! har alla sommarvikarier slutat nu så vi äntligen får posten på normala tider igen...

Nähä nu ska jag sätta på ugnen sen käka frukost, ha en bra dag

Nu så

Nu är boken utläst, men slutet hade kunnat vara annorlunda, men det är bara fortsätta att läsa och inhandla mig den tredje boken av Stieg Larsson, kommer nog vara precis lika bra som den andra... Helt klart min nya favorit författare, utan tvekan, synd bara att han inte är i livet idag och att han tyvärr inte hann ge ut så många böcker...
Nu ska jag släcka ner för dagen..

Förresten inte undra på att det sker bilolyckor. Idag när jag är på väg till jobbet så kör jag mot Lödde, vid Landskrona, mittpunkten tror jag man kallar det. kör jag om en röd volvo och där sitter en gubbe eller ja man kanske ska säga en man i 55-års åldern och har ena handen på ratten och i den andra handen håller han i en bok, tycker ni detta verkar vara ett normalt beteende?


Godnatt

Söndag

Då är det återigen söndag... Har spenderat söndagen med att jobba. Har inte alls haft mkt att göra, vilket är ganska så tråkigt. Är så fint i butiken för vi har vikit hela dagen, men man kan inte vika ihjäl sig heller... Efter jobb idag åkte vi till Sebbes föräldrar och käkade middag, det var mkt gott och mycket skojjigt. Nu sitter jag här och ska egentligen bara blogga lite, sen ska jag slänga mig i soffan och läsa ut min bok, bara 100 sidor kvar nu, så nu närmar det sig slutet skall bli spännande...

37887-673
kort kavaj Vero moda, tröja MQ, skor din sko och byxor Ullared

Nähä nu måste jag läsa lite, hoppas ni har haft en bra helg


Dagens

En snabb dagens innan vi ska till Hemköp och handla lite mjölk och sådant... idag har jag jobbat, jobbat hela dagen, men tiden har bara runnit iväg och som vanligt är det lika roligt att vara på jobb=).. Vi har fått in en skit snygg jeanskjol med hög midja och hängsle, påminner väldigt mkt om den jag hade på mig idag

37887-672
(oj tåkade visst ta bilden på fel håll men men så kan det bli)

Men iallafall jeanskjolen är mkt mkt snyggare och ja gud vad snygg den är, ganska så dyr, men jag ska ha den ändå, så enkelt är det, ni får se mig i den när jag har fått lön=) (längtar)...

Ikväll ska vi bara vara hemma,igen, men det skall bli skönt. vi skulle till Ä-holm men det blev inte så, men vi ska ta igen det om 2 veckor=).... Istället kommer mamma och pappa, men de kommer inte förrän senare. de är nämligen på sista föreställningen på Fredriskdal. De fick det av oss alltså systrarna Gullberg med sambos så vi hoppas det är bra. Vi skulle vilja se det i år, men vi har inte tagit tag i det, får göra det nästa år, det är ju så bra=)

Hoppas ni får en bra lördag, det ska jag ha, ska jobba imorgon igen så det är skönt att det är lugnt, men nästa helg kommer tjejjerna, åhh jag gillar mina tjejjer=)


Filmkväll

Blev att jag kom hem och somnade i soffan, sov en timme till 1830. Varken jag eller Sebbe orkade laga mat så det blev en kebabtallrik, gott var det men kanske inte så nyttigt, och de slutade inte där..... Gick till hemköp och köpte lite godis, tyckte jag var värd det=). Sen skulle vi kolla film och då är det alltid gott att ha något att smaska på.. 

Filmvalet blev "Blood diamond". En intressant och gripande film, absolut en film i min smak, men samtidigt kan jag inte riktigt kolla på sådana filmer för det är så hemskt och fruktansvärt, varför gör vi ingenting åt det, man skäms att veta att världen ser ut som den gör. Men:


"ingen kan göra allt men alla kan göra något"            



och det gör jag, något gör jag och något bidrar jag till jag hoppas bara att det hjälper lite=)

Nu ska jag plocka fram kläder till imorgon sen ska jag gå och lägga mig och läsa i min bok. Såg män som hatar kvinnor i affären så jag ska ta och köpa den när jag får lön, är ju egentligen den första boken men men.....

Hoppas ni får en bra dag imorgon, själv så ska jag jobba, vet inte hur jag ska orka detta, men jag tar mig nog igenom det oxå=)


Nu är det gjort!

Har äntligen lämnat in uppsatsen, så nu finns det inte så mkt mer jag kan göra, får vänta på opponeringen om en vecka *usch*....

Efter Halmstad var jag en tur inom Ä-holm för att fika med Mli, det var trevligt inte så ofta vi träffas, men nu har vi bestämt en date på Ullared nästa gång. Därefter åkte jag till Munka till mina kära föräldrar. Skulle egentligen inte men så känns det så dumt att åka förbi utan att åka inom dem....

Och ja nu sitter jag här.. Vet inte vad vi ska göra till helgen kanske ska till Ä-holm imorgon, annars vet jag inte vad vi ska göra ikväll, jag är rätt sugen på att läsa lite i min bok...

37887-671
topp från danmark, halsband MQ, byxor MQ

Har klockan blivit så här mkt redan?

Klockan är mkt och jag är precis färdig med allting, så imorgon ska jag bara läsa igenom så att innehållsförteckningen stämmer överrens med nummrena på resten, sen ska jag skriva ut det *skönt*..

Blev att jag satt upp mkt mkt längre än vad jag egenteligen skulle och trodde, men så kom jag på lite saker som jag var tvungen att ändra och lite saker jag la dit...

Ska upp ganska tidigt imorgon så jag hinner med utan att stressa, sova kan jag göra när jag kommer hem.

Godnatt säger jag nu hoppas er dag har varit bra...

Chokladbollar och kexchoklad

Har jag "vräkt" i mig nyss. Gjorde mackor men kände inte alls för att äta dem blev nästan spyfärdig, vad är då bättre än choklad? Varför detta beroende? Idag vet jag varför jag äter det, när jag blir trött och kanske är lite ledsen är det ofta choklad som får mig att orka, konstigt nog men så är det.. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och vakna upp om flera flera flera timmar utvilad och helt färdig med arbetet, men nu ska jag istället sitta och pilla med det. Men gör jag det nu direkt så är det gjort på ett nafs, tyvärr har jag ingen motivation då jag känner mig lite dålig och är lite ledsen. Inget speciellt som jag vill skriva om här. Ibland ångrar jag att allla vet om min blogg för ibland vill man bara skriva av sig, men det går tyvärr inte då jag inte vet vilka som läser denna..

Men som sagt mitt humör är inte på topp nu och jag mår inte så bra, vi får se om det blir bättre, vet vet, kanske det blir......

Ge mig sömn

Har blivit en lång dag idag. Steg upp som vanligt och körde till jobb 0920. Jobbade till 20 och kom hem vid 21-tiden. Sen slappade jag framför tv:n till What about Brian och project runway i en timme, för att sedan sätta mig i köket och plugga. Det är alltid mer än vad man tror det är så här på slutet, men nu ser jag slutet iallafall. Läst igenom det en sista gång så nu ska jag bara lägga till lite och rätta lite till, sen ska jag skriv abstrakt oxå, vet inte om det ska vara på engelska, någon som vet? Ingen som har sagt något iallafall....

37887-670
väst second hand. gul tunika från Gina, halsband Åhléns byxor Ullared

Godnatt hoppas ni har haft en bra dag, sov så gott


Tackar för mig

.. Ja iallafall för idag. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa lite i min sjukt spännande bok, den måste n läsa. Det är Millenium av Stieg Larsson......

Har pluggat precis som jag sagt att jag skulle göra nu återstår det bara at läsa igenom arbetet en sista gång och göra klart källförteckningen och framsidan sen är det färdigt (lite pill på två ställen i texten jag måste fixa med men idag orkar jag inte mer)..

Förresten så var jag och Emelie en runda i Pålsjö skog och gick mysigt mysigt, så nu kanske man kan komma igång med promenaderna. Det var iallafall hur skönt som helst att komma ut och röra på sig, men jag känner att mina ben är lite trött så otränad är jag *hahaha*.

Nej som sagt nu är det sängen sen är det jobb som gäller imorgon. Skall bli spännande att se om det har kommit in ngt nytt och skoj, väntar ju fortfarande på den där hängslekjolen=)


Godnatt & Sovgott


Kommer inte ihåg

Ibland undrar jag vart mitt minne har tagit vägen någonstans. Sitter här och loggade in på bloggen, för jag kom på att det var något jag skulle skriva om, men så när jag hade loggat in så försvann allt, allt blev tomt i huvudet *hahaha*, ja ibland undrar jag vad jag tänker på helt enkelt..

Sitter iallafall och rättar i mitt arbete, det som mamma är så snäll och rättar till mig. Hon är ju svensklärare så det är aldrig fel att få lite hjälp av henne. Har inte fått hela ännu så jag tänkte att jag skulle läsa igenom det gamla jag har så jag kan skriva lite mer på analysen har för mig att jag har antecknat någonstans vad det var jag skulle skriva in. Jag ska även anteckna alla min källor igen så jag inte glömmer någon i källförteckningen... Igår kväll mailade jag min lärare och hur många exemplar vi skulle lämna in och han skrev att det var 6 stycken som skulle lämnas in, 6 stycken tänkte jag ojoj. Det får jag multipicera med ca 60 sidor för att få antalet papper som ska tryckas upp. Enligt min uträkning blir detta så mycket som 360 sidor ojoj det är mkt mkt papper sen tillkommer det ju lite till, det gör det alltid...

Jaha då ska jag fortsätta med det jag hålller på med, sen får vi se om Emelie är sugen på en promenad annars tar jag nog en själv, känner att jag måste börja röra på mig. När jag lämnat in uppsatsen och haft min opponering, det vill säga om 2 veckor, då ska jag börja simma igen, ska bli så skönt=)

Ha en skön kväll i det underbara vädret


I moln

japp vid 14.30 tiden försvann solen så det var bara att packa ihop sina grejjer och bege sig hemåt igen. Direkt när jag kom hem körde jag till ica maxi för att handla lite nödvändigheter till lasagnen jag ska göra ikväll ska bli gott *mums*..

Just nu borde jag sitta och plugga lite, ska nog faktiskt ta tag i det, eller kanske umgås med sambon min innan han ska iväg på match...

Hoppas ni har haft en bra dag och tyvärr verkar det som om regnet skall komma nu igen, men bättre framåt helgen, tyvärr jobbar man ju.....

hej svejs

Ännu en dag med sol

Så är det ännu en dag med sol, så för mig blir det att sticka till stranden tidigt och gå hem lite tidigare så jag kan plugga, fast iofs så är jag ensam hemma ikväll så jag har all tid i världen att plugga, och som sagt har ju inte alls mkt kvar nu. Ska ta med mig mitt arbete med till stranden så jag kan läsa igenom det, det var ju verkligen ett tag sedan sist...

Annars har det inte hänt så mkt. Imorgon blir det åter jobbi gen för att jobba två dagar sen ledig fredag och sen jobba hela helgen och det skall tydligen bli ganska så fint i helgen, lite tråkigt för då har vi inte så mycket att göra på jobb.

Nähä om jag ska se om min sambo vill ha frukost nu, annars får jag äta utan honom, tror han vill sova ut lite. Idag ska han spela match men det är inte hemma så jag ska inte kolla på honom tyvärr, eller? Fast är det fint väder kan jag lika bra kolla på fotboll som vara hemma, men nu blir det inte så. Kanske ut och gå? HAha vi får väl se hur det blir med det Anna=) *ler*...

Ha en bra dag i solen, tills dom där molnen skall komma in iallafall här i HBG

Pluggar

NU är det nära väldigt nära tills arbetet är helt färdig, skönt skönt skönt säger jag. Resten gör jag imorgon och sen filar jag lite på det på onsdag och torsdag kväll för att sedan köra till Halmstad på fredag och lämna in det *wihii* det känns helt oki, bättre än förra gången iallafall=)

Nu ska jag snart sova ska läsa lite i min bok först innan jag lägger mig den är såååå bra.. Imorgon är det som sagt stranden om vädret blir som de lovar...

Godnatt

Heldag på stranden

Åhh vilket skönt väder det har varit idag och enligt vädret skall det bli lika fint imorgon, tyvärr måste jag plugga lite imorgon så det blir inte så länge på stranden som idag... var i Ä-holm vid 10-tiden hos Anna för att hämta min lampa som hon var så snäll att köpa till mig *tack*, sen så skjutsade jag henne ner till stranden. Synd bara att vi inte kunde ligga på samma strand tillsammans då vi hade lovat våra mammor att ligga med dem, men Anna och hennes kompis Carina kom och hälsade på så det var skoj. Jag hade fullt upp med att kolla på Elias som oxå var på stranden idag, han är för gó=) (Elias är min älsta systers son). När klockan var 1530 började jag packa ihop för att åka till Väla och göra synundersökning. Så nu får jag lite starkare glas, inte mkt men lite oxå är mina glasögon färdiga precis om 2 veckor ,skall bli skoj. Det ingick även ett par andra glasögon som man fick som solglasögon med styrka, vilket är helt perfekt för mig. Synd bara sommaren är slut om två veckor, men jag lär väl använda dem till nästa sommar. Bågarna var inte direkt jätte snygga, men får man det gratis och det är helt oki ska man inte klaga.

Nu sitter jag här och ska alldeles strax börja plugga. Egentligen skulle jag och Sebbe stuckit ner till fria bad när han kommer hem från jobb, men så har det regnat lite här alldeles nyss så vi vet inte, vi får se hur vädret är när han kommer hem....

Nähä om jag ska ta tag i det jag hade tänkt mig göra. Klockan 2100 är det näst sista avsnittet av 24 och det får jag absolut inte missa, missade ju det förra måndagen och igår sov jag när reprisen gick..

Hoppas ni har haft en bra dag, hej svejs

Måndag=sol

Jaha då är det ny vecka och jag börja den med att vara ledig vilket är väldigt skönt då det är sol ute. Ska åka till Ä-holm och sola idag med mamma, alla jobbar här i HBG så de e inget skoj att ligga här helt själv och som sagt stranden i Ä-holm är helt klart bäst.... Står visserligen att de ska börja regna i eftermiddag men ja vi får se då får jag väl bara åka hem igen och plugga istället har ju lite lite lite kvar att göra..

Sen kl 16.30 skall jag på synundersökning, inte så spännande med sådant som måste göras....

Vaknade förresten tidigt tidigt imorse redan vid 07.30 och låg och funderade länge på om jag skulle gå upp och sedan ut och gå en runda, vilket jag egentligen skulle ha gjort, men jag låg kvar i sängen till kl 08.00 istället, vilket är mycket skönare=)... Det kommer väl antagligen bli en runda ikväll istället.

Nähä nu ska jag väcka Sebbe, sen ska jag sätta in mina baquetter i ugnen sen är det snart dax att köra till stranden, ska inom Anna oxå och hämta min lampa *wihii* får äntligen i iordning i fönsterna här sedan Ullared=)..

Hoppas ni får en bra dag i det soliga vädret

hej svejs

Tjejjer!!

ja alltså tjejjer är egentligen de konstigaste varelserna som går kring här på jorden. Jag blir så arg. Jag kräver inte mkt och egentligen bryr jag mig inte men när man inte ens kan säga ett ""hej" då har det gått för långt, det är löjligt och brist på vanligt vett som alla skall ha, ett hej betyder inte att man ska stanna och snacka eller man skall vara bästa polare ett hej säger man för att man är trevlig och det skadar aldrig någon, så så är det med den saken, så ni som inte säger hej när ni går förbi någon ni känner eller en bekant, för sören lär er säga "hej!".

Idag har jag jobbat. Har inte varit så mkt folk, men ändå lite, dock har tiden gått fort, vilket varit väldigt skönt. Nu är det lite sol ute och jag vet inte om jag ska ta mig en liten promenad. Är ganska skönt att gå en runda, men sen samtidigt är man så fruktansvärt trött, men ja jag får se...

Imorgon skall det nog bli fint väder, då ska jag åka till stranden med mamma, så det blir Ä-holm, tänkte jag skulle hämta min lampa hos Anna och Niklas oxå, vi får se om de är hemma... Sen kl 16.30 ska jag på synundersökning så förhoppningsvis om två veckor har jag mina nya glasögon *wihiii*...

Nähä ska lägga mig i soffan hos sambon och kolla på tv nu, sen ska vi ner till tvätten..

Hoppas ni har haft en bra helg

hej svejs

Lördag och det regnar

Idag har jag mkt jag ska hinna med får se hur mkt jag verkligen kommer hinna med. Ska iallafall snart käka frukost sen är det bara att sätta igång. Varmt är det här i lägenheten, får öppna lite fler fönster och sätta på mig ett par shorts istället för långa mysbyxor. Kommer nämligen stanna här inne tills jag och Emelie ska iväg på fotbollen, tror nog vi skulle inom väla oxå.....

Igår kväll kollade vi film, Sebbe hade med sig "Babel" hem och den var helt oki, inte jätte bra, men man ville se vad som hände hela tiden. Dock håller jag inte med de som sa att den var svårt att hänga med i, kanske de som är lite svåra *hahaha* nej jag skojjar ju bara;)

Som sagt idag ska jag till Hyllinge och kolla på fotboll och stödja min älskling =) sen därefter ska vi grilla och äta kräftor med Sebbes släkt hemma hos hans föräldrar. Dock ska jag jobba imorgon....

Nähä nu ska jag sätta in mina baquetter=) HA en bra lördag och hoppas ni får en bra lördagskväll, men kanske lite fest, vad ska ni göra?

uppdatering
glömde ladda upp dagens igår
37887-669
tröja och halsband MQ, shorts från Ullared, skor din sko.. Sen "lånade" jag ett skärp från MQ medan jag jobbade som är väldigt bredd och ser med band och hakar skit snygg spana in endast 299kr!!

nu har jag käkat frukost och nu ska jag börja plugga

Sängen kallar snart på mig...

Efter en lång dag på jobb sitter man här i soffan med mannen sidan om mig vid den andra datorn=), är vi två dator nördar eller vad? *hahahha*. Ska snart kolla på en film, men kände att jag har press på mig att gå in här och uppdatera så jag stillar Annas sug efter mig blogg =) *asg*...... Nä men allvarligt, när man jobbar orkar man inte lika mycket, du ska allt få se Anna, när du börjar jobba på onsdag=)

Som sagt jobb idag, mycket folk, väldigt mycket folk och det har varit skoj, de sista två timmarna blev det lite lugnare men det gjorde itne så mkt, men då märkte man hur trött man var...

Imorgon är jag ledig, men ska sitta och plugga lite ska ju lämna in uppsatsen om 1 vecka och precis som vanlit har jag bara skjutit på det hela hela tiden så imorgon ska jag rätta uppsatsen och göra innehållsförteckning, sen ska jag skicka det till mina kära mamma (hon vet inte om det ännu=) så får hon läsa igenom det. Sen är det bara litteraturlista kvar och lite smått och gott....

Ska faktiskt även åka och kolla på älsklingen min när han spelar fotboll. Jag är inget vidare fotbolls fans och jag kan inte direkt säga att jag brukar kolla på honom när han spelar då detta blir den första matchen jag kollar på i år, men ofta så jobbar jag så jag kan inte kolla.... Men nu då äntligen ska jag kolla, så nu är det bäst att han skärper sig. De ska spela mot Eskils och där spelar Emelies Freddy så det skall bli skoj..

Ni får ha en bra fredagskväll

Godnatt

Torsdag och jobb

Ja då har denna dagen oxå gått och varmt har det varit både inne och ute...

Jobbat hela dagen och har därför inte kunnat njuta av det underbar väder vi har haft idag igen. Ska jobba imorgon igen så det blir ingen sol då heller och vet inte alls om det skall bli fint, men men det är bättre att tjäna pengar...

Idag har det varit skoj på jobb, precis  som vanligt. Har rejäl rea nu så om ni har missat det kika in hos oss för vi har halva reapriset, det vill säga halva priset på röd lapp, kan det bli bättre=)...

Orkade itne eller rättarsagt jag glömde ta kort på dagens, men jag hade på mig gult linne från MQ, vita shorts från Ullared eller "shopen" =)

Anna var förresten på Ullared idag och köpte den fina lampan till mig,så glad blev jag så nu kan jag ha dem i fönstret *lycklig*

Nähä om jag ska göra mig iordning för sängen känner mig ganska så sleden

Godnatt

Vad säger du mamma?

Det är svårt att ta rättvisa bilder när lampan är i fönstret men så här ser det ut...



Helt slut

Sitter här i Hyllinge och känner mig helt slut. Har varit uppe sedan 0430 så lite trött är jag och att gå på Ullared tar verkligen på krafterna. Hittade lite smått och gott precis som vanligt=).... Har köpt en super snygg lampa, får ta kort när jag kommer hem, kommer bli hur snyggt som helst=)..

Nu väntar jag på att vi ska äta, sen ska vi tvätta bilen och sen hem och jag ska packa upp sen ska jag slänga mig i soffan framför tv:n och zappa mellan What about Brian och Project runway, därefter blir det sängen ska upp och jobba imorgon så jag måste verkligen få sova lite mer än vad jag gjorde i natt (4 ½ timme)..

Hoppas ni har haft en bra dag på stranden

hej så länge

Underbart väder

vilket väder vi har haft idag igen! Jag har självklart legat på stranden hela dagen, man får ju passa på när man är ledig och solen lyser. Imorgon är det min sista lediga dag sen börjar jag jobba igen (har varit ledig i fyra dagar). dagen skall spenderas på Ullared imorgon med mamma och kanske min syster, men vi får se jag har inte hört något definitivt från henne..... Så det blir väl att jag får gå upp vid 04.45

Igår var vi som sagt på Zoo och det var väldigt skoj, jag har aldrig varit på Zoo innan så det var en liten upplevelse, bilder kan ni se om ni trycker på länken nedan

http://www.facebook.com/album.php?aid=10942&l=fa34f&id=620125403

Sitter här och funderar på om jag ska ut och gå en runda, men är lite tveksam till om jag orkar, är faktiskt lite trött....Får se hur jag gör men antagligen slappar jg väl bara i soffan till emelie ringer så jag kan gå över till henne...

Hoppas ni har haft en bra dag i det soliga vädret...




Stranden

Nu ska jag snart äta frukost, har varit och köpt bröd *mums*,sen ska jag cykla ner till stranden, ska försöka var på väg om en halvtimme....

Hoppas ni får en bra dag

hej svejs

Zoo

då har man spenderat hela dagen i Köpenhamn och gått på Zoo, men det har varit mkt trevligt.. Nu väntar sängen på mig, ska upp tidigt och vara på stranden i tid (hoppas nu bara att det är fint väder imorgon kunde komma in lite moln)... Ska gå och köpa bullar till frukost imorgon till mig och Sebbe *mums*..

Hoppas ni har haft en bra dag på playan

Godnatt

Nu då?

Är så fruktansvärt trött har redan sovit en runda i Sebastians knä, så nu är det dax för mig att gå och lägga mig igen. Skulle bara ladda upp ett nytt kort på glasögongen, men det blev egentligen inget bra, men ni får säga vad ni tycker nu



Godnatt

Glasögonen, vad tycks?

Så nu har jag varit inne på synoptik och prövat mina glasögon oxå har de ställt in dem till mig, så nu vill jag egentligen bara veta vad ni tycker? Sebbe tycker de är för "avlånga", men det tycker inte jag, så är dem ju... Jag tycker verkligen de är skit snygga. Synd jag inte har fixat till håret för då är de ännu snyggare =)... Ni får gärna skriva en kommentar om vad ni tycker..




Skriver bara snabbt om igår håller på att laga mat. Det var mkt trevligt hemma hos Emelie, åt jätte god mat och satt på balkongen, hur härligt som helst. Sen så blev kvällen som den blev...... Sen idag har jag och Emelie legat på stranden från 11-15, så skönt och så mycket folk..

Imorgon skall vi till Zoo i Köpenhamn, lite panik för att jag inte får sola, men men ja jag får väl se...

Hoppas ni har haft en bra helg

Lördag kväll

37887-661
Klänning H&M, skor vagabond

Jaha nu ska jag snart bege mig till Emelie, för tjejkväll med mat och lite vin, ska bli så skoj så. Har ju jobbat hela dagen så det ska bli skönt att göra något annat oxå är jag ju ledig imorgon oxå så det är skönt..

Har inte varit något folk på jobb idag, men som tur är har tiden ändå gått snabbt. Emelie*2  kom och hälsade på, en mycket trevlig överraskning=)

Hoppas ni har haft en bra dag i solen och att ni får en bra lördagskväll

Nu har de kommit

De ringde nästan nyss från synoptik och sa att mina glasögonbågar hade kommit, men de snackade något om storleken och att de antagligen var för små? Jag förstår absolut ingenting, men de lär väl vara för små då om de säger de, kanske inte finns i större? Jaja vi får iallafall se hur de sitter och om de är fina i verkligenheten *håller tummarna*. Sebbe ska hämta dem när han slutar kl 15.00 sen ska jag lämna dem imorgon igen, sen får vi se om det blir nya bågar eller inte *spännande*......

Har suttit ute i solen en timme, eller jasol och sol, det kommer moln och då blir det svin kallt så nu är jag inne istället. Tänkte jag skulle sätta mig i fönstret en stund om solen behagar att titta fram igen. Sen ska jag hoppa in i duschen och fixa till lite här hemma..

hej svejs

Helgen är kommen

Japp det är den verkligen, jag börjar min fredag men en ledig dag, vilket är ganska så skönt, synd bara att det inte är bättre väder. Imorgon skall det dock bli fint, men då ska jag jobba, får hoppas på det blir fint på söndag oxå, så jag kan sola då istället.

Jag kommer ha fullt upp i helgen. Idag kommer som sagt min syster och hennes familj skall bli skoj. Så det betyder att jag måste damma och dammsuga här hemma, men det går iofs ganska så snabbt. Sen imorgon skall jag jobba hela dagen och på kvällen ska vi ha tjejkväll med vin och utgång, ska bli skoj, var längesedan nu...

Idag ska jag däremot mer än att städa då, kanske simma (har sagt det nu en vecka, men det blir ju aldrig av), det beror lite på hur vädret utvecklar sig. Annars tänkte jag kanske åka ner till stan bara för att gå lite, för att ha något att göra, jag ska absolut inte handla något, ska ju till Ullared nästa vecka. På tal om det ska jag ringa till mamma nu och höra vilken dag det blir..

Ha en bra dag

Torsdag

Torsdag kväll och man har jobbat hela dagen. Nu ska jag slappa hela kvällen i soffan. Imorgon är jag ledig och då får vi gäster, min syster och hennes familj.

37887-660
Tröja Zara, jeans MQ, Skärp Saddler, skor din sko

Hoppas ni har haft en bra dag, Godnatt

Ikea

som sagt kom ikea katalogen idag och det finns lite saker jag vill ha, men jag får vänta tills jag har varit på Ullared, man vet aldrig vad man kan fynda där.

image659
Påslakansettet som ni ser längst upp var det vi köpte idag på ikea för endast 39kr/st men max 1 per kund. Sen har vi gungstolen (finns som vanlig oxå) skulle vara skit snygg att ha här hemma, ganska så billig var den oxå (även den från ikea) åhh blivit lite smått förälskad i den. Sen har lampan som kommer från Ilva. har letat efter en lampa med den foten, men jag ska först se på Ullared, annars kanske man får ta sig en tur ner till Ilva en dag. sen har vi ljusstaken som även den kommer från ikea, snygg att ha på bokhyllan.

och detta blev det idag

nähä nu ska jag nog ta och börja göra lite mat, tar minst en timme så det e väl dax att sätta igång. Blir lasagne *mums*


1-årsdag

Kom att tänka på innan att det är 1 augusti idag och det betyder att det är precis 1 år sedan vi flyttade in i vår lägenhet, ett år som vi bott tillsammans....

Har nyss varit och kollat färg och har hittat en riktigt snygg guldfärg till sovrummet, så det lär väl bli den, får se hur fort vi kan fixa till sovrummet, hoppas på snart, men så vill man egentligen alltid ha en ny lägenhet med balkong, men det verkar ju inte vara så att vi hittar en inom den närmsta framtiden..

37887-658
tunika gina, kofta H&M, jeans Ullared skor din sko halsband MQ

Sommarlovsmorgon

Min kära sambo kan inte missa ett avsnitt av sommarlovsmorgons surfar serie, han ligger just nu i soffan och kollar och jag tycker det är skit dåligt...

MEN.... så hörde jag det kom något i brevinkastet och gissa vad, ja NU har den komme den NYA IKEA KATALOGEN.. Ska kolla lite i den nu (har iofs redan kollat i den på nätet men det är alltid bättre IRL). =)


Godmorgon

Jaha nu sitter man här och väntar på solen, men känns inte som om den kommer komma idag, lite tråkigt jag som hade sett fram emot det men men.... Får väl åka och handla istället+ åka till Härliga hem med Sebbe och kanske t.om. inom Ikea, vi får se vad han säger.

Ska sätta in mina baquetter i ugnen nu, sen är det nyheterna och därefter är det frukost...

Ha en bra dag