Melodifestivalen

Sista delfinalen ikväll och den ser jag ensam framför tv:n. De e alltid trevligare om man har sällskap men så blev det inte ikväll, men senare ikväll ska jag antagligen bege mig iväg.

Har hela kvällen suttit och kollat på alla avsnitt av Glamourama, man fastnar lätt. Första avsnittet tyckte jag var riktigt dåligt, men det blir bättre och bättre, personen jag gillar mest är Michaela, hon verkar vara en riktigt skön tjej.

Nähä snart är det dags att bänka sig framför tv:n.


Kort? Långt?

Åhh jag e så sjukt sugen att göra ngt med mitt hår. Nu är det en fruktansvärt tråkig längd, funderar på att klippa mig kort igen och färga håret svart, inte kort kort, men ändå kort cool frissa....

   
www.frilla.se 


Mina frisyrer genom åren.......


 sist men inte minst bild från när jag hade det kort första gången

Så, VAD TYCKER NI? Vilken frisyr ska jag satsa på?


Semstern bokad

Åhh igår bokade vi semestern, ska bli så himla skoj och skönt *längtar*

Semesterplanerna är igång

I fredags var vi och åt middag hos våra underbara vänner och pratade semesterplaner, så nu är diskuterande igång, så får vi se hur det går. Åhh två veckor i Frankrike hade varit helt underbart. Blir det så ska jag snabbt ner till biblioteket och låna franskböcker så jag kan ta upp lite franska igen. Jag har inte läst eller hört franska sen gymnaiset och det e många herrans år sedan, så jag kan inte säga att jag kan det längre, men med lite uppfräcshning så?

Har ihelgen blivit dunderförkyld. Kände de i fredags sen slog de på ordentligt igår eftermiddag och idag e de inte så skoj, men på kalas ska jag, tydlige e barnen oxå förkylda så då kan vi smitta varandra:), bara jag inte smittar någon annan:)

Det tråkiga är att det inte blir ngn träning när man är förkyld oxå har man kommit igång så bra och är så duktig, hoppas på att jag blir bra snart så jag iallafall kan simma på onsdag, för imrg är borträknat direkt.

Nä nu ska jag inte sitta och pluddra, sitter och kollar på datorer, är sugen på att köpa en ny ngn som har tips? Det enda jag behöver den till egentligen är internet och basgrejer, men vill ändå att den ska ha webcam (och inte för stor men inte för liten heller).


Gamla människor, lär er vad respekt er!!!

Idag var första gången på länge som det var lugnt på simbanan. Men som vanligt fick jag ändå säga till en gammal gubbe. Det finns 4 motionsbanor där man simmar bröstsim men bara 1 snabbana där vi simmar frisim. Vi var tre stycken på banan, alla simmar frisim men ändå ska en gammal gubbe hoppa i på vår bana och simma bröstsim. Jag tänkte först att han ska väl simma lite frisim oxå, men ack nej ack nej. Han fortsätter att simma sitt förbannade bröstsim trots det finns fyra andra banor han kan ligga på. Grejjen är den, att enda gången mitt i veckan det är en snabbana är på måndagar och då blir jag lite förbannad om vi helt plöstligt ska akta oss för honom!!. Så iallafall pratade jag med en annan man som simmade frisim och han höll med mig så jag bestämde mig för att säga till den gamla gubben. Och trevligt och snällt säger jag:

-"Ursäkta mig, men om du bara ska simma bröstsim kan du väl simma på de andra banorna".

Gubben: -"nej det kan jag inte" (skit sur sa han det)

då blev jag förbaskad irriterad och tänkte inte vara trevlig längre så jag sa:

"Detta är en snabbana och här simmar man frisim det finns fyra andra banor man kan simma bröstsim på."

Sen sa gubben inte mer, men han flyttade på sig och det var nog bäst för honom för jag hade kunnat tjabba emot, men hur jävla dum i huvudet får man bli?????? Vad har han för rätt att simma bröstsim på "vår bana" när det finns fyra andra. JO då tror han säkert att han är skit snabb, vilket han absolut inte var så klart.

Iallafall det är alltid dessa gamala irriterande gubbarna som inte fattar någonting som håller på. och jag har lärt mig att man ska visa respekt för andra människor och framförallt äldre (även om jag tycker att äldre isådana fall måste visa samma respekt för oss yngre) men så beter sig en gammal gubbe så här? Jag fattar fasiken inte det, vad har han för rätt att bete sig så när jag snällt och vänligt försöker prata med honom? Vad har han för rätt? Nej jag blir så fruktansvärt förbannad. Det är snart slut med att visa äldre respekt, för det är faktiskt bara äldre som beter sig så iallfall miot

Nytt i garderoben?

Nu behöver jag er hjälp med väskan jag köpte igår, är det en keeper?

 249kr på Kappahl!!!!!

Sedan köpte jag en tunika och en sjal, sjalen på rea 60 kr och tunikan 149 kr men m rabatt 119kr



Får se vad som händer nu......


Soffan

Nu blir det soffläge ett tag innan jag ska bege mig ut igen. Har köpt månadens Elle med trendbilagan, så den tänkte jag att jag skulle plöja nu.

Ps. Hittade en super fin tunika på H&M idag för 149kr (119kr m rabatt), snygg scarf och en väska m nitar som är snygg, men ändå är jag osäker, smakråd behövs så de kommer upp på bloggen snart ds.

Hade inte tackat nej till detta i garderoben just nu

Mylo Dress SEK 1399, Whyred - NELLY.COM Tillsammans med Divide Leather Leggings SEK 149, Club L - NELLY.COM

både från Nelly 1399kr (tror jag) respektive 149kr. Läckert läckert.

Var som sagt och kollade radhus idag kändes inte alls bra inte så bra som på bilderna så nu går jakten vidare. Har sett ett super snyggt hus, tyvärr har vi inte pengarna till det, men ni kan se det här sen såg jag detta otroligt vackra hus, även det hade man kunnat tänka sig. Någon som vill investera?

Radhus

I söndags var vi på en öppen visning på ett engelskt radhus som ligger här i Helsingborg, så mysigt. På torsdag ska vi gå och kolla på ett liknande i samma område, lägenheten hittar ni här , den ser verkligen super mysigt ut, dock vet jag inte om det är mkt att göra på den. Så vi får helt enkelt åka dit och kolla. Men vi har varit på x antal visningar och det var inte många som det har känt så här "rätt" med, så vi får helt enkelt se, hoppas på att det inte är allt för mycket att göra.

Vy över vardagsrum/matrum

Nu e de dags att förbereda inför imorgon dagen och snart hämta upp tvätten *suck*. Imrg står även simning på schemat, får se hur det går imorgon *mohahaha*


Vill ha vår

Nu får det räcka, nu är det dags för snön att smälta bort och solen att titta fram och graderna stiga. Jag vill ha vår och sommar så man kan sola och bada och få lite färg på kroppen, hade inte det varit härligt?

Nu blir det att se till att få lite mat i magen. Fick spontanbesök i eftermiddags som bjöd på fika, så det var trevligt, alltid skoj att få besök.


Guldstjärna

Idag fick jag min första guldstjärna, så jag är så nöjd. Jag som inte alls trodde de hade gått bra iveckan (man håller ju koll på det här hemma), men glad är jag. Motivering att faktiskt fortsätta.

File:Ämnestoppar guldstjärna.jpg

Simmat idag va skönt, sen städade sambon när jag kom hem så nu e här så fint så. Ska strax göra mig iordning, är kalasdags idag.

ha en riktigt bra helg i det helt underbara vädret. Hoppas de e så imrg med så man kan gå en runda, e härligt med sol här i den fina staden.

H&M Trend

Efter många års väntande har nu äntligen H&M Trend kommit till oss i vackra Helsingborg. Jag har funderat länge på om det har varit på väg då jag de senaste gångerna jag varit där sett en tendes att ha mer "coola och moderiktiga" kläder och i veckan så jag att de hade satt upp skyltar att de nu har H&M Trend. Detta gillar vi, gillar vi verkligen jätte mycket. Synd bara att jag än så länge inte ska handla några kläder, får väl vänta 1 månad till. Kan alltid köpa tröjor men det känns inte lika roligt.

Idag var vi på lägenhetvisning. Den var så jäkla ful, men efter att ha sett våra kompisars lägenhet kan den bli hur fin som helst. så nu sitter vi och funderar fram och tillbaka, hur vi ska ha det. Det är alltid lika jobbigt det där, för vad sören ska man satsa på?

Åhh kom på att det är "halv åtta hos mig" måste kollas, det är från Helsingborg....