STORT TACK!!!

jag har fått massor med sms och samtal idag och jag vill bara TACKA ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER OCH FAMILJ för gratulationerna jag fått idag. Jag har jobbat hela dagen lång och har därför inte haft möjlighet att svara på alla gratulationer.

TACK!!

Shopping

Idag har jag spenderat pengar. Dagen började med att jag åkte och simmade. Därefter klippte jag mig, vilket är skönt att få det gjort och det blev väldigt bra. Sedan åkte jag hem och satte mig i fönstret två timmar innan det var dags att börja på maten. Efter maten åkte jag till väla för att hitta något att ha på mig på fredag och lördag. Jag åkte därifrån med en ny klänning och en ny jacka. Jackan testade jag på H&M på Centersyd, men när jag väl bestämt mig var den borta, så fanns den kvar här hemma så jag köpte den för endast 199kr!!!!!!

 sedan köpte jag en klänning för ett fyndpris! Det hade gått maska och lite så, så jag fick den för halva priset dvs 149,50kr!!! på Gina tricot  Åhh jag gillar den jätte mkt, har spanat på den innan men inte varit hundra, men nu så nu var det inget snack om saken=)

Och varmt har det varit ute, så idag kunde jag använda mig andra nya jacka
37887-826
grön jacka från H&M 198kr, linne Gina 49kr, skor H&M 98kr

Nu är det dags för cashmere mafia så jag ska ta den bärbara datorn och sätta mig i soffan. Hoppas ni har haft det underbar i det underbara vädret vi har och tydligen skall det bli hyfsat senare i veckan oxå=)

Ps. Imorgon är det min födelsedag =) Ds.


Inte så ofta

det händer att jag går upp klockan 08.00 när jag är ledig!!!!!!!!! Men de senaste tre morgnarna har jag vaknat jätte tidigt. I lördags vaknade jag klockan 06.00 på morgonen och var hur pigg som helst. Jag låg och funderade på om jag verkligen skulle gå upp så tidigt eller vad jag skulle göra. Men jag skulle ju jobba hela dagen så det var bara att försöka somna om igen. Sen när jag vaknade var jag så klart inte alls lika pigg. Detsamma hände i söndags morse, då vaknade jag klockan 0700 men fick även då somna om. Sen idag var det samma visa då vaknade jag vid 0615- tiden. Men eftersom det är min lediga idag var det ett snabbt beslut att verkligen försöka somna om och inte börja fundera på om jag skulle gå upp eller inte.

Så nu sitter jag här och satt in en maskintvätt och skall snart käka frukost. Därefter skall jag iväg och simma och sedan gå inom H&M och Gina för att se om jag hittar ngt nytt och snyggt till helgen och sedan klippning. Så vi får se vad denna dagen har att erbjuda. De säger att det skall bli fint väder och 20 grader varmt. Just nu är det lite dis så det kanske bli finare sen, då ska jag ta och sätta mig i fönstret, så jag behåller den lilla färg jag faktiskt har fått.

Snart frukost och sedan full fart hela dagen

Nytt!!!

Söndag och här sitter man och slappnar av efter en helgs jobbade. Har varit en rolig helg att jobba, mkt folk och många som ville ha nya kläder:) det kändes bra:). Förutom att jobba har jag inte hittat på så mkt. Slappade både ifredags och i lördags och idag gick vi ut för vi skulle gå en promenad men vi kom inte så långt, för jag frös:( så vi gick till hemköp och köpte mjölk sen begav vi oss hem igen.

Imorgon är det däremot fullt upp. På schemat står det träning, klippning, hitta ngt fint att ha på mig till helgens bravader hem och handla mat och sen slappa på kvällen. Ska försöka hinna med lite andra små saker däremellan oxå, vi får väl se hur det går.

Idag på jobb hade jag ny tröja på mig. Har velat ha den länge men har funderat ett tag, men nu såklart när vi inte har några kvar så köpte jag den, men se så fin den är
37887-823
Tröja SThlm MQ (399kr) , jeans Ullared, skor H&M

Sen hade jag mina fina nya örhänge från H&M oxå på mig

20kr kostade de

Nähä ska ta mig ett glas vatten och lägga mig på soffan och läsa lite, sen blir det väl parlamentet om en halvtimme. Hoppas ni har haft en helt underbar helg

hejsan svejsan


Krypa till kojs

Fredag kväll och här sitter jag efter en dags jobbande. Är själv hemma så jag ska snart krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar. Är helt slut idag, vet egentligen inte varför. Har varit ledig två dagar och bara jobbat idag, två dagar kvar sen ledig en och då ska jag äntligen klippa mig. Är iofs ganska så nöjd med håret idag (läs idag). MEn det ska iallafall bli skönt var två månader sedan sist så det behövs ett litet klipp. Sen är det full rulle nästa vecka. Ska handla och fixa för min 25-års fest på lördag och sedan ska vi på 25-års fest på fredagen och sen jobbar jag, så det är mkt att planera och hinna med, men det ska väl gå det oxå=).

Nä nu ska jag toba, sen är det dags för sängen. Hoppas ni har haft en bra fredag



Godnatt

Underbart

Åhh det är härligt att vara ledig när solen skiner. Idag har jag hunnit med mkt. Blev en sväng inom badet imorse och det gick väl bra. Sedan var det hem och packa väskan för att åka ut till mamma och pappa och sola lite och jag tvättade bilen oxå, kände mig duktig=). Därefter en powerträff med Anna för att sedan åka till morfar och hälsa på honom på sjukhuset. Sen återvända hem igen, käka middag och nu sitter jag här och håller på att somna. Igår kände jag mig pigg, men idag är jag trött, ja iallafall nu. Ska ta mig ett glas vatten nu och kolla på de underabra klänningarna som visas på fashiontv just nu WOW säger jag bara, vilken inspiration.

Ps
Jobbekläderna sen i tisdags


3 minuter

Sen är det återigen dags för Grey´s. Det har ju inte visats på 2 veckor då det har varit den urtråkiga hockeyfinalen. Men idagär det  som sagt äntligen dags. Jag ska sätta in popcornen i micron ta min cola ur frysen sen är jag redo.
Blir kanske mer bloggning senare. Har iallafall haft en underbar dag ute i solen och sedan avslutade vi dagen med en promenad i staden=)

Uppe med tuppen!

Det är konstigt det där, att när man är ledig vaknar man tidigt. Idag vaknade jag 07.45. Men tänkte inte kan jag gå upp redan när jag är ledig så jag stannade kvar i sängen till halv nio, men nu är jag uppe och ska snart äta frukost. Sen ska jag iväg och simma och därefter är det tänkt att vi ska ut till Hyllinge och sitta i trädgården och läsa och njuta av vädret. Jag har ju jobbat hela helgen nu fre-tis då det varit så fint väder så jag har inte kunnat njuta av vädret alls. Jag ska även skriva klart mina artiklar som jag skall göra.

Ska väcka sambon nu och se om han vill äta frukost med mig, mest troligt säger han nej... ha en bra dag i det fin fina vädret


Önskningar!

Hmm då det faktiskt snart är min födelsedag och många börjar fråga vad jag önskar mig, tänkte jag sammanställa en liten lista här. Detta är iofs ganska så svårt eftersom det är inget specifikt jag önskar mig, utan jag har idéer om vad jag vill ha. Jag önskar mig inget extra speciellt bara för att jag blir 25 år, inget jag kan komma på här iallafall, eller jo jag önskar mig faktiskt en hudanalys, men det har jag önskat mig av sambon och mina föräldrar, och det är nog inte roligt att få flera stycken?..... Sen önskar jag mig egentligen ett par nya skor; sandaler och pumps speciellt röda, ny baddräkt, saker till mitt projekt i hallen. Men det är svåra saker att önska sig så istället blir det det här:

- Pengar till resan i sommar
- Presentkort på MQ
- Presentkort på Ikea
- Presentkort på Väla

Ja det var väl egentligen alles. Jag lovar att meddela om det är ngt speciellt jag kommer på som jag vill ha men som jag kanske inte unnar mig själv.


Ps. I ett år nu har vi haft gratis tidning och den går ut nu i april och förra veckan pratade vi om att förnya den. Tur var väl att vi inte hann, för idag fick vi ett erbjudande att vi bara betalar 98kr/mån i ett år istället för dubbelt så mkt och detta tack vare att vi från början fick tidningen gratis, visst låter det bra? Ds.


Pengar har inte betydelse, det är sakerna

Åhh igår hände det något och jag blev så ledsen. Jag skulle öppna fönstret i vardagsrummet och sätta mig och sola, men så går fönstret lite för långt och saker börjar ramla i golvet. Det första jag ser är min lampa, men jag trodde inget hade hänt. Vid en nämre titt så  hade min lampfot brutits i två delar, min älskade lampfot från Ullared, hur kunde detta hända? Det värsta av allt är att man vet ju aldrig om de finns kvar där, det är inte alls hundra, det är så tråkigt. Men jag fick göra det bästa av situationen och gick och köpte superlim. Lampfoten är nu fixad, men jag tror man får vara försiktig med den. GLAD är jag dock för att den gick att laga, vad skulle jag annars ha gjort, jag älskar ju mina lampor.

Bröllop

Som sagt skall jag på bröllop i sommar och jag har redan nu börjat kika på klänningar, här är några att inspireras av
37887-820
bilder från
www.asos.com

Äntligen!

Nu har jag hittat något roligt
37887-819
allt från Ikea. Så kanske man skall önska sig ett presentkort därifrån men hmm ja jag får först fundera på hur det egentligen kommer se ut....

AhhH!!!

Vilka progam är det som man kan göra kollage i som stöder JPEG och GIF? Jag blir helt galen, gör snygga kollage, men inte av mina program verkar funka. Innan kunde man alltid gör det i paint, men det går tydligen inte längre........ Jag som nyss hade gjort min drömhall, så det blir väl att önska sig presentkort på Ikea:)

Bänkad....

Ikväll börjar tv3 visa sista säsongen av SATC igen. Så klockan 22 är jag bänkad framför trean och bättre blir det när de visar dubbelavsnitt:)

Har varit på jobbdating idag, det var helt oki, och väldigt mkt folk, mkt mer än förra året. Så nu ska här skrivas CV.

Annars inget speciellt, skall snart sätta igång och tvätta, mindre skoj, men men...

Ps. jag kommer skriva en önskelista här på bloggen vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag ska bara komma på vad först:) ds.

Grönt är skönt

Egentligen tycker jag inte om grönt, men jag det finns en speciellt grön färg som jag gillar. Just den gröna färgen hittade jag på en jacka i lördags på H&M och här ser ni den


Sen hittade jag nya solglasögon, och jag ångrar inte mitt köp även om jag från början var tveksam


Min dag har varit bra, väldigt bra. Jag simmade imorse, vilket var väldigt skönt, sedan satt jag lite i fönstret och solade och "jobbade". Har lite jag ska skriva imorgon hade jag tänkt mig har bra idéer nu, får se hur de blir på pappret. Sen ska jag såklart på date imorgon, eller ja jobbdate, vi får se hur det går. Det innebär att jag nu ska sitta och plita på mitt CV.....
Så ha en trevlig kväll


Tisdag

Och dag 2 då jag är ledig. Idag har jag lite att göra. Först och främst skall jag äta frukost, för jag dör snart av hunger. Sedan vet jag inte om jag ska simma. Egentligen kan jag ju inte träna två dagar i rad pga axeln, men jag känner att jag kanske vill ändå, annars blir det bara två dagar denna veckan och tre måste jag iallafall röra på mig, enligt mig själv. Så ja vi får se.  Idag ska det inte bli lika fint väder som igår. Det ska vara molnigt, så idag blir det inte att sitta i fönstret och läsa, synd för det är så härligt.

Ska se om jag kanske skall putsa fönster istället och sen ska jag söka distansutbildningar och kanske sticka till bibblan och låna en bok jag måste ha, vi får se....

NU ringde mina bullar, hej så länge.

Helt plötsligt

Blev det vacker väder och jag ska öppna fönstret och sätta mig och läsa lite hade jag tänkt. Simningen gick bra idag, väldigt bra, nu får vi hoppas att det fortsätter så.......

Ps. det är upplösning i våra bästa år nu..ds

Nu beger jag mig

snart till träningen. Skall bara skriva ett litet pass först. Sitter här och är konfuderad. Är nu ledig i fyra dagar och inte skall det bli fint väder någon av dagarna=( men till helgen då ska det blir 15 grader varmt och sol, varför är det så orättvist? Varför kan inte jag få njuta lite av solen jag med? Jag får väl börja med brun utan sol och se hur mkt det hjälper *hahahahha*...

Skönt med en slappedag, då jag bara ska göra ingenting. Har iofs tänkt att söka distanskurser så det lär väl ta tid att hitta.

Nu iväg, inte för jag har bråttom men skönt att komma iväg någon gång, annars riskerar man att man stannar hemma.

Det är en grym värld...

vi lever i


Vilket väder!!!

Synd bara att man jobbat hela dagen. Men när jag åkte till jobb så var det redan 10 grader kl 10.00 det är mkt. Så jag antar att ni som varit lediga har haft en helt underbar söndag. Jag sitter här och funderar på om jag ska gå ut och gå en runda så jag får njuta av vädret lite, även om det inte är så mycket sol...

Trots att jag jobbade har vårkänslorna infunnit sig, för idag var det nämligen så att jag hade premiär för min jeansjacka. Som jag för övrigt inte använt på flera flera år. Jag kommer ihåg när jag skulle köpa den. Alla, verkligen alla hade den men jag tyckte den var för dyr, men till sist så köpte jag den. Jackan jag pratar om är min underbara jeansjacka från Sisley det vill säga Benetton
37887-815
.. och med tanke på hur många gånger jag använt den och kommer använda den var den helt klart värt priset...

På jobb idag såg jag ut så här:

Tröja Gina, kofta MQ, jeans Ullared, skor Bianco, halsband present..

Nähä nu ska jag nog ta på mig jackan och ta min ipod och gå en runda, jag antar nämligen att sambon inte vill gå med, dels för att han har skadat foten och dels för han inte tycker det är lika roliga som jag=)

Hoppas ni har haft en underbar helg. hej svejs

Gårdagens

Idag har det varit underbart väder dock lite kallt i vindarna. Dagen började med att jag vaknade utvilad och kände mig pigg. Sen var det frukost och därefter blev det simning. Och ja det är fortfarande jobbigt!!! Körde snabbt hem och gjorde mig iordning för en tur ner på staden med E. Det resulterade i lite shopping, vilket inte alls var meningen (bilder kommer en annan dag). Det blev en kort gröna jacka för 198kr!!!  från H&M och ett par solglasögon för 130kr från Vero Moda, finally har jag hittat "de". Sen har jag varit oå maxi och netto en runda oxå. Nu ska jag slänga mig i soffan och vila lite.

Här kommer  en gårdagens
image814
Tunika från MQ 399kr, skärp ngt gammal som är mammas

So lovely, I´m in love

Så ibland ser man det där och det är kärlek vid första ögonkastet..........

image812


....... Är helt förälskad i denna klänning. Kostar endast 400kr på Vila. Finns bara denna och en kvar, jag har hängt undan den, och frågan är nu skall jag slå till? Vet inte när jag skall använda den, men ni ser ju själva hur underbar den är. Pengar till den har jag egentligen inte denna månaden, men när stöter man på en klänning man verkligen "fall in love with" vad skall man då göra? Är svaret så enkelt att slå till och hoppas att det kommer tillfälle att använda den. Vet ju att jag ska på bröllop, men man kanske inte kan ha denna på ett bröllop+ att jag lär hitta tusen andra klänningar innan dess. I slutet av sommaren kommer jag stå med en hel hög med klänningar som jag säkert inte kan välja mellan hahahaha... Jag får höra vad sambon säger när han kommer hem.

Hmm så var det, det här med maten, har ingen färdig mat imorgon till jobb. Funderar på att göra pasta och lite sallad och gurka och sen köpa en halv kyckling imorgon på maxi, det är väl iallafall en bra middag eller?

Så vad det snart helg, vad har ni mina kära läsar för planer ihelgen????

Gårdagens

image811
Halsband Gina, linne och kofta från MQ, jeans Ullared

Onsdagen den 9 april

Vaknade vid nio idag och kände mig ganska så pigg och utvilad, vilket var väldans skönt. Senare var det frukost och sen, ja sen begav jag mig till badhuset för att äntligen komma igång med simningen igen. Usch usch är det enda jag har att säga, det var skit jobbigt och jag kände att jag fortfarande var lite förkyld, men nu så nu ska jag bara börja på riktigt och hålla igång det. Blir väl träning på lördag oxå då jag e ledig....

Sitter här och ska faktiskt ta och äta lite lunch nu, börjar bli riktigt hungrig och det har nu gått en timme sedan jag simmade så det passar alldeles utmärkt. Annars ska jag öppna fönstret och sitta och läsa hade jag tänkt mig, solen skiner ju idag:). Jag ska ta på mig min "sexiga" solglasögon med styrka jag fick när jag köpa nya glasögon förra året. Världens fulaste glasögon, men vad gör man inte för att kunna vara i solen och läsa? Fråga är bara om jag kommer visa mig mer offentligt med dem på, jag är lite tveksam till det.. Vem vet, det kanske blir en liten bild på dem senare *hahahaha*

Ps. Igår var det exakt 3 veckor kvar tills jag blir 25!!!!, är man gammal då? Ds


By the way

En sak jag funderade på alldeles nyss när jag kikade in på asos hemsida var det här med bikinis. Vem av er kan egentligen köpa en bikini där man måste köpa samma storlek av både överdel och nederdel? För mig är det helt omöjligt och det kommer aldrig hända och har aldrig någonsin hänt.

Ja en liten fundering så här på kvällen efter en dags jobbande. Imorgon är jag ledig skall se vad jag ska hitta på då.

Godnatt

By the night..........

37887-810
i Helsingborg

Nyss tagit en liten promenad så här på kvällskvisten. Var väldigt skönt väder ute. Nu ska vi kolla på filmen som börjar på tv4, skall bli så skönt att slippa alla Wallander filmer. Är inte så stort fan av dem tycker böckerna är betydligt mkt bättre.

Hoppas ni har haft en härlig söndag.... Imorgon är det ny vecka och nya tag.

Gina Tricot

Hmm inte för jag är ett så stort fan av Gina Tricot längre, men idag kan man verkligen säga att jag fyndade där. När jag väl var klar här hemma gick jag ner till stan. Stannade till på Åhléns och kollade in deras fina fina fina bikinis, blev bara en underdel för mig, då jag egentligen har ganska så många överdelar här hemma. Men kanske jag går och köper en överdel ändå, för det var en som var sååå himla fin, tyvärr bara en storlek kvar....... Sedan blev det lunch och efter lunchen blev det en sväng på Gina Tricot och där hittade jag:


1. Halsband för 10kr/st ordinarie pris har varit 149kr/st. Så jag köpte två
2 & 3. Långt linne med linne under för 99kr, perfekt att ha till leggins el jeans med högklackade skor
4. Örhänge även de för 10kr

Jag hade på mig min nya favvo outfit idag
image809
Kjol H&M, tröja MQ, skor Bianco, sjal Egypten, skinnjacka från GBG

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett litet tag innan mina föräldrar kommer hit. Tänkte jag skulle fortsätta läsa Läckbergs böcker, har fått låna dem nu ju=)

Tomt

Skrev ett inlägg men bestämde mig för att det inte skulle publiceras. Jag behövde bara skriva av mig för allt det jag känner inom mig just nu. "inlägget" har jag sparat men inte för andras ögon och betraktelse utan för mina egna. Inlägget var något jag var tvungen att skriva när man brottas med sina egna känslor och funderingar, men inget som är för era ögon att synas....

....Så alltså nu sitter jag här lörden den 5 april. Det är inte mindre än 24 dagar tills jag blir 25år!!! Tiden flyger förbi men jag är kvar på samma fläck och stampar. Jag är nöjd det är inte det, men ibland önskar jag att det finns en bra framtid för mig oxå som för alla andra som verkar ha allt. Jag ska inte säga att jag inte har allt, det är inte så, men som så många gånger förut så kommer känslan av värdelöshet när man faktiskt gjort något vettigt i f yra år och sen får ingen cred för det. Åh nu låter det oxå dumt för jag älskar verkligen det jag gör nu, jag tycker det är skit roligt och jag trivs, men ändå liksom, när man rannsakar sig själv och andra, vad är det som gör att andra får det jag vet att jag hade varit bra på? Vad har de som inte jag har?

....solen skiner ute och det är härligt väder. Hade planer för dagen, men jag blev "dumpad". Mina egna planer nu är att snabbt städa undan lite och dra över med dammsugaren för att sedan gå ut i det fina vädret. Ikväll kommer mina föräldrar hit, vart ett bra tag sedan de var här. Inte så många som kommer och hälsar på här, även det kan kännas ensamt ibland.  Alla har så fullt upp med sig själva och sitt att det ibland känns som man glömmer vad som är viktigt på vägen. Jag har försökt men någonstans tar det stopp för mig. Varför skall jag bry mig när ingen annan gör det? Och jag får nog säga att jag är en tjej som väldigt mycket bryr mig och ser till att alla mår bra.

..."Att tiga är guld" säger de. Konfuderat är jag över detta. Jag säger gärna vad jag tycker, men har även lärt mig att i vissa fall är att tiga verkligen är guld.

.... Annat jag funderat på är de materialla sakerna här i världen. Jag älskar egentligen att köpa den där tröjan, som kanske är billig men som gör mig lycklig de fem gångerna jag använder den. Men på senare tid har detta omprioriterats. Det lyckoruset som kom förut av att köpa något nytt har lagt sig. Vilket iofs är bra, pengar sparas och lyckan kommer från annat håll. Men ibland undrar jag om orken börjar försvinna, att man helt enkelt inte bryr sig lika mkt längre. Misstolka mig inte jag älskar att klä mig snyggt, hitta nya kombinationer och så vidare, men jag är trött att gå på stan och se på alla människor som ser ut som de precis har kommit från en fotografering. Jag älskar välklädda och personliga människor, men när man flyttat till en ny stad och man känner sig dum för man är ute och går i mysbyxor, är det inte då något som är fel? Jag är framförallt väldigt trött på att pressen på de små ökar för att de ska vara så snygga som möjligt. Är det inte längre tillåtet att bara vara barn?

..Det var lite av mina funderingar så här lördagen den 5 april. Nu ska jag ta tag i mig själv och göra något vettigt av denna dagen, ensam med mig själv......


Morgon promenad

Det blev en timmes promenad med E imorse. Det var skönt, men jag kände att jag inte är 100% frisk ännu, så det blev ingen powerwalk. Sitter här och väntar på att min frukost skall bli färdig. Därefter skall jag göra mig iordning för att åka iväg och handla, kylskåpet ekar tomt här hemma.

Vädret är tråkigt idag, men de sa att de kunde bli fint i eftermiddag så vi kan väl hoppas på det, hade varit härligt med lite sol.

Nu skriker min mage efter mat....................

Och så..

dagens...

37887-804

Kjol från H&M förra tror det var förra året, som jag har satt högre upp. Hängsle mammas gamla gamla från Fransa, T- shirt från MQ, leggings MQ skor Bianco (dock 3 år gamla) Sjalen är inköpt i Egypten

Bihålorna?

Hm sitter här och funderar om det kanske är bihålsinflammation jag har fått? Pratade med A om hur det kändes när man har det och det kan nog kännas så som jag känner. Jag har ju aldrig haft det innan och är egentligen aldrig sjuk, men detta känns inte alls bra. Och hem till mamma och pappa ringde jag för att få "råd" och mamma var inte hemma, så jag hoppas att hon ringer sedan.

Tog en liten promenad innan för jag kände att jag var tvungen att röra på mig lite, jag gick väldigt sakta och inte speciellt långt, men det var skönt att gå ut dock lite jobbigt.

Ska se till att ladda in lite kort i datorn nu,  var ju duktig att ta "dagens" idag..................

Vår i luften?

Vilket väder vi har haft de senaste dagarna, dock har jag inte jag kunnat njuta av det då jag jobbat och varit förkyld. Kände i torsdags kväll att jag hade ont i halsen och sedan på natten blev det värre vaknade konstant. På fredagen var jag "bara" förkyld, men sedan kände jag att jag nog hade feber, så jag fick gå och köpa mig huvudvärkstablett. På lördagsmorgonen mådde jag oki igen men sedan framåt eftermiddagen mådde jag sämre, så jag fick ta ännu en tablett. I söndags bytade jag tid så jag jobbade inte så länge. Igår kände jag mig bra, tills jag kom hem hade jätte jätte ont i huvudet så jag la mig i sängen direkt och somnade så jag missade Prison Break. Idag är jag dunder förkyld igen när ska detta sluta? Så länge jag inte har ont i huvudet fixar jag det mesta, men ha sprängande huvudvärk det är inget skoj alls.

Det är jätte jätte fint väder idag och jag vill bara ut, men jag är nog inte frisk för det+ att jag ska till Ä-holm och träffa en person idag. Men sen när jag kommer hem, då kanske man kan gå ut en sväng, gå en tur till skogen och havet? Det ser ju inte ut att blåsa heller och då är det underbart ute.

Skall snart in i duschen och kika i garderoben vad jag ska ha på mig idag, usch jag har ju ingenting roligt. Hoppas vi har fått ngt tills imorgon eller på fredag när jag kommre till jobbet,,,

Hoppas ni får en underbar dag i det soliga vädret