Godnatt

andra träningspasset på wii avklarat. Imorgon är det vila enligt schemat. Ska mäta mig imorgon och se sen om 1 månad om det har gjort ngn skillnad.

Nu är det verkligen sängen som kallar på mig

Godnatt

detta

hade jag på mig igår, I like alot


Klänning, örhänge  Gina Tricot. Armband från Accent. Till detta hade jag höga svarta skor

härliga helg

Vilken härlig helg med fint väder och sol.

Helgen började som sagt med ett träningspass med wii fit igår morse och jag vill lova er att idag har jag träningsvärk *hhahaha*. Sedan åkte vi och kollade lite på handbollen nere på stranden och när vi var där började solen skina så jag la mig och solade och älsklingen åkte iväg på match. Sedan på kvällen var det fest i Malmö. Dagen idag har spenderats med våra familjer. Imorse min och en liten bit inpå eftermiddag på stranden:), sedan bar det av till Flickorna Lundgrens för fika med sambons familj.

Nu ska jag se om jag orkar träna är helt slut, annars är det faktiskt sängen som väntar. En hel vecka på jobb, dock slutar man tidigare på fredag:)

Tränat!

Oj vad roligt det var att träna med wii fit. Nu har jag installerat mig på ett 30 dagarsprogram med wii active (kan nog köpas utan att man behöver ha balansbrädan). Så nu jäklar. Vissa övningar var ganska svåra, men man kommer väl in i hur man ska göra. Därefter körde jag lite rockring och det vill jag lova är riktigt jobbigt, men roligt. Nu får vi hoppas att jag håller mig till detta program haha gud vad skoj, vilket bra köp. Jag får tacka mina föräldrar och farmor för det, för jag köpte det för mina födelsedagspengar så *TACK*

VART TOG SOLEN VÄGEN?

sol och värme

och gissa då vad jag gör idag?

Nu ska jag sätta igång Wii fit och träna en haltvimme innan frukost, bra va?


ni hade inte trott

 era ögon om ni hade sig mig och sambon här hemma. Vi ligger/står gör armhävningar på golvet till vårt nya Wii Fit, herregud vad jobbigt det är. En halvtimme om dagen med detta och jag kommer bli hur fit som helst. Hahaha har ni wii så måste ni ju köpa wii fit oxå, och vi har inte ens testat hälften av övningarna ännu *hahahahha* detta var skit roligt. När ska ni tjejjer komma över på en träningsdejt?

Wii fit

Nu har jag inhandlat wii fit och active, så nu jädrans ska jag bli fit. Ska träna minst 20 minuter varje dag och hoppas att det hjälper, ska bli spännande, har hört en massa bra. Var paketpris så det var inte sååå farligt dyrt..

Nu är det mat sen installation

onsdag....

Så skönt att man hinner med så mkt om kvällarna. Idag har jag och sambon tagit en kvällspromenad. VI promerade på okända marker för mig *hahaha*. Sedan har tom hunnit färga mitt hår. Vi får se hur det blir när det torkat. Nu är det Grey´s som gäller för hela slanten.


Skjorta Lindex, skärp Gina och jeans från H&M


Katt på besök

Haha jag har tidigare sagt att vi har haft en katt i trappen som sprungit runder. Igår när vi skulle bära ner lite saker i källaren hade vi dörren öppen till lägenheten för att lätt kunna lassa in i hissen. Och då, helt plötsligt springer katten in i lägenheten, hahaha. Stackars katt. Helt förvirrad och så var även jag och sambon, men vi fick ut katten och kunde stänga dörren. Men orolig blir man, tänk om man inte hade märkt det? Tänk om katten hade blivit inlåst i källaren när källardörren stod öppen när vi lassade in?

Egentligen inte mitt problem, men jag tycker ju det är så synd om katten.


Tisdag

... och snart har halva veckan gått, jag vet inte vart dagarna tar vägen. Idag skulle jag kanske gått på fotboll. Har väntat på ett samtal från sambon, men han har nog lyckats glömma bort mig....... Nu ska jag se om jag orkar ta mig en promenad. Hörde däremot nyss att det kanske skulle bli åskar, så jag får nog först kolla upp det så jag inte är ute och springer i det vädret.

Idag har jag sett ut så här

vita jeans från Bik Bok (förra året), grönt linne Gina Tricot 149kr, jeansjacka från Miss sixty från förra året


Ps. såg nyss att det skall bli FINT väder till helgen. Då är det stranden som gäller tidigt på lördag och på söndag, åhh jag hoppas, hade varit skönt att bara få slappa en helg ds.

Shopping

Idag var dagen jag skulle bestämma mig vilka glasögon jag ville ha, men kunde inte alls bestämma mig, så nu får jag vänta ytterligare tills det verklinge känns rätt. Men lika glad är jag för det för jag har lyckats göra massvis med fynd.

I torsdags var jag på skopunkten och skulle fynda, men så hade jag sett ett par skor som bara fanns på nätet men inte i butik, men så klart så frågade jag och de sa att de skulle komma idag så nu är jag lycklig ägare till 3 par nya skor:

349kr, 299kr resp 349kr. Så ta 3 betala för 2 gällde!!!! Perfekt att ha hittat ett par snygga sandaler och det är tom skinn på insidan vilket är mkt mkt bra, det behövde jag.

Och sedan så var vi ju i Malmö i lördags där lyckades jag få med mig hem denna underbara klänning
 Klänning 279kr Zara

Sen var det så roligt för jag sa till sambon min att jag ville köpa ett linne jag spanat in på Gina, ett grönt. Jag har ett likadant i korall. så iallafall när jag gick inom Gina hängde linnet där för halva priset!!! Kunde de blir bättre än så? hhahaha så det fick absolut följa med mig hem. Det fick även en jeanskjol (även den för halva priset), men den vet jag inte om jag ska behålla. Min älskade sambo tyckte inte, men jag tycker den är snygg, vad säger ni?


Linne 74,50kr, kjol 129kr.


Nu ska jag förbereda min för sängen. Har inte alls mått bra i magen idag. Det började smått redan i torsdags och sen dess har jag haft det från och till. Värst var det igår kväll och imorse. Så nu hoppas jag bara att det är för jag har ätit för fet mat för många dagar i rad och jag måste lära mig att det är inget min mage klarar av.

så Godnatt på er, imorgon är en ny dag

So very nice

 Hur snygg är inte Rachel Bilson på denna bild. Klännigen är do tie for. Absolut i min stil och min färg dessutom. Det blir jakt efter den färgen på lördag

Nu ska jag åka till Skopunkten sedan ska jag sätta mig i solstolen och sola en liten stund. Det sägs att det ska bli sämre väder, men vi får väl se.

Begär!!!

Dessa två skorna provade jag idag på Skopunkten och gud vad snygga de är. Nästan likadana men ändå inte, de översta har jag sett innan i en annan butik ,men då hann de ta slut. Funderar på om jag ska köpa nya skor?


Sandalett från Skopunkten.com
 








Stövlett från Skopunkten.com



Sen såg jag att de har dessa på hemsidan
Sandalett från Skopunkten.com
 och de såg jag inte i butik idag, jag får nog allt spana lite extra imorgon när jag sticker dit, hade varit roligt om de hade dem i med att jag letat efter sådana längenu.

.....


tröja MQ, kjol Åhléns, skärp Gina, skor H&M


Ikea

Fint väder? Dåligt väder? Varmt? Kallt? NU skiter jag i vilket och sticker till Ikea och spanar in deras rea som ska ha startat idag

Hemkommen

Nyss hemkommen efter despan kväll, så nu är det dags för mig att sova. Halv dag imorgon på jobb. Ska kolla lite mer glasögon imorgon efter jobb, ska ta mig en sväng till Söder och kolla Specsavers.

Men nu säger jag godnatt

Kommentera tack!

har idag varit och lånat hem lite fler glasögon, svårt att ta bra bilder men vad tycker ni:


Helgen är kort

Åhh vad helgen är underbar, men alldeles alldeles för kort.

Igår på kvällen var vi i Ä-holm hos N och A och hade sjukt roligt. Kvällen slutade på banhof!!!! hade kunnat stanna där mkt längre, men så vi tyvärr en buss att passa hemåt. Träffade många gamla kompisar vilket alltid är roligt när man vill träffa dem. Kvällen slutade med att jag sov i cirka 4 timmar. Gick upp tidigt idag för att förbereda inför bordsloppisen. Sålde ganska bra trots där inte var jätte mkt folk, trodde de skulle vara mkt mer folk än det var. Blev att jag skrapade ihop 1500kr, det är väl lättförtjänta pengar?

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, som sagt denna helgen har inte bjudit på långa nätter, de har varit korta. Tur att veckan är kort.....

detta blev festklädseln igår+min nya frilla


topp från MQ (gammal), skärp MQ (gammalt), kjol från Åhléns (gammal) och självklart blev det höga klackar till detta:)


Uttråkad

Haha märks det att jag är uttråkad idag, har ju redan hunnit med allt. Sitter och slappar för om en timme är det dags att göra mig iordning ska bege mig till Ä-holm idag och ikväll blir det nog en sväng på Änglastaden. Vet inte alls vad jag ska ha på mig men det kommer jag väl på.....

Sitter och väntar på maten.... HUngrig är jag...


Önskemål

En person kommenterade på bloggen om att jag skulle skriva lite vad jag ska sälja på loppisen.

Jag har tex:
2 par Friis & Company skor- ett par svarta och ett par ljusbruna- aldrig använda och äkta skinn
Lite väskor, väldigt blandad
Jackor/kavajer som är för små eller knapppt använda (vinterjackor bla)
Linne/toppar i massor
Koftor (knappt använda, insett att jag inte är ngn koftmänniska)
övriga skor/stövlar


Loppis någon?

Skönt att man går upp tidigt, har hunnit med en hel massa redan och klockan är bara kvart över tio. Jag har hunnit prismärka allt ni ser på bilden här nere som ska gå till loppisen imorgon, jag hoppas verligen jag kommer sälja av en hel del, och jag lovar det är många bra saker spec kläder och skor.




Jag har även hunnit tvätta en maskin tvätt och satt igång den andra maskinen. Nu ska jag snabbt fixa till mig, ja väldigt snabbt lite mascara, håret i diadem och sedan tänkte jag åka iväg till ÖB. Ska se om de har några billiga plastpåsar där. Är alltid bra att ha något att erbjuda kunderna på loppisen att lägga sakerna i, jag vet själv att det är väldigt väldigt uppskattat.

Så nä nu får jag fixa det så jag kommer hem till tvätten som ska hängas upp. Men sen då vad ska jag göra resten av dagen? Vädret är kasst, än så länge, så kanske man bara ska lägga sig i soffan och läsa en bra bok? Något förslag?

Godmorgon

Tidig morgon trots jag har sovit sjukt dåligt. Gick och la mig jätte sent och sen kunde jag inte sova såklat för jag var förbannad. Men nu är det ny dag och vad ska jag göra?


I förrgår köpte jag mig en jacka på Gina, men ångrade mig direkt när jag kom hem (kostade bara 99kr), så jag gick och skulle lämna den igår och då såg jag att Gina att lagt till fler artiklar på sina reaställ. Så för mig blev det denna tröjan jag har spanat på ett tag men tycker att 299kr va för dyrt. Igår fick jag den för 49kr:)...



Nu ska jag sätta prisetiketter på mina kläder som jag ska sälja IMORGON på ISHALLEN här HELSINGBORG. Om jag får säga det har jag massor med bra saker, vissa saker är sjukt bra som jag egentligen inte vill slita mig ifrån, men det är för smått och jag har inte använt vissa saker på evigheter så det är väl inget att diskutera om.


Klippt

Nu har jag klippt mig. Blev precis som förra gången. Lite tråkig frisyr, då vi jag håller på att låta håret växa ut lite igen. Många tycker jag klär bättre i lite längre, kanske även jag, så nu får vi se. Så nästa gång trodde absolut min frisör att jag kunde klippa en frisyr och sedan gången därefter, vem vet kansek hårförlängning, det var inte helt uteslutet.

Nu ska jag börja göra mig iordning, ska iväg på middag med några tjejer, ska bli skoj. vi får ju oxå roa oss medan våra män är iväg.

Godnatt

Nu är det dags för mig att gå och sova. Igår kunde jag inte somna låg vaken till långt över 12 och la mig redan vid tio tiden helt otroligt. Brukar inte ha problem med att sova...........

Vad ska ni mina kära läsare hitta på ihelgen?

Bonsoir

dagens

Idag har jag käkat marabou, mumsigt var det:)

Imorgon fredag härligt härligt. Är äntligen dags för en klippnign då ska bli så skönt. Ska även höra med min frisör om hårförlängning och se vad hon säger.


Klänning och kavaj från Gina

Sugen på något gott?





Är sugen på att öppna det, men ja det kan jag ju inte, men åhh så gott det är (har ni smakat?)

tisdag

och nu har snart halva veckan redan gått. Det känns som denna veckan bara flyger förbi. Imorgon ska det bli spännande då vi ska kolla på lägenhet, vem vet?!

Idag kan jag berätta min roliga nyhet. Jag har numera gått från en provanställning till en tillsvidaretjänst dvs fast tjänst. Känns hur bra som helst och glad är jag:)

Idag invigde jag som sagt min nya kjol

Kjol JC 149kr, tröja Gina 129kr, halsband gammalt, och nagellack från isador för 39,50kr just nu på H&M.

Nu ska jag se om jag orkar gå en liten runda, annars ska jag mysa med mannen och spela alfapet.

...

nu så ska jag plocka fram strykjärnet och strykbrädan. Imorgon är det tvättedag så allt ligger i princip i garderoben så tur är det att man köpte ny kjol i fredags som jag kan inviga imorgon:) hihihi..

sov så gott

Sjukt snyggt

bild från www.gettyimages.com
Hur snyggt var inte detta då? Åhh jag kan inte vänta på att jag får använda min lila klänning


lite mer nytt

Hmm fick ju en snygg vit kavaj när jag fyllde år som jag inte tror jag har visat och har jag det så är jag allmänt förvirrad nu. idag invigde jag den


Vir kavay från H&M 398kr, sjal MQ 199kr, t-shirt Gina fynd för 49kr


NU är jag såå hungrig. Väntar på att maten skall bli färdig, ska bli så gott.

Äntligen

Åhh äntligen har jag varit och hämtat min kamera hos mamma och pappa. Blev lite lite solning oxå. Inte alls länge då jag lovat sambon att han skulle vara hemma till MFF- matchen. Dock så kunde jag ligga och sola ansiktet och magen i lägenheten i fönstret


och så klart nu när jag har min kamera måste jag visa mina senaste fynd. Klänningen är "to die for"
 ahh så läcker den är (199kr från Gina Tricot). Tänk er när man har blivit lite lite brunare på ryggen och höga svarta klackar (kanske de i tidigare inlägg idag:)) och...
min svarta kjol som jag fyndade på JC (ja av alla ställen). Den kostade bara 149kr och sitter som en smäck, som jag letat efter en sådan kjol som man inte känner sig för stor i.


Nu väntar snart soffan, det är strax höjdpunkten på veckan det vill säga Gossip Girl.

SNYGGT!!!

Höga klackskor i modern stil
Höga klackskor i modern stil


De här vill jag HA!!! inte så hög klack så et känns som man kan gå i dem i evigheter, men vilken färg, rosa är coolt och jag har ju faktiskt INGA rosa skor *hahahahaha*


HJÄLP jag behöver en WALK IN CLOSET.......


Godmorgon

jaha då sitter man här igen och vet inte riktigt vad man ska pyssla med så här tidigt. Vill iallafall inte göra ngt drastiskt så jag väcker sambon, klockan är ju inte så mycket.

Inatt drömde jag en himla massa. Drömde jag fick erbjudande om nytt jobb på en bank!! (och hur är jag med siffror). Sen drömde jag att vi fick lånelöfte så vi kunde köpa en lägenhet hahaha. Ska faktiskt ringa min bank imorgon så får vi se vad de säger. Är sjukt sugen på den längeheten vi ska kolla på på onsdag, men tydligen var många fler det oxå.

Sitter och funderar på om jag ska gå, men kan ju inte gå sähär på morgonen, men kanske jag tar mig en kort promenad ändå, vi får se.

Idag är det rätt så fint väder så det kanske lutar åt att köra hem till mamma och pappa (om sambon hänger på), och då kan jag ju faktiskt hämta min kamera oxå, blir helt galen av att inte ha den, måste ju kunna visa allt fint jag köper på mig :) hahaha..

Nähä nu ska jag surfa runder lite till, klockan är inte så mkt

hej svejs

....

Vi tjejer har inga problem med att säga att en tjej är vacker/snygg osv. En av de snyggaste tjejerna jag vet är  Freja Kjellberg och inte nog med att hon är skit snygg, hon har en stil att dö för.

och på tal om vad man vill så skulle jag gärna vilja ha långt hår just nu.  Jag gillar Elin Klings frisyr, fast jag skulle självklart ha det mörkt.

Foto:Fredrik Karlsson/Kanal 5

bild från www.kanal5.se/web/stylebykling

 


Shopping..

..som vanligt...

Eftersom min mob inte vill fungera som jag vill så får jag försöka hitta andra alternativ för att få tag i det jag har handlat.
Denna såg jag och kunde inte låta bli att köpa den. Jag kan se mig i den när man har fått lite färg och med klackar och guldaccessoarer, inte helt dumt eller hur?

Idag vet jag inte vad jag ska göra, mår inte helt oki. Har mått lite konstigt sedan i förrgår. Sambon spelar match hemma, så kanske kanske kanske kanske man åker iväg och kollar på honom, men inget är säkert. En sak vet jag att jag måste göra ihelgen och det är att rensa i källaren. Jag ska nämligen stå på bordsloppis den 17:e maj i ishallen här i Helsingborg och sälja alla mina saker, så jag hoppas det kommer mkt folk, för jag har mkt snyggt jag måste bli av med.

Ska äta frukost och se om jag kommer må bättre då....

denna ska vi kika på

vad säger ni http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/421716

eller ska man vänta och köpa radhus/hus *hahahaha*


ps. idag hände ngt roligt, vill inte berätta förrän allt är klart:) ds.

hinner inte så mkt

..det känns som dagarna bara flyger förbi och man inte hinner så mkt. Och bloggen blir lidande och inget roligt nu när jag inte har kameran. Ska se om jag kan ladda in programmet till min mob så jag kan ta bilder med den istället. Funkade inte innan när jag skulle göra det.

Idag jobbade jag in lunchen och kom lite tidigare i morse så jag gick från jobb vid halv fem. Blev upphämtad av sambon för att sedan åka till Väla för att kolla glasögon mm. Inga glasögon blev det, inget blev bra och jag blev sur. Jag får väl vänta ett tag till. Kanske någon gång hittar ett par jag verkligen kan ha. De jag skulle vilja ha passade som sagt inte mig *suck*

Sedan käkade vi på Väla och sedan gick jag och mamma och shoppade lite. Blev faktiskt ett par nya JEANS!! Hmm senast jag köpte blåjeans (använder bara svarta byxor), var säkert för 4 år sedan!!!! Dessa var snygga, de är slitna och kommer från H&M endast 398kr. Som sagt ska se om jag kan fixa kameran imrg så jag kan ladda upp bilderna. Jag köpte även ett nytt snyggt nagellack, ett orange/korall.

Nu ska jag se vad jag ska ha för tröja till mina nya jeans. Tyvärr ligger nog allt i tvätten, kanske ska springa ner till tvättstugen och se om jag kan ta en tvättid på söndag eller något. Sedan är det sängen som väntar . 2 dagar kvar på jobb denna veckan..

godnatt

*snark*

Jätte trött, ska lägga mig och sova nu. Imorgon är det en lååååång dag som väntar. Jag ska på utbildning på kvällen så är inte hemma förrän sent!! *pust*... SÅ nu hade jag tänkt att jag skulle hoppa ner i sängen är riktigt riktigt trött.


ps. någon måste hjälpa mig på rätt väg igen..ds

Moving on...

... nu ska jag ta tag i mig själv och ge mig ut på en promenad. KOmmer nog inte bli så lång, för trött är jag (redan!) åhh herregud hur ska denna veckan gå?. Iallafall sitter jag här och är hungrig och har ont i huvudet, men det blir inte bättre av att jag sitter här hemma framför dumburken, så iallafall en halvtimme ska jag andas frisk luft. Ska kombinera min promenad med mat på Sibylla, hemma själv då det är HIF-MFF ikväll *suck*.

Deklarerat!!

Idag har jag äntligen tagit tag i deklarationen och räknat och räknat så nu har jag fått rätt på allt och det är även inskickat *skönt*. Klockan är bara halv tre och har redan hunnit med massor känns det som. Jag har kikat på glasögon och fick beslutsångest så mamma ska följa med i veckan och hjälpa mig, får passa på för man får två par glasögon för 1600kr varav det ena paret är solglasögon med styrka, och det behöver jag verkligen ett par.

Insåg idag att jag har glömt min kamera hos mamma och pappa, så några dagens lär det inte bli på ett tag, om jag inte använder in mob dvs, men vi får se.

NU ska jag hitta på ngt annat än att sitta här

stranden

Åhh vilken härlig dag vi har haft. Har legat på stranden i några timmar. I början var det kallt och det blåste väldigt mkt, men sedan fick vi upp mitt vindskydd och då blev det varmt och härligt. Jag hade kunnat legat där läääänge till, men några var brända och spec sambon ville hem. Så nu är man här hemma och ska samla ihop lite saker sedan ska man iväg igen. Full rulle hela tiden, we like:)

ps. det var knappast lika varmt idag som igår, man märker att svalare luft är på väg ds...




Min första riktiga strand outfit: shorts några år gamla från Zara, tröja från Gina

Valborg

Igår var en härlig dag. Det började med jobb, men eftersom det är röd dag idag så slutade man redan 12 igår och då begav vi oss till Gröningen och solade med vännerna. Låg där till lite innan fyra för att sedan bege oss till maxi och handla inför kvällens grillparty:). Hur mysigt och roligt som helst hade vi. Helt perfek att grilla hos E (tack så mkt!:) Kvällen till ära hade jag på mig min nya t-shirt från Gina som kostar 129kr



Nu ska jag baka tårta. Ska ha kalas imrg då jag fyllde år i onsdags och sambon fyller snart år.

ha en underbar dag det ska jag ha, kommer väl bli stranden idag antagligen med vännerna:)