Lördagens

Fick inte till ngt bra kort, men detta hade jag på mig i lördags och jag hade brun/guldiga skor från vagabond som jag köpte förra året på rea, men som tydligen fortfarande finns i butik för fullpris!!!!
 

dessa skor hade jag till

Bröllop

sitter och kollar på vårt bröllop i era händer- för första gången. Roligt att se hur de gör och när de kollar klänningar, ahh bara det är ju en upplevelse i sig. Tänkte jag måste hoppa in i duschen, men nu får jag ju se färdigt programmet och se hur lokalen och allt blir.


Åhh om precis en månad är det min födelsedag. Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska önska mig. Jag ska allt gå och se om det finns några speciella skor jag vill ha som jag skulle kunna önska mig, annars är det inte så mycket jag behöver känns det som. Blir väl mest presentkort och lite sådant, lite till hemmet också kanske? Hmm men det är helt klart dags för mig att börja fundera på det.

Nä nu är det snart dags, nu slutar programet snart

Back to basic

Gårkvällen var hur roligt och trevlig som helst. Det blev tacos hos Emelie och sedan bar det ner mot stan till Helsing och sedan Cardan. Mycket folk överallt men inte alls så som jag hade förväntat mig trots allt. Kom väl hem vid fyra, ja fem enligt sommartiden. Sov til halv tolv (sommartid) och nu sitter jag här och ska snart hoppa in duschen för att göra mig iordning för kalas.

Men jag tänkte på en sak igår. Igår var första gången jag hade jeans och top på mig när jag gick ut på en hel evighet. Känslan jag har i kroppen är att jeansen och toppen kommer komma tillbaka ut på uteställena och konkurerar ut klänningen och kjolen. Vänta ni bara det kommer ske. Snart är det ju sommar och då kommer väl klänningen lysa allt mer och mer, men sedan tror jag vi har tröttnat på det (tyvärr).


Min nya frisyr


Hoppas er helg har varit bra, min har varit super, oxå är jag ledig imorgon oxå, så det ska bli såå skönt att vila upp mig iordentligt efter helgens bravader:)

Fynd!!

Var en bra runda på stan idag, hittade några plagg, men såklart var det på rea (som vanligt) nöjd är jag iallafall.


Linne som jag ska ha på mig ikväll fyndade jag på lindex för 99kr
Collegetröja från Gina för 99kr, byxor från Åhléns för 99kr

Nu sitter jag och kollar på SATC, sedan ska jag göra mig iordning för kvällens festligheter. Jag har tom varit och klippt mig idag, så skönt. Min nya frisyr får ni vänta med att spana in tills imorgon. Trots frisören har fixat till det redan, så kommer jag ändå själv blöa och tvätta det sår jag får det precis så som jag vill ha det ikväll...

Hoppas er helg är lika bra som min:)

Sol och shopping:)

Vilket härligt väder att vakna till idag, och ännu bättre är det när man ska på en shopping tur med E och en klippning. Ska bli riktigt rolig, en riktigt heldag. Ska snart käka frukost, sen får jag ringa och se om E är vaken. Sedan bär det ner mot stan. Vi får se om vi tar /hinner en runda på Väla sedan efter klippningen, ska klippa mig 12.30.

Nä nu ringer frukosten


bye bye


Bilder

Nu så nu är jag vaken och redor för en ny dag som är helt fullspäckad, tur att man är ledig många dagar:)

Har hunnit ta kort på mina fynd, så här kommer dem


Kofta 50kr Cubus, Skor 349kr Deichman skor

vad tycker ni om mina skor, behålla eller lämna tillbaka???

Har varit extremt dålig på att blogga denna veckan, men det har varit väldigt mkt jobb, så jag bjude på en "onsdag"

Kavaj MQ (rea), Klänning Gina Tricot 199kr (jag köpte den för 99kr):)

Nu ska jag sätta in bullarna, sen ska jag skriva pass och sticka iväg och simma och sedan hem, ikea och tandläkare och handla usch usch jag verkligen hatar tandläkaren jag vill absolut inte dit, men man måste väl tyvärr.

Nytt i garderoben!

Idag har jag handlat. Det blev en lång kofta med stora guldknappar från Cubus för endast 80kr!! Jag har spanat på den förr, men så när jag skulle köpa den var det borta, men tur har jag eftersom den va där igen!! Sen var jag inne på Deichmans skor som öppnade idag på Centersyd och fyndade mig ett par nya högklackade skor. Riktigt coola. Ska ta kort på detta och lägga upp här, men nu sitter jag vid den nya datan och har inte installerat programmet ännu, så ni får allt vänta lite till. Fråga är bara om jag kan ha dem på lördag. Har skadat min fot. Vet inte vad jag har gjort, men i måndags på jobb fick jag riktigt on i foten och sen dess har jag haltat! Idag har det dock känts bättre, men nu på kvällen när jag provade mina nya skor fick jag ont igen *suck*.

Brr  vad kallt det är, vilket skit väder det har blivit ikväll, snöade riktigt mycket på vägen hem från jobb. Så det tog lite längre tid att ta sig hem, men nu är man hemma  i värmen, ska snart krypa ner i sängen och ladda för en fullspäckad dag imorgon.



Bisart!!

Ballar av stål och Nour (eller hur hennes namn nu stavas), ser inte alls varför det skulle vara roligt det hon håller på med. Mest patetiskt och sjukt, ja enligt min mening.

Härlig dag

Vilken härlig dag jag har haft. Som ni vet så började ju det med simningen. Sedan gick jag ner på stan och in på mitt nya jobb och skrev under mina papper. Alla var så glada och trevliga, detta kommer bli hur bra som helst. Jag fick även tjuvkika på mitt kontor. Stort härligt och helt underbar är det, jag kommer tom ha ett bord med fyra stolar. Det kändes så vuxet. På min skylt stod det mitt namn och Ärendesamordnare, det ni det låter inte allt för illa va??

Sedan gick jag lite i affärer och kikade, hittade inget spec mer än grymt snygga gladiatorsandaler överallt. Och därefter gick jag inom Sambons praktik och hälsade på och sedan gick vi hem. Så jag har i princip varit ute nästan hela dagen, visst är det härligt... Och självklart så åkte skinnjackan på i vårvädret


jacka H&M 498kr (finns kvar), tunika,

Ps. på lördag om en vecka ska jag klippa mig så skönt, för som ni ser har jag alldeles för lång lugg

Skönt!

Så nu är dagens träning avslutad och skönt var det. Jag flög fram i vattnet och det kändes som jag aldrig hade gjort något annat än att simma *hahahaha*. Men nu är det jobb dagarna fyra så nu blir det ingen simning på ett tag :(.

Åhh igår kunde jag INTE SOVA. Grannarna hade fest (för ovanlighetens skull en torsdag!) så när klockan var 2330 så gick jag upp och sa till dem, men de skulle precis gå då, men är det bara vi som hör dem så tydligt? Är iallafall sugen på att flytta, spec när man hör att vännerna köper lägenheter hit och dit, då är man själv sugen, men läget är kanske inte det bästa så som det ser ut nu. Men jag håller span ifall ifall det dyker upp den perfekta lägenheten, man vet ju inte, men usch priserna verkar ha gått upp rejält, iallafall vad man hör vad de säljes för *suck*.

Ska göra mig iordning nu för att gå ner på stan och köpa inflyttningspresent till A och N. Vet precis vad jag ska köpa, hoppas bara det blir bra:).. ska inom och skriva på mina anställningspapper på rådhuset idag oxå :)

Jeansväst

Mycket jeans i vår som material på kläder. Allt från klänningar, västar, kjolar och så klart vanliga jeans ser vi mycket av. Jag ska se om jag hittar min gamla jeansväst, tänkte man kunde kanske dra den på sig på jobb imorgon, vi har ju faktiskt ngt liknande. Jag kommer så väl ihåg när jag köpte jeansvästen. Det måste varit för kanske fyra år sedan på H&M och jag var så tveksam för jag tyckte att den var lite dyr, men ja jag slog till ändå (och sjävklart var den inte dyr, det var bara jag som var snål hahaha)..

Hmm har fått höra att det inte blir ngn bordsloppis i Hyllinge, så nu behöver jag tips på var de har sådana någonstans. Har ju redan samlat ihop massor av kläder/skor som jag vill bli av med, men inte vill jag bara skänka bort dem heller. Så är det någon som har tips så säg gärna till, men ska ju såklart vara i Skåne.

Nu säger jag godnatt

Ps. Har suttit vid nya datorn nu och det känns bra, de få gångerna jag kommer få använda den ;) Ds.


Vårkänslorna är kvar

Solen skiner idag igen, så härligt. Tyvärr har jag inte tid att njuta av vädret eftersom jag snart ska åka till jobb. Är hur sugen som helst att ta på mig något riktigt vårigt, men jag vet bara inte vad. En kjol och en fin top hade suttit fint, min vi har ju så kallt på jobb så man vågar inte på sig ngt kortärmat *suck*. Men jag får se vad jag kan hitta i min garderob, tror jag vet vad jag är sugen på men vi får se. Först måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och sådant tråkigt.

Är sugen på ett par nya skor, ett par högklackade (ovanligt va hahaha), men vi får se nästa lördag. Då ska jag och sambon ge oss ut på en shoppingrunda, han är ledig och jag är ledig (för en gångs skull), så då får vi se vad vi hittar.

Nu måste jag nog sätta fart

Ps. blev en ny dator igår en bärbar HP ds


Designerforum?

Det var inte meningen att jag skulle gå på designerforum i år, då jag skulle jobbat den helgen, men nu när jag kommer vara ledig varje helg så planerar jag att gå på detta. Strosa lite där och sen en snabbrunda i Köpenhamn när man är färdig och om man orkar. Jag missade ju det hela förra året om jag inte minns fel för jag jobbade och jag älskar ju att gå dit för det är såå roligt. Någon som är sugen, Anna är du? (tänkte köpa biljetter i förtid som vi gjort ngn gång).

Solen skiner ute och det ser så härligt ut, dock ser det ut att blåsa en hel del. Själv ska jag göra mig iordning för att simma. Får se hur det går idag, men jag har inte ont i bihålorna och är inte alls förkyld, så jag får testa.

Nähä skriva pass, packa väskan och lite sådant...

Au revoir


Veckans fynd!

Ellos har idag börjat sin vårrea och detta är ett utav fynden jag hittade. Tyvärr är jag ingen blå person, men grattis till er som är det. Denna kan ni nämligen fynda för endast 174,50kr
Använd den till ett par ljusa slitna jeans och vitt linne:)
Stilen påminner om denna bilden Blake Lively bild tagen från
www.posh24.se

Läckert!

Agnes Carlsson var helt klart helgens vinnare i Melodifestivalen i lördags, ja iallafall om man ser till klädvalet


Inte nog att hon hade en urläcker byxdress i guldpaljetter, utan hon hade ursnygga örhänge och läckert hår som var stort och lockigt. Exakt så här hade jag velat ha mitt hår, ja iallafall bra för en dag för att känna på det:). Örhängena hade jag inte heller tackat nej till, och inte heller byxdressen, men när skulle man ha använt den:)


Snuvig

Då är  det dags igen att vara förkyld. Så nu förstörs all min träning. Åkte ner till badet i lördags för jag skulle simma, men det gick inte, gjorde ont i bihålorna när jag var under vattnet, så det var bara att gå upp ur vattnet igen, så tråkigt nu när jag har kommit igång. Så idag när jag är ledig blir det till att vila upp mig. Bara slappa här hemma och hoppas på att jag bli bättre. MEN GLAD ÄR JAG FÖR DET, FÖR JAG HAR FÅTT NYTT JOBB.. Jag börjar den 14:e april, ska bli sååå roligt och spännande, så nu får vi hålla tummarna att allt går som det ska:)

Vad har annars hänt, var ju några dagar sedan jag hann sitta här. I helgen har vi firat mamma och pappa som fyllt år, god mat och som vanligt alltid lika roligt att träffa familjen. Sedan igår jobbade jag och när jag kom hem och hade käkat var jag helt slut, så jag gick och la mig vid 20.00 och sen somnade jag väl när parlamentet började och sov tills klockan 8 imorse, men fortfarande trött!! helt sanslöst, men jag skyller på min förkylning.


I lördgas invigde jag min nya klänning från Gina för 99kr (de kostar 199kr egentligen) och min kavaj som jag fyndade i julas på rean fick oxå invigas


Klockan är bara 10.20 och det känns som jag redan hunnit med väldigt mkt, synd bara att jag inte kan simma idag. Men jag ska handla oxå ska vi åka ut och kolla ny dator då den bärbara är helt kass nu.


Vilken start!

Vilken start jag har haft idag på morgonen. Jag vaknade när sambons väckarklocka ringde så jag steg upp vid 08.00 imorsen (och jag som skulle ha sovmorgon!) men pigg var jag, så jag bestämde mig för att gå en liten promenad innan frukost. Brukar må lite dåligt på morgonen om jag tränar innan jag får mat i mig, så jag tog de ganska lugnt och gick inte så länge, men hur skönt som helst. Solen sken och det var så härligt ute.

Nu sitter jag iallafall här och ska snart bli hämtad för att åka till jobbet. Som sagt börjar senare idag för vi har VIP kväll på MQ ikväll. Och dagen till ära ska jag ha min nya klänning om självklart kommer från MQ. Till den tänkte jag ha en svar kort kavaj, nitskärp och höga klackar.


Från Zoul 499kr

Måste snart ta något att äta börjar bli hungrig igen! *hahaha*

Over and out:)

Sovmorgon

Imorgon ska jag ha sovmorgon och det kommer verkligen behövas, ska inte gå upp förrän klockan slår 10.00:), så skönt ska det bli. Men däremot ska jag jobba ända till 22.00 imorgon, för vi har VIP kväll på MQ, så för er som vill gå på VIP kväll och är MQ medlemmar kontakta ert närmsta MQ innan 12.00 imorgon och se vilka tider de har, vi har massor med bra erbjudande.¨


Nu säger jag godnatt, det har varit en lång dag idag


S/S 08 Marchesa

Ojoj ge mig alla tack



Men denna är den bästa


bilder från www.style.com

Måndag

Och en ny vecka och ny start. Ska sticka ner till badet idag och hoppas på det bästa:).


ps. Denna veckan ska jag få besked så det är bara att hålla tummarna. ds.

Ett fynd

har totalt glömt bort att visa väskan som jag spanat på lääänge men som jag faktiskt nu lyckats fynda till ett kanonpris


Vad tycker ni?

Är det en keeper och leaver?


slut som artist

hahaha så ont i kroppen jag hade imorse, varför? Kanske för att jag börjar bli gammal? hahaha

Iallafall efter mkt om och men så stack jag ner till badhuset och simmade. Och det var jobbigt ,riktigt jobbigt. Nu vill jag egentligen bara sova och vila, för jag har ont i precis varenda muskel i hela kroppen. Men jag ska göra mig iordning för vi ska ut och köra. Det är tänkt att vi ska tvätta bilen idag, för det bara måste göras.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret, för ut så här det går jag inte, bara om jag ska iväg till träningen *hahahaha*

sjukt irriterad

vaknade idag och var pigg och kände att det skulle vara skoj att simma. Så jag förbereder mig och kör ner till simningen. På parkeringen ser jag en buss från Helsingborgssimsällskap och misstänker genast att jag inte kommer kunna simma. När jag kommer till dörren vid badet ser jag en lapp där det står att man inte kan simma mellan (ja vad de nu var för tid) så irriterad blir jag. Jag var där i lördags och då stod där ingen lapp på dörren om detta och nu har jag inte varit där på två dagar och helt plötsligt kan man inte simma då. Jag tycker det är dålig information. Det kostar mig tid och pengar att ta mig ner till badet. Detta ska utannoseras en vecka innan enligt min mening. Så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra. Får väl ta en långpromenad istället. Problemet  blir ju bara att jag måste simma två dagar i rad och det vet jag att min axel inte kommer klara *suck*....

Så nu blir det som sagt helt ändrade planer idag, men det är ju fint väder så jag får väl passa på att vara ute istället


trötter

sitter här i soffan. är trött. gick upp 0520 imorse. började jobba 0700. slutade 1830. kom hem 1920. lagade mat. satte mig här. nu ska jag borsta tänderna och sova..


godnatt

Inventering

Efter en veckas semester är det dags för jobb imorgon och det börjar med en tidig morgon och inventering kl ´0700 så det är bara att gå och lägga sig och sova nu.

Så godnatt