Nya?

nu behöver jag ert råd, alltid svårt att säga på bild då jag blir urusel på bild, men vad tycker ni?



Härligt härligt

Åhh vad glad man blir av denna värme. Jag ska ner i källaren och plocka upp min låda med lite sommarkläder. Där är väl någon kjol eller något som man kan använda nu när det ska vara mellan 20-25 grader resten av veckan, så häärligt. Blir väl antagligen en fin födelsedag och en fin valborgsmässoafton:)
Usch trött var jag idag när jag vaknade. Kom inte i säng förrän sent igår eftersom vi var i Malmö och käkade och bowlade med MQ gänget. Och sen kan man inte bara lägga sig direkt när man kommer hem.. iallafall detta hade jag på mig igår:

faktiskt allt från Gina
MQ

Nä som sagt ner i källaren och hämta upp sommarsakerna och boka tvättid

ps. bara 2 ½ dag kvar sen är det långledig ds.

Söndag

Jaha då var det söndag igen och här sitter man och funderar på om man snart ska äta lite frukost. Blev en god och rolig middag igår och sedan helt plötsligt bar det av ner på stan.

Nu sitter man här och är lite trött. Känns som man inte har hunnit vila något denna helgen (haha), men som sagt tur att det är en kort jobbevecka pga valborg.

Igår blev det en snabbtur på Väla var tvungen att fixa lite presenter och så, och självklart kan man inte gå in någonstans utan att handla och jag bara "sprang på" denna klänningen och kunde inte låta bli


Och gårdagens klädval blev faktiskt ett gammal fynd och en topp jag köpte i vintras men som jag inte använt förrän igår

Kjol Gina 49kr. Top H&M (vintras) 98kr. Till det hade jag mitt nitbälte

Nä frukost ska det nog bli eller först ska jag springa till Netto och inhandla diverse saker

Stranden

Åhh vilket underbart väder det har varit idag. Det har iofs blåst väldigt mkt, men detta hindrade inte mig och mamma från att åka till stranden. Blev väl att vi där cirka 4 timmar och härligt hade vi det. Hoppas på lite sol imorgon oxå, fast jag inte kan sola särskilt länge innan vi ska iväg på kalas. Och sedan imorgonkväll bär det återigen av till Malmö.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och göra mig iordning innan vi ska iväg till vännerna och käka mat, sedan blir det en runda på stan.

Ha en trevlig kväll, hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag har haft det:)

Klänningar!

Som sagt jag har förkärlet till klänningar, oftast i många olika skepnader, så länge det inte är småblommigt, för det passar jag inte i även om jag tycker det är jätte fint.

Iallafall här är mina fynd

Bild 1 & 2. Mitt fynd från MQ, klänning från Paris Kate & I 349kr (på deras vårrea som de har nu)
Bild 3 & 4. KLänning från Gina för 299kr. Va svårt att ta bild. Egentligen är den mer lila i färgen än vad den ser ut på bilden. Jackan på bild 4 är oxå från Gina, men jag tror jag ska lämna tillbaka den igen, vad säger ni?

nähä nu ska jag rigna och väcka mamma och se hur dagens planer ser ut. Sol ska det bli vilket fall som helst:)

Ha en bra dag


vilken spontan kväll

så roligt som jag hade igår var längesedan jag hade. Hahah det började med en after work med mat på Harrys. Sedan satt vi där några timmar i solen och det var helt underbart. Sedan fick de andra ett infall att vi skulle tura (jag gillar inte båtar spec mkt), men det blev en tura med ace link. Och när vi kom dit skulle båten gå om 4 minuter och där var ett konstigt system för biljetterna så de släppte på oss gratis!!!! Hur bra som helst, sen åkte vi två turer. och när vi väl kom tillbaka till land igen så var planerna att vi skulle upp och bowla (på wii), men det blev ett McDonalds besök och sedan begav vi oss hemåt. Så jag tror vi var hemma vid halv ett. Vi hade sjukt roligt hahahahha, helt galna människor man har som vänner:).

Så tack för igår:)


Idag är det solen som gäller. Vet inte riktigt hur varmt där är, om det är så varmt att man ska ligga på stranden i en håla eller om man ska ligga på gräsmattan i Munka. Jag får väl ringa hem om en timmme och se hur läget är, alla andra sover säkert, men jag har redan varit uppe en halvtimme, fattar inte det, hade behövt sova.

Blärk måste springa till Hemköp nu och köpa mjölk.......


blärk..

sitter här och har fått sådan fruktansväd huvudvärk. Är egentligen helt slut och känner inte alls för att åka och simma och faktikst inte att åka och kolla despan heller, men jag vet ju hur roligt det är att sticka iväg och kolla med vännerna, så det måste jag göra, var ju inte iväg förra veckan. Simningen usch ja, jag får väl stänga ner här och sticka dit. Tråkigt m huvudvärken, men jag måste börja röra mig igen efter 2 veckors slappande, mår ju bättre då:)


så hejsan svejsa

ps. idag fyndade jag en super fin klänning på MQ. Vårrean börjar där imorgon så kika in, massor med fina saker. ds.


Posten..

..Idag kom med ett glatt besked. Vad ser ni här nere:). Är så skönt att ha det i handen, ingen kan ta ifrån mig mina fyra år på högskola som absolut inte var en dans på rosor, det vill jag lova.



Godnatt!!

Nu är det dags att gå och lägga sig. Är ju så att man går upp tidigt nuförtiden och då kan man inte vara vaken hela natten.

Godnatt

Helgen är kort

 dagarna flyger förbi när det är helg och hur ska man hinna göra allt man vill??? Idag är det dop som gäller. Men innan dess ska jag ner i källaren och se om jag kan hitta min gröna kuddar/gardiner. Jag gav mamma idén att hon skulle göra om i uterummet (egentligen vill hon ha nytt, men vi får se vad pappa säger *hahaha*). Iallafall så har jag gröna gardiner och kuddar någonstan, men frågan är bara vart. Det är väl bara att rota runder och se vad jag kan hitta *pust*. Så det ska jag faktiskt ta tag i nu..

Gårdagen var helt underbar. Först en tur på stan där jag hittade de perfekta glasögonen som jag ska ha. Frågan är bara vilken färg de finns i. Vill nämligen ha mörbruna, hade varit skit snyggt. Så det ska jag faktiskt gå inom och kolla imorgon. Sen så åkte vi till Munka och solade lite och sedan blev det grillning och kortspel. Roligt hade vi:)


så ha en bra dag nu i det molniga vädret, men de säger att de ska spricka upp så ni som är solgalna passa på att njuta!!! :)

Hurtig!

ja det kan man säga att jag har varit idag. Igår efter grillning så vräkte jag och E i oss godis hahaha. Så jag kände att jag var tvungen att göra ngt åt detta, speciellt när jag inte tränat på hela veckan. Så imorse vaknade jag tidigt. Ja i ½ timme senare mot vad jag vaknar när jag jobbar, men det är väl så det är nu? Då är det ju sovmorgon jag har haft idag! Iallafall jag bestämde mig för att ta mig en promenad innan frukost. så jag var ute och gick i 40 min imorse och han t.o.m gå ner till havet. Åhh jag älskar havet, havet är det bästa. Men som jag tidigare har sagt så har jag svårt att vara ute och gå när jag inte fått mat i mig, för jag mår så dåligt och så klart var det så även denna gången. När jag hade gått i cirka 30 min så började jag få ont i magen och magen skrek efter mat. Så jag får nog begränsa morgonpromenaden till en halvtimme mer klarar inte min kropp av. Jag förstår inte alls de som knappt äter ngt innan och efter de tränar, hur klarar kroppen det? Antingen så är kroppen väldigt van vid svält, eller så är det jag som är konstigt, men så kan det ju inte vara eller hur? *hahahaha*

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för en snabbtur på stan, seda bär det av till Munka. Ska sitta i trädgården och sola idag hade jag tänkt mig, ska bli skönt, men några timmars sol..

Ha en helt underbar lördag

au revoir

grillning

Åhh vad härligt det är att gå hem en fredag och veta att jag är ledig precis som alla andra:), jag gillar det jätte mycket. Och tydligen så slutar man 1630 om fredagar:). Inget jag visste men det blev en glad överraskning:)... Så kommer man en halvtimme tidigare på morgonen kan man flexa så man kan gå hem klockan 16:)..

Nähä nu ska jag inte sitta här, ska faktiskt iväg och grilla med vännera. Jag antar att man inte kommer kunna vara ute så länge för det är inte sååå varmt ute, men men nu ska jag klä på mig ordentligt.

Ha en trevlig helg:)

Rosa

ahh fick panik imorse. Mina jeansleggings har gått isönder!!! Hmm väldigt skeptiskt till detta, har enbart haft dem i två månader och jag tycker inte att de redan ska gå i sönder. Ska inom gamla jobbet och höra med dem, för det är ju helt sjukt. Iallafall hade planerat att ha dem med min väst idag, men så när jag såg detta 10 minuter innan jag skulle gå, så fick jag panik. Istället blev det


Fynd chinos från Åhlén för 99kr, fynd kavaj från cubus 99kr, linne MQ 149kr.

Nu blir det snart potatismos och korv, ska bli gott. Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blåser rejält ute idag, så kanske ska jag bara bestämma mig för att slappa hela denna veckan och strunta i träningen.

Jaja sista dagen imorgon innan helg och man är ledig haha så skönt det känns. Men helgerna känns redan fullbokade. På lördag ska vi bege oss till munka, när beror lite på vädret, sedan på söndag är det dop. Så ni ser då va denna helgen slut.

Heineken

Har ni sett reklamen för Heinekens öl? Haha den är bara för bra, riktigt bra. såg den igår. tror jag missade lite, men vad jag förstod så var det ett par som har flyttat/gjort om, och de har kompisarna på besök. Tjejen som bor i huset visar sina tjejkompisar hennes walk-in-closet och alla bara skriker. Sedan hör tjejjerna att killarna skriker och då skriker killarna för det finns ett stort kylrum, fullt med Heineken, haha den är sjukt bra. Kolla youtube, den finns säkert där.


Ja, vem drömmer inte om en walk-in-closet?

trötter

ojoj vad jag är trött. Egentligen är jag inte alls trött i kroppen men i huvudet. Det har varit en dag med mycket information och mycket nytt. Så nu sitter jag och slappar. Jag skulle ha tränat idag, men när jag är såtrött i huvudet orkar jag inte riktigt. Väntar iallafall på att E ska ringa så vi åker till E och kollar Despan, ikväll är det ju dubbelavsnitt.

Iördags var jag nere på stan en runda och invigde mina fynd jag gjort för längesedan


Kjol Åhléns 25kr, top H&M 50kr

Och idag på nya jobbet hade jag på mig
Tröja Gina, skärp gammalt

Nu ska jag vila mina ögon innan E ringer

Nu kallar...

...snart sängen, ska först ta mig an och stryka lite, vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, på första jobbdagen, så jag får ha lite olika alternativ färdiga. Har suttit och kollat på The Hills, på mtv.com. De har äntligen lagt ut hela säsong fyra, ska bli spännande att se alla och sedan sista säsongen nr 5, sedan är det finito, ja verkar det som.

Men som sagt nu ska jag fixa till mig, sedan nanna kudden, imorgon nytt kapitel i mitt liv.

Känns i magen

.... Åhh va nervös jag är inför morgondagen, men det kommer säkert gå bra.

Idag har vi verkligen bara slappat. Varit och lämnat mammas och pappas bil oxå har vi varti  Hyllinge och käkat, och nu är man hemma. Sitter och funderar på vart gränsen går på "dåligt och bra" område i Helsingborg, någon som vet?

vet egentligen inte vad jag ska skriva, så au revoir

Ni kommer inte tro...

.. era ögon när ni läser detta..

Den s*t*ns bil h*el*ete j*vel har ännu en gång fått bogseras. Ja jag tror knappt det är sant. Tur att man bara har två dagar till att köra till jobbet, sen är det cykel som gäller framöver. Känns spännande men samtidigt väldigt nervös. Idag har det verkligen känts som jag ska sluta på MQ. Ledsamt och sorgligt, för jag trivs ju så bra och har haft två bra år där. Men nu går jag vidare och hoppas det kommer bli lika bra på mitt nya jobb. Men jag har två dagar kvar så det är bara att köra och tuta. Idag var sista dagen med chefen:( och imrg är sista dagen med min ena kollega, verkligen börjar närma sig.

Nu ska jag packa väskan inför morgondagen, sen så är det sängen som väntar. Är skönt att det är "söndag" imrg, för då börjar man lite senare. Min plan var faktiskt att jag skulle ut och gå imrg innan frukost, men det går inte nu när jag är så uppriven för bilen, nu är det sängen som gäller istället.....

Hoppas ni får en bra påsk, de ska verkligen jag ha.

Nya skor

Måste göra ngt roligt innan jag sticker och simmar ananrs får jag ingen lugn och ro i kroppen. Här ser ni iallafall mina nya skor


kommer från Deichman skor och kostar endast 169kr!!!

Besiktning

Idag var det bara att stiga upp tidigt för att åka och besiktiga bilen, men som tur var gick det bara bra:) *skönt* att det är ngt bra med bilen:)...

Nu sitter jag här och slappar lite innan jag ska iväg och simma. Är inte så fint väder idag och det har tom kommit några regnstänk. Sen måste jag ner på stan och lämna tillbaka mina skor som jag köpte. Köpte ett par andra igår istället som är mkt mer användbara och mkt billigare.

Annars inte mkt som hänt. Påsken är snart här och då vankas det familjemiddag, och håller vi tummarna är det riktigt fint väder på lördag så man kan vara ute och sola:). Det stod i tidningen att det skulle bli fint och 17grader varmt *hoppas*

nähä nu fixa till mig innan jag ska bege mig

Premiär

Idag var det premiär för mina fina rosa chinos som jag köpte när jag var på stan med E för två veckor sedan. Jag kände mig så fin i dem, och ångrar mig inte alls att det blev ett köp:)

Impulsköpte ett par skor oxå idag, men de ska jag lämna tillbaka så fort jag har tid, det var inte riktigt jag.


Skinnjacka H&M, chinos Åhléns (rea), tröja Gina (förra året).

Dreamgirls och Bond

Ihelgen har det varit filmhyrning för mig. I lördags kollade jag på Dreamgirls med Beyoncé. Jag gillade den. Sen igår var det nya Bond filmen, den var helt ok, det var Bond, typiskt Bond.

Idag skiner solen. Ska gå och se om solen har tittat fram på bakgården så jag kan sätta mig där och läsa lite. Har redan gjort mitt och simmat idag så nu får jag njuta lite. 

lördagkväll

och faktiskt första riktiga vår/sommardagen har jag hört. Själv har jag inte märkt av det så mkt eftersom jag jobbat hela dagen lång. Men de finns de tappra män och kvinnor som kommer in i shorts!! Jag kan inte uttala mig allt för mkt, men känns det inte som shorts och flipflops (ja det var en tjej som hade det), är lite för tidigt, så varmt kan det ändå inte ha varit idag?

Iallafall lördagkväll och här sitter jag i min ensamhet. Känner att jag gärna skulle gjort något, men ingen som kan/vill hitta på något. Men jag hoppas att någon är sugen nästa helg? Fredag?Lördag? jag är på:)

Funderar på om jag ska köpa godis (ja idag igen!), men hmm jag vet inte. Får se vad det är på tv annars kanske jag får ner och hyra en film. Finns alltid någon tjejfilm som jag skulle vilja se, men som sambon så gärna klarar sig utan. På tal om sambon, imorgon kommer han hem igen, ska bli så skönt att ha honom hemma. Jag är inte van och har aldrig varit själv så många dagar, ja inte en enda dag faktiskt, så detta har varit lite jobbigt för mig. Men man måste väl vänja sig vid det också så klart.

Nu är det bara EN VECKA kvar på jobbet, sen börjar förhoppningsvis min nya karriär. Känns konstigt. Det känns inte som om jag ska sluta och göra något helt annat. Det känns lite som man alltid kommer vara en del av det där MQ, ja på något sätt:=), undra när det kommer börja känna konstigt, när jag gjort min sista dag om en vecka?

I min påse...

... hem fick detta långa linne/klänning följa med mig hem från jobbet. Det kom idag på kvällen och kostar endast 199kr. Kom i färgerna rött/vitt, marint/vitt, mint/vitt och så klart detta gula, hur snyggt som helst, det får jag ha på mig på söndag.


linne MQ, 365 Sunshine 199kr

På söndag kommer Måns till jobb, ja alltså Centersyd, haha rätt roligt, det kommer vara fullt med småtjejjer där, hoppas på mkt folk oxå hos oss trots, de lär vara fint väder ute..

Nähä dags att göra annat, sova snart upp och jobba imorgon

Godnatt

Soligt härligt underbart

Åhh vad glad man blir av detta vädret, går inte säga tillräckligt många gånger:)

Har idag simmat och käkat lunch på stan. Sedan har jag faktist suttit en timme i solen (ja i fönstret mitt), åhh vill verkligen ha en ny lägenhet och nu letar jag på allvar, men så klart nu dyker det inte upp några speciella...

iallafall idag invigde jag mina nya örhänge

Kommer från Glitter för bara 29kr!! Piffar till vilken klädsel som helst:)

Nu ska jag snart laga mat är riktigt riktigt hungrig, kommer kännas konstigt att äta själv idag.....


Soliga onsdag

gud vilket härligt väder det har blivit nu i eftermiddag. Jag sitter här och är fortfarande trött. Dock har jag fått utrettat lite ärenden. Funderar starkt på om jag ska slänga på mig mina träningskläder och ta en promenad. Hade behövts så jag blivit lite piggare, men jag är ju såååå lat. Fast med lite bra musik i öronen blir det kanske bättre?

Älskar att det är vår och värme, så man kan använda alla sina snygga vårjackor och sjalar, idag har jag haft detta på mig
leggings, tunika Gina, sjal H&M (förra året), skinnjacka H&M
tunikan i miniatyr

Köpte ett par coola örhänge idag oxå, ska se om jag tar kort ikväll och lägger upp dem. men nej nu får jag väl ändå ta tag i mitt liv eller?

Trötter

usch men gud vad jag är trött idag. Det känns som en buss har kört över mig. Jag var helt slut igår när jag kom hem från jobb och ont i huvudet hade jag. Är antagligen den dåliga luften på jobb som bidrar en hel del, men det är så tråkigt, för man vill bara sova så fort man kommer hem och hur roligt är det för sambon?

Så idag skulle jag egentligen simmat, men jag får skjuta fram det tills imorgon istället då jag kanske är lite piggare. Ska spana in lite kläder och så idag, tänkte jag. Rensa lite mer i garderoben, känns som den redan blivit överfull igen!!

Jag har ju fyndat två tunikor på Gina för 99kr. En i korall och så trivdes jag så bra i den så jag köpte en svart oxå. Blir helt perfekt att använda till mina jeansleggings jag har- och som jag ska köpa fler av. Iallafall ett par svarta till och ett par vita.

Nähä, bädda sängen och fixa och trixa lite här hemma sedan ska jag väl iväg sen.