37887-289

Jaha så var tisdagen över, har haft en bra tisdag. Slutade redan kl 12.00 idag vilket var ganska skönt. Käkade lunch med Sebbe, kollade lampor oxå kollade glasögon, fanns inga glasögon jag ville ha, men lampa hittade vi köpte dock inte den idag... Sen bar det iväg till Munka för att hälsa på familjen och alla var där. Systrarna med sambos och barn, mamma o pappa och farmor, den enda som inte var där var Sebbe=(..
Lilla Isa är för gó. Dock slog hon mig idag utan anledning, men hon vill väl kanske se hur man reagera och reagerar  gör man ju, men det var inte så farligt, jag fick massor med kramar av henne och en puss när hon åkte hem, hon är för gó den lilla tjejjen alltså, ni förstår inte.. Och ja till våren blir det tillökning i famlijen med ännu ett systerbarn ska bli skoj....


37887-289

Svart klänning Cubus
Rött skärp Gina Tricot
Vitt linne H&M

Nu är det Desperate Housewifes sen kallar sängen, ska till Halmstad tidigt tidigt imorgon...

Godnatt

Feedback

Igår efter vi jobbat färdigt så fick jag så snälla kommentarer av den andra tjejjen som jobbade. När vi skulle ta våra saker och sluta så sa hon att mina stövlar var snygga (hon hade oxå kollat på dem) och sen tyckte hon min väska var så fin (den gråa jag köpte ihelgen). Så sa hon att jag alltid är så "rätt" klädd och alltid har roliga saker på mig (eller var hon nu sa kommer inte riktigt ihåg) och jag blev så glad för den här tjejjen har en väldig cool stil. Lite bohemic och ibland väldigt konstiga kläder, men oftast är hon sådär bohemicchic klädd och det passar henne så bra och då blev jag så glad för hon sa att jag alltid hade så snygga kläder=).. De va skoj

nähä det var bara det, det är sånt (bland annat) som gör en såå glad 

Förresten på min julklappslista står en röd ipod nano med text ingraverad på baksida. Den röda ipoden stöder Global Found för att bekämpa aids i Afrika och det kan ju inte bli en bättre julklapp? Få en snygg ipod nano samt att man stödjer en bra sak och det är viktigt för mig.. Men vi får se den är ganska dyr.......

Dagens

Så var det måndag igen. Helgen har varit fullspäckad som ni vet, så idag är jag ganska så trött. Igår efter jobb kom sambon och hämtade mig! oxå åkte vi till Hyllinge för att käka middag hos hans föräldrar eller ja det var bara hans mamma hemma för hans pappa kollade fotboll.

Idag har jag varit på jobb hela dagen och fått ganska lite gjort, jag har inte varit på G idag. Jag skulle även simmat idag, men idag är det ju måndag och min vanliga huvudvärk är tillbaka.... Tänkte gå ut och gå istället men jag känner mig ganska slut idag (vilket inte är konstigt) så jag stannar hemma.
På lunchen idag köpte jag en kjol med hög midja och hängslen på Lindex (den va på rea). Jag brukar alltid köpa svarta kläder men nu blev det grått, så nu vill ja ha en svart polo eller en röd att ha under *döläckert* hehe.

Idag på jobb hade jag på mig detta:

37887-288

MIn nya tröja+ mitt nya skärp och mina H&M jeans


By the way

När man kollar på en film som Djävulen bär Prada blir man väldigt inspirerad och vill shoppa hur mkt som helst. Om jag inte jobbade imorgon hade jag nog åkt till Köpenhamn igen..

Nähä nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta lyssna på när regnet smattrar på fönstrena

Djävulen bär Prada

Jaha så har man nu sett årets "modefilm". Mitt betyg är sådär. Den var jätte bra den första timmen, men sedan ebbade den ut lite. De gånger man tyckte filmen var lite tråkigt kunde man bara sitta och njuta av kläderna, bara det är ett stort plus. Men jo jag tyckte nog att filmen var bra. Ska iallafall köpa den när den kommer ut på film, kanske inte direkt, men när den blir billig. Kläderna kan man allit njuta av...

När vi skulle på bion valde jag bekväm klädsel


Inte jätte bra bild, men det är iallafall leggings med stövlar och min klänning jag köpte i malmö igår (fredag).

NÄhä nu ska jag stänga ner datorn och gå och lägga mig, ska ju upp och jobba imorgon bitti. Måste komma ihåg att vrida tillbaka klockan en timme

godnatt

Designerforum- rapporten

Jaha så har man då äntligen varit på designerforum och shoppat, tyvärr var ja där helt själv och det var ganska tråkigt/jobbigt. Jag hade kunnat handla så himla mkt grejjer, men ja det kostar ju pengar med, så till nästan gång ska jag ha gått ner i vikt (roligare att handla då) + att jag ska spara pengar. Fanns en skit snygg annorlunda skinnjacka som kostade 500 dkr o hade kostat typ 1500  dkr, men ja jag köpte inte den (skulle kanske ha gjort det men ja kände att det var lite onödigt). Iallafal blev det lite shoppat och detta shoppade jag:


 Tre skärp för 100 dkr (Friis & Company). Det var ta tre betala 100 dkr så jag jag gjorde det.

 3 väskor för 250 dkr (Friis & Company). Ppå den första bilden är det en grön och en lila/brun sen den tredje bilen är en grå stor som man hänger snett över axlarna


 Åhh så underbar denna toppen/tunikan är åhh jag skulle handlat mer av denna designer, så nu hoppas jag att hon är där nästa år oxå. Den kostade 300 dkr så den va ganska dyr, men den har säkert kostat mkt mer innan. Passar perfekt till ett par leggings/tights, så nästa lördag när vi ska på årsfest hade jag tänkt ha detta på mig med tights och ett par spetsiga skor, hur låter det?


 En helt vanlig omlott tröja för 100 dkr

Åhh egentligen vill jag dit imorgon igen o ha mkt mer pengar med mig och samla nya krafter, men det får räcka.. Men alltså där finns hur mkt som helst att handla. I år var det första gången jag åkte en lördag och ja det var mer folk, och jag vet inte men jag tror det var mer grejjer oxå, men jag är inte hundra, det är svårt att säga. Sen är fördelen att åka på söndagar att som sagt det är mindre folk+ att de sänker priserna då de vill få sakerna sålda och att man går på modevisningen. I år gjorde jag inte det för den började inte förrän kl 1400 och så länge orkade inte jag vara där helt själv..

Ikväll är det bio med Emelie och tjejjerna, vi ska kolla på Djävulen bär Prada, ska bli skoj...

NU ska jag lägga mig och vila lite så jag orkar med ikväll. Imorgon ska jag jobba=(

Hoppas ni haft en bra dag

Designerforum

Åhh imorgon skall jag upp tidigt tidigt, skall försöka hinna ta tåget redan 0810, men jag får se hur jag känner mig imorgon bitti.. ska bli såå skoj, men ja tyvärr kunde ingen följa med mig. Hoppas bara min 
mp3:a fungerar imorgon oxå tidning...

nu ska jag göra mat till mig och min älskling sen är det IDOL wihiii

Malmö

Jaha så har man nu äntligen kommit hem från Malmö. Åkte som sagt dit lite tidigare för att gå i lite affärer. Hann inte så många och hittade inte så mkt (men delvis mkt för att jag känner jag har blivit för "tjock") annars hade det funnits hut mkt som helst. Iallafall köpte jag en klänning på H&M för 198kr som ser ut så här (bilden gör den inte rättvis).

37887-280

Jag gillar den jätte mkt, dock fick jag ta en storlek mindre än vad jag brukar har så jag hoppas jag inte känner mig obekväm i den när jag använder den. Den storleken jag brukar ha va lite för stor och de skulle inte blivit bra.

Imorgon skall jag ju till Köpenhamn och designerforum d.v.s. om inte det blåser för mkt. Skall iallafall bli skoj trots jag får åka dit själv=(.

Är väldigt trött och väldigt hungrig nu, men jag får vänta i 2 ½ timme till då Sebbe kommer hem, vi ska äta tacos *gott*..

Hoppas ni haft en bra dag

Forfarande vaken!

lite förvånad är jag över att jag fortfarande är vaken och inte ligger i sängen och sover=). Ska iallafall göra mig iordning för sängen nu så jag är redo inför imorgon. Ska skriva ut intervjufrågorna imorgon och lite så. Som sagt om vädret tillåter åker jag till Malmö imorgon och jag åker lite innan så jag kan gå in på H&M, Zara och lite andra butiker som vi inte har här (Ok vi har H&M men H&M i Malmö är mkt bättre).....

Godnatt


Dagens tack!

Jaha så var torsdagen slut och imorgon börjar helgen. Min helg är redan fullspäckad. Den består av många roliga saker. Imorgon skall jag till Malmö och intervjua en person, så jag hoppas att stormen som skall komma har lagt sig då. Sen på lördag skall jag på designerforum, så jag hoppas att det inte blåser för mkt då för då gungar det rejält på båten och det tycker jag inte om och på söndag skall jag jobba, tråkigt men sant.

Idag har jag varit på banken.... hmm det blir nog bra,...

Äntligen har jag kommit ihåg och orkat ta bild på dagens outfit så här kommer den:

37887-279

Svart tröja H&M 149kr
Kofta Gina tricot 149 kr
Sidenband som tillhör den svarta tröjan
Grå jeans H&M 398 kr
Svarta stövlar din sko 399 kr

Vilken budgetdag i kläder. Sammanlagt kostar min outfit idag 1095kr och det är billigt!! Men jag handlar ju inga dyra kläder det kan jag lova, gillar att hitta de billiga kläderna som alla undrar var man köpt=)

Nähä nu är det Veronica Mars

Lunch och möte

Så nu lider lunchen mot sitt slut.. Om en halvtimme 13.30 skall jag gå på möte, sen tänkte jag att jag skulle sluta här för dagen lite innan 1500 så jag kan gå till banken och ta ut pengar och på annat möte. Sen när jag kommer hem ska jag och Sebbe nog åka o kolla på lampa oxå vill jag till söder o kolla på glasögon, men vi får se vad Sebbe säger, om han orkar hehehe, men det tar ju inte så lång tid och jag behöver ju ett par glasögon...

idag har jag haft fullt upp än så länge på jobb. Vi får se vad eftermiddagen ger. Imorgon ska jag till Malmö (om det går pga den stormen som skall komma in) och intervjua en person från region Skåne.

Nähä nu ska jag sätta igång med lite jobb innan mötet börjar... har de gött

Asos

Är det någon som vet varför asos har tagit bort "Most wanted" kategorin. Den var ju super bra. Ibland när man vill ha saker så vill man vänta med att köpa för man vet ju aldrig när asos rear kläderna, men när de fanns i "most wanted" kategorin visste man att man var tvungen att vara snabb att slå till annars skulle plagget vara borta, så varför har dom tagit bort den? De borde ju själva tjäna på den. Och det var ju faktiskt roligt att se vilka kläder som var de mest populäraste.

Nu kommer snart mannen hem (förhoppningsvis)

Ha en bra kväll, men det tror jag nog ni får när det är topmodel om 35 minuter=)


Härlig dag

vilket väder det har varit idag=).. Jag gick ut på en powerwalk i eftermiddags och härligt var det, riktig höst var det och man kände hur friskt det var i luften och hur bra man mådde för man var ute. Härligt var det... Nästa gång ska jag gå med stavarna, men då ska Emelie följa med=)
Sen dess kom jag hem och har lagat mat och nu bara slappar jag. Ska ringa till mamma och pappa oxå ska jag sätta på potatis till sambon..

Är ganska trött idag (igen), men ikväll är det topmodel och det måste man vara se...

Har egentligen inte så mkt att skriva så hej hej

Hollywood film festival

37887-278


Irriterad som sören

Hmm nu har man gjort allt rätt och ändå blir allt fel? Förra veckan slutade mitt bankkort att fungera och så beställde jag ett nytt (trodde jag) men så fick jag meddelande från banken (samma dag) om att de ville jag skulle testa det igen, men det såg ju inte jag eftersom jag inte varit inne på banken då jag pratat med den samt skrivit till dem, så nu är jag riktigt irriterad. Nu kommer lönen och allt oxå ska jag till Köpenhamn på lördag, och detta är inte sant? Irriterad är jag som ni kanske märker...

Sen så skulle jag varit i Halmstad NU, men allt gick bara fel där oxå. Det har varit inbrott i vår bil så den kan man inte låsa så vi kan inte använda den, vilken jag annars skulle kört i idag, så jag skulle ta tåget idag. Köpte en biljett sen skulle jag ta ut pengar med Sebbes kort då jag inte har något kort och banken hade inte öppnat ännu och då kunde jag inte ta ut pengar.... Och jag hade inga pengar kvar eftersom jag hade betalat tågbiljetten och då skulle jag inte kommit hem om jag åkt iväg till Halmstad och jag skulle inte kunnat käka lunch, så nu missar jag utbildningen så arg är jag......

Så nu sitter jag här och ska jobba men är inte alls motiverad för denna dagen har inte alls gått som jag velat.....

Såg ett linne på asos som var
fint men så gillar jag inte alls framsidan, jag klär inte alls i båtringad, men hade jag gjort det hade jag nog köpt linnet.

Åhhh

Peoples hemsida kan man alltid hitta roliga grejjer. Nyss kollade jag på Would you wear it, och det jag skulle bära är detta nedan:
(dock inte den första och sista klänningen inte alls min stil)

37887-277
bild people.com

Jag tycker att ha blommor/rosor piffar upp det och även rosetter, det är samma stil så det är väl därför jag skulle kunna tänka mig bära detta. Gillar speciellt LIndsay Lohans klänning samt den klänningen efter (bild 4 och 5).

Idag har jag jobbat, sen har vi fikat här hemma med Sebbes mamma, syster och systerdotter. Därefter varit på väla- och där fanns några snygga kläder men jag har inget visa kort och därmed heller inga pengar. Mitt kort har blivit avmagnitiserat/ogiltligt så det fungerar ej. Vi har faktiskt oxå hunnit vara och handla så idag har det varit fullt upp.

Idag såg jag på telias hemsida att de har nytt abonnemang. Abonnemanget innebär att man ringer till alla Telia mobiler gratis, alltså ska jag skaffa telia när mitt går ut (dock får vänta till i mars). Oxå ska jag få Sambon att skaffa det oxå. Vi har telenor nu och ringer gratis till varandra, men det försvinner när vår bindningstid försvinner och det vill vi ju inte då vi bara ringer till varandra från mobilerna till mobilerna, för annars är det lätt att det blir för dyrt.

Hmm förresten provade ett par glasögon idag på Väla. Skit snygga va dem. Alla har ju silvriga bågar, men jag hittade ett par guldiga som var skit läckra och guld smälter som sagt mer in i mig än vad silver gör, så nu har jag bestämt mig att jag ska ha guldbågar om jag hittar några,vill nämligen ha de lite annorlunda än de jag såg idag..

Nähä nu ska sambon ringa sin kompis så vi kan få rätt på det trådlösa bredbandet

godnatt

Trött

Idag är jag trött, idag orkar jag inte jobba, igår var en bra dag där jag fick mycket jobb gjort, men idag känner jag inte för något och är svin trött, hela kroppen är trött, vad är det för fel på mig, är konstant trött... t

tråkigt

Detta var roligt

Kolla detta min egen "tjej" Ia ,


Söndag kväll

Usch vad jag har tråkigt. Sitter här i soffan alldeles alldeles själv. Sambon är och spelar poker så han är inte hemma. Har spenderat eftermiddagen med att tvätta, städa upp efter igår och diska. Sitter nu och funderar på om jag ska sätta på lite SATC, och antagligen blir det så, det piggar alltid upp. Ska om ett litet tag gå ner och hänga upp den sista maskinen tvätt, sen är det färdigt för idag, *skönt*. Har faktiskt även hunnit handtvätta de som skulle handtvättas, så jag tycker jag har varit så duktig idag.... Imorgon börjar mitt nya liv, nu jäklar..

Förresten igår hade jag lockigt hår, och den har nog aldrig varit så snyggt =) skit snyggt var det och jag trivdes jätte bra i det så det var la gött=)

Nähä SATC va det

Hoppas ni haft en bra helg

Härliga vänner

Vilken kväll det var igår, så roligt hade vi. Klockan 1900 kom tjejjerna hem till mig och vi åt och snackade hela kvällen till vi skulle gå ut. Det var jätte roligt verkligen, har inte haft så här roligt på evigheter. När vi gick ut stack vi till Tempel och det var skoj, var evigheter sen jag var ute. Vi (jag, amanda, sebbe och jonas) gick hem lite över tre och och kom hem till oss o käkade lite och snackade, det var trevligt, dock fick vi vara lite tysta då Lisett hade åkt hem tidigare för hon var så trött så hon låg hemma och sov. Iallafall gick vi inte och la oss förrän 0500 ungefär kanske lite tidigare. Jag sov inte så länge för jag hörde att Amanda och Lisett var vakna så jag gick ut till dem. Amanda hade vaknat redan vid 07.00!! Så hon hade inte sovit länge.
Idag är jag trött, väldigt trött. Dagen tillbringas i soffan. När DH är slut ska jag sätta på SATC.

Här är lite bilder på gårdagen


1. Petter                      2. Martina och jag    3. Tjejjerna            4. Jag och Amanda        5. Martina och Emelie








Städningen avklarad

Jaha nu har jag äntligen städat. Jag borde torka golven men det orkar jag inte så det får vara, jag tror inte att mina vänner bryr sig så mkt om det precis. Snart ska jag sätta på mig en keps eller huckle och gå till Hemköp och köpa margarin, jag hoppas att det är det enda jag behöver så jag slipper sticka dit igen, hmm kanske jag borde köpa mjölk oxå. Jag ska till Bogarts oxå och köpa godis, men jag vet inte riktigt när de öppnar, kanske öppnar de inte förrän klockan 14.00, men jo det borde dom ju göra, det är lördag + att det finns alltid folk som vill hyra film (förresten ursäkta mig Bogarts har bytt namn till Videomixen tror jag det är).

Sen ska jag slappa lite om jag hinner men  ska jag baka kaka sen får jag väl göra mig iordning. Ska göra mitt hår lockigt idag och då gäller det att jag har gott om tid på mig, för det är lite krånligt. Kommer iallafall inte bli några party outfits till ytligheters blogg, utan det får bli en annan dag, alltså kommer det inte bli alls.

Idag är det tjejkväll som gäller

NU är klockan snart 11.00 och jag har nyss ätit FRUKOST! Har legat och dragit mig i sängen läääänge idag. Trodde först jag skulle somna om när sambon åkte iväg (ska spendera hela dagen med grabbarna och spela gåsafotboll) men så skulle jag hjälpa honom att bära ner saker till bilen. Jag satte igång tv:n och låg i sängen och bara va. Det var hur skönt som helst var ett tag sedan jag kunde göra så. NU har jag som sagt käkat frukost och ska snart ta tag i städningen.. Måste ju städa när tjejjerna ska komma ikväll, dock torkar jag inte golven idag, så då lär det gå lite fortfare+ att jag rymde upp det mesta igår. När det är gjort ska jag gå till Hemköp (idag igen, jag tror jag är där varje dag eller minst varannan iallafall) och köpa margarin, för jag ska nog köra kladdekaka till ikväll oxå ska jag gå till Bogarts och köpa godis. Gjorde inte det när jag var på maxi i torsdags av två anledningar:
1. Hade jag köpt godis i torsdags hade det varit slut nu
2. Bogarts har det bästa godiset och det är alltid nytt för som
Emelie säger så är det så många som handlar där så det hinner aldrig bli gammalt=)

Jag ska nog även spendera dagen med något SATC avsnitt och få den "rätta stämningen" till ikväll, samt att jag såg på ytligheter att det var "party" som var veckans street style, så kanske jag funderar på att ta kort på några outfits för att skicka iväg.  Har aldrig gjort det, men det kanske kan vara lite roligt?!

Nähä nu får jag väl sätta igång om jag ska hinna med allt det klockan börjar ju som sagt bli mkt. Jag ska göra mig iordning och laga mat oxå ju=) Klockan 19.00 kommer mina vänner=)

Ha det bra


Ännu en eftermiddag med huvuvärk

Jaha så nu kommer huvudvärken tillbaka igen då......... Kanske något här hemma som gör att jag får ont i huvudet? hmmmm

Hemgång?

Nu är det snart dags för lunch, men frågan är om jag ska gå hem efter lunch? Ska ringa lite samtal och jag tycker inte om att ringa när det är folk omkring mig+ att jag har ju ingen egen telefon så jag får långa någons. Och ringa kan jag göra hemifrån och sen sitta och skriva på det jag har planerat för resten av dagen som jag bara måste göra. vad säger ni? Isåfall käkar jag lunch här nu om 5 min sen går jag ut på stan och köper ett par örhänge tills imorgon och sen cyklar jag hem och jobbar vidare.... hmm det lutar nog åt det. Men iofs är det bra att sitta här för man kan inte göra så mkt annat mer än att jobba.

Nähä nu kallar snart lunchen

Fruktansvärt, hur kan man säga så?

Läs detta och se hur ni reagerar, ni får gärna skriva en kommentar efteråt....

Jag blir rädd


Åhh äntligen

Idag har jag varit iskolan. Dock var jag inte där hela dagen eftersom jag fortfarande inte mår hundra. Vet inte riktigt vad det är med mig. Men iallafall var det trevligt att vara iskolan idag, man fick träffa kompisarna som man inte gjort på lääänge, käkade lunch med två av dem och de var mkt trevligt, sen därefter åkte jag hem... Jag fick åka o hälsa på Sebbe på stan för att få pengar så jag kunde handla (som sagt mitt kort fungerar inte och jag orkar inte gå in på banken för att ta ut pengar). Innan jag åkte till Maxi åkte jag inom skopunkten, för jag hade spanat in dessa skor på skopunkten. Och jag kan säga att de är mkt snyggare i verkligheten. På bilden ser de spetsiga ut, men det är de inte. Såklart köpte jag ju skorna, för jag har velat ha sådanna lääääänge så 250 kr tycker jag är ok. Dock fick jag gå upp en storlek, för 39 var för litet och 40 var lite lite för stora, men hade jag valt 39 (som jag vanligtvist har) så hade jag aldrig använt dem. För att ni ska få en rättvis bild på hur snygga skorna är kommer bilderna här:


Snygga elelr hur?!?!

Efter jag hade inhandlat dessa underbara skor så gick jag till ica maxi och handlade. När jag skulle bära in den ena kassen i bilen så gick handtagen i sönder *ahh*. Så jag hoppades på en parkering nära lägenheten när jag kom hem så jag slapp bära den så långt och tur hade jag, fick en parkering precis utanför lägenheten, kunde ju inte bli bättre.

När jag kom hem packade jag upp varorna för att sedan sätta mig och skriva färdigt min ansökan till nämndsekreterare. När det var gjort gick jag och postade samt hämtade mitt paket från asos. wihoo säger jag bara, toppen jag köpte ser ut så här


Och är väldigt väldigt snygg, helt underbar är den.

Nu har jag nyss käkat och ska väl sitta här ett litet tag sen lutar det åt att jag ska sova, är väldigt väldigt trött. Har varit duktigt idag och tagit kort på dagens klädval och det såg ut så här:



Klänningen från Vero Moda "object" rea 125 kr
Svarta leggings H&M 2par 70 kr
Svart linne under klänning H&M 40 kr
Bruna stövlar skopunkten 299 kr

Hoppas ni har haft en bra dag. Imorgon är det praktik igen som gäller för mig, sen är det äntligen helg, som jag längtar. Ska ha tjejfest här på lördag och sen är det utgång som gäller, ska bli skoj...




Åhhh Asos

Åhh vilka fina klänningar det finns på Asos vill HA alla tre som följer här nedan:

37887-267
bilder från www.asos.com

Igår var jag och Emelie i UIlared på GeKås. Vi var där kl 0800 när de öppnade och var väl färdiga och ställde oss i kassan vid 15.30-tiden, så snacka vi tog god tid på oss. Roligt var det och vi shoppade MKT! I slutet fick vi rensa ur våra vagnar för vi hade shoppat alldeles för mkt hehe. Jag köpte; gardiner, överkast till sängen, julstakar+ stjärnor, andra julsaker, ljus, mysbxor, tröja när jag är ute och gå, yogamatta, gångstavar, pasta, kuddar till soffan, kläder till Isa och Ebba och mycket mycket mer... Dock hände en mkt pinsam sak. När vi skulle betala så fungerade inte mitt kort så kassörskan fick slå in kortnummret, men det ville heller inte fungera (konstigt) och jag visste ju att jag hade pengar på det. Så hon sa till mig att jag skulle gå ut och ta ut pengar, men då stod det att kortet var ogiltligt!!! Jag hade handlat för MKT pengar och där står man och kan inte göra ngt. Som tur var va Freddy hemma så Emelie fick ringa honom så han fick föra över pengar till hennes kort så att hon kunde betala för mig så länge.. Skit pinsamt var det, men vad gör man i en sådan situation? Har åkt flera mil för att handla oxå funkar det inte? Nä riktigt dåligt av banken och när jag pratade med banken idag tyckte de att det var konstigt, och visst var det?!

Idag har jag varit hemma från praktiken för jag haft så ont i huvudet, men nu är det lite bättre. Ska snart börja med maten, blir moussaka idag *mums*...

Imorgon är det skolan som gäller hela långa dagen.

Hej hej



Matta

Jaha, jag orkar inte skriva så mkt, så det kommer bara en lite bild på vår matta vi köpte igår, riktigt snyggt blev det. Det ni inte ser är att vi har en vit tv-bänk i vardagsrummet och mattan tar upp det, helt perfekt är det=)

matta

37887-266
bild med tv-bänken

Härliga söndag

Åhh vilken härlig söndag det har varit idag, hela helgen har varit härlig, slapp och sådär mysig. Igår när Sebbe delade ut telefonkataloger stack jag och simmade och blev hämtat därefter av Sebbe för en sen lunch. Sen åkte vi till Väla för att fixa vår resa till Milano, vi åker i februari torsdag-måndag, ska bli härligt. Sen handlade vi lite och sen kom vi hem och lagade mat....

Idag, söndag har det varit en mysig dag riktig höst har det varit idag. Gick upp ganska tidigt idag lite innan kl 09.00 för att börja städa. Klockan 14.00 skulle nämligen, morfar,farmor, mamma och pappa komma. Dock kom inte morfar för han hade dubbelbokat sig. Han är gammal och har svårt att komma ihåg saker om han inte skriver ner det, så hans andra barnbarn skulle komma till honom idag så han kunde ju inte lämna huset... Så istället kom Sebbes föräldrar hit så blev det fler till fikat. Vi hade kanelbullar (som jag dock köpt), chokladbollar, mazariner oxå bakade jag en kladdekaka oxå *mums* kan jag säga och eftersom jag  (vi) städat hela förmiddagen så behövdes det. Vi var även på "Bosses mattor" och köpte oss en matta. Jätte fin är den (kort kommer men inte idag). Den är svart/vit randig och passar helt perfekt här hos oss. Vi har även hunnit tvätta, detta har vi dock varvat med fikat med våra föräldrar och min farmor, så fullt upp har det varit. Vi har till och med fått satt upp en spegel (vi har den som en tavla) oxå har vi hängt upp  lampa i sovrummet och satt upp tavla i hallen, så massor har vi hunnit med, dock har vi fått lite hjälp av våra föräldrar.  Efter One Three Hill (som är såååå bra) och efter "gästerna" åkt stack vi till Pizzeria Torino och för första gången åt jag kebab i bröd, det var mkt gott dock hade jag ingen sås, tomat eller fefferoni (heter det så) för det gillar jag inte, men det var gott ändå, hade ju ändå sallad i. Och ja nu sitter jag här=)

Imorgon är det jobb som väntar, sen på tisdag ska jag faktiskt vara ledig för som sagt ska jag och Emelie till ullared wihiii=)

Förresten fraken från asos ändrade sig, men skulle jag ha en väska skulle frakten kosta 216 kr vilket var lite synd för 
väskan var skit snygg. Men jag beställde toppen i  svart och solglasögon till Sebbe.

Hoppas ni haft en bra helg, för det har jag som ni märker


Ps. Vädret nu på kvällen var helt underbart, ni vet den där höstiga känslan med ren och frisk luft, förstår ni vad jag menar? (Alla årstider i Sverige har sin charm och jag skulle nog inte klara med utan dem, trots jag älskar solen, men som sagt man tröttnar på varmen oxå,). Ds.

Men varför?

Vad har hänt med Asos? Jag skulle beställa lite kläder som jag alltid brukar göra och helt plötsligt kostade det 2155 kr att beställa därifrån och få det skickat istället för de vanliga ca 80kr, vad har hänt? Någon som vet? Senast jag beställde var bara för 2 veckor sedan och hmmmm, detta tycker jag är väldigt konstigt. Och det är inte så att jag har massor med saker, det blir samma sak om jag bara väljer en sak, vilket är väldigt konstigt, NÅGON SOM VET VAD SOM HÄNT?

Idag är det lördag och jag skulle egentligen sova nu, men sambon skulle upp tidigt för att dela ut telefonkataloger så sen dess har jag inte kunnat somna om. Idag ska jag iväg och simma, sen ska jag och Sebbe kolla mattor, lampor och hämta mina kort....

Är sol ute idag, härligt


Hungrig

Åhh vad jag är hungrig.... Kommer inte bli mat förrän en timme, Sebbe kommer inte hem förrän då (tidigast). Det börjar lukta mat här och inte hjälper det mot hungern heller?!?! Ska ta mig ett äpple i väntan på maten. Ska även kolla på postkodmiljonären, jag gillar frågesportstävlingar, det är roligt...

Ha en trevlig fredagskväll, det ska jag ha med mycket mys

mitt kära ASOS

NU har Asos "mid season sale" och det betyder att reakläderna är uppdaterade. Jag har hittat tre godsaker jag vill ha och en godsak till min älskling

Asos

Den lila toppen finns tyvärr inte i lila (åhh jag som vill ha den i lila det är skit snyggt), men den finns i svart och vitt och jag tänker slå till på den svarta. Har kollat på den i evigheter och nu när den är på rea så måst man ju slå till. Den svarta toppen har jag kollat på många gånger. Senast kostade den 162 kr och nu bara 108, kanske ska man slå till? Sen kommer vi till skorna, ack vilka snygga skor. GRÅA LACKSKOR kan det blir BÄTTRE? Jag vill HA dom, men ni som har erfarenhet av att köpa skor, ska man beställa den storleken man har i Sverigen alltså för mig då (UK 6= 39) eller ska man ta en storlek större? Jag beställde ett par skor i UK6 en gång, men de var för små och jag använder dem aldrig, men sen brukar UK6 passar mig, vad säger ni? Kanske ngn helt enkelt har dessa skor?  Sen är det solglasögon till min älskling. Jag har köpt ett par i vita till honom (för det ville han så gärna ha) och de var skit snygga på honom, så ett par svarta som han alltid kan använda är ju inte helt fel...

Åhh nu kliar det i fingrarna efter shopping, hmmm men jag ska ju egentligen inte men men så är livet ibland. Får iallafall vänta med att beställa till ikväll när pojkvännen kommer hem....

Nähä hur går det nu med jobbet?!? Inte så bra för jag gör allt annat istället men nu jäklar, ska jag sätta i gång i 2 timmar så jag fördiver tiden tills vi ska käka sent ikväll.

Sagt det, men säger det igen

asos är min drog

Min väska

Det är alltid lika roligt att kolla in på sidor där det finns saker som man själv fyndat för billig peng. Jag hittade denna väska som jag fyndade på desingerforum för två år sedan. Jag köpte den för 75 kr, här kostar den 299 kr och då är det ändå reducerat pris för den skull kostat 599 kr, det kallar jag ett rikigt fynd, och det är en av mina bästa väskor, och blomman som dekorerar väskan är såå fin, ett riktigt kap med andra ord. Dock lite konstigt att dom har väskan kvar efter så här lång tid, för den måste vara ifrån en gammal kollektion.

Nu är det bestämt att på tisdag sticker jag och Emelie till Ullared, kanske någon annan följer med oxå det vet vi inte ännu, jag ska höra mig för, det är ju ändå ganska långt dit och bensinen kostar ganska mkt (men vi får väl tanka i Ä-holm där det är billigt nu). När vi är i Ullared ska vi åka inom Textilfabriken som är en outlet som ligger en liten bit från GeKås, ska bli skoj... Jag skulle dit förra gången vi var där, men det fanns ingen tid till det och jag vet att Emelie gärna åker och kollar på kläder hehe=)..

Nähä nu har jag haft min lunch. Har varit ute och gått samt hunnit käka, så nu är det jobb som gäller igen..

Ha en bra fredag!


Fredag igen då!

Jaha så var det fredag igen då, tiden går alldeles för fort. Jag arbetar hemifrån idag så jag tog lite extra sovmorgon, vilket behövdes, men desto längre måste jag jobba. Igår fick jag en överraskning när jag kollade på mitt konto. Trodde nämligen att jag skulle ha kanske 200kr kvar, men jag hade 900kr det var mkt mer än vad jag trodde och jag blev mkt gladare. Imorgon ska jag och Sebbe ut och handla. Vi ska åka och kolla på matta och lampa till vardagsrummet. Jag ska även hämta mina kort och hoppas att dom är klara. Sen på söndag ska morfar, farmor och mamma och pappa komma på fika. Morfar har inte varit här någon gång så det är på tiden.

Nähä nu ska jag fortsätta arbeta eller ja kanske börja med det... Funderar på om jag ska simma idag eller om jag bara ska ut och gå, simma kan jag göra imorgon......

Ha en bra dag

Ps. idag är en sån dag där jag känner mig tjockare än vad jag är, men varför händer inget? Ds.

Would you wear this?

På people.com kan man just nu gå in och svara på Would you wear this? Det jag tyckte var snyggast var helt klart detta:

would you wear this?
bild www.people.com

Jag har alltid tyckt de varit snyggt om man visat ena axeln. Jag tillhör nog den skara som tycker att axlarna och det partiet är de snyggaste delen på kroppen (föruom ögon). Gillar när man har tuptop osv, ju mer axlar man visar desto bättre=)

Åhh kom på att jag inte har lagt bild på dagens outfit på länge, måste skärpa mig med det.. Nu ska jag göra mig iordning för sängen, hoppas sambon min kommer hem snart, har inte sett honom på hela dagen=(

Godnatt

Fungerar nu?

Hmm nu ska jag försöka skriva det jag skrev igår men som tyvärr försvann..

Igår var jag och Sebbe på Väla och käkade och kollade glasögon till mig. Jag vill ju ha breda silverbågar för jag tycker det är skit snyggt, men Sebbe tycker inte det är såå fint och han tycker jag ska ha mörka istället för så ljusa. Hmm lite rätt har han nog, men det kan kanske även vara en vanesak då jag har breda svarta glasögon nu och de ser man ju och de silvriga smälter mer in med ansiktet. Helst av allt hade jag velat ha ett par guldiga breda bågar, för jag passar mer i guld, men tyvärr hittar jag inga sådanna (så klart). Så vi får se hur jag gör, kanske kan man önska sig ett par bågar i julkapp?!?! Sen igår var vi och handlade på kvällen kom nog inte hem förrän vid 19.30-tiden..

Idag har jag varit på jobb och simmat. Var på möte imorse och imorgon är det möte igen.

En annan ska jag skrev om igår var att jag ville ha
den här tröjan i både svart och lila. Påminner väldigt mkt om en kortärmad tröja jag har från H&M. Jag såg även denna klänning som jag tycker är väldigt fin. En annan klänning är denna.

Nähä om jag ska bege mig till hemköp för att köpa gräslök och honung. Ska göra kycklinggryta med smak av honung och dill och gräslök.Den är jätte god oxå är det bra för då har jag lunch att ha med mig imrg på jobb. Det dumma är bara att jag vet inte om Sebbe ska käka hemma ikväll efter jobb så jag vet inte hur mkt jag skall göra, men men..

Ha en trevlig kväll

Sören oxå

f*n f*n f*n f*n f*n f*n f*n f*n får man skriva så mkt f*n? Hade nyss skrivit mkt på bloggen och länkat till olika sidor. Så har jag inte varit aktiv de senaste 2 timmarna, men så kopierade jag texten för jag misstänkte att detta sklle försvinna, men sååå fortsatte jag att skriva och glömde att jag hade kopierat andra länkar osv. så nu när jag skulle klistra in mitt inlägg kom bara webbadressen till länken jag hade kopierat AHHHHHHHHHHHHHHHH


Lunch

Nu sitter jag här och har 10 min kvar av lunchen. Blev en lite senare lunch idag eftersom jag hade möte med min handledare om min rapport och det gick bra *skönt*. Kanske kanske kanske kanske, ska jag få göra en sak (kommer inlägg om det senare men ska först berätta det för sambon) och om det hade blivit av hade jag blivit riktigt glad =).

Idag har jag haft fullt upp. Började som sagt redan klockan 08,00 med personalmöte som höll på till kl 10,00 och sen därefter har jag skrivit och funderat oxå haft möte med min handledare. Imorgon skall jag börja 07,40 då jag ska möta min handledare utanför cykelrummet för att sedan bege oss till ett möte som börjar kl 09,00. Sen kommer jag kanske gå lite tidigare imorgon och jobba hemma resten av dagen, för är det som idag så går det iallafall inte jobba här. Finns en arbetskamrat här som alltid spelar radio när de andra inte är här och det är inte så att han har låg volym, oj nej det är ganska så högt faktiskt och det är jätte störigt. Jag borde kanske ta mig mod till att säga till honom, men hmm jag vet inte hur, han borde väl fråga innan han sätter igång musiken när man faktiskt delar rum med 3 andra (ok bara mig just nu)

När jag kommer hem skall jag och Sebbe åka och handla och kolla på glasögon, åhh vad jag vill ha ett par nya. det finns ett par skit snygga silvriga från Miu Miu (har skrivit om det), som jag skulle vilja ha, men hade de varit i "guld" istället så hade jag slått till direkt, för jag passar mig i jordnära färger, men silvrigt är oxå snyggt till mitt svarta hår, men jag får se vad sebbe säger...

Nähä nu ska jag börja igen, sitta här ett litet tag sen ska jag sticka eftersom det inte går att jobba.

Ha en fortsatt bra dag

Måndag

Jaha så var det måndag igen då och snart är denna dag över. Idag har jag som vanligt varit på praktiken och haft fullt upp. Ska nu äntligen börja skriva ordentligt på min utredning, så det blir nog bra, har lite idéer och så hur jag ska lägga upp det, så jag får höra med handledaren. Sen så simmade jag efter jobb och sen kom jag hem och gjorde mat, så inte förrän kl 19.00 satte jag mig ner i soffan och tog det lugnt. Nu sitter jag här och somnar snart *snark*. Förstår inte hur jag kan vara så trött eftersom jag sov så länge inatt och det behövdes ju faktiskt.
Imorgon börjar jag kl 08.00 (börjar vanligtvis 09.00). Då är det personalmöte med den nya kommundirektören. Sen på onsdag är det möte igen kl 0900 och på torsdag är det möte på eftermiddagen så det är fullt upp hela veckan.

Nähä nu är jag supertrött. Vet inte hur jag ska orka vara uppe en timme till då Prison Break börjar oxå är det dubbelavsnitt idag.

Godnatt och sovgott


Lista

one three hill eller o.c: Just nu är det one three hill, O.C är ganska långtråkigt
ute- eller hemmakväll: hemmakväll
sex eller mys: hmmmmm.....mys.....
salt eller sött: sött
lyx eller budget: Budget
sommar eller vinter: sommar
när är du född: 83.04.29
vad har du på dig en ledig dag hemma: H&M;s mysbyxor och en tröja
favoritresturang: Le Cardinal- godare kött får ni leta efter
favoritfilm: Hmm svårt val, har sett många i mitt liv, men kanske ah kommer inte ihåg ngn nu bara för det
drömväska: Innan var det Fendi SpyBag men nu vet jag inte, kanske en Mullberry Bayswater

har du barn: nej
födelseort: Ängelholm
smeknamn: Ia
favoritfärg: svart.
drömprins: Japp honom har jag hittat och är min sambo=)
har du varit kär: Japp
favoritlåt: Ingen speciell
maträtt: Bara det är potatis så är jag nöjd=)
favorit resemål: Vet inte har inte rest så mkt, men där jag varit och jag gillar bäst är Malta
favoritblomma: Haha jag och blommor?!
tycker inte om: orättvisa, konstig mat och människor som är konstiga som bara snackar skit
senaste sjukhusvistelse: Problem med andningen
favoritdricka: Vatten och cola light
vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita och ljus ljus blå fondvägg
vad gör du när du är uttråkad: sätter mig vid datorn eller kollar tv, finns det inget och det är kväll går jao ch lägger mig
missbruk: H&M
vän som bor längst från dig: Göteborg
vad retar du dig mest på: Att jag inte går ner i vikt
läggdags: Nuförtiden är det runt 2200-2230
nagellack: När det är fest så blir det rött
husdjur: Nepp skulle vilja ha katt, men är allergisk
skostorlek: 39
syskon: Japp två äldre systrar
favorit pålägg: Ja jag är ju en sån där kräsen typ som jag gillar inte pålägg, men lite lite smör har jag 
om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: svårt val, men jag tror det skulle bli till någon organisation som hjälper människor i tredje världen eller cancerforskning
vilket är det vackraste ordet: minorto=)
bästa bok du läst: Ojdå, det kan jag inte säga jag har läst sååå många böcker som varit väldigt bra, men Liza Marklunds "Gömda" är väldigt bra
är du internetberoende: Nje jag skulle nog klara mig utan problem i en vecka
favoritparfym: DKNY delicious tror jag den heter och Dolce&Gabbana Light blue, vill dock ha en ny spännande parfym
gillar du snö: Ja så länge jag inte blir "mulad"
när köpte du något åt dig själv sist: två bananer innan idag
vilken är din bästa egenskap: att lyssna
senaste pojkvännen: Min sambo (de senaste 5 åren)
vilken film såg du på bio senast: "Säg att du älskar mig"
senaste köpta skiva: nej jag har nog inte köpt en skiva de senaste 5 åren
favoritgodis: choklad.
studier eller jobb: Läser en kurs som innebär att jag praktiserar
bästa kompis: Har några få nära vänner
innerstad eller liten ort: beror på men jag tro jag gillar innerstad mest
favorit bloggar: ojdå jag har många
nytt eller vintage: hade det bara funnits bättre second-hand butiker här i stán så hade jag nog tyckt de varit roligast, men så är det ju inte så hmm en blandning


Det går inte att jobba

Ja så går det när man sitter i samma rum med fyra andra och de har möte, då är det lite svår för mig att jobba. Så jag får ta en liten paus så länge, för det är inte så lätt att läsa när man hör röster hela tiden. Får väl lära mig att hantera det, men idag fungerar det helt enkelt inte..

Ihelgen som ni vet har jag jobbat lördag och söndag. I lördags käkade vi med Freddy och Emelie och sedan kollade vi fotboll. Trött som jag var, tror jag att jag somnade en timme efter fotbollen var slut, och då var F och E kvar *skäms på mig*, men det är skönt, för jag tror att de förstår=). Igår när jag kom hem från jobb var jag helt slut, så efter parlamentet gjorde jag mig i ordning för sängen och jag la mig när i sängen runt 21.30 sen tror jag att jag somnade inom en kvar, så trött var jag. Älsklingen kom dock och väckte mig en timme senare (inte med mening), men han trodde att jag var vaken och låg i sängen och kollade på tv, men ack nej så var det ju inte.

NU sitter jag iallafall här och har en liten liten paus. Imorgon börjar jag redan klockan 08,00 för vi ska ha personalmöte fram till kl 10,00 och det skall jag vara med på. Och på onsdag och torsdag är det oxå möte, så denna veckan är det fullt upp med saker som skall göras+ att jag ska börja skriva min utredning. Ska bli spännande, jag har ganska många förslag så jag hoppas min handledare gillar det.

Nähä jag får väl försöka koncentrera mig trots de har möte här, det kommer bli att jag läser samma rad hundra gånger....

Ha en bra dag

WOW

Just nu såg jag på reklam att det är ett dubbelavsnitt av Prison Break imorgon på tv3, ska bli mkt spännande och i två timmar, kan det bli bättre??

Japp det kan det att älsklingen kommer hem från jobb och att vi äter och sedan att jag går och lägger mig för jag är sååå trött... Ska ju upp och jobba imorgon (praktik) och ihelgen har jag jobbat extra på badet, så snacka om att jag är trött..

Nähä ska snart börja på maten

Hopppas ni haft en bra helg


Ny statsminister

Jahapp då har vi en ny statsminister nu och en ny regering. Nu får vi se om det är upp till bevis eller inte. Jag tycker detta kan bli intressant eftersom jag tyckte de hade bra idéer (de flesta, dock va de frågor som va viktiga för mig inte så bra direkt) så nu får vi se om de håller det de lovat, och vad vi vet så brukar ju politiker ha svårt för det.

Annars igår så var vi i Höllviken det var trevligt. Det blev mat, film och skvaller=). Filmen var ganska så dålig faktiskt, men vi kollade ju på den för att se om Martina och Emelie var med i filmen men de var de inte=(. Filmen hette iallafall "Allt om Sara" (har jag för mig)....
Sen när vi kom tillbaka till HBG så var vi ganska trötta, men killarna var hos Scotti på lite födelsedagskväll så vi gick upp där och skulle hämta dem. Stannade kanske i lite mindre en timme, jag och Emelie va lite off då de andra drack och så....

Sov lite längre idag än vad jag brukar, kände att jag behövde det eftersom jag ska jobba extra på badet  imorgon och på söndag. Ikväll blir det födelsedagskalas hos min syster, ska bli skoj. Man uppskattar sin familj mkt mer när man inte träffar den lika ofta som innan och jag älskar min familj. När vi var små bråkade vi väldigt mkt, men sen när de äldre systrarna började flytta så blev altt mkt bättre man bråkade inte alls så mkt och nu umgås vi som vänner och det är jätte roligt, det är skönt att man har den relationen.

Nähä dax att läsa nu

Ha en bra dag

Ingen att skriva om

idag har jag egentligen inget att skriva om. Har inte hänt så mkt än..... Om 25 min ska jag träffa Emelie och då skall vi köra till Videomix (japp gamla bogarts) och hyra film, sen ska vi köra ner till Höllviken till Martina, skall bli skoj. Så ikväll eller imorgon kommer dagens outfit upp har inte orkat ta kort ännu och egentligen borde jag sova nu för jag är svin trött, men men....

Nähä nu måste jag göra mig iordning för ikväll

ha det gött


Julstämning

Jag glömde ju att säga att jag var en tur inne på Ikea och då hade de öppnat säsgonsbutiken- "Jul" åhh vad mysigt det var. Fanns hur mkt som helst jag ville köpa, dock ska jag till Ullared antingen med mamma och min syster eller så ska jag dit med Emelie och ngn till så jag fick hejda mig att köpa saker. Men saker jag ska köpa om jag inte hittar något på Ullared är julkulor till granen vi ska ha=), adventsljustakar dock inte på ikea för de var inte så fina (varför finns det inte vanliga enkla klassiska?), röda ljushållare till värmeljus, fanns snygga på ikea både rött och vitt vill jag ha. Sen när jag var på Ullared senast köpte vi julgardin till köket, så nu när vi ska dit så ska jag se om jag hittar i vardagsrummet eller till sovrummet, men inget tjafs på gardinerna det gillar jag inte. Vad behövs mer?? Jo, så himla mkt..

Nähä jag var ju tvungen att rymma upp lite och nu kommer sebbe snart hem hej hej

Synundersökning

Jahapp så var det gjort, äntligen. Eftersom jag hade en gratis synundersökning passade jag på att utnyttja den innan den gick ut. Mina ögon hade inte blivit så mkt sämre som jag trodde. Typ 0,25 på varje öga och det är den minsta förändringen man kan ha. Dock när jag läser ska jag egentligen lässa på 2+ på mina svagheter för att jag ska läsa bra, men men det är ett annat problem. Iallafall funderar jag på om jag ska köpa nya glasögon, det är ju sååå roligt och nu har jag haft samma i snart 2 år och det är lite tråkigt. Såg ett par skit snygga Miu Miu glasögon. De var silvriga runt ögonen och sen på sidan var det silver och silvrigt blommönster där och sen efter var bågen i färg. Hmm jag såg ingen helt silver båge, annars hade jag slått till direkt eller? Ahh iallafall var dom skit snygga och dom skulle jag verkligen vilja ha. Tror nämligen att jag vill ha ett par silvriga denna gången som är lite mer stilrena. Har ju ett par svarta och dom är ju skit snygga så det hade varit skoj att brya lite och kunna byta då och då. Såg även ett par dolce&gabbana bågar som liknade Miu mius väldigt mkt, men som kostade 1200kr mer och det är det inte värt, inte än, men när jag kanske alltid måste ha mig glasögon då så. Hmm jaja jag får prata med Sebbe om detta så får vi se vad som händer....

Annars idag så har jag jobbat det vill säga läst och läst, dock inte så mkt som jag skulle eftersom jag varit och simmat och då på Väla och kollat synen.

Om snart en timme börjar mitt favoritprogram och det är topmodel, skall bli skoj att se... Måste rymma upp lite här hemma nu innan Sebbe kommer hem. Ha det så gött så får vi se om jag hinner skriva lite mer ikväll

Godmorgon

Idag ska jag bara läsa så då är det bästa att sitta hemma. Jag hoppas att jag hinner läsa så mkt så jag kan börja skriva idag=) Längtar till det. Imorgon är det möte kl 0900 sen på eftermiddagen ska ju jag och Emelie till Höllviken...

Nähä nu får jag sätta igång med min dag, ska förresten på synundersökning idag så vi får se om min ögon blivit sämre eller inte..

Hej hej


Jobb, jobb och åter jobb

Usch vad jag är trött (för ovanligheternas skull hehe). Har varit på jobb hela dagen och kom nog hem vid 15.00. OK vissa kanske tycker detta är slappt men med tanke på att jag oftast inte tar så lång rast, då många vandrar ut på staden på lunchen så tänker jag att jag lika bra kan läsa som att sitta och vänta på att jag ska börja jobba igen. När jag kom hem var det dags att tvätta. Sebbe hade städat toa och sorterat tvätten, sen gick jag ner och började tvätta, sen har vi skiftats om hela dagen med den tråkiga tvätten- ska snart ner där igen. Annars har inte så mkt hänt idag.

Det är Gilmore Girls och Desperate Housewiftes OCH Joey idag, så ikväll blir det mkt tv-tittande. Det är även Alias ikväll, ett program som jag gillar skarpt.

Dagens klädval bestod av:


Svart tröja H&M, skärp Gina Tricot, Grå jeans H&M

Nähä ska kolla mina obligatoriska bloggar, sen så om en timme börjar mina program.


Rast

Nu har jag tagit mig en liten paus. Här på jobbet har alla frukost halv tio, men då jag kommer klockan 09.00 känner jag att det är för  tidigt för mig att ta paus då så jag tar när jag känner att jag behöver en. Är ganska så trött idag faktiskt. Sov nog inte så bra inatt, någon gjorde så jag vaknade vid fyra imorse, men som tur va somnade jag om snabbt.

Nu har jag bara en bok kvar att läsa innan jag på allvar ska börja skriva min rapport. Lite nervös är jag. Jag ska presentera rapporten för politikerna här på rådhuset när den är färdig i december, usch ja och jag som inte tycker om sånt?!?!

Nähä nu ska jag sträcka lite på mig sen ska jag återgå till arbetet igen...

ha en bra dag

ps. jag är själv på kontoret idag, vet inte var människorna är men jag gissar att de är på näringslivsdagarna då de är dem som har hand om de dagarna. ds

Måndag

Idag har det bara regnat och regnat och regnat, inget roligt alls. Jag hoppas verkligen inte att det regnar så mkt imorgon. Jag får väl ta mig en tur imorgon på lunchen och köpa mig en regnkappa eller något är ju alltid bra att ha när jag ska cykla.

Idag har dagen bestått i att jobba fram till kl 15.00 och sedan därefter cyklade jag och simmade och sen käkade jag mat i kiosken för att senare bege mig till Väla och OnOff för att framkalla mina bilder oxå körde jag ut till Hyllinge och köpte mina skor som jag kollat på såå länge och som inte fanns kvar i min storlek längre i stán. Nu ikväll har Freddy och Emelie varit här, vi har sett Prison Break och Emelie har lånat vår skrivare=)

Imorgon är det jobb som väntar igen.. Ska försöka komma dit lite tidigare så jag kanske kan gå tidigare på torsdag, ska nämligen ner till Höllviken och hälsa på
Martina med Emelie, ska bli skoj..

Oxå dagens outfit.....

 Idag hade jag på mig samma kläder som jag hade på mig igår på dopet. Alltså svart H&M klänning 349kr, svarta leggings H&M, svarta ballerinaskor och svart skinnjacka

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att min sambo skadat foten, igår kväll tog jag en bild på foten för att ni skulle se hur den såg ut, dock ser ni inte hur svullen den är, men ni ser ju hur lila/blå den är så då kan ni ju bara tänka er.


Nu ska jag göra mig iordning för sängen är mega trött och ska ju upp tidigt imorgon...

Godnatt och sovgott

Demokrati

"Demokrati kräver tid och rum. Vi måste inse- och få den uppväxande generationen att inse- att det inte finns några snabbfiler i det demokratiska arbetet"

- Birgitta Dahl

 
(Källa: Demokratins geografiska gränser s 84, Landstingförbundet och Svenska kommunförbundet)

Livet är orättvist

Tänk på:

Bråka inte över småsaker, man vet aldrig när man förlorar de man älskar
Va alltid mot andra som du vill att andra ska vara mot dig
Lämna aldrig dina älskade som ovänner, man vet aldrig när man förlorar de man älskar
Visa din kärlek, även svåra dagar, livet blir så mycket lättare
Var rädd om det du har och lär dig uppskatta det, man vet aldrig när man förlorar de man älskar



Det finns många saker man bara tar för givet som alltid finns där, men sluta med det. Visa din kärlek och din omtanke, även om det är svårt ibland. Bråkar man med sina nära och kära så snälla prata om det snabbt och glöm det sedan. Försök svälja när du märker irritationen komma, för det slutar aldrig bra.

Mycket tankar flyter runder i mitt huvud sedan jag nyss hittat till
Emelies blogg- "EN STORASYSTERS KAMP EFTER FLODVÅGSKATASTROFEN".  Vem förtjänar det som hände Emelie och hennes familj (och så många andras) absolut INGEN. Min kära kurskamrat förlorade sina föräldrar i tsunamin och beskrivningen genom mailen man fick, det var något helt otroligt. Vi som inte var där kommer aldrig förstå. Det handlar inte bara (inte för mig iallfall) om saker som drabbar svenskar utan tänk på att när ni läser "EN STORASYSTERS KAMP EFTER FLODVÅGSKATASTROFEN" att det är hundratusentals andra människor som lider av denna kamp på många olika sätt runt om i världen, det får ni aldrig glömma. Men just nu går mina tankar till Emelie, en hård kamp som jag personligen inte tycker någon ska behöva utkämpa.

Var rädda om er och glöm inte det lilla lilla ordet "Förlåt" och säga "jag älskar dig"


En helt vanlig söndag

Ojoj vad jag är trött. Sitter här nu helt ensam i lägenheten. Sambon är hos en kompis och spelar poker, men ibland är det skönt att vara ensam, men jag är ju det för ofta. Men som tur är var det sista fotbollsmatchen för sambon igår så nu lär han vara hemma lite oftare och inte träna så mkt=). Igår när han spelade skadade han sig (stukade foten) och jag kan säga att det var den värsta stukningen jag någonsin sett. Stackaren kan knappt gå=(

Idag har vår dag bestått i att Sebbes mobil ringde 05.15. Han och hans fobollslag skulle inventera på ica maxi kl 06.00. Som sagt kunde han inte gå men han stack iväg ändå (snacka om att man gillar sin fotboll). Sen tog det ett tag innan jag somnade om och när jag väl gjort det kändes det som klockan ringde direkt igen fast klockan var 08.30 då var det dags för mig att gå upp och göra mig iordning för vi skulle på dop kl 11.00 (kom nyss på att jag glömde ta kort på dagens outfit, men jag hade
denna klänningen på mig oxå svarta leggins från H&M och svarta lack ballerina från asos och min skinnjacka, mkt snyggt och mkt bekvämt). Vi var på dop till klockan var ungefär 15.30 sen åkte vi till Hyllinge för att hämta bilen och därefter åkte vi hem till mamma o pappa. Skulle hämta lite saker oxå käkade vi där, det var gott. Och nu är jag som sagt hemma själv och sambon iväg. Så det var min söndag, hur var er?

Åhh igår skulle Emelie och company ut och jag stod i valet och kvalet om jag skulle följa med. Ville lika mkt som jag inte orkade, så det slutade med att jag struntade i det. Så jag hoppas att jag kan ta igen det någon gång???

Nähä nu ska jag göra något annat. Skulle kopplat in vår telefon vi fick av farmor (hennes gamla), men vi har telefon genom comhem så det är inte bara att sätta telefonen i telefonjacket, och jag hittar inte hur jag ska göra på en telefonen så hmm jag får vänta tills imorgon eller senare när Sebbe kommer hem..

Hoppas ni haft en trevlig helg, godnatt sovgott