Så var det, det här med en liten runda

Som alltid slutar med några påsar hem. Men bara fynd, precis som vanligt. Jag köpte ett par snygga gröna shorts till sambon, han testar dem nu så vi får se om han vill behålla dem. Sedan inhandlades det en tröja för 49kr på rea:) och sist men inte minst ett par nya skor (var ju ett tag sedan sist:)

Skorna har jag fotat

 Kostade bara 299kr, och jag har letat ett tag efter lite kortare stövlar, får se hur många gånger jag använder dem nu:)

Igår var det 50-års fest, och kvällen till ära klädde jag upp mig i min fina klänning med stora halsband:)
 Svarta klackar till det så klart!

Nu ska jag forsätta njuta av denna söndag. Man får passa på för helgen försvinner så fort sen är det jobb igen, ibland skulle man vilja ha en extra ledig dag, hadet inte varit helt fel.

Halva hushållet sover

Åhh så tråkigt det är när alla sover och man bara vill iväg och göra något. Klockan är alldeles för mycket för att man ska sova nu!!!!!! jaja jag får väl köra själv på en liten runda i sådana fall, ska vart fall göra mig iordning nu så får vi se vad dagen erbjuder.

Lördag

Klev upp tidigt imorse (precis som vanligt), gick en liten liten runda och handlade bullar på det breömda conditoriet Finess, och jag vill hålla med om att det är goda bullar där, frasiga och goda.

Sedan var det bara att sätta fart och rensa sänggaveln på saker för att sedan köra till Hyllinge och grundmåla sänggaveln. Sedan lunch och sedan en liten shopping tur på Familia med svärmor. Som vanligt hittade jag saker på rea, I love slutreor. På Cubus hittade jag dessa två tröjor + vanliga svarta strumpbyxor (tjockare) för 100kr!!!!!!!!!!!



Bild 1 & 2 -samma tröja

På Cassels fyndade jag en längre svart dubbelknäppt kavaj för 249kr, halva priset och så rätt.


Sen köpte jag en jätte fin vit vas på Dimoda för bara 49kr, ord pris 165kr!!!

Nu ska jag måla naglarna och vila, för snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällens 50 års fest.

Hoppas ni har en bra helg

au revoir

Äntligen

Så skönt med helg, det behövde jag verkligen, måste verkligen försöka koppla av, har varit väldigt mycket i veckan. Man märker när jobbet börjat att det inte blir så mycket skrivandes här, så vi får se vad som händer med bloggen och hur många som orkar följa med mig. Idag är det 50 års fest som gälle för oss och jag har än så länge planerat att ha min nya klänning på mig som jag köpet för två veckor sedan

Men vi får se. Nu ska jag se om jag kan dra mig ut på en liten liten morgonpromenad och samtidigt passa på att köpa bullar, det låter väl inte helt fel?

Vad gör alla ni till helgen?


26 september

Då är det dags för designerforum, ngn som är sugen på att följa med?


Så blev det en ny jacka

Paljetter fortsätter reagera i höst och jag tror de är här för att stanna iallafall till fest, jag köpte denna på H&M idag, endast 299kr (och billigare med rabatcheck som jag hade!!!)



Vet inte vad jag ska göra nu, har ju redan hunnit vara på stan. Kollade nya promenadskor, hittade 2 st, men tänkte jag skulle ut o kolla i Hyllinge oxå, sen får jag bestämma mig..

Inspiration

Igår låg nya ikea katalogen i vår postlåda, och gud vad sugen man blir på att förnya. Jag vill göra om så mycket, men det får väl som sagt vänta, vi hoppas ju på att hitta något vi kan köpa snart. Iallafall var jag inne på en annan sida och såg denna soffan, vet att sambon nog gärna skulle vilja ha den, men själv så tycker jag den är skit snyggt, men den är inte skön att ligga och vila i *hahahaha*




Ska nog ner på stan idag en snabbrunda. Igår hängde jag undan en röd klänning från H&M och en jätte snygg kort plajettjacka. Och så kom jag på att jag hade rabattcheck samt att om man handlade för 300kr då fick man 50kr rabatt och 600kr hundra kr rabatt osv, så jag ska se till att hitta ngt mer som kostar 60 kr, men det ska väl inte bli så svårt:)

Läcker röd färg att ha nu till vintern för att pigga upp lite. Lite svarta detaljer och en en svart tröja under, dressar man ner den så man kan ha den på jobb:)

Snyggast kampanj

Gucci...


Tjejen till höger som står upp, I like. Håret, kläderna, så här skulle jag vilja se ut i höst

Rosa

Rosa är en färg som förknippas som "tjejjig". Jag har haft några år då jag inte alls gillat rosa, men nu kommer det tillbaka. Men inte ljusrosa, utan det ska vara knallrosa, åt det cerisa hållet, stark och klar färg, det gillar jag . Idag var jag och letade efter nya skor som jag kan ha när jag är ute och promenerar och då hittade jag ett par svarta men knallrosa detaljer. Ska nog se om det blir dem, behöver ha med mig lite smakråd bara.

Nu väntar snart sängen på mig, de e bara dags att stryka lite kläder, ska tydligen bli ganska så varmt imorgon. Kallt på morgonen när man går till jobb och sedan varmt på dagen när man ska hem, jaja strunt samma vi gillar solen:)


Godnatt

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagens jobb. Ska stryka lite sen ska jag krypa ner i sängen och kolla film, visst låter det härligt:), men först så visar jag er hur lampan ser ut


Vi får hoppas den blir fin när den väl kommer upp, när målaren målat färdig (förhoppningsvis imorgon). Lampan är inte lika snygg och speciell som den andra, men som sagt den får duga tills jag åker till Ullared och förhoppningsvis den gamla finns kvar. Denna var iallafall ett kap 174 kr:=) på citygross

Goooooodnatt

idag

Har slänt och flängt idag. Varit och handlat, varit i Munka, hämtat och lämnat loppis saker. NU är det tv och snart mat


Linne MQ 129kr (bästa baslinnet), kjol gammal H&M, skärp second hand


ps. köpt ny lampa idag, inte lika snygg som förra o så speciell, men denna funkar oxå, visar sen ds.

Jag vet

Att jag inte behöver fler klänningar och borde verkligen inte köpa fler, men så springer man på en klänning som  inte alls ser ut som någon i garderoben  och som bara kostar 120kr på rea, ja då kan man ju inte låta bli, eller hur?



Hittade även en capejacka på outlet för 199kr, samt ett halsband på MQ för 24 kr och en fin vas från indiska endast 50kr


Nu ska jag äta frukost, sen blir det en tur med lite diverse idag med. Helgen e alldeles för kort.

idag

har jag detta på mig när jag ska åka på shoppintur


Tröja Gina, leggings bik bok

Nytt i garderoben



Fyndade denna på MQ för 99kr. Den kom precis innan jag slutade där, men så nu provade jag den ordentligt och fin fin var den spec nu när man är lite brun, I like. Nu ska jag göra mig iordning, sen kanske det verkar som det blir en tur till Lödde och hälsa på mina  gamla kollegor och shopping:)

Trötter

Trött idag igen eller inte bara trött utan faktiskt helt slut. Efter jobb blev det en långpromenad med E, men från början lutade det itne åt en promenad då vi fick stå under en balkong för vi inte skulle regna bort, men till sist bestämde vi oss för att gå och skönt var ju det.

Har käkat och satt mig här och snart ska jag slänga mig ner i sängen. Imorgon fredag och det ska bli skönt, har inget planerat i helgen så det blir en slappehelg skönt skönt ska det bli, känns som jag behöver det.


jeansleggings och skärp GIna, t-shirt MQ

idag bjuder jag er på en chock

Vilken dag vilken dag, helt slut har jag varit idag på jobb ingen aning varför. Det som är bra är att det är fler än jag som är det på jobb:), så vi får puscha varandra.

Efter jobb var jag som sagt och klippte mig och inget blev som jag tänkt haha. Skulle klippa det lite och det gjordes, mkt bra blev det (ska forfarande låta det växa). Men så kom min helt underbara frisör på (ja jag säger det igen men hon är verkligen bäst) att hon tyckte jag skulle ha lite löshår i håret, så det blev längre framtill och tur som vi hade, hade hon det redan på jobb. Så jag gick en runda på stan för att vänta på att få sätta i löshåret och nu är det gjort, resultat ser ni här


Sen är det kort i nacken, hur snyggt som helst. Fast det känns väldigt ovant, men det är nog exakt denna längen som jag vill att mitt hår ska ha, så vem vet nästa gång blir det kanske löshår i hela håret hahaha.

oxå ska jag bjuda på en dagens

Kavaj gammal som gatan från vero moda, linne nytt från Gina 49kr på rea, leggings gina 30 kr rea,

Nu ska jag göra mig iording sen blir det Entourage för hela slanten....

Ledsen

Åhh vår fina fina lampa som vi köpte har gått sönder, målaren tog sönder den idag, han säger han ska ersätta den, men det går ju inte, den är inte inhandlad här ju *suck*.

Har iallafall fyndat idag på MQ för halva reapriset. Klänningen har jag spanat på läääänge, men nu tyckte ajg att den var värd att köpas, bilden gör den absolut inte rättvis. Tänkte först när sjutton ska jag ha den på mig, men som sagt vissa saker måste jag bara ha i min garderob. Sen kom jag på att vi ska på 50 års fest om två veckor så då kommer den på. Väskorna även de MQ 30kr, tror jag de kostade (styck) billigt och bra:)




Och ja en dagens, svårt att se

T-shirt MQ, kjol H&M, skärp Gina, skinnjacka H&M

ska slänga mig i soffan är helt slut. La mig sent igår alldeles för sent och idag efter jobb tog jag en promenad:).  Och imorgon är det äntligen dags för klippning, nu hoppas jag det blir ordentligt gjort, men jag tvekar ju eftersom jag ska klippa mig hos min vanliga frisör.

hej svejs

Underbar helg

Vilket fint väder vi har haft ihelgen helt underbart. Igår var det stranden i Ä-holm som gällde och sedan var tjejerna här på midda på kvällen, vi hade hur skoj som helst:). Sen idag har jag varit på stranden ett litet litet litet tag med mamma och sedan har jag och mina föräldrar åkt en tur i Skåne idag. Så lite smått och gott har man gjort , synd bara att man inte har umgåtts med sin älskade sambo:(.

Sitter och väntar på att The Rachel Zoe project ska börja, men innan dess ska jag förbereda maten, ikväll står Tacos på menyn.


Sängen

Nu ska jag slänga mig ner i sängen med min onda axel. Har gjort ngt med min axel idag för det gör väldans ont.


Godnatt

Morgonpigg?

Vaknade innan sju klarvaken, varför gå och lägga sig igen för? Har satt mig här en liten stund, så nu ska jag faktiskt sätta på ugnen sen ska jag städa toaletten, kommer lite folk hit ikväll:) mysigt.

sol sol sol idag, gud vad härligt, då får man iallafall njuta lite av vädret, så min bitterhet kanske kan försvinna lite *hahahaha*.

Ha en bra dag

trötter

Idag är jag riktigt trött sov inte så många timmar inatt. ska snart slänga mig i sängen men ska först se vad jag ska ha på mig och stryka usch.

Perfekt

Funderar på denna


vad tycker ni?

Bitter

Lite bitter är man när man har sådan otur med vädret som jag har haft i år på min semester. Nästa år blir det definitivt en bokad resa utomlands, ngn som redan nu är sugen på att följa med oss?

Nytt fynd!

Hmm har letat efter en klänning i denna färgen för att jag skulle ha den i sommar, men nu får jag väl vänta tills nästa, eller överraska att ha den på mig när mörkret faller på


120kr på Vila

Jobb igen då

Jaha då har man gjort sin andra jobbedag efter semestern. Det som är jobbigt är att gå upp, annars är det inga problem alls, det är ju faktiskt kul att jobba:). Men det blir väl lite jobbigare nu när det ska bli fint väder igen! Så typiskt, kunde de inte varit fint under min semester istället? Jaja, nog om det, nu ska jag surfa vidare och sen får vi se om det blir en promenad.

Igår somnade jag tidigt tidigt, vaknade och somnade igen, inte oki, missade lipstick och prison break, uppdatering ngn?

söndag

Jaha sista dagen på semestern, ska man ta och äta frukost och sedan till stranden eller hur blir det idag?


tunika Gina 49kr (rea), halsband gina 19kr leggings bok bok 74kr

"Nytt kök"

Nu när vi satte upp den nya lampan fick vi byta lite annat i köket oxå. Ska byta andra saker med men jag ska bara hitta det jag vill ha först. Vad tycker ni om förändringen (ska nog ta bort lampan i fönsterkarmen helt).



Snart göra mig iordning för kvällens inflyttningsfest


Velig dag

Inte så varmt och fint väder för stranden (ja inte för mig), bakgården skulle jag kunna sätta mig på, men vill jag det? Eller så får jag gå ner på stan en runda och mysa i det fina vädret? What to do? Något måste jag iallafall göra för nu har jag varit vaken för länge. Är ju mina sista dagar sen är det jobb igen på måndag efter fyra veckors semester, ltie panik, då man vet att man har en låååång mörk höst framför sig.


Gårdagens

lack leggings från Bik Bok rea 74,50kr, linne rea Å+ 57kr, jacka från H&M förra året 198kr halsband 19kr Gina