Lösa hundar på kullagatan, skärp er

Idag när jag var ute en sväng på lunchen ligger det två bamsehundar mitt på kullagata utanför H&M och café schiller. Ägarna, 3 killar som tror de är skit tuffa, eller vad vet jag inga fördomar, men tyvärr blir det fördommar ibland. Iallafall dessa tre killar någon av dem är ägare sitter och kollar ut på Kullagatan mot H&M och tror att de får göra precis vad de vill med sina hundar. Jag blir så upprörd och frustrerad. För tänk
1. På alla människor som är hundrädda
2. Ifall hundarna får spel, jag litar inte alls på hundar
3. Det kommer en annan hund

Nä detta är inte Ok, varför säger inte folk ifrån, varför sa inte jag ifrån. Nästa gång ska jag gå fram och säga till dem, nästa gång, för ngn måste säga ngt.

Såg dessa skor nu, lite snygga, 359kr på Nelly.se
Barcelona SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Fast jag har shoppingförbud denna månaden. Ska till Ullared och till STHLM, så jag har planerat att jag ska handla där istället.

Nu fortsätta kolla idol, sedan ska jag sova

Godnatt

Träningsvärk

Helt sjukt, det går inte ens att förklara hur jag kände mig idag när jag simmade. Efter 150m trodde jag att jag skulle dö, efter en halvtimme orkade jag inte lyfta mer på armarna, helt sjukt så mkt muskler man kan förlora, eller rättaresagt helt sjukt att simning är så ofantligt jobbigt, det kommer jag inte ihåg. Kanske för jag är så otränad man bara kan bli, med att inte ha simmat på 5 månader!!

Ska slänga mig i soffan nu, idol och Anna Anka ikväll. Jag tippar dock på att jag kommer sova inom en timme *hahaha*

Godnatt

klokt beslut

Idag har jag tagit ett klokt beslut, inget stort alls men ett vettigt sådant. Mina nya skor som jag köpte som verkligen är urläckra har jag bestämt mig för att lämna tillbaka, när sören ska jag använda dem? Och så sköna var de inte, så nu är det bestämt.....


söndag

Igår när jag var på familia var jag väldigte effektiv. En del av mitt löshår har åkt av och på Familia hade de ett erbjudande så jag fick en ny tofs för 50 kr vilket var perfekt, nu känns det super igen. Sedan hade de tid för en luggklippning så det var oxå super. Nu måste jag ta tag i mig själv och se till att jag beställer klipptid. Vet inte riktigt hur länge till jag kan ha mitt löshår, men när det åker av ska jag sätta in nytt igen på samma sätt som jag har nu, gillar mitt hår väldigt mycket.

Usch har mest suttit hemma nu och slappat så jag måste se till att göra lite vettigt här hemma så som att städa. Kollar på The Hills samtidigt och snart fredagens idolavsnitt som man missade. Kanske det går lättare då??


Rockfest

Och jag hade ingen peruk, men kände mig ganska glamrock ändå



Ska bara slappa idag, men kom på att jag tyvärr måste köra till väla, ska väl göra det så fort som möjligt när jag orkar dra mig ur sängen.


Shopping

Åhh blev en liten liten tur idag på Famillia, skulle kolla efter skor och skor blev det bara inte sådana jag skulle ha.


Får se om jag behåller dem, men de e grymt snygga till en svart outfit. Kostar bara 229kr på Deichmann. De hade även ett par grymt snygga stövletter med nitar på framsidan, grymt snygga men det var 1 cm för hög klack, skulle aldrig fixa att gå i dem, men ni som är grymma på att gå i högklackat spana in dem, kostade bara 349kr.

Ska se vad jag ska ha på mig idag på rockfesten vi ska på. Har än så länge målat naglarna svarta, sen får vi se. Har lite idéer inte så sugen än så länge, men de blir nog bra.


Inspiration

När man ligger hemma och är dunderförkyld, vilket jag är om kvällarna så behöver man lite inspiration. Min inspiration för kvällen är detta

vår/sommar 2010, Halston

Have a cold

Kände i lördags att det var ngt på G igår började det, men nu har det slagit till ordentligt. Gud vad jag känner mig kass nu. Ska göra mig iordning sen ska jag krypa ner i sängen helt ensam. Men snart så kommer min älskling så vi kan mysa lite det vill säga om jag inte hunnit somna.


Godnatt


Stort

Såg nyss det alla har pratat om sedan MTV video music awards. Kanye West förstör Taylor Swift mitt uppe i hennes tal, när Beyoncé sedan ska ta emot pris, plockar hon upp Taylor på scen, det är stort, vilken stjärna Beyoncé...

Nu ska jag efter lite slit och släng här hemma gå på en promenad, en lång sådan hade jag tänkt mig, med mig och min ipod (ahh måste ladda den lite) så då får helt enkelt promenaden vänta en liten stund.

Dage

snabb bloggning ska snart in i duschen och göra mig iordning, har ätit glass idag gud vad onyttig jag har varit den här veckan, säkert gått upp 1kg=( *blärk* får ta tag i det igen imrg.

Hämtade sänggaveln idag, ska måla till den lite, men vi måste bara införskaffa rätt färg först. Men så här fint blev det iallafall:)



och dagens




varför?

Ahh skulle packa min simväska och tur var att jag gick igenom den en exrta gång, för mina simglasögon var isönder!! Så nu blir det ingen simning för de har inte sådana simglasögon på söder och shoppen på filborna är stängd, får se till att ihandla detta imrg, kan se om jag kan simma imrg eftermiddag istället, borde egentligen inte vara så mkt folk där då....

Nu ska jag iallafall göra mig iordning, ska strax köra till Hyllinge och hämta sänggaveln, sen blir det en tur i skogen.

Lördag

Lördag och solen skiner härligt härligt. Ska snart käka frukost och sen ska jag se om jag ska ta mig ner till simningen, vill verkligen, men orkar jag? Kan jag? Därefter blir det nog hämtning av vår sänggavel, sen hoppas jag att vi kan gå en lång promenad i det fina vädret, äntligen en helg där vi båda är helt lediga, utan några måsten, händer inte så ofta.

Har och är dålig på att uppdatera med dagens, men här kommer en från veckan

Ny tröja som jag köpte isomras på rea från Bik Bok, halsbandet är nytt och kommer från H&M

Nu ringer det snart i mina äggklocka och då är det dags att käka frukost, sen ska jag se om jag hittar när mitt träningskort går ut annars får jag betala kontant idag, för jag hittar inte mitt personalkort i all röra i sovrummet.

Hoppas ni får en underbar dag

hej svejs

Hemma igen

Åhh vad skönt det är att vara hemma igen, jag gillar "hemma". Fick träffa sambon i två minuter innan han skulle gå vidare, men tur jag fick se honom iallafall:) vi som inte e vana att vara borta ifrån varandra så.

Är ganska sliten i huvudet, har blivit inmatad med information om troman två dagar i sträck nu, får se om man kommer ihåg det när man är på jobb oxå. Ska strax slänga mig i sängen och sova i min egen säng, så härligt ska det bli. Även extremt skönt med en jobbedag sedan helg. Helgen skulle bli ganska lugn, men så kom det ena och det andra upp så nu är det nog fullt upp känns det som:)

Nähä packa upp sedan sängen


Bär iväg till GBG

Imorgon bär det iväg till Göteborg för min del. Ska dit på utbildning, så de skall bli spännande, vi får hoppas att jag hittar rätt bara, glömde skriva ut karta på jobb, men det löser sig säkert. Ska se till att stryka nu och packa väskan, tåget går tidigt tidigt imorgon bitti så jag ska upp halv fem absolut senast.

Igår hade jag och min älskade sambo en helt underbar kväll tillsammans. Det var "vår" dag, lite speciellt och extra gjorde vi det, 8 år det är lång tid *puss*.

Usch måste ta tag i det nu fasar för när klockan ringer imorgon bitti.

Godnatt

Oväntat besök

haha en fortsättning på fredagens mystik.

När jag var nere i tvätten hade sambon besök här i hemmet. av vem? hahah av KATTEN!!! Då hade katten öppnat dörren och puttat på den så hon kikade in genom dörren hahaha, helt sjukt är det ju ,så nu får vi se till att ALLTID låsa dörren när vi är hemma, för vem vet till sist har vi katten springandes i lägenheten.

Nu ska jag ta tvätt, sen ska jag göra mig iordning för sängen, är trött idag och en ny dag imorgon på jobb

Målning

Ja då var det söndag igen, imorgon åter till jobb, men inte så många dagar på kontoret denna veckan då jag åker till GBG på kurs i två dagar denan veckan, ska bli spännande.

Idag har jag målat det sista på sängaveln. ser ut som det blev väldigt bra, så jag hoppas att när jag kommer hem från GBG att sänggaveln står på sin plats och det är städat;)

orkar inte sitta här orkar inte göra ngt, ska slänga mig i soffan igen och bara slappa (trots jag blir väldigt rastlös)


Hjärtat hoppade tre slag extra igår

Vi sitter och kollar på idol, helt plötsligt tar ngn tag i vårt dörrhandtag, precis som ngn försöker komma in. Första gången blev vi bara "jaha". Sedan hände det två gånger till och den enda gången hördes det som om någon försökte sätta en nyckel i dörren, skit läskigt. Vi tittade ut genom titthålet, första gången var det tänt, sedan var det släckt. Vi fick ringa på backup för det var riktigt läskigt. Jag gick tom och hämtade kniven...... När backupen kommer så var det ingen i trappan och det hördes inget mer efter det. Men vi fortsatte att hålla utkik i trappen, men ingen kom. Sen skulle vi ut och kolla en sak och då kom grannen ovanför- han med katten. Då berättar vi för honom vad som hänt och vet ni vad han säger då????? Han berättar att hans katt (den som brukar vara i trappen) brukar hoppa upp på dörren och öppna den!!! och den andra grannen hade sett katten stå vid vår dörr!! hel mysko, tänk om det var katten!! *hahahaha* vi kan ju bara hoppas för det var sjukt läskigt, nu kommer jag inte lämna lägenheten på några dagar:)


Idag, eller snart ska jag göra mig iordning för en snabb visit på Väla, ska se om de kan klacka om mina skor idag *hoppas*. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll har absolut ingen inspiration för fem öre. Har ett alternativ men sambon min tycker inte alls om det så vad säger ni?? Hmm självklart kan jag inte ladda upp bilder här nu, vad är det nu för fel på blogg.se???


hmm nu blev jag sur för jag skulle verkligen behöva ha lite hjälp......... Försöker om ett tag igen så får vi se


Hösten är här på riktigt

Gud vilket härligt väder det är. Har tagit en kvällspromenad med E och det  ar hur skönt som helst. Samma sak idag när jag gick till jobb, hoppas detta härliga höstvädret håller i sig, vi vill inte ha regn och rusk.

Imorgon äntligen fredag, ska bli skönt med ännu en helg ledigt, men den går tyvärr lika fort som vardagarna. Lördag är det fest i Änglahålan. Tydligen har Bahnhof premiär inomhus, antar att många av gänget ska dit, vi tar kvällen som det kommer.

Nu har idol börjat så det är bara att stänga ner här och kolla på det

GODNATT


Tomt under veckorna

Blir inte så många inlägg här under veckorna, då det är fullt upp med jobb och annat som skall skötas.

Just nu sitter jag och kollar över min ekonomi. På tisdag ska jag/vi till banken för att kolla om lånelöfte och lite sådant, ska bli spännande att se vart man hamnar någonstans, man är ju rätt så sugen nu, spec när man hittar fin fina hus som man skulle kunna tänka sig, men så är det en liten hake, det här med pengarna *suck*.

Nu är det dags att plocka upp tvätten, sen ska jag ringa lite samtal.

Ha en bra kväll och snart är det helg igen:)

Helgen

Åhh vilken skön helg jag har haft, dock har jag sovit väldigt dåligt hela helgen, så ikväll blir det nog en tidig kväll om man ska orka jobba en hel vecka till........ Gårdagen spenderades i Munka på kvällen med mat och mys med mamma o pappa och min syster och hennes familj, så go är den där lilla Elias :), skönt att han äntligen gillar mig=)..

Iallafall igår hade jag detta på mig

Kolla mina snygga skor som jag inte ångrar att jag köpte. Kunde gå med dem hela dagen på Väla igår dock i slutet fick jag sjukt ont i fötterna.

Sen mina fynd från igår
 Min fin fina kofta som jag köpte för 99kr, ordinarie pris 998kr!!!!

och sedan en ny lampa, kunde bara inte låta bli
 149kr

Om en timme ska jag hämta sambon:), ska vila lite tills dess, sen blir det förhoppningsvis massa mys när han kommer hem:)

Lördag

Hela dagen idag har jag och mamma spenderat på Väla, från 11.20 till kanske 16.30. Vi gick och lunkade och tog det lugn. Blev inte mkt shopping alla och ändå var vi inne i alla butiker och kollade ordentligt. Jag köpte mig ett nytt baslinne, en kofta för 99kr som har kostad 998kr!!! oxå köpte jag en jätte fin lampa, bilder får ni se imorgon.

Just nu sitter jag och "kollar" fotboll och visar hus för familjen som jag e sugen på, varför har man inte mer pengar:(

Somnar snart, men det kan jag ju inte göra, inte nu.......


Snart så

Kommer mamma och hämtar mig så ska vi bege oss iväg på en liten shopping runda. Ska se vad jag ska ha på mig idag, men jag kanske inviger mina nya stövletter som jag köpte, får se om de är sköna att gå i. Måste hoppa in i duschen oxå, så det är väl så dags att göra det nu. Får se om jag hinner slänga in en dagens innan jag åker iväg.


Välkommen helg

Så skönt med helg, det behöver jag verkligen, har känt mig helt utpumpad idag på jobb. Ska sätta lite fart och göra lite saker här hemma innan jag får besök. Måste springa och handla lite lite till, sen så är det dags för lite städning, lite iallafall, får se hur mkt jag orkar.

80 kr! Så "dyrt" var dagens idag

En dag kvar på jobb sen är det helg, undra vad jag då ska hitta på. Imorgon blir det mys med vännen E :) sen på lördag vet ja inte vad jagska hitta på, kanske på dagen köra till Munka? Shoppa? Ngn som har förslag.

Blev inte vad jag tänkt mig idag, tog på mig min nya tröja iställte för 49kr från Vila (men inhandlades på Camilla/Malmström). Imorgon blir det den blåa:)
ja tröja 49 kr, leggings 30 kr (och ja med halsband så blir dagens 100kr), hur billigt är inte det?


Onsdag

Inte mkt att skriva jobbar mest, väldigt mk är mkt just nu, därför ingen ork att sitta här. Märks att det blivit kallare så nu får man ha lite mer kläder på sig. Imorgon ska jag för andra gången ha på mig min fina tröja från Zara