H&M beställning

Då har jag beställt sommarens bikinisar, får dem inte förrän vecka 11 (mitt eget val) men de e kanske bra med tanke på att jag då vet mer vilka storlekar jag behöver, har beställt allt dubbelt hihihi.

Dessa bikinisar blev det (japp jag hoppas på en solsemester till sommaren och en vår med mkt sol:)



Alla bilder från www.hm.com
Sen blev det två klänningar, 3 par armband (två på rea) och ett par skor.. Hoppas nu de sitter bra när allt kommer..

Nu ska jag slänga mig i soffan o läsa lite sen e de snart dags att göra sig iordning, idag vankas det kalas.


Elle-galan 2010

I år var det inte många som stod ut på röda mattan, nej egentligen inte om jag får säga mitt. Har suttit och kollat igenom alla bilder, den som var bäst klädd av de bilder jag sett (från www.stureplan.se) var Veronica Maggio



sämst klädd var alla de som hade långkjolar eller långklänningar, nej jag tycker inte att det är snyggt. Ok en långklänning på sommaren kan vara snyggt, men absolut inte en långkjol, vilket man säger ska vara en av de starkaste trenderna i år, jag kommer inte följa efter kommer ni?



bilderna är lånade från www.stureplan.se


Kompromiss

Skulle inte handla, var osäker, fortfarande osäker, men jag köpte den ändå. Bilden gör absolut inte väskan rättvisa, men ni kan ju tänka er.



tro det eller ej, men den inhandlades på Joy, ja där kan man fynda när det är halva reapriset, men som sagt så mkt snyggare i verkligen.

Denna helgen blir lugn och skön. Imorgon är det träning på förmiddagen och sedan ut och handla lite, sen ska det göras ett besök i Änglastaden för ett biobesök (har bästa bion i närheten).


Ny väska

Har länge funderat på en ny väska, en lite större väska och helst med nitar. Helst skulle jag vilja ha en svar väska med nitar, men var hittar jag det? Denna hittade jag idag


Klicka för att stänga fönstret
Bilden kommer från have2have.se!

Och jag tycker den är grym snygg, vad säger ni, kan man ha en grå väska eller det är ett misstag?

Helgen som gått

Ja då var det söndag igen och snart är det dags för en ny vecka. Tiden går alldeles för fort och man skulle vilja ha en extra dag på helgen ibland, som den här helgen. Igår var en urmysig lördag med två av tjejkompisarna, alltid roligt att träffas:).

Dagen till ära invigde jag min nya tunika som jag fyndade på Gina för 49kr



Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda. Sambon sitter och försöker spela playstation online och jag vet inte om jag ska bege mig ut en runda i det soliga (ja lite) vädret.

Arg som ett bi

Där vi bor är det väldigt väldigt lyhört och jag förstår om man vill ha fest då och då, men att vakna kl. 8 i princip varje helg för att ungen ovanför oss springer och bankar i golvet är inte ok. Har stått ut med detta väldigt lääääääänge, men idag fick jag nog. Jag vaknade innan kl: 8 av att det sprangs ngt kopiöst!! Arg som ett bi blir jag för när f*n ska vi få sova? Respekt om man bor  i en lägenhet, man får iallafall vänta till kl 9, enligt mig om helgerna (jag vet inte vad lagen säger). Iallafall nu har jag fått nog så jag sätter på mig mina kläder och traskar upp en våning och säger till, han som bor där har jag sagt till om en sak innan så egentligen vill jag inte gnälla, men när sören ska vi få sova ut? Och nej kl 8 en helg ska man inte behöva gå upp. Iallafall pratade med honom (han blev först lite arg, vilket man förstår), men jag sa att vi kan itne sova på helgerna och kl 8 är lite tidigt, då säger han att man får föra ljud från kl 8. Ja men hur roligt hade de varit om alla hade satt på högsta volym på radion kl 8, vem hade accepterat det? Nej men detta ska man acceptera bara för det e barn det handlar om (misstro mig inte har absolut inget emot barn, men nu är det principen som gäller). Men han sa att han försökte och hade sagt till dem. Men jag tycker så här: BOR man i en LÄGENHET med BARN, får man acceptera att det bor annat folk och ha tyst på sina barn punkt slut, iallafall till kl 9 på helgerna. NU e jag sjukt trött får aldrig sova och vaknade och var arg, tycker ni att det är en bra kombination, nej inte jag heller, men ngn måste ju säga till.

Sen säger lagen att man får acceptera normala ljud från en barnfamilj, ja man hur tidigt som helst, de kan väl anses normalt att spela musik oxå? Varför ska man alltid få rätt så fort man har barn? Då får man gå ut med barnen. Punkt slut.

*trött*


Nytt i garderoben

Det är inte ofta, inte ofta alls jag hittar koftor som jag gillar. För som sagt jag är ingen koftjej utan gillar mer kavajer. Men idag såg jag en kofta som jag tvungen att pröva och den satt klockrent. Lite dyrare än vad jag brukar köpa, men efter en trist och grå dag unnade jag mig den (inte för den alls var dyr men iallafall).

Cardigan - Gråbild från
www.hm.com (störigt bara att den var 150kr billigare på nätet , som tur e hade dem itne min storlek inne:))

Gråmulen söndag

Hela helgen har varit grå och trist och så även idag. Men det hindrar inte oss från att ta en promenad. Min varma jacka har gått sönder, så jag måste se om MQ kan fixa till den, åhh jag som älskar min jacka *hoppas*. Så jag får helt enkelt ta en annan jacka som inte alls är lika varm, men jag får ha tusen lager på mig undertill. Det är väl dags att göra sig iordning nu så man kommer iväg, för sen ska jag åka och handla och senare i eftermiddag blir det innebandy.


Första veckan

Idag har en vecka gått sen mitt nya liv börjat, och jag får säga så har det gått väldigt bra. Det är roligt, då vet man att det hjälper, så nu hoppas jag att det fortsätter, eller rättarsagt att jag fortsätter vara lika duktigt, för det är det de handlar om. Sen kommer man komma i tuffa perioder, för det kan inte gå så här bra varenda vecka, det förstår jag, men man ser att det är på rätt väg iallafall..

Hittills har lördagen spenderats med att träna och äta lunch, nu får vi se vad vi ska hitta på, ngt måste vi göra.

Hejsan svejsan


Jag, inspirerar?

Till att börja med så tack för kommentaren att de va den 10 igår och inte den 11, men nu står det och jag orkar inte ändra:)

Iallafall en rolig händelse jag inte berättat om är att i lördags när jag var och simmade så var det en kille som nyss hade börjat simma frisim. Så han frågade mig om lite saker sen sa han att se mig simma var så inspirerande och man vill bara lära sig mer. Det ni de e roligt att höra:)


Jobb idag, hela veckor inga helgdagar som stannar upp vardagen. Sen har jag simmat o jädrans vad bra det gick, jag flög fram, nu gäller det att hålla i detta. Inte bli sjuk, inte gå dit för att man inte orkar utan 3 ggr/veckan, så e jag snart på mitt mål, ja förhoppningsvis.

Nu mys i soffan, sen ska jag sova. Blev alldeles för sent igår då vi kollade Johan Falck och efter simningen idag så stupar man snart:)

Söndag 11 januari

Det är så konstigt, man tyckte nyss att ett nytt år började men så är vi här redan, snart i mitten av januari. Som sagts så många gånger så går tiden för fort, alldeles för fort, spec när man vill hitta en lägenhet så man kan flytta in innan sommaren och njuta, men det lär väl inte hända.

Idagh ar det varit lugnt, men ändå full rulle. I förmiddags spelade vi spel, sedan gick jag en runda i de härliga vädret. Därefter har jag hunnit baka lagat lunch till två dagar den här veckan och lagat middag till mig nu på kvällen.

Nu sitter jag här och kollar på Project Runway ett av favoritprogrammen just nu. Ikväll visas Johan Falck på fyran, det ska ses om jag orkar.


Söndag 11 januari

Det är så konstigt, man tyckte nyss att ett nytt år började men så är vi här redan, snart i mitten av januari. Som sagts så många gånger så går tiden för fort, alldeles för fort, spec när man vill hitta en lägenhet så man kan flytta in innan sommaren och njuta, men det lär väl inte hända.

Idagh ar det varit lugnt, men ändå full rulle. I förmiddags spelade vi spel, sedan gick jag en runda i de härliga vädret. Därefter har jag hunnit baka lagat lunch till två dagar den här veckan och lagat middag till mig nu på kvällen.

Nu sitter jag här och kollar på Project Runway ett av favoritprogrammen just nu. Ikväll visas Johan Falck på fyran, det ska ses om jag orkar.


Mina reafynd

Hann med en snabb bloggning efter maten.



Altt från Gina (den först bilden, är en kavaj jag köpte dock ej idag. Jag spande på den ett tag för jag tyckte den va fin så hängde den på rea när första rean började för 174kr, så jag slog till).

Nu ska jag slänga mig i soffan o njuta av att det e fredag och fredagsmys. Imorgon bittit är det nytt liv som gäller, ja hur ska  detta gå, fast iofs så e jag ganska taggad iallafall varit den här veckan, värre är det när de blir fred/lörd då man e sugen på ngt gott.

Godkväll


Reashoppat

Idag har jag fyndad rejält inne på Gina. All rea 99kr eller 49 kr, de e ganska bra. Jag hittade mig en svart kavaj m gulddetaljer som är ett mellanting mellan orkesterstil och sjömänstil 99kr (ord 499kr), ett par svarta chinos för 49kr (ord 199kr), en svart kjol 49kr (ord 199kr), en tunika i tunt material m leopard mönster 49kr ( ord 149 el 199kr) det kan jag verkligen kalla fynd. Kläderna är en mix av basplagg samt trendplagg, sådant som alltid kommer och går. Chinos, de har man väl alltid eller? Nä jag e nöjd med mina fynd, ni ska få se dem senare kanske imrg eller på söndag, får se hur mkt tid jag har imrg.

Nu är fredagsmaten i ugnen. Mamma o pappa skulle kommit, men tyvärr har mamma blivit sjuk så vi får äta bakpotatis själva (vet att pappa hade älskat det). Sen ska vi mysa och kolla på let's dance, ja de é planen nu, man vet aldrig vad som händer sen.

Ha en bra fredagskväll


Sex and the City - kiss and tell

Är boken jag läser nu och den är mer intressant än vad jag trodde den skulle bli. En återblick av den största serien någonsin (ja enligt mig), bilder ja bilder på alla galna kläder m.m. Gillar man sex and the city kan jag rekommendera den här boken.

Den 28 maj har sex and the city 2 premiär och det får helt enkelt bli en tjejkväll den kvällen eller vad sägs tjejjer?


WOW

Den 25 mars är jag den först i kön att handla massor med snygga och härliga sommarklänninga från H&M, bara kolla in dessa.


Bilder från Agnes

Grymt snygga klänningar, nu längtar man efter vår och sommar sol och solbrända ben, GE MIG..

Ska sätta mig i soffan o ta fram resekatalogerna och drömma mig bort:)

Nytt

Idag börjar mitt nya liv. Insåg igår efter god mat och massor med godis att så här kan jag inte hålla på. Man blir mätt som få och mår illa av allt man trycker i sig, så nä nu e de dags. Inget mer godis (om jag inte e extremt sugen), för till april är målet att jag ska ha gått ner 6kg, de e 4 månader, visst ska det gå? Har jag tur kommer man gå  ner 8 kg men de kan däremot bli svårare så länge jag simmar.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning för en snabb tur på Väla/Familia. Får se om jag fyndrar ngt på MQ när jag e där, fast de e väl tomt som vanligt hihihihi.


Nyårsdag

Nyårsafton började klockan 17 för oss då A och N kom på en liten fördrink sedan fortsatte den hos E och F, med tre rätters och underbart sällskap. När klockan slog 02.45 försvann musten ur mig efter mkt dansande (stackars grannar), så vi traskade hem. Sov läääänge idag men när jag väl steg upp så började dagen med att tvätta. Nu sitter jag i soffan och slappar och här kommer jag vara resten av dagen (men vart finns godiset??).




Gott nytt år, och ha en härligt år 2010