Dagens uppgifter

Idag har jag och S massor med saker att göra. Vi ska städa här hemma hos Sebbe,dock har jag fått skit on i nacken när jag gör vissa rörelser, men jag hoppas det går över snart. Sen ska vi fixa med el till lägenheten och hemförsäkring oxå om vi hinner ska vi åka iväg och köpa en data, hade varit skoj.

Nähä nu kommer snart sebbe så det gäller att jag är färdig här så vi kan göra det vi skall göra

Ha en bra dag


Uppe med tuppen!

Godmorgon godmorgon. Hoppas ni har sovit gott inatt, för det har jag gjort. Vaknade iofs när Sebbe ringde mig mitt inatten och svettig och varm va jag så då fick jag öppna balkong dörren ännu mer, men efter det har jag sovit som en stock.

Ligger och väntar på att ugnen skall bli färdig och det blir den alldeles strax, men medan jag surfade runder hittade jag
denhär bilden på RachelBilson. Jag förstår inte hur hon alltid lyckas.

Nähä antar att ugnen är färdig nu hejdå


Godnatt

Nu är klockan mkt snarare snart kl 0100. Har varit i HBG på förfest och sen va vi en liten liten runda nere på stan. Det var ju Helsingborgsfestivalen, men usch det är bara jobbigt. Massor med folk precis överallt. Man vet inte vart man skall gå eller vart man skall titta och oftast tappar man bort alla (men det gick väldigt bra idag), så nä det är inget för mig. Hade varit trevligt om man kunde sitta på ett ställe och se folk passera, men då får man väl vara där väldigt tidigt.

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Har ju självklart jobbat då det är lördag. Har varit ganska skönt på jobb idag, för även om det varit folk hela tiden har jag kunnat byta av med Mattias som jobbat med mig, eller rättarsagt när han inte orkade sitta i hallen bytade vi av varandra. Började läsa en bok av Willy Joseffson "den fjärde punkten". Har snart läst 100 sidor (är pocketbok) men den verkar vara väldigt bra eller den är bra..

Jag surfade runder och hittade
denna bild på Kate Bosworth. Har hon inte blivit lite för smal nu? Läskigt tycker jag att idealet är såå sjukt. Många av mina vänner är mer eller mindre besatta av vikten inkl jag, det är alltid ngt mer kilo man vill gå ner. Men det sjuka är att alla mina vänner är helt normala det är ingen av oss som är tjocka, så egentligen förstår jag inte vad vi håller på med?!?!? Vi måste snart börja bli nöjda med våra kroppar, men det är svårt, väldigt svårt....

Usch nu börjar jag bli riktigt trött ska ta och lägga mig och sova nu. Imorgon är det förhoppningsvis stranden, sen packning (om jag hinner) oxå skall jag få träffa pojken min.

Godnatt och sovgott, hoppas ni haft en trevlig kväll/natt, det har jag haft

Godmorgon

Eller ja, godmorgon och godmorgon, har ju varit uppe ett tag nu, men jag antar att det är många som inte varit det. Idag är det jobb som gäller sen är det lite fest ikväll, inte så mkt för E ska jobba imorgon och jag ska hem när hon ska hem.

Imorgon kommer S hem igen, ska till honom då, men innan dess måste jag ha packa det mesta har ju fortfarande inte gjort så mkt som jag velat, har inte orkat

Har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll ngn som har förslag? Jeans men vad vill ja ha til det?!?!

Nähä nu måste jag nog göra mig iordning sen ska jag gå till jobb

Ha en bra dag

Godkväll

Åhh gud vad jag är trött. Sitter här och har egentligen inget att göra så jag borde stänga av datorn och gå och lägga mig. Iofs väntar jag förväntningsfull på Emelie skall bli färdig med sitt första inlägg. Hon har skaffat blogg idag *spännande*.

Jag kan iofs börja lägga ner alla kort i flyttkartongen så är det gjort, behöver ju inte ligga utspritt på hela golvet. Sen kan jag börja kolla på vad jag ska ha på mig imorgon när det är dags för utgång.

Hoppas ni har haft en trevligt kväll, jag har bara jobbat och det har inte varit mkt folk alls, knappt nånting.

Jobba!

Om en halvtimme ska jag gå till jobb, *puh*. Jag vaknade precis, somnade till i sängen vilket iofs va väldigt skönt annars hade jag nog inte orkat jobba, men det har ju gjort att jag inte hunnit göra ngt annat, men men så får det vara.

Jag tjänade 410 kr på kläderna som Sofie köpte. De var ett par skor, 3 linnen, 1 kofta, i brun o en svart tröja, en kjol och? hmm nä jag tror det va allt.

Jag har även hunnit göra en kycklingsallad innan jag gick och la mig i sängen *skönt och gott*

Nähä jag får väl piggna till lite. Ska jobba med Mattias i helgen för hon jag brukar jobba med är iväg på semester. Ganska skönt, för då byter vi av varandra hela tiden och tiden går mkt fortare och det är mkt bättre.

Ha en trevlig fredagskväll

Regnet det bara öser ner

Nu har det regnat konstant sen jag åkte iväg till stan för 3 timmar sedan. När jag gick på stan var jag tvungen att köpa ett parably för det började regna ganska mkt oxå har jag inget heller, för det är borta, så det blev ju bra. Förutom det köpte jag vin och ngn cider till imorgon, brukar alltid ha med mig mer än vad jag dricker.

Nu har jag snart fått sålt lite kläder i min klädpåse här hemma. Sofie mammas jobbekamrat har varit här eller är här och hon har kollat igenom lite saker som hon är sugen på så nu har jag satt pris på det. Vissa saker dyrare än andra och vissa mkt billigare, men det beror ju på hur ofta man använt sakerna och vad de kostat innan.

Tänkte jag skulle lägga mig ner i sängen och sova lite en timme kanske, sen packa sen ska jag gå till jobb. Ska se vad jag ska ha på mig imorgon oxå. Hittade en gansak snygg topp som man hade kunnat ha till leggings, men snålheten hann ikapp mig eller rättaresagt bristen på pengar. Hade man bara lagt in en asos beställning i måndags hade man haft ngt snyggt att ha idag, men jag får väl kolla vad jag kan hitta i garderoben ikväll.


Fredag morgon

Inatt har jag inte sovit alls bra. Har drömt massor med konstiga drömmar hela natten och det har inte varit särskilt roliga drömmar så det är väl därför jag har vaknat si så där 20 gånger. Vaknade kl 0645 när pappa körde iväg. Han skulle in med bilen på service eller va det var, sen somnade jag om och vaknade för en halvtimme sedan då S ringde och väckte mig. Han hade nyss käkat frukost på det fina hotellet de bor på, det hade varit en stor och god frukost buffé- tur. alla blir alltid helt saliga över hotells frukostar, men jag som då inte är överförtjust i frukost och gillar mina baquetter i ugnen tycker inte det är ngt särskilt, det är inte många hotell jag tycker de har god frukost på och har de inte oboy så gillar jag inte frukosten alls, eftersom jag inte dricker juice och dricka vatten till frukost, det kan man inte göra, eller iallafall inte jag.

Idag öser regnet ner här i Skåne eller iallafall där jag bor. Såg att det var finare i Malmö, men det är det ju alltid tycker jag, ligger ju längre söderut=). Så iag blir det som jag skrev igår, packning och in till systemet, får nog ta en tripp på biblioteket med och se om jag kan hitta en bra bok att läsa.

Ska snart äta frukost sen är det fullt upp. Men innan jag avslutar bjuder jag på en bild på tisdagens outfit, när vi var på 1- års kalas:


Isas 1-års dag

Klänning 60kr Myrorna
Skärp H&M

Usch usch vad jag är trött

Sitter här i soffan och har absolut ingenting att göra, känner mig helt nere. Är varm, trött och bara ahh orkar ingenting och har massor av saker att göra och fixa. Började städa ur mina lådor i skrivbordet på rummet och det var jobbigt. Måste sätta in massor med papper i pärmar, men har ingen ork. Sen måste jag ha en låda till så jag kan slänga ner skolkataloger och sådant och sätta i källarutrymmet till lägenheten, har ju inte det och ligger och skräpar i lägenheten. Men nu har jag ingen låda så nu ligger allt på rummet och där är sååå stökigt och jag vill inte vara där inne, mår inte så bra då (blir så ibland när det är för stökigt).

Imorgon måste jag ta tag i och göra iordning de sakerna jag började med idag, sen ska jag in till stan till systemet. Ska ut på lördag med E och hennes tjejpolare, ska bli skoj. Sen ska jag så klart fortsätta med packningen. Har iallafall varit lite duktig idag, har ringt till comhem och fixat med bredband och telefoni, ringt elbolaget (de ska ringa upp mig imorgon), ska fixa med adressändring, men jag måste ha kontraktet för att göra färdigt det (och det är ju borta, S hittar inte det och nu är inte han hemma heller så ja). Sen ska jag jobba imorgon kväll, så jag har fullt upp hela dagen. Får nog se till att gå upp i tid. Men det kommer jag nog orka för jag är svin trött nu så det blir snart sägen för mig. Va uppe redan vid 0700 idag. S åkte iväg på träningsläger, så jag sov hos honom och skulle säga hejdå till honom, sen körde jag hem när de skulle ha samling. Ska inte träffa honom förrän på söndag när han kommer hem. Då ska vi fixa mer flytt, sen på måndag em, kan vi börja flytta lite lådor till lägenheten och det är ganska bra, för då kan jag ta med mig grejjer till S på söndagen och köra på måndagen till HBG sen blir det inte så många runder från mig till HBG sen på tisdagen då det är den stora flyttdagen.

Förresten på tal om flytt, fick jag nya ikea katalogen idag. När jag mamma och Lotta kom ner till stranden såg vi att det var två ikea klädda människor som delade ut katalogen. Jag fick små springa för att få tag i en katalog innan de gick för långt bort. Så nu har jag kollat i den och jag har sett lite potentiella tv-bänkar och soffbord. Matbord ringde jag och köpte idag så det ska vi hämta på tisdag, blir det fina på
mio Kommer förhoppningsvis passa perfekt i lägenheten. Sen får vi ju får soffa nästa vecka oxå. Jag får nog ta lite kort och ladda in här på bloggen när det börjar bli någorlunda färdigt..

Nähä nu ska jag göra mig iordning för sägen och 24. Det är sista avsnittet av det idag så det får jag inte missa, men jag tror det finns en risk att jag somnar i sängen för jag är såå trött.

Godnatt och sovgott hoppas ni haft en bra och solig dag, det har jag

Ps. Ska ladda upp bild på dagens outfit från i tisdags då vi var på 1-års kalas, men jag sitter inte vid den datan och jag orkar inte fixa med det nu för nu är jag alldeles för trött, men antagligen kommer det imorgon. Ds

Hemma!!

Puh, har inte blivit mkt bloggande de senaste dagarna, men jag har inte haft tid. Det kanske blir bloggande ikväll, får se vad jag hinner, har massor saker att fixa, men skulle bara in här en snabbis för att skriva lite så ni vet att jag lever=) hej hej

Lista

Godmorgon, här kommer en liten lista av mig. Har tagit den av ngn men kommer inte riktigt ihåg vem

Höger- eller vänsterhänt:
Höger .
Humör just nu: Lite trött, vaknade för ett tag sedan
Favoritgodis: Choklad .
Är det nåt du absolut inte äter: Bruna bönor, ärsoppa, fläskpannkaka mm. mm. mm.

Kläder just nu: Linne Åhléns, svart kjol H&M
Musik just nu: Ingen, lyssnar inte så mkt på musik, men gillar fortfarande James Blunt
Vad sa du senast: Godnatt
Favorit-hangout: Stranden=) (snart vår lägenhet)
Sommarplaner: Flytta och ordna vad man skall göra till hösten. .
Är du bra på matte: Nej inte alls, inte mitt ämne direkt,

Fisk eller badkruka: Fisk så klart
Saft eller alkohol: Saft, alkohol gör så människor blir konstiga (dricker ibland, men kan kontrollera det)Längd och vikt: 168, vikt är inte så viktigt
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Soligt

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig? En stor bok så man hade ngt att göra, S och ?
Spelar du nåt instrument? Nej
Morgon- eller nattmänniska? Vet inte, men tror att jag nog är mer morgon människa nuförtiden, förr var jag nattmänniska.
Sparare eller slösare? Absolut slösare
Vem är viktigast för dig? Svårt att säga en person, men S och hela min familj
Bästa film? Kollar inte på film så mkt, men den senste jag såg var Den utvalde med Andreas Wilson och den var riktigt bra, men sen finns de utvalda mfl.
Tror på liv på andra planeter? Absolut, varför är det bara vår planet det finns liv på?
Kommer du ihåg din första kärlek? Första kärleken? Beror på vad man räknar med kärlek, men jag kommer ihåg den första killen jag tyckte va snygg, när jag gick i ettan tror jag det var.
Älskar du henne/honom fortfarande? Absolut inte har aldrig gjort
Har du några homosexuella vänner? Hmm nej inte vad jag vet
Tror du på mirakel? Nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Ja det tror jag, och jag hoppas man kan vara det om folk bara respekterar andra som har flick- och pojkvänner
Ser du dig själv som tolerant mot andra? Nje, kan ha lite kort stubin, men så klart det beror på vad det handlar om
Ser du på kärleken som ett misstag? Nej, varför skulle det vara det?
Bio eller promenad? Ser aldrig på bio, men är mysigt när man gör det, men jag får nog säga promenad eftersom jag går oftare
Är du kittlig? Japp verkligen
Snarkar du? Ja när jag är förkyld
Stjärntecken? Oxe

Rädd för insekter: Oh ja, de är äckliga
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svaghet: att jag måste tro mer på mig själv
Det här är jag bra på: Disciplin (oftast), och att lyssna när folk behöver det.
Bästa bok: Går inte säga har läst många väldigt bra böcker

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna flyga
Chips, morötter eller godis? Godis, *mums*
Pizza eller hamburgare? Hamburgare, jag äter inte pizza
Skriver du dagbok? Förr skrev jag dagbok, men nu bloggar jag, dock inte lika privat som en dagbok
Har du nån flickvän/pojkvän? Ja, en underbar pojkvän som jag ska flytta ihop med om en vecka
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Hade kunnat tänka mig en lite tatuering någonstans, men jag kommer inte göra det- hade nog bara ångrat mig
Stökigt eller välstädat? Stökig, men jag hoppas det bättras nu när man flyttar.
Gungar du på stolen? Nej

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, men jag hade hellre hoppat fallskärm
Vilken hand håller du gaffeln i? vänster.
Hur många syskon har du? Två äldre systrar
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Ja, och oftast ibland innan jag hinner smaka på den, måste vänja mig av vid det
Gillar du att sjunga? Inte alls
Anser du att du är stark? Beror på vad man menar, men fysiskt ja, psykiskt inte särskilt
 Brukar du sola? Ja , så fort solen skiner
Vad gör du om du får hicka? Inte så mkt
Använder du knark? Nej, absolut inte
Kaffe, te eller inget? Inget av det
Vad längtar du mest efter just nu? Att vara inflyttad och ha iodning i lägenhete, sen massor med pengar så man kan shoppa, kanske till STHLM eller London

Nähä nu har jag fyllt i denna lista så nu ska jag ner och äta frukost, ska bli gott är faktiskt lite hungrig

Måndagens händelser

Puh vad jag är varm! Håller på att packa ner mina saker i flyttlådor, och jag lovar jag är inte den bästa på att packa så jag lär behöva ha hundra miljoner lådor för att få plats med allt hehehe=), men men så får det bli, har mkt mer än vad jag trodde att jag hade.

idag har iallafall jag, mamma och min syster H varit på Väla och handlat presenter till I, hon fyller 1 år imorgon. det blev bra presenter=). Sen var vi inom Härliga Hem för att mamma skulle handla lite, fick då visat H vår soffa som vi ska ha och har beställt. Sen har inte så mkt hänt, mer än att jag håller på att packa- tråkigt är det funderar på att lägga av snart, men var ska jag ställa lådorna?
Iallafall idag när vi var ute på vår lilla runda hade jag detta på mig:

Måndags outfit

Bitt/Beige linne med knappar Åhléns rea
Svart skärp H&M (gammalt)
Rosa kjol H&M (förra året)
Liten över axel väska farmors gamla

Vill ingen komma hit och hjälpa till att packa ner, det är ju såå tråkigt,men usch jag måste väl fortsätta eller göra ngt annat. Men jag tror jag kommer ta tag i mina skrivbordslådor, för jag antar att jag måste slänga ganska många saker.

Hej hej

Måndag

Idag har pappas mobror kört hem till Uppsala igen efter 3 veckors vistelse här hemma hos oss i Skåne. Kommer bli tomt, men samtidigt är det alltid skönt. Idag händer inte så mkt, inte än så länge iallafall. Väntar på att det ska bli fint väder för de sa de på lokal tv imorse, men vi får väl se. Har iallafall hunnit rensa den sista garderoben nu. Så nu är alla garderober rensade och jag har en stor svart sopsäck med kläder nu ojojoj. Där är lite blandat, vissa saker finare än andra, vissa saker oanvända och andra använda. där ligger jeans, toppar, kjolar, tröjor mm mm.

Ska fortsätta städa och packa ner, flyttar ju om en vecka imorgon. Ska fixa med adressändring med och meddela alla mina vänner om flytten. Usch har mkt att göra och S jobbar idag och sen har han träningsläger hemma denna vecka sen åker han iväg, blir väl jag som får göra det mesta då... Får väl sätta fart.

Iallafall här är fredagsens outfit:

Fredagens outfit

Tröja H&M
Leggins Llindex
Skärp ÖB

Söndag kväll

Just nu sitter jag här och är egentligen inte alls sugen på att blogga därför blir detta inlägg väldigt kort. Har haft fullt upp ihelgen med togafest och stranden (ett litet tag för ett dopp) och grillning ikväll. Har även börjat städa ut min garderob och har redan en full sopsäck med kläder som skall slängas/säljas billigt till mina vänner....

Nähä nu åskar de och blixtrar här hemma (är lite rädd för åska) så jag ska göra mig iordning för sängen sen ska jag krypa ner och sova gott....

Godnatt


Runda på stan

Idag har varit på stan i regnet. Gud vad det regnar här i Skåne. Iofs är det ganska skönt eftersom det behövs regn, men sen samtidigt ganska tråkigt, för det svenska vädret har en tendens att börjar det bli dåligt så blir det aldrig bra igen.....

Iallafall har jag inhandlat mina presenter till festen imorgon. När jag var inne på Åhléns och kollade runder så hittade jag ett jätte fint påslakan som jag vill att jag och S ska köpa. Det var brunt och vitt, skit snyggt. Får väl köra in om där på söndag så han får se- vill inte köpa utan han tycker det e ok, iallafall inte så här i början.

Sen var jag hämtade mitt la redout paket på posten och där träffade jag S (inte min S utan kompis S). Det var trevligt. Visste ju att hon jobbade på banken sidan om, men trodde redan hon hade slutat, men se vad fel man kan ha=). Mitt paket från asos va bra. Skorna är bara väldigt obekväma. Är sååå hög klack men ack så snygga de är. Solglasögongen är oxå ok. Skulle bara ha beställt annan färg...Förresten jag har nog inte bloggat om vilka saker jag köpt??!
Iallafall har jag köpt
dehärskorna och dehär solglasögonen.

Har tagit bild på dagens outfit idag, men sitter inte vid min data så jag kan inte ladda upp den ännu. Men jag har detta på mig:

svarta leggings Lindex
Svart tröja längre H&M trend
Skärp från ÖB
Väska Myrorna

Nu ska jag väl göra ngt annat. Ska gå till jobb om en timme usch det kommer bli jobbigt jag vill inte alls.


Postorder hösten 2006

Nu har alla höstkataloger som jag beställt trillat ner i postlådan. Jag kan inte säga att jag är överförtjust i någon av katalogerna. Jag brukar alltid frossa i dessa kataloger för det brukar alltid finnas så mkt , men inte denna gång. Det enda jag har fastnat för är denna röda jackan från La redoute:


37887-177
bild från www.laredoute.se

Jag tycker verkligen den är skit läcker. Egentligen lär jag inte behöva ngn vinterjacka, eftersom jag köpte två nya förra hösten, men en röd jacka har jag länge velat ha och denna är ju helt underbar, eller hur?!?!

Annars har jag sett skinnhandskar i H&M katalogen som jag skulle vilja ha, men de kan man köpa var som helst så det blir nog ingen beställning  där vilket är första gången på flera år.

På tal om annan shopping var jag inne en snabbis igår på Åhléns innan jag och S skulle ut och käka. jag var ute efter en bikini överdel, men hittade ingen, däremot hittade jag massor med fina rea plagg. dock köpte jag inget. men det var 30% på reapriset, hoppas det är de inne i stan oxå för då kan jag kanske köpa min väska som jag velat ha hela våren... Förresten ska jag in till stan för att köpa present till L och C. Ska ju på togafest imorgon som är en mix med födelsedagsfest. Någon som förresten vet hur man binder en toga av ett lakan? Jag har ingen aning överhuvudtaget, får väl träna lite på det idag.. Ska börja rensa garderoben oxå hade jag tänkt, nu när man vet att allt är färdigt med lägenheten. Vi kommer antagligen får nycklarna till lägenheten söndagen den 30 juli, vi kan ju hoppas=)

Nähä har massor att göra idag sen ska jag ju jobba ikväll alltså fullt upp. KOmmer antagligen komma massor folk till badet när det är så här dåligt väder ute, usch då blir det jobbigt.

Ha en bra dag



Härligt, härligt!

Nyss hemkommen från stranden och det har varit helt underbart. Idag har jag inte varit i Ä-holm som jag alltid brukar utan idag har jag och S och våra kompisar varit ute på (i) Råå och badat. Vi va där för vi skulle skriva på kontraktet för lägenheten (äntligen). Iallafall va det hur härligt som helst vid stranden, och Råå är hur mysig tsom helst skulle lätt kunna tänka mig att bo där sedan när det kanske är dags för hus?!? Tyvärr är priserna väldigt väldigt höga, men men...

Nu ska vi slappa lite sen ska vi göra oss iordning för att ut o käka ikväll. Vi ska fira lite att vi har fått lägenheten *skönt*. Sen ska vi träffa F och E för att käka glass, ska bli gott, trevlig kväll..

Nähä är svin hungrig redan, funderar på att gå till kylskåpet och ta den biten dajmtårta som blev över sedan i tisdags gott, men inte bra...

Hej svejs

Sänggavel

zooma genom att klicka på bilden
zooma genom att klicka på bilden
Bilder  från ellos.se

Nu när man snart skall flytta vill man ha nya saker direkt. Jag tycker att denna sängaveln är jätte fin. På bilderna är det finast med vitt, men jag tror att det känns mer "hemtrevligt" och mysigt om man har trä, men jag är inte säker, vad tycker ni?


Underbar dag!

Vilken dag!! Jätte fint väder har det varit hela dagen, dock lite blåsigt på stranden, men det gör absolut ingenting det är bara skönt. Har legat på stranden hela dagen och bara göttat mig, hela tjocka familjen var där förutom S, lite tråkigt=(. Sen kom E oxå o hälsade på har inte träffat henne på länge så det var skoj. Hon är hemma nu i 3 veckor sen åker hon iväg till USA i höst och pluggar, spännande.

Imorgon är det dax för mig och S att skriva kontraktet på lägenheten, ska bli skoj, då kan man på riktigt börja kolla på möbler och köpa och kanske beställa oxå=). Det är fortfarande soffan vi dividerar om, ska det vara skinn eller läder eller tyg som jag vill? Annars tycker vi ganska så lika som jag tidigare nämnt vilket är väldigt skönt. Vi kommer flytta om exakt 2 veckor. Kanske vi får tillgång till lägenheten lite innan, beror på tjejjen som bor där nu och hyresvärdarna, men jag tror iofs inte att det ska bli några problem om vi börjar flytta lite porslin och sådant. Synd bara att S ska på träningsläger nästa vecka, så då hade jag fått flytta bara mina grejjer, men vi får se, blir antagligen inte så då utan jag väntar. Allt är ju nästan nerpackad, det är ju mina kläder jag skall ta tag i och börja rensa- kanske börja redan idag?

Funderar på om jag ska åka till S idag eller inte. Antingen åker jag ikväll eller åker jag imorgon förmiddag. Det är ganska skönt att komma dit ikväll för då slipper man köra imorgon förmiddag men sen är det skönt att vara hemma oxå. Svårt val.

Köpte ny kalender idag... Så jag får väl börja skriva in de obligatoriska sakerna i kalendern, fast jag tycker det är ganska så roligt faktiskt.

Ha en trevlig kväll

Missförstånd!

Idag ä det tisdag och solen lyser med sin frånvaro, trots man lovade igår på vädret att det skulle bli sol, lite tråkigt, men vad skall man göra, hoppas på fint väder imorgon istället då.

Jag och S sitter här och funderar på om vi ska åka iväg till Ekeby för att kolla möbler där, ska ringa mamma och se om hon skulle vilja följa med- alltid bra att ha mamma med sig=). Ringde mamma nyss och de skulle fundera på om e skulle med....

Iallafall pratade S med hyresvärdarna och vi hade missuppfattat varandra, hon menade att vi skulle skriva kontrakt nu på måndag alltså nästa veckan och jag trodde de va igår. Så på torsdag ska S dit och skriva kontrakt, kanske jag följer med vi får se..

Nähä skall göra mig iordning för vad vi än ska göra idag, börjar bli lite hungrig oxå, kankse få ta och käka lite tidig lunch.

Hej svejs


Scarlet Johansson

Det pratas eller har pratats mkt om Scarlett Johanssons nya bruna hårfärg. Jag har dissat den från första stund, då jag tyckte hon passade bäst i blont hår, men om man kollar på dessa bilder så passar hon väldigt bra i brunt hår.


bilder från gettyimages.com/editorial

Scarlett är min "favvoritkändis" hon är alltid så himla söt och hon ser alltid så sund och glad ut, inte som de andra benrangeln Nicole Richie, Lindsay Lohan osv. Scarlett visar att man kan lyckas med kurvor och att man inte behöver svälta ihjäl sig...

Ska gå och borsta tänderna nu sen ska jag sova, godnatt


Måndag

Vilken härlig dag det är idag, synd bara att man ligger inne nu och inte har något att göra. Alla är nämligen på fotboll och kollar HIF. Men jag har ändå haft fullt upp. Har varit och handlat till imorgon då vi ska ha grillfest här.
Sen skulle jag och S skriva kontrakt på lägenheten, men när vi kom halv tre så va inte de där. Vi väntade i 25 minuter och då hade de fortfarande inte kommit så vi åkte hem. Vi åkte och kollade på soffor och hittade en vi ville ha men det är 10 veckors leveranstid och det är väldigt väldigt länge, så vi får se, vi vill ju inte köpa ngn om vi inte får lägenheten och eftersom hyresvärdarna inte va där idag så är det lite svårt att veta ngt.

Imorgon är det sagt att det ska bli fint väder och jag hoppas verkligen det, för då är det stranden som gäller, ska bli gött. Va ju inte där så länge idag i med vi skulle skriva kontraktet.

Ligger nu och kollar på SATC hos S, börjar bli lite trött så det är nog snart sängen för mig som gäller tror jag allt.

Lördagens festligheter

Nu är det ny vecka, igen.. Tiden bara rinner iväg. igår, söndag gjorde jag inte så mkt, vi hade ju varit på fest i lördags så alla var lite sega. Vi körde till stranden när vi kom hem från Knäred, vilket var skönt (alltså på stranden), blåste mkt men jag tyckte de var härligt.
Festen i lördags var roligt, god mat, gott sällskap trevligt folk. Tog några bilder på min outfit i lördags eller S tog så ni kan se, så här kommer två stycken:
Fest outfit3Fest outfit

KLänning kommer från H&M inhandlat på rea i Göteborg ca 130kr
Väskan är ett secondhand fynd för 20kr
Skorna är ebayfynd för 110kr

Till det hade jag min fina klocka jag fått av S oxå hade jag ett par enkla små guldörhänge som jag beställde från asos senast. Mkt snyggt var det.

Nu börjar klockan bli mkt. Tänkte att jag skulle vara på stranden vid 0930 tiden idag, ska ju åka därifrån vid 1330 för vi ska till HBG och skriva kontrakt på vår lägenhet, ska bli skoj. Om två veckor flyttar vi=)

Måste packa väskan oxå för imorgon kall vi ha grillfest hos S och då måset jag ha ngt på mig och det är alltid så svårt, i värsta fall får jag åka hem imorgon, om det blir fint kan jag tänka mig att vi åker till stranden i Ä-holm, S är ju ledig...

Ha en trevlig dag kram

Outfit

Nu ska jag snart ut och sola en stund innan jag ska till jobb. Är jätte jätte fint väder här hemma och det krämer mig att jag ska jobba idag usch usch och pi.
Iallafall tänkte jag då jag tagit bilder på dagens outfit i veckan och inte lagt upp dem göra det nu.

 Detta hade jag på mig (väldigt dålig bild) när jag och min syster va på väla i veckan. Det är ett linne från Åhlens och cityshorts från jeanskompaniet i stan. Halsbandet kommer från Egypten

 Detta hade jag på mig i torsdags när vi va och käkade. det är ett vitt linne från Asos, halsband från glitter och ljusa jeans från Cheap Monday.

Nähä nu ska jag borsta tänderna och sen ut i solen. Kommer sukta hela dagen efter det fina vädret utanför fönstret och de fina kläderna asos har på rea just nu, åhh vad jag vill ha mkt saker, varför har man inte pengar.

Soliga hälsningar

SUCK!

Suck varför ska asos ha så mkt rea på så snygga saker när man inte har råd. Men jag vill så gärna ha de här sakerna speciellt den första klänningen ,men den är i poplin så då är den kanske inte så bra? Men sen den andre klänningen är snygg och även den tredje. Den röda klänningen på samma rad hittade jag nyss och tyckte den var hur läcker som helst, är kors i ryggen av band. Sen den vita toppen har jag suktat efter länge, är skit snygg och mitten toppen är läcker med kedjorna och sen kommer skorna åhh vad skall man göra?!?!?!



SUCK!

Sandstorm

Idag åkte jag, mamma, S och S iväg till stranden. BRRr var det när vi kom dit, det var helt molnfritt på ena sidan av himlen men inte på den andre och självklart drogs alla moln till solen, så typiskt. Men iallafall efter en timme så blev det bara sol och har varit så hela dagen. Dock har det blåst väldigt väldigt väldigt mkt så vi låg i en håla, fast jag tyckte det var ganska skönt. S och S åkte hem tidigare medan jag och mamma låg kvar och har nästan precis kommit hem. Jag har hunnit fixa min mat till jobbet, ska ju snart dit uschh tråkigt och jobbigt kommer det bli, vill inte gå in i en simhall när det är såå här fint väder och inga tidningar har jag heller köpt, kanske dags att börja läsa en bok?!?!

Fick min asos grejjer idag, får blogga mer om det sedan. Vad har annars hänt? Hmm missade budgivningen på mina underbara skor jag vlll ha från ebay, men de har relisted skorna så det är bra. Har fått brev från VHS att jag kommit in på praktikterminen i Halmstad och två 10 poängs kurser i Lund som är nätbaserad utan sammankomster, vilket är väldigt bra, så jag får se om jag tackar ja till dem, den ena låter väldigt intressant och egentligen den andre oxå men men vi får se..

Nhä nu måste jag göra mig iordning för jobbet, sen ikväll ska jag nog börja rensa i min garderob om jag orkar. Funderar på att lägga upp grejjerna på Tradera eller blocket, men vilket är bäst och brukar man få sakerna sålda ngn som har erfarenhet av det?

Hejdå

Torsdag

Idag har jag legat på stranden. dock var det bara sol två timmar, sen var det mkt soldis och blåste gjorde det. S kom till stranden lite senare och då försvann all sol. Trots detta hann jag sola. Vi träffade A och N på stranden, vilket var mkt trevligt..

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska vi snart iväg och äta lite mat. Ska försöka ta bild på dagens outfit idag, tog bild i förrgår när jag och P va på Väla, men jag har inte laddat upp den, men den kommer väl. Ikväll blir det antagligen bara jeans och ett vitt linne, det är ju inte så jätte varmt idag..

Ha det gött

Varför? Ännu en lägenhet?

Man blir helt galen!!! Idag ringde jag hyresvärden för den lägenheten vi skulle få ta över efter S:s kompis och fixade med att på måndag är det dax för att skriva kontrakt. Ikväll ska vi ju åka och kolla på denna lägenhet igen med S:s föräldrar, men vad hände då för två timmar sedan?? JO, då ringde S och sa att han som skulle fixat lägenhet till oss från början, vi kallar honom B, hade ringt och sagt att han hade hittat en lägenhet. En ganska ny tvåa (vet inte om den var helt ny), på bottenvåning med uteplats!?!?! Vad säger ni om det?!?! Vad ska man nu göra? Vi ska åka och se hur den "nya" tvåan ser ut nu när vi ska in och kolla på den första lägenheten, eller vi ska bara kolla utanför, men men. Åhh vad jobbigt allt blev nu. Jag gillar ju verkligen den första lägenheten jätte jätte mkt, men tyvärr har den ingen balkong, men sen iofs såär den på andra våningen och då känner jag mig lite säkrare, hade kanske inte känt mig så säker på bottenvåningen? MEn vem vet, den lägenheten är kanske precis lika fin, fast iofs kommer den nog kosta mer, vad skall man göra och hur skall man hantera situationen?
Är så himla typiskt att det blivit så här nu när vi fått en lägenhet redan usch vad jobbigt allt är..

Nähä nu har jag lite bråttom, ska föna håret och sätta på mig lite kläder (men vad?), sen ska jag iväg till S. Imorgon blir det stranden med S oxå ska vi dit med A och N, ska bli skoj, riktigt roligt ska det bli.

Ha en underbar kväll i det underbara vädret kram

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Bild från hoolywoodrag.com

Gillar Kates klänning jätte mkt. Hade nog inte själv kunnat ha den på mig, men på henne är den jätte snygg. Men skorna kanske inte var de snyggaste?

Ska det bli sol eller?

Just nu ligger jag här i sängen och väntar på att vädret skall bli bättre. När jag vaknade imorse vid 7-tiden (obs jag somnade om igen) så var det helt blå himmel, men nu är det ganska mkt moln och sol ibland. Om någon minut kommer det lokala vädret på tv4 så jag får väl vänta. Annars blir det säkert inte fint väder förrän på lördag, då jag självklart skall jobba. Lite tråkigt men men...

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, jag vill ju veta om vi får lägenheten eller inte, för om vi får den och om det är dåligt väder idag, kan jag börja rensa i min garderob. Har massor med kläder som jag ska sälja, antagligen lägga upp dem på blocket/tradera, men jag vet inte, vilket tycker ni är bäst? Har tex fornarina jeans, guldskor osv.


Nu ska jag reka läget med solen=)


Tisdag kväll

Har nästan precis kommit hem från Farmor. Vi var där och hjälpte henne med hennes mobil telefon som hon fick i födelsedagspresent och efter många om och men, så tror vi nu att vi har lyckats att förklara det bra för henne hur hon skall använda den. Meningen är ju att hon ska ha den när hon är någonstans och om ngt händer eller om hon undrar över något skall hon ringa oss.

Sitter här nu och surfar runder lite på internet. Har kollat lite på väder, men man vet aldrig vad det blir för väder imorgon, jag hoppas självklart på fint väder så man kan åka till stranden och slappa. Vi har fortfarande inte fått ngt 100% svar angående lägenheten ännu, ahhh jag vill ju veta, så man kan åka o kolla på soffa och sådant på allvar och välja färg osv.

Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägga mig. Imorgon skall vi åka och kolla på lägenheten igen med S:s föräldrar så de kan se den innan de åker bort, så nu hoppas jag verkligen att vi får lägenheten..

Godnatt mina vänner


Höstkläder

Idag har jag och min syster varit på Väla och på city gross, helt perfekt väder att hitta på ngt i. Jag som inte har några pengar shoppade (som vanligt). jag köpte en vit och en gul lång kortärmad tröja på Gina Tricot, har sedan tidigare en vit, svart och röd, men de är mina favvo tröjor oxå va de på rea, så de kostade bara 50kr.
Sen köpte jag en urmysig tjock lång tröja (höströja) på H&M för 198kr. De har börjat få in lite höstkläder här och där och jag gillar det, ska bli skoj när det kommer in lite mer...
Sen köpte min syster en ny telefon, ni vet LG:s chocolate? Om inte kan ni se den
här.
Annars så funderar jag väldigt starkt på dessa skor


bild från ebay.com
Visst är de snygga, tycker ni att jag skall slå till? De kommer kosta ca 300kr, inte alls farligt för dessa skorna, ahh så snygga de är, ska jag eller inte? om 3 timmar går auktionen ut

Nu ska jag ner och hjälpa till med maten

Måndagskväll

Så kom solen. Vid 14.30-tiden gick jag ut och la mig på gräsmattan för att sola, varmt var det, så det var tur att det blåste. Iallafall två timmar senare kom min syster och hennes dotter, mysigt. Sen de kom har vi hunnit laga mat, äta, lekt med I , varit ute och gått en promenad,  fikat och nu sitter jag här och har gjort det ett tag... Letar som sagt efter en dator, och jag har hittat en som verkar vara bra, men jag får nog gå till en datoråterförsäljare och prata med dem..

Nu ska jag iallafall göra mig iordning för sängen, sen skall jag lägga mig och kolla på satc- kollade på det innan idag när jag inventerade, så bra är det. Sen ska jag sova, somnar väl ganska så snabbt kan jag tänka mig för jag är ganska trött...

Om det är dåligt väder imorgon, skall jag följa med min syster till Väla och city gross- de ska ha stor fest på lördag så hon måste handla..


Godnatt och sovgott

Inventerat färdigt

Puh nu är jag klar med min "inventering" av flytta hemifrån sakerna. Det jag fattas som jag verkligen måste ha är en elvisp (för att kunna backa *mums*) och ett potatispressare (till potatismos *Mums*). Eftersom vi ska till Ullared om vi nu flyttar så tänkte jag att jag skulle inhandla det där, för det brukar oftast vara väldigt billigt.

Nu börjar solen titta fram, så jag ska ta på mig bikini och gå ut på gräsmattan och lägga mig och sola hade jag tänkt mig. Helst av allt hade jag velat åka till havet, men det är ingen annan som vill det, så det får bli gräsmatten och sen vet man inte om vädret helt plötsligt bestämmer sig för att bli sämre, då är det inte så roligt att ligga på stranden.

Sitter och kollat datorer på internet nu, men jag förstår inte så mkt, vilken räcker till mina behov?

Möbler till vardagsrum

Möbler till vardagsrum
Bilder från Europamöbler och Ikea

Detta är ungefär vad jag skulle vilja ha i vardagsrummet i möblemang. Soffan kommer från Europamöbler och soffborden och tv-bänkarna från ikea. Alla mina kompisar säger alltid att det är tråkigt med Ikea möbler för de har alla, men jag tycker faktiskt att ikea är de som är mest prisvärda när det gäller soffbord och tv-bänkar iallafall och snyggaste oxå.

Soffan är en liknande soffa som jag och S vill ha. Dock vet vi inte vilken färg eller riktigt hur den skall se ut- den är byggbar. Vi vill ha en mörk soffa, men i fabrikat så vill vi olika. S vill ha skinn/läder och jag vill ha vanligt tyg. Det kan bli ett problem, men vi får väl lösa det på ngt sätt om vi nu får lägenheten..
Fast om man har en mörk soffa kan man inte ha svart soffbord och tv-bänk och jag gillar ju de svarta soffbordet längst ner jätte jätte mkt, jag tycker det är skit snyggt verkligen.

För 10 min sedan trodde jag att vi skulle sticka till stranden, men nu har det blivit mkt mpln igen *konstigt*. Jag som faktiskt vill till stranden idag.


Nu får jag väl göra ngt annat. Kommer säkert fler "kollage" på vad jag vill ha till lägenheten, för det finns ju såå mkt snyggt.


I hallen hade jag/vi tänkt oss att vi ska ha en stor spegel och sen något man kan ställa skorna på, jag vet exakt hur jag vill det skall se ut, men hittar inte riktigt det jag vill ha... Sen vill vi ha ett matbord som liknar detta:



bild från mio.se

Frågan är angående matbordet om man skall ha ett sådant i köket? (köket i lägenheten är ganska stort) eller om man skall ha det i vardagsrummet? Jag gillar egentligen inte ha bord i vardagsrummet, men blir man många är det kanske bra att ha där? Men ahh vi får se, vi får först se om lägenheten till 100% blir vår... Och då ska vi åka o kolla på den igen och ta mått och liknande , ska bli sååå roligt..

Nähä nu ska jag som sagt göra ngt annat..... Kanske sätta på mig riktiga kläder så jag inte går runder i pyjamas eller myskläder



Tråkig dag

Det verkar som om denna dagen kommer bli väldigt lång och tråkigt. Vädret är väldigt molnigt, trots de sagt på tv och smhi på internet sagt de ska vara fint, eller bättre än det här iallafall. Vi får väl hoppas att det klarnar upp klockan är ju faktiskt bara 10.00. JAnnars har jag har väl tänkt mig att jag ska "inventera" i mina flytta hemifrån saker, för att se vad som måste inhandlas innan man flyttar, om det nu kommer bli så. vi väntar fortfarande på att få svar för det ska bli 100% säkert, hyresvärdarna skall göra en kreditupplysning. Hade varit bra att veta så fort som möjligt så man kan skriva på kontraktet, för att sedan kunna börja shoppa möbler, jag har X antal saker som jag vill ha. Tänkte jag skulle göra ett kollage, men det kan jag inte göra på denna sega data. Har tänkt mig att jag ska köpa en ny data- en bärbar, men det är en djungel att välja dator. Ni som har erfarenhet från bärbara datorer till ett bra pris, vilket är er favorit?

Annars händet inget speciellt, S jobbar idag och jag har inget att göra- som vanligt. Måste ta tag iatt plugga lite statistik eftersom det är de enda 5 poängen jag har kvar.

Nähä ska göra lite nytta nu hade jag tänkt, eller förresten, ska väl sätta mig vid den andra datorn och göra ett kollage på möbler.

OBS!! Dessa skor vill jag HA (vet jag har röda som jag aldrig använt, men svarta ojojoj de hade  varit perfekta):


Asos, igen

Detta vill jag ha
Nu har mina shorts från asos kommit in i vita och i min storlek igen=) perfekt, har lagt in en beställning för jag har velat ha dem länge. Jag har även beställt örhängena som ni ser på bilden, tyckte de var väldigt fina och väldigt enkla..

Idag har jag varit på stranden, det har varit skönt. Sen igår var det grillfest hos S och det var trevligt. Jag körde mamma o pappa och min syster o hennes familj hem och sen så sov jag hemma, S skulle ändå jobba.

NU ligger jag i sängen och är riktigt riktigt trött. Ska snart gå och lägga mig och sova. Har ätit tårta som blev över i fredags och mår lite dålig över det, nu måste jag verkligen ta tag i mig själv, det har gått för långt nu. Om det är fint väder imorgon så ska jag och mamma cykla, så då cyklar vi varsin runda till stranden (1 mil), och det är ju skönt att röra på sig eftersom jag inte gör det nuförtiden..

Nähä ska som sagt snart sova

godnatt


Lördag

Gud vad tråkiga rubriker jag har nu förtiden, men det är ju för att jag inte har så mkt att skriva. Iallafall spenderade jag dagen igår med att slappa på förmiddagen och sen åkte jag till S för att käka lunch och sen åkte vi och kollade lite möbler så vi vet ungefär vad vi vill ha. Vi är inne på ungefär samma soffa, dock vill han ha läder och jag vill ha tyg. Sen vill vi ha samma matbord-( lite finare), vi vill ha samma stil på soffbord. Däremot när det kommer till tv-bänk vill vi inte alls ha samma sak, eller ibland, men det jag helst vill ha vill nog inte han ha. Får väl försöka övertala honom så snyggt det kommer bli hehehe=)... Alla säger alltid att de vill ha pengar för att slippa handla på ikea då de inte har råd att handla någon annanstans, jag däremot tycker ikea har hur mkt snygga saker som helst. Och grejjen är att vissa saker skiljer sig inte mkt från de andra möbelkedjorna så då är ju frågan om det är värt att lägga 2000kr mer på ett soffbord än vad det kostar på ikea som är mkt mkt mkt fint?!?! Ni förstår jag är absolut ingen sådan som behöver ha det dyraste. Jag tycker det är roligt att fynda billiga saker istället och kommer det från ikea har det ingen betydelse, då kan man ju köpa ngt mer istället...

Nähä nu ska jag iväg till jobb, sen när jag komme hem därifrån ska jag på grillfest...Mkt hela tiden- igår var det ju kalas här för farmor och Sven mkt trevligt.

Ha en bra dag alla, trots det inte e sol. Alla tycker nog iofs att det är tråkigt förutom jag, då jag ska jobba, solen är så välkommen imorgon igen=)

Fredag

Idag när jag vaknade kikade jag ut genom fönstret för att se vad det var för väder- stranden eller inte? Och som det är nu är det inte stranden. Men på vädret har de sagt att det ska klarna upp så vem vet om man kanske åker dit ändå? Annars ska jag och S som sagt åka till HBGoch kolla lite i möbelaffärer, vi måste ju ta tag i det. Förresten nu börjar nog solen titta fram.....

Ikväll ska vi som sagt ha kalas här, mkt folk men mest släkt, och äldre människor man inte känner, men men. God mat, god tårta och snacks, kan inte bli bättre. dock känns det som om jag borde röra lite mer på mig om jag ska äta sådant. Har träning nu på sommaren oxå men manjag simmar inte så mkt eller typ inget alls eftersom det är så fint väder och man vill då göra andra saker+ att det är långt från mig till träningen.

Ska kolla lite möbler nu på internet, skoj=) Ngn som har några bra tips på var det finns snygga möbler?

Torsdag

Idag har dagen spenderats med att slappa på stranden hela dagen. Sen så har vi käkat här hemma och nu gör jag ingenting. Har städat mitt rum och jag lovar er det är inget att rekomendera när detär så här varmt, men ibland måste det göras.

Imorgon är jag ledig från jobb. Farmor fyller 75 så hon ska ha fest här också har hennes bror fyllt 80 så de ska båda två ha kalas här hemma, och ledig måste man ju vara då.

Imorgon har de sagt att det ska vara dåligt väder men enligt smhi, kan de bli fint så jag tror inte riktigt på dem. Tror det blir fint imorgon faktiskt. Hoppas däremot att lördag blir mindre fin och sen fint igen på söndag så man kan sola och bada, men enligt smhi kan det bli precis hur som helst.. Så om 5 min är det vädret så det skall jag se.

Annars har inget speciellt hänt. HAr kollat lite på möbler och så på internet och om det är dåligt väder imorgon ska jag och S till lite möbel affärer och kolla läget..

Nu är det snart vädret sen ska jag hoppa in i duschen och svalka av mig, sen är det sängen som gäller

Godnatt


Man blir rädd för att vistas ute helt själv

Egentligen skall jag sova nu, men jag kan helt enkelt, sitter och tänker på  vad som hänt Hannas pojkvän. Detta skall inte få hända i Sverige, det ska bara inte få hända, men tyvärr händer det och tyvärr händer det alldeles för ofta. Jag går helst inte ensam om kvällarna, jag tycker det är obehagligt. Var finns tryggheten och säkerheten i dagens samhälle? Finns den överhuvudtaget. Ska människor verkligen gå runt och vara rädda för vad som kan hända dem? Och grejjen är att det behöver inte ens vara på kvällen/natten detta händer, det kan vara mitt på dagen och det kan vara nära hemmet likaväl som det är mitt i "ödemarken". Går man själv är man ett lätt offer, och så ska det inte behöva vara. NEJ vi måste börja göra ngt åt detta, protestera uppmärksamma frågan.

I Landskrona i Skåne har detta inträffat väldigt ofta och nu har jag för mig att man tagit upp detta för debatt och att man börjar göra ngt åt det. För inte skall man vara rädd att gå hem själv kl nio på kvällen (eller tidigare)?

Nä detta är fruktansvärt, jag blir så himla arg.

Flyttlastet går den 1 augusti

Idag är jag bara sååå glad. Den 1 augusti ska jag och S flytta till en tvåa på 62kvm i Helsingborg, elller jag det är 90% säkert, hyresvärdarna ska bara godkänna oss först. Det enda minuset är att där inte är balkong, men det är ett förstahandskontrakt och skulle jag vilja sola på våren så bor F och E 100 meter bort o de har lovat att jag kan gå och sola på deras balkong =)=)=)..

MÖtet på kommunen gick sådär, eller framåt. De har två uppgifter till mig som de verkligen vill ha hjälp med, men sen måste jag ha fler, så de skulle försöka se om de hittade några fler också ska jag ta kontakt med två personer och höra med dem, så kanske de blir kommunen.

På kvällen var vi på Gröningen med F och E och käkade pastasallad som jag gjort=) med kyckling och det var väldigt väldigt trevligt. De va med och kollade lägenheten oxå och sen var  vi hos dem o kollade fotbollen.

Det kommer bli lite segt här på bloggen nu i sommar för nu är det så fint väder och det är inte direkt så att jag är inne då. Nä jag ligger på playan hela dagarna och bränner fläsket *hehe*

Ska leta efter möbler nu på internet, har nog hittat en soffa men vi får se

Jag är lycklig


Stranden!

Nu ska jag snart packa min väska till stranden. Har redan satt på mig min bikini och klänningen jag ska ha på mig- får bli lite finare klänning idag i med jag ska direkt från stranden till ett möte på kommunen *nervös*.

Sen är det fullt upp hela dagen, men det skrev jag nog i gårdagens inlägg....

Hade kanske tänkt mig lägga in en beställning på asos sen när jag kommer hem, men är inte riktigt säker. Det är ju det här med pengar och ska vi flytta så kommer alla pengar behövas.

Men jag skulle vilja ha ahh mina shorts som är helt slut nu ahh!!!! varför skall man vänta så himla länge, jag visste den blää blää blää, jaha så är livet ibland, kanske bäst så för då lägger jag inte in en beställning vilket är bra då jag sparar pengar..

Nähä nu är klockan mkt, mitt mål är att v ara på stranden vid 10-tiden alltså måste jag köra om en kvart.

Ha en bra dag

Kanske är det dags snart?

Oj, vad trött jag är, ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte jag skulle skriva lite här först.. Idag har jag spenderat dagen på stranden, vilket har varit väldigt varmt. Jag hoppas på att det är lika fint väder imorgon så jag kan vara på stranden då oxå. Imorgon kl 1500 har jag möte med folk på kommunen för att se om det finns praktikplats där till mig till hösten. Sedan kl 1930 ungefär ska jag och S åka och kolla på en lägenhet. Det är en två på stattena, mer vet vi inte, kostar 4500kr. Förhoppningsvis är den fin och är den det så är det mkt möjligt att vi får den *hoppas*. Sen efter det ska jag och S träffa F och E för att kolla på fotboll, ska bli skojigt, de är så roliga och trevliga.

Ikväll har jag varit hemma hos L och firat hennes födelsedag med lite födelsedagsfika. Hon och hennes kompis ska ha togafest den 22;e så då firar vi de ordentligt.

Nähä om jag ska lägga mig i sängen och sova, är riktigt trött. Blir så jäkla trött av att ligga på stranden hela dagarna. Godnatt

Hoppas imorgon blir en bra dag med möjligtvis en praktikplats och en lägenhet, önska mig/oss lycka till


Robbie Williams

Alltså jag säger bara det, helt helt underbart. Robbie Williams är så jäkla bra och ni som sålde era biljetter till mig och mitt sällskap, ja alltså jag tycker verkligen synd om er.. Vilken show, vilken stämning, går inte med ord att beskriva. Vi stod upp och det var färsta trycket, helt underbart va det och han är så bra, häftigt!!!!
För att summera dagen bättre, så åkte vi till GBG vid 0830 härifrån och va där två timmar senare i lägenheten vi skulle sova i, sen så tog vi oss in till stan så vi va där väl vid 12-tiden eller ngt. Sen gick vi och shoppade lite, hittade lite saker på H&M!, av alla affärer är det bara på H&M jag hittar och det har vi här hemma oxå, iofs är det inte alls lika stort ubud så ja. Efter konserten hade jag, S och S så ont i benen att vi knapp kunde gå, hade ju gått hela dagen...

Är så trött så jag orkar inte skriva mer, varm är jag oxå. Vi åkte från GBG så vi va hemma vid 13.tiden och då la vi oss på stranden och göttade oss och badade ett tag, härligt var det..

Nu ska jag gå ner till mamma och pappa och min syster, är sugen på glas, men nu måste jag ta tag i mig själv

Hej hej