Fredag kväll

Och här sitter jag. Jag ska alldeles strax börja måla min naglar rosa så det är färdigt tills imorgon. Ska ju klippa mig redan 10.00 imorgon bitti sen är det full fart hela dagen för jag ska hinna med. Eftersom jag har haft så långt hår spec luggen har jag fått se ut så här


oxå en dagens
 Tröja, väst och halsband MQ (179kr, 499kr resp 199kr).


Godnatt

Shopping

Åhh jag verkligen älskar, älskar att handla kläder och som sagt på sistonde har jag hittat mkt fynd för inga pengar alls. Idag blev det att jag köpte skor och kjol som ser ut så här


Stövlarna kommer från Håkanssons och kostade bara 356 kr för att vara exakt och de var på 70& rea. Det bästa är att man kan ta av spännet på stöveln, helt perfekt.
Kjolen inhandlades på Åhléns för endast 25kr!! Tänkte mig den till svart linne och högklackat och kanske denna
 Som jag fyndade på Gina för en vecka sedan för 99kr. Jag tycker den är skit cool. Lite liten över ryggen, men det får jag ta, men jag får vara försiktig när jag använder den så den inte spricker:)
Och så klart min snygga väst som jag köpt på jobb igår, som jag ska jobba i imorgon på Väla
 Västen kostar bara 499kr!

Vilket skönt väder det var att vara ute i idag. Gick vid stranden och längtade mig bort till sommaren så man kan sola och bada (ja förhoppningsvis). Jag gillar HBG allt mer och mer. Staden gillar jag, människorna känner jag inte så många, så de behöver jag inte bry mig om och har nog aldrig gjort heller och här händer alltid saker om man faktiskt vill. Nu vill man bara ha en annan lägenhet......

Nu kallar snart maten *mums* Ska bli riktigt gott idag. Klyftpotatis, bernaisås (färdig Lohmanders den bästa som finns), kycklingfilé och sallad. Har inte ätit så mkt potatis den senaste veckan och ni vet ju hur jag älskar mina potatisar.

FYND!!

Detta är helt otroligt som jag fyndar för tillfälligt och saker jag faktiskt behöver (?). Idag köpte jag ett par stövlar för cirka 350kr som var på 70%, förstår ni hur billigt det är och stövlarna är urläckra, bild kommer komma senare, men nu måste jag åka till Ikea och köpa en liten sak, sen blir det promenad och sen blir det en lugn kväll. Skulle varit ledig imorgon med, men nu blir det att jag ska gästjobba på Väla. SKa bli roligt och antagligen annorlunda då det är ganska så mkt mer folk där. Sen är jag ju ledig hela helgen lång och lite extra pengar i plånboken då bilen varit sönder är ju inte helt fel eller hur?

Nä nu måste jag rusa om jag ska hinna med en promenad innan det blir mörkt sen

hejsan svejsan

Ps. jag köpte även en ny kjol som är hög i midjan för endast 25kr, bild kommer på den oxå sen:) ds.


Sovmorgon

Idag tog jag ordentligt med sovmorgon. Vaknade inte förrän 10.10. Så länge har jag inte sovit på ja jag vet inte när. Skönt var det iallafall och nu är jag utvilad.

Idag ska jag ner på stan en runda medan sambon ska klippa sig. Jag ska leta efter strumpbyxor som jag kan ha till min klänning på lördag då vi ska på dop/bröllop. Ja ni läste rätt min syster ska gifta sig, detta trodde jag aldrig, så glatt överraskad och chockad blev jag förra veckan när det låg en inbjudan på kökbordet när jag kom hem:)

Så det är lite småsaker som jag måste fixa tills dess.... Så nu är det väl bäst att jag börjar göra mig iordning helt enkelt


Victoria Silvstedt

har ni sett hennes show? Första avsnittet gick förra veckan och det andra går nu ikväll och det ska jag se. Jag gillar att se lyx och glamour och kan tycka det är ganska så intressant hur hon lever sitt liv.

ja det var väl allt jag hade att säga ikväll. är ledig imorgon ska bli skönt ska sova lääänge och fixa lite små saker


så ja GODNATT

Kavajvästen

På glitzy.se kan man hitta kavajvästen  för 570 kr.

På jobb, det vill säga MQ kan du hitta en liknande fast betydligt snyggar för 499kr. Den finns i svart och kit.( den svarta i större MQ butiker) Jag ska ta och testa den imorgon tillsammans med jeansleggings så får vi se om jag ska köpa den eller inte, men det lutar nog åt det.

NU ska jag hoppa ner i sängen en sista dag påjobb imorgon sen är jag ledig, ska bli skönt, jag känner att jag behöver det.

Godnatt


Godnatt

Jag är helt slut, helt totalt slut är jag, så efter en dags arbetande och middag hos svärföräldrarna väntar den varma sköna sängen på mig.


Godnatt

tips!

jag har tidigare nämnt att vi har en snygg jeansjacka från Zoul som påminner om mixx sixtys från förra säsongen. Och av en slump idag såg jag att Emma på minoutfit.se har tipsat om denna jacka. Men ett tips är att gå upp en storlek då de är små i storlekarna. emmas blogg hittar ni på minoutfit.se
Artikelbild
599kr för denna läckerbit (bild lånad från
www.minoutfit.se )

 

Klippdax

Åhh äntligen har jag fått en tid till min frisör så jag kan klippa mig. Jag har testat många andra billiga nu medan min frisör varit mammaledig, men jag vill lova det finns ingen som hon. Hon känner mitt hår och jag litar på henne till 100% och det ska ni veta det är en lättnad. Därför betalar jag lite extra för att få det klippt oxå och jag vill lova det är det värt... Ska iallafall klippa mig nästa vecka på lördagen klockan 10.00 så jag hinner med allt annat jag ska göra den dagen:) och en fråga till min syster, får jag skriva vad det är som "jag" och ni ska göra då här på bloggen, vet inte om det är hemligt? Glad och upprymd är jag iallafall:)

idag har jag varit lat. Har varit duktig på att röra mig alla dagar jag varit ledig, men idag kände jag inte alls för det+ att jag hade lite huvudvärk. och nu jobbar jag 5 dagar i rad så jag kände att jag var tvungen att vila upp mig lite oxå, men kanske kan bli en promenad söndagkväll om ngn vill?

Tur att man är som man är

Ja det vill jag sannerligen säga. Nu kommer hela historien...

Så som ni vet, för två veckor sedan fick vi bärga vår bil till Wolksvagen verkstad. Det tog en hel vecka innan de hann kolla på den och säga vad det var för fel, sen därefter tog det ytterligare en halv vecka innan den var fixad. Och när vi ringde första gången frågade vi om de samtidigt kunde utföra en service, vilket de inte kunde då de inte hade tid med det (vilket man iofs kan förstå på ett sätt). Sedan, ja sedan igår när jag kom hem från jobb, ligger där post från Wolksvagen att man har 20% rabatt på service och dessutom alla reperationer, tror ni jag blev lite less på detta? Så jag laddade hela kvällen igår och natten för att verkligen få rabatt på det de redan hade gjort, för jag tycker är för jäkligt rent ut sagt. Så idag när vi kommer dit, så fick tjejjen gå och prata med chefen och hon säger att den 20% rabatten bara gäller samtidigt som man servar bilen. Då går jag i "taket" men lugn som jag är så sa jag att jag tyckte det var dåligt. för dels att vi hade frågat om en service samtidigt och de inte hade tid, och dels för att om de hade servat bilen skulle vi fått rabatten. Men efter ett tag och diskussioner slutade det med att vi bokade en tid för service som vi får för 20% rabatt och att vi fick 20% rabatt på hela reperationen, vilket jag tycker är ett BRA BESLUt av Wolksvagen. Det är precis så man ska behandla sina kunder och göra dem nöjda. Speciellt när man får ett sådant erbjudande dagen innan man ska hämta ut sin bil. Så nu känns det lättare i hjärtat kan jag säga:). Men hade man inte varit som man är och påstridig och vet att man på ett sätt har rätt så hade man aldrig fått rabatten:). Så nöjd är jag idag:)

Kunde inte låta bli

att visa er mitt fynd idag eller ja mina fynd



bild 1. Min nya kavaj för 99kr med rosa foder (skit coolt) från Cubus!!! + min NYA kjol för 49kr, hur läckert kommer inte det bli då till solbrända ben:) (köpte en till i svart fick ju den gratis,det var tag två betala för 1 på Lindex).

Bild 2, är antagligen det jag kommer ha på mig nästa helg då det är dags, känns bra nu när jag fick en snygg kavaj till, den andra jag hade var lite för lång och den tredje var lite för kort...

Som sagt nu ska jag sova

Tips?

Man kan inte få nog av alla dessa underbara skor som finns just nu. Idag hittade jag dessa från nelly.se som jag tyckte var hur läckra som helst.

Imorgon ska vi äntligen hämta bilen, usch ja mkt pengar till ingenting. Men vi får se om jag är tillräckligt hårt och de tillräckligt snälla så kan vi spara lite pengar...

Nu väntas en uppvisning av min(a) kjolar som jag köpte idag för 49kr (för 2 st) som jag kanske kan ha nästa lördag, ska  se hur det blir och så får vi se vad sambon min säger..


Godnatt

The City

Ihelgen fastnade jag för "The City" som är en spinoff serie till "The Hills". I "The City" får vi följa Whitney och hennes äventyr i New York och det är mycket bra. Mer intressant än THe Hills, men kan bero på att jag har sett The City från början. Nej, förresten jag tror helt enkelt att det är för att det är mer mode, snyggare kläder, härligare liv+ att man slipper se på Spencer och Heidi.

NU vet e sören vad jag ska hitta på. Är så trött idag. Kanske efter min promenad som jag tog tidigare idag. Sugen på godis är jag med *suck*


Bättre?

Ser man lite bättre hur klänningen ser ut nu? Frågan är vad jag ska ha till, jag funderar på antigen en sjal eller en kort kavaj?



Shopping

Kan man skriva att det är början av slutet? Då menar jag såklart att många butiker har börjat rea ännu mer än innan. Gina Tricot har tex alla plagg för 49kr eller 99kr. Indiska har halva reapriset osv. Idag sprang jag en snabbis på Väla för jag skulle se om jag hittade ngt att ha på mig nästa lördag då vi ska på dop. Jag har två alternativ. Det ena är den lila klänningen från jobb som jag bloggat om i tidigare inlägg (den lila), sen idag köpte jag en på Gina Tricot för 99kr en ljusrosa/laxrosa som var grymt snygg. Egentligen ingen färg jag brukar använda, men jag tyckte den var så snygg och så tänkte jag ett steg längre, då den är hur läcker som helst till sommaren då man är solbränd.

 Klänningen från Gina, svårt att ta kort på den. Men med en svart kavaj är den hur läcker som helst

Sen igår fyndade jag en svart kjol m hög midja på Gina för 49kr


Nu ska jag titta färdigt på våra bästa år (japp jag kollar på det), sen ska jag testa min klänning igen. Den var lite lite lite lite liten vid bysten, men med rätt BH, kanske det fungerar hahahaha:)


SNYGGT

Har inte hunnit gå igenom alla bilderna från Elle galan ännu, men dock väldigt många. Hittills är det helt klart att Ebba von Sydow var snyggast klädd, hon slog alla andra modebloggare så som Sofi, Kling, Linn.


NEJ

JAG ÄR INTE GRAVID hahaha, jag kommer berätta tids nog

måndag

Idag blev jag chockad, vet inte om jag kan säga eller om jag får säga det, men åhh vad roligt det ska bli, så fort jag vet om jag får säga det ska jag berätta för er, men det händer snart. Så nu ska det förberedas och klippas och allt åhh vad roligt det ska bli.

Iallafall här är helgens


1. Blus från Vila, skärp GIna (kommer snart i MQ ett liknande men som är mer likt SATC skärpet kommer kosta 199kr).
2. Halsband, byxor och tröja från MQ, 199kr, 499kr (249kr då de e på rea nu) och 249kr

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, sen är det sängen som väntar. Hoppas helgen och er måndag har varit bra


MQ

Vi har ju fått in en hel del snygga plagg i butiken och det bara fortsätter. Jag har blivit förälskad i en känning från Paris, Kate & I men har inte fått tummarna att ta kort på den än, men självklart har MQ:s bloggar Louise tagit lite kort hennes blogg hittar ni här. Det finns även en blogg för killar som ni kan spana in här.


Sen kommer MQ lansera ett nytt accesoar märke ; Very Yellow heter det. Vi har redan börjat få in lite småsaker i butik och det ser mkt bra ut. För att se bilder kan ni gå in på http://www.mq.se/ ett exempel på en
 bild:

bild lånad från www.mq.se

MY CRAVINGS

NU har de kommit och jag fullkomligt älskar dem, lite stora, men bättre det än för små, får väl lägga i en sula och hälgrepp. Så jag hoppas jag snart kan slå dessa rackare i taket:)




Jag tog en promenad idag, det var skönt men kallt *brrr*. Blåste vid havet gjorde det, tur man var påpälsad med halsduk, mössa och vantar...

Förresten jag har ju berättat att jag mått lite dåligt då och då, och nu vet jag varför, men det är helt sjukt egentligen, kan inte berätta än, men det kommer jag lovar och då kommer ni inte tro era ögon hahahaha....


Fredag

Helgen är kommen och detta hade jag på mig idag på jobb

jeansjacka miss sixty (förra säsongen) men finns en liknande på MQ för endast 599kr, hur läcker som helst
halsband MQ 199kr, tunika MQ nu på rea så endast 149kr

Ps. IDAG låg avin på mina skor när jag kom hem, WOW så imorgon ska jag hämta dem, så håll tummarna för mig att de är exakt så snygga som jag vill att de ska vara. Ds

Nu sängen så godnatt

MQ tolkar våren

Nu när vårens leveranser börjar trilla in är det dax för inspiration, så här ser det ut på vissa bilder då MQ tolkar våren


bilder lånade från
www.mq.se
mer att spana in, gå då in på www.mq.se

Nu e de på väg...

Ok, nu fick jag ett mail om att mina skor är skickade, nu hoppas jag som sagt att de kommer fram och att de sitter som de ska:) Och då, då måste det bli en UTGÅNG så jag får chans att använda mina nya skor:)

En sak jag ibland funderar på är det här med långt hår. Hade jag haft tjockt hår tror jag nog jag hade sparat lite hår och fått lite längd. Eller ja det är iallafall det jag säger nu när jag har kort hår, men det är inte alls lika säkert att jag hade sagt det med långt hår. Men spanar man in Freja Kjellberg så förstår nog alla vad jag menar, för vem hade inte velat se ut som hon?


bild från
http://www.improveme.se/Community/Blogg/freja/page/10/

MINA

Förhoppningvis om allt går som det ska kommer jag nog inom två veckor ha dessa i mina ägor



Japp ni läste rätt, jag bestämde mig för att köpa dem, cirka 470kr blev det nu när pundet gått upp lite, men det är de förhoppningsvis värda. Annars får jag väl sälja dem på blocket om de inte skulle passa mig.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till E och kolla på nya serien Lipstick Jungle.

hoppas ni har haft en bra dag, min har varit bra men fortfarande inget besked om bilen, får hoppas det kommer imorgon då

Ljusare tider?

Är det inte så att vi börjar gå mot ljusare tider. Nu är klockan snart halv fem och det är inte becksvart ute som det brukar vara. Då känns det så härligt, för vi börjar faktiskt gå mot ljusare tider. Älskar våren/sommaren, helt klart bästa tiden på året. Tänk att man kan gå ner vid havet en härlig vår/sommarkväll och bara vara. Helt underbart.

slappe

Sitter här hemma och slappar. HAr haft lite ont i huvudet och så på förmiddagen så jag har inte kunnat göra så mkt. Men snart ska jag ut och gå en runda hade jag tänkt mig, måste röra mig så blir jag lite piggare, ja det är väl det jag hoppas iallafall.. Väntar fortfarande på samtalet från Wolksvagen, de har inte ringt ännu, kanske de inte gör idag heller, men det hade varit bra att veta.

PS. Ikväll får ni inte missa den nya serien Lipstick Jungle på trean klockan 21.00 DS.

Aldrig bil

är trött, arg och lite lätt små panik. Är jäklig irriterad, en bärgare fick hämta biljäkeln idag vid milstolpen... Bilen står på Wolksvage, ska ringa dit imorgon och få hemska besked, alla pengar försvinner, aldrig mera bil....


cravings!!!

Åhh är i valet eller kvalet. Skorna kommer kosta 450kr inklusive frakt, dock är det alltid lite osäkert om de kommer fram med tanke på andra sidan havet, men vad säger ni. åhh det är ju dessa jag verkligen vill HA!! Tänkt till min byxdress? Till svarta tajta byxor, långt linne och skinnjacka NICE!!


CRAVINGS!!!!!

Kofta vs kavaj

Igår fick vi in jätte snygga vårnyheter. Bland annat fick vi in snygga chinos för endast 399kr. De kom i färgerna, ljusblå, mörkblå (midnattsblått), beige och rött( de röda i de större butikerna). Är lätt sugen på de mörklblåa. Iallafall sedan fick vi in snygga koftor, massa snygga koftar för 299kr. Jag vill ha kofta, men det är egentligen inget plagg som jag trivs i, jag trivs betydligt bättre i korta kavajer. Så jag hoppas innerligt att det kommer komma någon snygg kort kavaj eller jeansjacka. Åh ja jeansjacka kommer det komma och antagligen idag om mina källor stämmer. Ska se om jag kan ta kort och lägga upp här, för den i snygg (iallafall bilderna jag sett), den ser nästan ut som min miss sixty jeansjacka som jag köpte förra året som var kort...

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på känner mig lite dålig idag......

Träningsvärk?

Hahaha. I julklapp gav jag min sambo ett Nintendo wii och det är riktigt roligt. I förrgår när vi var hos mamma och pappa tog vi med oss det och för första gången boxades vi. Och AJ vilken träningsvärk jag har i min armar och axlar, är detta sant, kan man träna på riktigt framför tv:n? Haha om det hjälper det återstår att se, men boxas ska det göras, vem vet man kanske får riktigt snygga armar? Hahaha

Idag är jag ledig, har inget speciellt planerat, mer än att jag ska ta en promenad (när vet jag dock inte), sen ska jag plocka ner julen. Kanske jag beger mig en runda ner till stan, men varför? För att göra av med pengar? Nje jag vill hitta riktigt snygga skor som de i förra inlägget

Ha en bra dag

Skor begär

Åhh alla dessa vackra underbara skor

ASOS Leather Plaited Heavy Platform Shoe

Långledig

Det här är min sista dag på min tredagars ledighet. Så skönt att vara ledig när alla andra är det. Igår var vi hemma hela dagen och slappade, vi var nog lite trötta efter lördagens shoppingtur och middag ute och sen lite dans på Cardinal:). Det blev att vi kollade film- nya batman- the dark night. Den var bra, den var precis så som man tänker sig att Batman är. Sedan började vi kolla på Hankoock men vi stängde av för vi va så trötta.

Idag står bad på schemat. Ska åka till Ä-holm och bada med min systerdotter. Var längesedan jag var där så det ska bli roligt.

Så nu har jag lite bråttom, ska inom Ikea och handla till syster yster också. Hoppas ni får en bra dag i det super fina men svinkalla vädret:)

Ps. kolla in dessa skor, de ska jag nog beställa. ds
Sko

Heldagsshopping

Det startade redan 0930 när jag hämtade upp A på tåget, sen körde vi raka vägen ner till Malmö för att shoppa hela dagen lång, men vem vissta vad dagen hade att erbjuda hahaha. I Malmö fyndade jag äntligen en byxdress inne på Zara för 299kr! Inte alls farligt och jag blev så lycklig:)... Sedan efter fyra timmar i Malmö begav vi oss till Nova Lund. Där blev fynden en super snygg röd sjal och en snygg svart kavaj. Efter det så körde vi faktiskt inom Lödde, Centersyd. A skulle ha en kjol som bara vi hade där, så när klockan slog 1700 och Centersyd stängde begav vi oss hemåt. Och inte nog med det. Shoppingen fortsatte här hemma, ja iallafall för A. Hon fyndade ett par miss sixty jeans och en kort svart kavaj i min garderob hahahahaha, det är inte illa det att shoppa från 10 på förmiddagen till klockan 20 på kvällen *hahahahaha*. Roligt hade vi iallafall:)



Min sjukt snygga nya scarfs, ångrar dock att jag inte köpte den i lila oxå:(, byxdressen är oxå på, men den är värd att ses IRL:)

2009

Första dagen på 2009 och här sitter man framför datorn. Igår kväll var bra, riktigt roligt hade vi, ja tills vi gick och la oss:(.... Idag mår väl alla som man förtjänar men jag är pigg och glad, som vanligt:) Lite trött i ögonen bara *hahahaha*.

Idag ska vi på bio, gänget som vi firade nyår med igår ska bli mysigt, men de får bli den tidiga bion, annars somnar väl vi alla och jag som ska upp tidigt imorgon och jobba då vi startar vår STORA REA PÅ MQ.

Och självklart en gårdagens

Klänning och skärp från Gina Tricot, skor från Euroskor, spets tights från Lindex