Mer shopping

Jag har länge gått och spanat på dessa träningsbyxor från H&M. När jag tidigare idag var inne på deras hemsida och kollade fyndbutiken, såg jag att de kostade 98kr/st istället för 198kr/st, så jag la in en beställning på ett par svarta och ett par gråa, det är alltid bra att ha träningsbyxor, kan ha både när man tränar och när man går hemma.Självklart gick ju inte beställningen över 200kr så jag la till handduken oxå. Har redan en, men denna kostade 19kr och man kan ju inte få för många strandhanddukar, det är alltid bra att ha...



bilder från www.hm.com

Har suttit ute en haltvimme i solen, men jagtyckte mest solen gick i moln, men självklart nu när jag varit inne i en halvtimme har den nog inte gått imoln en ända gång, varför är det alltid så???

Försöker läsa uppsats, men det går inte så bra, är verkligen inte på G för att plugga, hmm undra varför?!?
Men det känns verkligen som om jag måste göra detta idag, det mesta iallafall.... Någon som vill göra det till mig, är väldigt svårt, då uppsatsen jag läser är väldigt bra... Om en uppsats är för bra är det jätte svårt att opponera är den för dålig är det oxå svårt... *jobbigt* oxå ska man snacka i 50 min herregud säger jag.

Dagens

Sitter här och väntar på att min frukost ska bli färdig. Funderar på om jag ska åka in och simma sen. KOnstigt nog känner jag lite panik för jag inte har börjat med min opponeringsuppgift, men jag borde egentligen inte göra det, men men. Har hela dagen på mig idag och sen har jag hela dagen på mig imorgon oxå, OK jag ska hinna läsa igenom Hannas och mitt eget och vara väl förberedd (för en gångs skull), men det ska nog bli bra ändå. Har ju itne direkt ngt annat att göra..

Och inget annat att skriva, så hejdå

Inköp!

Igår var jag som jag nämnt och shoppade på Väla. Jag har fottat det som jag tyckt är värt att visa, samt det jag köpte från asos:


1) Rött skärt asos 82kr
2) Svarta ballerina skor i lack 135kr
3) Vit/Cremevit kort kavaj H&M 198kr
4) Svart kort kavaj H&M 198kr

Har städat lite på mitt rum nu ikväll. Städat undan allt skit som legat här och satt in alla papper jag har liggandes på skrivbordet och på golvet som handlar om C-uppsatsen i en pärm. Har dock inte orkat dammsuga och damma, men det får jag göra imorgon, det värsta är ju gjort nu..

Imorgon hade jag tänkt mig att jag skulle simma (första gången på 2 veckor). Läsa min och Hannas uppsats och börja med seminarieopponeringen med dem...

Jag och S var ju och kollade på lägenhet idag. Den var välidgt fin, kändes större än en trea, och kändes väldigt bra, men den är ju väldigt dyr oxå. Vi ska kolla på två till på torsdag, så vi får se. Jag tror jag kommer gilla dessa bättre, men vem vet.... Det positiva med denna var att det fanns genomgående kladkammare, och en trädgård för de boende, som kändes väldigt mysig och där man hade kunnat lega på våren/sommaren, och det är ju gansak viktigt för mig.... Men som sagt vi får se....


Nu vet jag inte vad jag ska göra, är ganska trött, är alltid trött, denna vecka har jag sovit på eftermiddaganr (wow gått två dagar), men jag är helt slut, helt sjukt... Men det är älv uraladdningen från uppsatsskrivandet. Eller att det är för mkt damm på rummet då jag inte tål det hehehe=)


Nähä ska göra ngt annat nu, vet inte riktigt vad men men.


Off we go

Nu ska jag och S snart iväg till HBG och kolla på lägenhet, vi får hoppas att de är ngt, för det hade varit roligt....

Tänkte att jag skulle ta kort och lägga upp korten på mina inköp (som jag handlade igår) senare idag/kväll när jag kommer hem igen..

Nähä måste göra mig iordning nu, ha en bra dag

Shopping!!!

Ojojoj vad jag har shoppat, men vet om om jag ska lämna tillbaka lite. Igår vann jag skorna på ebay, de röda blev det. Kostade$20 ocg det var itne så farligt, så sammanlagt komer det bli ca 330 kr, vilket är mkt bra.

Idag har jag varit på Väla och handlat. Jag köpte två korta kavajer, likadana ferån H&M, två tuptoppar från H&M för 49,50kr vilket är mkt billigt, köpte ett vitt och ett svart, det är ju klassiskt och alltid bra att ha. Jag köpte två kortärmade tröjor från Gina Tricot en svart och en röd och sen köpte jag en grå kofta därifrån oxå, som jag redan har en likadan, men knapparna ar åkt av och syr man fast dom igen åker dom bara av hel atiden så jag har nog inte använt den tröjan på 4 månader, så därför köpte jag en ny för jag gillar den väldigt mkt.

Sen när jag kom hem så var mitt asos paket här (och jag beställde det i torsdags morse). Skorna är sköna och snygga, skärpet är skit snyggt och jag har inte provat mina leggings så jag vet inte hur dom ser ut, men dom är säket bra dom oxå..

Tänkte att jag skulle ta och städa här idag, men jag orkar nog inte det riktigt, tyvärr, men jag måste, vi får se lägger mig i sängen ett tag och sätter på SATC och koler på det en timme ellerngt, sen äkanske jag orkar mer. Måste vila lite oxå idag, eftersom jag ska träna idag, var ju 2 veckor sen nu torr jag.

Imorgon ska jag och S åka och kolla på längenhet (bostadsrätt), inte en av de fina, men de här kanske har potential att bli fina och då kan man lägga lite pengar på färg och tapeter och kök och så kanske? Vi har ju alla resurser man kan ha för att få det billigt, då S:s pappa är byggare och vår kompis är målare, om vi inte vill måla själva, men det hade vi velat, eller iallafall jag. Men vi får se  hur lägenheten ser ut först en trea på 76 kvm på Tågaborg..

Au revoir


Fredags outfit

Igår efter jag hade jobbat skulle jag in till Ä-holm och fira min kompis som fyllde år. Men eftersom jag bara sovit i fyra timmar så åkte jag bara in och var där en halvtimme, ville gratta och visa hur mkt jag tycker om henne, det är ju som sagt de små gesterna som betyder ngt.

Jag ville ändå klä upp mig så jag tog på mig: (bilden är absolut inte den bästa)

Fredag

Vit kjol från asos
svarta leggings från Åhlens
svarta högklackade skor från Friis & Company
Guldörhänge H&M

Om tio minuter ska jag iväg till jobb, hur ska jag orka? Är mer trött idag än igår.

Förresten om ni inte ska göra någoit ikväll, så har ni väl inte missat att AUSTRALIENS next top modell har seriestart kl 1900 idag på tv3?

Nähä nu ska jag jobba bye bye

Inlämnat och klart

Så var uppsatsen äntligen klar och inlämnad. Det blev bara jag och Hanna som lämnade in våra uppsatser så det betyder att jag ska gransak hennes uppsats, vilket blir jätte jobbigt då hon alltid är så himla duktig. Och värre blir det då hon ska opponera på min usch vad jobbigt det är och jag som tycker min uppsats är sådär bara, och tror att jag kommer få komplettera.De som inte lämnade in idag kommer göra detta på måndag och sen granskar de sina uppsatser den 5 juni (och vi nu på fredag om en vecka).

Ligger i sängen och vilar och är lite halvsömnig, ont i huvudet har jag oxå, men det får jag alltid när jag är trött. Ska iväg till jobb om 20 min och sen ikväll är det meningen att jag ska fira min kompis som fyller år. Det är egentligen middag ochså, men eftersom jag jobbar får jag komma senare. Men det blir nog bara att jag åker in till stan och sitter med en timme eller ngt, sen hem igen, eftersom jag som sagt bara sovit ifyra timmar inatt.

Jag funderar på att belöna  mig med något sätt eftersom jag lämnad in uppsatsen, kanske äntligen ska slå till på skorna, vad säger ni?


ebay.com

Eller kanske göra ett större köp och köpa denna helt underbara lägenhet?
Alltså jag bara säger WOW jag vill verklien verkligen bo i den lägenheten, det enda jag hade velat ändra det är köket, men annars är den helt perfek för mig och verkar vara exakt så som jag vill ha den och skulle kunna trivas i.

Nähhä nu måste jag gå och göra mig iordning för jobb, usch jag orkar inte. Har med mig cosmopolitan, veckan NU osv, för jag ska orka..


Ambitioner i livet

PUH nu är jag nästan färdig med mitt arbete. Resultat delen är antagligen inte så som min handledare vill ha den, men den är hundra gånger bättre nu än den var i onsdags, och att ha den så som han vill är faktiskt en liten smak sak enligt min mening, jag tycker det är helt oki.

En roligt sak som hänt idag är att jag fått mail av en lärare på skolan som har hand om utredningspraktiken till hösten om man vill gå på den. Det är så att när jag var på handledning träffade jag honom och då frågade han mig vad jag var intresserad av och om jag hade kollat runder på praktikplatser själv, men självklart har jag inte det då min framförhållning inte alltid är den bästa och jag har inte haft tid heller för den delen. Iallafall skulle jag maila honom vad jag var intresserad av för han har tydligen kontakter så man kan få hjälp med praktikplats. Igår skickade jag iväg ett mail till honom och idag får jag svaret:

"Känns uppmuntrande att höra dina ambitioner i livet"


Det var det bästa jag hört angående skolarbete på väldigt väldigt länge, så trots att jag antagligen inte kommer klara av min c-uppsats så är jag iallafall lite gladare.

Ska snart skriva upp mitt arbete, hoppas att det inte kluddar, ska köra till Halmstad kl 1300 så man inte kommer för sent, för kommer man för sent får man inte lämna in det...

 

Sömn??



Sovit i fyra timmar, allt för att hinna färdigt med uppsatsen

Fortsätter gå framåt

Puh det är jobbigt att göra det sista på arbetet och speciellt när man måste jobba om en hel text. Är färdig med inledningen och teorin nu och nu kollar mamma igenom det sista på resultatet och analysen, så det är nog snart färdigt. Vet inte om texten blir så mkt mer berättande som han vill, men jag har gjort så gott det går (ändrat 2 ggr bara idag) och är han inte nöjd nu får jag göra en komplettering.

Imorgon är det dax för inlämning. Detta ska ske klockan 14.00, jag tror tjag kommer lägga mig klockan 0300 inatt, då det finns mkt kvar att göra trots allt. Sen imorgon ska jag kopiera upp arbetet på klubbens kansli, shysst att jag fick det, men jag måste köpa papper, men det får jag göra till måndag då jag har träning, för jag hinner liksom inte det imorgon.

Känner så mycket för att shoppa, hade varit riktigt roligt, men som sagt det får bli nästa vecka. Dock känner jag mig väldigt uppsvullen av allt skit jag ätit i veckan så det kommer inte bli roligt att gå och handla. Fast på måndag ska jag ju iofs ta tag i min träning idag, det är mkt lättare när man slipper stressa ihjäl sig för att hinna allt.

Meningen var att jag skulle till min älskling ikväll, men det har inte blivit något av det. Längtar till uppsatsen är inlämnad och helgen är över för då hinner vi umgås mkt mer, ska bli skönt..

Nähä nu ska jag jobba på med det sista *snark*

Ett steg framåt..

Har suttit sen klockan 0800 idag och bara pluggat, har haft en paus på kanske en timme då jag varit i afären och handlat mat och fika till när P och I ska komma (och det väldigt snart). Mamma har läst igenom mina första 20 sidor så nu har hon det jobbiga kvar. Jg hoppas verkligen att det kommer bli bra så jag slipper höra massa jobbiga saker på seminariet, men detta gör ju att jag inte hinner arbeta mer med analysen som jag skulle vilja göra, men då får det vara så, tyvärr, jag som skulle vilja ha en riktigt bra analys, men nänä..

Nähä ska fortsätta ändra i mitt arbete, så jag inte blir helt sågad på seminariet, komme få vara uppe till klockan fem imorgon bitti. Ska kopiera upp arbetet imorgon och göra framsida och fortsätta skriva  abstrakt..


Here we go....

Asos order

asos2


Imorse när jag väntade på ugnen och mina baquetter gick jag in på asos för att kolla vad som fanns och tur hade jag. Köpte skärpet, tightsen och skorna. Skorna har inte funnits i min storlek i svart innan men fanns idag, så ibland har man tur men man måste kolla in på asos ofta för att fynda=)

Sitter och pluggar för fullt, måste få det bra så jag slipper kompletterin på min c-uppstas, men vilket fall som helst har jag bestämt mig för att lämna in den och är inte läraren nöjd får det bli en komplettering isåfall. Men jag vet ju vad som kommer komma upp på seminariet, så då är jag ju förberedd iallafall.

Asos är min drog

Inget bra alls

Idag var inte handledningen alls rolig kan jag säga. Min resultat del är fortfarande alldles för oarbetat. Materialet finns där, men jag måste göra den mer som en berättelse än vad jag har gjort, handledaren var inte alls nöjd. Jag får lämna in den men hinner jagi nte bearbeta den tillräckligt tills på fredag så kommer jag få en komplettering. Så frågan är vilket som är bäst att lämna in den nu på fredag eller vänta tills på måndag, men iofs jobbar jag hela helgen så jag hinneri nte göra så mycket mer då. Ska verkligen kämpa med det och få hjälp av mamma hon är ju väldigt bra på sånt, så hoppas jag att det blir bättre. En komplettering får jag isåfall ha, för jag vill bara lämna in den. Har kvällen på mig (det lilla jag orkar göra och hela dagen på mig imorgon, jag ska nog kunna fixa till den lite iallafall.

Är svin hungrig, när inte jag är hemma och lagar mat skiter alla andra oxå i det, bara jag som tar tag i det här hemma och jag är så j*vla trött på det, jag ska alltid göra allting känns det som fast jag har hundra andra saker att göra, men det är aldrig någon som visar hänsyn till det, blir faktiskt väldigt galen. Och när jag inte får mat är jag sur och lättirriterad så det är inte ens lönt att prata med mig just nu.

Sen var jag på apoteket och handlade medicin för 983kr, helt jäkla sjukt är det, fattar itne varför det är så jäkla dyrt, blir helt galen av det oxå.... Trött påd ett jäkla skitet nu villi nte längre, inget är roligt... Så det kommer nog bli godis ikväll oxå kommer rulla fram efter denna veckan.

Nu är det dax!!!

Ska alldeles strax köra iväg till Halmstad för att gå på handledning. Är faktiskt ganska så nervös. Läste  på Hannas blogg att det kanske bara blir vi två som lämnar in på fredag och då alltså har seminarie fredagen den 2 juni, vi får se också får vi se vad min handledare säger idag om min uppsats. Tänkt att opponera på Hanna, som alltid skriver så hoimla bra och hon ska opponera på mig blir lite jobbigt när man är kompisar och så.

Sitter och funderar på skorna - fortfarande. Har mest varit inne på röda, men nu lutar det nog mer åt dem svarta, vilket kan tyckas ganska onödigt då jag har ett par svarta skor som jag köpt nyligen, men svarta skor kan man aldrig ha för många av. Men sen hade det varit snyggt att ha röda lack skor, men vad passar till röda skor så det inte blir för mycket? Någon som har förslag, för det är där jag tvekar, när ska man ha dem?

Nähä måste packa ner alla saker i väskan sen köra... Au revoir

Usch

Idag är det plugg som gäller, men som vanligt är det alltid så himla svårt att plugga när man har lämnat in ngt för handledning och bara går runt nervös och väntar på resultatet *hoppas*, det är ju bara 2 dgr till sen ska uppsatsen vara inne, vilket är ganska jobbigt. Dock får jag väl fortsätta med småpillet så det är färdigt, så jag kan ta mig an de stora problemen jag säkert kommer få i eftermiddag klockan 1500, ganska så sent om jag ska hinna rätta till mkt men men, pressen är jag ganska van vid. Är inte alls sugen på att plugga, men jag får väl ta tag i det nu..

var hos älskling giår och åt massor med godis och chips, mår lite dåligt idag (inte bra), men men när denna veckan är slut då ska jag verkligen börja mitt nya liv...


Trötter!

Sitter här och väntar på att jag ska köra till min älskling. Är hur trött som helst och hade jag lagt mig ner på huvudkudden hade jag somnat direkt, så jäkla trött är jag. Vi ska kolla på en Wallander film ikväll men frågan är om jag kommer orka, hade gärna velat lägga mig i sängen och sova nu..

IMorgon ser dagen ut som följande

Bearbetning av svenskan i mitt arbete
Innehållsförteckning
Källförteckning
Abstrakt
Framsida

Sen klockan 1400 ska jag köra till Halmstad för handledning, så jag hoppas han tycker det är ok, annars får jag lit epanik vad jag skall göra, och hur jag ska hinna.. Orkar snart inte mer. Men om det är OK känns det ändå så det är lite lugnare. Måste fixa till min analys bara oxå sen är det väl ett ok arbete, absolut inget VG, men just nu orkar jag inte bry mig fast jag gärna velat ha ett VG...

Nähä nu ska jag forsätta kolla på project runway

Förresten ska handla chips och godis när jag sak till Sebbe, ska bli riktigt gott. Det känns som det blir en sådan onyttig vecka denna veckan oxå och snart är det sommar...

Fortsätter att kämpa

Har nästan precis skckat in mitt arbete för sista handledningen imorgon. Har ändå massor kvar att göra känns det som, till exempel har jag:

-Innehållsförteckning
-Källförteckning
- Utsida
- Läsa igenom det hundra gånger så det är bra
- Se till att analysen är bra (vilket är väldigt tveksamt nu)
- Kopiera upp den och häfta
- Få Ok från handledarens håll att lämna in uppsatsen

Nu är jag helt slut i huvudet, blir nog inget mer plugg idag, tyvärr. ute öser det ner och på rummet är allt i en enda oröra. Har inte städat på hur länge som hest, men när uppsatsen är inne då äntligen kan jag städa.

Somnar snart *snark*


Snooze

Imorse hade jag ställt min klocka på 0755, när klockan var 0730 gick jag upp, hade snoozat i en halvtimme. Oftast kommer jag ihåg at jag gjort det, men när jag vaknade halv åtta undrade jag varför klockan ringde så sent=).

sitter iallafall här nu och pluggar för fullt, ganska jobbigt, men måste göras, är skönt när det är äver (förhoppningsvis).

idag fyller min älskling 25 år. Vi ska dock inte göra något speciellt eftersom han ska träna och jag måste plugga hela dagen långt. Ska till honom ikväll efter han har tränat iallafall, men sen hem tidigt imorgon bitti för att plugga *puh*. Ska verkligen bli skönt när man lämnat in detta på fredag då är man lite "ledig", så då får man hoppas på bättre väder oxå. Vi kanske ska åka till Malmö nästa vecka och shoppa, hade varit lite roligt faktiskt.

Ska sätta mig och fortsätta plugga nu, usch orkar inte riktigt. Tur är det iallafall att det öser ner ute, då är man ju inte direkt sugen på att gå ut, och det är bra när man inte har tid till det heller....

Fika klädsel

Idag har jag mest pluggat hela dagen förutom de 2 timmarna jag var iväg och fikade med min kompis. Eftersom jag aldrig tar på mig "ritkiga" kläder utan går bara hemma i myskläder, då jag bara pluggar får jag aldrig "kkä upp mig". Idag hade jag på mig detta:

22maj 2006

Vit skjorta H&M 149kr
Svart skärp Zara 149kr
Blå jeans CM 400kr
Sen hade jag min svarta skinnjacka och min svarta och vita skor från ellos.

Kollade på BB idag, eller ja sista halvtimmen och Jessica vann. Tyckte klart att hon skulle vinna och inte Rickard så det var bra. Sitter och puggar för fullt nu, har lite kvar att skriva innan jag ska gå och lägga mig, sen imorgon får jag väl stressa ihjäl mig för jag ska hinna det som är meningen. Jag är lite nervös dock för att min handledare inte kommer tycka om hur jag redovisat resultatet denna gång ochgör han itne det kan jag inte gå upp med min uppsats och det är lite tråkigt, men vi får se vad han säger *hoppas* är ganska nervös iallafall-..

Nähä mer plugg nu i 20 min sen är det sängen som gäller är hur trött som helst

Godnatt, sovgott

Träna eller inte träna?

Det är frågan. Egentligen vill jag träna, men jag vet inte om jag orkar och om jag hinner. Frågan är då om jag pluggar bara för att jag är hemma eller om jag inte gör det? Gör jag inte det kan jag lika bra träna, men som sagt har endel kvar att göra innan sista inlämning imorgon. Kanske ska strunta i träningen idag och sen ta tag i det ordentligt sen när man är lite "ledig", då blir det mkt bättre, då är man inte så trött och stressad...

var och lunschade med A idag och det var mkt trevligt. Trots vi inte träffats på så länge är det som vi har såg varandra igår, och det är alltid lika skönt. Åt en god räkciabatta *mums*

Ska snart käka köttfärssås och spaghettig, och idag är det mamma som står för maten, ganska skönt så jag kan plugga istället.

Nähä ska forsätta plugga nu och som det ser ut nu blir det antagligen ingen träning (gud vad jag är dåligt)....

plugg.plugg och plugg

Ojdå vad jag måste plugga idag, har tills imorgon klockan 16.00 på mig att skriva färdigt resultatdelen (då jag fick bearbeta om den igen) och skriva sammanfattning och teorianknytning (detta blir jobbigt), och se bara lägga till lite litelite i min teoridel, sen ska det lämnas in för handlednin gimorgon. Sen har jag ju självklart, innehållsförteckning, källförteckning och sådant kvar, men det får göras på onsdag, torsdag, abstrakt ska jag oxå skriva, blir mkt att göra denna vecka. Min älskling fyller 25 imorgin, och jag tror inte att jag kommer hinna göra ngt speciellt förohnom  lite tråkigt, men vi hade ju fest, kansek ska göra ngt till helgen istället..


Ihelgen har det vart jobb, jobb och åter jobb. Sen kalas i lördags och igår firade vi morsdag här hemma (en vecka tidigt, japp jag vet).

Ska äta lunch med mina kompis kl 1200 idag, men det får bli en snabblunch eftersom jag har massor att göra. HOn är hemma från Linköping och vi har ju inte träffats särskilt mkt så det ska bli väldigt roligt.

Nähän, nu får jag väl sätta fart om jagska hinna allt jag sla göra idag puh, börjar bli lite stressad.

ORk

Idag känner jag mig riktigt trött och orklös. Vaknade med ont i huvudet och det är aldrig aldrig bra... Vet ine hur jag ska klara av att jobba hela dagen idag och hela dagen imorgon när jag är så här trött, men det är väl bara att kämpa på..

Ska gå till jobb om 15 min, usch orkar inte vill verkligen inte idag, men men..

Ha en bra dag

PS. jag funderar på de röda eller de svarta skorna ds.

Vad hjälper bättre?

Vad hjälper bättre än Sex And THe City när man känner sig lite nere på en fredag kväll/natt helt ensam?!?!?!

HJÄLP!Vilken färg?


Röda?!



Svarta?!


Vita?!

bilder från ebay.com

Vad säger ni vilken färg? Och förresten tycker ni dom är snygga?

Ingen bra dag

Idag känner jag inte alls för att plugga, ingen lust och ork i mig alls som det har varit de andra dagarna, kanske väntar jag bara på vad min handledare skall säga idag, antingen dissar han mig totalt eller är det något sånär, lite nervös är jag allt. Kanske ska ha en slappe dag idag, och ta tag i det igen sen efter handledningen? MEn ack då ska jag nästn direkt jobba sen ska jag jobba lördag söndag oxå, så är dt mkt han tycker är dåligt, blir det jobbigt för mig.

Riktigt tröt är jag idag..... och ONT i kroppen har jag..

När jag simmade på riktigt, fick jag problem med mitt knä, sen pga av att jag simmade för mkt arm, för jag kunde inte simma ben, fick jag problem med min axel, så nu är min kropp helt störd. Har alltid jätte on i axeln om jag sitter för mkt vi datan och det kan man väl säga att man gör nu, och sen nu när jag har suttit mkt vid datan så har jag fått on i mitt knä, inte alls bra. Så när jag tränade igår kunde jag knappt simma ben så ont jag hade, efter träningen haltade jag, men idag är det ok, men undra för hur länge..
 Känns som min kropp är 100 år gammal och det är inte s åroligt att vara helt förstörd i kroppen vid 23-års ålder, men men vad skall man göra? Sjukgymnast???? Ja det ska jag verkligen ta tag i....efter sommaren.....

Ska lägga mig i sängen och läsa igenom mina intervjusvar och se om jag kan analysera något ur det hela, jobbigt jobbigt...

Vill ha

asos


Bilder från asos.com

Vill verkligen ha klännigarna för 190kr, men vi får vänta tills jag får lön nästa vecka så får vi se om jag lägger in en beställning (och om de finns kvar), de andra sakerna är bara saker jag tycker är snyggt för tillfället, vad säger ni?

Blir arg

Har suttit och hållt på med ett fint kollage, på vilka kläder jag vill ha och vad händer då? Jo, det ågr inte ladda upp sen ska jag ändra program och då säger datan att det inte finns tillräckligt mycket med minne, vad menar den med det??? Kan se om man bara kan kopiera in det här men det kan man väl inte, ska testa och spara det och se om jag kan göra det på mammas och pappas data som är lite mer modern än vad denna sega datan är.

Va ju och kollade lägenhet idag, riktigt fräsch var den, men jag vet inte om jag hade köpt den, hyrt den hade jag kunnat göra, men kanske itne direkt köpt den, jag vet inte, skall prata mer om det med S ikväll. Annars ringde han och sa att vi kan hyra en lägenhet i andrahand från september och ett år framåt, men det är så jobbigt då kan man ju inte göra som man vill, men tydligen är det skit bra läge och en billig lägenhet.

Tträningen idag gick sådär, låg bra i vattnet, men däremot gick det inte så snabbt, fattar inte varför, lite arg på mig själv, jag måste börja kämpa mer.

Nähä nu ska jag se om jag kan fixa till mitt kollage och ladda upp det här, blir faktiskt väldigt arg, det som blev så fint...

Sen är det sängen som gäller, skall upp tidigt imorgon och plugga (som vanligt), sen ska jag ha handledning kl 14.00. Ska nog göra kycklingsallad och ha med mig till jobb imorgon, detär ganska gott ibland, men det är lite torrt tycker jag nog och jag gillar ju inte dressing, men hmm kanske ska smaka lite ändå..

Nähä nu babblar jag bara på, inte bra...

Värdelös!!

Sitter här nu och skall analysera mitt arbete och svara på mina frågeställningar och jag ORKAR INTE.. Nu känns liksom ganska lugnt, men ändå inte med arbetet och det är oftast nu jag bryter ihop och orkar inte göra någonting, vad ska jag göra? Skall skicka iväg arbetet innan klockan 15.30 idag och då ska så myckets om möjligt vara färdigt, skall ju ha handledning imorgon.... Kanske hinner lämna in det en sista gång så handledaren kan läsa det typ om man lämnar in det på tisdag fm, får svar onsdag då har man ju torsdag på sig att rätta till det sista (förhoppningsvis). Just nu är jag så trött på det och har ingen motivering alls kvar till att skriva.

Idag har vi fått erbjudande på lägenheter i HBG, på området Ringstorp en två för 4200kr i månaden. Det är bra pris och vem vet kanske man skall ta den och sen byta "upp sig" lite nämre staden senare? För som sagt det är ju jätte svårt att hitta en fin lägenhet med rimlig hyra. Dessutom hade jag bott "granne" med min underbara vän E isåfall, nära och bra till varandara och då hade man kanske träffats mer än vad man gör idag, det hade varit roligt. Men vi får se hur den är den vi skall kolla på idag, dock en bostadsrätt och en två, men vi får se..

Ahh nu måste jag verkligen fortsätta plugga men jag orkar ju inte, sören oxå.....

Dagens måste

Idag är det verkligen plugg som gäller hela dagen lång, iallafall till halv fyra, då måste jag sluta för då ska jag åka och kolla på lägenhet i Helsingborg (bostadsrätt) och det är denna lägenhet. Får vi ser hur den är kanske är den så fin så man bjuder på den, vem vet?!?!?!

På tal om något helt anna så gillar jag oftast inte Paris Hiltons kläder men här är hon i en väldigt snygg klänning. ParisHilton

bild från www.hollywoodrag.com

Gick upp lite sent idag 0740. Somande inte förrän kanske vid lite över 0100 inatt, vet inte varför för jag var egentligen jätte trött, men jag kunde bara inte sova. Jag öppnade balkongen för att få in lite luft och då blev det svalt och jag sov gott hela natten och var pigg när jag vaknade, skönt=)

Nähä hur var det nu med pluggandet.....

Kläder

Kollat runder lite på Asos och som vanligt finns det väl lite saker man kunde köpt, men som jag dock ej skall göra inte förrän isåfall nästa vecka då man får lön osv. Iallafall tycker jag denna är snygg. detta linne var coolt, men det ser ut att sitta konstigt framtill. Denna klänning ser söt ut, men jag tror inte att den är lika fin i verkligheten som på bild. Däremot ser denna klänning snygg ut och isåfall till denna underbara kuvertväska eller till denna röda klänning som jag länge spanat in, men som jag inte har beställt ännu.

Även H&M har fått in lite snygga grejjer, speciellt detta linne, men som redan är slut i gul i min storlek, fast jag har redan ett snyggt gult linne från H&M och ett lila har jag oxå, men vem vet det kanske åker ner i min shoppingkasse någon gång i framtiden, får väl gå och shoppa efter nästa fredag då uppsatsen är inlämnad, då kan man ha en shoppingdag och njuta för en gångs skull.

Nähä skall sätta mig och läsa lite nu, har lite grejjer jag skall komplettera på min teori ochjag fattar inte så jag måste engagera mig lite, sen imorgon är det att svara på mina frågeställningar jag har i uppsatsen och analysera och sammanfatta. Kommer nog inte hinna med allt, men en bra bit hoppas jag, för då kan jag näst intill lämna in uppsatsen till 85% färdig, sen ffr man hoppas att det är OK så som man har lagt upp det...

Ska sätta mig och läsa nu och kolla lite löst på BB samtidigt, finalen är tydligen redan på måndag och jag tycker faktiskt inte att någon där inne skall vinna. Annars har man alltid sin favorit hur lite eller hur mycket man än kollat på det, men ärligt så har jag ingen favorit alls..


Slapp!!

Har bara hunnit skriva en intervju nu innan jag skall iväg på träningen detta för jag har ägnat tid åt att kolla lägenheter och svara på annonser. Så nu ligger jag lite efter, men men jag får väl kämpa på när jag kommer hem istället. Ska iväg och simma nu och är väl borta i två timmar allt som allt, sen är det lunch och sen är det plugg hela dagen. Jag antar att djag kommer få gå igneom de 25 sidorna resultate kommer bli väldigt noga, för jag tror det är ganska slarvigt skrivit *jobbigt*

Ha en bra dag i det härliga vädret där ute


Erbjudande?!

Igår la jag och min älskling in annons på blocket om att vi sökte lägenhet, idag i min mailbox var det två erbjudande, dock inte riktigt där vi vill bo, men det är bra pris så jag borde kanske prata med min älskling och se hur vi skall göra, den ena lägenhet har INTE balkong, så den är helt borta, men man an ju maila snubben som har den och säga att när det blir en ledig lägenhet med balkong är vi väldigt intresserade.

Sole skiner idag, det trodde jag inte att detn skulle göra. Jag har ändå inte tid att sola denna vecka, måste vara inne och plugga.

Ska ner och käka frukost nu, sen ska jag plugga, sen träna och sen mer pluggande, usch då bara jobbiga saker idag, inget roligt alls verkar det som....

Godnatt

Nu har jag pluggat nästan hela dagen. Trodde jag skulle hinna färdig med att skriva om alla intervjupersoner, men har inte lyckats med detta. HAr två stycken kvar att skriva om innan jag kan börja analysera mitt arbete, men det får jag göra imorgn, känner mig ganska så trött och ska snart gå och lägga mig. Har i stället för att skriva om dessa intervjupersoner, gjort en annan ändring som jag fick som kommentar av mina handledare, hoppas det blir bättre nu.

idag har jag iallafall varit duktig och pluggat mycket, fått träffa min älskling och lunchat med honom. dock ingen träning, men jag hade tänkt mig att jag skulle åka in till jobbet imorgon och simma, så jag får gå upp vid 0700 imorgon, så jag hinner skriva om mina personer, sen simmar jag och äter lunch och sen är det full rulle med analysera och svara på frågeställningar, och på torsdag skall jag göra de ändringar, min handledare påpekade, så detta blir nog bra, kommer nog hinna skriva ganska mycket iallafall så han kan läsa, sen får vi se hur mycket jag får ändra sista veckan.

Ska även skriva och skicka iväg ett jobb imorgon (blir det tredje riktiga jobb jag söker). Tyvärr komme jag aldrig få jobben, men man måste skicka ivög för att ha någon chans.

BONSOIR

Abstinens

Jag är sååå sugen på något riktigt gott, typ som tårtan som står nere i kylskåpet, har en bit kvar av den. Försökte få så att S tog den med sig hem, men det ville han inte, så nu står den där och bara "väntar" på mig. Men jag skall verkligen försöka att inte äta av den för jag mådde ju så dåligt igår och då kommer jag bara må ännu sämre idag....ingen som har förslag på något gott och nyttigt snacks, när man blir riktigt så här sugen?

Sitter och pluggar för fullt och har snart bara tre intervjupersoner kvar, men sen är det bearbetningen med den texten som skall göras och allt annat, usch ja, riktigt mycket, men det känns ändå mer som jag hinner nu än vad jag gjorde innan, men vi få la se...

Shopping denna månad

Denna månad har det inte blivit så mycket shopping som det brukar bli. Har inte varit riktigt sugen och har inte riktigt haft td att gå i affären. Tänkt när man börjar jobba (om man får ett jobb) när skall man då hinna göra sin favoritsyssla? OK det är ganska bra för ekonomin om man säger så. Denna månaden tror jag att jagh ar kvar 500kr på kontot (än så länge men det kommer väl vara slut snart) och jag har 500kr kvar av mina födelsedagspengar och det är ju bra.. Sen ska jag ju få ngt jag verkligen vill ha av Sebbe också i klädesväg, men jag tror jag sparar det till efter sommaren och dåska det nog bli ett par acne jeans tror jag, har ju velat ha det länge..

Men iallafall jag har ändå nätshoppat lite denna månaden och det har blivit:
Bild från H&M www.hm.com
Jätte härlig klänning verkligen. Den är ganska tajt upptill och sen är den lite vidare från höfterna och neråt, verkligen jätte härlig modell. Dock finns det risk att man blir "bred", jag gillar iallafall den jätte mycket, kändes väldigt somrig.

Det har även bliivit dessa (äntligen)


Min syster hade 30% rabatt så sammanlagt med frakt blev det 230kr och det är OK för två par skor, som ser super sköna ut och som jag har velat ha så himla länge, hoppas nu dom är så sköna som alla andra bloggare säger att dom är...

Nähä nu ska jag borsta tänderna sen skall jag plugga förfullt.

Min älskling kommer kanske idag och då ska vi köra till apoteket och hämta ut min astma mediciin och dyyyrt kommer det bli, inte bra alls, men jag har struntat i att ta den i säkert 3 veckor nu för jag har inte velat lägga pengar på det och nu börjar jag känna av det...

Dagens outfit

Idag när jag skulle till skolan på handledning var jag klädd i:


Korärmad blus H&M 146kr
Skärp Zara 149kr
Byxor Cheap Monday 400kr

Jag har även ätit två stora lass med  och nu mår jag inte så bra. inte för jag har ätit för mkt men för jag känner mig tjock och onyttig och att jag sabbar min träning. Känner så här för jag var inte och tränade idag, orkade inte var helt slut, så nu har jag panik, kontsigt och knäppt nog, men men. ska nog simma på onsadg förmiddag, eller jag MÅSTE simma, sen ska jag ut och gå imorgon bitti eller imorgon kväll eller kanske båda får se hur vädret är, och det kommer säkert regna eller vad tro ni? Kanske kan åka in och simma ananrs en liten stund.

Nähä nu är klockan alldeles för mkt, borde sova för längesedan så trött som jag är. Imorgon ska jag sskriva färdigt mina sista 5 intervjusvar och få ner dem snyggt, sen på onsadg är det analys och svar på frågorna som gäller, på torsdag finjustering och ändring i teorin som jag fått kommentarer på innan och sen skall det hela skicka iväg, usch ja kommer inte hinn allt detta..

Godnatt

Ofokuserad

Sitter här och försöker plugga, men jag märker att jag börjar bli mer och mer ofukuserad. Det tar mkt längre tid än vd jag trodde att srkiva ihop mina intervjuer och jobbigt är det. vissa är iofs ganska så enkla, medan andra är svårare och jag har bra skrivir 3 ½/9 än så länge. MEn jag tror att jag skriver de jobbigaste först faktiskt så det blir nog lättare sedan.

Jag får inga kommentarer om råd om lägenhet, lite dåligt ni läsare, ni är ju ändå ca 25-30 st varje dag, så stät igång och säg vad ni tyckerä rbra med lägenhet, två el trea, hur stort värde har en balkong- söer,väster elelr vad? vad kostar dem och på hur många kvadrameter är dom?

Hörde mig för med min klasskompois innan och hennes lägenhet är 5 kvm mindre än den vi ska kolla på, på torsdag och jag gillar verkligen hennes lägenhet, den är ljus och fin och härlig och lagom stor. Så jag hoppas verkligen att den vis ka kolla på är lika härlig. Förresten det var K min kompis då som påminde mig om att jaghar NAMNSDAG idag, *tack så mkt*

Nähä, ska ner och laga mat nu, sen är det träning ikväll som gäller, ska bli skoj tror jga fast jag är väldigt trött i huvudet...

Handledning

Har nästan nyss kommit hem från min handledning. Som vanligt var min handledare sen, denna gång var det 20 minuter, lite dålig stil, han är alltid sen minst 10 min varje gång jag har varit där. Handledningen gick snabbt, va inte så mkt att säga eftersom jag inte gjort så mkt, menj ag presenterade hur jag hade tänkt mig och hade lite andra frågor, men han tyckte det lät bra. Han sa att det nog skulle bli bra och jag hinner. Jajaj det är tur att han är optimistisk, eller så vet han att många kämpar på och pluggar det mesta i slutet så han är van?!?!?


Har nyss käkat lite lunch och sitter och funderar på om jag ska käka lite tårta. blev tårta över sen Sebbes fest och vi har fåtten bit med oss hem och jag bara älskar den tårtan, men den är ju sååå farlig, och jag ska ju banta nu ju, men men kanske man ska äta den ändå  för jag menar man kan ju inte slänga så god tårta eller hur?!?! Jaja vi får se men jag tror och jag tror att alla som känner mig vet att jag kommer käka lite tårta, för är det nånting med choklad (denna tpårtan har en underbar chockladkräm) så tackar jag nästan aldrig nej!! - mitt stora problem




Måndag 15/5

Idag var det tungt att gå upp, väldigt tungt. Klockan ringde kl 0700 men jag klev nog inte upp från sägen förrän 0730. Sitter här nu och håller påatt skriva om min nämnd jagh ar valt, har vl kankse 10 frågor kvar att skriva ner svaren på, men jag vet inte om jag ska göra så här riktigt. Ska ha handledning klockan 11.00 så jag ska försöka hinna med de resterande frågorna så jag kanta med mig så handledaren får se hur jag gjort.

Annars är det inget som händer idag, massor massor med plugg bara hela dagen och hela veckan. Ska bli så skönt när uppsatsen är inne om man nu får lämna in den *hoppas*.

Ska bli en bild på dagens outfit lite senare idag, men nu orkar jag inte ta kort och så, har inte riktigt klätt på mig ännu heller ska ju inte iväg förrän vid 10-tiden.

det ser ut att vara kalltut e idag, inte alls den värmen som vi hade förra veckan, men iofs är det ganska skönt för då kan jag sitta inne hela dagarna och plugga istället.

Nhä ska snart ringa min älskling och höra vilken tid vi vill boka till visningen av lägenheten på torsdag. Jag hoppas den är fin. det är en tvåa på 62kvm. Så nu är jag lite nyfiken på ersom läser min blogg, vad ni har för hyra och på hur många kvadrameter eran lägenheter är`??? det är bra att veta sådant om man nu ska köpa så man vet vad man ger sig in på om man ska satsa på en trea eller en två...

Helgens bravader

Ihelgen var det dags för festen och det var verkligen roligt. Mkt folk god mat och trevligt sällskap. Tänkte jag skulle lagt ut ngt kort, men jag är inte vid min dator så jag kan inte ladda in fotona,sen får vi se om det blev ngt bra....

Har verkligen itne pluggat något alls ihelgen och jag börjar känna ganska mkt panik om jag säger så. Ska ha handledning morogn kl 1100 tror jag det var så då måste jag fråga en massa saker sen har jag fullt upp till onsdag då vi ska lämna in det. TÄnkte blir färdig med 2 viktiga saker imorgon kanske 3 men mitt mål är 2 och sen 2 andra på tisdag och sen  ahh ja jag vet inte, vi får se hur mkt jag hinner. HOppas bara att jag hinner lämna in den, annars lbir jag lite besviken på mig själv, men jag har bara mig själv att skulla.

Är ganska så trött nu, har lagt en cola i frysen och funderar på att gå ner och poppa pocorn eller ngt, men det hoppar jag nog, jag tror det blir sängen efter Nip/Tuck ska ju trots allt upp kl 0700 imorgon och jag la mig inte förrän 0430 imorse, så man har några timmar att ta igen.

Uschh ska köra till Halmstad imorgon, lite jobbigt att köra så mkt nu när bensinen är så dyyyyyrr, skaffa aldrig bil.

En annan tråkig nyhet är att vi kollade på internet om vi fick ta lån och det skulle vi inte få enligt dom för att vi tjänar inte så mkt, men man får väl ringa banken och snacka med dom och sen får man se på lägenheten oxå, annars kanske ngn annan kan tal ånet till oss fast vi själva äger lägenheten, men hmm vi har ju andra pengar så jag vet inteom det kan räknas som säkerhet eller ngt, vi får se.....

Sovogott mina vänner och tack för igår älskling

Lägenhet *hoppas*

har hittat en lägenhet som vi är intresserade av ska kolla på den på torsdag kan spana in  här hoppas jag

SKIT OCKSÅ!!!

Allt är SKIT och allt bara blää.. hade velat lägga mig på sängen och bara försvunnit och sen vaknat upp och allt hade varit hur bra som helst-allt hade varit ordnat stressen borta och alla bekymmer lösta....för ahh vad förbannad jag är på allt just nu och irriterad blir jag så det är bäst at tman inte är i min närhet,. Blir så här när jag är mega stressig och vet att jag har hundra saker att göra och när skall jag hinna allt, jag fattar ingenting??? Och ingen som kan förklara för mig, ingen som bryr sig för alla är så upptagna med sitt eget att jag alltid kommer i skymundan känns det som, ingen som frågar hur det är med mig någon gång och när man frågar då säger jag aldrig som det är om det itne är mina väldigt nära nära nära.....
 
F*N också säger jag bara, inte konstigt man är som man är...........

Stressigt värre...

Klockan är snart redan tio och det känns som jag inte har gjort nånting ännu. Ska ut och sätta mig isolen och skriva på datan, blir antagligen sista soldagen på ölänge och för mig blir det nog bara två timmar idag, sen ska jag ju iväg till S, men dessförrinnan ska jag åka inom väla och köpa ett par örhänge (kanske) får se om jag hinner, eller gör jag det senare idag.. Måst plugga oxå, har inte tid att förebreda för fest imorgon, orkar ingenting och ont i axeln har jag så jag kan inte skriva så mkt på datan för det blir värre i axeln. Skulle skickat iväg ett jobb igår oxå, men har inte hunnit skriva mitt personliga brev, får göra det iehlgen, det ska vara inne senst den 15:e så det ska äl gå......

Nähä ut i solen och plugga sen iväg........

Kommentar

Ska ju inte på handledning idag, utan jag fick skicka iväg det istället och fick antal kommentar jag skulle tänka på och ändra lite och så, vilka iofs var ganska bra, först när jag läste dem blev jag helt knäckt, men sen nu när jag har läst det en gång till så känns det mkt bättre, sista kommentaren var

"Du är på god väg- det hela ser så långt gott ut. Fortsätt jobba." Och HUR SKALL MAN TOLKA DETTA??? Jag håller med 
Hanna om att det är svårt vad han egentligen menar, för man själv kan tycka det är jätte dåligt medan han ser det på helt annat sätt och han är hur lugn som helst för man kommer hinna, jaha lugn nej inte alls, långt ifrån, men men hoppas jag hinner och jag lämnar in och blir iallafall G så är jag nögd då är jag äntligen färdig *skönt*

Ska plugga lite nu sen ska jag gå och lägga mig. har en lång dag framför mig imorgon. Ska till S och förebreda inför festen på lördag. Han ska ha stor fest med sin kusin. S fyller 25 och hans kusin 35, så det ska bli skoj. Ska laga mat och duka och allt imorgon. Min kära mamma har gjort tårtorna tills på lördag, hon är för snäll. Vi ska vispa grädde imorgon och lägga ihop dem.

BONSOIR MES AMIS


Nu är det skickat

Nu har jag skickat min inledning, teori, metod och material till min handledare. Jag är nog faktiskt ganska nöjd med den, den blev väldigt lång, så jag kanske behöver korta ner lite men men det får vi se. Nu ska jag skriva färdigt den sista intervjun, sen är det dags för bearbetningen med dem puh vad jobbigt..

Förresten idag kollade jag på lägenheter och jag har hittat min dröm bostadsrätt, dyr dyr är den 1400000 som utgånspris men
kolla in den, visst är den helt underbar?

Nähä nu ska jag ut i solen igen, men idag är det lite kallare så det är inte så roligt att sola. Ska skriva på datan nu en timme sen är det lunch och sen ska jag slappa och sola lite utan att plugga...

Akuten!!!

Igår var jag och kollade när älsklingen spelade fotboll, det gick väldigt bra de vann, älsklingen var duktig (tror jag iallafall, jag tyckte det). Iallafall i andra halvlek hände ngt med honom så han fick gå av planen, när han kommer så har han spräckt ögonbrynet och vi får åka in till akuten och sy. Det blev bara 2 stygn men ack ack ack, tur det bara var det så det var inte allvarligare. Nu har han plåster bitar vid ögat, stackare oxå ska han ha fest på lördag=(, alltid tråkigt när det händer ngt sådant, men lika snygg är han för det=)....

Ska fortsätta plugga nu. Sov hos S igår så jag kom inte hem förrän vid 8 idag oxå har jag käkat frukost och så nu. Ska skriva färdigt min inledning, sen skriva ut den rätta och ändra osv, sen ska den skickas iväg innan kl 13.00 idag. Sen ska jag börja jobba på mina intervjuer ute i solen hade jag tänkt mig.

Imorogn ska jag vara ledig från jobb..... Ska hjälpa till inför festen på lördag, ska u komma massor med folk *skoj*

Innan jag gör ngt annat idag ska jag kolla efter lägenheter och se om vi har tur=)

Ha en rba dag i solen alla=)

Dagens outfit


idag när jag skulle iväg till intervjun (min sista) Hade jag på mig detta:

Dagens outfit

Gult Linne från H&M 198:- (inhandlat för kanske 1 ½ år sedan)
Svarta korta shorts från H&M 198:-
Väska från H&M 149:- (även denna "gammal" från förra året tror jag).


Kände mig riktigt somrig idag, men det var ju så varmt, och det var tur att jag var så "lättklädd" för där jag var kokade det av varme *puh*

Ska ner och göra mat nu sen ska jag till Sebbe ikväll. Han spelar match så jag ska kolla på honom. brukar inte göra det för oftast jobbar jag när han spelar, så jag får väl offra mig nu, tur det är fint väder annars hade jag nog inte gjort det..

Har snart skrivit färdigt min inledning och teori (tror jag), så den ska jag skcika iväg till handledaren imorgon så får vi se vad han säger om det, sen är det att ställa samman alla intervjuer, har en kvar att skriva ned men sen är det färdigt. Ska bli intressant och se vad det kanbli för resultat. Har MASSOR kvar att göra verkligen och uppsatsen ska snart vara inne *panik*..

Jaha så var det onsdag

Har som vanligt varit upp sedan 0700, vilket är väldigt bra, för då hinner jag kolla mina obligatorisak bloggar och käka frukost nu till klockan 0800, så egentligen är dte bara att köra på med pluggandet. Skrev en hel del igår och jag tror snart jag känner mig färdig med inledningen och teorin, sen är det ju allt det där andra man måste göra usch jobbigt...

Har min sista intervju idag kl 1315 och den kommer nog  vara i en timme eller kanske mer tror jag, fr hon den här tjejjen vet mkt om planen.

Solen kommer och går idag, fast på nyheterna har det stått att det ska vara en stor sol, blir väl kanske inte förrän jag ska iväg hehe=) Men imorgon ska det tydligen oxå bli sol så då ska jag verkligen plugga på förmiddagen så jag kan sola resten av dagen och vara lite "ledig" (tid med det NEJ) C- uppstasen ska vara inne om 2 veckor!!!!

Ha en bra dag i solen

Besviken

Jag har ju skrivit att jag vann de fina skorna med rosetten?!?! De kom till mig redan igår och gud vad jag blev ledsen. De var verkligen skit snygga hur snygga som helst och hade jätte gärna velat ha dom, men tyvärr så var dom för små, trots de var storlek 39, så typiskt. Det är första gången jag har haft otur på ebay, men tyvärr var det denna gången. Iallafall har min syster och hennes sambo varit här och käkat middag, för dom var iväg med pappa och skulle köpa antenn, så då gjorde vi mat till dom oxå, ja iallafall köpte hon dom av mig ´för det priset jag gav, så typiskt jag som verkligen ville ha de skorna. NU kommer jag gå och vara avundsjuk på henne varenda gång hon har dom på sig..

Nähä ska forstätta kolla på Gilmore Girls nu

Dagens!!

var uppe kl 0700 idag med, men har jag gjort ngt nyttigt sen dess? NEJ.... Jag skulle vilja gå ut och gå, men eftersom jag ska ta min allergispruta idag kl 1300 får jag inte lov att anstränga mig varken innan eller efter, så dte blir inget med det, lite tråkigt.,...

Idag ska jag plugg arejält. Ska sitta inne till iallafall 0930 sen ska jag ut i solen. Måste skriva mkt på datan det blev inte så mkt som jag ville igår.. Så det är bara tat sätta fart, men jag tror jag har ganska så bra koll på det. Sen ska jag skriva ut alla intervjuer och se hur jag ska sammanfatta dem och se om jag kan komma fram till ngt resultat, det kanske blir lite klent men vi får se...

Förresten igår skulle jag in och blogga men jag kom in in, riktigt dåligt har arit så nu  de senaste dagarna att det är svårt att komma in vid 2130 och framåt för mig, någin annan som har känt av detta?

Nähä ska snart käka frukost, sen vet nivad som gäller för mig idag.....

Vilken typ är jag

BOSTADSRÄTTEN

Du ser fördelarna med att äga ditt boende men ändå bo centralt.
Gräsmattor som ska klippas och husväggar som ska målas är för mycket.
Du tycker att det är skönt att någon annan tar hand om värmepannan när den krånglar eller avloppsrören när de läcker.
Lite jobb är du dock beredd att göra; höst- och vårstädning i rabatterna kan du tänka dig.
Det som gör dig till en riktig bostadsrättstyp är att du ser boendet som en möjlighet att värdesäkra dina pengar.


Test på
www.gp.se/bostad

Asos skickar återigen

Jackor och skor till Sverige, helt underbart. Skulle in och beställa en jacka jag suktat efter väldigt länge, men självklart var den slut i min storlek, fanns bara en storlek kvar. Nu får man vara snabbt framme bland jackorna, för de har såå snygga jackor och det är många läänder de kan skickas till..

Har suttit ute hela dagen,idag och pluggat. Har bliivt riktigt brun på armarna och "bröstet". Tyvärr itne så mkt i ansiktet, men det är för att man läser hela tiden..

Ska snart göra mat, sen är det plugg och sen är det träning som gäller. Måste verkligne skriva mkt på datan ikväll., för jag vill iallafall ha ett G på min c-uppsatss o så jag kan lämna in den....

Bya bye

Bilder och vackert väder!!

Vilket väder vi har idag igen. Tur för mig eftersom jagi nte kunnat sola i helgen. Dock har jag MASSOR att plugga, men jag pluggar lite nu och sen när jag sitter ute oxå, sen får jag väl vara uppe om nätterna istället=)..

Gick upp kl 0715 och gick en powewalk, kundei nt gå mer än ca 20 min, fick jätte on i benhinnorna och i fötterna, förstår inte  varaför riktigt, men 20 min är bättre än ingen motion alls, ikväll blir det simning oxå.

Iallafall, här kommer bilderna på mina underbara inköp igår, kolla speciellt in skorna, är så lycklig för jag hittade dom, som jag leatat efter ett par perfekta svarta skor. Nu vill jag ha ett par spetsiga i lack oxå och ett par svarta ballerina skor=)



Skärpet är från ZARA och klänningen och skorna är från designerforum- Märket på klänningen är YiiP och skorna kommer från Friis & Company

Plugga plugga nu sen ut i solen, jag bara älskar våren och sommaren=)


Designerforum

Vilken dag det har varit idag, helt underbart=) Klockan ringde 0645, då var det dax att hoppa in i duschen för att åka iväg till HBH kl 0730 och ta båten och tåget till Köpenhamn. Jag och S skulle nämligen gå på designerforum. Han är så snäll så han följde med fast jag vet att han inte tycker det är så jätte skoj+ att han inte själv orkar gå och kolla, lite tråkigt tycker jag, men när jag spatserar där så brukar jag ibland kolla lite till honom. Iallafall var det amssor med snygga grejjer. jag hade nog kunnat handla hur mkt som helst egentlgen, men alltså jag är ju lite snål och vill inte betala hur mkt som helst för en tröja eller ngtsånt. Men egentligen om man kollar på vilka märka det är så är det skit billiga saker där och snygga. MIna köp blev.

Svarta pumps, PERFEKTA. Påminner om JEssica Simpsons skorna, men man tar bort korksulan och har bara en vanlig sula (ska fota imorgon orkar inte idag) Iallafall dom köpte jag för 200dkr

En svart och vit klänning fotas imorgon, 100dkr

Sen köpte jag ett svart elastiskt skärp på Zara (ja vissa affärer hade öppet idag fast det var söndag, de har de så första helgen i månaden) för 99dkr, helt perfekt...

Efter vi varit på designerforum, gick vi in till centrum av Köpenhamn. Vi satte oss o käkade och njöt av solen. Sen skulle vi gå till ett annat ställe för att äta glass, vi kom 100 meter sen var det ett helt perfekt ställe, första parkett och vänd mot solen. VI satte oss där och njöt av solen, S drack öl och jag drack vatten- de hade ingen glass........

När klockan blev fyra tog vi tåget hemåt igen. Har varit en jätte mysig dag och helt underbart väder. Jag hoppas bara att vädret forstätter imorogn så jag kan sola, för nu har jag missat det två dagar i rad, men iofs det var det värt idag, för vi hade det sååå mysigt. Skönt att komma iväg och göra ngt.

Sen när jag kom hem var min syster och hennes dotter här och det gjorde dagen ännu bättre. Det bästa hade varit om S hade varit här nu, men han ska jobba imorgon o jag ska upp kl 0700=( måste flytta snart....

Det var min helg. Igår var jag och S hemma hos honom. Vi gjorde inget speciellt, utan vi kollade på temakvällen SVT hade om vit terror, riktigt riktigt bra. De visade Amercian history X på kvällen, och den filmen är en av de bästa filmerna jag har sett, har ni inet sett den måste ni verkligen se den...

Ska kolla runder lite på nätet nu, sen ska jag gå och lägga mig tror jag, jag är riktigt trött....

Power....

...walk... Uppe kl 0815 klädde på mig och gick en runda på 30 min. KOm hem åt frukost, duschat och nu sitter jag här. Ska snart gå till jobb. Sitter och tvekar om jag ska sätta mig där ute en stund eller inte. Blir ju ingen sol idag eftersom jag ska jobba hela dagen till kl 17.00.. Kanske kan sätta mig ute en halvtimme när jag har lunch, men det blir det enda =(....

Det är lite disigt idag, men det är ändå sol så det är lite svårt. Hmm ska nog sätta mig en lite stunde en kvar iallafall, alltid skönt med sol.
Ha en bra dag

Hmm

Har lite tråkigt, ingen S idag=(. ÄR ganska trött oxå ska gå och göra mig iordningen förs ängen. var uppe tidigt imorse och jobb ikväll sen ska jag jobba imorogn, puhh.

Känner mig lite nere, varför vet jagegentligen inte, en det är väl så när man har tråkigt. Knappt pratat med S idag, kan ha med det och göra oxå................... Hittar ingen lägenhet, och nu slutar jag att bry mig...............................¨¨


Ska sova bonsoir

Asos klänning och sol!!

Vilket härligt väder det är, hur underbart som helst. Synd bara att jag börjar jobba om en halvtimme, tråkigt kommer det bli..
Har inte gjort så mkt idag. Hanledningen gick bra, min handledare är inte alls orolig för att jag inte ska hinna bli färdig (nähä det är jag iallafall det kan jag säga). Skulle pluggat när jag kom hem idag, men har legat i solen hela dagen utan att plugga....

Sen har jag tagit kort på min klänning som jag fick från asos igår

Väldigt snygg faktsikt, dock ej så bra bild men men..

Ska surfa runder lite till nu, sen ska jag göra mig iordning packa väskan och så. Har med mig kycklingsallad till middag idag på jobb, ska bli gott. Nu när det börja bli så varmt ute blir det varamare i hallen och då är det inte så gott att äta varm mat direkt....

Trevlig kväll!

Off we go...

Om en halvtimme ska jag köra till skolan. ska träffa A kl 0920, var ett tag sedan ju. Sen ska jag ha handledning kl 10.00 hoppas han är i tid denna gång. Sen ska jag hem och plugga och sola, blir ju inte mer för min del sen och jag älskar ju solen, verkligen älskar solen. Blir så himla glad när det är så fint väder och man känner sig mkt piggare och man orkar mkt mer. jag var uppe redan kl 07.00 idag, för jag skulle förbereda mig för handledningen, har jag gjrot det? NEJ, så jag borde nog göra det ordentligt nu, sen ska jag köra. Ska fixa till mitt hår och så oxå så klart, men det tar inte så lång tid, lite vax sen är det färdigt...

Idag har jag på mig:
Svarta leggings
Marinblå klänning från H&M
Vita balleringaskor
Jacka? hmm det vet jag inte ännu, får se vad det blir, kanske man inte behöver, iallafall inte när man kör runder i min bil, för där är det ingen aircondition inte=)

Ebbas lista

KLÄDER
Två par jeans
Japp, jag har just nu 3 CM jeans som jag bara älskar och sen ett par H&M jeans som jag använder ofta. Funderar på ett par acne jeans, men vilka??
En kashmirkofta Nej
Ett par svarta finbyxor ja nu har jag det, men de är te helt svarta, det är min svarta som är militärinspirerade från asos
Ett par svarta shorts Japp två stycken, ett par city och ett par korta
En vit skjorta Älsklingens skjorta och en kortärmad egen skjorta
En kavaj HAr massor med kavajer; vit linne, svart sammet, röd och vit randig linne, plommonlila sammet mfl. mfl.
En svart kofta Nej faktiskt inte, har inte hittat ngn som jag verkligen vill ha
En kofta i en annan färg Många, men dom går på sista valsen nu
En jeanskjol Ja det ligger i garderoben men tyvärr för liten
Två svarta toppar Japp, men vad menast med toppar?
Två vita toppar Japp
Två svarta linnen HUr många svarta "pary linne" som helst. Men har även vanliga svarta linne
Tre vita linnen Samma sak här
En trenchcoat HAr en men använder inte den längre, skulle vilja att det varit lite längre, men härlig färg är den- laxrosa
En vinterkappa Ja 2 stycken kanske 3
En svart klänning Ja. två stycken från asos, en från Vero Moda

SKOR
Ett par partysandaletter Ja det kan man väl säga att min peep toes är+ ett par svarta med band som jag köpte för flera år sedan
Ett par svarta och/eller chokladbruna boots Ja, har två par svarta och 2 chockladbruna boots och sen ett par i lite ljusare brun färg mm.
Ett par ballerinor vita, blommiga..??!! fler?
Ett par partyskor Ja det har jag
Ett par söta gummistövlar Nej tyvärr inte
Två par gympaskor Har gympaskor, men jag använder inte dem, men jag är sugen på ett par lacoste tror jag eller ett par pumaskor

ACCESSOARER
En mellanstor vardagsväska Massor
Ett par mörka solglasögon Två par
Ett par skinnhandskar Nej tyvärrr inte, men jag ska införskaffa mig tyckerdet är läckert.
En pashminasjal NEj, inget jag tycker att jag behöver heller
En weekendbag Nej
En partyhandväska Ja det har jag många
En kuvertväska Hur många som helst; röd, guldpaljetter, guld, svart*2 el 3, vit, grön mfl.

Tycker nog att jag kan säga att jag har det som ska finnas i "Ebbas basgarderob". Trots det tyckerjag inte att jag har nånting alls, men det är väl så?

Har simmat nu ikväll var ganska jobbigt. Kan beror på
1. jag har inte tagit min medicin som jag ska
2. har gått upp alldeles för mkt i vikt så jag är tung i vattnet
3. hade ganska ont i huvudet

Ska skriva ner den sisat intervjun nu, sen ska jag förbereda mig inför morgondagens handledning. Måste skriva ned vad jag ska fråga och så, har ju inte skrivit så mkt på det andra, men mitt mål är att inledningen och teori ska vara helt färdig på torsdag+ att jag har gjort gansa mkt på analysen i mitt bete, det ska nog fungera, trorjag. INeldningen är ju i princip färdig och desamma med teorin, tror jag iallafll, får se vad handledaren säger....

Sol imorgon igen *hoppas* då ska jag sola sen blir det ingen sol mer för mig i helgen, jobbar på lördag och sen som sagt på söndag ska jag och älsklingen på designerforum *längtar* Hoppas det är fint väder efter där sen för då kan vsätta oss I Copenhagen och äta lunch och gå och mysa lite, om vi orkar......Förresten har blivit ganska brun idag, så vill ni känna er lite frächa (för det gör man faktiskt alltid av lite bränna) sätt er i vårsolen, helt underbart=)

Bonsoir

Jag vann!!!

Jag vann dess skor:


Skorna kostade bara ca 70 kr, men sen med frakten blev det lite dyrare, men men det är sådant manfår ta om man vill ha snygga skor. NU hoppas jag verkligen att de är så snygga som jag vill att de ska vara. jag tror förresten att de kommer vara skit snygga till ett par stuprörsjeans, och eller kanske en klänning helt enkelt och så klart mina shorts som jag har till sommaren=), läckert.

Fick min klänning från Asos idag oxå. Den var jätte jätte fin verkligen. SKa ta bild på den och lägga upp när jag orkar så ni får se den.

HAr suttit ute hela dagen idag och solat o pluggat. Har blivit ganska så brun men dock ej så mkt i ansiktet eftersom man kolar ner hela tiden när man solar, men jag får väl ta en dag nä'r jag kan sola ordenligt. MEn nu imorgo ska jag på handledning och sen jobbar jag på lördag och på söndag ska jag och S till KÖpenhamn och gå på designerforum, det är redan nu ska bli skoj. Och då kommer jag inte sola, så jag hoppas verkligen på lite fint väder nästavecka, så jag kan sola innan festen.......

Ska ner och göra mat nu eller värma bara, vi ska käka pasta och skinksås, hmm är såå gott, hade kvar sen förra gången och då är det bar aatt värma på och koka lite pasta...

SOL!!!!

Eftersom jag är helt besatt av solen ska jag ut och sola nu, det är jätte fint väder. Tyvärr blir det ju dock inget pluggande, elelr jag kan nog läsa lite, men inte skriva och det är egentligen skriva jag behöver göra, den ska ju vara inne om 3 veckor!! NGn som har kommit ngn vart, eller det ärbar ajag som är så här otroligt lat. Ska ha handledning imorgon o då får vi se vad min handledare säger, kommeri nte lämna in ngt nytt imorgon heller. Hade tänkt jag skulle bli helt färdig med inledningen och teori, men det får bli nästa vecka, och sen får jag arbeta med det andra sen, måste börja strukturera upp det lite..

Nähä borst atänderna sen ut isolen.

PS. varute o gick en halvtimme i morse o köpte bullar, måset ju gå ner nu igen om jag ska få på mig byxorna jag ska ha nästa vecka, ni förstår jag pendlar väldigt mkt i vikt. ds

Roligt!!

Jämställdhetsdagen på kommunen var mkt bra. det var riktigt riktigt roligt rätta sagt, lite fler sådanna hade nog uppskattats av arbetarna i kommunen, det verkade som det iallafall.

När jag kom hem dörifrån så var min syster och hennes dotter här. så vi har grillat idag och de körde nyss hem. Jag skulle varit ute o gått nu på kvällen men eftersom de var här kastades mina planer om. Snart kommer S till mig efter jobb, och då ska han äta sen är det självklart OC ikväll..

Vilket väder vi haft idag förresten, helt underbart, hoppas nu bara det fortsätter som du lovat imorgon och på fredag, då ska jag sitta ute och  försöka plugga, har massor att göra verkligen massor att görao om hjag sa hinna göra färdigt min uppsats, de ärj urba 3 veckor kvar puhh börjar li lite ner vös nu... Hur går det för er med era uppsatser?


Kalas outfit

I måndags när det var kalas, tog jag bild på vad jag hade på mig, det blev detta
 
Vit tröja Gina Trciot
Skärp H&M
Korta shorts H&M
Svarta leggings Åhlens
Örhänge H&M


Idag är jag uppe med tuppen. Skall ha intervju kl 0815 med rektor. Sen ska jag simma efter det hade jag tänkt mig och som sagt 13.30 idag börjar jämställdhetsdagen i kommunen som jag är inbjuden till, ska bli roligt. det enda problemet är att jag är sååå himla trött. Har lite ont i huvudet och det är inte bra att man vaknar med ont i huvudet. FÅr vila lite på jobb efter träningen  innan jag ska iväg på jämställdhet, det är  på bibblan så det är inte lönt att jag åker hem om. Och simma det måste jag annars blir det bara en ggr denna vecka och det är imorgon och det är itne acceptabelt.

Nähä ska ner o käka frukost nu, ska bli gott är riktigt hungrig. Förresten idag börja verkligen mitt nya liv på allvar, inget godis och inget tjafs alls nu, bara en månad kvar till sommaren ju......... ahhhh

Funderar på

Dessa
 och










bilder från ebay.com

Finns många snygga skor, men alla kommer väl bli svin dyra, vill helst ha de sista, för dom är helt underbara, helt helt underbara. De första och de andra kommer jag nog lägga bud på, de va billig frakt så det är OK då.
Vad tycker ni???????

Farligt farligt men härligt härligt

Farligt är det att äta tårta, ska snart ner och äta upp de sista bitarna, sen kan man nog börja sitt nya liv imorgon. HAr en intervju itdigt så det är plugg ikväll efter Gilmore Girls, sen ska jag simma därefter hade jag tänkt och efter det är det jäsmtälldhetsdag på kommunen. SÅ imorogn blir det fullt upp. HAr väl tänkt att träffa älsklingen oxå imorgon, men han måste isåfall komma till mig (igen) för jag ska skjutsa pappa tidigt tidigt på torsdag morgon då han ska göra vid sin bil.

Hmm är lite trött idag, orkar inte plugga men jag måste, ska ha handledning på fredag,så jag får fullt upp imorgon o på torsdag


Snart dax igen

Idag har jag varit lite duktig. Har varit på en intervju i fm och ska snart iväg på den andre för dagen, ska nog gå bra, jag tycker det går bättre och bättre för var intervju man gör. SKa ha en intervju imorgon tidigt tidigt kl 0815, sen ska jag på jämställdhetsdag kl 13.30 i kommunen. Ska bli intressant, väldigt intressant.


Idag skulle jag börjat mitt nya liv, så hur ågr det då? Åt skogen kan jag tala om för er. Vi hade ju massor av tårta över sen igår, så jag måste ju bara äta upp den, för slänga nej det kan man inte göra.... Så det får bli ett nytt liv imorogn istället. Ska simma imorogn hade jag tänkt mig så imorogn blir det inte mkt pluggande, mer än intervju o jämställdhetsdag. Sen på tordsag och fredag måset jag verkligen ta tag i saker och ting, har blivit lite förslappat som ni vet.. usch ja


Ojdå!

Kollar på vädret på tv4 just nu och det står att det kan bli uppemot 18 grader och sol i veckan. Ska tydligen bli hyfsat väder, vad roligt, tyvärr har jag hur mkt osm helst att pluga denna vecka. Ska ha en intervju idag kl 11.15 sen imorgon blir det heldag, först intervju sen ska jag vara med på kommunenes jämställdhetsdag.

Är uppe i tid idag, men S ligger o sover så jag får vara lite tyst, annars ä jag riktigt sugen på att plugga.... Är ganska fint väder skulle gått ut o gått men orkar inte riktigt. Kan inte skriva mer S vaknar av klinkandet....


Sola?

Sitter och funderar på om jagska gå ut i solen och plugga eler vad jagska göra? ÄR ganska fint väder och man kanalltid sitta ute och läsa eller ngt?! MEn jag måset ju skriva rent mina intervjuer, har bara 2 st kvar snart, det går ganska snabbt faktiskt, men det beror på hur dom har svarat och så, ibland snackar dom bara skit och det behöver jaginte ha med, inte enlit min handledare.

Om 4 timmar kommer mina gäster till mig, S slutar då, men vi får vänta på att äta tills han kommer såklart.

Jaha, jag har ganska tråkigt egentligen ska ni veta, börjar nog bli lite hungrig, så frågan är om man inet ska ner och äta lite. Vill ju inte äta för mkt när vi ska äta så god mat ikväll. Sen imorgon ska jag börja ta tag i mitt liv igen, har gått upp alldeles för mkt (igen), och ja jag blir såarg på mig själv fattar ingenting, men nu jäklar ska jag ligga i hårdträning. När jag tränar ska ingen snacka med mig, blir bar jobbigt då. Passen ska ligga på ca 4000meter inte det minsta lilla under...... Måset ju bli fit for fight för sommaren. Det roliga är att många skriver om detta i sina bloggar, men ibland förstår jag inte varför man skriver så. Egentligen förstår jagi nte själv varför jagskriver så ibland, men nu har det faktiskt gått för långt, vems fel är det då? JO bara mitt, depression? Nej, men panik på vad framtiden skall innebära med en färdig utbildning, kanske det som ligger och gror??

Nähä sola, sola inte??!?!!!!

valborg

Igår var det valborg. På kvällen gjorde vi ingenting.  var hemma och bara tog det lugnt, vilket var väldigt skönt, då det har varit så mkt alla helger nu tycker jag. Åt gott och var allmänt onyttiga (inte bra detta, nu måste jag ta tag i det, men idag blir det tårta)....

idag ska vi fira mig här hemma med mat och tårta, får bara äta en liten tårta och det som blir kvar får någonannan ta med sig hem, för detta går bara åt skogen. Vill simma idag, men ingen att simma med och jag åker inte in självoch simmar i ett stort badhus det är lite läskigt.... Ska sätta mig och plugga nu ska skriva ner mina intervjuer jag gjort iveckan, så det är fullt upp hela dagen, sen kommergästerna vid 5. Gick upp i tid idag, S skulle iväg och jobba, bra att jobba på en röd dag, extra pengar, och det är ju aldrig fel...

Har hittat väldigt många fina lägenheter, men som är alldeles för dyra med kolla in dessa:
Stattena en 3.a, Kanske inte världens bästa inredning, men bra planlösning.
Denna är helt underbar, vill ha vill ha vill ha. Är en två, men ahh vad fin den är.
Tvåa på Tågaborg. Är OK, men vi vill nog helst ha en trea oh speciellt när man ska köpa isåfall (om vi ska köpa, men vi drömmer ju oss bara bort).
Hade man haft råd hade jag inte tvekat en sekund på denna lägenhet, ojojoj, men ingen balkon men kanske uteplats? Hmmm varför kan dom inte vara lite billigare för? Eller varför kan man inte bara typ vinna en miljon eller ngt?


Nähä nu måste jag verkligen plugga