Skattebesked

idag damp det ned mer posten, året skattebesked. Glad blev jag då jag fick ganska många tusenlappar "extra". Blir perfekt till semestern, nu jädrans kan vi shoppa loss och gå på casino *hihihihi*:)

Simmat idag gick bra, kändes bra, helt underbart faktiskt. Var negativ på jobb, men sen när jag väl var där kändes det som jag inte gjort ngt annat och jag kände "f*n vad jag är bra" hahaha. Är lite sugen på att tävla, det hade varit sjukt roligt då hade man haft ngt att träna till. Får se när nya badet öppnar på Filborna, får se om masters kanske får bättre träningstider, för isåfall är det inte helt omöjligt att jag börjar att simma med dem, det får tiden utvisa.

Nu ska jag slappa i soffan om en halvtimme är det topmodel och därefter lär jag säker sova, är måndag och jag har simmat. Stackars sambon min han måste tycka jag är tråkig *puss*

Lägenhetskoll

Imorgon ska vi kolla på den här lägenheten. Den ser väldigt fin ut, men mkt pengar och hög avgift *puh* det är svårt det där, ngn som vill tipsa och komma med goda råd, får ni gärna det:).


Idag har jag shoppat. Hittade en super fin kofta på Vero Moda. En kofta som liknar Busnellkoftorna. Igår köpte jag nya ballerinaskor. Svarta vanliga, men den här gången i skinn för endast 299kr på Deichman så det är toppen, bra pris:).

Nähä nu ska jag se vad jag ska hitta på resten av kvällen. Tyvärr verkar det inte som om det är Gossip Girl ikväll *ahhh*. Sen är det dags att ladda för ännu en jobbevecka, dock en kort sådan, för vi slutar kl 12.00 på torsdag då det är röd dag på fredag. Sen därefter blir det en liten tripp till Ullared *wihi*....


Shoppingalen

Från att inte har handlat ngt på väldigt länge har jag nog gått och blivit lite shoppinggalen igen, men det kan jag väl unna mig?!

Jag har bla handlat
  
Kjol endat 99kr, ser ut att vara en perfekt sommarkjol man kan ha på jobbet. Beställde den i vit och ljusrosa. Shorts från garden collection 199kr.

En helt underbar klänning som jag har spanat på ett tag, men tyckt de va för dyr. Nu var den på rea för 149kr. Köpte den både istrl 36 och 38, så den storleken som blir över kanske ngt är sugen på att ha, annars skickar jag tillbaka den?!


Från Garde Collection har jag köpt klänningarna till höger och vänster (inte den i mitten). Så nu hoppas jag att allt passar mig. Kan knappt bärga mig till mitten av april då det ska dimpa ner hos mig *wihi*, sen får vi se hur mkt jag väljer att behålla:)

bilder från www.steffi.se och www.hm.com & www.caroline.feber.se

Nu är det dags att skriva pass, väcka sambon, sen ska jag iväg och simma en sväng, ska bli skönt (förhoppningsvis). Sen är det bara att åka hem, käka sen är det dags för ett klipp i håret, det ska bli helt underbart, som det är nu kan jag inte se ut pga luggen.....

Ha en underbar lördag.


Invigning

Imorgon ska jag inviga min trenchcoat, tycker det är dags för våren nu, så underbart och härligt är det.

Och vet ni vad, jag hann beställa från garden collection från H&M. Jag fick tag i den röda klänningen och beställde den faktiskt i vit oxå (Emelie du e kanske sugen strl 38?), sedan blev det en annan klänning, hårband, sandaler, två kjolar, ett par shorts- ja allt är inte från Garden collection. Så nu hoppas vi att de e snyggt och att klänningen inte blir för stor....



Trött

Varför? Den här veckan har jag varit så in i bombens trött, förstår inte varför. Jag orkar ingenting och ont i huvudet har jag om kvällarna. Har kanske tråkigt för man vill att ngt roligt ska hända?

Nu sk jag göra mig iordning för sängen sen ska jag kolla Glamourama och hoppas jag kan hålla mig vaken till grey´s mkt tveksamt

Solglasögon

Nu när det börjar bli vår/sommar måste jag ha solglasögon med styrka. Jag kan inte gå en hel dag utan min vanliga glasögon så detta är ngt jag måste inhandla. Sitter och kikar lite på internet, då man kan hitta billiga glasögon och sen lägga till med mörka glas. Än så länge har jag hittat dessa




från
www.favvoptic.se

Jag tror de kan bli riktigt snygga som solglasögon. Jag ska dock vänta lite och se om smarteyes kommer ha samma kampanj som de hade förra året, för då ska jag först kolla där, deras glasögon e oxå väldigt snygga.


Usch sitter här hemma och är allmän sliten och trött. Orkar inte ens bege mig ut på en promenad och inte bege mig ut för att åka och handla oxå e de så fint väder ute. Jag hoppas bara att vi inte håller på att bli sjuka......

Shoppingtur

Igår blev det lite shopping när vi var i stan. Tänkte jag skulle unna mig det nu när jag varit så duktig. Det blev nya leggings och en tröja på Gina, sedan blev det en svart kort jacka på H&M och en tunika på Gina (Familia) för fyndpriset 49kr. I fredags inhandlade jag en ny kavaj från H&M. Meningen var att jag skulle ladda upp bilder, men så glömde jag kameran i Munka igår så det lär inte bli på ett tag så antaligen aldrig *hahahha*.

Fint väder idag, men jag är så trött, så jag får se vad jag orkar, helt slut är jag konstigt nog, men men.. Ska iallfall åka och handla och sedan tvätta *suck*.

Härligt!

har nyss varit ute på en promenad på cirka 30 min och gud vilket härligt väder det är. Ingen simning idag för badet är stängt så jag fick kompromissa. Solen skiner och allt är bara bra. Ska in i duschen sen ska jag dra med mig sambon ner på stan så länge solen är framme, man måste passa på:)

Åhh sommar, ge mig sommar och sol

Åhh så sugen på att det ska bli fint väder så man kan gå barbent. Så sugen på en rejäl shoppingrunda, men får hejda mig lite, bara ngn vecka till, sen så. Såååå sugen på att åka till Ullared, får se till att planera in det snart, de e ju bara att åka. Skärtorsdag? Tror ni det är en bra dag?

Och jag är så sugen på den här klänningen/tunikan

Lindex Shop Online - Tunika
299kr från Lindex

Ny kjol

Igår när jag var i Ä-holm sprang jag på den här kjolen. Läcker till sommaren med solbrända ben (ja förhoppningsvis), endast 65kr!!


Härliga sköna lördag

Solen skiner och jag är vaken med tuppen idag. Vaknade vid halv åtta då ungen ovanför höll på att rulla en boll *suck*, hoppas vi flyttar snart *suck*. Härligt härligt väder idag ser det ut att vara, men kallt tydligen -5 grader så man får klä på sig ordentligt.

Idag ska jag simma sen ska jag bege mig till Ä-holm för att träffa A, luncha och gå på stan och mysa, allt för längesedan. Hoppas vädret håller i sig för då kan vi säkert gå en liten runda vid ån oxå, så underbart e det där. Och är det fint väder imrg kan man gå en lång runda i underbara HBG.

om två veckor är det dags för klippning av håret. Längtar ngt enormt ska se till att vi gör ngt drastiskt, ja om frisören vill det. Funderar fortfarande på ngn cool kort frisyr.

Nu frukost sedan är det snart dags att starta dagen. Hej och hå ha en underbar lördag