Hooked

Nu har jag börjat läsa tredje boken och jag är hooked, hade önskat jag var ledig imorgon igen så jag kunde läst ut den. Har haft full upp de två dagarna jag varit ledig så jag har inte börjat förrän ikväll. KÄnns som det blir en sen kväll och jag som ska jobba imorgon.............

Nä har inte tid att sitta här, måste läsa...

Sugen

Ibland eller ja ganska så ofta kommer suget att köpa en lägenhet. Denna tycker jag är helt underbar till ett bra pris. Sen har vi ju ja ni lär bli förälskade men sen har vi denna som är perfekt och mysig, men alldeles för dyr. Tänk om man hade haft de pengarna då hade man inte tvekat, eller? Kanske iofs hittat ngn annan men ack så fin den är.

NU är det snart Grey´s lika spännande som vanligt....

Ledig

Ännu en dag med trist väder, men idag gör det absolut ingenting. Planerna är att simma idag, blev ju som sagt inget igår då jag mådde dålig. Sen ska jag ligga i soffan hela dagen och läsa den sista boken i Stieg Larsson triologin, köpte den igår på bokrea och jag längtar tills jag kommer hem. Kanske åker jag och storhandlar oxå, får se hur mkt klockan blir och så annars gör vi det imorgon istället. Och imorgon ska jag äntligen klippa mig, ska bli så skönt. Klippa mig på ett annat ställe men så får de bli nu ett tag, men sen ska jag återigen tillbaka till min frisör. Färgen fixar jag själv tror jag, blir svart, vad sägs om det?

Nähä sov länge idag viket iofs var väldigt skönt, men jag kanske ska äta frukost nu så jag kan komma iväg till träningen någon gång, blir cykeln idag *puh*....


Ser idag..

..verkligen fram emot den kommande semestern i sommar. Sitter här och drömmer mig bort när regnet fortsätter ösa ner där ute.....Tänk er sol och värme i två veckor och lite shoppande:) helt underbart skall det bli.

Mår fortfarande inte helt oki, vet inte alls varför. Har undvikit det jag tror att jag inte klarar av att äta pga magen, men detta känns så konstigt. Kan man få en liten maginfluensa som inte bryter ut? Känns sådär att åka till jobb, men samtidigt är jag inte så sjuk så jag kan stanna hemma det är det som är problemet. Hade jag verkligen varit sjuk hade jag inte haft ngt val, men gå till jobb och må lite dåligt är sådär. Men jag ska iallafall köra iväg lite tidigare så jag äter på jobb innan jag börjar dvs om jag får ngt i mig.  Hoppas bara att jag kommer må bättre snart..

What to wear?

Jeans? Sen då?


Tråkiga tisdag

Usch vilket tråkigt väder det är ute idag, regnet det bara öser ner. Skulle egentligen vara på väg till träningen nu, men jag känner mig inte helt hundra idag så jag får väl vänta tills imorgon. Vill idag men ahh usch jag får sån ångest när jag inte sticker dit nu när jag har kommit igång, men jag mådde så här i lördags och söndag med och det var ingen hit vill jag lova. + Att jag ska iväg och jobba senare så då är de väl bra om man är frisk eller?

Idag startar bokrean och jag ska köpa en bok så jag kan läsa imorgon va evigheter sedan jag läste känns de som...

När jag städade i källaren förra veckan så hittade jag en äkta palestinasjal som sambon köpte när vi var i Egypten så de slängde jag på mig i  lördags med detta

37887-794
kofta H&M linne MQ, jeans Ullared, skor Bianco

Nä nu ska jag slänga mig på soffan....

Mina tankar....

....Går till en underbar vän.....


Kl: 22.00 igår

Ringde det i hemtelefonen. Sambon min säger att det är till mig, jag ser att det är numret hem till mamma och pappa och blir genast orolig, för vad vill de så sent? När jag säger Hej! hör jag inget, men sen säger jag Hej igen och då hör jag en glad liten flicka som säger Heeej i andra ändan av luren. Är det I frågar jag och hon svarar Jaa. Glad blev jag för tänk att få ett sådant samtal så sent på kvällen när ens dag inte varit hundra, det förgyllde min dag lite extra. Fick prata lite med henne i telefonen och det är så roligt, för hon bara pratar mer och mer hela tiden. Sen säger de i Munka att det var I själv som ville ringa till mig. Hon hade tydligen sagt Ia! Ringa! hhehe undra om det stämmer eller om de bara drar en vit liten lögn för mig... När hon skulle lägga på sa vi hejdå sen säger hon Puss puss!! Åhh är det inte för härligt.

Idag fick jag träffa henne en snabbis på Väla, mamma och P skulle dit så de ringde mig och självklart mötte jag upp dem, hade inget speciellt för mig ändå. Det är så härligt när man får en puss och sen en rejäl bamsekram=). Tänk när E ringer till mig för att prata hihih:)

Imorgon är det återigen dags att komma tillbaka till verkligheten med jobb och allt vad det innebär. Men jag ser faktiskt fram emot det. Har haft fyra dagars ledighet som jag har utnyttjat till fullo, så de skall bara bli skönt att få jobba lite. Ska förhoppningsvis bli skoj att se allt nytt vi fått eller?!!!

Nu funderar jag på att gå till Hemköp och köpa lite nötter..... Hade varit gott, bara några.. eller?

Hemmet

Nu så har vi satt upp gardinerna på väggen så här ser det ut



Lampan som ni ser på bilen är helt ny och kommer från Ullared
37887-793


har varit en snabbis på väla idag och ett par nya skor fick följa med mig hem. 100kr!!! det är ju faktiskt löjligt billigt


Oj, det blev en kort och snabb bloggning, iallafall just nu....


Steget före....

Ett tag nu har jag sagt att jag skulle vilja ha svarta fransgardiner. Meningen med dessa skulle vara att sätta dem på en av väggarna i vardagsrummet. Igår när jag var på Ullared hittade jag fransgardiner och slog till direkt. Senare på kvällen när jag för första gången såg ett helt avsnitt av Gossip girls insåg jag att JAG var steget före eller ja efter, det beror på hur man ser på det. Om ni spanar in detta klippet på You tube så ser ni väggen med fransar, ni får kolla snabbt. Visst är det läckert? Hahaha jag tyckte det var roligt- att min idé inte var så dum!

Så nu ska jag fortsätta sätta upp garinderna med häftmassa, ja så länge. Tänkte först se hur det ser ut innan jag spikar en massa. Sen får jag ha hjälpt av Sambon. Jag som är en kortis når inte så högt upp som jag vill ha dem, så då behövs det lite hjälp.  

Ps. Simmade idag på förmiddgen och det gick super bra, kändes allt skönt. Nu är jag trött och orkar egentligen ingenting, tur man är ledig imorgon igen då får vi se till att hitta på ngt.Ds

Ps 2. Förresten en av mina bästa vänner har förlovat sig ett STORT GRATTIS till henne och fästmannen hihih=) Ds.


Penna och papper tack!

Igår innan jag skulle åka och träna kände jag i fickorna på min jacka. Där låg en penna och massa annat skit och jag tänkte vad ska jag med det till, så jag la av pennan, men samtidigt tänkte jag, nu kommer jag säker behöva den. Sanna mina ord det skulle verkligen ha behövts. När jag var färdig med träningen och skulle hoppa in i bilen kom jag knappt in, det var så trångt. Den j*vla idioten volvo ägaren hade ställt sig så snett så jag fick snirkla mig in på förarsidan, det var nästan så att jag fick hoppa in på passagerarsidan för att komma in i bilen. När jag väl kommit in och satt mig i bilen tänkte jag nu ska jag skriva en lapp till idioten, men så hade jag självklart ingen penna!!! jag begriper inte det att man ska städa ur väskor, jackor mm. när man väl gör det, det är då de sakerna behövs, och jag stör mig fortfarande för volvo ägaren skulle fått veta.......


Idag har vi varit i Ullared hela dagen lång, ingen stress ingenting och skönt har det varit. Shoppade för alldeles för mkt pengar dock egentligen ingenting. Bara sådanna där saker man bheöver som schampoo, tvål, spray, deo osv osv. Köpte dock ett par jeans oxå för 129kr!!! och fransgardiner. Håller på att fundera på hur jag ska ha gardinerna, har nämligen funderat på att jag ska ha dem på väggen, vi får hoppas de blir snyggt...

Jaja de va allt för mig för idag, är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen...(gick upp 04.30).

Hoppas er dag varit bra

Tidig morgon..igen!!

Fast nu är det värre imorgon ska jag gå upp klockan 04.30 för att vara i Ä-holm kl 06.00 sen bär det av till shoppingparadiset hihih ska bli så skoj, jag, mamma och A.

Så nu antar jag att det är dax för mig att gå och lägga mig blir ju som sagt en tidig morgon och en lång dag.

Godnatt


 


Gammal lägenhet?

Man börjar undra hur det står till med standarden på lägenheten egentligen. Imorse gick ju duschen sönder men den är fixad nu och vi fick helt nytt munstycke, vilket är bra för det var gammalt och slitet. Sen kände fastighetsskötaren på kranarna i badrummet och han sa att det var på väg att gå sönder, så nu får vi nog ringa och beställa en tid då de fixar allt sådant så vi inte väntar tills det går sönder. Så standarden kanske borde ifrågasättas?

Nu när våra bästa år slutar, skall jag gå ner till källaren och städa lite, eller kanske det är bättre om jag tar upp det hit, tråkigt att sitta där helt själv ju.....

jajajaja

Ps. Upprörd blev jag igår när jag kollade på en ny serie på tv6. Den handlade om en spion som blev "black listed" och hans "nya" liv i Miami. Halva av tiden filmades det tjejer i bikini, tjejjers rumpor, bröst, osv osv och det hade absolut ingenting att göra med serien. Då undrar man om det är detta som krävs för att serien skall gå bra, men är det inte så att de säger att tv6 är "killarnas kanal". Inte så konstigt de kör sådana serier då, men detta var extremt, spana in serien den går på söndagar klockan 21. För övrigt var den inte så speciellt bra heller. Ds.

Tidig morgon!!!

Idag trodde inte jag att jag skulle vara pigg och vaken strax efter åtta, nej idag skulle jag ju sova lääääänge, så jag kunde förbereda mig inför imorgon när jag ska upp halv fem på morgonen. Så blev det ju som sagt inte. Det är konstigt det där att man ibland vaknar jätte tidigt och är hur pigg som helst medan nästa dag kan  vakna vid samma tid (och man lagt sig ungefär samtidigt) och vara hur trött som helst, så man bara vill dra täcket över huvudet och ligga där för all evighet. Men nu sitter jag här!!!

Idag kommer fastighetsskötarna till oss, tydligen hade duschen gått sönder imorse när sambon duschade och vattnet sprutade i hela badrummet. Så jag fick ringa och snabba som de é kommer de redan idag vilket är tur, hur ska man annars kunna göra sig iordning imorgon bitti?

Snart frukost sen har jag fullt upp hela dagen (är iallafall mina planer men vem vet, vem vet?)

Helgen slut...

... men det är nu min ledighet börjar. Har några dagars ledigt som jag ska bara njuta av och se till att få lite saker gjorda. Tisdag är som sagt planerad då det är Ullared som gäller, ser fram emot det och hoppas jag hittar en hel del saker som jag vill ha, har nämligen lite planer för en vägg här hemma:)...

Bra start på dagen!!!

Redan igår hade jag planerat att ta en promenad nu på morgonen innan frukost och innan jag skulle iväg till jobb. Dock imorse när jag vaknade ville jag bara ligga kvar i sängen, men så funderade jag på vad mkt det gör med en promenad på morgon kvisten och hur mkt piggare man blir. Så upp steg jag ur sängen tog på mig mina träningskläder och begav mig ut på en 40 minuters promenad. Blev en tur ner till havet, och som ni vet älskar jag havet och det var så vackert så här på morgonen. Solen lyste och kallt och härligt var det. När jag kom hem höll jag på att frysa ihjäl så jag stod i duschen väldigt väldigt länge för jag behövde lite värme. Känner dock nu att jag har lite ont i mina ben, är inte så vältränad längre *hahahha*.

Ska iväg till jobb senare och jobba i dagarna tre. Sen nästa vecka är jag nästan ledig hela veckan, ska bli skönt för det är sportlov och då är det många som är lediga som man kan umgås med. På tisdagen ska jag, mamma och A på utflykt till Ullared, får se om vi kan fynda något skoj.

Hoppas ni får en bra helg och en helt underbar dag i det underbara vädret, passa på när solen skiner, det är härligt!!!


Nice!!!

som många av er säkert vet så har jag en förkärlek till vackra kreationer/kläder. och här lyckas verkligen Sarah Michelle Geller med sitt val av kläder

image787
image788
bild från
www.popsugar.com

Går åt rätt håll?

Kanske det börjar gå åt rätt håll nu, får hålla igång detta nu så klarar jag nog det till juli=). Hittade ett kort på mig och A som jag ska sätta upp på kylskåpet, då kanske det hindrar en från att gå där och äta hela tiden hihih. Ja jag får säga att vi var väldigt smala på det kortet, men kanske inte så konstigt då vi tränade som mest vid den tiden (A kommer du ihåg kortet när vi står på trampolinen på träningslägret på Lanzarote?).

Nu sitter jag här och framför  tv:n. Är ju våra bästa år på tv och det kan man verkligen inte missa det måste ses hihihi. Simningen gick bra, väldigt bra kände skönt att simma idag, dock känner jag mig lite mör i mina axlar men oftast är det ju dem som tar stryk när jag tränar.

Alla hjärtans dag

Idag är det enligt "tradition" den dag då man skall uppmärksamma kärleken lite extra och kanske köpa present? Vi ska inte fira alla hjärtans dag på något speciellt sätt, vi ska bara lyxa till det med en extra god middag ikväll, lagom och bra.

Är ledig idag oxå och det är helt underbart väder ute. Vet inte vad jag ska göra för jag vill ju inte sitta här hemma och uggla jag vill vara ute, ingen som har lust med en fika? (tyvärr är det ju ingen som är ledig). Först och främst ska jag nu göra mig iordning för att cykla ner och simma, eller ja kanske ta bilen? Vet inte riktigt, är kallt ute och jobbigt att cykla hem, upp för backarna. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, kanske går jag ner en tur till stan för mig själv och går lite i Norra Hamnen, det är alltid mysigt, även om man är själv. Vi får se när sambon kommer hem och hur mkt tid han har till mig då, han bara pluggar hela tiden....

Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag

hej svejs

Inte på topp!

då är det onsdag igen och veckan är snart slut, och här sitter jag ännu en gång.

Igår steg jag upp för att gå till jobbet, fast igår var inte en dag som vanligt utan igår var jag på Väla och jobbade. Kändes lite konstigt för man "känner" inte butiken och man har inte alls bra koll på var saker hänger osv. Men det gick bra. Var ganska så mkt folk. Stod man i kassan så hamnade man där, men de gjorde mig ingenting, inga kunder ville ändå ha hjälp, tyvärr men det är ju så när det är rea och speciellt halva halva, då handlar folk som galningar. Jag funderar faktiskt på om jag ska åka ut dit imorgon igen och prova lite jeans. Väla har ju lite annorlunda saker än vad vi har. I vår ska det ju vara färg glada jeans och de hade gröna samt röda jeans som var riktigt snygga för 75kr resp 125kr tror jag det var och billigare än så kan det ju faktiskt inte bli.

Idag vaknade jag av att jag kände mig lite dålig. Men med lite mat i magen blev allt bra. Jag funderade en stund på om jag hade blivit smittad av en kollega på jobb som fick gå hem igår för han inte mådde bra, ´men än så länge har jag hållt mig borta från det, hoppas det fortsätter så.

Meningen var då att jag skulle simmat imorse men då jag inte kände mig kry hoppade jag det och ändrade på mitt schema så jag gör det imorgon istället, det blir nog bättre. Så idag ska det bli en promenad och att städa står även det på schemat.

Känner mig lite mör i kroppen men de va väl för att man jobbade på nytt ställe och sedan när jag kom hem så läste jag igenom sambons arbete och hjälpte honom med det.

Nähä om jag nu ska få ngt vettigt gjort idag är det väl lika bra att börja så jag kan slappa resten av dagen.


Måndag kväll

Varit på jobb idag i några timmar och allt gick bra som vanligt. Hade lite folk men inte så jätte mkt, men de handlade iallafall ,men det är ju för att vi börjat med halva reapriset så nu kan man verkligen fynda, så skynda fynda gott folk....

Imorgon skall jag faktiskt jobba på Väla, ska bli skoj. Första gången, men det skall väl vara en första gång för allt? (ja allt bra iallafall=). Kommer kännas konstigt att vara i en annan butik, för man "känner inte" den butiken, men jag tror nog det ska gå bra, kanske kommer  vara lite förvirrad när jag ska hjälpa kunde, för man vet inte riktigt vad kläderna hänger i butiken, men sådant ordnar sig.

Nu ska jag faktiskt gå och göra mig iordning för sängen sen ska jag kolla på dokumentärfilmen som går på kanal 5 om prostitution.

Hoppas ni har haft en bra dag

Kasssst!!!

Kasssst på tv, det bästa just nu är Singing Bee!!!!  Funderar på att gå och lägga mig känner mig lite trött så här efter en eftermiddag med skoj och bus. Som jag har lekt idag. Åhh lilla I ville följa med mig och S hem, så söt. Och lille E kröp på som sören på golvet, men han var mammig och pappig idag, är i den perioden nu, men jag fick krypa lite med honom på golvet iallafall=)...

Simmade i förmiddags innan vi åkte på kalas, var faktiskt ganska så skönt, men jag simmar inte så länge och orkar inte så mkt blir helt slut i armarna, men jag ska se till att axelrera upp tempot och längden på passen nu, måste ju vara redo till den 1 juli=)+ 9 augusti=)

Nähä om jag ska gå och borsta tänderna. Jag har blivit förvisad till sovrummet ikväll, sambon kollar fotboll och tyvärr är det inget jag vill kolla på, önskar ibland att man hade varit mer intresserad, men de e faktiskt riktigt tråkigt....

BONSOIR


 


Skandal!!

Det är vad jag säger om gårdagens melodifestival. Hur i sören kan Christer Sjögren komma vidare och direkt till final, kan någon säga det till mig? Är det alla kvinnor i 45-60 års åldern som bara älskar honom för att han e han, inte för att låten är bra? Blir så frustrerad och Suzzie Tapper, hur bra va hennes låt, nä inte särskild. Jag trodde lätt att Velvet skulle gå vidare men tyvärr blev det inte så, inte ens till andra chansen, och detta är skandal, hennes låt var ju den enda som var ngt. Jaja vi får väl se hur det blir nästa lördag, blir det lika stor skandal då, ja då är det dags att sluta kolla på skitet.......

Nu ska jag snart käka frukost, sen är det dags för mig att ta mig ner till simningen. Tänkte var duktig och simma lite innan vi ska iväg på kalas idag. Kan ju lika gärna röra på mig som att sitta här hemma och uggla framför datorn eller i soffan och ska vi äta god mat och tårta idag är det väl lika bra att man har rört lite på sig så att man kan äta lite mer=). Ska träffa hela min underbara familj idag och som sagt de ska bli så roligt..

Nähä nu ringde frukosten dags att bege sig. Hoppas ni får en bra slappe söndag

hej svejs

Känns bra!

Har idag hittat en ny sida på nätet där man kan registrera sig som ung akademiker för att komma ut på arbetsmarknaden och söka jobb. Har idag sökt två stycken jobb vilket känns skönt, var längesedan jag gjorde det.

Idag har varit en bra dag, har umgåtts med E och fikat lite grann, mkt mysigt är faktiskt inte så ofta jag gör det kanske ska bli ändring på det nu?

Sen har jag hittat en sak till dig Anna, du måste gå in på ellos hemsida och kolla på möbler och ett bord kunde tyvärr inte länka till sidan men det är ett sådant jag vet att ni ville ha fast mkt billigare
Zooma
bild från www.ellos.se

Nu ska jag ta och stryka mig det jag ska ha på mig imorgon, har inte riktigt bestämt mig för vad ännu bara.

Imorgon är det fredag och sen är det helg och jag är ledig!! wihi, händer många skojigheter till helgen:)

Godnatt

Tala om klyftor!!!

Jag är inte för ett samhälle där klyftorna blir större och segretionen minskar, men tydligen är det vad den nya regeringen vill. Läs detta  och avgör själva vad ni tycker? Är det oki att de som redan har pengar och bor i de "bra" områdena, ska fortsätta ha "ensamrätt" om dessa "bra" område? Jag blir mer och mer chockad ju mer man läser om förändringarna i samhället, när ska det ta slut, när ska politiken vara för oss vanliga människor? Vad vill de, att de rika ska ha det ännu bättre och de mindre rika få det sämre och de som inte har så mkt pengar få det sämre än sämst? Är inte syftet att öka segretionen, men detta är ett steg tillbaka att minska segretionen, detta är att skapa ett klassamhälle av dess like och det är helt fruktansvärt, jag bli så frustrerad, vad tänker man? Eller ja vad tänkte man på när man röstade på nya alliansen överhuvudtaget? Jag ska erkänna att mkt de lovat att de skulle göra de har de verkligen gjort så det är bra, mkt bra, men jag tror inte folket visste exakt vilka konsekvenser de skulle få och vad man egentligen röstade på, nä nu räcker det!!!!

Det har blivit mycket åsikter på sistonde, men jag kan inte hjälpa det, jag vill stå för min sak och när jag bil upprörd då vill jag tala om det för hela världen, för detta är fel, det är inte rätt någonstans. Jag vill skrika till politikerna att nu får de lägga av, det räcker nu.


Ja, det räcker faktiskt nu





 


*snark*

Imorgon kanske jag köper mig ett chokladfondue set, visst låter det gott?

*snark*


*snark*

Imorgon kanske jag köper mig ett chokladfondue set, visst låter det gott?

*snark*