Ibland undrar man

Idag har jag varit på stranden och göttat mig, fast jag kan lova det har inte varit skönt hela tiden då det varit ganska mkt moln ett tag och då blåste det kallt *brrr*... Fick åka hem vid halv fyra tiden då jag skulle jobba. Väl inne på jobb "möts" jag av skit..... För att förklara så är badet bara öppet om fredagar och lördagar och nu på sommaren har städerskorna som är anställda av skolan gått på semester så de som är där om veckodagarna skall städa efter sig, tyvärr sker inte detta. På veckorna har en simskola sommarsimskola och jag har skrivit en lapp med ex antal punkter som beskriver precis vad de ska städa. Vid första anblicken i omklädningsrummen ser det ganska OK ut, men dock inte i duschrummen. Så jag börjar städa och när jag sopat omklädningsrummet så har jag sopat ihop en stor hög med skit, arg blir jag. Tror man att man hinner städa allt det på 45 min tror inte det nä. Grejjen är att simskolorna måste städa efter sig och där är rent och snyggt när vi kommer om fredagar, för annars är det skitigt när gästerna kommer+ att vi inte ska städa deras skit. Gud vad förbannad jag är på dem. HAde inte städat varken på damernas eller herrarnas eller i foajén. De tog väl bara det värsta det man "såg". Jag tänkte att när jag ändå är på G och städar (och det var en i simhallen) så spolade jag hallen för att se om de hade spolat där, men NEJ det hade dem inte, ahhh, det var så äckligt och skitigt, och tänk er komma till detta när man förväntar sig att det ska vara rent och snyggt. Tyvärr så jobbar jag inte imorgon så jag kan inte säga till dem, men A som jag jobbar med ska säga till dem på skarpen. Sköter de inte sig har de inget där att göra så enkelt är det..

Annars har det inte hänt så mkt idag.... Sitter här och funderar på vad jag ska packa ner till GBG imrg. Har en tendens att packa med mig alldeles för mkt kläder hur kort tid jag än ska vara på ett ställe. Men jag or jag har koll på det. Har tänkt mig (i klädesväg)
Shorts+linne att köra bil i
Shorts+linne att byta om till när vi ska gå i GBG
Nytt linne kanske efter konserten om vi ska ut eller ngt
Jeans (man vet ju aldrig hur vädret blir)
Tjock tröja+ skinnjacka?!

Känns detta för mkt? Hmm jag vet inte, men jag tycker inte alls om att känna att visst ja det skulle jag vilja ha istället. MEn vem vet, saknar man ngt kan man alltid shoppa det...

Det är rätt många av våra kompisar här nere som ska till GBG imorgon o se konserten, så vi kommer antagligen möta upp dem i GBG iallafall två av dem (m sällskap)...

Ska upp kl 0645 imrg. Måset ju packa. Just nu har jag bara lagt fram det jag tänkt ha med mig i klädesväg och vilken väska jag ska ha med mig för att få plats med allt. Vi får väl snacka om hur vi ska göra efter konserten om vi ska hem till lägenheten eller om vi ska direkt från konserten till ngt ställe (det kan ju bli ganska svettigt att stå i den folkmassan). I vilket fall som helst ska det bli skit skoj, verkligen...

Ska väl sitta och fundera på mer vad jag ska ha med mig och vilken väska jag ska packa i. Sen hoppas jag att vi åker hem lite tidigt på söndag så man kan åka till stranden, för det vill jag jätte gärna...

Hoppas ni haft en trevlig kväll, godnatt

Off we go!

Nu ska snart jag och mamma köra iväg till stranden. Vi ska först in om affären och sen inom en stan för att byta min salladsskål, sen är det stranden hela dagen som gäller och sen börjar jag jobbar runt 16-tiden.

Ha det gött i värmen, det ska jag ha=)

Dagens sysselsättning

Idag har varit en otrolig bra dag. Som jag tidigare berättat åkte jag och S och köpte biljett till Robbie WIlliams, sedan var det meningen att vi skulle till stranden men då det inte blev ngn sol åkte vi in till HBG och åt lunch med Emelie och Freddy som har kommit hem igen och det var så roligt och trevligt. Skoj att de är hemma igen och man kan umgås. Satt och funderade på hur mkt lättare det hade varit att umgås om vi hade bott i HBG, hoppas vi får lägenhet snart som vi kan ha råd med, då det verkar som om jag kommer fortsätta plugga till hösten om jag nu får praktikplats. Lät lite lovande när jag pratade med kommunen, men de har inte hört av sig, som de skulle idag så jag får väl ringa på måndag och se om de är tillbaka, men vem vet då kanske den personen jag söker har semester? Det är ju svårt så här i semestertider. Det var ngn kvinna som ringde och sökte en Cecilia två gånger här idag men då var jag inte hemma och här är ju ingen som heter Cecilia, kan man verkligen höra så fel på Cecilia och Sofia? Kanske jag borde ringa imorgon igen och kolla läget, kanske lika bra..

Imorgon ska jag jobba och förhoppningsvis ska jag till stranden om vädret tillåter det. Sen på lördag åker vi till GBG ska bli skoj..

SKa snart lägga mig. Kollar på A beautiful mind på femman, är inte så koncentrerad på filmen, men den är bra det jag har sett och man skulle nog koncentrerat sig mer..

GODNATT

Tråkigt väder!

Idag hade jag och S planerat att åka till stranden, men det är ingen sol ute!! Så himla tråkigt.. Dock verkar det som om det skulle kunna börja spricka upp lite, men det kan iofs lika fort regna... Det är så tråkigt att det inte blir sol då jag kommr missa både lördagens och söndagens soldag eftersom vi ska till GBG. Ni förstår att jag är solfrälsare nr 1 och missar jag solen en dag kan jag känna lite småpanik, så jag antar att jag måste lära mig att ta hand om det problemet. Ska iallafall bli skoj att åka till GBG. Det är många av våra vänner som ska dit och ska sova där så de tska bli skoj..

Nu sitter jag bara och fördriver tiden och har tråkigt medan S pratar i telefon.......

Ikväll blir det träning, vill inte, men jag måste.




Rea

I förmiddags efter jag hade skickat iväg min komplettering på min uppsats gjorde jag mig iordning för att jag och mamma skulle bege oss till Väla och Ä-holm och byta mina examenspresenter och "lulla" lite.. Turen innebar att jag köpte två linnen inne på H&M som var likadana fast i två olika färger. Båda skulle kostat 400kr tillsammans men blev 120 kr då det var rea. Glad va jag att jag hittade dem då jag har ett sådant linne från förra året och jag bara älskar det.
Sedan köpte jag ett par helt underbar skor från Vagabond:

Reafynd

Har kollat på dessa skorna rätt så länge och nu var det tag 2 betala för 1 på Scorett så jag och mamma köpte varsitt par och priset på skorna blev då 300 =), så glad blev jag. Funderar på att ha de med mig i GBG ihelgen, men jag vill ju inte stå på en konsert med dessa så de blir helt söndriga och skitiga, så jag får se, men jag kan ju ha dem under dagen och sen stoppa ner dem i väskan...

Vi kom hem kl 1830 idag så vi har varit borta hela dagen, har bara hunnit äta och nu ska jag iväg igen. Ska åka till S och sen imorgon ska vi till stranden *förhopppningsvis* oxå ska vi köpa och hämta en Robbie Williams biljett..

Nu får jag väl packa min lilla väska jag brukar ha med mig till Sebbe. Det svåra är nu när det är växlande väder vet man inte vad man ska ha på sig så man får packa hela garderoben. Blir det inte fint imorgon ska vi kanske träffa Emelie och Freddy som kom hem från sin resa idag (varit borta ett halvår) och blir det fint kanske vi ska träffa dom på stranden.

Ha det gott

Göteborg?

Ihelgen ska vi till Göteborg, förhoppningsvis. Vi har fixat 3st biljetter genom blocket till Robbie Williams för 500kr/st än så länge, så nu behöver vi bara en biljett till (vi är 4 st jag och S, och Stina och Lasse). SKa bli skojigt. Måste be mig ledig imorgon så jag hoppas att det är ok för chefen att jag inte jobbar på lördag, men iofs brukar han inte vara sådan, så vi får hoppas på det bästa.
Vi har lånat en lägenhet av en L:S kompis, dock bara en etta men vad gör det. Så lördagen spenderar vi i GBG och går runder och shoppar lite! Sen söndagen (beroende påväder tror jag) gör vi det vi inte hann och kanske sticker inom Liseberg en tur, ska bli mysigt...

Idag har jag skrivit färdig mitt arbete, eller jag ska bara läsa igenom det en sista gång sen ska jag skicka iväg det. Imorgon ska jag och mamma byta mina muggar och salladskål, vi hann inte det idag, vi kommer antagligen åka till Väla då om det inte är fint väder för då ska vi ligga och lata oss på stranden.

Nähä nu ska jag fortsätta umgås med pojken, fast han kollar bara på fotboll. Vi kollade nyss på den svenska filmen den utvalde och den var hur bra som helst, den rekomenderar jag verkligen..

Godnatt och sovgott


Mitt underbara Dorothy Perkins fynd

Som jag nämnde för veckan (eller  var det förra igen) så vann jag en auktion på ett par svarta peep-toes på ebay. Igår fick jag dem i brevlådan och de ser ut så här:



De kostade bara 110kr med frakt, annars kostade skorna bara ca 14 kr! Löjligt billigt, men i med de var så billiga gjorde det inte så mkt att frakten var så dyr, annars brukar jag inte acceptera så dyr frakt. Skorna är iallafall helt underbara och såå snygga skor kan man inte få någonstans i Sverige för det priset..

Kollar lite på Oprah, vilket jag aldrig gör annars, men idag handlar det nog om designers, Marc Jacobs var där nyss innan reklamen, så jag ska ta och lägga mig i sängen och fortsätta titta på det.


Jag älskar ebay

Bilder från cykelturen

Här kommer lite bilder från den lååånga cykelturen igår:



Bild 1. Klockan är 1020 och vi beger oss mot Knäred
Bild 2: Nu har vi cyklat 1,5 mil och har en drickepaus
Bild 3: Klockan är nu 12.25 och vi har en paus i Hishult för att äta innan vi tar oss an den sista milen
Bild 4: FRAMME klockan är nu 13.50 och sammanlagt har vi haft ca 1h och 10min paus

Idag känner jag ingenting i mina ben, är lite trött men är inte så farligt som jag trodde det skulle vara. dock har jag ganska ont i mitt ben

Idag är det min C-uppsats som gäller, är snart färdig, mamma läser igenom det nu *skönt*. Sen hade jag tänkt mig att jagskulle till Väla och byta Filippa K muggar, men det hinner jag nog inte idag, jag ska börja träna redan kl 1800 idag (om jag orkar simma så mkt). Hade tänkt träffa S idag oxå, men hmm då får han komma hit ikväll ,men så ska han jobba imorgon, så det blir lite dåligt...
Jag får väl ta mig in till stan iallafall och byta min Höganäs keramik salladsskål till en annan färg som passar till min servis, vi får se vad jag hinner, annars kan jag alltid städa...



Destination Knäred (ca 4 mil om inte mer)

Idag har det varit en fruktansvärt jobbig dag, fy för. Mamma och min systers sambo hade bestämt att de skulle cykla till Knäred där min andra syster bor med sin familj. Jag hade inte bestämt mig utan bestämde mig imorse, 15 min innan vi skulle börja cykla (så vi blev lite sena). 1020 lämnade vi Munka-Ljungby och 13.50 va vi i Knäred, och då räknar vi bort 1h och ca 5-10 min paus (vattenpauser och matpaus). När vi hade cyklat ca 2 mil började jag få värsta mjölksyran i mina ben, men jag fortsatte vidare. Dock var de sista 1 ½ milen helt fruktansvärda och specielt den sista milen vi hade kvar efter vi hat matpaus, fy för säger jag bara. Det är ju inte så att jag cyklat ngt heller, och är man inte van så är det gansak jobbigt.. Iallafall så trodde jag att jag skulle ge upp, jag grät nästan när jag skulla ta mig upp för backarna som fanns och jag kan säga det fanns många och jobbiga backar, och har man då ont i benen så är det inte så lätt hur stor eller liten backen än är. När jag klev av cyklen vid huset i Knäred grät jag lite så jäkla ont jag hade, fy för säger jag bara. HAr aldrig haft så ont av att "träna" ngn gång och då har jag tränat mkt i mitt liv, men iofs inte alls på det sättet och de musklerna, det var de västa jag varit med om.. SÅ imorgon kan jag tänka mig att jag inte kommer kunna gå, men vi får väl se. OBS bilder från cykelturen kommer förhioppningsvis imorgon, jag orkar inte idag..

När jag kom hem låg mina skor från ebay i brevlådan och jag får säga det var värsta fyndet, skit snygga skor och sköna oxå- bilder kommer även på dessa imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova sen imorgon ska jag skriva det sista på uppsatsen innan jag lämnar in den, ska försöka hinna byta min salladsskål till en annan färg och byta muggar oxå, så jag har fullt upp imorgon (igen!)

Godnatt på er, hoppas ni har haft en bra dag, det har jag haft..

En solig och skön dag

Imorse när jag vaknade var det strålande sol. Jag var hos S och han skulle jobba så det var bara att köra in om city gross och köpa bular och sen hem och äta och sen til stranden. Va på stranden vid 11-tiden idag och åkte nog inte hem förrän vid 16-tiden, det var sååå himla skönt. Det blåste knappt på stranden och vädret va soligt, men inte stekande sol så det var härligt och hela familjen utom pappa och S va där. Efter ett tag kom S och L och hälsade på de va oxå på stranden, det va trevligt...

Imorgon ska mamma och min syster sambo cykla till Knäred, vilket är ca 4 mil lite mer. Jag funderar på om jag ska cykla med, men det beror på hur vädret är och så. Jag tror iofs inte att mitt knä klarar av det, men det får vi ju se... Sen kommer vi antagligen vara där hur länge som helst och cyklar vi tidigt, vill jag inte vara där hela dagen sen.

Ikväll har jag ganska tråkigt, ska snart göra mig iordning för sängen, sen ska jag fortsätta kolla på satc, just ni kollar jag på avsnittet där Aidan får reda på att Carrie varit otrogen med Big och Charlotte gifter sig, inget bra avsnitt alls.. Aidan som va sååå snäll...

Hoppas ni har haft en trevlig helg och midsommar

Midsommardag

Så nu var midsommar över, en lugn och stillsam sådan. Började med att jag körde till S på förmiddagen för att åka och handla och därefter var det midsommarfirande i "parken" i Hyllinge. Där spenderade vi några timmar och sedan var jag, S och L som gick hem och käkade nypotatis och sill (dock åt jag makrill istället), och så klart jordgubbar och gladd (för mig blev det glass med oboy istället för jag tycker inte om jordgubbar=()....

Idag kommer man väl bara slöa hela dagen tills det är dags för kalas kl 15 och sen 17 är det ju fotboll och det skall man se. Annars händer inget speciellt alls..

Nähä jag har varit och köpt bullar så nu väntar jag bara på att vi ska käka frukost, vissa som är segare än andra....

Trevlig dag

Midsommar!!

Idag är det midsommar, och jag ska alldeles strax köra iväg till S oxå ska vi åka och handla. det är dåligt väder här i Skåneland, tråkigt.. Och just nu har ja gpå mig jeans (får se om det kanske blir för varmt när jag går ut), och det är första gången på flera flera veckor jag har jeans på mig..

Nähä nu måste jag sticka så vi hinner det vi ska göra


Ha en trevlig midsommar!!


Louboutin kopior

Runt om i alla bloggar kan man läsa att asos har fått in  Louboutin  kopiorna. På Juliies blogg kan man läsa om detta samt att man skall akta sig för kopiorna. När jag vann dessa skor från ebay, var det "kopiorna". Från början var de inte de skorna som var på bilden, för det var en annan sula, men när de kom hem till mig var det med korksula istället. De så kallade dåliga kopiorna som nu är mina ser ut så här:


Själv tycker inte jag at det är ngt större fel på dessa skor, utan jag tycker att de är jätte fina (kostade 330 kr inkl frakt från USA och tog ca 3 veckor). Kanske inte så snygga när man bara ser dem på bild, men när man ser dem på ser de helt annorlunda ut. Dock efter mkt tvekande beställde jag i storlek US 9 och de är för stora, de klappar lite mkt. Tyckte det var svårt att veta vilken amerikansk storlek som motsvarade en svensk 39, och jag kan tänka mig att storlek 9 är 39,5 eller en svensk 40 (en liten). Jag vill självklart kunna använda dessa underbara skor och undrar därför om ngn vet var det finns bra sulor, eftersom de är för stora. Det är även så (som ni kanske kan se på bilden) att jag har så kallad "hålfot" som gör att jag inte är ända nere i innersulan med min fot. Jag undrar därför oxå om ngn vet om det finns ngt slags inlägg för detta?

Jag precis som Hanna är dålig på att lägga in dagens outfit. Tog bild på min strandoutfit i måndags, men har inte lagt in den därför kommer den nu


Linne Gina Tricot 99 kr
svarta poplinshorts från H&M Rowells 199kr (tror jag inte alls säker)

NU ska jag gå och lägga mig och fortsätta kolla på SATC som går på tv3 just nu. Dessa avsnitt som visas nu är nog från en av mina favorit säsonger, missa inte

Bonsoir

Nu igen!!!

Nu har asos fått in ännu flera nyheter (som vanligt då) de två översta klänningarna är fina, men alldeles för dyra för mig och till det priset är de inte värda det, men av erfarenhet av asos, så kanske de kommer på rea snart. Däremot linnet som är i mitten är helt underbart, dock tycker jag det är lite för dyrt, men ack så snyggt det är.



37887-150

Ligger här i sängen och har faktiskt väldigt tråkigt. Ska nog följa med P och T till Väla. I lämnas hos sin andra moster =(..

NU kom någon hem, undra om det är mamma o pappa eller p och t.. Adjö

Protestera mot våldtäkter!

Just nu pågår det en kampanj mot våldtäkter och jag uppmärksammades på detta genom bloggaren sofiaovärlden. Detta är ett viktigt och nödvändigt ämne att diskutera då vi många gånger sett bevis på att väldäktsoffrerna inte verkar tas på allvar av den svenska lagen och de skyldiga går fria eller döms till otroligt löjliga låga straff.  Därför tycker jag att ni ska göra som jag och protestera mot våldtäkter. Gå därför in på www.stafettmotvåldtäkt.nu och skriv upp er på protestlista och varför inte tipsa era vänner om detta?


37887-149
 

Vilken är er favorit - Rachel Bilson

Eftersom jag har brist på sysselsättning har jag kollat in www.gettyimages.com för att se vad det fanns för bilder på rachel bilson, eftersom jag verkligen gillar hennes stil. Här nedan ser ni lite olika alternativ hon haft på sig, vilken/vilka tycker ni bäst om?




bilder från gettyimages.com


Slumrade till

Gud vad jag är trött!!! Somnade till vid fyra tiden och sov till fem ungefär och jag fick lite "panik" över att jag somnade så här. Sen kom jag att tänka på att jag har ju tagit min allergispruta och när man tar den blir man jätte trött... Så då är det inte så konstigt att jag somnade.

Igår var det fotboll hos Lasse och Pawel (Stina va oxå där), sen idag har det som sagt varit läkarbesök. FIck besked att det är bara två gånger kvar på min 4 år långa sprutperiod (allergi), sen blir jag "utskriven" när jag slutat med ett läkarbesök...

Ikväll ska jag inte göra ngt speciellt alls, bara ligga hemma i sängen och ta det lugnt, orkar som sagt itne så mkt pga sprutan.

Försöker fixa midsommar oxå, men ingen ger besked så det är svårt, hmmm, men vi får se vad som är sagt ikväll när Sebbe kommer hem från matchen. Deras sista match innan upphållet, och det ska bli väldigt skönt för då är han ledig och då är vi itne så beroende av hans fotboll som han aldrig kan hoppa över (vilket jag iofs inte kräver heller)..

IKväll ska vi grilla (igen!), blir nypotatis och kotletter *mums*

Varför, Asos?

asos kollage2

bilder från www.asos.com

Varför ska asos ha såå snygga saker på rea, alltid? Jag är sugen på allt detta, och det är väldigt mkt. Om jag är tvungen att ta bort ngt (som jag självklart är) så kommer det nog bli halternecklinnet i korall, den beiga jackan med korta ärmar, svarta klänningen. Men det är ju såååå svårt, vad säger ni???

Nähä nu måste jag gå ner och kolla hur det ser ut med maten, om någon har köpt köttfärs men de har de väl inte, sen är det träning om två timmar......

Nu drar jag!!!

Så var rubriken på bloggen imorse, då jag skulle till stranden, men som vanligt vill inte blogg.se som jag vill alltid och det är alltför ofta, tyvärr.. Iallafall åkte jag in till stranden och när jag var på väg ringde Sara och frågade om jag var på väg till stranden, för hon ville dit, så efter ica maxi hämtade jag upp henne och vi låg på stranden i kanske 1 timme, sen kom det dåliga vädret.... Tråkigt nog. Sen dess har jag inte gjort så mkt. Försökt sy, men med mitt tålamod går det inte så bra, kan jag inte orkar jag inte lära mig, tyvärr. Och inte en dag som denna då jag har svin ont i huvudet och har allmänt tråkigt.. Känner mig inte på humör idag (som vanligt då alltså), inget är roligt, har aldrig ngt att göra om det inte är sol för då är jag på stranden, men annars är allt tråkigt för det mesta....Är inte ens sugen på att shoppa!!!
Om man hade orkat göra ngt hade man kunnat vara så snygg som kate moss:

 bild från www.celebworld.org

Om en timme måste jag börja med maten. Det blir köttfärsås och spaghetti idag, sen ska jag träna halv sju och därefter blir det fotboll, antagligen i HBG hos Lasse och Pavel....

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, förutom att jag ska ta min allergispruta kl 13

Nähä nu ska jag se om det finns ngt roligt på asos som man kunde tänka sig att köpa=)

Framtiden

Idag har jag legat på stranden, dock inte så länge, men jag var där iallafall. Var inte så bra väder här i förmiddags. Eller det var ju inte dåligt, utan det var jätte varmt, men solen var inte framme. Sen vid 1130 började solen komma och då åkte jag in till stranden, vilket var ett bra drag. Det var hur skönt som helst. Det fläktade ordentligt och solen var inte så stark som den varit de senaste dagarna, vilket var ganska skönt. Trevligt sällskap var det med. Det var H och hennes kompisar och sen kom A ner till stranden, vilket var mkt trevligt, roligt att umgås igen=)... Ikväll har jag inte gjort så mkt. Lagat mat och pillat lite på min c-uppsats, nu är den snart färdig för inskickning, tänkte jag skulle göra det imorgon absolut senast onsdag. Jag har anmält mitt och S:s intresse till en lägenhet i HBG, mitt i city, en tvåa på 62kvm och hyra på 5100kr. Sen har jag ringt min fadder för att se om han har kollat runder lite med praktikplats, men han hade inte varit på jobb utan ska dit imorgon så jag får väl besked imorgon eller senare i veckan *hoppas* gör jag verkligen... Imorgon är det fotboll, England-Sverige, det måste man bara se. Ska kanske till Helsingör med Sebbe på dagen och sen träning och fotboll på kvällen, mkt körande men vi får fixa det på ngt sätt... Ska göra ngt vettigt nu. Kanske försöka sy lite eller börja, fast egentligen borde jag städa, men det är ju sååå tråkigt. Ha en trevlig kväll

Återkrav från CSN!!!

I fredags pratade jag med S(vännina) och då pratade vi om CSN och vilken tur vi hade  att vi inte haft problem med dem.Senare på eftermiddagen när posten kom fick jag ett brev från CSN om återkrav på 800kr, för ändrade uppgifter. Alltså den sommarkursen jag skulle läst som jag inte läser som jag sökte studiebidrag till, jag bara NEJ!!!... Jag tänkte nu kommer det bli problem, för av det man hört är det inte roligt att ha att göra med CSN. Iallafall slog jag en pling dit nyss och de va hur trevliga som helst och det gick hur bra som helst (ibland har man tur att prata med unga trevliga människor). Var inga problem att fixa till det, de ändrade bara så att jag inte gick sommarkursen och då blev allt som vanligt igen, vilket är skönt, så de markulerade inbetalningen på 800 kr (vilket är väldigt skönt då jag som sagt har en parkeringsböter på 300kr att betala in)...

Idag blir det nog stranden som det ser ut nu, men det börjar molna på så ja, jag vet inte. Iallafall blir det stranden själv idag då alla jobbar=(, men men det ska jag väl klara av eller?

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag göra mig iordning för stranden om det blir ngt, men då har jag iallafall duschat idag=)

Ha en underbar dag


Fjällar!!!

Varför lär man sig aldrig?

Jag har börjat fjälla på min rygg och detta är för att jag brände migpå ryggen (axlarna) i tisdags på stranden,trots jag redan var brun, vilket är konstigt, eftersom jag inte fjällar så ofta, och gör jag det är jag brun under fjällningen, men inte denna gång, såååå otroligt tråkigt, och speciellt nu när det ska bli dåligt väder i veckan, då försvinner ju all härlig färg jag har fått och jag lovar, det är ganska mkt färg=(, usch vad tråkigt.....

Nähä, nu är snart fotbollen slut, som S kollar på och då ska vi nog kolla film. Blir antagligen den svenska filmen den utvalde, om vi nu orkar.

Imorgon hoppas jag på sol så man kan åka till stranden, kanske ska man cykla??? Borde röra på mig mer än vad jag gör, usch ja orkar inte..

Är ganska trött nu

godnatt


Tvättat bilen och solat...

Idag när jag vaknade var det bara moln utanför fönstret, besviken blev både jag och mamma då vi planerat att åka till stranden och vara där hela dagen. Så jag fick gå ner och käka frukost och vänta på att S skulle vakna (han tycker jag är uppe alldeles för tidigt) sen så surfade vi lite på internet och vid halv elva tiden ropade mamma och sa att vi skulle vara färdiga för att åka till stranden inom 15 min för det skulle bli fint väder... Och det gjorde vi 11.30 va vi på stranden och låg där till 15.30, skönt var det, det blåste rejält. När vi kom dit var det typ inget folk o de som va där låg i hålorna, och så gjorde även vi, men sedan framåt 14-tiden hade man kunnat lägga sig nere på stranden för då blev det mkt bättre.....

Sen när vi kom hem så tvättade jag och S bilarna, min bil och hans föräldrars bil. Nu sitter jag bara och väntar på att vi ska äta, ska bli gott. Vi ska käka köttfärsbiffar med munka allköps grillkrydda *mums* och potatismos *mums*

Förresten igår vann jag dessa skor för 1 pund


www.ebay.com

Jag hoppas att de är snygga nu och passar mig. Mamma "tog sönder" mina bruna peep toes som jag hade inhandlat på ebay, så jag måste ju köpa nya, helst hade jag nog velat ha en annan färg, men svart kan man aldrig lyckats med och ett par dorothy perkins för 1 pund, nej det går maninte miste om+ att de är i lack och har en lite rosett framtill hoppas nu bara att dom passar. Sammanlagt kommer väl kostnaden bli ca 110 kr någonting där för frakten som kostar 7 pund, rätt roligt hehe..

Nähä ska hjälpa till med det ssita på maten nu....


Nyss hemkommen!

Har nästan precis kommit hem från jobb. Inget folk idag så vi slutade en timme tidigare *skönt*, och med betalning den sista timmen, kan ju inte bli bättre=)....

Snart kommer S till mig. Jag är så himla sugen på godis, så jag funderar påatt köra och köpa några bitar, men jag vet att om jag äter kommer jag väl få dåligt samvete, men gud va gott det hade varit.

Imorgon är det jobb igen, sen på kvällen kanske vi ska ut och käka, men jag vet inte och sen kanske hem till L och C, men vi får se hur det hela artar sig, om vi ens kommer iväg in till stan överhuvudtaget..

Ska göra ngt vettigt nu, ha en bra fredagskväll

Funderar

Vart tog solen vägen? Usch tråkigt är det så fort solen försvinner och alla jobbar=(.... Som tidsfördriv spanar jag inte kläder från ebay och asos. Jag har hittat dessa skor från asos och lagt i mina varukorg. De kostar 135 kr och jag funderar på att beställa dom tillsammans med shortsen som jag tidigare har beställt i stone, men nu tänkte jag beställa både vita och navy, vad säger ni?

Kollade nyss ut genom fönstret och nu ser det ut som om det kan klarna upp *hoppas*. Annars får jag kanske ta tag i min komplettering och städa kanske??

Ska göra något annat nu, kolla runder på asos, ack så farligt när man inte får shoppa


Förbannad- hur kan jag få parkeringsböter?

AHHHH vad jag är arg, så här arg har jag inte varit på evigheter känns det som, fy för och blä, sjutton, sören och allt vad man kan tänka sig. Så här var det::

Efter jag tränat idag, skulle jag kolla fotboll hos Lisett och Carina. Jag gör som vanligt och kör in på hemköpsparkering och går in och handlar bananer och cola light. När man kör in på Hemköpsparkering står det två stora skylter fri pakering 2 timmar (inget mer).. Jaha tänkte jag: 1) Hemköpt stänger kl 22,vem bryr sig om jag står där. 2) Matchen vara till 2300 då kommer jag ha stått där exakt två timmar då jag har ett kvitto från affären från 21.01 och jag var bara inne snabbt och handlade sen ut därifrån direkt..NÄHä och vad tror ni där sitter på bilen när jag sätter mig i den, jo parkeringsbot. Förbannad blev jag och kollade på den men förstod inte riktigt vad det stod på den och tänkte inte mer på det. Körde hem och berättade för mamma och pappa och de båda tyckte det var väldigt konstigt, då vi vet om att man bara får stå där två timmar inte längre och vi har aldrig sett ngn annan skylt. Då bestämmer jag och mamma oss för att köra in och kolla igen och se var vi hittar skylten.  Vi kommer utanför hemköpt där står en STOOOR skylt "Fri parkering 2 timmar", jaha tänkte vi här står inget om någon begränsad tid, vi kör in på parkeringen där står det "Fri parkering två timmar" på en stoooor skylt. Därefter ska man svänga upp på en ganska brant backe och där ser man inte fler skyltar och vi tycker det hela är väldigt kontsigt. När vi sedan kör ner för backen kollar vi igen och då längst upp i backen till höger står det en stolpe som är ganska hög (som man INTE ser) när man kör bil där det står 4 mindre skyltar med texter: 1) Fri parkering 2) Alla dagar mellan 0730-2230 3) Förbud skylt för att parkera 4) carpak telefonnummer... Jaha tänkte vi, dessa skyltar har vi ALDRIG sett och så många gångersom vi har kört in på den parkeringen så ja, jag är förbannad, varför parkeringsböter när:
1) Skyltarna är INTE tydliga nog, de propagerar för fri parkering, men det står inte tydligt att det är begränsad tid (vill de bara ha in pengar på parkeringsböter eller)
2) Varför är man så j*vla dum att man förbjuder folk att stå på en stoooor parkering efter affären stängt? Det är ju inte så att man tar upp platser för kunderna.
3) Om man nu har en stoooor parkering, varför inte utnyttja den och ha biljettautomater, så man kan betala för sig om man vill stå där efter 2230 då det är en stoooor parkering som man kan utnyttja istället för att gå typ 1 km (nästan iallafall=) till närmsta stora parkering!!!!

Hur sören kan dom göra så? Jag ska betala min jäkla första parkeringsböter, men jag ska strida det kan jag lova. Har man två stora skyltar och dock hör nu detta en stor skyld på en husvägg innan man svänger ner till parkeringen där det står kund parkering FRI (eller ngt sådant ) och det inte står på denna stora skylt att det bara gäller en viss tid så förtjänar det att bestridas + att de ska inte lura en sådan, de kanske bara är ute efter parkeringspengar och jag ska aldrig handla på hemköp igen, inte mamma eller pappa heller för de tyckte de var sjukt (iallafall mamma), vad är detta för sätt???


jaja

Tur iallafall att Sverige vann, nervösa var vi

Ska sova godnatt

ARG!!!!!!!


Ännu en dag på stranden!!

Idag när jag vaknade hos älsklingen var det jätte fint väder, menj u längre tiden gick desto molnigare blev det. Älskling skulle klippa sig på Väla halv elva så jag stod i valet eller kvalet av att följa med och strunta i stranden och samtidigt då hoppas på bättre väder eller åka till stranden och S kom efter sen. Pratade med mamma och hon och hennes klass (på  6st) skulle till stranden och tyckte det såg klarare ut mot havet, så jag bestämde mig att åka- och tur var väl det... I början va vädret så där med vid 13-14-tiden blev det bara bättre och bättre så det var skönt jag åkte till stranden, synd bara att min älskling inte kom efter mig, han kände inte för det (ingen strandmänniska direkt), och jag kan ju inte tvinga honom..

Jag och S har kanske en chans på en lägenhet på Tågaborg, en trea för 7200kr (cirka), men hmm det är gansak mkt pengar, men vi får se, det är S:s systers kompisar så vi ska höra oss för vad som ingår i hyran och lite så, man kan ju alltid flytta till den och sen om man hittar en billigare sen så kan man ta den, men hmm 7200kr är väl väldigt mkt pengar?

Nähä nu ska jag packa väskan sen är det dax för simning en timme och därefter är det fotboll hemma hos Lisett och Carina. Inget fotboll med älskling (som vanligt) han har träning och sen ska han kolla med kompisarna.....

Ha en underbar kväll och hoppas ni haft en underbar dag, det har jag=)


Förresten, jag spanar in denna, vad tycks?


Torsdag 15 juni

Idag ska jag till stranden. Från början var det meningen att jag skulle välja med S till väla då han ska klippa sig och fixa grejjer till jobb, men då det tar en hel evighet och han inte gillar stranden så mkt så ska jag åka i förväg så kommer han sen, kanske en bra idé, vi får väl se.........

Annars består min planering av att träna ikväll och kolla på fotboll... Imorgon är det fredag och det innebär att det är jobb och desamma på lördag,tråkigt men sant. Är ju ledig hela nästa helg då det är midsommar det är ganska skönt, känner inte så mkt för att jobba.

Måste även ringa min fadder för att höra om praktikplats, jag får väl göra det ikväll och se hur lång han har kommit eller om han överhuvudtaget kommit ihåg det.

Nähä nu ska jag göra mig iordning för stranden. Tittar ut genom fönstret nu och ser att det kommer in ganska mkt moln, men hmm det skulle ju bli fint idag ju..=( Konstigt...

Utflykt

Idag har jag varit en liten tur på stranden med mamma men dock bara 30 min. var jätte fint så vi åkte in till stranden, men sen så kom molnen, så vi fikc köra hem ganska snabbt igen. Vi bestäme oss istället för att åka till P, T och I så jag och mamma och pappa körde väl dit vid 13-tiden och har nästan precis kommit hem. E alltid skoj att träffa dem och speciellt min lilla favvo tjej I, hon är för söt, ni har ingen aning=) och rolig är hon med.

Om kanske en halvtimme ska vi äta och det ska bli så gott och jag är sååå hungrig... Det ska bli fisklåda och potatis och morätter *mums*..

Ikväll ska jag till S, är svin trött men men. Sen imorgon ska han klippa sig och sen förhoppningsvis är det väl stranden som gäller..

Nähä borde egetnligen städa undan här lite eller vila för jag är svin trött fattar inte varför, jag gör ju inget (kanske just därför)...

Jag gjorde det

Det blev lite träning ändå idag, dock bara 30 minuter, men det är iofs bättre än ingenting alls. När jag kom hem käkade jag lite (åhh äter alltid) sen så har jag kollat runder på asos och de har sänkt priserna ytterligare på några av varorna, de shortsen jag beställde förra vckan kostar nu 81kr, funderar väldigt mkt på att köpa dem, för de är väldigt snygga.... Hmm jag får fundera lite på det tills imorgon.... Handlar ju ganska mkt nuförtiden och det är inte bra...

Annars har jag haft ganska tråkigt idag, ska till älsklingen imorgon och vara hos honom hela torsdag. Förhoppningsvis är det fint väder så vi kan åka till stranden, men man vet aldrig med det svenska vädret. HAR det en gång blivit sämre väder brukar det fortsätta så...

Om 1 ½ vecka är det midsommar, och vi har fortfarande ingen aning vad vi ska göra... Men vi har iallafall ett ställe att gå till om det inte skulle bli ngt annat (tror jag iallafall), men vi får se..

Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt... Hoppas det är lite fint imorgon så man kanske orkar motionera en runda på morgonen, gå en powerwalk..

Måste bli fit for fight

Godmorgon

Godmorgon, godmorgon. Idag vaknade jag 0745 och kände mig hur pigg som helst, låg och funderade på om jag skulle ge mig ut på en powewalk, men så blev det inte, jag låg kvar i sängen och sen blev jag trött igen=(.... Ska snart ner och äta frukost för jag börjar bli lite hungrig.

Idag börja min sommarkurs jag skulle gå, men jagstruntar i det. JAg känner inte alls för att plugga, har inte laddat mina batterier ännu, så det känna inte så skoj.....

Idag är det stranden som gäller, sen är det träning ikväll, hoppas jag blir lite piggare senare idag och inte som jag varit de senaste kvällarna, men det är för solen, man blir ju helt slut av det. Hörde på nyheterna att manska akta sig för solen nu för det är så tunt ozonskikt. Får väl smörja in mig idag kanske och absolut på ryggen, men vem ska göra det, här är ingen som kan göra det? Pappa sover väl fortfarande när jag ska sticka, och jag vill inte väcka honom..hmm...

Nähä dax för frukost...

Redan bilder!!

Eftersom jag är så glad för mina fynd idag och speciellt jackan, så kände jag mig "tvungen" att ta kort och lägga upp bilderna på jackan och tröjan:


Min underbara korta skinnjacka, förr 1495kr NU 299kr



Min fina "sweetshirt" från MQ Emilio, förr 499kr NU 149kr

Nähä nu blir det att stänga ner datorn, är lite trött, gick ju upp kl 0800 idag. Blir kanske det imorgon oxå och då en promend på morgonen kanske, vem vet? Kommer antaglien köra till stranden redan kl 1000 eller något, usch vad tråkigt jag kommer ha helt ensam=(

MQ fynd!!

Alltså vad ska man ta sig till när man är shopping galen och går på rea på MQ... OK oftast handlar jag aldrig något därifrån, men idag kunde jag inte motså. Jag köpte en ljusbrun kort skinnjacka som jag spanat på hela våren, som är så jäkla snygg, tyvärr har den kostat 1500k så jag har inte köpt den för priset, men idag, ja då kostade den minsann bara 299kr förstår ni hur billigt det är? Och snygg är den (ska se om jag orkar ta kort ikväll och lägga upp, blogg.se brukar ju vara ganska segt nu så här på kvällen). Sen köpte jag en herrtröja för 149 kr so mvar grå med döskallar på (ena sidan) och sen svart run armbågen, skit snygg, skön att ha när man bara går hemma. Fick även mina mysbyxor från H&M idag och dom passar och är jätte sköna, är så glad....


Har varit på stranden hela dagen idag, väldigt skönt har det varit får jag lov att säga... Eller det har nästan varit för varmt, så det har inte varit så skoj. Ska till standen imorgon igen, men då är jag tyvärr helt ensam och det är lite tråkigt, kanske H kommer ner en sväng med hennes kompis, vi får se, annars får jag ligga och steka mig själv. Täntke kanske byta strandplats vid 14.tiden då A slutar jobba, då kan jag sticka dit hon brukar vara så jag inte är helt själv, men jag får se.....

Ska lägga mig i sänge nnu för första gången idag och kolla tv, kanske fota mina rea fynd (som jag antagligen kommer göra)

Ha en varm och skön kväll... Hej hej

Sol och bad

Idag har det varit helt underbart väder här i Skåne. HAr legat på stranden nästan hela dagen, och hela familjen (utom pappa=() va där, det var skoj. Vi badade länge för en gång skull och som vanligt är det alltid roligt att bada så länge man inte fryser.......... A och N kom och hälsade på oxå, vilket var mkt trevligt, måste se till att umgås mer med dem sen när N kommer tillbaka till Skåneland, och självklart får jag umgås lite med A nu när hon är hemma och vi åter är vänner=)....

Kvällen idag har bestått av käk med hela familjen, sen lite kubbspel, mkt trevigt. Sen cyklade jag, mamma och H en runda på en mil och det tog väl 30 min. Va ganska jobbigt i mitten, men sen fick jag in farten och då gick det lätt. Skönt att röra lite på sig, simmade ju inte idag. Det är inte särskilt spännande att gå in kl 1600 när det är varmt och sol ute, för att simma, nänä så roligt är det inte...

På tisdag börjar min sommarkurs, men jag känner inte alls för att sätta mig i skolbänken nu i sommar och plugga, så just nu lutar det åt att jag inte kommer gå den, lite tråkigt dock för den verkar vara rolig, men hur sören ska man orka?

Nähä ska lägga mig nu, väntar på att S ska komma oxå och lägga sig, är där nere och kollar fotboll med pappa...

Sovgott alla o hoppas ni haft det bra i solen. IMorgon ska det bli sol igen och då är det jag och S som är på stranden hela dagen (fast han inte tycker om det, men lite får han faktiskt vara där=)) hej hej

Riktigt trött

USch vaknade för 10 minuter sedan och gick ner och satte på ugnen, känner mig riktigt riktigt seg idag så jag är glad att det inte blev ngn utgång igår. Va som sagt hemma hos Lisett och Carina och skulle festa och gå ut, men vad drack vi? KAnske 2 glas vin och 1 ½ cider om det ens var det.... LIte senare på kvällen kanske vid 23 tiden skiulle Lisett visa mig kort på en kille som de snackade mkt om från Lund och sen efter det blev vi riktigt trötta och bestämde oss för att stanna hemma. Vi började kolla på en film som hette den utvalda, svensk film, me njag var så tröt så jag ringde så mamma kom o hämtade mig lite efter 0000. Sen när vi körde hem så såg vi att polisen stod och tog in alla bilar som körde i motsatt körfält i Ä-holm (från det vi körde), och mamma hade sett när hon väntade på mi att polisen stannat längre ner på gatan och pratat med ngn sen snabtt iväg. Så vi (mest mamma), nyfikna som vi är vände vi så vi kom på rätt sida av körfältet för att se om polisen tog in oss och det gjorde dom, nykterhets och körkortskontroll. Vi misstänker att de fått ett tips att ngn kör onykter eller ngt, för det hela var väldigt konstigt....

Idag är det stranden som gäller (därför jag är uppe så tidigt). Jobbade ju igår när det var fint väder så då måste jag ju iväg idag. Ska träffa A och N oxå idag och Sebbe ska komma hit. Han hade "lagfest" igår och kollade fotboll, men tydligen hade det inte blivit så bra, så han gick aldrig ut som planerat, det verkade som de hade ganska så tråkigt.....

Ska snart ner och sätta in mina baquetter i ugnen, börjar bli lite hungrig....

HA en bra dag alla, och jag hoppas att ni kan njuta av solen som jag ska göra=)

Uppdatering

Kvällens outfit kommer bestå av linnet, jag skrev om i föregående inlägg samt ett par svarta korta shorts istället för beiga. Till det guldörhänge, svarta lack ballerinaskor och kanske halsband, får se men tror det blir för mkt.....

ska iväg om 20 min, snart är första halvlek slut på fotbollen, vilka lägen, men nära räcker inte....


Lördag

Idag har jag jobbat, eller jobbat och jobbat, har bytat av med hon som sitter i kassan så varannan halvtimme har jag suttit och solat, skönt=)

Eftersom jag inte laddat upp bilderna på mina asos kläder, kommer här iallafall bilderna på shortsen och linnet:


Jag hade tänkt att ha detta kombinerat ikväll när jag ska till Lisett och hennes kompis och festa och sen utgång, men nu tror jag inte att det blir så länge, kommer nog behålla linnet på, men hmm jag vet inte känner mig inte rätt för utgång i dessa kläder:


Jaha, ska väl snart ner och äta, så jag får väl gå ner och kolla läget, sen är det ju fotboll kl 18 så jag ser väl första halvlek hemma sen bär det väl av.

Ha en trevlig kväll

Sakta men säkert!!??

Nu börjar solen sakta men säkert titta fram här i skåneland. Ska lägga ner lte böcker i min "kasse" som jag har ute och sätta mig poch njuta av solen- förhoppningsvis. Kanske man hinner få lite färg innan kvällens studentfirande. Har ingen aning vad jag ska ha på mig, kanske klänning från asos om den kommer idag, men det lär den väl inte göra=(... Annars har jag väl ngn annan klänning eller cityshorts eller något. Det är ju aldrig varmt i skåneland om kvällarna så man måste ju ha lite kläder på sig då....

Om ca 3 timmar lite kortare släpps alla studenter ut i det fria i Ä-holm, har ju bara min kusin där så jag ska inte in och kolla, hade varit ganska trevligt annars kanske, men ja ingen kan följa med mig, jag får sitta i solen istället...

Och ut dit ska jag nu..

Fullt upp redan!!

Klockan är bara 11.05 och jag har redan hunnit göra massor med grejjer. Klockan 0715 ringde klockan och jag fick pallra mig upp efter 2 snooze för att käka frukost, innan jag skulle iväg och simma. Simmade i 40 min och blev ca 2100m. Var väldigt jobbigt att hoppa i vattnet men när det väl var gjort och man hade simmat insim gick det ok, dock väldigt tung i armarna. Därefter gick jag och kollade balfotona från gymnasiets bal, hittade inte min kusin, kanske var inte hon med? Efter det gick jag och hämtade S:s mobil, som de inte kunde laga, alltså är den helt paj och det är ngn av hans kompisar som har pajjat den. han betalar ju för den, så då får den som förstört den fixa en ny telefon till honom. Efter det gick jag en liten runda på stan. Gick in på inspiration och kollade om mina glas jag fick i examenspresent va där och det va dom och på rea, skönt så jag köpte 8 glas till, så nu har jag 12, bra.... Och nu sitter jag bara här och väntar på att solen ska titta fram. de har lovat fint väder idag, men verkar ju aldrig komma. Och imorgon kommer det säkert vara jätte fint hela dagen bara för att jag ska ´jobba. Jag har dock hörta tt det är fint i Halmstad, hmmm varför inte här då???

Ikväll är det två studentfester man ska besöka......

Jaha ska väl lägga mig i sängen och fortsätta läsa min Elle som jag fick igår, åh tråkigt väder och då blir allt tråkigt..

Kanelsnäcka-(bulle)

Efter träningen idag, som faktiskt blev ca 2000 meter på 40 min, så hade min underbara vän L med sig kanelsnäcka som hon tagit från jobb som jag åt när jag kom hem, och denvar väldigt god får jag ju säga *mums*

Imorgon kl 0815 ska vi träna igen, ska bli ganska skönt, för det kanske piggar upp mig lite, kan vara därför jag varit så trött på sistonde för jag inte tränat. Lite tidigt är det, men då har man ju hela dagen på sig att göra annat sen. Som till exempel hänga in/slänga kläder som legat i tvättstugan i en stoooor hög, som jag måste rensa usch det är så jobbigt. Just nu ligger allt på sängen, så jag kanske borde gå dit och rensa, så är det borta, annars slängs allt ner på golvet och imorgon ser här ut som katastrof oxå orkar jag inte blogga undan så blir det bara värre och värre och värre............

Imorgon är det studen här i Ä-holm, även i HBG. Har två studentera att gå på, min kusins och min gudmors dotters student. Ska bli sådär, skoj på den senare. Ska prata med fadern i familjen och höra om han kanske kan fixa praktikplats till mig till hösten, annars så får jag väl försöka mer själv (inte för jag gjort så mkt).

Imorgon hoppas jag på att mtt asos paket kommer, det skickades igår så förhoppningsvis kommer dimorogn *hoppas*. Ska då lägga upp bilder och recension på hur kläderna sitter då
Hanna är sugen på tre av de sakerna jag har beställt, och då är det alltid bra att veta innan om det är värt att beställa det...

Nähä nu får jag väl gå till min hög med kläder usch vad jobbigt. Har funderat på att göra en riktig klädrensning i sommar, men då jag känner att det är ganska onödigt då vi kanske flyttar "snart" är det bättre att vänta tills det och kanske tom ha en lite loppis?? HEHE, eller får jag ge bort det till mina smala vänner- iallafall de kläder som inte passar mig längre och som aldrig komma göra det, som har hängt i min garderob i fem år nu (allt började gå åt skogen när jag träffade S, han bara åt och åt och inget hände, däremot på mig märktes det ganska snabbt då jag slutade simma=(). Jaja..

Godnatt sovgott

Återbäring

Åhh äntligen så har jag precis som Hanna fått mina skattepengar, 5600 kronor direkt in på mitt sparkonto, ska inte röra en enda krona av dem förrän till resan jag och S ska göra till höst och kanske om vi vill hitta på ngt annat roligt i sommar. Måste hålla hårt i pengarna.

Fick mail av min examinator på c-uppsatsen och det blev som jag misstänkte, en komplettering på texten som jag måste bearbete, rätta till lite stavfel och så, men inget allvarligt alls, så när det är gjort är det färdigt..

Ska iväg och simma nu, hoppas det blir längre än det blev igår förmiddags, måste simma i 45 min idag, fast jag känner mig riktigt trött men men det ska jag nog klara....

Trött blir jag

Idag har jag och S varit på banken för att se hur mkt vi kan låna för att klara av att flytta och köpa bostadsrätt. Vi kan låna max 1350000kr där månadsavgiften max får vara 4000kr. PÅ den första banken vi var på (en liten större bank) kunde de inte ge oss ngt lånelöfte alls, knäpp bank konstigt folk, sen på den andra banken gick dtmkt mkt bättre som ni märker. Nu gäller det bara att hitta en lägenhet vi vill ha och det är ju inte det lättaste om man säger så.... Varför ska det vara så svårt att hitta en hyresrätt för? Jag ger upp


Ska ner och laga mat nu, ingen aning vd jag ska laga, men vi får väl se, ska träna ikväll (hoppas det är ngn mer som kommer annars kan jag inte simma själv, trött är jag, på allt just nu, allt känns tråkigt, fixa en lägenhet till oss och allt hade varit mkt mkt bättre.....

Underbara klänningar

CFDA awards och MTV video awards har gått av stapeln och jag har listat mina favoritklänningar från de båda awardsen.


bilder från gettyimages.com

Jag tycker att Eva Mendez klänning är helt underbar, den är enkel och även fast den typen av klänning var "inne" för ngt år sedan gillar jag den skarpt. Sen gillar jag den sista klänningen något enormt. Den ser väldigt välgjord ut och sitter på gjutet på tjejje som heter Cassie

Solen är underbar

Vilket härligt väder vi har idag. Efter den så kallade träningen i förmiddags (träningen innebar att jagsimmade ca 500 meter) så åkte jag hem och la mig i solen, så jag har väl legat och solat från 1200 fram till för en kvart sedan. Var först ganska kallt i vinden, sen blev det jätte varm på framsidan, så jag la mig på baksidan i trädgården och där var det svalare för det blåste mer...

Sitter nu och funderar på vad vi ska äta här hemma, är inte så sugen på ngn mat, så hmm det är alltid så svårt. Sen ska jag kanske ut och gå, det är ju så härligt väder. Imorgon kan jag inte sola för då ska vi till banken kl 1000 och kl 1300, tråkigt. Får sola på fredag, sen jobba lördag, och förhoppningsvis är det sol på söndag oxå..

Nähä ska ner och se vad vi kan äta, funderar på potatismos och grillade kasslerskivor?!?!

Asos shopping

Igår var blogg.se väldigt segt, så jag kunde inte uppdatera och skriva inlägg som jag ville. Finns massor med snygga saker på rea på asos just nu, och min budget håller inte för shopping, trots detta beställde jag:


Vit top för 135 kr,       Stone shorts för 109 kr       Vit underbar (hoppas jag) klänning för 270 kr

Jag tvekade väldigt mkt på klänningen, vilken färg jag skulle ha, men bestämde mig för ivory, då den är snygg på sommaren, och svarta klänningar har jag. Tycker jag den är såå himla fin när jag får den så kan jag u alltid beställa den svarta oxå om den finns kvar... JAg hoppas att shortsen är så fina som jag vill, för då kan jag lägga in en ny beställning på dem, för jag vill gärna ha många shorts i sommar.

Nu ska jag sätta in min bullar i ugnen. Efter det ska jag simma, är lite sen idag för jag vaknade 20 min senare än vad jag skulle (så lång tid det tar för ugnen att bli färdig). Kommer bli jobbigt att simma idag, har inte simmat ordentligt på en hel evighet, kanske 3 veckor och nu är sommaren här så det är lite kris... FÅr ta tag i det igen.

I övrigt står det schemat idag:
Skriva jobbansökningar (2st)
Sola (om det blir fint väder)
Läsa min sybok jag fick i julas, så jag äntligen kan lära mig sy- så jag antar att jag måste köpa tyg eller hitta ett gammalt lakan att först sy på hmmm

Nähä har nu satt in bullar i ugnen och de är snart färdiga bye bye....


asos ha begär!!!

Ska lägga in en beställning på asos, men fundera på vilken färg på om jag skall beställa den första av dessa klänningar eller inte? HAr suktat efter den väldigt väldigt länge, men nu när jag väl ska beställa den och den är på rea, funderar jag på om jag verkligen vill ha den. Annars är det de andra två klänningarna som är samma fast oklika färger jag funderar på. VIlken färg av dem tycker ni? Jag är nogm est inne på svart, men vitt eller ivory som den heter är så härligt på sommaren och den andre passar mer året om, vad tycks?


bilder från asos.com

Ska beställa ett par short och ett linne oxå från asos, men eftersom blogg.se är så segt idag kan jag inte lägga in de oxå, jag får väl vänta tills senare ikväll när det inte är så många ute..... MEn vad säger ni vilken färg är bäst?

Knäreds utflykt

Just nu sitter jag hos min syster, hennes sambo och deras dotter i Knäred. Vi lagar mat just nu (grilla), och det ska bli väldigt gott, dock har jag tagit en liten paus.

Igår var det som sagt avslutning med klassen, hmm inte så skoj direkt tyckte jag, hade nog kunnat vara roligt, men jag var inte alls på G och alla andra var så himla sega i början så då bestämde jag mig för att ringa pojkvännen så han kom och hämtade mig vid 22-tiden. Dock tycker jag nog det är lite tråkigt att man itne umgåtts mer med klassen, för de verkar vara riktigt trevliga allesammans, men kännerman inte dom så bra, så ja dåblir det väl som det blir...

Idag gick jag och S upp vid 9-tiden, hade bestämt oss för att åka till Väla med mamma och köpa studentpresenter (är studenten i Ä-holm o HBG på fredag). dock var det så fint väder när vi vaknade så vi visste inte om vi skulle iväg eller inte, men vi åkte ändå då det kom in massor med moln över Munka-Ljungby=)....
Iväg till Väla och va väl där nästan 2 timmar. Jag inhandlade lite saker till mig själv (jag som itne skulle handla). jag köpte ett silverhalsband (endast länken) så jag kan ha mitt Egypten smycke i, trodde det skulle kosta några hundralappar men kostade bara 66kr. Sen va jag och mamma inne på Lindex och där köpte jag en tunika/klänning, en brun, som var väldigt fin och korta leggings, så det var ju perfekt (bilder kommer). På glitter köpte jag äntligen det omtalade långa guldhalsbandet som är format som ett ägg, som många bloggare har nämnt, och som jag sett i en tidning, och nu är det äntligen mitt, och det är sååå himla fint. Sen blev det inte mer och tur var väl det....

Har varit inne på asos och kollat en runda och som vanligt, finns där massor man kan handla... gud varför måste de ha så fina kläder för???? men kanske ska slå till åp ngt snart, så man har ngt till midsommar. Jag och S ska antagligen på en stor fest med två av mina simmarkompisar och då vill man vara lite fin, då det är lite finare folk där..

Nähä, ska hjälpa till och laga mat och leka med Isa lite=)

Uppdatering av avslutningskläder

Jag har nu lagt till ett par leggings till klänning för att det inte skall kännas för fint och min svarta korta linne kavaj som jag bloggade om förra veckan, då känns det lite mer "nerklätt" än innan. Förresten så kommer klänningen från H&M (rea förra sommaren), skärpet från Zara, skorna från Asos..

Nähä ska packa ner i väskan nu, sen ska vi köra för vi ska inom systemet oxå, hej hej


Avslutning

Om 1 ½ timme är det dax för mig att åka till Halmstad för att ha vår avslutningsmiddag med klassen. Jag har nu bestämt outfit, men jag kommer nog vara för fin, men det struntar jag i, för jag tycker det är roligt att klä upp mig, detta kommer jag iallafall ha på mig:
avslutningskläder

I examenspresent fick jag en klock av min älskling som ser ut så här



Sen fick jag, höganäs keramik salladskål, filippa K muggar, stockholms gruppen lite finare vardagsglas, en lång glas grej med värmeljud och en lång sak man hänger på väggen med glaskupor som man kan ha värmeljus i, en stor vas till min samling, pengar, salladsbestick (ja jag tror det var det jag fick), oxå fixk jag en gratängform med potatis, lök mm så jag kan göra potatisgratäng- jätte bra present, för det var så mkt tanke bakom den. Iallafall ser mina presenter ut så här:

Nu måste jag gå in i duschen och göra mig iordning för avslutninge, läste på Hannas blogg att det blir alkoholfritt för henne och sen pratade jag med K på msn och hon sa desamma för hon hade inga pengar, så lite tråkigt, så vi får se vad man görs en efter. Nu måste jag iallafall göra mig iordning, jag ska inom systemet på vägen och köpa lite att dricka bara 2-3 cider...

Världens bästa föräldrar

Det får jag säga att det har jag verkligen. Ställer alltid upp för oss syskon närvi behöver och ihelgen har mamma gjort så mkt för min examenfest och pappa ska skjutsa mig till Halmstad idag vilket är jätte snällt, för då slipper jag ta tåget , vilka föräldrar man har=)

Helgen som gått!!!

I helgen har det varit fullt upp. 30-års festen/släktkalaset var trevlig som vanligt, sen däreefter vad det ju födelsedagsfest/inflyttningsfest, vilket var trevligt. Vi kom dit ganska sen kanske vid 2200 och det  var många som stack redanvid 23.30 vilket var lite tråkigt, menm en. Vi gick ner på stan och va väl där en timme innan vi åkte bussen hem 0215, kom hem 0300 och lade oss och gick upp 0900 för att åka hem och förbereda det sisat för examensfesten jag hade igår. Det var mkt trelivt, med släkt och vänner, fick många många fina presenter (får ta bild sen och lägga upp), fick en klocka av min älskling och det är sååå himla fin, är så glad för den, en Calvin Klein klocka, urläcker..

Idag, måndag är det avslutning med klassen, känner egentligen inte alls för det just nu, vet inte vad jag ska ha på mig och känner mig lite nere, vet inte om vi ska ha ngn dricka med oss eller inte?!?!?! Men kanske man får ta med sig några cider?? Ska iallafall ta tåget till Halmstad vid 1500 så ska jag till Karolina innan, ett litet tag bara, för vi ska ju vara på skolan kl 1700. Kanske vi kan ta en liten drink eller cider eller ngt? Vi får se. Sen ska iallafall S komma och hämta mig ikväll/inatt, vi får se vad vi hittar på därefter, men eftersom jag itne alls är sugen så hmm kanske jag är ett tråkigt sällskap. Är aldrig sugen att hitta på ngt nuförtiden, tycker det mesta är tråkigt och festa blää inte alls skoj, ja jag vet lite tråkig är jag kanske, men så är det ibland....

Ska lägga mig i sägen, eller gå ut och sätta mig i solen och läsa lite, hade egentligen tänkt och sy, men vi får se det blir nog inget med det idag...Får ju snart göra mig iordning om jag ska iväg.....


Förberedelser

Idag är jag ledig från jobb och gud vad skönt det är. Fast jag har ändå fullt upp. Har städat och hjälp mamma med maten inför imorgon och varit barnvakt åt min systerdotter, vilket iofs bara är roligt, för hon är såå härlig den lilla tjejjen.

KLockan 1800 idag ska vi på 30-års fest och sen direkt där efter på inflyttning+25års fest. Ska bli skoj, dock är jag väldigt trött nu så jag ska lägga mig i sängen och vila.

Vet inte alls vad jag ska ha på mig ikväll, känner nog inte för den vita asos klänning idag.. Men jag är inte alls sugen på jeans, heller, hmm kanske cityshorts? Någon som har ngt förslag?

Nähä sänge var det ett litet tag, ska nog sätta på SATC oxå och vila till det, det är ju aldrig fel =)

Trötter!!

Idag var det som sagt opponeringen i skolan, vilket är väldigt skönt att den är avklarad. Så nu fattas det egetnligen bara 5 poäng från min kandidatexamen i statsvetenskap (och så klart nu uppsatsen vad man nu kan få på den), men de 5 poängen som fattas är de första från mitt första år och det är i statistik 1, däremot har jag klarat statistik 2, vilket är lite retligt, så det måste jag ta tag i efter sommaren.

PÅ jobb idag var det väldigt tråkigt, jag var ganska trött och det var väldigt varmt, så det hjälpte ju inte precis. Hade ju köpt massor med tidningar på ica maxi, men hanni nte läsa en enda, han läsa en sida....

efter jobb kom jag hem och då började jag, mamma och min syster med att göra mat inför söndag, då vi ska ha en lite examenlunch för mig kl 1300 ,med släkt och vänner.

För att göra bloggen lite roligare idag, har jag varit inne på asos (ahh jag ska inte handla men titta är ju aldrig förbjudet=)) och kollat, lite saker som man skulle kunna tänka sig.
Jag vet inte om man ska gilla eller dissa
denna klänning, hmm är lite svårt... den toppen tycker jag välidgt mkt om, verkligen jätte fin. Desamma gäller denna som jag funderar på att köpa.

Nähä ska gå och lägga mig och sova nu.. IMorgon är det 30års fest och 25års fest så det är fullt upp hela kvällen. Funderar på vad jag ska ha på mig, men det lutar åt min nya favorioutfit, vita klänning från asos och svarta leggings, med svarta ballerina skor i lack, outfitten kan ni se här. Och till de då kanske min svarta korta kavaj, så känns det inte så bart, men vi får se vad det blir imorgon..

BONSOIR

Nu är det över

NU har man kommit hem från Halmstad och är färdig med opponeringn. Jag tyckte det gick bra och det var ett "skönt" seminarie, med bara mig och Hanna. Vet inte vad man får för betyg, men jag vet att det finns saker jag måste ändra i innan jag kan lämna in den helt färdig, så jag hoppas iallafall på ett G..

Nu ska jag ut i solen och sätta mig och käka lunch och läsa lite, var med Hanna på ica maxi och jag handlade massor med tidningar=) Sen är det jobb ikväll och imorgon är jag ledig, ska bli så himla skönt, verkligen...

Åh vad jag är glad


Opponering

Har nu börjat med min opponeringsuppgift och jag tycker det är skit svårt. Har gått igenom de punkter vi har fått, som är rekomendation att följa och vilka jag tycker är bra. När jag själv pratar med mig tar det kankse 17 min att framföra min positiva och negativa kritik och vi har 50 min på oss till varje uppsats. Det är det som är det svåra, att jag är inte alls bra på att kritisk granska en uppsats, och det är svårare ju bättre den är.... Skit oxå..

Ska hoppa in i duschen nu..

Förresten imorse var det sol och nu regnar det som vanligt.....

Nervös!!

Idag är det torsdag och det betyder att det är opponering imorgon och jag är väldigt nervös. Har läst igenom mitt arbete och insett några fel, ett är  väldigt allvarligt.... Usch jag vill ju inte detta, det är jobbigt, får ont i magen bara jag tänker på det. Ska börja ordentligt med den opponeringen jag ska hålla i i, men där är jag oxå nervös, för jag är inte vidare bra på sånt här och uppsatsen är väldigt bra, så det finns inte så mkt att säga direkt, vilket är väldigt jobbigt. USch ja vad ska man göra? Grejjen är ju att opponeringen betygssätt så det är ju extra jobbigt då, faktiskt.

Ska snart gå ner och sätta in mina baquetter i ugnen. Tänkte först ut och gå iag, solen skiner (just nu), men jag orkar inte riktigt, är ju ganska lat av mig nuförtiden.

Senare idag är det dags för lägenhetsvisning ska bli skoj, *längtar*