Nyårsoutfit fotat och klart!

Hmm nu sitter jag här och väntar på att Freddy och Emelie ska komma och kankse Istvan. Vi har bjudit in dem till klockan 18.00 på en fördrink så vi får se när de kommer =). Jag är helt färdig för att gå på nyårsfest, blir väl lite mer mascara precis innan vi ska gå och en finjustering av håret och så, men vi ska inte vara borta förrän klockan 19.00 och det tar kanske ja max 5 minuter att gå. För er som är nyfikna hur klänningen sitter och hur jag för övrigt ser ut på nyårsafton kan spana in bilderna:

nyårsoutfit
Som ni vet så är klänningen från asos och jag bara älskar den, sen är strumbyxorna från H&M och skorna är (se föregående inlägg) de som är i mitten det vill säga det tredje paret både från höger och vänster- peeptoes


Örhängena jag har på mig är vita och kommer från H&M

Jag vet inte om jag sagt det men temat på nyårsfesten vi ska på är Black and White så alla kommer vara klädda i svart och vitt, det kommer bli läckert..

Detta blir  mitt sista inlägg 2006, så jag vill önska er alla GOTT NYTT ÅR och ha det så skoj ikväll

Julklappar och nyårsoutfit

de flesta julklappar 2006
jaha här är de mesta jag fick i julklapp, fick lite pengar och ljuslyktor som jag inte kunde ta kort på (ska nog hänga upp de nu hämta spik o spika)


Nyårskläderna, vilka skor  (kom på att jag glömde ta kort på mina svarta spetsiga helt vanliga klassiska skor) tycker ni är snyggast att ha till klänningen? Jag ska ha svarta strumpbyxor under

Såld på "Lost"

I julklapp fick Sebbe andre säsongen av "Lost" (ni vet serien på TV4) och ja det är riktigt spännande nu och jag vill bara se mer, men igår orkade vi inte och nu är inte Sebbe hemma så jag kan inte bara sätta på det.

Idag är nyårsafton och jag känner mig lite små krasslig, jag får vila upp mig hela dagen till jag ska göra mig iordning lite senare idag. Ska fota min outfit oxå men det blir en bild liggande, vet dock inte vilka skor jag ska ha på mig, svarta pumps kommer det iallafall vara, men med öppen tå eller inte? Lack eller inte? Rundade eller spetsiga eller helt enkel pumpsen med träklack? (många och svåra val)..

Tänkte jag skulle fördriva min tid lite med att ta kort på det jag fick i julklapp och ladda upp här, ska ta och dricka litervis med vatten oxå så kanske jag mår bättre sen...


Är ensam igen

Jaha då sitter man här och väntar på att sambon ska komma hem efter jobb. Är en väldigt konstig dag då det inte alls känns som lördag. Nu har mina "gäster" åkt hem igen, de skulle hem och laga mat och ta det lugnt ikväll, alla ska ju fira nyår imorgon...

Det har inte hänt så mkt. Min syster och mamma prövade den grå skinnjackan som är skit snygg men som är för stor för mig, men de verkar inte vilja ha den, men de tyckte den va snygg. Jag tyckte den satt snyggt på både mamma och min syster men men de är ju de som ska ha de på sig. Lite svårt för min syster att veta om den passar henne det är liksom en stor mage som är ivägen med ett litet systerbarn i.

Nähä ska lägga mig i soffan och zappa tills sambon kommer hem, sen ska vi väl börja med mat. Idag blir det rostbiffsfilé med örtsås och ngn sorts potatis, kanske hasselbackspotatis, jag är lite sugen på det men jag får se vad älsklingen säger.. Kanske blir att hyra en film oxå och kanske godis, har varit väldigt slarvig denna veckan, men det blir bättre nästa, ibland måste man få synda lite för att kunna kämpa igen...

Förresten vad ska ni göra imorgon på nyår?

Ha en trevlig lördags kväll

Får besök

Idag kommer mamma, pappa och Helena och Per-Ola på fika, ska bli skoj. RIngde och bjöd mamma o pappa och sen Helena och Per-Ola (min syster och hennes sambo). Min andra syster och hennes familj bor ju inte här så det är lite långt för dem att köra bara för att fika.

Inget har hänt här hemma, ska nog rymma upp lite om de ska komma sen ska jag eller ja jag borde först sticka och köpa mig en bulle eller ngt så jag kan äta lite innan mina gäster kommer och sen fika med kakor sen *gott*

hej svejs

Sista lördagen detta året

Hmmm jag som skulle sova länge idag, men se så det gick inte. Sebbe hittade inte sin ena nyckel till jobb så jag hjälpte honom leta och av en slump hittade jag den nu när jag skulle gå upp ur sängen (Sebbe är redan på jobb) och nyckeln hade ramlat ner på golvet på min sida av sängen *hmm*, konstigt, konstigt, men han har väl lagt byxorna på sängen när han kommit hem och sen har väl nyckeln ramlat ur och ja, virrig värre.

Idag hade jag tänkt simma, men jag får se hur jag gör, för jag har fortfarande väldigt ont i min nacke, men iofs är den mkt mkt bättre, men inte alls bra, så jag får se hur rastlös jag blir, men hade varit skönt att bara sticka dit och "känna på vattnet"...

Annars så jag inte göra ngt speciellt inte ikväll heller, då är planerna att vi bara ska vara hemma och laga en god middag och kolla på film, imorgon är det ju nyår så vi får väl vila upp oss till dess...

Igår kväll blev vi bjödna på tacos hos Freddy och Emelie *mums* det var väldigt gott *tack*. Sen kollade vi på så som i himmelen, första gången för mig och Sebbe, men F och E hade sett den en gång. Sen försökte jag hjälpa dem att fixa bilder så de kunde kopiera, men jag vet inte om det gick så jag hoppas det..

Ojoj nu blir det bråttom här, ska tydligen springa iväg och lämna Sebbes nyckel till hans chefs son, så hej svejs, blir säkert x antal fler inlägg idag

Utmanad

Jag kom ju på att jag glömde att skriva om mina skönhetstips, jag blev ju utmanad av Deeana.. Mina skönhetstips, ja ni det blir inte lätt då jag inte använder så mkt smink, men här kommer ett försök:

1. Maybelline Lash Mascara (ni vet den rosa med grönt "huvud"). När jag märkte att jag inte tålde Max Factors mascara så bytte jag till denna (några år sedan nu) och aldrig har jag varit så nöjd med en mascara som denna och billig är den. Fransarna blir helt perfekta enligt min mening och det är inte konstigt att alla tidningar rekomenderar denna mascara.

2. Rosa rouge: Ja det är faktiskt sant, med lite rosa rouge istället för nyanser i brunt känner man sig mkt fräschare och sådär "rosig" om kinderna, nästan det enda jag använder (just nu har jag Maybellines rosa rouge).

3. Drick vatten och ät sallad till maten, japp det alla säger stämmer faktiskt, förutom att du känner dig bättre så syns det på huden. 
 
4. Om ni har bruna ögon som mig, så använd ögonskugga i guldtoner, kan inte bli snyggare

Ja det var mina få skönhetstips (som jag fick tänka ett tag på), så nu UTMANAR jag er som läser denna blogg att skriva om era skönhetstips i alla dess former

Uppdatering! Ett 5:e skönhetstips är att ha en snygg frisyr. Med en snygg frisyr som passar en känner man sig så mkt bättre, enligt mig är detta A och O

Fredagen som gått

Jaha då var det sista fredagen på detta året.. Idag sov vi väl till 10 sen så började vi tvätta med desamma och sen har vi städat lite här hemma och burit ut granen, så nu får vi se om jag kommer må bättre. Vi har även hunnit med att sola (blir nog kanske lite sol imorgon oxå), sen har vi varit på Väla och köpt strumbyxor, och fluga till Sebbe, sen körde vi till Hyllinge för att slänga skit och lägga ner byxor och till sist inom CityGross och handla lite mat och ja nu sitter jag här... Om 1 ½ timme ska vi iväg till Freddy och Emelie och käka tacos, ska bli gott är riktigt hungrig nu. Annars är det inget speciellt som har hänt, har tagit lite kort på de kläder jag shoppade igår och på en kavaj jag köpte idag:

Torsdags shopping


37887-367
Grå kofta från H&M "gift of the dag" 98 kr, och jag bara älskar den hur snygg som helst (ibland har man tur)
37887-366
Vit skjorta från H&M för 75 kronor på REA!! Kommer bli snygg till mina jeansen med hög midja

Fredaga shopping

37887-36937887-368
Kort blazer kavaj från Cubu 190 kr, kommer bli perfekt till våren och sommaren

och så ett litet litet kort på min nya hårfärg (färgade det igår)


Nähä nu ska jag läsa nya vecko revyn och kolla vidare lite på internet, hoppas ni får en bra fredag
 
hej svejs

Jag har blivit utmanad

för första gången på bloggen. Det handlar om att jag ska ge mina skönhetstips! Just nu så har jag inte tid för vi håller på att tvätta och ska snart iväg och sola (får testa en gång fast mina konstiga prickar). Sen ska vi iväg och handla lite mat (som säkert tusen andra idag). Men jag ska ta tag i det senare idag och skriva ner mina få skönhetstips...

Hej svejs så länge

Torsdag den 27 december 2006

Hmm känns inte som det kommer bli något Malmö imorgon, Sebbe sticker dit om Emelie och Freddy ska med annars så ska vi strunta i det=(. Jag är inte jätte sugen, men det är ju alltid roligt att göra något... Om det inte blir Malmö ska jag försöka simma imorgon, men det kan bli svårt då jag har ont i nacken (igen!). Har nackspärr och jag kan knappt vrida huvudet till vänster.

Imorse gick jag upp tidigt för jag skulle vara hos frissan kl 0900 och färga håret- så nu är det svart och riktigt snyggt. Sen efter det så gick jag inom H&M för att fördriva tiden medan jag väntade på att Sebbe skulle hämta mig för att köra till Hyllinge. På H&M hittade jag en vit skjorta med puffärm för halva priset och "gift of the day" koftan för 98 kr (grå) så det köpte jag mkt nöjd är jag... I Hyllinge käkade vi lunch hos Sebbes föräldrar och sedan hjälpte Sebbe sin pappa att ladda ner musik till ipoden.. Efter vi varit i Hyllinge åkte vi för att kolla på datorn, men vi hittade ingen, men vi har kanske hittat en på internet nu som vi ska köpa (dell), men vi får se hur det blir med det, ska isåfall slå till imorgon..

Annars har inte så mkt hänt. Bara 3 dagar kvar till nyårsafton och jag måste hitta mig ett par snygga strumpbyxor... Skor har jag redan i stora lass=)

Får bli bilder imorgon på mina inköp orkar inte nu..

Hoppas ni haft en bra dag

Dagen som gått

har jag bara legat i soffan och sängen hela dagen och mått skit. Har så fruktansvärt ont i mitt huvud. Lagade lite mat nu på kvällen men jag åt knappt något, grytorna står kvar men som tur är tar min kära sambo det när han kommer hem...

37887-365
min lunch idag bestod av pastasallad med kyckling som blev över från igår


Orsaken till min huvudvärk kan vara vår julgran... Huvudvärken började förra veckan (när vi tog in granen) och jag hr inte haft ont i huvudet när jag var hos mamma o pappa så hmm ja det kan vara julgranen. Så imorgon ska vi kasta ut den och se om jag blir bättre, annars är det väl något annat. Jag är allergisk mot andra grejjer, men julgran? Hmm ja vem vet det kanske har kommit nu, jag tål tex inte hyacinter, finns de i närheten får jag huvudvärk.......

Har så tråkigt, vill att min kärasambo ska komma hem.. Jag är sugen på godis, men ska inte äta det, tyvärr, inget bra på tv och jag bara ligger här. Imorgon ska jag färga håret, sen ska vi ut och kolla på datorer och på fredag hoppas jag som sagt verkligen att vi ska till Malmö så jag får gjort något.....

Och jag som så gärna ville

träna, men nu kan jag inte. Vaknade inatt att jag hade jätte ont i huvudetoch ont i halsen och imorse när Sebbe skulle gå till jobb, fick han hämta spannen för jag kände mig jätte konstig och nu sitter jag här och har nyss käkat frukost, det är inte bra. Ville verkligen simma idag så jag kunde simma bort lite av allt jag "lagt" på mig under julen, det är ju inte så att jag kan käka godis och kakor utan att det syns direkt, nej då det räcker jag kollar på det så går jag upp 2 kilo=(. Men nu får jag vara hemma hela dagen, mår jag lite bättre så ska Lisett komma men jag får känna mig för först.

Sitter och laddar ner iTunes till min nya
ipod, det är skönt att veta att jag har ännu en gång fått något som kanske kan leda till en bättre värld och iallafall ett väldigt gott syfte, I LIKE.

Åhh jag vill ju verkligen röra på mig idag, känner att det springer i kroppen, var en vecka sedan jag simmade... får se om jag kan simma imorgon, ska iväg och färga håret kl 9, sen får jag se om man kan simma samma dag, för sen på fredag kanske vi ska till Malmö (Martina du ska inte träffa oss där fast du är där idag-ifall vi åker dit?) och då blir det ingenting och sen på lördag, vem vet jag kanske jobbar?

Nu är snart min nerladdning färdig så jag ska leka lite nu... Ha en bra dag, snart är det nyår (jag måste hitta snygga strumpbyxor, klänningen är ju redan fixad)

Sova

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och sova, ska först ringa till Lisett...

Hoppas ni har haft en bra annandag och ni inte varit för bakfulla

Godnatt.....

Julhelgen över

Nu är snart julen över för denna gång. En härlig och mysig jul har jag haft hemma i Munka hos mina föräldrar. Julen började med att vi i lördags firade lillejul hos Sebbes föräldrar, på självaste Julafton, var jag hemma i Munka och Sebbe hos sin släkt för att sedan komma till oss på kvällen sen, och igår på juldagen då "alla" går ut var vi hemma hos min farmor o käkade julmiddag, det var gott! Idag har jag sprungit på rea, eller va inte iväg så länge och det var mest skit på rea och knappt nånting lite besviken är jag allt. Jag hittade iallafall en tröja och en hårfön, så lite nöjd är jag..

I julklapp fick jag:
Väla presenkort
Pengar
Vinöppnare
Såsbringare
Duk(ar) till matbordet
Ebbas stil+ en annan bok
IPOD nano, japp jag fick den av min älskling och den RÖDA han är för snäll
skinnjacka
Klocka (som jag ska byta till samma fast större)
Parfym
Lyktor att hänga i fönstret
Ljushållare till värmeljus

vad fick jag mer? fick ju hur mkt som helst, men det är som vanligt när man ska "räkna" upp vad man har fått..

ÅHh nu kom min älskling in i sovrummet o sa att jagskulle slå på fyran och gissa vad som visas där??? TOP GUN, åhh jag bara älskar den filmen. Det är den och pretty woman, , håll tassarna borta från min dotter och dirty dancing.. Åhh i just love them

Hoppas ni har haft en bra julhelg, nästa "stora" dag är ju nyårsafton, vad ska ni göra???

Förresten här kommer två bilder från julafton




Uppdatering: Det första kortet är på min underbara systerdotter,hon gav tomten en puss=)...Ska snart gå och käka med Emelie, väntar bara på att Top Gun ska sluta


Lillejul och 1 dag kvar

Nu är det bara en dag kvar till julafton *skönt*, dock har jag inte så mkt julstämning, är mest irriterad hela tiden och ja jag vet inte varför, eller jo det vet jag iofs men det är inget jag skriver här.... Var finns julstämningen?

Snart alldeles snart ska vi iväg till Hyllinge och fira lillejul där.. ska inom citygross och köpa en hårfön och mousse till håret..

Inget vettigt att skriva

Ha en bra dag och GOD JUL

Vår julgran

Julgranen

Inte den bästa bilden och på denna bilden hänger lamporna lite snett, men så här ser iallafall vår gran ut

Jaha vad ska jag säga?

Nä inte så mkt direkt, bara lite arg och lite ja jag vet inte riktigt..

Har fått upp vår lampa idag

37887-361

Hmm vad har mer hänt? Har varit på stan och köpt strumpbyxor och de sista julklapparna (hade visst nån kvar som vi inte visste om!!!).. Käkade middag med Freddy, Emelie och Lasse, mumsigt var det....

Imorgon är det "lilla" julafton för mig och Sebbe. Vi ska nämligen hem till hans föräldrar och fira jul med den ena sida av släkten i Sebbes famlij... Ska även tvätta bilen, har inte blivit idag...

Hmm jaha ja....

2 dagar kvar

Godmorgon, godmorgon.. Idag är det fredag och det betyder att det bara är två dagar kvar till julafton- det närmar sig....

Igår kväll skrev jag ett snabbt inlägg om klappjakten hos Lasse. Vi kom hem vid tolv tiden tror jag det var.

Jag hade på mig:

37887-358

Vit skjorta, en gammal från H&M, Jeans från Gina Tricot, skor från Håkansson

Mitt frisör besök blev väldigt bra, det blev precis så som jag ville ha det, men frisör hon är duktig hon=)..



Nu ska jag käka fruskost, sen ska vi klä granen sen kommer sebbes föräldrar och sen ska jag ner om stan en runda, måste köpa strumpbyxor till min klänning jag ska ha på julafton...

Hoppas ni får en bra dag

Börjar bli trött

Jaha nu är klockan snart 23.00 och jag börjar bli trött, har varit en dag full med aktiviteter.

I förmiddags var jag hos frissan och det blev väldigt bra (bild kommer när jag kommit hem och eftersom jag är trött nu så blir det antagligen imorgon). Sen när jag kom hem blev det lite lunch och därefter städning hela långa dagen (tråkigt).. Har bara sovrummet kvar att städa sen är det julfint hemma. Vi köpte även en gran idag och ja den är riktigt (bild kommer imorgon). Just nu sitter jag hos Lasse och väntar på att killarna ska spela färdigt. Vi har haft klappjakt och jag vann grytvantar (hoppas de är bättre än de vi har hemma)...

Har egentligen inget vettigt att skriva... Längtar till julafton, bara 3 dagar kvar eller ja snart 2 dagar=)


Godnatt

Hungrig

Åhh vad jag är hungrig, det riktigt kurrar i magen på mig och jag mår snart dåligt om jag inte får lite mat i magen.. Håller på att tvätta och tvätta och tvätta och tvätten vill inte torka i torkrummet så där är ganska så fullt, så det är svårt att hänga upp kläderna.... Har bara en maskin tvätt kvar och det är bara två saker som ska tvättas i 30 grader sen är det slut *skönt*. Som sambon ska sortera tvätten imorgon när jag är och klipper mig..=)

Ikväll klockan 21.00 är det TopModel special ska bli skoj att se, sen blir det nog sängen för mig för jag är faktiskt riktigt trött, helt otroligt...

Ska gå och se till mina potatis nu, hoppas de snart är färdiga

Trevlig kväll

Fullt upp

Japp det har jag hela dagen och jag börjar känna mig riktigt trött nu... Simmade i förmiddags och det var riktigt jobbigt (var ett fart pass) och det kändes fortfarande inte bra och det gick ganska långsamt fast jag tog i.  Så nu är jag iallafall trött och håller nästan på att somna, men det har jag inte tid till. Vi har tvättid nu så jag håller på att tvätta samtidigt och har snart tvättat två maskiner tvätt och har tre kvar så jag hoppas att jag hinner tvätta alla idag... Sen ska jag börja rymma upp här oxå bland alla mina papper jag har framme från praktiken och det är tråkigt och jobbigt. Men jag funderar på om jag ska börja med att rensa ur lite tidningar, mkt roligare att gå igenom gamla blaskor som bara ligger här...

Usch orkar inte...



Imorgon är det skojjiga saker som händer, eller ja vi får väl se, inte så som det känns nu.......


4 dagar kvar

Nu är det snart jul, väldigt snart och tiden bara springer iväg.. Igår inhandlades de sista julklapparna och det gick väldigt smidigt och bra (som tur va). Jag tyckte inte det var så mkt folk på Väla som jag trodde det skulle vara och det har det inte varit en enda gång jag varit där (har varit där mkt de senaste dagarna pga olika orsaker). Men jag har ju slupppit helgerna då kan jag tänka mig att det varit mkt folk.

Blev lite simning igår, ska bli det idag oxå hade jag tänkt. Var lite jobbigt att simma igår var helt seg i mina armar och jag flöt inte alls så bra som jag brukar=(. Det som är positivt dock är att jag äntligen börjar gå ner i vikt och det börjar kännas på kläderna jag har på mig=).. Nu är det bara några kilo kvar till min målvikt. Eller ja man kan ju alltid gå ner mer, men när jag når en viss vikt så kommer jag aldrig längre ner, vet inte om det är för att jag simmar så mkt så det mesta är muskler (!), för när jag simmade på riktigt vägde jag riktigt lite, nästan 10 kilo mindre än vad jag väger idag (men tränade också 3 ggr så mkt), men som sagt dit vill jag inte för det var inte alls snygg, för tunn och tanig...

Har fortfarande en konstig känsla i kroppen förstår inte varför jag ska inte behöva ha denna känslan, men kan inte någon bara få den att försvinna?

Imorgon är det dags för klippning.. synd bara att det inte blir färgning förrän nästa vecka, men men det får jag väl stå ut med..

Nähä om jag ska käka lite frukost och sen sticka iväg och simma så jag får det gjort, ska ju tvätta idag oxå, känns som det var längesedan och det är mkt tvätt som ska tvättas *puh* jobbigt där man är själv hemma..

Idag blev inte dagen som planerat

nä det kan man minst säga att den blev. Åkte ut till Väla idag för att hämta bilen så jag kunde köra till Halmstad. När jag hade kommit en bit (kanske 2 mil utanför Halmstad) fastnade jag i bilkö. Kön rörde sig inte och det stod poliser och varnade om att det var kö, så man förstod ju att det var en olycka längre fram på motorvägen. Jag ringde min syster och Sebbe för att se om de kunde kolla upp på nätet om det stod något, för de hade inte sagt något på radion om ngn olycka. Till sist så kom det en chaffis förbi bilen så jag frågade honom om han visste något och självklart gjorde han det (han hade nyss snackat med poliserna). Det var kö för det var en lastbil som brann på motorvägen längre fram så skulle man till Halmstad fick man köra runt om statoil... Som tur va kunde jag köra om alla lastbilar som stod i kö och komma in på statoil, men klockan var alldeles för mkt för att hinna till skolan så jag fick ta mig till Laholm och därifrån skulle jag egentligen hem, men så körde jag till min syster och hennes familj istället. Så jag spenderade eftermiddagen där och lekte lite med Isa. Mycket roligare att vara där än att vara iskolan. När jag skulle köra hem hade det hunnit bli dimmigt och jag fick köra väldigt försiktigt hela vägen hem pga av dimman och minusgrader. På vägen hem, körde jag inom mamma och pappa och snackade med dem lite sen till väla för att fördriva tiden där innan Sebbe slutade. Var inne på Din Sko och de hade rea på lite skor. Hade jag haft pengar hade jag köpt lite skor *haha*

Idag tog jag på mig min nya rea tröja

37887-357

Tröja, jeans, linne och skärp från H&M (en riktig H&M flicka, but I like it  *hahaha* )

Konstig känsla i kroppen

 Drömde en konstig och hemsk dröm inatt och drömmen har satt sig i "kroppen" och därför känner jag mig så konstig, för tänk om det skulle hända?  Inte för att jag tror det  men när man inte får någon reaktion alls..... Men jag tror ju inte det, men känslan finns där ändå för det kändes så verkligt. Kommer nog bli svårt att bli av med denna känsla......

Nu ska jag göra ngt vettigt tills jag ska ta bussen...



kan inte denna hemska känsla bara försvinna?

6 dagar kvar....

Nu är vi inne i julveckan och det är massor med saker som skall hinnas med. Idag ska jag som sagt på föreläsning, och kommer komma hem sent idag, är inte alls sugen att gå på den, men jag måste väl. När jag slutat ska jag köra direkt till Väla och spendera sista timmen där, får nämligen vänta på att Sebbe ska sluta jobba. Sen imorgon är det simning som gäller och handla de sista julklapparna samt handla lite mat. På onsdag är det simning och tvättdags och även börja städa här hemma, torsdag är det klippning som gäller och fortsätta städa och senare på kvällen är det klappjakt, sen fredagen hoppas jag att vi är färdiga så vi bara kan mysa hela dagen och ta det lugnt. Sen på lördag ska vi till Sebbes föräldrar och sen är det julafton på söndag wihi.. Om ni inte märkt det så älskar jag julen, jag gillar att få paket hehe=) (men vem gör inte det), gillar oxå att ge paket så klart.

Igår var vi på adventsmys hos Freddy och Emelie och det var väldigt mysigt och gott och vilken julstämning man fick



Granen var mkt finare i verkligehten, man ser inte hur det "lyser" om den

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag göra lite småsaker innan jag ska iväg till Väla och hämta bilen...

3:e advent

Idag är det tredje advent, alltså en vecka kvar till julafton (wihi längtar). Dagen har jag spenderat på badhuset i Ä-holm och jobbat. Eller jobbat och jobbat har inte varit så mycket folk, men jag har fått städa iallafall (som alltid när man jobbar)=(. Snart börjar one three hill (undrar om det är nya avsnitt), sen om en timme ska vi iväg till Freddy och Emelie och dricka glögg och käka lussekatter. Inte för att jag tycker om varken glögg eller lussekatter, men jag kan smaka lite.

Imorgon ska jag till Halmstad på föreläsning, usch vill egentligen inte men det känns som jag måste åka dit, ska köra dit usch det är ganska jobbigt. Helt ok när det är ljust men när jag ska hem så kommer det vara mörkt och är vädret som idag blir det inte roligt att köra hem.

kollar på One three hill nu, så nu får jag stänga ner här

Keeper or trash?

Hmm jag skulle ju inte handla, men så sprang jag på en topp för ynka 149 kronor. Jag vet fortfarande inte om jag ska behålla det eller inte, så vad säger ni?

37887-353

Jag började rensa bland skorna, men hittade bara två par jag aldrig använt och som jag inte vill behålla, möjligtvis tre par, men jag får nog ta det nästa vecka. Istället kollade jag snabbt igenom min garderob för jag visste jag hade en sak som inte passade mig, men så provade jag den och nu passade den mig, sitter lite tajt fortfarande men jag tror det är på väg att bli bättre=). Det är en klänning/topp och den är ganska så kort, men med ett par leggings och högklackat kan det inte bli fel

37887-354

Nu måste jag börja på fläskfilén, så detta blir mitt sista inlägg ikväll

Ha det gott

Vad gör ni en fredag=

Själv så har jag sovit ett litet tag, var verkligen jätte trött och är det fortfarande. Nu ska jag snart börja på maten, vet dock inte  vad jag ska göra vet bara att vi ska ha fläskfilé. tror nog det bara blir bakpotatis. Medan maten står i ugnen så ska jag börja rensa ur min skolåda. Hmm jag tror jag behöver rensa lite och se om jag kan få sålt lite saker på tradera så jag kan köpa nya saker=)

Orkar inte med detta

Nu blir det många bilder på en och samma gång

Nu är min praktik slut, finito, over.... Eller hmm ja, jag har bara innehållsförteckningen kvar att göra och den ska jag snart göra, sen är det över... Eller ja igen.. I Januari, februari ska jag presentera det jag kommit fram till för politikerna och de som jag jobbat med *nervös*. Så jag får väl börja med den presentationen oxå, så riktigt ledig är jag inte, men det är ju sådant ja kan sitta och göra under julen..

Eftersom bloggen har legat nere några dagar har det inte blivit några bilder, därför kommer de nu:

Onsdagens kläder

Tröjorna från Gina Tricot, Jeansen från H&M, stövar Roots

Fick även lite problem på onsdagen med min prick, det bara rann blod (har nog inte sett så mkt blod någon gång). Fick sätta på plåster och se hur det såg ut när jag tagit av dem!! (hade fortfarande märke kvar igår (torsdag) idag vet jag inte för jag har haft polo på mig hela dagen så jag har inte tänkt på det)!!!



Torsdagens:

Tröja och Linne H&M
Skärp Gina Tricot
Jeans H&M, "Gift of the day" 98 kronor
Stövlar Skopunkten tror jag det är


Gick in på H&M efter praktiken och lämnade tillbaka klänningen, grattis till er som verkligen passar i den och vet när ni ska använda den. Jag tror att många bara köper den för de måste "ha" den, istället för att tänka efter om man verkligen behöver den (så är jag många många gånger därför känner jag igen mig).


Tårtan jag gjorde på jobb blev poppis, hela tårtan försvann (men vi var ju många som fikade) så tyvärr fick inte sambon en liten bit....


Ha en bra fredags kväll


"Gift of the day"

idag var jag inne på H&M för att kolla på klänningen som är H&M:s gift of the day. Jag visste inte riktigt om jag ville ha den eller inte, men så kunde man inte hänga undan den, så jag köpte den, gick hem (för jag skulle hämta tårtan) och prövade den, och har bestämt mig för att jag ska lämna tillbaka den, IDAG, efter jag slutat praktiken. Den är jätte fin, men den passar inte riktigt mig och jag tror inte att jag kommer använda den någon gång.
Jag lyckades få ta i jeansen H&M hade i veckan för 98 kronor, jag tyckte de va snygga och jag tror de kommer bli ännu snyggare efter några rundor i tvättmaskinen.
På tal om "Gift of the day" så hade H&M på Väla väldigt många jeans kvar samt Cashmere tröjorna. Det känns som på H&M i landet tar allt slut jätte snabbt, men på andra ställen så finns det kvar i dagar......

Vad har annars hänt? Inte så mkt tror jag. Igår var jag på Väla med mina systrar och senare med Emelie. Va på väla från kl 13 till 19 och gissa om jag var trött när jag kom hem, usch så ska man dit på tisdag igen med Sebbe. Fast igår var det roligt, fick träffa systrarna och min systerdotter som är så underbar. Hon ville inte sitta still i vagnen så jag gick och höll henne i handen. =) Ska ta några fina bilder på julafton och se om jag får lägga upp dem här på bloggen kanske lägger upp en bild redan innan, men jag vill ju inte "exploatera" henne när hon är såå liten....

Nähä nu får jag göra något, men jag vet inte vad, om 40 minuter är det kaffedags med min tårta *mums*....

Ha det så bra så länge, blir lite bilder senare idag

Äntligen

Jaha nu funkar bloggen igen. Har försökt blogga varje dag men det har inte gått och jag som varit duktig på att ta kort på dagens outfit. Får väl bli en ordentligt bloggning idag när jag kommer hem istället- det vill säga om jag orkar..

Nu ska jag göra det sista på min utredning sen är jag färdig, är min sista dag här på praktiken idag........ med blandade känslor.....

Det gick ändå

Igår när jag skrev på bloggen och skulle publicera så tog det vääldigt lång tid och till sist kom ett felmeddelande upp och jag trodde att allt jag skrivit gick förlorat, tills jag kom in på bloggen idag och såg att de var kvar och publicerat, så det var ju bra.

Idag ska jag vara på jobb hela dagen ska försöka hitta något om vad Helsingborg tycker eller har gjort för att påverka Trafficking, och än så länge har jag inte hittat något, får nog gå upp till min handledare och höra vem jag ska prata med för att få information om detta..

Ska simma i eftermiddag, det ska bli skönt, sen ska jag simma igen på lördag förmiddag, ganska tidigt eftersom vi ska på kalas klocka 12.00 så jag måste typ simma redan vid 10-tiden, men det är väl lika bra att ha gjort det.

Kommer nog fördriva tiden lite här idag, då jag inte har så mkt att göra de här sista dagarna.


"Julfesten" och en helt vanlig tisdag

Proppmätt det är vad jag är nu. Jag och Sebbe har gjort hamburgare (färdig köpta dock) med fullkorns hamburgarbröd som var riktigt gott oxå klyftpotatis. Skulle egentligen ha blivit korvlåda, men efter min lilla sovstund i eftermiddags vaknade jag av en reklam till hamburgare och då blev jag såå sugen på det.

Igår var det som sagt "julfest"  på praktiken (den lilla skaran vi är, 11stycken). Vi var på Wallåkra stenkärlsfabrik och det var mkt trevligt. Vi fick dreja och sen åt vi mat, gott var det. Vi var inte hemma så sent, men det var bara skönt. Eftersom vi inte skulle vara för fina så tog jag på mig



Med jacka och väska och utan jacka och väska


Idag har jag varit med Sebbe när han klippt sig (jag skulle prata med min frisör oxå kolla på lockar i hårböckerna), sen så åt vi lunch och köpte en lampa (bild kommer så småningom). Sen har det inte hänt så mkt mer.

Vi funderar just nu på om vi ska gå ner och sola lite (vill ju få lite färg inför nyår), men vi vet inte riktigt om vi orkar. Måste iallafall vara hemma till klockan 20.00 då Ugly Betty börjar sen är det ju Greys Anatomy oxå som jag verkligen fastnat för. Och imorgon JA, imorgon är det dubbelavsnitt av BÅDE OC och TOP MODEL, vad ska man göra? Kanske får mamma o pappa spela in TOP MODEL för det är de Sebbe vill kolla på minst och så  kan jag hämta det på söndag när jag ska åt det hållet och jobba.....

Nähä nu ska jag höra vad vi ska göra denna kväll

Hoppas ni haft en bra kväll

Vad är detta för väder?

Sitter just nu hemma i soffan efter varit på praktiken hela förmiddagen. Anledningen till att jag är hemma är för att jag var tvungen att lyssna på en intervju igen och den ligger på denna datorn, så jag fick gå hem. Ska tillbaka till praktiken igen och vara där klockan 1630, då ska vi iväg på "julfest".

Vilket väder det är ute, det regnar och blåser och är svinigt kallt helt enkelt, tur man sitter här hemma, tyvärr bara att man ska bege sig ut igen i detta vädret, nu hoppas jag på att det blir trevligt ikväll. Känner egentligen inte för det, men ibland måste man vara social är alltid bra...



Nyta tavlor, vad säger ni??

(Har dessutom gjort dem själva)

Näpp ska jobba på nu så jag blir färdig, ska skicka iväg arbetet till min handledare idag, eller imorgon så hon får läsa igenom det , sen är jag klart, ska bli skönt

Gardiner i vårt hem

Så skönt det var att simma idag, simmade dock bara 3000 meter men det kändes som det var perfekt sträcka idag och härligt var det oxå. Nästa gång blir nog på onsdag, för innan dess hinner jag nog inte. Sen jag kom hem har jag hunnit käka, och suttit här. Sambon åkte iväg och spelade innebandy så han är väl hemma om två timmar. Jag borde sätta igång en maskin tvätt, men orkar inte, ska tvätta lite saker för hand oxå och det är inte lika roligt. Håller iallafall på att göra färdigt tavlorna, men hmm jag vet inte hur det blir vi får ser.

Har iallafall tagit bilder på gardinerna vi satte upp igår samt gardinerna vi satte upp förra helgen i köket.



Bild nr 1: Julgardiner i köket inhandlade på Ullared i somras! Det är inte för mkt jul, men ändå lite julkänsla, för någonstans måste vi ha det, och jag tycker de är väldigt snygga

Bild nr 2: Gardinerna vi satte upp i vardagsrummet, oxå inhandlade på Ullared (Ullared är helt klart bäst 2st för 80kr).

Så ser det ut hos oss...


Obo´y vilket vacker väder, solen skiner...

..idag....

Helt underbart väder vi har det idag. Jag och sambon sov nästan till  klockan 10, vilket var härligt.  Var längesedan vi sov så länge båda två och vi slapp vakna av att någon av oss skulle jobba eller sambons mage.... Vi har haft en riktigt mysigt frukost med nyinköpta bullar och så klart tidningen.

Nu ska jag snart bege mig och simma, känner att jag måste röra på mig, sen får vi se om jag kan få ut sambon min på en promenad i det fina vädret.

Igår var vi hemma hela kvällen, jag hade fått för mig att de visade Harry Potter, den tredje filmen på kanal5 klockan 21.00, men så fel jag hade. Under filmen skrev vi våra julkort som vi ska skicka (någon dag). Sen vid 2300-tiden kom några av Sebbes kompisar för de skulle "få" öl. De stannade kvar en stund och kollade färdigt på fotbollen som gick på tv, sen skulle de vidare ner till stan och jag och sambon gick och lade oss. Jag var helt slut som vanligt, hade jobbat hela dagen...

Nä nu är klockan snart 11.00 och är dags att röra på mig. Tar faktiskt bilen ner till simningen idag (det är en sån där söndagslyx jag har).

Förresten igår var sambons föräldrar här och satte upp våra gardinstänger (vi hade ingen slagborr), så nu är gardinerna uppe och det är väldigt fint, blir antagligen en bild på gardinerna lite senare idag.

Hoppas ni får en härlig söndag

Bara två veckor kvar till julafton, med massor med julkappar, julmys och härligheter, kan knappt vänta


Fredag

Så då är det fredag igen då. För mig börjar inte ledigheten här eftersom jag ska jobba imorgon, men på söndag då ska jag njuta.
Har nyss burit ner saker i källaren som har stått här en hel evighet känns det som, men ingenting händer så nu fick jag ju göra det. Har även plockat undan lite här så det ser lite snyggare ut, sen är det städning på söndag. Är redan hungrig men så kommer inte sambon hem förrän 20.30 hur ska jag klara mig? FÅr väl äta lite äppel eller ngt.

Dagens kläder

37887-341

Grå tröja H&M, jeans H&M, stövkar "Roots", skär Gina Tricot

Sinne

Går inte jobba här för en av mina rumskamrater spelar musik för hela våningen, ska jag säga till? ah jag går hem och läser istället, men fasiken ibland borde man fatta bättre eller?

Fortfarande Trench

Det känns lite konstigt att ha på sig en trenchcoat den 8 december, det är ju meningen att det ska vara runt 0 grader och man ska ha vinterjackor och massor av tröjor på sig!, men istället har man på sig sin trench och en helt vanlig långärmad tröja under, det känns lite konstigt. När jag cyklade ner till praktiken idag var det inte alls kallt ute, det kändes konstigt, för om snart två veckor är det jul (åhhh vad jag längtar). Tiden går alldeles för snabbt, fast nu är det iofs bra att tiden går snabbt, för man vill ju ha julafton för det är så mysigt.
Ska egentligen inte sitta och blogga på jobb, men jag känner att jag har tid för det en liten stund iallafall.

idag jobbar sambon så det blir middag sent. Blir väl att jag kommer hem i eftermiddag och målar min tavla, sen kanske jag städar lite, känns som det är något jag/vi måste göra... Men iofs är det lite onödigt, för imorgon ska vi låna en borr så vi kan sätta upp gardinstängerna, och då blir det skitigt igen, så det blir väl att jag får rymma undan lite iallafall. Sen nästa vecka efter praktiken är slut då jäklar är det JULSTÄDNING som gäller. Ska försöka rensa min garderob oxå och kanske lägga ut lite saker på tradera har ju en hel del som jag inte använder och då kan någon annan få ta glädje av de fina sakerna istället...

Näää ska fortsätta jobba nu

hejsvejs


Min fina klänning

Jag lovade att jag skulle lägga upp en bild på min klänning jag köpte idag och här kommer den

37887-340

Ingen jätte bra bild, men jag hoppas ni ser hur den ser ut. Ska ju på "julfest" på måndag med jobb så då ska jag ha denna på mig. Sen kan jag ha den under jul och nyårs festligheterna man ska på, åhh jag gillar verkligen klänningen, modellen är så himla snygg.

Idag har jag bokat tid för klippning, permanent och färgning. Min frisör var inte där men jag frågade en annan frisör och hon trodde att jag kunde permanenta håret. Skulle min frisör tycka det var helt "crazy" så blir det klipp och färgning om två veckor istället för klipp och permanent (färgninen ska annars ske om tre veckor dvs en vecka efter permanenten).

Idag skulle jag och Emelie ut och gått, men det blir nog inget med det. Det både blåser och regnar och det är ju inte det att det blåser lite. Hade det inte blåst hade vi inte brytt oss om att det regnade men nej inget roligt väder alls, tur att jag tog bussen till jobbet idag. Så det bilr väl att jag målar den andra tavlan så jag kan göra färdigt dem snart. Mitt guldspray tog slut så vi måste åka till citygross på söndag och köpa nyss, sen ska vi sätta upp dem wihii ska bli spännande.

jag visste det

Igår på OC hade Marissa den vackraste klänningen jag sett, och jag kände igen den och hade för mig att jag hade bloggat om den i våras och visst va de så kolla in här.

H&M klänning

Äntligen, har H&M klänningen blivit min.... Har letat länge efter storleken och när jag skulle köpa den i måndags var den så klart slut, men idag hängde den bara där och med min 20% rabatt var det perfekt... bild kommer senare idag...

Magen kurrar

Sitter just nu och är väldigt oinspirerad för att göra något, kan möjligtvis bero på att jag är riktigt hungrig. Ska snart ta mitt pick och pack och gå ut och käka lunch, ska bli väldigt gott. Ska käka på Hjalmars och det blir pannbiff med lök och potatis *mumsigt*. Sen ska jag till biblioteket och lämna en bok och till min frissa och boka tid för en klippning (det behövs har inte klippt mig sen i augusti).

Ikväll ska jag och 
Emelie ut och gå. Ska bli härligt, men vi får nog ändra vår runda som vi brukar gå för den är väl lite kort nu, eller vad säger du Emelie?

Imorgon är det sista jobbdagen på praktiken, men på lördag ska jag jobba på badet, sen på söndag ska jag soooova, äntligen har väntat på att få göra det haha. Idag ska nog min syster handla de sista julklapparna, då blir det bara Sebbes julklapp kvar och "hans sida", men jag tror vi har ganska bra koll på vad vi ska köpa.

Nähä nu ska jag jobba på lite till innan jag ska äta

Åhh lite arg

just det, allt jag hade skrivit försvann!! Så antagligen kommer detta inlägg bli en förkortad version av originalet.

Idag har jag spenderat dagen på praktiken, fick även besök av en av mina lärare från Halmstad och det var trevligt. Var skönt att höra att han inte hade några synpunkter på det jag hade lämnat in (bakgrund, inledning o lite så) utan tyckte det var bra och väldigt intressant! Efter praktiken åkte jag och simmade, men det blev inte så länge då jag var så trött så ett tag trodde jag nästan jag skulle somna medan jag simmade, hade det gått hade jag nog gjort det. Sen kom jag hem lagade mat och diskade och nu sitter jag här...

Imorgon ska jag gå till min frisör och beställa tid, hade tänkt klippa mig om ca två veckor, alltså innan julafton. Jag har bestämt mig för jag ska klippa och färga och sen funderar jag på om jag ska permanenta mitt hår? Har ju gjort det många gånger förr, men nu vill jag ha lite större lockar och jag vet inte om det går? Så jag tänkte fråga frissan det och går det så kanske jag ska göra det, men det kommer väl kosta hur mkt pengar som helst (kanske om jag är snäll får jag låna pengar av sambon!). Grejjen är nämligen den att jag har världens tråkigaste hår det vill säga tunt och rakt och sen har jag alltid tyckt de varit snyggt med lockar, första gånge jag permanentade håret var nog försa året på gymnasiet eller om det inte redan var i nian?! Kanske sådana här
lockar, men i hela håret och inte bara nertill?  Eller varför inte såhär Det finns en perfekt bild på lockar hos en frisör här där jag bor- letar efter den nu men hittar inte den.. Får väl ta kort med min mobil och visa min frissa om hon kan göra sådanna lockar.

Dagens kläder blev:

37887-339

Tisdag

Idag har det varit en trött Sofia, och trött är jag fortfarande. Måste gå och lägga mig tidigt ikväll men så är det Ugly Betty och Greys Anatomy och det måste man ju se, men jag får se hur länge jag orkar hålla mig vaken, har inte sovit som planerat nu på eftermiddagen. I eftermiddags har vi varit och passat Ebba (Sebbes systerdotter) det gick mkt bra. Sen kom vi hem och lagade potatismos och biffar och nu sitter jag här...

Idag drog jag på mig detta

37887-338
Svart klänning Gina Tricot
Vitt linne H&M
Halsband Glitter
Svart knästrumpor H&M
Svart stövkar Roots

Trött som en gnu

Är arg, förbannad och så fruktansvärt trött, vet inte hur jag ska orka denna dagen, var igår jobbig så kommer denna vara hundra gånger värre........ Har inte direkt sovit så mkt inatt=(

Ensamt

Sitter här och håller på att somna. Är ensam hemma hela kvällen, sambon är nämligen och kollar på Bustha Rymes (eller hur man stavar det). Emelie ska dock kanske komma sedan så vi kan kolla Prison Break, det beror på om jag somnar eller inte, är ämligen hur trött som helst och det börjar ju inte förrän om två timmar. Åhh jag blir så arg att man bytat tid...

Idag har jag målat en tavla.. Ska måla lite tll på den, sen ska jag spraja med guldfärg, vi får hoppas att det blir snyggt, blir det de så ska jag göra en till, för då ska vi ha dem i köket.

Jag har även gjort "godis". Har funderat på att ta bananer och smäla choklad och in i frysen hur länge som helst, men har inte tagit tag i det förrän idag då jag såg det på internet. Jag har mörkt choklad på dem, så vi får hoppas de är goda, på två stycken har jag kokos. Kommer Emelie så får vi väl smaka varsin=)

Nähä nu ska jag vila lite (kommer väl antagligen somna)

Hoppas ni har haft en bra kväll, godnatt


Mina asos klänningar

Nu har de kommit och snygga är de, men jag vet inte om de är WOW, men jag gillar dem iallafall. Jag tror jag kommer gilla den svart/vita(crémfärgat men mer vit tror ja) ju mer jag har den på mig. Det kommer iallafall bli min nyårsklänning precis som det var tänkt....


Man kan ha "rosetten" på olika sätt, här ser ni två...


Det var svårt att få en bra bild på den svarta klänningen... Men den är skit snygg i ryggen eftersom den går ner fast ganska långt ner så man får ha koll när man sitter ner =)

Idag är jag super trött efter helgens bravadet. Eller ja bravadet och bravadet det kan man ju inte kalla tentaskrivning och jobb direkt. Ska nog lägga mig ner och sova ett litet tag innan jag ska göra mat...

Igår var det första advent och julskyltning här i stán och det var sådär, va mysigt att gå ner men jag hade jobbat o sebbe jobbat så allt var i princip stängt när vi kom ner, men vi fick iallafall köpt en julskiva.

Nä måste vila lite är svin trött

FYND

Idag har jag för första gången lagt bud på en auktion på tradera och till på köpet så vann jag auktionen. Mitt köpt blev



Det är en blå från vero moda till fyndpriset 50 kr!!!! Med fraken så blir det 195, men det är bra för en jacka som kostar 799kr annars. Får hoppas den passar, annars får jag väl sälja den vidare. Har ju redan en svart skinnjacka, så jag hoppas att denna är lite mer blå/grå men vi får se..

Idag har jag skrivit tenta, kan ha klarat den men jag tror inte det, hade jag bara fått plugga en vecka till så hade jag lätt klarat av den..

Sen jag kom hem så har jag och Sebbe satt upp ljustakar, strukit gardiner och tvättat har haft fullt upp. Ska lägga mig och vila lite nu innan Freddy och Emelie kommer.

Orkar inte skriva så mkt, men det kommer väl mer imorgon ha en bra lördagskväll

Snart

Snart får jag besök av mamma, pappa, min syster och hennes dotter *skoj. Synd bara att min älskling har åkt till jobbet, men han kommer snart igen....

Måste plugga nu, trodde jag fattade tentan, men det gör jag verkligen inte alls