Outfits från Frankrike

Bloggade inte från Frankrike och trots vi har varit hemma i mer än en vecka så är det aldrig för sent att lägga upp lite bilder på kläder...

 Klänning från Gina rea, 99kr

 Tuptop Bik bok 49kr rea, kjol inhandlad i Nice, skor från Zara

 Klänning H&M garden collection

 Klänning från Gina (förra året), gammalt skärp

 Klänning Bik bok rea 149 kr

Nähä nu ska jag läsa lite sen ska jag se vad sjutton jag ska ha på mig, om två timmar vankas det 35-års fest


Hushållsmaskiner

Jaha då har man blivit x antal tusenlappar fattigare nu då. Vi har köpt diskmaskin och ny spis. Blev nog bra förhoppningsvis. Båda maskinerna var på rea så det är ju inte fel, om intresse finns så ser ni de här nedan.


varmluftsugn 4999kr !!!


diskmaskin 3799kr!!

Ja ni ser, nu är det inte kläder jag lägger upp utan nu läggs det upp saker till hemmet istället haha, prioriterar lite annat nu:)

Hushållsmaskiner

Nu har vi äntligen hittat diskmaskin och spis, vi får bara hålla tummarna att de finns i butik imorgon när vi ska dit och kolla. Åhh de e dyrt att flytta och göra vid, men fint blir det till sist.

Nu e de bara helgen kvar sen så är det dags att börja jobba igen. Fyra veckor har gått otroligt snabbt, men man har hunnit med mkt. Två veckor i Frankrike och sen har vi flyttat och försökt få iordning här så det går undan helt klart.

Nu kommer snart sambon hem med L så då blir det kladdkaka:)

imorgon vankas det 35-års fest och sedan blir det slappe på söndag

Semester

Varit frånvarande ett tag här på bloggen, så vi får se hur det blir i fortsättningen om jag forsätter eller ej, men så här under semestertider blir det inte lika flitigt bloggande.

De senaste två veckorna har spenderats i Franrike, ville de france, helt underbart har vi haft. Fint väder hela tiden och vi har hunnit vara i Italien på markand, Monaco*2, Nice* många gånger och Cannes, samtidigt hunnit sola och bada och bara njutit.

Nu när man kommit hem är det flyttdags som gäller. Imorgon är det tänkt att det stora flyttlasset ska gå och idag ska vi måla och tapetsera, får se hur mkt vi hinner med hade tänkt hinna med att köra lite kartonger och sådant oxå, det är bara att jobba dygnet runt, så man kan slappna av nästa vecka som är sista vecka på semester.

En annan rolig grej som har hänt är att jag idag är färdig med min viktnedgång, 10kg har jag gått ner så nöjd och glad, så nu gäller det att hålla detta:)..

Nähä nu ska jag forsätta packa för snart ska vi köra till huset.


Lördag och solsken

Godmorgon godmorgon, vaknar tidigt min på min första semesterdag, el nja semestern börjar väl inte officiellt förrän helgen är över. Idag är det mkt som står på schemat och fint väder är det, men jag ska försöka hinna pressa in en timme eller två på stranden, ute ska jag iallafall vara hela dagen...... (faktiskt bara hunnit vara på stranden en dag den här våren/sommaren).

veckan som gått har varit bra, varmt och skönt, så det hoppas vi fortsätter, nästa vecka blir lite jobbigare....