Nytt

Nu så har jag äntligen tagit kort på vårt senaste projekt. Ska komma upp nya tavlor ovanför byrån/skänken eller vad man ska kalla det, men som sagt ska till Ullared om 3 veckor så jag väntar och se vad jag hittar där. Men så här såg det ut innan (har ingen bra bild precis som det såg ut men ungefär


och NU!!!

37887-78437887-785

Hylla/skänk, Bestå- kombination från Ikea

Ps. och här är skorna som jag hade till min underbara outfits i lördags

Ps.

Är det inte hemskt när en tjej runt åtta (tror jag de e) säger "tror du att jag blir mobbad i skolan nu när jag har lugg och de andra inte har det?".

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ SAMHÄLLET!!!!!!!!
Är detta saker som ska gå runt i ett barns huvud??? NEJ!!!  Nu är det föräldrar och vårt ansvar att se till att samhället förändras, för sören detta är helt sjukt.. Föräldrar, lär era barn att vi alla är lika mkt värda och att det inte finns något speciellt "inne och ute". Barn som mobbar är de som mår sämst och inte får tillräckligt med uppmärksamhet, kanske föräldrar som inte bryr sig. AHHHHH!!!! jag blir så upprörd jag har inga ord för det, vill vi att våra barn ska växa upp i ett samhälle som ser ut som det gör nu?, JAG VILL INTE DET!!!!!

Jag vill bara säga de, skulle mina syskonbarn mobbas då kommer moster Ia och berättar var skåpet ska stå och är det för sådana saker som om man har lugg eller inte, eller om man har Björn Borg eller underkläder från Lindex, då kommer jag personligen med de snyggaste kläderna och underkläder från Lindex för att visa de skitungarna att ingen, INGEN får för sig att mobba mina syskonbarn, för vem vet då smäller det kanske? (Eller nja inte smäller, men de ska lära sig vett och etikett).

Nä nu är det kanske bäst att jag slutar svamla här innan det går för långt, men jag skojjar inte, mobbas mina när och kära då händer det saker. Och det är ju inte det att jag inte har sagt till människor förr i tiden, ni ska bara veta vem jag egentligen är *moohahaha*

D.S


Smått o gott

bilder från förra veckan när jag och sambon var ute på en promenad i det fina vädret



och så en dagens från idag på jobb, vilket var roligt och tiden bara flög förbi, imorgon ledig *skönt*

37887-782
kofta H&M, linne MQ, skärp? Jeans MQ, skor skopunkten

Godnatt

08.55

Då stod jag i garderoben och rev mig i håret och undrade vad sören jag skulle ha på mig idag på jobb (för att tillägga så åker jag hemifrån vid 09.10), så de blev lite stressigt. Hoppet låg ju i "Rules by mary" som vi fick in idag, men det satt inte bra på mig. Fina klänningar och toppar, men den klänningen jag ville ha var inget snyggt på mig, så alltså blev det inget nytt idag heller, eller jo ett baslinne, men inte kan man springa runder i linnet på jobb på vintern och det är skit kallt..

Så återigen står hoppet till nya varor imorgon......

Nu ska jag sova, en kort tag på jobb imorgon, men vilket bara känns skönt då jag har jobbat mkt...

*snark snark*

Ständiga dilemmat

Är vad man skall sätta på sig kommande dag, har ju inga kläder, har inte köpt ngt nytt på evigheter som jag kan ha på jobb. Imorgon får vi förhoppningsvis det nya märket "Rules by Mary", jag verkligen hoppas att vi får det och jag verkligen hoppas att det blir ngt snyggt, för jag vill HA!!!!!

Orkar egentligen inte skriva så mkt, är mest bara trött,nu är de bara två dagar kvar på jobb sen är jag ledig en dag och det förtjänar jag verkligen

I fredags va vi på ikea, köpte äntligen den efterlängtade  beståhyllan med dörrar, har satt upp den men måste fixa lite till sen får ni se bilder

dags för mig att sova nu en heldag på jobb imorgon igen

Godnatt

Protester?

Jag är helt enkelt en funderare, vilket är både på gott och ont. Senast funderade jag på hur det egentligen står till med regeringen. Såg en Sifo undersökning som visade på att oppositionen hade nu gått om regeringen ganska så mkt enligt Sifo och om det är så, alltså om detta stämmer, varför reagerar då inte folket i Sverige? Varför protesterar vi egentligen inte med hur de styr landet, det är ju ändå vi som röstar fram dem och tydligen finns det nu ett missnöje, varför säger man ingenting? Är det för att vi är typiskt "svenskar" och alltid är tysta, för det är bäst så eller vad är det? Enligt lag har vi rätt att göra våra röster hörda och enligt Sifo-undersökningen vill vi inte ha den sittande regeringen, kanske är det då dags för omval? Vem vet. Jag tycker man skall ge dem chansen och för mig är det ingen större katastrof att det är alliansen som styr, jag vet att folket nog inte kommer rösta på dem i nästa val. Trots detta och detta är viktigt, har de faktiskt gjort väldigt mkt som de sagt att de skulle göra och det får man inte ta ifrån dem. Dock tror jag inte att det svenska folket riktigt visste vad alliansen egentligen ville, just för att man är för dåligt insatt. Därför tror jag att det blir ny regeringen när det är dags att göra rösterna hörda igen, men varför reagerar ingen nu på att det faktiskt är oppositionen som leder enligt Sifo- undersökningarna????


Det var bara lite tankar jag hade, som jag funderar på sen jag såg detta, men har inte riktigt haft tid och ork att uttrycka mig...

Från något fundersamt till något mer lättsamt. Igår var det som sagt dags att fira E. Vi hade det så skoj. Dock begav jag mig hemåt vid tolv tiden för jag skulle upp och jobba och hade jobbat hela dagen. Var rätt skönt att koma hem, blev ju inte att man kom i säng så tidigt ändå. Dagen till ära hade jag på mig min nya tunika:
37887-776
Tunika från Lindex 99kr, halsband några gamla, skärp gammal, leggings med dragkedja 129kr Gina och jag kände mig såååå fin=)

Till det hade jag mina skor jag fick av Sebbe (uppdatering komemer här snart) och min grå kuvertäska som jag bara använt 1gång men som passade alldeles ypperligt till min "outfit"


Och igår på jobb hade jag på mig detta
37887-775
Blus från Zara (Italien), halsband gamla, skärp Ullared, byxor H&M
(Vet att bilderna är snea, men ngt konstigt program gjorde så det blev lite knäppt så ni får allt stå ut).

Nähä nu ska jag göra mig iordnin för sängen, skall som sagt jobba imorgon igen. Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit toppen.

Godnatt

Middag

Nu ska jag snart iväg till E på lite förträff, sen ska vi ut och äta middag för att fira hennes 25-års dag (dock lite försenat). Hoppas ni får en toppen kväll

Spenderarbyxorna på

Fredagen lider mot sitt slut och snart ska vi iväg på bio vi ska se "We own the night", hoppas verkligen den är bra. Var evigheter sedan vi var på bio, vi har inte varit på bio tillsammans ja sedan innan vi flyttade och det är lång tid det. Ska bli skönt risken finns att man kanske somnar om filmen inte är bra, men det får vi väl hoppas. Ska inom Tasy house innan bio och handla lite nötter *mums*. Kanske köper lite till jobb imorgon oxå så vi får lite energi..

Idag har vi haft fullt upp hela dagen lång. Imorse åkte vi till Väla för att jag skulle klippa luggen, hmm vet inte om jag är 100% nöjd, ska inte klippa luggen där mer, hur svårt kan det  vara egentligen? Sedan gick vi snabbt inom Scorett då de har halva reapriset på skorna, men dock inget snyggt överhuvudtaget. Sedan körde vi till Höganäs och fabriksbutiken, och där var hur mkt snyggt som helst, var snygga skor oxå i butiken sidan om men tyvärr inte i min storlek de jag ville ha. Sedan åkte vi och handla mat på ica maxi, men som tur va gick det smärtfritt trots lönefredag. Sedan kom vi hem käkade och fixade lite sen åkte vi till Netto och ikea, så nu sitter vi här och får inte rätt på skitet (ikea sakerna). Dörrarna sitter inte som de ska ahh , ska allt se så mannen har gjort rätt.

Imorgon är det jobb igen som gäller, sen därefter är det middag ute med tjejjerna för att fira E som har fyllt 25 år, ska bli så skoj, dock får jag väl gå hem tidigare än alla andra då jag ska jobba igen på söndag...

Hoppas ni får en bra helg, nu ska jag se vad mannen har gjort sen ska jag hämta tvätten och sen ska vi iväg..


Det kom som en chock

idag när jag gick inom IcaMaxi innan jag skulle jobba stod det om detta på Metros löpsedlar, jag blev riktigt chockad det får jag säga, vad händer?


Ny tidning 28 januari

Jag gillar eller rättarsagt älskar köpa klick! och fredag!- bilagorna som följer med aftonbladet respektive expressen om fredagar. Och när jag läste om att det ska komma en ny tidning som heter Sofis mode med aftonbladet varje vecka (måndag, tisdag och onsdag skall den finnas i butik) så blev jag överlycklig. Detta kommer bli bra, mkt bra tror jag.....

Nu har jag suttit framför datorn alldeles för länge, ska se vad jag ska ha på mig imorgon och kolla färdigt Gynning sen ska jag lägga mig i sängen och hoppas att jag kan somna, somnade ju en liten stund på soffan innan idag efter vår promenad, vilket kan påverka sömnen inatt.

Godnatt

Långpromenad

Vilken härlig dag att vara ledig på, återigen tur med vädret för sol har det varit här mest hela dagen. Planerna för dagen var att jag skulle simma, men axeln är ännu inte bra så jag struntade i den planen direk. Däremot var vi ute och gick i en timme vid havet (brrr så kallt de blåste där) och det var super mysigt. Sen har vi bara legat på soffan och slappat hela dagen lång, är ganska så skönt när man bara är ledig en dag, tur att man inte har en massa måsten man ska göra. Annars har inte så mkt hänt här, är ensam hemma just nu så jag kollar på Fashion TV och funderar på att gå igenom lite kläder på nätet, är inspirerad till att sy, men vad när oc h hur? Blir kankse när jag är lite mer ledig i februari om jag orkar och kommer på ngt bra jag kan sy sen får vi se hur reslutatet blir..

Igår när jag kom hem från jobb var jag så trött, konstigt nog. Kom hem satt i soffan en halvtimme sen gick jag och lade mig, varför är jag så trött? Det är nog dags för våren att titta fram nu tror jag.

Redan onsdag imorgon vilket betyder att det snart är helg och jag har en helg att se fram emot. På fredag skule vi till S och M och E men nu vet vi inte hur det blir för M har blivit sjuk, sen på lördag ska jag jobba men på kvällen ska vi tjejjer ut och äta för E har fyllt 25, ska bli så skoj.

Nähä nu ska vi se vad jag ska hitta på, klockan 20 är det ju Ugly Bettys sen blir det Gynning kl 21...

Hoppas er dag har varit bra
tjohoo

Lördag

Härliga lördag och härligt väder, då blir man så glad över att vara ledig.  Min dag har hittills bestått av en liten sväng nere på stan. Handlade ingenting, kände inte för någonting överhuvudtaget. Dock har Spirit en super fin svart klänning, men när skulle jag använt den? Kanske till nyår hahaha:)

Ikväll ska vi träffa F och E, sen får vi se om det är någon annan som kan oxå, annars blir det väl att vi lagar lite mat och så tillsammans. Kanske går vi ner en runda på stan och tar en cider, men som sagt vi får se hur det blir, jag sitter iallafall här och funderar på vad sören jag skall ha på mig, har ju som sagt nada.

Snart ska jag röjja lite här hemma och dammsuga det behövs..

Hoppas ni har en bra dag/helg

Förstaklass-betyg?

Är det sant att det kan vara bra att få betyg redan i första klass?

Det är frågan jag ställer mig idag. Efter att hört lite på debatten igår och följt med i tidningarna tycker jag att detta är ett uselt förslag, varför ska man ha betyg redan i första klass? Meningen med det skulle vara att föräldrarna får veta mer om barnen? Men kom igen, ska föräldrar i dagens samhälle bli ännu slappare än vad de redan är, ska de ha ännu mer tid att göra vad de själva vill och sätta barnen i andra hand? Enligt mig tycker jag att föräldrar idag har för lite tid till sina barn och därför söker barnen uppmärksamhet ¨på olika sätt och enligt mig tror jag att detta kan vara en stor del till hur barn uppför sig idag. Så de som tycker att det är bra med betyg i första klass är kanske de som inte bryr sig/orkar fråga sina barn hur de har haft det i skolan under dagen, de som inte sitter ner tillsammans på kvällen och äter middag ihop eller de som inte gör läxor ihop med sina barn, för de måste ha tid "till sig själva". Visst ska man ha tid till sig själv lite, men när man väl beslutat sig för att skaffa barn är det barnet som gäller. Fast nu var inte det ämnet så nu ska jag inte diskutera det. Iallafall betyg i första klass, nej det är inget jag skulle rekomendera. Jag försöker tänka tillbaka till förstaklass för att se om man kommer ihåg tiden på lågstadiet, vissa saker kommer man ihåg och jag mådde bra och skötte mig alldeles utmärkt utan några betyg. För att sedan på mellanstadiet längta tills man skulle börja bli betygsatt, den längtan kommer försvinna, för man kommer vara uppväxt med pressen att hela tiden ska det vara någon som betygsätter en liten som stor, när tycker samhället att det är oki att bara vara barn,? vill samhället erövra barnen sin tid som barn, eller vad är det frågan om?. Man ska inte behöva tänka på hur bra man är när man går i första klass, men egentligen är jag väl inte chockerad när det är moderaterna som styr. Som ni alla vet har de en tendens att alltid vilja vara bäst på allting ,och varför då inte erövra barnens sitt barnasinne så fort det redan gå för att istället tävla om vem som blir bäst, rikast och mest framgångsrik? NEJ, enligt mig skall inte barn betygsättas i förstaklass, absolut inte det är faktiskt helt absurt. Föräldrar lär er ta ert ansvar och fråga istället era barn hur deras dag har varit och är det något ni undrar över så för sören lär er själva att ta ansvar och ring till lärarna, det är inget förbjudet. Enligt mig ska inte skolan uppfostra barnen (och ja jag vet att detta står i läroplanen men det är helt jäkla sjukt), det är väl föräldrarnas ansvar, skolan ska stödja men inte uppfostra, så kära föräldrar, TA ERT ANSVAR istället för att skjuta över det på skolan dvs samhället (för har ni någonsin tänkt på att de som är lärare är ofta själva föräldrar ska de uppfostra andras barn på jobbet  och sedan sina egna när de kommer hem, är det något ni föräldrar, som inte är lärare hade velat?).

Är så mkt jag vill skriva om detta egentligen, men när jag blir så här upprörd blir det bara en massa svammel och upprepningar så det är väl bäst att jag stannar här. Det hade varit intressant för mig att få veta vad ni tycker, speciellt av min familj som faktiskt alla är lärare, vad säger ni om detta att betygsätta barnen i första klass?

PS.
För att tillägga vet jag inte hur detta har varit för i tiden jag tänker på situationen idag och hur den själv va när jag gick på lågstadiet. DS


Imorgon är det återigen jobb som gäller

Min sista dag jag har varit ledig på och vad har jag gjort på den, jo absolut ingenting. Simmade i förmiddags men sen dess har jag bara legat hemma och kollat på våra bästa år och lite SATC, bara slappat hela dagen lång, vilket har varit väldigt skönt. Är ledig igen på torsdag så då ska jag göra ngt vettigt hade jag tänkt mig, vet bara inte riktigt vad.

Sambon är iväg och tränar fotboll och precis efter han kört hemifrån ringde han. Då hade han kört på en hund!! Ja ni hör mig. Det hade helt plötsligt varit en hund på vägen och han körde på den. Inte i hög hastighet alls, men det räckte, hunden snurrade kanske ett varv! Han körde aldrig över honom men på honom. Han stannade och pratade med hundens ägare och tydligen hade hunden jagat en kanin. Som tur var blev inte hunden skadad och inte Sebbe eller bilen heller, men den stora frågan är om ägaren hade hunden kopplad!! Jag säger inte att jag inte tycker om hundar, men jag gillar inte de heller särskilt mkt, jag är en kattmänniska och ingen hundmänniska. Men allvar, när ska ägarna till hundarna lära sig att ha sina hundar kopplade? Tänk på alla de som är livrädda för hundar och möter en hund okopplad, hundar kan mkt väl komma springandes mot en. I somras kom det en hund springandes mot en annan hund som dock var kopplad och jag sa högt och tydligt vad jag tyckte till S, för jag tycker det är fruktansvärt. Jag vill inte gå på en promenad och helt plötsligt kommer det en hund springandes mot mig, då blir jag rädd, tycker inte om hundar jag inte känner så enkelt är det. En annan sommar, var dock för några år sedan gick en rottweiler helt lös på strandpromenaden i HBG och jag tänkte, förbannade ägare, hur dum i huvudet får man lov att vara? Ja jag kan älta detta länge, men ni som har hundra lär er att ha dem i koppel och respektera att andra människor kan vara rädd för just er hund.

IKväll blir det Ugly Betty och till det blir det popcorn och cola *mums*. Är egentligen jätte sugen på godis, men denna veckan har jag på riktigt börjar mitt nya liv. Dock vet jag inte hur det kommer se ut på lördag för då ska vi till F och E på lite spelkväll och kanske utgång, blir iallafall en tidig hemgång för mig för jag ska ju jobba på söndag.

Nähä hoppas er dag har varit bra, hej svejs

Min dag

Telefonen ringde vid 10-tiden imorse och överraskande var det min kära pappa som ringde. Han var i våra trakter så han kom upp och hälsade på några timmar. Skoj, är inte ofta jag får besök bara sådär. Han hjälpte oss lite med datorn och sen kom sambon hem för lunch så vi åt tillsammans, sen åkte de båda två igen, så då blev jag ensam igen. Men inte satt jag på latsidan inte, eller jo i en timme då det var våra bästa år, undra när folk ska fatta att det är Marlena och varför gör hon det? Hmm får nog allt bli att jag kollar på det imorgon oxå haha jag älskar våra bästa år. Sen därefter började jag städa, det blev ordentlig städning inklusive torkning av golven, så nu är här rent och fint här hemma, så skönt. Nu på kvällen har vi varit på innebandy. Jag har bara varit på en innebandymatch innan men när man väl sitter där är det ganska så roligt och idag var det sjukt spännande så det var bara skoj.

Återigen är jag ledig imorgon, men de e min sista lediga dag. Ska nog sticka ner och simma och samtidigt gå inom Hemtex och kolla om de har två gröna bollar jag kan ha till mina två andra krukor, blev aldrig att jag stack ner till stan idag.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen känner att jag börjar bli trött. Hoppas er dag har varit bra

godnatt


Helgen som gått

Vilken bra helg jag har haft, varit sysselsatt hela helgen, vilket är tur nu när det vankas två dagars ledighet till. Igår begav vi oss till Ä-holm redan vid 12-tiden med bussen. Väl i Änglastaden tog vi oss en lunch och sedan gick vi en snabbis på stan vilket resulterade i ett par nya skor till sambon, sedan begav vi oss till bowlingen för att bowla med A och N. Det gick hyfsat och för sambon gick det mkt bra. Sen gick vi hem till A och N och jag och A satte oss och spelade Nintendo 8-bitars, ja ni läste rätt ni vet de gråa, de va roligt=). Sedan började vi med maten och efterrätten medan herrarna var och drack öl och kollade fotboll. Kvällen spenderades sedan mätta och belåtna med lite spel.
Idag har jag varit med mamma på Väla hela dagen lång. Har varit skoj, alltid roligt att handla med mamma och för en gångs skulle köpte hon lite saker till sig själv=). För mig resulterade dagen i

1. Breda jeans från MQ 149kr!!
2 & 3. Tunika från Lindex för 99kr (kollat och haft den på mig innan men då kändes de inte hundra)
4. Leggings med dragkedja från Gina 129kr

Sedan efter Väla körde vi inom Flowerteam och äntligen fick jag krukor som jag velat ha länge, men som jag inte hittat någonstans

Krukorna så som de ser ut och som jag har dem i fönstret för tillfället, vet inte riktigt hur jag ska ha dem men tror att de blir bästa lösningen

Nu ska vi snart kolla film, är någon thriller som börjar på ja 3:an till 4:an nu klockan 21.

Hoppas ni har haft en bra helg, som ni läst har min varit super. Nu är jag ledig två dagar till och vet inte riktigt vad jagska hitta på, jo imorgon ska jag till Hemtex och se om de har två gröna bollar till som jag kan ha i mina nya krukor

Godnatt

Långledig

Härligt att vakna på morgonen och känna att man är ledig och dessutom att man är långledig och har planerat hur helgen skall se ut och bara massa roliga saker. Idag ska vi till Ä-holm och träffa A och N ska bli super skoj, har sett fram emot det hela veckan. Sen som sagt på söndag ska jag ut och shoppa med mamma, även de ska bli skoj. Egentligen orkar jag inte skriva så mkt för jag känner mig lite hungrig och måste nog käka frukost. Sen måste jag öppna garderobsdörrarna och se på mina fruktansvärda tråkiga kläder och se vad jag ska ha på mig idag, usch jag har ju absolut inga kläder överhuvudtaget, och inget på jobb satt bra på mig heller så de blir inga nyheter som har kommit in denna veckan *snyft*.

Nähä frukost var det sen garderobsrensning

Hoppas ni får en bra helg

Suget har satts in

och det känns som det är hundra år tills på söndag då jag ska ut och shoppa. Åh blev så shopping sugen idag när jag hade lunch och tog en "centerkoll" så på söndag, då får jag hopppas att ja hittar ngt. Tyvärr känner man sig helt uppsvullen, men det är väl bara ens eget fel eller? Så nästa vecka då drar jag igång igen med simningen, skulle blivit denna men så blev det förändringar, så de har de inte blivit, men jag kan säga att jag inte har ätit så mkt godis eller nja ingenting i princip, men på lördag då blir det nog lite gott, om jag känner mig själv och A =) *haha*

Idag har det knappt varit ngt folk på jobbet, konstigt, eller nja folk har väl inga pengar så det är väl därför och det är väldigt tråkigt. Dock är det upplyftande att vi får nyheter nu åhh det är så roligt, så imorgon hoppas jag att vi får den skjortan jag vill ha för då ska jag köpa den (det vill säga om den passar mig). Nu ska jag däremot snart slänga mig i sängen och kolla på tv. Synd bara att vi inte har mer Lost att kolla på, för det saknar man redan!

Hoppas ni har haft en bra dag och ni får en bra helg, vad ska ni hitta på?

Godnatt

Change of plans

Det är helt enkelt inte meningen för "oss", alltid samma visa=(. Planerna för veckan var ju redan bestämda men så blev det lite förändringar. Imorgon hade jag och E planerat dagen tillsammans med lite shopping, men så blir det inte nu, för istället skall jag jobba, bytte dag med L och självklart gör jag det, så jag och E får träffas nästa vecka (om det går och sen på fredag med ju kanske). Så istället blir jag ledig på måndag, så jag har helt enkelt fyra dagars ledighet i raken, hur underbart är inte det, frågan är bara vad jag ska göra, för jag lär ju bli rastlös som få. Men på söndag har jag iallafall bestämt med mamma att vi ska åka och shoppa på Väla, skall bli skoj, var längesedan vi gjorde något sådant bara hon och jag.

Idag som sagt jobbade jag och det damp när lite nya vårjeans. Skit snygga är dem, men undra hur de sitter på, ska se om jag får tid över och pröva dem imorgon. De finns i en jätte fin ljusblå färg samt svarta och är helt raka, alltså inte stuprörs och inte bootcut heller, jag gissar på att detta blir den nya trenden, det visas ju på kändisarna nu så vänta bara snart övergår vi till det raka och vida igen, lite hippi stil. Imorgon hoppas jag att vi får lite mer av det nya, vill så gärna ha det ju, men så tydligen har de lite personalbrist på lagret pga sjukdom (precis som alla andra) så har vi otur hinner vi inte få ut det och jag som behöver ngt nytt!!!!

Något annat som jag och min kära sambo stör oss på det är Lost. Såg sista avsnittet av säsong 3 av Lost och vi fattar ingenting eller jo men ändå inte. Det slutade ju med att (ni som inte sett det och vill se sluta läsa här...) man förstod att de hade blivit räddade men för Jack hade det bara gått åt skogen, så ahh nu vill vi ju bara se mer och mer och mer, det är ju så bra. Jag har hört att det tappade tittare i USA och att det gick dåligt, och då trodde man att det skulle bli sämre men jag håller inte alls med faktiskt, jag gillar denna säsongen när man får veta lite mer och förstå hur saker och ting hänger ihop. DOCK får jag säga att sättet Charlie dog på var helt onödigt, skulle han dö kunde han dö på något bättre sätt, enligt oss då.

Nähä nu ska jag ta och stryka mina kläder inför imorgon sen ska jag hoppa i sängen, jobbar ju hela dagen imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag

Godnatt


Lat

Vad har hänt, varför har man blivit så trött och lat för? Vaknade imorse och ville egentligen inte gå upp, men det fick jag ju göra. Funderade redan då på om jag skulle sticka iväg och simma (ni vet nu har det snart gått en hel månad då jag inte rört på mig och att då får motivation till att röra på sig är inte helt enkelt) men det har inte blivit så och lär inte bli det nu heller när klockan snart slår elva. Så här sitter jag och gör vad? Absolut ingenting, väntar egentligen bara på att göra mig iordning och sticka till jobb, men jag ska ju inte åka förrän vid 2-tiden, det är tre timmar tills dess och vad kan jag då göra? Hmm ja man kan alltid städa, men det är ju så fruktansvärt tråkigt, så är det ngt man vill göra, absolut inte. Nu ser jag dock att solen tittar fram så egentligen skulle man ta sig en promenad, men så vet jag att min ipod inte är laddad för någon har använt den och sedan inte laddat den igen *hmmm*. Så istället fördriver jag tiden här, och med vad egentligen? Absolut ingenting gör inget vettigt här ändå så jag borde ta tag i det jag egentligen vill göra men som jag inte orkar, jag skjuter upp allting hela tiden. Imorgon ska jag återigen jobba men jag börjar tidigare då vilket är skönt, för nu går man bara och väntar. Sen på torsdag ska jag ut och shoppa med E ska bli skoj var rätt längesedan vi gjorde det tillsammans och till helgen har vi planer med A och N ska även de bli skoj.

Nähä nu ska jag inte sitta här och trötta ut er, blir inget roligt då. Men ha en bra dag och nu får vi hoppas att solen stannar kvar här för det var ett tag sedan vi fick se den (nu gick den så klart i moln).


Inte så mkt

ork att skriva, har fullt upp på jobb och man jobbar mkt så man är helt död när man kommer hem. Nu sitter jag här bara för att jag ska få säga hej till min kära sambo innan jag går och lägger mig. Måste fördriva tiden annars somnar jag och får inte träffa honom idag. Så är det att jobba hårt=)..

Förresten MQ:s rea har börjat och de e mkt snygga saker pårea (ja nästan hela butiken) och till ovanligt bra priser, så kika in...

Godnatt

Busfabriken

Ringde nyss hem till Munka och pratade med Isa och mamma=). Isa kände igen min röst direkt och sa Ia, komma sen *hahahaha*. Så mamma o pappa ska till  busfabriken med henne och självklart ska jag med, det ligger ju "runt hörnet". Så nu är det frukost time och sedan in i duschen och göra sig iordning för att busa några timmar.

Igår var en riktigt slappedag, käkade chips och godis och kollade på lite lost. På kvällen kom Lasse för att döda några timmar så Lasse och Sebbe satt mest vid datorerna och jag kollade tv hahaha=)..

Nähä om jag ska plocka undan lite disk och sen käka. Hoppas ni får en kanon dag det kommer jag alldeles säkert att få...

Nyårsafton

Så här dagen efter får jag säga att nyårsafton var hur lyckad som helst, var nog den roligaste nyårsafton på länge.

Min dag började med att jag gick upp redan klockan 0800 för att göra mig iordning för jobbet. Jobbade till 15.00 sedan bar det direkt hem för att göra sig iordning till festen, så det var bara att hoppa in i duschen fixa till sig snabbt som attans och precis när jag är färdig så ringer det på dörren och där står A, N och K. Vi satt här och drack goda champagne drinkar och käkade chips och godis, gud jag var ju hungrig redan då. Efter ett tag började vi göra oss iordning för att traska ner till jacob hansens hus och fira nyår där tillsammans med 105 andra personer och det var super kul, verkligen. Mycket folk man pratade med som man inte pratat med på länge och andra som man alltid pratar med... Överraskningen på festen blev att ett kompispar till oss förlovade sig GRATTIS. Annars så dansade vi och dansade tills vi traskade hem lite över två tiden, vilket nog var bäst för alla.

Idag har vi slappat hela dagen lång, sov väldigt länge och sen åkte A o N hem tidigt, för A mår inte alls bra idag (och de e inte spritens fel!!). Hoppas bara hon blir bättre snart. Sen de åkte har jag och S spenderat vår tid i soffan och kollat på Lost, vi har även hunnit med att äta lunch bestående av korv och makaroner och diskat allt efter igår. Nu ska vi snart fortsätta kolla på Lost, jag väntar bara att fotbollen ska ta slut först....

Hoppas er nyårsafton var super och hoppas ni får ett bra 2008!

Ps. glömde ta kort på min klänning men här är den bästa bilden på den
image767
ds.