WOW

Såg nyss att man har utökat utrymmet på bloggen väldigt mkt. Nj kan jag forstätta lägga upp bilder på dagens outfit och på alla jag köper igen, har inte kunnat göra det för jagh ar haft så lite utrymme kvar. Roligt roligt

 Förresten gårdagens outfit blev:
Svart klänning från Asos
Skärp i midjan
Svarta högklackade peep toes 

En helt underbar dag

Tack så mkt alla som grattade mig igår på min födelsedag. Jag hade en underbar dag om man tar bort jobbet, men det var helt OK. Vi har u fått in en tredje person på jobbet och han vi jobbat med nu i två veckor är hur trevlig och rolig som helst, skit bra. Vi öppnar 11 i kassan på badet, men de första badgäster kom inte förrän 12.50, ganska så sent, och sen var det bara 10 st sammalagt på hela dagen så det var lungt.

KOm hem från jobb och gjorde mig iordning snabbt som sören för S hade fixat en överraskning som vi skulle gå på med mamma o pappa och min ena syster o hennes sambo. Först kom vi iallafall hem till S där vi tog en drink och jag fick lite presenter. HAde redan fått en super god parfym av honom på morgonen, oxå fick jag pengar av mamma o pappa (så jag kan köpa massor med kläder hehehe), sen fick jag ett jätte fint set, med två oliak storlekar fat, tre värmeljus hållaren, en stor vas av s:s föräldrar och syster familj. Sen fick jag mer presenter av S. Jag fick choklad från en chokladaffär i HBG, så det är fin och dyr choklad Ämums* jag som älskar choklad. Sen fick jag ett kort där det stod "Ett valfritt plagg på valfritt ställe som betalas av din underbara pojkvän. Only the sky is limit". HAn är sååå snäll. MEn han skämmer bort mig lite för mkt tycker jag allt=), vad ska det blir när jag fyller 25???? Inte nog med det, efter vi hade varit på överraskningen som var JOe Labero, och var skit bra, han är helt otrolig, så va vi ute och åt, och då betalade han allt där. Alldeles för snäll är han=)

Sen idag har jag varit på Väla, Gina Tricot öppnade u i fredags, så jag var ínom där. KÖpte ett svart och vitt randigt linne och sen en vanlig vit tröja som var lite längre. Hade kunnat handla mkt mkt mer, men det får ju vara nog någon gång. Vi ska ju till Köpenhamn snart.

HAHAHA jag måste bara berätta I fredags när jag jobbade hände det grejjer. Först kommer det fullt med ungdomar som var på väg tll fotbollsplanen och då ställer sig en tjej och kollar och fixar till sig mot rutorna till badhuset. NI förstår ni som itne varit där är det stora stora fönster ut mot en gräsmatte, där det är väldigt svårt att se in, men absolut inte ut. Iallafall sen kommer hon tillbaka en timme fter och ställer sig med ryggen mot fönsterna och vet ni vad hon gör???? Hon börjar ta ner byxorna så man ser hennes rumpa och ska sätta sig och kissa och vi bara NEJ!!!!! Sen bara vänder hon sig om och kollar in i badhuset och ser då att där är folk då vinkar hon och bara springer därifrån HAHHA. TÄnk om hon hade satt sig ner och kissat *asg*
Sen va det en stammis som hade problem med sin bil (han är bilmekaniker) så A min jobbekamrat skulle bogsera honom hem, för han frågade o dom brukar prata för de pratar polska med varandra för han förstår itne svenska så bra. MEn jag tyckte det hela var väldigt konstigt och A oxå så jag sa att hon fick inte åka med honom själv. SÅ jag följde med och det hela var väldigt konstigt. MEn det gick bra, men som sagt jag är väldigt glad att jag följde med henne, för man vet aldrig och hon känner ju inte honom eller ngt snt alls.

Nähä nu har jag babblat på för mkt. Ikväll ska jag och S bara mysa. Skulle simma idag, men ingen annan ska o sen imorgon ska nog ingen annan heller ahh jag måset ju verkligen simma... MEn ja vi får se.

Ha en trevlig valborg


Nu äntligen!!

Efter mkt velande fram och tillbaka har jag nu lagt in en beställning på Asos (igen). Det blev den här klänningen. Jag tvekade om färg, men sen jag sett dessa bilder stod det helt klart. Egentligen var jag mest inne på vitt hela tiden, men hmm ja det är lite svårt ibland med vitt, men jag tror att det kommer bli helt perfekt. La in en beställning till Annika oxå, så vi delar på portot vilket är mkt bra, eftersom dom har höjt det!!!!!! Men som tur va funkade en rabattkod, så vi tog igen det där.

idag har jag haft en intervju med en politiker i KS, det gick väl hyfsat tror jag. jag har även suttit ute i solen i 2 timmar och läste lite inte mkt men några sidor. Ska snart bege mig till jobbet, har dock inga tidningar, så jag vet inte om jag sak köra till affären nu innan jag börjar eller jag ska skita  i det. Det kan ju bli så att antingen är det jätte mkt folk där idag, eller inget folk alls och det vet man ju aldrig innan och är där lite folk är det sååå tråkigt där och då måste man ha ngt att läsa. Ja, jag vet jag kan plugga men hur roligt är det? Men jag tror nog att jag måset det, så jag får väl ta med mig böckerna o inga tidningar. Kan köpa tidningar ikväll istället så jag har med mig imorgon..

Imorgon är det min födelsedag och vi ska ju hitta på ngt. Sebbe "försa" sig innan att vi skulle se Joe Labero, skit coolt, men jag vet itne om detta stämmer, sa det till Petra men hmmm hon kan ju skojja med mig o lura mig, men jag vet inte, jag ska nog inte lita på de tallt för mkt, men sen vet jag att mamma o pappa hade tyckt det var roligt så man vet ju aldrig...

Va en runda på stan idag, köpt emig äntligen ett par leggings, såg massor med fina saker som jag skulle kunna tänka mig, men jag ska försäka att inte shoppa allt för mkt. det jag måst ha är ett par skor, absolut ett par svarta balleringa och ett par med höga klackar.
Nähä ska röja lite på mitt rum, ser ut som ett bombnedslag, skulle velat hinna städa men det hinner jag inte med när jag ska börja jobba om 25 min.. such tråkigt blä, men mne....

Fint väder idag kanske!!

Det sägs att det ska bli fint väder idag, än så länge är det bara lite dimma, men det kanske lättar upp sen, har hört att det är sol i Halmstad så vi får väl hoppas på att det blir fint här oxå då.

Igår när jag var i stan på intervju köpte jag ett par svarta skor från Röda Korser 30kr. vet dock inte om klacken gör att det ser lite tantigt ut?? jag får se ananrs får mamma skorna. Sen köpte jag ett skärp som påminner om
detta för bara 5 kr. Det var elastiskt med med annorlunda spänne sen där detta är brunt är mitt vitt, skit snyggt, helt perfekt, ibland skall man ha tur. Hade tänkt att det skulle bli snyggt tll den vita klänningen jag vill ha från asos.

har hört att mina två vänner i Halmstad ska till Malmö idag, lite avvis är jag, jag vil oxå dit, men vem vet det blir kanske en liten tur sedan när man har tid och ork. Fyller ju år imorgon så jag kanske får lite pengar att handla för?

Nähä nu ska jag ner o käka fruskot, sen ska jag förbereda mig ordentligt för intervjun, för den igår gick hmm sådär, altså kändes lite konstigt, men vi får se när jag pratar med min handledare.

trötter

Är så trött ska borsta tändera o gå o lägg mig o kolla på 24, det börjar nu. jag antar att jag kommer soman men men. Skulle ha pluggat massor idag, innan jag ska iväg på min sista intervju denna vecka imorgon, blir lite konstigt. Men jag får gå upp i tid imorgon, ska ju int vara där förrän kl 11.00.
BONSOIR

Snyggt!

Nu har jag kommit hem från S och min klippning. Håret blev mkt mkt snyggt. Det är väldigt mörkt nästintill svart och sen är det "kort" i nacken och ungefär likadant som innan där framme.

Igår var jag en snabbis på Väla och hittade en klänning. När jag kikade in på
Daniellas blogg, så jag att hon köpt likadan klänning så jag lånar hennes bild och hoppas att det är OK!!!! Så slipper jag själv fotogragera + att alla ni som läser min blogg hittar till henns om ni inte redan varit där?
Den kostade bara 198kr men eftersom jag fick 100kr presentkort av mamma o pappa i påskägget (ja jag får faktiskt det så länge jag bor hemma=)) Så betalade jag endast 98kr.

Ska snart iväg om en timme på en intervju idag, sen har jag en till imorgon. Sen lite ledigt sen  två på tisdag och en på onsdag. Då ska jag även vara med i kommunens jämställdhetsdag. Dom skulle ha en sådan och jag blev speciellt inbjuden igår eftersom jag skriver min uppsats om detta, så det ska bli väldigt intressant, ska bli skit skoj.

Nähä ska göra ngt vettigt nu.

Förresten, igår var jag på City Gross och köpte viol- S ni vet dom där som jag bara älskar=) Köpte två hela lådor, eftersom jag ve tamamma älskar dom oxå, kostade bara 82 kr, mmm vad goda dom är, dom är inte så "farliga" heller. Det är ju skum *mums*....

Snart är det dax

OM en timme ska jag köra till min intervju jag har idag, får se hur det går, kan bli lite intressant. Sitter nu och skriver ner den sista intervjun jag gjorde i måndags, det tar sådan tid. Men när man skriver ner så är det ganska intressant vad dom svarar.

Det är grått och trist ute idag, inte alls skoj. Hoppas på lite finare väder till Valborg då man är lite ledig, så man kan sitta ute o sola. FIck lite lite färg igår när jag satt ute och umgicks med L och hennes vänner, så då vet man iallafall att solen tar=) Härligt kanske riktigt vår snart, och om vi har tur får vi en riktigt sommar oxå med massor av sol o bad och kanske o förhoppningsvis en lägenhet, men det ser inte bra ut....

Nu harj ag bestämt mig!!

Nu har jag bestämt mig jag ska beställa den vita klänningen från Asos, ska även ha ett par short och en tröja. Så A säg till mig vilka smycken så gör vi en beställning tillsammans

Ska in i duschen, plugga äta lunch sen en intervju kl 1300. Skulle ha simmat nu, men jag orjkade inte o kände inte alls för det så ja hoppar det, ska simma imorgon o sen kanske på söndag eller måndag

IMorgon är det sista dagen

Äntligen, imorgon är det sista dagen med mitt tråkiga hår, kl 9 på torsdag ska jag klippa o färga håret, har ni några förslag på frisyr och färg?

Lat, det har jag blivit

GUd vad jag har blivit lat. Idag har jag varit i Lund hos L, det var mkt trevligt. Fick äntligen se hur L bor och träffa hennes kompisar som var helt underbara, förstår verkligen varför hon är vän med dem. Pratade dock inte så mkt med dem, C kom oxå o pratade mkt med henne, var alldeles för längesedan jag pratade med henne.

är inte på blogg humör idag, är trött.. Funderar på om jag ska beställa
denna, vet dock inte i vilken färg. ??? Men jag är nog mest inne på den vita, det hade varit snyggt till ett par svarta leggings som jag nog ska köpa imorgon och min svarta skinnjacka oxå måste jag hitta ett par högklackade skor svarta vanliga som jag kan gå i, hade varit super snyggt. Men sen vet jag inte om jag hade använt den vita mer sen? Kanske till jeans mm inte riktigt jag men kanske? Eller sätter man ett färglatt skärp i midjan... Ska ha en intervju imorogn, den andra avbokade dålig stil säger jag. MEn jag ska ha den intervjun om 2 vckor tistället. Ska nog inom VÄla imorgon innan ajg ska till Sebbe. Han jobbar o slutar kl 2000 Så då hade jag kunnat åka från Väla när han åker, ska kolla in lite skor o så hade jag ätnkt. Egentligen hade jag tänkt åka till VÄla på fredag då Gina Tricot öppnar, men jag kan köra inom Väla igen på söndag när jag ändå ska köra ifrån Sebbe, vi ska ju hitta på ngt roligt på lördag, som jag itne vet, ska bli såå roligt..

ONt i huvudet idag mä, har inte pluggat så mkt idag eller knappt nånting, måste verkligen göra det imorgon. Tänkte simma imorgon på förmiddagen och sen intervj kl 1300. Sen hem o skriva ner intervjuerna de jag harkvar o den nya får se hur mkt jag hinner, äta och sen till Väla och Sebbe..

Ska göra mig iordning för sängen nu känner mig jätte trött

Kärlek

Har massor av kärlekt till massor av saker på asos hemsida, varför varför finns det så mkt fint. jag ska allt ta och beställa lite grejjer därifrån (ännu mer!!!)men hittat 3 skit snygga klänningar som jag vill HA!! fyller ju år på lördag, så kanske man kan få ngn i födelsedagspresent? av ngn, men det måset man ju veta!!! så man inte ebstället de alla, eller jag för det är svårt o krånligt (kanske) att skicka tillbaka.

Älskar Asos

Jag bara älskar asos. Fick mina grejjer därifrån idag och vilken tur jag har, är helt överlycklig... (på gund av lite kläder *hihih*

Väskan  var helt underbart snygg, mkt snyggare än vad jag trodde och mkt större än vad jag trodde, helt perfekt. Man kan säga att den är i hårt bomull, lite canvas stil över den hela, skit snyggt är den=)

De två topparna jag beställde  var oxå hur snygga som helst. Den vita är helt perfekt till det jag ska ha på mig på Sebbes fest, skit snyggt blir det tur att jag köpte den. Skulle nog kunnat vara en storlek större, men det är bara för den är så tajt när man tar på den och av den, kan bero på min "simmarkropp". Den andra toppen var oxå jätte snygg, en helt vanlig top liksom, sitter åt lite i armarna, men som sagt "simmararmar".

Klänningen  var oxå jätte snygg, men dock lite för stor i midjan (konstig nog). Men sätter jag ett skärp blir det bra, annars är det väl bara att sy in lite.

Nu när allt är såå snyggt vill man bara beställa lite mer. Jag har siktet inställt på en tunika, och en klänning som jag vill ha, men klänningen är slut i min storlek, men kanske fylls på det brukar ju göra det ibland =)=)

Ps. varför blir det bara fint väder på eftermiddagarna och kvällen för? ds.


En intervju avklarad

Nu har jag precis kommit hem från min första intervju och det gick helt OK. Vet inte riktigt om jag fått svar på det jag vill eller jo det har jag ju och jag kan konstatera att planen finns och man är medveten om den men mer är det inte (rån den första intervjupersonen), så vi får se hur det fortsätter att se ut...

Äter lite nu sen ska jag köra om en halvtimme tlil nästan intervju *puh* den blir mer nervös...

Sopning?

Va uppe med tuppen imorse, redan klockan 0700. Lämnade in bilen 0730 sen gick jag en tur på en halvtimme medan jag väntade på den skulle bli färdig. Kom hem satte igång ugnen och gick ut och sopade gatan!!!,eller "trottoaren". Såg sopbilen (ni vet den som sopar upp all sand kommunen slänger ut på gatorna på vintern) och insåg att det har vi inte gjort här hemma och det blir så jobbigt om man inte gjort det. Så jag sopade ut all sand på vägen så sopbilen kan "plocka" upp det. BRA, duktig har jag varit så, det är ju ingen som har bett mig om det, ska se om föräldrarna ser det bara, ska inte säga något.

Ska göra mig iordning nu sen ska jag förbereda mig för intervjun och sen är det dax för den första av mina intervjuer *nervös*, jag hoppas det kommer gå bra.

Önska mig lycka till!!!

Ensam!!

Känner mig så ensam ikväll... Tråkigt..

Har varit super sugen på godis men så blev klockan 21.30 och då tyckte jag det var sent och ganska onödigt att köra till Statoil o handla.

Har pluggat ikväll läst igenom intervjufrågorna hundra miljontals gånger så nu hoppas jag att dom är bra.

Ska gå och göra mig iordning för sängen, sen ska jag kolla på TV och sova, ska ju upp tidigt imorgon för att byta däck 07.30!!!! Sen intervju kl 11.00 och 13.30 alltså fullt upp hela dagen, kommer bli så hela veckan, men skönt när intervjuerna är avklarade.


Godnatt!!!

Konstigt

Jag känner mig så ??? hm konstig???!!!!!! Jag vet inte varför, är inte på humör nu så här på kvällen... När jag inte ä rpå humör blir jag väldigt väldigt sugen på godis, det är min stora drog, det och shopping.... Ska förresten söka några nya jobb nu när jag äntligen har skrivit ett bra cv som man bara kan ändra lite i...

Kollat på One Three Hill, väldigt bra program. Brooke hade gjort en jätte snygg klänning i dagens avsnitt den mönstrade urläcker.

Måste verkligen plugga nu, måste läsa igenom mina intervjufrågor som jag ska ställa imorgon till mina intervjupersoner. Ska byta däck på bilen imorgon oxå så jag ska upp hur tidigt som helst, sen efter det är det intervju o sen direkt efter det en till.......

Nähä om jag ska göra ngt vettigt, uschh

Charmtroll

idag kom min syster, hennes sambo o deras barn.... IGEN!!! så roligt så. och hon är verkligen ett charmtroll den lilla tjejjen, man blir så glad av att träffa henne=) Men tyvärr måste jag plugga lite och förbereda mig inför imorgon då jag har två intervjuer. jag ska köra iväg oxå o kolla var den enda intervjupersonen bor då jag har lite bråttom dit imorogn så jag har inte tid att vara vilse.

Nähä ska jag lägga mig ner och läsa lite? Vill inte och orkar inte. Det är sååå tråkigt väder idag, ville att det skulle bli sol så jag kunde sola lite,men nej nej varför det när jag är ledig???



Jaha ja

Denna tunika var jätte fin, kanske man ska lägga in en beställning på senare (i framtiden när man har pengar hehe). 

Hinner inte blogga mer (har precis börjat) S ringde nu och sa att jag kunde köra, för han var snart hemma.

Jobbet idag var roligt. Jobbade med M som var "extra personal" ska ju ha det nu varje lördag mellan 1200-1500, mkt bra var det. Man kunde gå och ha paus när man ville och städa lite och sen äta i lugn och ro och sen ja göra vad man vill om det inte fanns ngt att städa det vill säga.

Har varit så fint väder idag så jag blir galen att sitta inomhus då, men det kanske blir bra imorgon oxå jag hoppas det men jag har för mig att det inte skulle bli det, lite tråkigt.

Nähä nu måste jag göra mig färdig..

Ha en trevlig lördag

Varför ska det finnas så snygga grejjer när man känner att man inte har råd?


Trötter

Gud vad trött jag är, har sovit i 40 min nu och om en halvtimme ska jag iväg till jobb, har ingen aning om hur jag ska orka jobba ikväll är riktigt riktigt trött. Inget pluggande idag (sören oxå), så jag hoppas jag kan plugga på jobb istället, men det kan jag antagligen inte brukar inte  gå om fredagar.

Såg förresten
denna klänning, vet inte riktigt om jag ska gilla den eller inte, men jag tror jag gillar den. Den var så fin upptill, men nertill är jag lite mer tveksm. FÖrresten skickades mitt paket igår från asos, så jag hoppas att det kommer i början på nästa vecka.

Ska ner och gosa lite mer med I innan jag ska iväg och jobba


När ska man hinna?

0715 vaknade av att systern kom, sen har det varit fullt upp hela dagen. Min syster hennes sambo och hans bror åkte iväg till Tyskland för att handla lite sprit, och lämnade I här. SÅ vi är barnvakter idag, vilket innebär att man inte har en lugn stund.

Va nyss ute och gick med I för hon skulle somna, sov i 40 min, men är nog trött fortfarande, men nu lagar jag mat till henne- pepparotsås och falukorv *mums* blir mat till mig och farmor oxå.

När ska man hinna plugga?

Mamma kommer hem om ca 1½ timme så då kan mamma passa henne lite så kan jag plugga..

Ska gå o kolla till maten nu....


Puh

Nu har jag äntligen lämnat in min ansökan till ett jobb. Har även en ny intervju på G, fått svar på mail det är bra, så den är nästan spikad och då återstår bara en intervju att boka, detta blir kanske bra? Vi får se...

Ska sova nu godnatt imorgon blir en farftull dag

Ännu ett telefonsamtal avklarat

Nu har jag ringt en politiker till, det blir bra detta (kanske har ju dock två kvar att få tag på och lyckan nu innan helgen är nog itne stå stor). På måndag ska jag träffa denna politikern 13,30 hemma hos henne, kl 11,00 ska jag träffa en lärare på en skola, så jag får hoppas att det inte drrar ut för mkt på tiden med läraren för jag måste hinna iväg på nästa intervju. Får ha kollat upp var människan bor och sånt innanmåndag. Har ju hela söndag på mig, då jag varken ska jobba eller simma. Lite tråkigt att min älskling jobbar bara annars hade vi kunnat umgås en hel dag. Jag får väl plugga eller hoppas på fint väder så man kan sola lite.

Träningen idag gick bra, var skönt att simma. Dock märker man när man kör fart att man inte har den kondisen som man en gång hade, det är dax att jobba på den igen.Men det känns bra annars teknikmässigt, vilket det inte har gjort på evigheter, så håller jag nu bara igång och ökar antal meter typ 1000 meter per pass, så blir det snart som det ska vara igen=)

Imorgon ska jag, pappa och farmor passa min systerdotter, ska bli sååå mysigt så, dock har jag ju så mkt annat jag måste göra oxå, men jag får väl växla lite och prioritera min systerdotter istället för hon är sååååå underbar=) ni vet ju alla ni somträffat henne..

Mäklaren har inte ringt ännu, tror inte hon kommer ringa heller, isåfall imorgon men hmm misstänksam är jag, nu skiter vi i det, dåligt av henne mkt dåligt.

Nähä ska lägga mig i sägen o läsa lite. Fick kommentarer av min handledare på mina intervjufrågor och han tyckte de lät bra, fick ngn kommentar som jag skulle tänka på. Sen måste jag kolla upp en sak imorgon, får väl åka in till kommunen o kolla det kanske.


Sovgott alla och hoppas ni haft en trevlig dag!!!


Dagens outfit

Svarta cityshorts (Vero Moda)
Vi tröja MQ
Jeansväst (H&M)

Och nu när jag bara är hemma har jag bytat ut shortsen mot mjukisbyxorna

Tänkte lägga upp en bild men jag orkar inte så det får vara

idag gjorde jag pasta med skinksås, vilket var jätte gott, var första gången jag gjorde det, men lyckades väldigt bra.

Har fått tag i en politiker till nu, eller ja, hon var inte hemma men jag skulle återkomma vid halv nio nio. Får panik på dessa människor alltså, varför ska det vara så svårt?

Ska snart iväg o träna ska bli skönt, fast egentligen hade jag velat ut och gått i det fina vädret, men simningen tar mer känns det som...


Godkänd

Kollade min ladok på skolans hemsida och där stod att min komplettering blev godkänd, som nu är hela kursen politisk kommunikation avslutad och jag fick även godkänt på det senaste 5 poängs kursen. Så det enda jag har kvar är min himla statistik 1 på 5 poäng, som jag måste ta i sommar, sen så klart min uppsats, som jag verkligen måst sätta igång med, men ahh jag har ju ingen motivation, hade kunnat göra ett jätte bra arbete, men jag orkar liksom inte, varför är det så?

Ska läsa nu tror jag

Ni har väl inte missat!

Att GIna Tricot nu äntligen ska öppna på Väla i Helsingborg? Har väntat på detta hur länge som helst, då jag verkligen gillar dras grejer (från och till). Jag tycker absolut de har bra basgrejjer och jag tror det kommer gå riktigt bra för dom. De fanns på VÄla för kanske 10 år sedan men sen lade dom ner, men då var det knappast samma stil o kvalitet som nu. Dom öppnar iallafall nästa fredag, den 28 april, en dag innan jag fyller år så man kanske ska åka dit o shoppa loss?=)

Ahh jag har tre intervjuer kvar att boka, men jag får aldrig tag i någon, får kanske ringa de jag har som reserv istället inte lika bra men vad gör man när man ringt och skickat mail och ingen svarar?

Besviken

Idag kl 10.00 skulle vi vara och kolla på lägenhet. Klocka 09.55 är vi i HBG och har parkerat och vad händer då? DÅ ringer mäklaren och säger att hon blivit dubbelbokad? Hmmm så hon kunde inte ta emot oss idag, ganska så dåligt. SÅ nu vet vi inte om vi ska kolla på lägenheten eller något, eftersom Sebbe jobbar både imorgon och på måndag då hon kunde visa oss lägenheten, vilket är ganska så dumt och jag kan ju itne bestämma mig själv direkt, så lit esura är vi om vi säger så..

Hungrig är jag oxå, trött och ja jag vet inte matt.

Väntar på att min lärare jag ska intervjua ska ringa upp mig, sen ska jag fixa diktafon, ngn som har en jag kan låna?


KLänningar jag vill ha

Denna och Denhär

OJ såg nyss att klockan blivit mkt, ska ju köra till Sebbe nu snart, så jag måste ta och packa väskan eller klä på mig det jag ska ha på mig imorgon när vi ska på lägenhetsvisning, sen ska jag ju hem direkt efter det så jag behöver inte ha ås mkt med mig som jag brukar ha. Det svåra är iallafall vilka skor man ska ha på sig. ÄR det sol kan man ha sina ballerina skor, men är det inte det är det lite värre. Jag får väl ta med ig två tre stycken hehe

Nähä nu måste jag sticka, blir inget mer bloggande för mig ikväll och inte förrän imorgon eftermiddag ngn gång eller ja det beror på hur länge jag är iväg

HA en trevlig kväll


Vårsol!

Vilket fint väder vi har idag=) Har suttit ute och solat i en timme, sen kom de stora svarta molnen, men nu ser det nästan ut som det blir bättre igen, men jag tror inte jag har tid att sätta mig där ute mer, även om det hade varit väldigt skönt. jag måste
- Plugga
- Städa
- Göra ngt vettigt

Idag simmade jag ju med L det gick sådär, har jätte ont i nacken så jag kunde bara simma frisim och andas på ett håll, vilket är lite jobbigt. Sen åt vi lunch med C, trevligt, sen var det iväg hem för att boka intervjuer. Har nu fyra intervjuer kvar jag måste boka, får ringa en ikväll sen ska jag ringa de andra tre imorgon efter vi kollat på lägenheten. Ahh jag hoppas att ingen är intresserad av den och att den är super fin, för vem vet då slår vi kanske till?

SiennaMiller har tappat sin känsla för stil lite tycker jag, men hon hade kanske bara en dålig dag?


Läskigt!!!

Pratar med min klasskamrat just nu och vet ni vad som hänt henne??? Hennes visa kort har blivit hackat!!!!!!!!!!! Någon har snott 850kr från henne!! 850kr som snoddes och användes som paypal och hon har inte det, väldigt läskigt. Det om är så läskigt är att de sidorna på internet som hon använder sitt kort på använder jag mitt kort oxå på. SÅ nu måste man vara uppmärksam, tänk på detta!!!!

Nähä ska iväg nu och simma

Godmorgon!

Godmorgon, godmorgon.... Idag är jag lite trött, känner mig inte alls på G idag. Idag ska jag simma och sen ska jag käka lunch med L, har jag tid med detta egentligen? Jag borde verkligen plugga istället, men det får jag väl ägna hela eftermiddagen åt. Måste egentligen städa rummet oxå här ser katastrofalt ut. Sen undrar jag när solen skall komma, hade varit trevligt med lite sol så här års. Skulle även behöva åka o köpa strumpor och spray får väl ta tag i det efter jag käka lunch

Ska ner o äta frukost nu, blir nog inte mkt bloggande idag, känner ingen lust till det (inte som det känns nu iallafall)


Asos beställning

NU har jag lagt en beställning på de saker jag bloggade om i förra inlägget. Dock vet jag inte om väskan kommer med, för på den ena datan fanns den inte med och sen nu när jagsatte mig på denna var den kvar på hemsidan och jag lade till den, men typ en minut efter  var den borta, så hmmm antagligen kommer väl den inte med så det har blivit ngt fel, jäkla synd, varför beställde jag inte innan=(!!!!

Det var tur att jag beställde klänningen för den fanns bara i min storlek kvar nu helt plötsligt.. Sakerna går snabbt åt..

Var ute och gick innan ikväll. Innan Gilmore Girls började, var riktigt skönt. Ska göra mig iordning för sängen nu. Ska upp imorgon bitti och simma med L sen ska vi luncha, sen är det plugg resten av dagen och sen på kvällen skall jag till S

Om en halvtimme börjar Alias *bra* det slutade så spännande förra veckan, så nu får vi se vad som händer
Bonsoir

Ska jag?

KÖPA:

klänningen och
tröjan och
den underbara toppen och
väskan

Det är allt eller inget.. Det kostar 650kr , mkt pengar men för fyra grejer blir detbara ca 163 kr, inte mkt o har tränat länge, vad s'äger ni??

Nähä jag får fundera lite till, nu börjar nämligen Gilmore Girls på kanal5

Köpa bostad? Kan ni ge råd?

Idag var det premiär för mig med grillat *mums*. Vissa kan tycka detta är lite tidigt, men i min familj är detta väldigt sent. Vi är känd som familjen som alltid grillar oavsett väder. Idag var inget undantag utan maten var mkt god...

Idag ringde mäklaren för en lägenhet som vi ska kolla på, på torsdag, har nog visat den innan men
här är den, vad tycker ni? jag vet ju inte så mkt om bostäder, eftersom jag hela mitt liv har bott hemma hos mamma och pappa. Så vad anser ni är det viktiga med en lägenhet??? Är det bättre att köpa eller hyra, vad tycker ni, ni kan väl hjälpa mig lite på traven här, då det är sååå svårt?

Idag har jag bokat in fyra intervjuer, så nu är det 5 intervjuer kvar. Egentligen bara fyra men eftersom jag inte vet om jag kan använda den ena personen måste jag ha en reserv.

Ringde min frisör idag, det blir klippning och färgning nästa torsdag kl 0900, ska bli skoj är såå trött på mitt hår, men hur ska jag klippa mig? Vill inte klippa det kort igen för jag vill det ska växa, men det är ju ganska kort fortfarande?

Visser ser Beyonce lycklig ut? Gillar henne ganska så mkt, även om jag blir lite arg på att hon är "kurvig" om man jämför med vad? Hon är iallafall väldigt vacker.

Intervjuer bokade (några)

Har nu ringt hela eftermiddagen för att boka intervjuer känns det som. Har fått tag i 2 st som har tid att svara på alla frågor. Sen skulle jag få tag i KS ordförande o fick tag i honom men han har bara tid en halvtimme, men jag ska intervjua honom ändå. Behöver få tag i en reserv oringer o ringer men får aldrig tag i honom. Sen har jag mejlat två stycken som inte sitter på stadshuset, har försökt ringa men ingen lycka. Var på skolan oxå men skulle återkomma imorgon eller ringa dit, men det skulle nog inte vara några problem. Så det kan vara 3 intervjuer det kan bli problem med. Två stycken har jag redan nästa vecka, men det ska nog gå bra. Måste låna eller köpa mig en bandspelare som man kan spela in på och band, det lär behövas

Hmm har lite tråkigt nu det är fint väder men det blåser så jag vill inet sitta ute. OM en timme ska jag ringa en av politikerna osm skulle återkomma då

Tråkigt.........

Några kloka ord

Det sägs många kloka saker på skämt, men det är ingenting mot de
dumheter som sägs på allvar

Kom ihåg: En äkta vän hjälper dig inte ur fängelse, utan en
äkta vän sitter bredvid dig och säger; "Vi strulade till det!"


Jag har lärt mig att att ju mindre tid jag har på mig, ju
mer får jag gjort.


Älska de du kan.
Rör vid de du kan nå ut till
Låt de andra gå


Trött och hur skall jag orka?

Idag har jag ett fullspäckad schema. Gick upp lite för sent, men jag tyckte jag behövde soav ut efter en ganska sjobbig helg. Måste skriva färdigt mina intervjufrågor, sen måste jag skriva färdigt mitt CV, är jätte svårt, måst eringa o fixa intervjuer iallafall några redan idag, vilket är riktigt jobbigt...

Sen måste jag läsa som vanligt. Egentligen har jag hur mkt tid som helst på mig, men har aldrig ngn lust, men jag måste ta tag i mig själv det är ju det sista som gäller nu ju (kanske)...

ska käka frukost nu (snart iallafall)

Ha en bra dag

NU är det i rullning

NU är lägenhetsletande i rullning. FÖrsta steget är taget, nu får vi se om det blir ngt resultat, hoppas det o det snart typ i sommare

Är super trött ska sova. Simmade 2000meter idag o nu har jag ganska så ont i axeln. Ska ställa klockan på 0800 imorgon o ha en full dag med pluggande har massor o göra, om det är fint väder på morgonen skall jag ut o gå

godnatt

ps. kan man handla 3 saker för 560 kr på asos inkl frakt? jag blir ju helt galen,....

Shoppinggalen?

Här är linnet jag vill ha. Visst är det fint? Ska nog ta och beställa det i vitt, jag har så många svarta linnen så det känns lite onödigt, vad tycker ni???

Härär lägenheten som vi kanske kanske kanske ska kolla på, på onsadg, eller jag för S jobbar=(. Ni som har lägenhet vad tycker ni, räcker det med att man har en så kallad uteplats eller måste man ha balkong? Lägenheten är ju helt underbar visst?

Nähä nu har jag ätit för många Risen o vi ska snart äta mat inte bra. Imorgon börjar jag mitt nya liv igen med batning, 3kg skall bort.


Lägenhet kanske på G? Sitter på jobb hmmm

Just nu sitter jag på jobb och surfar lite. Tydligen om måndagar är det så att caféet är inte öppet och den tredje personen som då ska vara där (vi går runder hela tiden) inte har ngt speciellt att göra städning och så, får tydligen ha lite rast. Just nu sitter jag här o ska snart gå upp igen och byta av så ngn annan kan ta det lite lugnt ett tag (förhoppningsvis).... Slutar om 2 timmar så det är skönt. Då ska jag hem o käka lite o vila sen ska jag simma ikväll, hoppas det kommer gå bra, har ju ätit alldeles för mkt i helgen och de tmärker man direkt när man är i vattnet, då ligger man nästan på botten o simmar=)

Hittade en jätte fin topp på Asos som jag funderar på om jag ska köpa, så jag kan ha den på Sebbes fest. Jag får länka till den sen när jag är hemma för nu hinner jag inte (tror jag)

Sebbe ringde mig innan o han sa att hans pappa skulle ringa till han som kanske kan fixa lägenhet till oss, vilket är mkt bra. För vem vet kanske flyttar vi till sommaren då. vi får se vad Sebbe säger sen när han har pratat med sin pappa. Ett krav är absolut att de ska finnas balkong och helst en trea, men vi får se vad som händer.....

Nähä kanske det är dax för mig att jobba lite nu?!??!?!?! Ni undrar nog vad det är för jobb jag har egentligen, men ni ska veta att det är ett stort ansvar, detta jobb.....

Au revoir


Påskhelgen

När man är "långledig" från jobb och skolan (iallafall tar man sig ledigt) har man fullt upp. Igår var vi på inflyttningsfest hos Jonas, vilket var mkt trevligt. Träffade en "gammal bästa kompis" vilket var mkt trevligt faktiskt. Hade mina aningar om att hon skulle vara där så jag var lite förberedd, men det var trevligt. I början var det väldigt stelt men sen gick det mkt bra. Hon och hennes kille var där, mkt trevliga människor. Är glad för hennes skull att hon hittat en sån trevlig kille. Så nu kommer vi nog återta kontakter lite igen. KAnske inte som det var förr, men att vara vänner och träffas någon gång när hon är hemma och så, vi får se vad tiden utvisar, men roligt var det iallafall. Kände mig dock lite taskig mot S (inte sebbe) för hon var helt själv, men jag hoppas hon hade skoj ändå, det verkade som det iallafall.

Idag har vi varit på dop. Det var trevligt, åt god smörgåstårta (tonfisk). Tycker egentligen inte om smörgåstårta, men detta var mkt gott. Sen var det kladdtårta till efterrätt och det ä rju ngt jag älskar. Sen när vi kom hem till S var vi så trötta att vi somnade. Sen gjorde min älskling hamburgare med bröd som vi åt och därefter körde jag hem. Ska jobba imorgon (igen!) och jag hade inte mina jobbe kläder med mig så tyvärr kunde jag inte sova där=(

Har suttit o kolla på BB och väntar nu med spänning vem som skall åka ut.............................  Irene åkte

Har ätit en godispåse oxå (ja jag vet älskling, men nya tag nu efter påsk=)). Fick förresten påskägg av mamma o pappa, med Riesen de vet vad jag gillar=) och 100kr presentkort på VÄla, mkt snällt av dom, har de bästa föräldrarna man vill ha (ja mina systrar jag fick faktiskt påskägg, är ju minst i familjen =))

Annars har inget speciellt hänt. Hittat en lägenhet som jag tycker vi kan köpa, men ingen balkon med däremot på första våningen och en gemnsam uteplats och det kanske väger upp en balkong?!?!=) För har man itne balkong på rätt ställe, så är där ju ändå ingen sol och värme, med en uteplats är det ju ok, o vill man käka där kan man lassa maten över fönstret???? Ah får prata med min älskling och mamma o pappa (ni förstår deras åsikt betyder ganska mkt för mig).

Ska ringa o beställa klipptid på tisadg så jag kan klippa mig i slutet av denna månaden, behöver verkligen det o färga håret, ska färga det riktigt mörtk, kanske svart? Har ju haft det förr med då hade jag iofs långt hår, men det var super snyggt verkligen. Så jag får väl gå till min frisör o säga som vanligt att hon får göra som hon vill sen får vi se hur det blir, brukar bli riktigt bra...

Nähä detta blev ett väldigt långt inlägg, vilket inte är bra för då orkar man inte läsa det..

Ska nog sätta på Top Model nu när BB är slut, spelade in det igår o jag vet ju redan vilka som gick vidare, men man kan ju inte missa top model det är ju sååå bra (tjejj program)

Bonsoir mes amis

Riktigt härligt!!

Idag har det  varit fullt upp hela dagen. Vaknade 0815 av lilla Isa. Gick in och hälsade på henne och då var hon hur pigg som helst medan hennes mamma var jätte trött så jag erbjöd mig att ta hand om henne o leka lite så min syster fick vila sig. Isa är ju för härlig alltså.... Sen var det iväg och bada vid halv elva tiden. Vi badade i en hel timme och ISa tyckte det var så roligt (vi andar oxå). Hon "dök" under vattnet flera gånger och det gick hur bra som helst, för härlig. Sen åkte vi inom Ia Mxi och skulle handla lite och efter det kom vi hem och fikade. Sen var det iväg snabbt igen för att kolla på Sebbe när han spelade fotboll (seriepremöir?. Dock såg vi bara första halvlek, va kallt det blåste hur mkt som helst. Nu ska vi sn art iväg till farmor o köka påskmiddag, allts åfullt upp hela dagen idag. Roligt men trött blir man.

Ska jobba imorgon sen blir det inflyttningsfest och sen på söndag ärdet dop, sen ska jag hem på kvällen o abra ta det lugnt sen ska jag jobba igen på måndag( när jag sak hinna plugga, måst eha gjort gansak så mkt tills på tisdag onsdag ojojoj)...


Nu måst jag sticka Glad Påsk

Varför?

Trodde jag skulle beställa klänning och tröja från Asos idag, men så blev det inte. Kollade saldot på mitt konto och såg at tjag hade mindre pengar än väntat på det, så nu får vi se om det blir någon beställning alls. Får vänta iallafall en vecka sen får vi se hur mkt pengar jag har kvar.

Har varit och tränat, det var ganska skön, känns i mitt axel nu dock men men..

Ikväll ska vi på tråkigt släktkalas, imorgon ska vi till farmor, på lördag ska vi på inflyttningsfest, på söndag är det dop. Så fullt upp hela påsken. Ska även jobba lördag och måndag lite extra på badet i Ä-holm... Usch idag är jag inte på humör för nånting


drömklänning just nu?!

Jag vill ändå visa denna underbara vita dröm.... over and out

Förresten JA det är Ashlee Simpson som gått och blivit lite väl smal?! Smalare än sin syster?! När ska Hoolywoodkändisarna sluta bry sig om vikten? Antagligen när omvärlden slutar granska dem in på skinner av deras liv........


BLÄÄ!!!

GALEN!!!

skrev ett jätte lång inläggprecis och nu är ALLT BORTA!!! helt jäkla sjukt

Har inte tid me detta nu om jag ska iväg ochträna, får se om det blir något senare, blir mant trött eller, varför händer detta ibland?

Mina kuvertväskor

Hmm jag har i väldigt många år nu haft en förkärlekt till kuvertväskor när man ska gå ut. Tycker det är riktigt snygg. Lika snyggt till en klänning som ett par jeans. Det man brukar ha med sig brukar få plats i kuvertväskan. Annars kan man ha en större med sig som man hänger in i garderoben och hur kuverväskan som plånbok. Iallafall här kommer ett axplock av mina kuvertväskor som jag samlat på mig under åren

Mina kuvertväskor

Den längst upp till vänster är i matt guld från MQ inhandlad på rea. Den svarta sidan om är egentligen en axelväska, men jag tog av bandet, är oxå ett reafynd från MQ. Den tredje väskan på samma "rad" är en guldpaljett väska från en marknad i Spanien som jag köpte för 140kr har jag för mig att det var. Nästa "rad"; Helt svart från Wedins 199.50 kr tror jag. Den röda  väskan är ett secondhand fynd för kanske 20kr.. Den svart med vita ränder är från Vero Moda 119kr (tror jag). Den gröna, ja den ska vara grön den som lyser så mkt är oxå från Vero Moda oxå 119kr har jag för mig. Den sista är den svarta avlånga lackväskan som är ett second hand fynd för 20kr. Perfekt att ha om man ska på finare festen så som bröllop eller liknande.

Har nyss kollat på OC, det var väl helt OK, även om jag tycker det blir tråkigare och tråkigare. Nu börjar Sex And The City på tv3, mitt absoluta favvo program.

Har bloggat mkt idag, kan bero på at tjag varit ltie rastlös och haft lite tråkigt. Har tänkt mig att jag ska åka in och simma imorgon vid 11-tiden, hoppas där är plats till mig så det inte är extra träning för ÄSS eller ngt.....

Vad ska jag välja?

Det är så mycket jag vill ha på Asos att jag inte kan bestämma mig. Tänkte därför att ni kanske kan hjälpa mig?Detta funderar jag på

Klänning1
Klänning 2
Klänning3
Klänning4

Top1
Top2
Top3
Top4

Shorts1

Vad tycker ni?


Bostadsrätt och hyresrätt sökes?!?!

Blir helt galen. Hittar verkligen den perfekta lägenheten, men vad är det då som saknas jo, BALKONG. Jag vill gärna ha en balkong så man kan sitta och njuta av solen på våren och sensommar kvällarna. Ni som bor i lägenhet använder ni balkongen ofta?

Iallfall nu utlyser jag en billig bostadsrätt eller hyresrätt i HBG på omårdena; Stattena, Tågaborg, Olympia eller Slottshöjden (Ah jag vet det är där "alla" vill bo). Det ska vara en 2:a eller en 3:a. Så känner ni någon eller om ni kanske har kontakter som kan hjälpa till med detta, hör bara av er *hihihi*

Ska fortsätta plugga nu, Au revoir


Ibland tänker man dumma saker

Jaha, nu har jag läst mina obiligatoriska bloggar för idag, och även kollat allt annat jag brukar göra, kanske är det dax att börja plugga nu då? Ahh jag orkar inte alls. I måndags var det roligt och gick ganska bra, men nu känns det inte lika roligt längre, men det är nog det för att jag inte har någon press på mig. Sitter och funderar på om jag ska lägga in en beställning från ASOS, men jag vet inte, har blivit lite snål nu på sistonde. Kan inte shoppa så här mkt och slänga ut pengar på kläder (även om det är det bästa jag vet). Ska till Lund kanske nästa vecka eller nästa vecka igen med L och kolla var hon bor och sådant, kanske finns där några roliga butiker som vi kan gå o kolla in, kanske helt second hand så man kan fynda ordentligt, för det är det bästa....

Ibland funderar jag för mkt och tänker på saker och ting alldeles för mkt, så man kan bli helt paranoid, vilket inte är bra. S säger till mig at jag inte ska tänka så mycket och in lägga så stor vikt vid ord och vad folk säger osv. För det är nämligen så att om en person säger till mig något negativt slukar jag direkt. Däremot om jag får en positiv kommentar om ngt, så blir jag lite blyg.  Helt otroligt, jag vet att jag inte ska göra det, men hmm jag gör tyvärr det ändå, vilket medför att jag ibland tänker dumma tankar om mig själv. Men oftast är jag glad och mår bra=) Ju mer jag sitter och tänker på detta, desto mer inser jag att detta problemet hade jag när jag simmade oxå. När jag hade min gamla tränare sa han en gång till mig att det negativa om simningen eller det som jag måste fila på sätter sig direkt på mig (vilket inte alltid är bra om man inte kan ta in det positiva), medan tyvärr det positiva och berömmet går in genom ett öra och ut genom det andra, kanske det är så fortfarande och varför?

Jaja, nu ska jag inte sitta här och filosofera. det låter som jag inte mår bra och jag funderar alldeles för mkt, men ack så är det inte, alla har väl sina perioder?

Detta vill jag ha från Asos

Var nyss inne på asos hemsida och såg massor med snygga saker jag vill ha. den här klänningen vill jag ha. Även denna men kanske i vitt? Kanske dessa jeans, men det är kanske en chansning att köpa jeans på internet? Kanske denna, den här eller denna. Hmm den fina väskan som jag tidigare bloggat om den vita med svarta detaljer, är slut!"!!! men vem vet den kanske kommer in igen.
Nu började Desperate Housewifes och det måset jag ju se

Dagens kläder

Idag var jag på handledning oxå har jag varit i HBG med Sebbe och köpt doppresent. Var inom H&M med hittade inget speciellt alls. Just nu vill jag ha ett par pumps med hög klack. hade det på mig i lördags på festen och det var riktigt snyggt till mina stuprörs jeans. Det jag hade på mig då var:

Svarta CM jeans
Svart och vit topp från MQ
Bruna skor från ebay

Dagens kläder bestod av

Svarta cityshorts- Vero moda
Svarta strumpbyxor (mammas=))
Vitt linne
off whie Lyle scott tröja
vita skor (är verkligen behov av skor)
min svarta skinnjacka

Detta var mkt snyggt ihop. Har tyvär ingen kamera så jag kan fota, är nämligen hos S ikväll. Om en timme är han hemma från träningen. Men nu är det först Gilmore Girls om 8 min, det är bra, kanske ska poppa lite popcorn?

Så sött

Detta halsband ska jag lägga in en beställning på så fort jag hade tänkt mig beställa något annat från ASOS. Det var jätte fint, men ska man ha det i silver eller i guld? Det är ju frågan?

Har varit på handledning idag vilket gick OK. HAde ju inte gjort så mkt, men nu denna vecka är det mina intervjufrågor som gäller sen ska jag skicka iväg dem sen. KÄnner mig gansak så trött just nu eller väldigt trött, vet inte varför,men det känns nästan som jag borde gå och lägga mig och sova lite..

Hmm orkar inte skriva idag inte nu iallafall 


ASOS och snygga skor

Såg denna klänning från ASOS idag, och den är väldigt snygg. Har en röd axelbandslös klänning som jag hade för något år sedan, men den är för stor nu. På tal om snygga saker. Jag hade nog nästan gjort allt för att komma över dessa skor billigt, men tyvärr kostar de alldeles för mkt. Skorna är Jessica Simpsons "Barb Cork"

Ska snart iväg och simma. har nog pluggat mina 8 timmar idag, vilket är väldigt bra. Tyvärr blir det inget plugg imorgon. Ska ha handledning kl 1000 sen ska vi kolla på lägenhet kl 11.30 så det blir väldigt tajt, får se till att handledningen inte drar ut på tiden, måste verkligen gå efter en halvtimme för att hinna till HBG. Sen efter det blir det väl lunch i stan och sedan ska vi köpa doppresent till Ebba. Alltså fullt upp. Men jag får väl ha med mig alla mina saker för om jag ska sova hos S måste jag plugga på kvällen när han är iväg och tränar, men vi får se.

Top model- katastrof

Hade nyss en liten paus i mitt pluggande och passade samtidigt på att kolla på det inspelade top model avsnittet. Hmm jag förstår verkligen inte hur Sofia kunde åka ut och Kristina stanna kvar. Sen blir jag lite arg oxå för när man kollade på vad som ska hända nu på onsdag verkade det som om dom inte fick det dom ville av Sabian så dom typ gav henne en "andra chans". Hmmm det känns lite som dom favoriserar henne och att dom verkligen vill ha henne med till finalen, hoppas det inte är så att de andra blir orättvist behandlade, men vem vet vi får se på onsdag.
Själv är min favorit Florina och Freja. Freja tycker jag är den sötaste av dem alla, men Florina är snyggare som modell. Vad tycker ni?


Nähä ska väl fortsätta och skriva lite nu innan jag ska skicka iväg det till min handledare, usch ja...

Motivationen börjar försvinna

Nu har jag pluggat på ganska så bra. Har skrivit snart 3 sidor teori, vilket är helt OK. Vet itne riktigt vad jag har skrivit, men det känns bra att ha skrivit något, för sen när jag läser mer kan jag fylla i där jag missat och kankse tom ta bort lite, som jag inte ens behöver ha med? Har dock massor med teori kvar att skriva och bara för att jag har börjat betyder inte det att det är färdigt. Ska försöka skriva lite o mallt jag hade tänkt ha med så min handledare kan kommentera det. Sen är det intervjufrågorna oxå ojojojoj mkt att göra idag o det är inte bra nu när motivationen tryter.

Solen börjar skina lite ute, det är härligt, kanske våren äntligen är på väg?

Deklarerat

Nu har jag äntligen deklarerat, nu slipper man tänka på det. Jag kommer få tillbaka ca 5600 kr, vilket är det mesta hittils, skönt=). Ska nu sätta mig och fortsätta plugga, ska börja skriva på min teori nu, så får vi se hur det blir.

Annars har inget roligt hänt. Tänkte bara länka till lägenheten vi kanske ska kolla på, den finns
här, vad tycker ni?

Allt möjligt

Vilken helg!!! Har bara jobbat HELA helgen. Fredag,lördag och söndag, massor med jobb. Nästa helg är jag ledig men ska hoppa in extra på påskafton. Det är bra det är storhelg så det är extra bra betalt och så ä det bara öppet som en söndag,så det är skönt.

Igår var vi på 20- års fest. Sebbes kusin fyllde år och det var väl trevlig. God mat var det=). Hon had det med en kompis så det var ganska mkt folk, släkt och vänner. Vi va väl hemma vid halv ett tiden eller något sådant, vilket jag tyckte var ganska skönt för att jag jobbade idag, när jag vaknade imorse var jag sååå trött och ville bara ligga kvar i sängen, men det kan lite bero på att när jag vaknade blåste det något enorm och sen öste regnet ner...

Jag har hittat en lägenhet idag, en tvåa på 71kvm för 1045000 mkr där månadsavgiften låg på 3400 kr tror jag det var. Det är en väldigt stor två, men allt beror på planlösningen. Om vardagsrummet är stort kan man kan sätta upp en vägg, eller ha en snygg hylla som gränsar av så det blir ett "tredje" rum där man kan ha datan o så.. Kanske går jag för långt nu? Haha kommer ju inte köpa en lägenhet ändå för alla lägenheter går upp för mkt=(

Så jag får trösta mig med att kanske köpa
denna. Den är väldigt snygg och den hade varit bra till min nya skinnjacka. MEn jag får se, känner mig ganska mätt på shopping nu, JAG?? *hahaha*, nä jag måste ta mitt förnuft till fånga o sluta shoppa så mkt. Ska man köpa lägenhet kan man inte shoppa som jag gör hehe..

Nähä nu ska jag forstätta kolla på BB, vet int varför jag kollar men mne. Sen ska jag nog lägga mig i tid ikväll är ganska trött. HAr rätt så mkt att plugga imorgo, ska ha handledning på tisadg och har typ inte gjort nånting, men idag på jobb kom jag igång, så det känns som jag et ungefär vad jag sak skriva, det är mina intervjufrågor som är problemtiska, och de är ju de viktigaste

godnatt

Likadan byxor- Lindsay Lohan

Såg dessa bilder på  LindsayLohan och byxorna liknar på pricken mina. Inte sprunget i byxslutet, men färgen verkar vara näst intill identiska. Jag tycker det ser frächt ut på sommaren att ha ljusa jeans. Som vi vet är det ju oftast dåligt väder i Sverige och då kan det vara bra med ett par jeans som känns lite "somrigare" än de mörka man alltid har annars. Förresten ser Lindsay ut att må väldigt bra på kortet, men skenet kan ju bedra. Tycker det var mycket snack innan om hennes så kallade "anorexi", och att det var bättre nu, men jag tycker fortfarande att hon ser väldigt smal ut.

En trendsättare?

En av mina favoriter är Rachel Bilson. Hon har alltid snygga kläder på sig och är alltid glad och söt (iallafall på bilderna vi ser=)). Här är hon på preimiär. Väldigt speciell tröja, men den passar henne och den skulle inte passa vem som helst. Enligt mig har hon den där "tantiga" looken över sig. Misstolka mig nu inte. inte dåligt "tantigt" utan bra tantigt. Kollar man in de senaste avsnitten av OC, har hon lite "tantiga" kläder på sig. Inte för jagtycker det är något fel, för på rätt person kan det vara riktigt snygg och det är det på Rachel. Synd bara att man inte själv kan ta på sig vad som helst också sitter det snyggt (fast iofs det är nog int evad som helst hon sätter på sig heller)..

Skulle gått till affären idag och var på väg och när jag hade tagit min solissar i bilen o skulle säta på min mp3:a så var där inget batteri. istället för att gå in o hämta ett nytt så satte jag mig i bilen o körde iväg (hmm ja jag vet jag är *lat*). Ska gå till jobb om en halvtimme, så nu kommer det inte bli mer bloggande förrän på söndag, kanske om jag är sugen ikväll och har tid och ork och något att skriva, men annars får ni hålla ut tills på söndag=)

Ha en trevlig helg

Glad!!!

Nu har jag läst lite och tar mig nu en välförtjänt paus. Under denna paus har jag prövat byxorna  jag bloggat om som nu änligen passar mig=), sitter helt perfekt nu. Till de byxorna ska jag ha dessa skor när min älskling och hans kusin har sin stora fest tillsammans (35+25 år). Nu kanske ni tänker att jag är knäpp att redan bestämt detta, men byxorna beställde jag för jag hade tanke på detta redan innan och skorna, ja dom är så snygga och passar så bra till så nu får vi hoppas att det blir varmt. Till detta blir det nog en enkel tröja/linne/top, vi får se vad man kan hitta, det är ju ingen brådska ännu och klädvalet kan ändras MÅNGA gånger, det är en helt månad kvar=).

Nähä ska väl sätta mig och läsa lite till nu sen lite lunch, sen funderar jag på att gå upp till affären och köpa lite tidningar som jag ska ha till jobb ihelg, ifall där blir lite folk och så... Sen är det jobb kl 1600

Nytt klädval?

Imorgon är det dax för nästa stora fest. Då ska vi på 20-års fest hos Sebbes kusin. Det är inte lika svårt med klädvalet denna gång. Funderar på att ha min tröja från MQ som jag tidigare bloggat om. Till det kanske ett par cityshorts eller helt enkelt ett par jeans, har ju mina nya, men sen har jag ju några gamla som skulle vara snyggt till, vi får se. MEn det är samma sak idag som förra fredagen, att jag måset bestämma mig idag, innan jag går till jobb eller efter, men det är inte troligt att man orkar pröva kläder då. IMorgon jobbar jag till 17 och festen börjar kl 18 så det blir ganska så stressigt, så i princip måste jag göra mig iordning på en halvtimme, med duscha o allt? KAn bli ganska så tufft, så vi får väl hoppas att jag kan sluta lite tidigare imorgon, men det brukar man aldrig kunna när man har bråttom iväg

Har bestämt mig för att strunta i träningen idag, även om jag vill men det är inte värt det för jag vet att det inte blir ordentligt

Nä nu ska jag plugga lite

Vad ska jag göra?

Ligger här i sängen och väntar på att jag ska äta frukost. Nu undra ni kanske vaddå väntar? Jo, det är nämligen så att eftersom jag är väldigt kräsen (eller det är hundra ggr bättre nu än förr och det är Sebbes förtjänst) äter jag baquetter i ugnen på morgonen. Frukost är det värsta jag vet, det är inte alls gott om ag inte får mina baquetter. Detta började när jag var elitsimmare, och ökade min träningsdos. Eftersom jga inte var så duktigt på att äta innan träningen så var jag tvungen att göra ngt åt det, för mamma ställde ett krav, antingen äter du ordentlig frukost (och allt annat innan träning), eller får du inte simma mer. Det var ki det värsta man kunde säga till mig just då, så vi var tvungen att hitta en lösning och den lösningen håller fortfarande i sig. Jag kan även äta nytt bröd på morgonen, men då måste det vara helt nytt, inget gammalt torrt bröd. Men nu är det lite jobbigt att alltid vänta på ugnen skall bli färdig, så är det någon som har ngt hett tips vad man kan äta på morgonen som är ganska nyttigt, men ändå gott. Jag gillar inte yogurt eller ngt sådant så det är inte ens lönt att nämna=)

Iallafall det var inte det jagskulle skriva egentligen men jag kom in på det ändå. Jag ligger här och funderar på om jag ska träna eller inte. Isåfall ska jag simma halv elva. Grejjen är den att förra gången jagtränade en fredag och jag hade simmat torsdag kväll var det segt ochtråkigt, och gjorde ont i axeln, så egentligen borde jag strunta i det, men samtidigt var det så skönt att simma igår, o man blir mkt mer pigg när man gör ngt, kanske jag går ut och går en runda senrae idag istället????? Det är ju inte bra att pajja min axel mer än vad den är.

Ställde mig på vågen i morse, och det går åt det positiva hållet

Ska sätta in baquetterna nu, sen är det plugg hela dagen som jobbar och ikväll är det jobb puh


Mötet avslutat!!!

Nu har jag äntligen fått som jag velat, men ändå inte liksom. Lösningen blir den att om fredagar så när jag vill ska jag säga till A som jag jobbar med att jag vill ha en paus, chefen tyckte att 2*20 min minst iallafall, sen om lördagar så ska det komma en extra personal kl 12-15 för att jag ska slippa sitta i hallen hela tiden. Så alltså ska vi vara tre anställda på badet  (där det knappt är ngt folk) mellan 12-15 bara för att A inte kan gå med på att byta av hela tiden, för det vill inte hon!!! Hmm det kommer kosta en himla massa pengar att ha en tredje anställd under de tiderna, vilket kommer säkert innebära att de kommer stänga badet om där inte kommer något folk, detta är väldigt konstigt och väldigt hmm förvirrande, men det är väldigt bra för mig för jag slipper ju sitta i hallen hela tiden. När jag inte sitter i halen ska jag gå runt och städa och se till så där är snyggt i omklädningsrummen osv.

Kom hem för en timme sedan och ska snart iväg igen. Kl 1930 ska jag simma.
INte mkt plugg idag heller tyvärr, måste verkligen sätta fart, men ska jobba hela helgen så då hinner jag inte..

Funderar på om jag ska jobba på påskafton? Det är bra betalt i med det är en storhelg och jag jobbar ju inte mer den helgen isåfall, så kanske jag borde slå till? Samtidigt som det hade varit skönt att ha en hel helg ledigt, men hmm vad tycker ni??

Nähä ska läsa lite nu innan jagska iväg och simma + att jagska skriva pass tillträningen

uschh ja


Möte?

Idag gick jag upp lite för sent, för att hinna göra allt jag ska göra. Ska ha handledning på tisdag och helst ska jag ha hunnit skriva ngt till dess, tror inte jag kommer hinna detta, men men jag får se, det viktiga är nog min intervjufrågor, så jag kan börja ta kontakt med personerna.  Har iallafall pluggat lite idag.

Idag ska jag på möte med chefen o min arbetskamrat, vi får helt enkelt se hur det slutar, det tar musten ur mig och jag tycker det är så onödigt tjafs, varför kan man inte bara ta tag i det ordentliga problemet, vilket vi alla tre vet vilket det är???

Nähä, nu är det väl dax för lite lunch för min del, är inte så sugen på ngt, men äter jagi nte mår jag inte så bra (har redan börjat få ont i huvudet.....igen!)

Jag återkommer ikväll om hur mötet går. ÄR lite trist för jag ska vara i stan 1530 sen ska jag vara där igen kl 1930 då jag ha träninge, men men så får det väl bli......


Trendgalan!

Två av mina favvo bloggare engla och ytligheter har blivit inbjudna till trendgalan. Engla funderar mycket på vad hon skall ha på sig. Ett förslag är helt klart axelbandslöst, men det är bara för att jag älskar det och tycker det är riktigt snyggt och läckert. Tycker det är snyggt när man visar axlarna. En klänning som skulle ha passat är denna:
37887-83
bild från gettyimages.com

Det är en gala man skall gå på och då kan jag tycka det är snyggt med "over the top". Jag vet egentligen inte varför jag fallit för denna klänning, men den är ovanlig samtidigt som jag tycker att den är väldigt enkel fast ändå inte, förstår ni? Snitten är enkla och klara, mycket sofistikerat


Deppig?

idag känner jag mig lite deppig. Vet itne riktigt varför men det bara känns så. Känner lite panik med pluggandet, har inte alls hunnt göra så mkt som jag skulle, har inte mått så bra och det är ju inget man kan hjälpa egentligen ju.. Sen är det framtiden? Lägenhet (vill flytta nu)?, JObba? skola? allt? Vet itne vad jag vill riktigt (samma problem som innan)... Vill egentligen bara ha skrivit min uppsats så den är ur världen, men särskilt motiverad e jag inte.

Ska ner o börja på maten nu, det blir potatismos med ugnstekfalukorv, det låter väl gott (ngt positivt MAT!!)

Dagens outfit till skolan
Nya Cm jeans
Skinnjackan
svarts stövar

Just nu (myskläder)
Svarta mysbyxor åhlens
vitt linne
brun kofta Gina tricot

Seminariet inställt?!

Fick nyss mess av Karolina att vårt sem var inställt idag, för läraren var inte på skolan, typiskt, jag som ändå måste köra dit och lämna böcker ahhh... Jaha när ska man nu ha seminariet? Eller man kanske slipper? Vad vet jag, inget just för tillfället, lite arg e jag om vi ska ha det en annan gång, men men, de som inte hade gjort uppgiften skulle tydligen lämna in ändå, så vi får  väl se om det blir ngt seminarie till slut...

Mina kläder från Göteborg

Nu har jag tagit kort på mina inköp från Göteborg



1) Skinnjacka för 998:-, skulle kostat 1600:-
2) Byxor från Cheap Monday 400:-
3) Klänning från H&M 298:- men eftersom jag hade H&M checkar blev det 117,50:- med ett svart diadem
(4) Ett par solglasögon från Lindex, har inte tagit bild på dem med de kostade 69:- tror jag

Måste säga att skinnjackan är helt perfekt, har letat efter en sådan länge nu, men har tyckt de kostat för mkt. Egentligen har jag hela tiden varit ute efter en brun skinnjacka, men svart är bättre för det passar till allt och är klassiskt

Mår fortfarande dåligt, vi ska väl äta om en timme eller ngt, hoppas det blir bättre då annars blir det väl bara sämre och då är det inte så bra...Ska lägga mig i sängen o kolla på Sofis mode nu så jag får det gjort (sen i torsdags). Ikväll är det ju Gilmore Girls (missade förra avsnittet ahhh), sen är det Desperate Housewifes och Joey. Alla har sågat Jey men jag gillar det faktistk, jag brukar även se på Playboy mansion, rätt intressant men jag fattar inte varför man vil lleva så. Och till sist är det Alias, men det börjar 23.50 så det får jag nog spela in.

Imorgon är de tskola (så jag hoppas jag mår bättre) sen måste jag plugga en massa imorgon, har ju inte blivit något idag eftersom jag mått så dåligt, men annars får jag väl skjuta på min handledning, man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk direkt. men usch har inte tid med sådant egentligen men men....


Dålig?

Sitter här nu och har nästa precis vaknat, har sovit lite i eftermiddag. Mår jätte dåligt, vet inte vad jag ska göra, sen nästna som jag ska spy... och det är ju itne så roligt, men sen är jag lite hungrig oxå o jätte varm (innan frös jag), vad ska jag göra? Jag vill inte må dåligt, det är det värsta jag vet, klarar inte av det riktigt, men just nu är allt bara sk*t. usch vad jobbigt

Shopping i Göteborg

Igår var jag och Sebbe I Göteborg och shoppade och det var skoj=) Synd bara att jag mådde lite dåligt, började må dåligt i söndags och sen mådde jag lite bättre i GBG, men sen när vi satt på tåget hem kände jag hur förkyld jag blev.
Iallfall köpte jag:

Ett par Cheap Monday jeans, ljus blåa¨
En skinnjacka, med mudd uppe och nertill skit snygg (svart) (som jag fick av Sebbe! han är för snäll)
En omlott klänning från H&M
Ett par solglasögon från Lindex

Sebbe köpte
Ett par kostymbyxor till hans väst på Lindeberg
En pikétröja från STUK
En väst på H&M
Ett par solglasögon från H&M

Så lite shopping blev det allt, jag var intepå mitt bästa shopping humör i med jag mådde lite dåligt, men mne. Ska försöka lägga upp bilder på min shopping seanre ikväll om jag orkar, just nu ska jag iallfal lägga mig och läsa lite, och förbereda inför uppsammlingseminariet imorgon. Det var när vi va i Egypten som det gick, men jag lämnade in uppgiften iallfall, så nu ska jag bara sitta och prata om den, dock var det ju så längesedan så man måste förbereda sig.
Så nu ska jag ägna mig åt mina böcker ett litet tag, sen lite lunch