SHOPPAT!!

Jaha och så föll man dit igen...... Var ute på La Familia idag (nya köpcentret i Hyllinge) med mamma och handlade. Jag som mest skulle kolla hur det såg ut, men det resulterade i:

 Svarta stövlar från "Roots" som jag letar efterså länge, men nu funderar jag på om de inte är alldeles för lika mina billiga stövlar från skopunkten? Vad säger ni? Dessa stövlar kostade 995 kr ute i Hyllinge påt trampolin kostar de 1195kr hmmm.

 Stor fin ljusstake från en inredningsbutik (kommer inte ihåg vad den hette) men den kostade iallafall bara 98 kr så jag köpte den, ps ljusen är för små till ljusstaken.

 En underbart fin tröja/tunika från VeroModa för 300kr. Bilden gör den ej rättvis men ojoj vad fin den är, ska nog ha den på dopet imorgon.


 En helt underbar mössa/basker som kommer vara bra nu till vintern, jag köpte ett par svarta tumvantar oxå men kameran blev full och jag orkade inte radera några bilder. Mössan kostade 99 och vantarna 79,50, men så var det 20% rabatt pga nyöppning BRA!


 En svart omlott klänning från Cubus (gör nog reklam för den på tv nu eller har precis gjort) med de här fina detaljerna, kostade 299kr, men med 25% rabatt blev det 224kr BRA!

Så vad tycker ni?

Det blir ganska många kort idag, för här kommer kort på dagens outfit oxå:


Svart topp H&M
Rött skärp Gina Tricot
Grå jeans H&M
Halsband från Egypten

Hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt bra kväll

Sköna fötter

Imorgon när jag ska ut och shoppa med mamma och pappa får jag inte glömma att göra som Hanna och köpa Scholls sulor för högklackade skor. Verkar som ett bra sätt att ha skor med hög klack. Själv har jag de så kallade Party feets och de hjälper oxå, men är ibland svåra att få i vissa skor och få dem att stanna kvar på rätt sätt.

Nähä nu skall jag läsa min sista 10 sidor, sen är det fredagkväll för mig. Funderar på när jag ska börja med maten. Vill ju vänta med att äta tills Sebbe kommer hem från jobb men det är inte förrän vid halv nio och det är ju lite sent, men ja jag får se. Börjar bli lite hungrig nu liksom, hmmmm...


Ajajajaj

Nu har jag gjort något konstigt med min höft. Precis innan jag skulle cykla ner och simma kände jag att det gjorde ganska ont i min höft, men det struntade jag i och cyklade ner. Kände inte så mycket när jag cyklade men sen när jag gick av cykeln AJ säger jag bara......Dock gick det helt OK att simma, även om jag var väldig seg och inte alls snabb. Sen, när jag skulle gå upp ur vattnet ajajaj vad ont det gjorde. Byttade om kom hem och satte mig och åt och när jag skulle resa mig från soffan då gjorde det ännu mer ont. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag antar att det är bara ngt i kläm och går över snart (det brukar göra det), annars lär det göra ganska ont imorgon när jag ska ut och shoppa.

Nä nu ska jag jobba igen, har ju varit borta ifrån det några timmar nu och jag har ju inget annat att göra, så då jobbar jag nu istället..


Kort hår

När jag satt och kollade igenom mina kort för framkallning hittade jag ett ganska så bra kort på mig och Emelie, men det som förvånar mig är att mitt hår faktiskt har växt så mycket på så kort tid. Jag tycker nämligen att mitt hår aldrig växer, men iallafall så här kort hår hade jag för nästan exakt ett år sedan

Emelie och jag

Emelie och jag på årsfest 2005


La Familia

Åhh jag bli så förbaskad. Jag är så duktigt med att träna 3 ggr/veckan och sen är jag ute och går minst 1ggr/veckan och ändå händer inget med vikten. Blir riktigt arg. Det är nämligen så att jag precis som de flesta andra har gått upp lite för mkt i sommar och måste gå ner x antal kilo och nu när jag tagit tag i det hjälper det ändå inte, snacka om att man vill ge upp. Jag går bara upp i vikt!! Och nu har jag ändå tränat ordentligt i 3 veckor så man tycker ju att det borde bli bättre, och jag brukar inte ha så svårt att gå ner ivikt, det brukar hjälpa bara jag tränar. Så nu känns inget roligt alls, speciellt inte när man ser alla andra som är såå jäkla perfekta usch inte skoj alls...

Sitter här nu och ska läsa, sen tänktej ag sticka och träna om två timmar, måste ju ta tag i det och jag gör det på lunchen, åhh vad arg jag blir, vad gör jag för fel?

Idag skulle jag egentligen åkt till La Familia (Hyllinges nya köpcenter) med mamma och pappa, men mamma visste inte hur det skulle vara på jobb idag, för det hade hänt en sak igår så hon visste inte när hon skulle komma hem och ville därför inte lova något, så vi ska åka dit imorgon istället. Så idag får jag kanske städa?!?!!

Nähä nu ska jag läsa så jag får det gjort idag, ska även om jag hinner börja skriva på min utredning!! WOW men jag antar att jag inte hinner, så det får väl bli på måndag..

Ha en bra dag

Torsdag

Gud vad jag är trött idag och jag förstår verkligen inte varför. Somnade innan kl 12 igår och det är ju inte så sent men iofs jag som är van och gå och lägga mig kl 22 så är det kanske stor skillnad. Idag på praktiken har det varit roligt. I förmiddags satt jag och läste och pratade igenom med min handledare om utredningen jag har hand om om hur vi skulle göra och så vilka mer böcker vi skulle beställa. Sedan efter lunch var det dags för stadskanslimöte, vilket var ganska intressant. Stadskanslimöte betyder att de tio personer de är i arbetsgruppen och jobbar på samma arbetsplats har möte och berättar vad dom gör och vad som kommer i framtiden och sådan information. Det var faktiskt bra att vara med på för då följer med med mer i verksamheten så det är nyttigt. Sen slutade det vid 15.30 och då var det fikadags och då bjöd en av de anställda på tårta, för då var det sista dagen hon var på jobbet, sen ska hon vara tjänsledig för att plugga ett halvår, så det var gott, sen var det nästan att bege mig hemåt drekt för min del...MEn det har varit roligt idag, när man får göra lite mer än att bara läsa...

IMorgon ska jag läsa hemma igen, är faktiskt bättre. Jag och min handledare väntar nu på att man skall komma igång med ärendena nu igen efter maktskiftet som skett i HBG så det står ganska mkt stilla just för tillfället, men snart nog är det igång igen.

Idag bestod dagens kläder av:



Klänning H&M 298 kr
Vit tuptop under H&M 50 kr
Svart skinnjacka från GBG 999 kr
Svart lackballerina  Asos 135 kr

Nu ska jag snart sätta igång med maten, börjar nog bli lite hungrig.. Ska tömma diskamaskinen oxå..

Ikväll skall jag ut och gå med Emelie igen, ska bli skönt, hoppas nu hon orkar bara för hon ska träna spinning nu och jag är sugen på att gå riktigt riktigt fort idag...

I

Rådhuset

Nu sitter jag här och ska börja jobba. Ska läsa lite idag, sen så är det möte i eftermiddag. Skulle åkt ut till det nya köpcentret som öppnar idag i Hyllinge men det får bli imorgon eftermiddag med mamma och pappa istället...

Nähä skulle bara säga godmorgon till er alla läsare

Mitt efterlängtade sex and the city

Nu när man är sambo kan man bara inte sätta på SATC precis när man vill och kolla (det vill säga så länge vi inte kopplat in dvd i sovrummet). Jag har inte sett ett enda avsnitt på såå länge och nu äntligen har jag inget att göra och det är inget på tv, då kan jag göra min favoritsyssla (en utav många) och äntligen kolla på satc. Det är helt klart det bästa programmet och kan jag kolla på det hur många gånger som helst, så bra är det...

Just nu kollar jag på avsnittet där Aidan lämnar Carrie och där hon får vräkbrevet (lägheten).

Ska sitta och kolla på det nu, funderar även att gå till Hemköp och köpa low fat godis, känner att jag behöver det idag (kanske?!)


Vill ha

Nu har jag spanat på två saker på asos ett tag och jag funderar på att lägga in en beställning, men hmm jag vet inte. Tänkte nämligen inte handla så mkt denna månaden, utan spara min pengar till slutet av månaden, men det blir iofs inte så mycket, men om jag börjar shoppa kanske jag inte kan sluta (haha). Iallafall det jag funderat på är detta

37887-247
www.asos.com

Idag har jag läst och läst och läst. Sen så har jag hunnit träna oxå. Simmade ganska hårt idag, det var ett fart pass, så det var tufft. Jag känner att jag behöver ett sånt pass i veckan så jag kan komma upp i fart, för jag är INTE snabb längre=(. Sen har jag hunnit äta oxå, så nu sitter jag här och inte gör något. Väntar till kl 21.00 då Top Model börjar och det kan man ju inte missa..

Nähä nu säger mitt anitvirusprogram till mig att jag ska starta om datorn, så det får jag väl göra då....


Godmorgon

Vilken onsdag det är, det bara regnar och regnar och regnar, men det är väl så när hösten kommer?!?! Idag ska jag läsa hemma, tyckte det var bättre i med att det inte är någon här som stör mig. Imorgon däremot kommer jag vara tillbaka på min arbetsplats för att gå på möte, ska på stadskanslimöte, visst låter det spännande?

Igår kväll var jag och Emelie ute och gick, tyvärr kunde vi inte gå i skogen för det var för mörkt och de hade inte tänt lamporna.. Idag är det tänkt att jag ska simma, men hmm regnar de så här är det inte säkert att jag cyklar ner (har nämligen ingen regnkappa, måste kanske köpa det), men vi får se..

Nähä nu ska jag borsta tänderna sen ska jag börja läsa. Ha det gött


Ps. Ikväll är det en bra tv kväll. Det är Top Model (älskar det programmet) och weeds på tv3. och samtidigt som top model går så är det Las Vegas och jag lär väl prioritera bort Las Vegas, synd. Ds.


Tisdag

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Jag jobbade till klockan 12.00 idag på Råhuset och sedan var det meningen att jag skulle läsa hemma, men ack nej så blev det inte. Vi var tvugna att åka o snacka med dem på JME data om vår dator vi hade köpt och lite sådant, sen fick vi handla oxå beställde jag tid till synundersökning till nästa vecka på onsdagen. Fick en gratiskupong och då måste jag utnyttja den, för jag har ju glasögon när jag läser, sitter vid datorn och kollar på tv, men på senaste har jag känt att min syn försämrats så vi får väl se...

Nu ska jag snart ut och gå med Emelie, väntar på att hon ska ringa.


Detta hade jag på mig idag. Vit och röd prickig klänning från myrorna 65kr, svart skärp H&M


Perfektionism

Ibland undrar man om det finns någon som är perfekt? Själv tycker man att man aldrig är perfekt, det är alltid ngt som fattas och det är inte många dagar som man känner sig "perfekt". Det finns människor som är sådär perfekta som man bara vill vara (japp tyvärr är det så), men bara för att de ser perfekta ut på utsidan är det inte alls säkert att det är det på insidan.

idag har jag en dåååålig dag, det kanske ni märker. Kände mig ganska oki innan, fina kläder hade jag på mig men sen bara bläää.. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa godis (igen!), men då jag vet att jag bara kommer må sämre imorgom om jag köper godis idag, så måste jag försöka se till att hålla mig borta från det. Kan alltid gå och köpa "less fat" godis, men det är ju ändå godis....Nä det får nog bli lite popcorn och cola nu, sen ska jag kolla på tv och sova.....

Godnatt


Dagens outfit

Idag är jag trött, och är lite "nere". Dagens kläder bestod av:



Vitt linne asos
Rött skärp Gina Tricot
Cityshorts VeroModa


Välafesten

Jaha så var det söndag igen då och helgen har som vanligt gått alldeles för fort. Min helg har varit fylld av roliga aktiviteter. I går, lördag var jag och träffade Anna på stan (som jag tidigare nämnt), sedan var det ju välafesten på kvällen. Som vanligt får man alltid stressa med att göra sig iordning trots man har god tig på sig. Jag hade ingen aning vad jag skulle ha på mig, men till sist så bestämde jag mig för detta:



Lila linne H&M 198kr
Skärpt från ebay
Grå jeans från H&M Rowells 398kr

Kvällen var väldigt trevlig iallafall. Maten var god (spansk buffé) och uppträdandena under kvällen var bra och trevliga bordskamrater, så det var lyckat. Vi var hemma redan vid 00.30 men det var ganska skönt i och med att jag skulle jobba idag. Jag tog lite bilder från igår kväll och några av dem har ni här:

 Jag och Sebbe

 Emelie och Freddy

 Sebbe och Freddy

 Emelie och jag

Usch idag var det jobbigt att gå upp kan jag tala om, ville verkligen inte, ville bara ligga kvar i sängen och sova, men upp fick jag gå och cykla ner till stationen för att ta tåget till Ä-holm. På jobbet var det skit jobbigt, mkt folk, mkt rörigt och ja usch. Jag som hade förväntat mig att där skulle vara lugnt med folk i med det var så fint väder men icke så nicke....

Nu ska jag gå till Bogarts och köpa lite godis och sen får jag se vad det är på tv, hoppas det är något bra.

Hoppas att ni har haft en bra helg, imorgon börjar jobbet igen och återigen en jobbvecka


Fredag och lördag

 Igår var jag och Emelie som sagt på modevisningen på Väla och den var helt OK, man blev chockad över att vissa kläder hade så fina kläder, men men. När det var slut så slutade Sebbe jobba o då åkte vi hem till mamma och pappa för att sedan köra vidare till min syster och fira henne då hon fyllde år igår. det var trevligt och roligt. Vi var hemma vid 01.00.

Idag har jag simmat på förmiddagen och sen har jag träffat Anna, det var mkt roligt. Hon och hennes killa ska antagligen flytta tillbaka hit igen (till Skåne) efter jul, det ska bli skoj. De hade t.o.m. gått och förlovat sig, hade jag ingen aning om, men sen har jag inte träffat henne sedan i somaras innan de reste till Turkiet och de hade gjort det i Turkiet, så mysigt så, vem hade inte velat det!?!?!?

Nu sitter jag iallafall här och ska börja pröva kläder. Ska på Välas personalfest idag och ja, jag är inte personal, men då alla andra skulle dit så har Sebbe fixat en biljett till mig oxå, så jag hoppas att det blir roligt, nu måste jag bara hitta kläder, skor och väska, så vi får se, måste göra mig iordning nu..

Hoppas ni får en trevlig lördag


Modevisning

Nu ska jag snart iväg till Väla och kolla på deras modevisning. Hmm jag undrar om det överhuvudtaget är ngt bra, men vi får väl se.

Idag har jag hunnit plugga och baka redan, det är bra, och som sagt nu ska jag iväg. Ha en fortsatt bra dag alla

hej hej


Form

Varför hittar man inte saker när man behöver dem? Jag skulle baka en kladdekaka nu till ikväll, men så hittar jag inte formen som den ska vara i. Jag har hittat en del, men jag hittar inte rätt botten som ska passa och jag undrar var den kan vara någonstans....... Om jag inte hittar den får jag gå till hemköp och köpa en ny form, åhhhh vad man kan bli frustrerad...

Jaja jag får väl plugga lite nu, sen får jag leta lite till och hittar jag inte den så får jag gå till Hemköp..

Hoppas ni får en bra dag- det är fint väder idag igen, härligt!

Hög midja? (igen)

Idag kom mitt paket från H&M, trodde att jag skulle få det nästa vecka, men icke så nicke... Paketet innehöll, jeans med hög midja oxå påslakan settet man fick ett gratis oxå beställde jag ett till eftersom jag numera har en dubbelsäng (eller ja Sebbes, men det är ju min oxå nu).. Byxorna var iallafall fina, dock lite lite små nu, men det kommer snart bli bättring på det. Är lite arg för att jag inte går ner mer eller typ ingenting, trots jag börjat träna och äter mkt bättre. Står på samma vikt nu och det är skit tråkigt, snart ger man ju upp (fast man inte ska göra det)..

Idag skulle jag träna, cyklade ner så jag var där 1530, och kom i vattnet 1540. Kl 1600 är det tydligen simträning för de yngre grupperna och då har de 3 banor och då försvinner snabb banorna, vilket jag inte alls tycker är bra för då kan jag inte simma, så idag blev det ingen simning=(. Men som tur är ska jag ut och gå med Emelie alldeles strax, ska bara ner och hämta tvätten och ringa Emelie. Men ni förstår att det är jätte störigt när man har cyklat ner för att simma. Och tydligen är det så här tisdagar, onsdagar och torsdagar, så då måste man simma innan kl 1600 vilket betyder att jag måste börja simma 1445 för jag ska hinna allt jag vill om onsdagar, så jag får nog göra så att istället för att börja  0900 så börjar jag 0830 två dagar i veckan så kan jag flexa den andra tiden sen, jag tror inte att min handledare har ngt problem med det.

Nähä om jag ska ringa Emelie, ha en bra kväll

Ps. Helgen kommer bli sååå rolig, ska på kalas imorgon för min syster fyller 25 (hon har redan haft sin stora fest så nu ska vi mysa med familjen) och sen på lördag är det fest, och på söndag ska jag vara "simlärare" Ds.

Asos

Första gången jag såg denna bild på Cameron Diaz och hennes skor blev jag förälskad i skorna. Dock vet jag att det är svårt att ha skor som har band runt vristen om man är kort. Nu har dessa skor kommit in på asos, både i svart och det asos kallar teal.

Idag är det tvättdag och städdag oxå ska jag "jobba" samtidigt, blir fullt upp idag + att jag ska simma i eftermiddag och ikväll ska jag ut och gå med Emelie sen ska vi kolla Idol. Blev lite förvånad över att Cissi (det hette hon va) inte gick vidare, hon var ju helt klart den bästa där var.

Nähä ska snart ner i tvättstugan och slänga in en ny maskin tvätt.. Ha en bra dag i det underbara vädret (och jag som ska vara inne hela dagen).

Hög midja?

Det är kanske inte många som passar i jeans med hög midja, men kolla in den här coolatjejjen, snyggare än så här kan det inte bli?!

A keeper?

Vad säger ni är klänningen a keeper, eller ska jag lämna tillbaka den? Hur som helst är den super skön och kommar från H&M och kostade 349kr. Så om ni vill ha en snygg klänning kan jag tipsa er om denna.

A keeper?


Har nyss käkat fisklåda och potatis, det vara ganska gott. Vet inte vad jag gör för fel med fisklådan, för den blir inte alls lika god som mammas, den smakar inte alls lika mkt, hmmm jag får väl fråga vad det är jag glömmer....

Nu ska jag rymma upp lite här sen ska jag lägga mig och läsa, fick ju nya numret av vecko-revyn idag så jag ska sätta mig och läsa den och vänta på att sebbe ska komma hem.

Träning

Idag blir det ingen simning. Är ganska så trött så jag byter dag från onsdag till torsdag denna vecka för att simma. Så imorgon kan jag simma på em oxå när jag kommer hem har min älskling lagat mat=). Så idag ska jag bara slappa, kanske jag kommer gå ut och gå en runda ikväll när jag käkat, iallafalla 30 minuter, tänkte gå lite runder här i kvarteren och kolla läget, har ju inte varit så mkt här runtomkring.

Får nästan "paniK" för jag inte tränar, så nu måste jag ta tag i det imorgon, annars är det lätt gjort att man skiter i det då oxå, men nä då jäklar...

Onsdagsräkning

Nu är jag hemma från jobb. Har varit där sedan 07.30 imorse så nu är jag ganska så trött faktiskt. Valnämden och jag (typ) har räknat de poströster som kommin in sent samt de utlandsrösterna som kommit in sent. Sen har vi kollat igenom rösterna som man på valdagen var osäkra om oxå diskuterade vi detta om vi skulle godkänna dem eller inte, vissa godkändes och vissa godkändes ej. 

Sen var jag inom H&M en snabbis,för jag hade tänkt att köpa en svart wrap, men vad hittar jag då? Jo en stickad svart klänning som var jätte fin. Nu har jag köpt den men jag får se om jag ska lämna tillbaka den, antagligen blir det väl så för jag har inte så mkt pengar. 
Ska lägga upp en bild senare (om jag orkar) så kan ni hjälpa mig att bestämma..

Nähä nu ska jag fundera över om jag ska simma eller inte, måste typ bestämma mig så jag cyklar härifrån senast 15.30 så jag hinner simma en timme och sen hem och göra mat, är redan hungrig=(


Mumsigt

Idag har jag ätit något väldigt väldigt gott. Sebbe stod för matlagningen idag och det blev väldigt lyckat. Det egna påhittade receptet var detta:

Oxgrytbitar (går nog även att ha kyckling)
Créme Bonjour cuisine vitlök och örter
Créme Bonjour cuisine Karl Johanssvamp och champinjoner
Paprika gul och röd
Gul lök
Champinjoner

Man steker först oxgrytbitarna (kyckling) för sig och häller i en gryta, därefter steker du de kvarvarande varorna och lägger i samma gryta. Sedan blandar du i båda créme bonjour cuisine och grädde och gör sås av detta, kan kanske behövas lite vatten eller mjölk till såsen, men det åfr man testa sig fram... Serveras med potatis eller ris alt pasta, det man tycker bäst om helt enkelt

Hmm jag tyckte det var super gott så NI MÅSTE TESTA och sen när ni gjort det måste ni återkomma till mig och säga hur det gått och vad ni tyckte. Och sen får ni tacka Sebbe för hans goda goda goda recept *mums*

Tråkigt!!

Gud vad jag har tråkigt just för tillfället och jag känner mig väldigt rastlös. Är lite arg oxå. För ett litet tag sedan köpte vi ny data och då med trådlöst nätverk och vi har inte fått igång det och vi fattade inte vad vi gjorde för fel, så vi ringde vår kompis som är bra på det väldigt bra och inte ens han fick igång det vad gör man då? Blir helt galen. Imorgon jobbar både jag och Sebbe så på torsdag får vi eller ja Sebbe för jag jobbar ju se till att fixa det och fixas det inte får JME data där vi köpt allt komma hit och fixa det till oss helt enkelt... Och inte nog med att det är det trådlösa nätverket som inte fungerar... Vår skrivare som vi köpte i söndags, skulle vi koppla in idag för jag hade köpt sladd, men när vi ska sätta in tonern så är det ngt som fattas på den så den funkar inte, tror ni att man blir helt jäkla galen eller?? ALLT eller nästan allt  vi köpt har det varit ngt problem med och jag är så jäkla trött på det nu så det är inte sant.... Och jag orkar inte hålla på med det mer nu heller, vilken jäkla otur man kan ha då..

Nähä nu gör Sebbe mat så snart ska vi käka. Usch tycker inte om att äta så här tidigt, för jag blir hungrig innan jag går och lägger mig igen och då ganska hungrig, och då blir jag sugen på godis och det är INTE bra...

Usch nä gud vad jag är rastlös, så här kan jag inte ha det...

Hejdå

Sveriges framtid

Som ni alla vet (hoppas jag) så vann alliansen valet igår och nu kommer Fredrik Reinfeldt bli statsminister. I debatterna de haft på tv:n tycker jag att alliansen svarat bra och speciellt då Fredrik Reinfeldt, dock röstade jag inte på dem, för de frågorna jag tyckte va viktiga eller speciellt en fråga, hade inte alliansen något bra förslag på som passade mig, därför röstade jag på ett parti från den andra sidan. Nu får vi iallafall se hur det slutar och om de kör ner Sverige (ännu en gång) eller om det faktiskt är så bra som de säger att de skall vara. Men kan partierna komma överrens nu när det verkligen gäller? Hmm ja det ska bli spännande.

Idag har jag varit på praktiken (som vanligt). Jag jobbade fram till kl 1500 idag (min längsta dag hittills, men nu har jag fått mitt skrivbord). På onsdag ska jag börja redan kl 0730. Min handledare är med i valnämnden och vi ska räkna de sista rösterna.
Efter praktiken så simmade jag. Först kände jag inte alls för det, men så tänkte jag att jag måste ju sticka dit när jag är i närheten och det gick faktiskt mkt bra. Simmade 3400 meter (det längsta hittills) så det var skönt, men nu är jag super trött. Vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken till Sebbe kommer hem och till prison break, men vi får väl se..


Stylish

Kolla in så stylisch Nicole Richie är, dock är hon fortfarande väldigt smal.


bild från hollywoodrag.com

Jaha så har man röstat och just nu är valvakan på gång för fullt. Enligt SVT:s valu så kommer alliansen få majoritet, men vi får se vad som händer, det är inte slut förrän det är slut...

Ska snart poppa popcorn det vill säga om vi ska kolla på Lost, annars ska jag gå och lägga mig (haha vilka alternativ)...

Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iallafall haft

Bonsoir



Bestämt mig

NU har jag äntligen besämt mig vem jag ska rösta på. Jag och Sebbe väntar på att Emelie ska ringa så ska vi gå och rösta tillsammans....

Idag köpte vi ett skrivbord (ett stilrent) sådant på IKEA så nu kan vi äntligen ha saker där och datorn, så man slipper sitta i soffan och ha ont i axeln. Sedan har vi varit och handlat, vi köpte en skrivare oxå, jag lär behöva det nu....

Nähä har egentligen inte så mkt att skriva men RÖSTA!!!

Idag gäller det

Idag avgörs Sveriges framtid de kommande fyra åren. Jag har fortfarande inte bestämt mig vem jag ska rösta på men jag är nästan säker. Tycker verkligen det är jätte svårt i år. Men vet ni inte va ni ska rösta så får ni ändå bege er till vallokalerna och iallafall rösta blankt, din röst ÄR VIKTIG..

Igår kollade jag ju på fotboll och Sebbe och dom förlorade=(. Nu måste dom ta poäng i nästa match för att inte ramla ner från div 4. Sedan på kvällen så grillade vi hos Andy och Anna med Freddy och Emelie och Tobbe och Emelie, det var mkt trevligt och gott...

NU ska jag göra mig iordning för vi ska åka iväg och handla. Kanske ska vi åka till Ikea och köpa lampor och hyllor, men vi får se, eller rättasagt jag får se vad Sebbe är sugen på hehe..

Ha en bra dag och glöm nu inte bort att rösta

1 dag kvar

OK imorgon är det SISTA dagen man kan RÖSTA, så KOM IHÅG DET!!!!!!!!! Jag hoppas att ni mina vänner och min familj verkligen röstar annars blir jag besvikna på er, då kan ni inte komma och gnälla om de drar ner i sjukvården, skatten höjs eller liknande för ni har inte bidraget till era demokratiska skyldigheter. JAPP jag tycker vi demokratiska rättigheter men vi har oxå demokratiska skyldigheter så som att gå att rösta. Röstar inte ni är det några andra som bestämmer hur Sverige, landstingen och kommunerna skall styras och det hoppas jag inte att ni vill?!?!!

Från det ena till det andra. Jag har nyss käkat tacos (kvar sen igår då vi hade besök), det var gott och det behövdes efter min simning. Jag var nere och simmade i kanske 50 minuter, blev lite senare än vad jag trodde så jag hann inte simma längre, men iofs gjorde det inget då jag simmade fart. Nu känns det verkligen som jag kommit igång med träningen så nu gäller det bara att dra ner på godiset för att gå ner mina kilon så jag hamnar på min "normal" vikt...

Nähä nu får jag väl gå och göra mig iordning. Matchen börjar om en timme. Det är svårt att veta vad man ska ha på sig. Ska man ha jeans eller det blir för varmt ? Men när det blåser så är det ganska kallt, eller ska man ha leggings och eller kanske bara shorts? ÅHh ja det är svårt när det är sådär väder, om det inte hade blåsit hade man kunnat ha shorts.

Hoppas ni får en bra lördag kväll

Au revoir

Beger mig

Nu ska jag bege mig och träna, ska först skriva ett pass bara sen är det dags

hej hej

Systerdottern

Åhh igår blev jag sååå glad. RIngde till mamma och hörde vad hon gjorde och då var hon och min syster och hennes dotter i hembyggdsparken och hade det mýsigt (jag ville oxå vara där). När jag pratade med mamma hörde jag min syster i bakgrunden som sa att dom kunde åka o hälsa på mig (oss men Sebbe jobbade). Så de kom och käkade middag här igår, jag gjorde Tacos. Och ni förstår jag har inte sett min systerdotter på alldeles för lång tid och man blir så lycklig över att få se henne, hon är världens goaste tjej. Jag skulle vilja lägga ut en bild här på bloggen för då förstår ni varför man smälter när man ser henne, hon är såååå söt och sååå rolig och gnäller gör hon aldrig, åhh säger jag bara. Men iallafall jag vet inte om min syster tycker det är OK att lägga ut en bild på henne så jag får väl fråga henne först. Detta lever man på länge. Innan var det ju så att jag fick träffa dom (systers familj) väldigt ofta, men sen man flyttat är det inte lika ofta. Om dom inte hade kommit igår skulle vi kanske åkt till dem på söndag, men nu väntar vi tills nästa fredag för då fyller min syster år...

Idag är jag LEDIG!!! Sitter här och väntar på att jag ska cykla ner och simma sen därefter käka lunch och sen ska jag kolla fotboll kl 15.00. Sebbe spelar och som sagt är det inte så ofta jag kollar på fotboll så jag får göra det idag när jag kan..

Nähä om jag ska ta tag i mitt liv nu och bädda sängen sen cykla och simma, klockan börjar ju bli mkt och jag borde egentligen läsa lite idag eftersom jag missade lite igår för jag orkade inte...

Hoppas ni får en underbar dag, det ska jag ha iallafall i det fina vädret vi har (dock blåser det hmmm)..

Milano

Just nu sitter jag hemma och surfar runder. Har bara varit på praktiken 2 timmar idag, men har gjort massor. Vi har sorterat valmaterial och lite sådanna saker. Nu när jag är hemma ska jag läsa och förbereda mig inför den utredningsuppgiften jag skall ha. Grejjen är den att jag inte har fått mitt arbetsbord ännu (får det på måndag) och därför kommer jag hem så här tidigt, men som sagt jag har massor att göra ändå...

Igår var det min och Sebbes 5-årsdag. Jag gick upp tidigt och gick och flyttade bilen (man får bara stå där till 0930 utan att betala så jag fick flytta den till en gratisparkering) och sen när jag kom hem bakade jag scones, det var en mysigt frukost. Därefter satte jag mig och läste (var inte på praktiken igår heller för det hände inget speciellt så jag jobbade hemifrån). Senare på eftermiddagen så åkte vi över till Helsingör och satte oss där ett litet tag, sen åkte vi tillbaka till HBG för att sätta oss på Harrys innan vi skulle till Le Cardinal och käka. Maten på Le Cardinal var helt underbar god. Om ni har chansen käka där, för maten riktigt smälter i munnen och ngt godare kött har jag aldrig käkat..... Det blev förrät. huvudrätt och efterrätt så vi var rätt mätte när vi begav oss hem två timmar senare. Som tur va övertalade jag Sebbe så vi gick hem och det var tur, för jag var sååå mätt....

Igår pratade vi om Sebbes present han fick när han fyllde 25 och han vill nog till Milano. Så om allt blir som vi sagt så åker vi till Milano den 4 februari *skoj*. Antagligen skall vi vara där i tre nätter, så vi hinner shoippa=) gå och kolla på andra historiska saker och lite så, jag längtar redan så jag hoppas det blir av.

Nähä nu måste jag sätta mig och läsa igen, sen får jag väl ta tag i städandet för så här kan det inte se ut...

Ha en bra dag i det fina vädret (passa på medan det är fint)


Fashion Week

Har nu kollat igenom dagens visningar från style.com och en av mina favoriter var adam+eve



Skulle jag gått på stort party eller kanske en gala skulle jag kollat in vad Marchesa hade för kläder:


Alla bilder är hämtade från www.style.com

Onsdag

Vilket härligt väder vi har och idag har jag fått sitta i solen i en timme=)

Dagen började med att jag var på praktiken 09.00. Nästan direkt cyklade jag och min handledare till söder för att kl 10.00 intervjua invandrare som läser svenska hur man röstar. Det var mycket intressant. Alla gnäller alltid att invandrare inte vill rösta, men det är inte det det handlar om. Utan det handlar om en okunskap bland invandrare hur man röstar. De tycker att det är väldigt krånligt. Så jag känner att idag har jag gjort något bra! Det är ju inte många dagar kvar till val så nu hoppas jag att alla ni som läser min blogg går och RÖSTAR!!!!

Har fått mitt H&M paket idag som innehöll

Gråjeans
Svartajeans
Klänning
+leggings

Mkt fint var allt och det passade. Det satt iofs ganska så tajt, men jag är ju på väg ner i vikt nu igen till min normal vikt.

Nu måste jag kolla till maten. Ska käka pepparotssås och falukorv ska bli mumsigt gott


Är så trött!

Gud vad jag är trött, jag förstår inte vad det är med mig riktigt. Igår somnade jag framför tv:n runt halv nio tiden, sen vaknade jag 10 minuter in på Prison Break. Gick och gjorde mig iordning och la mig i sängen och kollade på det istället. Sen kom Sebbe hem och sen somnade jag i princip efter Prison Break. Var verkligen helt slut igår. Mycket beror väl på att man är på praktik och man är inte så van att arbeta hela dagar, sen hade jag simmat oxå. Idag är jag lika trött, men iofs har jag tagit min allergispruta idag och då blir man väldigt trött. Idag var det sista gången jag tog min allergispruta för hela livet (förhoppningsvis), ska bli skönt att slippa tänka på det....
Efter jag tog min spruta åkte jag hem till mamma o pappa och käkade där. Sebbe är på fotboll på Olympia och kollar HIF- MFF.

Har kollat lite visningar från New York idag och det finns en del. Orkar inte lägga upp några bilder idag, men antagligen blir det imorgon.

Ska sitta och skriva en sak till praktiken nu oxå, men det är ju så tråkigt och jag är såå trött, men jag måste ju göra det, tyvärr.

Ska fortsätta kolla på Gilmore Girls nu..

Första dagen

Idag var det första dagen på praktiken. Det var nervös imorse, men nu är allt lugnt. De som jobbar där är hur trevliga som helst och det här kommer bli bra 3 månader. Idag var det mest att bli presenterad för de som jobbade på rådhuset. Sen var jag med på ett möte som varade i 20 minuter för "oss". Sedan har jag svarat i telefonen för valnämnden och hjälpt folk- så lite har jag fått göra idag.
Imorgon ska vi på förmiddagen förbereda inför klassen som ska komma 13.15 och det kommer vara i en timme, sedan slutar jag eftersom jag ska till Ä-holm och ta min sista allergispruta.

Idag när jag hade lunch var jag inne på H&M. När jag kommer in så hänger "Ebba" klänningen där, men jag blev inte imponerad alls, jag blev besviken. Men iofs är det ganska bra att den var där och jag provade den för då behöver jag inte tänka att det är"synd om mig" för att jag inte kunnat köpa den.

Är ganska trött idag så jag orkar inte blogga mer. Hoppas ni har haft en bra dag

Yigal Azrouël

Som de flesta vet om är NewYork Fashion Week i full gång. Idag hittade jag en designer som hade väldigt snygga kläder; Yigal Azrouël. Kolla in några av hans kläder:




bilder från www.style.com


Söndag kväll

Ojoj vad jag är trött, vilken dag på jobbet!!! Har varit hur mkt folk som helst och hur jobbigt som helst. Det har varit stimmigt och rörigt hela dagen och så jäkla varmt. Luftfuktigheten låg nu rungt 80% och jag tror den ska vara 30% eller något sådant, det är STOR skillnad. Usch ja ingen bra dag på jobbet alls. Åkte tåg till jobb idag, det är helt OK, bara jobbigt att cykla hem sen, för jag har värsta backen att cykla upp för och den kommer jag ha nu hela hösten när jag har praktik.

Annars har jag inte gjort så mkt ihelgen. Var hemma hos mamma och pappa i fredags och sov där sen jobbade jag hela dagen igår och sen när jag kom hem så var det släktkalas, så det var fullt upp. Sen idag har jag som sagt jobbat och nu har vi nyss diskat färdigt, så vi ska slappa.

Imorgon börjar praktiken kl: 0900, lite nervös är jag allt. Vad ska hända, vad ska man ha på sig. Grejjen är den att jag är väldigt blyg och jag får "svårt" för att tala när jag möter människor som jag inte känner usch ja det är väldigt jobbigt, men det kommer nog bli bra, första veckan blir nog värst.

Är riktigt trött. Har sett att kl 2100 idag är det duell på SVT mellan Reinfeldt och Göran Persson dvs. Moderaterna och Socialdemokraterna, ska bli intressant eftersom jag missade den på fyran, som jag iofs ska se på nätet när jag har tid i veckan. För som sagt nu är det bara en vecka kvar tills röstlokalerna stänger så passa på.

Ska kanske gå och köpa godis JA jag vet att jag INTE ska, men jag är såå sugen så det ska jag nog göra..

Nu ska jag stänga ner datorn.....

Godnatt hoppas ni haft en trevlig helg

Åhhh

Så nu är fredagskvällen över. Ligger i sängen hos mamma och pappa (gästrummet dvs mitt gamla rum) och ska snart sova. Ska ju upp halv åtta imrg, för att åka till jobbet en timme senare. Ska jobba hela dagen fram till kl fem.

Idag kollade mamma, pappa och jag på idol, det var helt OK. Ska bli roligt när de börjar tävla på riktigt, dvs om fredagskvällarna. Vi såg även lite på svt, deras valkväll, det var ganska intressant att se vad folk röstade på innan de gjorde det där valtestet och vad resultatet blev senare. Har även själv gjort , massor med sådanna tester. Det är bara att gå in på aftonbladet:s, expressen:s, dn:s eller svt:s hemsida och göra testen. Dock får ni INTE köpa testet rakt av, ni måste själva sätta er in i vad ni ska rösta och framförallt MÅSTE ni RÖSTA senast söndagen den 17 september, det är en skyldighet jag tycker att alla svenska medborgare har- att rösta.

Förresten på tal om ngt annat så skulle jag vilja ha
denna klänningen. Den är hur snygg som helst. Får kanske bli en liten beställning i slutet av månaden, beroende på hur mkt pengar man har kvar..

Nähä nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen sen ska jag faktiskt sova.

BONSOIR


Sol

Idag har vi strålande sol ute. Dock är det inte så varmt som jag trodde det skulle vara. I solen är det varmt och skönt, men cyklar man som jag har gjort idag så är det ganska kallt i vinden. Jag hade nämligen på mig:

Cityshorts
Vitt linne
Cropped kavaj med korta ärmar

Tar kort på det lite senare, ska nämligen snart iväg igen. Dock blir det nog inte uppladdning förrän tidigast söndag. Ska nämligen hem till mamma och pappa ikväll och äta middag sen ska jag sova där inatt. Ska nämligen börja jobba kl 0900 imrg, och då är det inte så lönt att åka hem.

Idag har vi städat lägenheten, sen så har jag varit nere på banken och avslutat ett konto och lite sådant. Så nu är allt fixat vilket är väldigt skönt.

Om en timme ska vi åka iväg. Imorgon slutar jag klockan 17.00 och vi ska på släktkalas lkl 18.00, kan bli tufft att hinna med, men men vi får väl komma lite sent då. Måste egentligen tänka ut redan nu vad jag ska ha på mig imorgon så jag bara kan komma hem om och byta om. Tänkte att jag kanske kunde ha min lila
klänning, men jag vet inte jag får se. Det kanske är jätte varmt och skönt imorgon, men ja vi får se som sagt.

Ha en bra fredagskväll det ska jag ha

"Säg att du älskar mig"

Igår var jag och Emelie på bio och såg ungdomsfilmen "Säg att du älskar mig". Känslan man får efter filmen känns konstig. Man funderar på om det är så här i verkligehen och det antar jag att det är, men inte alltid. Många kanske anser att tjejjen som anses som "slampa" och som  utsetts för våldtäkt får själv skylla sig själ men är det då hennes eget fel, absolut INTE. Säger man NEJ så så säger man NEJ. Ingen borde vara rädd för att anmäla en våldtäkt för att man är rädd att ingen skall tro en. ANMÄL och låt sedan bevisen tala för sig, Man blev väldigt rörd av filmen och rädd. Jag och Emelie gick snabbt till bilen och låste om oss (att tillägga ligger bion på ett område där det sägs att det oftast händer massor med skit, jag vet inget om detta för jag har inte bott här så länge). Men jag rekommendera er alla att se den.

Nu sitter jag här och funderar på andra saker, så som om jag ska cykla ner och simma här i stán eller om jag kanske helt enkelt ska gå och simma på mitt gamla jobb idag. Kostar ju att simma här i stán men är som sagt gratis på mitt gamla jobb, hmm jag får se. Är inte så sugen på att simma idag som jag varit innan, men jag vet att jag borde simma för nu har jag kommit igång. Men ja jag får se, blir antagligen ingen simning idag då. Vi får ta det på måndag istället eller på tisdag, jag får se mina arbetstider nu när jag börjar praktiken på måndag, ska bli spännande.

Nähä nu ska jag väcka Sebbe. Vi ska städa idag och förra veckan städade jag hela lägenheten själv så idag får han faktiskt hjälpa till när han är ledig..

Ha en bra dag

Malmö

Idag ver det ju meningen att jag och Sebbe skulle till Köpenhamn, men han var inte så sugen, så istället åkte vi till Malmö.... Jag gick in och ut i varenda skobutik och hittade inte sådana skor jag ville ha. Dock hittade jag dem på Zara, men så klart fanns det bara kvar i storlek 38 och jag har 39 så lite arg blev jag. Hittade inte så jätte mycket på staden, lite tråkigt, men jag var kanske inte helt shopping sugen. Hittade dock ändå tre saker:




När jag var på skopunkten för en vecka sedan såg jag ett par ursnygga stövlar, men tyvärr inte i min storlek=(. Därför körde vi inom CenterSyd och skopunkten där när vi var på väg hem från Malmö och där fanns dem=) Jag vill egentligen inte ha sådan klack, men stöveln är så snygg och kostade bara 399kr så jag slog till=) Nu behöver jag inte känna panik för att hitta ett par vinterstövlar.



Efter många om och men bestämde jag mig för att köpa denna clutchen. Jag valde mellan röd och grå, svart var uteslutet eftersom jag har så många sedan innan, så till slut efter mkt irritation från Sebbe så blev det en grå. Den är köpt på Bianco och kostade 150kr



Jag fick ingen bra bild på tröjan jag köpte på Zara så det fick bli en bild på alla mina tre inköp. Tröjan är som sagt från Zara och bar i ryggen. Det stod att den kostade 129kr, men när jag skulle betala i kassan betalade jag bara 79kr, så det var bra=)

Om en halvtimme kommer Emelie hit, sen ska vi åka och kolla på "Säg att du älskar mig". Fick ju erbjudande från VeckorRevyn att man kunde gå två och betala 100kr, så det ska vi göra.

Au revoir!



Köpenhamn

Godmorgon!

Jaha idag skulle jag och Sebbe till Köpenhamn, men nu blir det inte så, han är för trött antar jag- gick inte och la sig förrän vid 3-4 tiden inatt. Sen så vill han inte åka pga vädret. Det är inget bra väder, lite grått men ahh man ska ju ändå bara gå i affärer och skulle det regna kan man faktiskt vara i affärerna, personligen tycker jag att han är lite kinkig=). Jag tycker det är såå tråkigt att bara vara hemma och speciellt när man har bestämt att man ska iväg, och typ snart är det för sent, för vi måste senast ta båten över 0920. Detta är liksom vår sista hela lediga dag innan jag börjar praktiken och då vill jag göra något, men nähä, så tråkigt..

Ska käka frukost nu för jag är riktigt hungrig, ställde ju klockan på 0700 för vi skulle iväg och sen blev jag pigg.....


Tränat

Ojojoj vad jag är trött nu. Har simmat och varit duktig. Simmade 3000 meter och det har aldrig varit så jobbigt som det var nu. Jag brukar inte tycka det är jobbigt att simma, men nu har jag såå ont i armarna och benen!! Märks att man inte tränat på lääääänge, men det är ändring på det nu=)... När jag simmat färdig och skulle cykla hem så regnade och jag blev dyngsur. Kallt var det *brrr*.. Har tvätttid till kl 20.00 ikväll så jag ska tvätta hela eftermiddagen oxå ska jag komma på vad jag ska äta ikväll, har ingen fantasi har ni ngt bra recept med kyckling?

Nähä ska faktiskt ta och läsa lite nu och förbereda mig inför praktiken. Ha en bra dag

Test

Take the quiz:
What retro-beauty are you?

Claudia Cardinale
You are a very happy and simple person, just like beautiful Claudia Cardinale. But you are also very strong adn you can handle unpleasent situations in a good way. You have many dreams, hopes and high-set goals, and you know the way to reach them. You also charm people with a beautiful smile and a good heart, with a will to change something in the world.

Quizzes by myYearbook.com -- the World's Biggest Yearbook!

Dagens

Godmorgon, godmorgon!!

Sitter här nu och väntar på att posten ska komma. Väntar nämligen på en sak så jag kan åka ner till stan sedan och fixa. Efter där blir det simning isåfall, annars blir det direkt att cykla och simma, ska bli skönt. Ska snart sätta mig och skriva ett pass.

Imorgon kanske kanske kanske jag och Sebbe ska till Köpenhamn, Jag vill egentligen till Malmö, men dit kan jag åka en annan dag senare i höst. Men Sebbe vill till Köpenhamn och kolla skor, han har en favoritaffär där som han alltid hittar skit snygga skor i. Själv ska jag inte handla något, kanske om jag hittar ett par stövlar- men då ska Sebbe få betala dem, eftersom jag fortfarande ska få något av honom, vad jag vill=)..

Nähä ska kolla om jag hittar någon bra karta/tips på seconhand i Köpenhamn, ni som läser min blogg kanske vet var jag ska leta och hjälpa mig?


Menduro

Har ni sett på Menduro som går på TV3 om vardagar (tror det är alla) kl. 19.30? Om inte så kolla på det. Har sett det två gånger nu, båda gångerna var Carolina Gynning med och det har varit skit skoj. Jag gillar henne, hon inte som de andra typiskt bigbrother tjejjerna. Iallafall är det Binge och systrarna Graaf ska bli skoj. Trodde detta program skulle vara skit löjligt, men det är faktiskt bra. Dock har det nog mkt med att göra med personerna som gästar programmet.

Nu börjar Gilmore Girls, ska kolla på det nu I like it.

Min klänning



Här är min 80 kr klänning. Märket är DesignRemixCollection (tror jag det var). Gillar den mkt, men jag vet inte om jag kommer använda den men jag hoppas jag kommer göra det, för den är jätte fin.....

Funderar på om jag ska gå på en powewalk.... Men jag är såå trött just nu så jag vet inte. Ska ju simma imorgon förmiddag (igen!) ska bli skoj, får nog skriva pass till mig denna gången, ska försöka simma 3000meter eller iallafall 2500 meter denna gång. Får väl ta det lugnt första veckan jag simmar....

Ha en bra kväll


"busy day"

Idag har vi som vanligt haft massor att göra, det blir så när Sebbe är ledig från jobb. Vi har varit på Överskottsbolagret och köpt pasta för 5kr/st och lite så. Hittade jätte fina bordstabletter för 19kr/st, ibland kan man fynda. Sedan där efter fick vi göra hemom, för jag hade glömt min mobil (var tvungen att ha den om chefen skulle ringa) oxå skulle vi hämta kvittot till vår pall till soffan som man kan ha både att sitta på och som en extra divan. Så när vi hade hämtat det åkte vi till JME data och köpte pc-sladd så Sebbe kan ha mellan datorn och tv:n och medan han var där gick jag in på InWear factory och hittade en skit snygg klänning för 80kr!!! Jag ska ta kort senare och lägga upp den så får ni se så snygg den är- den är lila=).... Fanns massor av saker där på REA, dock inte min stil, men min mamma hade gillat att gå där så jag ska ringa henne och tipsa henne. Därefter åkte vi till Ekeby möbelaffär och hämtade får pall till soffan och sedan begav vi oss till Citygross och handlade lite. Vi skulle bara ha lite mat, men det blev mer än vad vi trodde, fast iofs så köpte vi mkt kött och det är bra att ha i frysen.
Så som ni ser har vi haft fullt upp. Nu står maten på spisen- Sebbe lagar. Ska bli laxbiffar med potatis och hollandaisås ska bli gott.

Fick reda på idag att jag får jobba på rönnebadet ihelgen, så jag jobbar lördag och söndag, båda dagarna heldagar, så det ska bli skönt..... Blir pengar av det vilket är bra, för sen kommer jag nog inte jobba så mkt extra på 2 månader.


Kommer antagligen blogga ikväll igen om jag hinner och kommer då lägga upp mina fina klänning på bild=) Ska antagligen ha den på mig med ett par leggings på lördag när vi ska på släktkalas=)


Ha det gött....


Vårt hem

Nu äntligen funkar blogg.se igen, så nu kan jag ladda upp bilder på vårt hem så här kommer de:



Soffa "magnum" , helt underbart skönt, köpt på Ekeby möbelaffär



Vitrin skåp från Ikea som Sebbe hade med sig, sen är hyllan ny inköpt och även den från ikea



Allt på bilden är helt nytt. TV:n har Sebbe köpt med hemmabiosystem. TV bänken är Friel från Ikea. Vaserna kommer från Bolagret



Sänggavel/huvudgavel från Ikea

Som ni märker är det mkt Ikea, men allvarligt så älskar jag Ikea. Många säger att det inte alls tycker om det för alla andra har sakerna därifrån, men det kan jag inte alls hålla med om, jag älskar ikea=)




Funkar inte

Nu när jag varit duktig och tagit lite bilder på vårt sovrum och vardagsrum funkar det inte att ladda upp bilder på blogg.se. Personligen tycker jag bara att blogg.se blir sämre ju mer de ska "förbättra"....... Hoppas de fixar till det snart.

Idag har jag redan hunnit med mkt. Har varit och simmat! Simmade 2100 meter (får ta det lite lugnt i början). Efter 20 min en halvtimme gjorde det jätte ont i armarna. Det märks att jag inte simmat på 3 månader (Hmm är det så länge!). Skönt  var det iallafall. Ska försöka simma om måndagar, onsdagar och fredagar. Fick dela bana med en "gamling". Jag simmade på snabb banan och jag var den enda som simmade på riktigt de andra var vanliga motionssimmare. Och så kommer den här "gamlingen" på 73! (vi pratade om det senare därför vet jag detta). Och visst han var snabbare än de andra motionsimmarna, men inte snabb nog för att vara på snabb banan, men det gjorde inte så mkt, vi delade på banan så jag hade en halvan och han andra och han blev jätte glad, hur trevlig som helst var han.. Roligt att de äldre är trevliga ,för oftast är de bara sura om de inte får som de vill.... Sen efter jag hade simmat cyklade jag inom stan för jag skulle se om den snygga H&M klänningen som Ebba von Sydow har fanns där eftersom hon sagt att den skulle komma in i butik denna veckan, men det hade den inte=( eller så hittade jag inte den, tråkigt, för den är riktigt snygg....

Sen kom jag hem, käkade (men är fortfarnde lika hungrig), varit och hämtat ut paket på posten. ni ska få se sedan och nu sitter jag här... Jag ska lägga mig och läsa och förbereda mig inför praktiken, så idag ska jag vara duktig...

Ha en trevlig dag också lovar jag att lägga upp bilder så fort de funkar på blogg.se, ska se redan nu om det fungerar.


Trötter

Gud vad jag är trött, men det kan iofs bero på att jag inte kunde somna inatt. Får se till att jag går och lägger mig lite tidigt idag så jag orkar med imorgon. Ska cykla ner och simma imorgon är det tänkt. Var ¨på väg idag, men så hade jag glömt mitt extra lås till cykeln oxå blev det helt enkelt inte av. Körde till Flower Team och köpte blommor till sovrummet och blommor till krukorna vid tv:n. Imorgon måste jag ta kort på hur det ser ut här hemma nu när vi kommit lite mer iordning...

Nä ska jag mig iordning för sängen nu godnatt...


Sista helgen på jobbet



Nu sitter jag här mit i natten och skriver, men jag kan inte sova... Idag var sista dagen på jobbet och jag blev bjuden på glass och fick fina blommor av en underbar stammis familj, det var jätte trevligt och jätte snällt.

Hade tjejkväll idag, tyvärr messade en av dom som skulle komma idag och sa att hon inte kunde! Sen ringde en annan och sa att hon heller inte kunde! Och jag som hade köpt mat och bakat och allt, lite tråkigt....

Så det blev bara tre stycken, men vi hade roligt ändå. Jag och E gick ner på stan, men det var inte så roligt. Jag fick jätte ont i magen och har det fortfarande så vi gick, typ....

Nu sitter jag här och kan inte sova, lite jobbigt faktiskt, läs och begrunda dessa citat (tidsfördriv):

" Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek. Det är deras klumpiga fåfänga. Kvinnor har en mer begåvad instinkt. De vill bli en mans sista kärlek."

" I Amerika regerar presidenten, men journalisterna har makten."

" I våra dagar lever för många gifta män som ungkarlar och för många ungkarlar som gifta män."

" Kvinnor älskar med öronen, männen älskar med ögonen, om de alls någonsin älskar."

" Ömsesidiga missförstånd är bästa förutsättningen för ett äktenskap."

" Är man alltid säker på sin sak så misstar man sig i regel."

" Det är absurt att dela in människor i onda och goda. Människor är antingen charmerande eller tråkiga."


// Oscar Wilde


Puh

Hela dagen idag har som jag nämnt bestått av att städa och sådant tråkigt. Nu är man färdig, fast om tvi timmar ska jag jobba och då börjar jag med att städa i 45 min känns inte så uppmuntrande direkt när man har slitit hela dagen. Jag måste snart köra härifrån för att hinna hemom. Måste köpa godis oxå tills imorgon, men det gör jag på Bogart´s imorgon när jag kommer hem, eller om jag kommer hem ikväll, har fortfarande inte bestämt mig ännu och kommer antagligen inte köra det förrän ikväll efter jobb..

Nähä har inte så mkt mer att skriva här idag och har inte tid heller....

Ha en bra fredag kväll

MTV Video Music Awards

Jaha så var det dags för MTV VMA. Har kollat igenom bilder från "arrivals" och jag tyckte inte det fanns så många snygga outfits. De jag gillade eller var oki var dessa:



 Bilder från gettyimages.com

Christian har en ganska tråkig klänningen (om man ser den framifrån), men bakifrån är den helt underbar. Den andra bilden (glömmer alltid vad de heter) har helt ok outfits. Jag tycker att kläderna passar för MTV VMA och jag tycker att hon som står i mitten (sångaren) har en väldigt fint klänning. Sedan de andra är helt vanliga klänningar enligt mig förutom bild 3 som jag inte vet om jag ska tycka om eller inte... Shakira överraskar mig, då jag inte tycker hon brukar ha så fina kläder

Bäst var iallfall Petra Nemcova:


Och bästa kille var John Legend i klassiskt vitt som är skit snyggt men svårt att få till:


Alla bilder i inlägget kommet från www.gettyimages.com

Nu ska jag hoppa in i duschen sen gå till systemet, hemköp och lite sådant... Ha en fortsatt bra dag

Färdig!

NU är jag snart färdig med städningen. Jag har dammat, damsugit, torkat golv och städat toaletten. Det enda jag har kvar är att gå ner med lite saker i källaren oxå göra ordning i sovrummet med sänggaveln och sådant... Får se hur mkt jag hinner, ska ju göra en del till.

Nu när jag har en liten paus ska jag kolla på vad kändisarna hade på sig på MTV Music awards. KOmmer snart ett inlägg om det oxå

hej hej

Städning!

Idag står det på agendan att städa HELA dagen och sedan skall jag jobba ikväll, så jag har fullt upp. Om jag hinner ska jag ta kort på cykeln (som jag inte gjorde igår) oxå ska jag ta lite kort på lägenheten så ni kan få se hur vi har det här hemma (dock är ju inte allt färdigt men ganska mkt). Igår när Sebbe kom hem fortsatte vi att sätta upp sänggaveln, det blev jätte bra och var inte alls svårt. Men Ikea hade lite konstiga ritningar hur man skulle göra....

Har egentligen inte så mkt att skriva så ha en trevlig dag så får vi se om jag hinner skriva mer... Ska börja med att lacka in vårt matbord (har ännu inte gjort det men nu så) sen ska det tränga in i bordet så då kan jag städa ngt annat så länge..

goodbye