Kärlek & Drama

Igår kväll slumrade jag till i soffan redan innan nio på kvällen, gissa om jag var trött!!!! Bestämde mig sedan för att lägga mig i sängen och sova, men så började Pearl Harbor så den började man kolla på. Så mkt kärlek och drama i en film och så bra. Såg inte hela var så trött så jag somnade (ja så gott det gick har sovit väldigt dåligt inatt). Men jag kommer inte ihåg slutet, vem är det som kommer tillbaka av B.A och J.H.? Vem får tjejen eller ja vem överlever?

Idag har jag varit på jobb, mkt folk= mkt att göra= tiden går super snabbt, lite för snabbt kändes det som. Ska bli lite jobb imorgon oxå innan man firar in det nya året med massor med människor, skall bli riktigt skojjigt. Vi ska vara här lite innan och dricka god drink (ja förhoppningsvis iallafall=).

Nu ska jag göra mig iordning för sängen ska ju upp tidigt imorgon oxå. Lär inte hinna skriva något imorgon så

GOTT NYTT ÅR på er alla

Jobbedag

Efter två dagars ledighet har man då återigen varit på jobbet. Trodde det skulle bli en seg dag, men tiden bara flög iväg som tur var. Konstigt folk på jobb nu i reatider. Lite trött  var jag imorse när jag steg upp ur sängen. Var hos Emma igår kväll och hade lite tjejmys, lika mysigt som vanligt. Sen när jag kom hem satt Sebbe här med kompisar så jag var med dem och spelade en runda Buzz, så det blev inte sängen förrän vid ett-tiden och de e lite jobbigt när man ska upp och jobba dagen efter.

Och nu sitter jag här i min ensamhet, men det är faktiskt ganska så skönt (ja än så länge) har inte hunnit göra så mkt mer än att laga mat, så vi får väl se hur länge jag tycker det är skönt=). Får se om jag kanske går och hyr en film? Får väl först se vad det är på tv, är det inget bra kanske jag orkar pallra mig ut ur den värma sköna lägenheten=)...

Nähä jag ska inte sitta här hela kvällen, tänkte jag skulle röjja lite så att vi bara kan städa undan till nyår då vi ska ha lite folk här innan vi går på den stora nyårsfesten och firar in det nya året.


bild 1, allt MQ
bild 2 blus vero moda

Ha en fortsatt bra helg


Slappe

Sitter här och gör absolut ingenting. Skulle till Malmö i eftermiddag, men det blev ändrat, igen så nu har jag inga planer överhuvudtaget resten av dagen. Funderar på om jag ska orka ta mig ner på stan och se om jag kan hitta ett par örhänge till nyår och ett snyggt armband, men jag lär väl inte orka pallra mig ut ur soffan idag. Sen funderar jag på om jag ska ta bilen när sambon kommer hem och åka och kolla en sak på flowerteam och ikea, japp har hittat ett skrivbord vi kan ha och även ny förvaring vi kan ha, men jag vill gärna se det IRL och jag tror inte sambon orkar att åka dit idag igen, tyvärr.... Hmm ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, har ju inte hänt så mkt...

Kanske ska ta och städa lite, vad sägs om det? hade kanske varit en bra idé om N och A ska sova här på måndag. Sen ska jag se till och ringa E oxå, är faktiskt mkt piggare idag så lite mys med tjejjerna ikväll låter som en bra idé.

Hoppas ni får en bra dag

Hemmet

ja nu har jag fixat lite, men hmm kommer nog ändra lite till sen men nu har jag fått upp min ljussak jag fick av mamma och pappa i julklapp och så här ser det ut
37887-764

nu ska jag kolla på nya avsnitt av Las Vegas=)

min lediga dag

har jag spenderat på Ikea och Väla, och inte hittade jag det jag ville ha heller=(. Blev inget avlastningsbord så imorgon måste vi nog ändå köra till Malmö till Ikea där, och egentligen är jag inte alls sugen på det men så får det nog tyvärr bli, så det inte tar slut i med att de inte kommer finnas kvar sedan.

Blev iallafall en vas som jag ska ha på golvet med mina träpinnar med ljus i som jag fick i julklapp, såå fint. Sen köpte vi Buzz till playstation, skit roligt, vi spelade de igår riktigt skoj.  Jag köpte även en bolero på B-young (!!) på söder i HBG. Hade provat den på centersyd men kände inte alls för det sen så funderade jag på den och insåg att den är helt perfekt att bara slänga över ett linne i med där e paljetter på den och sen var den på halva priset så den kostade bara 200kr, vilket var perfekt.


Nu ska jag se om jag får någon ordning på hemmet sen ska jag börja läsa min bok som jag fick i julklapp.

Julhelgen

vilken underbar helg, jag bara älskar julen. Är iofs ganska så trött nu eftersom jag är dunder förkyld och allergisk mot granen vi hade hos mamma o pappa igår, så de fick helt enkelt ta ut den på altanen, för den kunde inte vara i rummet=(, lite tråkigt, men jag mådde så fruktansvärt dåligt.

Fick många bra julklappar (i år igen). Ett par skor=) ska få fler=), presentkort på Väla samt Ikea, Ittala skålar (eller ja kopior), stektermometer, prenumeration på Elle interiör, jacka, pengar, strumpor, bok, osv osv. Så jag är mkt nöjd, vilken julklapp är ni mest nöjd med?

Idag har vi varit hos farmor och firat lite jul, S va dålig så han fick åka hem och sen va inte min syster m familj där heller, lite tråkigt=(, men vi åt gott och är nu väldigt mätta.

Imorgon är det dags för jobb igen och då börjar rean, kommer vara fullt upp att göra, men det kan väl vara roligt eller? Sen är jag faktiskt ledig två dagar till vilket kan vara ganska så skönt, känner att jag behöver det speciellt nu när jag är lite sjuk.

37887-759
dagens från i söndags

min nya frisyr:

det är ju ungefär samma frissa, men betydligt mkt mörkare och jag trivs hur bra som helst, vad säger ni?

Nähä nu ska jag se om vi ska börja kolla på tredje säsongen av Lost, ja när älskade sjukling har ätit lite

GOD JUL på er


Pigg och glad och bara två dagar kvar till julafton

Åhhh nu är det snart jul. Kom i julstämning igår när jag jobbade. Det var mkt folk och många ville ha julklappar, men det är väl förståligt? Själv ska man snart bege sig ut på Väla, ja jag vet vi är galna, men vi måste fixa de allra sista julklapparna. Därefter ska vi åka och handla... Meningen var att jag skulle simma nu på förmiddagen men vi kände att det är bäst att göra det vi ska först, för det var tydligen kaos på Väla igår hörde vi, helt galet, de som kommer med våra varor kom hur sent som helst för de kom inte ut från Väla, de stod i dessa köer!!!!!!

Ikväll ska vi mysa med E och F och käka lite mat och spela spel, ska bli skoj, blir väl sista gången vi träffar dem innan de ska iväg på en liten semester, så skönt för dem, medan vi ska var kvar här hemma i detta gråa trista vädret, kan inte snön komma iallafall på julafton kväll, det hade väl varit mysigt?

Nähä nu ska jag alldeles strax käka frukost, är egentligen inte så hunrgig, men men frukost måste man ha så man orkar ta sig fram på Väla. Ha en bra dag

Fyra dagar kvar

Åhh det närmar sig med stormsteg *härligt*...

Vilken lång dag jag har haft idag, gick upp tidigt för att sticka till frissan, blev ungefär samma frissa, men håret är numera mörkt och riktigt snygg färg är det och jag trivs super bra, ljusnar väl upp det sen igen, men just nu får det vara mörkt. Sen åkte jag direkt till jobb och jobbade till klockan 21.00. Sen jag kom hem har jag hämtat tvätten ur tvättstugan, strukit kläder och kokat spaghetti, så ni ser en fullspäckad dag. Nu ska jag slänga mer ner i sängen och sova så gott. Hoppas ni har haft en super dag

Ps. Öppnade ny butik i dag på centersyd- NewYorker. Mkt skit men mkt snygga  festtoppar så där kan man nog hitta ngt någon gång.... Ds.

Längesedan

Var ett tag sedan jag hade tid, ork och lust att skriva här, men nu ska det väl bli lite oftare igen. Har varit ledig idag vilket har varit skönt, väldigt skönt. Dock fick vi gå upp tidigt för att åka och lämna bilen, det var ngt produktionsfel på den årsmodellen vi har, men de kunde ej fixa det, så vi måste lämna in den en gång till, men då tänker jag inte gå upp så tidigt på min lediga dag!!

Därefter kom vi hem och käkade frukost, sen gjorde jag mig iordning för att åka till Munka och Ä-holm och hämta julklappar och granen (har satt upp den dock ej hunnit klä den ännu, har lite grejer vi måste köpa), men jag måste säga att den är väldigt vacker för att vara en plastgran. Därefter hämtade jag upp A i Ä-holm och vi körde tillbaka hit för att äta lunch (sen sådan) och gå på stan. Blev att jag fixade en julklapp sen fanns det en sak jag skulle kunna köpa, men vi får väl vänta och se......

Imorgon är det jobb som återigen står på schemat, jobbar fram till klockan 21.00 och jag måste gå upp tidigt tidigt, för jag ska klippa mig halv nio på morgonen och färga håret, så det blir att åka direkt därifrån till jobbet.

Annars har inte så mkt hänt, vet faktiskt inte när jag senast skrev? Ojdå de va i lördags, då måste jag ju berätta att jag hade en toppen kväll på MQ festen, gud så roligt jag hade, det var verkligen längesedan jag hade så roligt, och jag som inte ens var sugen på fest!! Så det kan bli..

Sitter och kollar på Lailas jul och jag har ju samma smak som henne, alla dessa chokladbakelser, det är verkligen tur att man inte gör allt hon gör, för då hade man väl liknat en elefant vid detta laget *hahahaha* och jag har ju inte simmat idag, hann inte och nu på kvällen orkade jag inte....

Nu ska jag plocka fram strykbrädan (usch känns som jag alltid stryker) och stryka till lite kläder jag ska ha till helgen när jag ska jobba, sen är det ju JUL, bara 5 dagar kvar nu, förstår ni 5, dagar eller ja snart blir det ju bara 4 dagar=)

Hoppas ni har haft det bra


Lördag

Klockan är 14 och det känns som hela lördagen snart har gått, ja nästan hela helgen. Har varit och simmat en liten stund idag var väldigt skönt, så på onsdag ska jag simma lite längre... Sen har vivarit en sväng på Väla och hämtat mina stövlar och det var MKT folk, jag tycker de e skönt att jag inte jobbar idag, och imorgon är det som sagt bara 3 timmar, känner nämligen att jag behöver vila upp mig om jag ska orka med julen.

Vår platsgran är nu fixat. Pratade nyss med min kära farmor och hon har en plastgran på vinden så den är vår, så nu är det bara att åka och hämta den i veckan *skönt*, slipper man åka runt och leta efter en snygg gran som inte ser ut som den är i plats.

Nu hade jag tänkt att jag skulle lägga mig i soffan och vila lite innan jag ska börja göra mig iordning, måste stryka och lite sådant. Hoppas ni får en bra helg

37887-758
klänning topshop, stövlar loppis, skinnjacka GBG, sjal MQ


Vaken och pigg

Jaha då är man vaken och pigg idag, vaken så här tidigt en lördag morgon? Det är inte riktigt likt mig, men jag somnade tidigt igår till filmen "a man apart" den gick på dansk tv, och har redan sett den innan så varför hålla sig vaken när man faktiskt är trött?

Jejeje idag ska jag ner och simma, tänkte jag skulle göra mig iordning så fort jag har käkat mina baquetter som är i ugnen. Blir inget långt träningspass för det orkar jag inte men jag vill bara simma lite för att inte tappa allt, blir inte så mkt simning nu när man jobbar så mkt. Sen ska vi ta oss till Väla en snabbis, usch där kommer vara sjukt mkt folk, men ibland måste man dit, ska bland annat hämta mina stövlar så jag kan använda dem igen. Därefter är det hem och vila för hela slanten för att sedan bege sig på julfest ikväll. Har inte direkt någon lust att gå på julfest, men det har väl med att göra att jag är så jädrans trött hela tiden så jag orkar inte göra något roligt. Men det blir inte en lika tuff vecka som kommer, för jag jobbar inte lika många dagar i rad, vilket är skönt dock jobbar jag till klockan 21!!!! helt sjukt att vi har öppet så länge, undra om det kommer vara något folk? Vad tror ni?

Nähä frukost var det

ps. jag fortsätter och syndar och mitt mål kommer inte bli nått till julaftonsveckan, varje gång jag stoppar i mig ngt onyttigt tänker jag på att nu sabbar jag allt, men är man sugen så är man? Och det är delvis därför jag ska simma idag, så jag kan äta det onyttiga *hahahha* och farligt värre är det när vi har godis på jobb, inget bra inte =) ds.

Lucia

Så är det de här med Lucia, för mig är det eller har det varit den dagen då man får julstämning, men idag har jag inte sett så mkt lucia. Jag såg lite imorse på nyheterna och sen hörde jag sången på jobb idag, det lät härligt, men tyvärr är jag inte i vidare julstämning. Jag var det förra veckan när jag handlade julklappar men nu har det försvunnit. Jag får hoppas att den kommer tillbaka snart. Nästa helg ska vi köpa julgran eller om vi gör det innan, dock som jag tidigare nämnt blir det platsgran för hela slanten i år, tyvärr.

Sitter här helt ensam och har bara käkat julgodis (vart tog mitt sunda liv vägen som jag faktiskt hade innan helgen?. Det har helt försvunnit, lite tråkigt, men ibland kan man inte stå emot suget). Så det får nog bli simning på lördag morgon trots jag inte kommer orka men jag ska se om jag kan dra med sambon, tror ni han vill? Haha de tror inte jag, men en halvtimme kan han gott simma=).

Som sagt har jag jobbat idag, inte alls lika mkt folk som igår, det är konstigt det där det går upp och ned. Hoppas dock på mkt folk imorgon, annars vet jag inte hur jag ska orka. Är som sagt trött, väldigt trött och jag vet inte vad det kan bero på, kan det vara höstdepressionen? Grått och trist alltid, när man går upp och när man går och lägger sig? Som tur är, är ju julen här sen vänder det=), då är det helt plötsligt snart sommar och semester ahh det ska bli så skönt.

Nähä nu sitter jag bara här och babblar ska försöka hålla mig vaken till sambon kommer hem, det kommer nog inte gå så bra för nu ska jag göra mig iordning för sängen.

Hoppas ni har haft en bra vecka och ni får en bra fredag och helg!! Min kommer nog bli bra förhoppningsvis, ska ju som sagt på fest på lördag och jag och F ska ner till Malmö lite innan och ta oss ett glas vin =)

Godnatt


Godmorgon!

Idag var det meningen att jag skulle sova länge och verkligen sova ut, men så ringde det i mobilen klockan 09.00, och vem var det jo S, vet inte riktigt vad han sa för jag halvsov, får väl kanske ringa innan jag åker till jobbet. Sen så var jag självklart inte trött så det var lika bra att gå upp och här har jag suttit sedan dess (nästan). Tänkte jag skulle börja göra mig iordning och käka frukost och lite sådant (ups nu kom posten=)

Idag på min agenda står det jobb, fast bara i sex timmar. Hade riktigt mkt att göra igår och jag var helt slut när jag kom hem, dock inte så konstigt, så de ska bli skönt att ha en liten mindre jobbedag idag, sen blir det jobb imorgon igen.

Är egentligen min lediga helg till helgen, men så blir det icke, ska hoppa in extra på söndag, dock bara 3 timmar. Kan bli jobbigt, det beror på hur julfesten med MQ blir på lördag. Och på det så kommer det vara mkt folk på söndag på jobb för Måns kommer till LÖdde så om ni gillar Måns så uppträder han klockan 12.00., många små tjejjer kommer ju vara där.....

nähä ska gå och se om vi fick ngn rolig post sen är det dags att göra sig iordning. Hoppas ni får en bra dag

ps. redan torsdag! tiden går alldeles för fort. ds

I valet eller kvalet

Usch ja jag är helt slut efter mkt jobb så imorse kände jag inte direkt för att simma, men så tänkte jag att gör jag inte det blir det bara jobbigare ju längre tid det går, så jag tog audin och körde ner till badet för att simma, ja inte länge de blev bara en halvtimme, men de va ju bättre än inget eller hur?

Nu sitter jag bara här och slappar och kollar på våra bästa år, nu börjar de bli väldigt löjligt alla bara dör och ingen hittar mördaren, hmm men vi pratar ju om våra bästa år, så alla som har dött kanske kommer tillbaka, det vet man aldrig, kolla på Stefano, hur många gånger har han inte kommit tillbaka? *hahahha* ni ser jag är insatt i detta:)

Ska se om jag och S ska iväg till Väla/Ikea sen när han kommer hem, men vi får se, jag hoppas det iallafall=).. Usch snart ska jag börja tvätta har en hel del att tvätta, sen ska det plockas undan lite och städas lite oxå. Jobbar mkt denna vekan så jag hinner inte göra ngt de andra dagarna...

jaja nu ska jag inte sitta här och trada men har helt enkelt inget bättre för mig... Och ni idag är det bara två veckor kvar till julafton åhh det ska bli så mysigt, jag älskar julen, ska fira med hela familjen i år=)

nähä om jag ska ta tag i lite här hemma då....

ps. dagens från igår
37887-757
tröja och sjal MQ, jeans H&M

2:e advent

Vilken mysig kväll jag har haft det och hela helgen har varit bra, vart skall jag börja?

I fredags jobbade jag precis som vanligt, var skoj oxå precis som vanligt. På kvällen när jag kom hem gick vi över till Emelie och Freddy och kollade Idol finalen och Marie vann, vilket var det jag hoppades på. Sedan på lördag var de oxå jobb, mkt att göra, många julklappar som skulle slås in. Därefter åkte vi till mamma o pappa, vi bjöd helt enkelt in oss själva för vi hade inget annat för oss. idag även jobb och nu på kvällen har vi varit hos E och F igen och haft julmys m A och A och E:s systrar, mkt trevligt=) Får vi göra om nästa år igen=)...

Nu kollar jag på film på fyran och är riktigt trött. Ska snart lägga mig i sängen..

Förresten köpte en julklapp till mig idag för farmors pengar, åh vad glad jag är att jag köpte den. Hoppas det inte blir för kallt nu innan julafton bara=)

Imorgon ska jag sova lite på morgonen sen ska jag bege mig till badhuset och simma lite, sen är det en tråkig dag med tvätt och så vidare.

Godnatt hoppas er helg har varit bra!

ps.... läste nyss på en bloggares hemsida att one three hill började idag, hur kunde jag missa det? Ja jag vet var jag ska sitta bänkad nästa söndag, åhh de e ju så jädrans bra..... ds

Min lediga dag

Så har man äntligen varit ledig, vilket har behövts. När jag vaknade imorse kände jag hur trött kroppen var och ville egentligen bara ligga kvar i sängen, men det var bara att pallra sig upp för att åka och simma... Simningen gick bra, trots jag inte har simmat på mer än en vecka, så det var skönt. Sen när jag kom hem åkte vi och handlade lite och sedan har jag bara slappat så himla skönt.

Som sagt igår var jag på säljutbildning och det gick bra, hade på mig min nya blus från Lindex för 50kr
37887-754

har även orkat ta kort på mina nya skor samt min nyårsklänning som har blivit upplagd. Ska dock se om jag hittar någon underkjol imorgon när jag ska på julkappsjakt på Väla med min syster.

skorna kommer från din sko och kostade endast 180kr, älskar när det är så billigt=)

Nu ska jag nog gå och göra mig iordning för sängen, syster yster hämtar mig vid kvart i tio imorgon om hon kommer iväg som hon ska med Elias och allt. Hoppas ni har haft en bra dag

Ps. ahhh snart är det jul och jag älskar julen, har julkänslan inne nu=) + att det snart är löning, kan de bli bättre? hahha och att jagska klippa mig om två veckor =) wii ds.

Så fruktansvärt trött

skriver bara ett hej, ska kolla på ugly betty snart om jag inte somnar innan dess, är nämligen helt slut. Har varit en bra dag med kurs i Malmö.

Godnatt

*snark*

Kort inlägg

blir ett kort inlägg e ganska så trött. Jobbat hela helgen och har en dag kvar på jobb, sen är det kurs och därefter är jag ledig två dagar, ska bli lite träning och julklappshandlande då hade jag tänkt mig...

Har som sagt bara jobbat i helgen så inget spännande har hänt. Köpte dock en fin blus för 50 kr på Lindex, bild kommer senare antagligen på tisdag,,

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa. Hoppas ni har haft en super helg