Budgivning

Var på en lägenhet i onsdags och kollade. Igår ringde mäklaren och sa att vi hade fått den, en halvtimme senare ringer han och säger att ngn annan lagt högre bud, vi la oss. Så typiskt, lite snopet, dålig mäklare, men men vad gör man inte....

Nu är det nya tag som gäller dags att leta nytt, känns hopplöst. Blir ingen flytt innan den här sommaren iallafall *suck*.

Förresten ledig idag, på Valborg och allt. Ska snart iväg och simma.

Igår var min födelsedag. Fick en underbar middag lagad här hemma och sedan kollade vi film och åt GODIS, ja massor med godis. Första gången på evigheter känns det som, men de va inte så gott att äta så mkt som jag hade fått för mig. Klippte mig oxå, blev nog bra, ska själv fixa till det idag.

Ska kanske bege oss ut och kolla vad vi önskar oss i födelsedagspresent när familjen ska fira oss, de e inte alltid de lättaste. Usch vi måste bege oss till Väla *suck*.

Förresten nästa vecka är det dags för DESIGNERFORUM, ngn som är sugen på att hänga med? Åker tidigt tidigt på morgonen....?!

Ny frisör?

Imorgon ska jag testa klippa mig hos en ny frisör och en ny salong. Ringde idag och fick tid imorgon kväll. Dock en väldigt dum tid då de e min födelsedag, men idag var jag så trött på mitt hår så jag kunde inte vänta en sekund till. Får verkligen hoppas att jag blir nöjd. Annars får jag gå tillbaka till min gamla, men hon jobbar ju inte i stan längre vilket är väldigt väldigt väldigt synd.

Idag var vi på visning på en bostadsrätt. Helt ok men mkt att göra, så vi får se vad som händer.

Snart fixa till lunchlådan till imrg, sen ska jag se vad jag ska ha på mig. ska se om jag ska ha ngt nytt på mig imrg då de e min födelsedag *wihi*...


Ps. Igår fick våra underbara vänner en liten dotter och hon är såå söt. Fick bild på henne igår och idag pratade vi med dem via videosamtal så vi fick se henne då oxå, verkligen super söt:) ds.

Kl. 0700?

Vaknade kl 07.00 och trodde klockan var 08.00 och tänkte de e inte så farligt att gå upp nu. Men sen kollade jag på klockan en gång till och insåg att klockan inte va så mkt. Men pigg som en lärka var jag så de va inte lönt att ligga kvar i sängen. Så nu har jag gjort lite saker på internet, sen är det snart dags för frukost och sen får vi se om jag hinner sitta i solen 1 timme eller 2, tveksamt, men vi får helt enkelt se, för sen bär det av mot kalas senare.

Nästa vecka blir en liten kortare vecka för mig, jobb i 4 dagar. Har tagit flexledigt på fredagen då de e halv dag. Ska faktiskt bli lite skönt.

Nähä nu e de dags för frukost, min mage den skriker efter mat

Ny klänning (!)

Skulle inom Gina idag och lämna tillbaka en tröja jag köpt på rea för 49 kr, men så hittade jag en klänning, åh så vacker och jag som har kollat på den innan. och det bästa var att nu kostade den bara 99kr, tror ni jag kunde motstå den, åhh nej, den hamnade i en påse som fick följa med mig hem. Nu är jag redo för sommaren med brunbrända bara ben, så ge mig sol varje helg så jag kan använda mina klänningar:)



Så vacker är den:)

Nu får det vara nog

Åhh idag "lurade" min kollega in mig på Gina. Hon berättade för mig att de va rea på massor med saker och självklart var jag tvungen att springa dit efter jag slutat *suck*. I påsen hem blev det ett par beiga chinos 99kr, linne 49kr, klänning 99kr, topp 49 kr. Tror dock jag ska lämna tillbaka den ena tröjan, sen ska jag fundera på chinosen igen...

Nu ska vi kanske börja se Wallander, får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna hahahahaha..

Ps. snart helg, ska bil skönt hoppas på fint väder ds.

Tisdag

Usch vilken tråkig tisdag det har varit. Stressig på jobb (vilket iofs inte är tråkigt), men vädret gör inte att man blir glad direkt. Jag skulle tagit en promenad men vädret satte stopp för det, kanske blir en sväng imrg istället.

För att pigga upp har jag varit duktig på att ta "outfit" bilder vilket var ett tag sedan


 Ny favorit. Kavaj och byxor från H&M, halsband och linne MQ

 Nya leggings 149kr H&M, hade lite halsband o sådant till mkt snyggt

 Nya jeans från H&M 100kr. Köpte de idag på rea. Har spanat in dem sedan innan för de e perfekta slappebyxor, perfekt att ha en söndag eller ngt, kanske tom på jobb med en kavaj? Får helt enkelt testa....

Shoppinggalen

Den här månaden har jag handlat sjukt mkt kläder. Iofs så har jag inte handlat så mkt de andra månaderna pga av vissa omständigheter, men nu är jag så sugen på att shoppa hela tiden. Igår var jag inom H&M och spanade in deras rea ännu en gång. Ut därifrån kom jag med nya leggings (dock ej på rea) två haremsbyxor ja eller om man ska säga att de mer är som cigarettbyxor. I Onsdag när jag var där kom jag därifrån med en ny kavaj, mysbyxor och nya leggings (ja igen men jag älskar ju det).

Lite bilder på de jag handlade igår

 har letat efter beiga leggings ett tag nu, men inte hittat några jag tyckt var WOW. Men så såg jag dessa som var lite mörkare oxå med skinndetaljer, vilket passar mig alldeles utmärkt för endast 149kr på H&M, då kunde man inte låta bli att slå till.

 Mina haremsbyxor. Dock ser man inte dem så väl, ska ta kort när jag har dem på mig, kanske helt enkelt inviger dem idag när vi ska till Ä-holm och hälsa på lilla Hilma:), iallafall endast 50kr fick jag betala för dessa:)

sen som sagt har jag köpt en kavaj för 150 kr (ord 499), mysbyxor 100kr (ord 149), andra leggings som e svarta med svarta skinndetaljer för 199kr.

Nähä nu ska jag nog snart ta mig en promenad i det vacka vårvädret som vi har.


Shoppat

Har blivit en del shopping på sistonde här kommer en del av det.



Klänning 399kr H&M Garden Collection (den e helt underbar)
Grå klänning m axelvaddar MQ 199kr på rea
Skinnballerina från deichmann 299kr
Rosa tygskor från Vagabond 99kr
Skinnjacka inhandlat på Ullared för 419kr (ord pris 799kr)
Klänning med skinndetaljer 199kr på rea MQ
Svar klänning från H&M Exclusive, köpt på rea för 149kr.

Det är bara en del av det. Sedan har jag köpt en vit kjol från H&M, jeansshorts på Ullared, beiga shorts från garden collection H&M, 2*tunika från Ullared och ja kan de ha varit allt?

Nu snart middag. Hemmagjorda hamburgare m potatis i ugnen (synd vi inte bor i radhus så man hade kunna grilla) *suck*

3 månader

då är vi på detta stället, ska bli underbart. Lite annorlunda semester ingen charter men dock så skönt, längtar redan.....






Lördag

Sitter och väntar och väntar på att jag ska bege mig iväg. Ska iväg till Lund idag, ska bli så roligt:). dagen har hittills bestått av träning och suttit en liten stund i solen innan molnen kom *trist*, sen har jag läst bok och slappat. Vi får se vad dagen har att erbjuda imrg, hoppas på sol hela dagen lång så man kan sitta ute och njuta och ingen blåst för det var kallt på bakgården idag.

Förresten i veckan fick jag mitt H&M paket med den fina röda klänningen från garden collection och den ska jag behålla, kommer bli snygg till brännan i sommar. Tror det kommer bli den klänningen jag ska ha när vi ska till Monaco och gå på casino den o höga klackar :)

Nähä ha en trevlig lördagkväll

La Familia

Sitter och väntar på att hela grande familia ska komma på påskfika. Var uppe i tid imorse för att göra chokladbollar till mina underbara älskade syskonbarn oxå gjorde jag en liten chokladkaka, aldrig gjort den så vi får se hur den blir. Sedan stack jag och simmade, hem och åt lunch och nu sitter jag här och väntar och väntar. Tror att de snart droppar in här, kanske ska sätta på första kannan kaffe. Värsta kaffedrickarna har vi i familjen:)

Helgen snart över, har varit skönt med fyra dagars ledigt. Det kändes som man behövde det, även om det har varit fullt upp varenda dag:)

Glad Påsk:)

Så fint

Spana in detta radhus, är det inte hur fint som helst. Tyvärr lite dyrt för den höga avgiften och lite för långt utanför, svårt med kommunikationen, men gud det är bara att flytta in, precis i vår smak. varför kan de inte bara vara lite billigare *suck*

Igår var jag, min vän M och två jobbekamrater på Ullared. Blev två otroligt bra fynd, eller ja tre faktiskt. Det ena fyndet blev en ny skinnjacka. Den var lite defekt så jag fick den lite billigare, eller rättaresagt 300 kr billigare så en snygg fräsch skinnjacka för 419kr , inte helt fel och dessutom äkta skinn. Sen köpte jag min lampa. Lampan som målaren slog sönder. Dock hade de höjt priset, men det blev ett köp ändå. Får bli att sätta upp den i helgen, får se när vi har tid för det är fullt upp i påsk:). Vad blev det mer? Jo det tredje bra köpet blev ett par riktigt fina vår skor i tyg och i rosa från Vagabond. 99kr på rea, inte helt dumt va?! Bilder kommer kanske senare idag eller imorgon, beror på om jag hinner inte, det är inte alls säkert.

Nu ska jag snart styra min kosa mot badet, sen blir den lunch på stan, får se om vi kan smita till Expresso house i hamnen, men antar att det är ganska fullt där, men man kan ju alltid hoppas.

Hejsan Svejsan, ha en undebar dag idet otroligt fina vädre och GLAD PÅSK!