trött

skrev nyss ett inlägg, men när jag skulle spara och publicera det så loggades jag ut istället (konstigt). Så nu är jag så trött på det och allt försvanna så nu blir det inget mer, men en sammanfattning är

Har:
Köpt cykel
Klippt mig
Handlat
Lagat mat och käkat
Hjälpt Sebbes kompis med annons på blocket som du hittar
här (är bruna skinnsoffor som är jätte fina)

Ska:
Kanske färga håret
Kanske ut och gå med Emelie beroende vädret
Kanske bygga färdigt huvudgaveln

Hejdå!

Skolan

Nu har jag äntligen kommit hem och satt maten i ugnen, puh vilken dag. Gick upp klockan åtta i morse för att göra mig iordning. Skolan började kl 12 idag, men så körde jag Sebbe till jobbet (nu när vi bara har en bil) och sen körde jag direkt till skolan, för jag skulle träffa Karolina där. Blev inte riktigt så utan jag körde hem till henne istället, vilket är strunt samma (Alltså om vi träffades i skolan eller hos henne). Sedan körde jag till skolan och var där till kl 1500 och sen direkt hem. Ringde till Sebbe och det var Freddy som svarade! Jag skulle hjälpa honom och Emelie att köra hem en hylla som de köpt på ikea, så jag fick köra inom Väla och självklart kör jag det, meningen är att man skall kunna hjälpa varandra när man kan. Sen iallafall kom jag hem, gick och köpte hamburgarbröd, det blir potatis i ugnen (klyft) med hemmagjorde hamburgare. Sedan ringde mamma och nu sitter jag här. Kommer bara bli att jag lagar mat, för sen ska jag hämta Sebbe och när jag ändå är på Väla ska jag passa på och se om de har en vas som jag vill ha för vi fick en men jag vill ha en till...

Och imorgon är det fullt på agendan.................

Vi ska:
Sebbe klippa sig kl 1000
JAg klippa mig kl 1100
Köra och köpa cykel (Ja jag har äntligen bestämt mig om den finns kvar i svart, annars vet jag inte).
Åka till banken
Åka och handla mat
Fixa upp huvudgaveln till sängen (som vi antagligen kommer börja på ikväll)..

Så som ni märker just nu har vi fullt upp med allt, känns som man inte hinner göra så mkt. På måndag ska jag börja läsa och förbereda mig inför praktiken.

Nu ska jag snart fortsätta med maten. Ha en bra kväll så får vi se om jag hinner skriva mer idag....

Dagens outfit


Glömde ju att jag varit duktig och tagit kort på dagens kläder, detta består dagens klädval av:


Dagens outfit

Svart skinnjacka (köpt i Göteborg)
Grå lång tröja H&M
Svarta leggings Asos
Svart stor väska myrorna
bruna skor Bianco (förra året)

Farväl

Ojoj vilken dag det har varit. Klockan ringde 0730 och jag gick upp 0750. Åt frukost och gjorde mig iordning, sen körde jag hem till Mamma och pappa för att skrota min bil, så nu är den borta, har ingen bil längre. iallafall ingen egen bil som bara är min. Sen efter det så åkte vi till Ikea och hämtade tv-bänken och köpte sängaveln eller vad man ska säga att det är, de benämner det som huvudgavel/stänghyllapå Ikea. Skit snygg är den iallafall. På torsdag ska vi sätta upp den. Jag vill göra det nu, men jag orkar inte och sen är jag inte hemma på hela dagen imorgon, då jag ska till Halmstad och skolan på introduktionskurs kl 12-15. Sen därefter så kom vi hem och då skulle vi efter mycket om och men köra och köpa ny cykel till mig, men så ångrade jag mig eller ja kunde inte bestämma mig, så det blev ingen cykel istället satte vi (eller mest Sebbe) upp tv-bänken och jag tvättade/lagade mat. Så vi har haft fullt upp idag. Nu sitter jag här och väntar på att sista maskinen tvätt skall torka. Har bara tvätttid till 2000, men den är nog inte torr färrän 2030 så jag får bli en haltvimme sen. Sitter och kollar på golvet så rörigt här är, bara kartonger över allt, inte alls skoj så jag får väl snart ta tag i det.

Idag är det tisdag, alltså Gilmore Girls och Desperate Housewifes, ska bli roligt.

Nähä får väl se om jag orkar ta tag i ngt här hemma (antagligen inte) nu.

Måndagens bravader!!

Ojojoj idag har jag verkligen haft fullt upp. Sov längre än jag brukar (men kanske bara en halvtimme). Sen träffade jag Emelie och Freddy vid halv tolv för vi skulle åka och kolla på cyklar. Hittade en jätte snygg, helt ny cykel för 2600 kr. Är ganska mkt pengar, men sen är den iofs helt ny, så hmm jag vet inte. Iallafall var vi inte hemma förrän vid 17-tiden efter vår runda idag med Väla, cyklar och kolla stövlar. Sen kom jag hem och gjorde mat och satte mig vid datorn och kollade lite. Gick in på Ikeas hemsida och såg att tv- bänken vi vill ha hade kommit in på Ikea. Så jag fick ringa dit och höra och reservera en tv-bänk, sen fick jag åka till Ikea och betala den så vi kan hämta den imorgon. Är nämligen så att de fick bara en fyra stycken och nu har vi väntat så länge att vi vill inte vänta längre, så vi tog det säkra för det osäkra, eller ja jag gjorde det eftersom Sebbe jobbar. Sen så har dom fått in sänggaveln oxå så jag hoppas att den finns kvar imorgon när vi kör dit, så vi kan köpa den oxå (om sebbe vill ha den) Sen är vi nöjda=)

Iallafall har jag hunnit handla två saker oxå idag (förutom tv-bänken). Jag köpte en lampa och en grå/svart randig klänning men öppen rygg från H&M, ni som har varit inne på H&M har säkert sett den. Har iallafall tagit kort på klänningen, men bara när den ligger på soffan oxå har jag tagit kort på vår nya lampa.



Klänningen från H&M, inte den bästa bilden men men. Kostade 198 kr. Hade provat klänningen en gång innan men köpte inte den oxå fanns den nu kvar i min storlek, så jag kunde inte motstå den. NU är det köp stop för mig denna månaden, ska bara hitta ett par svarta stövlar som min älskling ska köpa till mig (fick presentkort och mkt mer i födelsedags present och jag har ännu inte utnyttjat det). Förresten på tal om stövlar så prövade jag de stövlarna jag ville ha, men de satt inte alls bra på mig så nu får jag hitta ett par andra.




Här är vår nya lampa. Fönstert är vårt sovrummsfönster. Kolla in krukorna, visst är de snygga?!?!


Har även hunnit ladda två bilder sen i lördags då vi käkade kräftor här. Dock blev det ingen bra bild på oss som åt, men jag tog den bästa=)...


                                   


bild nr 1. Emelie och Freddy och Sebbe och ja (Sebbe och mig ser man inte så bra).
bild nr 2: Kort på maten och matbordet
(Bilderna är tagna hemma hos mig och Sebbe).

Nu ska jag surfa runder på internet innan Prison Break börjar.... Ha en trevlig kväll


Då var det kört!

Igår bestämde jag mig för att jag skulle gå på en powerewalk innan jag käkade frukost, men tyvärr så regnar det bara här hela tiden. Har varit uppehåll, men det såg ju inte lysande ut på himmeln om man skulle ut och gå direkt- tråkigt.

Idag ska jag och Emelie och Freddy (tror jag iallafall) åka och kolla på cykel. Sen vill jag in om stan och kolla om de har mina skor i mina storlek för isåfall ska jag köpa dem. De är ju sååå snygga, fast med min vanliga otur lär de väl inte ha dem..

Näää nu ska jag käka frukost...

Nä men vad är detta!

Skulle precis gå upp till caféterian, men min kollega sa att cafeterian har inte öppet idag för vi har inga varor. Så vi är tre stycken som går runt och det betyder att var tredje halvtimme gör man ingenting, det vill säga om det inte är något man behöver hjälp med tex om det blir mkt folk eller något...

Så nu sitter jag här..

Ska lägga mig på soffan och läsa. Man fick ju gossip girls med Vecko revyn så jag tänkte jag skulle ta mig an den, känns som man skulle kunna hinna läsa ut den idag, men det beror förstås på hur mkt folk som kommer till jobbet idag.

Jaha men ha en bra dag då


På jobb

Sitter på jobb och ska snart öppna kassan (klockan 11.00).. Har egentligen inte så mycket att skriva, men jag har inte så mkt att göra heller... Hmm ikväll ska jag och Sebbe käka rostbiff och kanske potatisgratäng. det blir jag som får göra maten, för jag slutar en timme innan han slutar.

Igår åt vi kräftor (inte jag) med Freddy och Emelie. Sen kollade vi på en film, Babbas bilar- som killarna hade hyrt. Och den var inte bra. Emelie somnade och så gjorde även Sebbe. Jag höll mig faktiskt vaken, men det var  väldigt svårt.

Nähä nu ska jag bege mig ha en bra dag.....

På väg

Nu har jag kommit hem från powerwalken med Emelie och duschat och ska bara göra vid mig det sista och packa väskan, sen ska jag till Väla en sväng och därefter ska jag hem till mamma och pappa. Jag ska pröva de här skorna. Tycker de är skit snygga och är exakt sådana jag är ute efter.

Nähä om jag ska göra mig iordning nu. Tänkte sitta ute i trädgården hos mamma o pappa det är alltid lika skönt..

Ha en bra dag

Snabbt!

Det här blir ett snabbt inlägg. Ska snart äta frukost, mina baquetter är färdiga om kanske 3 minuter. Därefter ska jag och Emelie ut och gå en sväng och sedan ska jag hem och göra mig iordning och packa väskan för att åka hem till mamma och pappa. Det är ju jobb idag och imorgon och även på söndag faktiskt. Jag antar att jag måste tanka bilen- om den går igång idag har inte kört sedan i måndags.

Nä nu ringer det snart i klockan hej hej

Hmm mkt fint, men vad ska man ha?

Nu har jag varit på stan en vända och kollat på lite kläder. Har hittat en jätte fin wrap klänning på MQ, men den slutar precis ovanfö knät och det är nog inte riktigt min längd på klänningar/kjolar. Iallafall tittade jag in på H&M och ja hittade två klänningar (som ni ser nedan), nu är mitt problem vilken färg jag ska välja, vad tycker ni? Funderar även på att beställa ett par jeans. De ljusgråa jeansen prövade jag idag och de va verkligen skit snygga, är inte så ljusa som ni ser här. Sen de andra är mörk grå ser de ut som iallafall och de hade varit skit snygga att ha, så vilket ska man ha ljusgråa eller mörkgråa jeans?, vill ju som sagt ha gråa jeans



37887-188
bilder från hm.com

Åhh finns så mkt snyggt och som sagt måste ha lite nya snygga saker nu när man skall sitta på rådhuset i Helsingborg=)...

Nu ska jag se vad jag ska äta, ngt med kyckling. Sebbe är inte hemma idag heller. Han har hoppat in för sin arbetskollega och ska jobba en halvtimme till sen ska han hem till sina föräldrar för han ska träna ikväll, så det är bara jag hemma=(...tråkigt..

Lunch

Nu har jag precis käkat lite lunch här hemma. Gick till hemköp och köpte bröd och skageröra och gjorde goda mackor *mums*. Ska ha med mig skagenröran på jobb på lördag (hoppas den håller 2 dagar öppen). Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag ner på stan (igen). Ska se om klänningen är kvar som jag hittade och isåfall lägga undan den. Sen ska jag gå i lite andra affärer, men jag går mest ner till stan för att ha ngt att göra, det är lite tråkigt att vara här hemma själv hela tiden.

Vad hittar ni andra på idag?

Torsdag

Hej hej!!

Fram tills nu har jag bara slappat och suttit vid datorn, trots jag gick upp 0830. Det är väldigt fint väder ute, så jag funderar på att gå ner på stan och pröva de fina sakerna jag såg igår och lägga undan dem tills imorgon.  Därefter kanske köpa mig en macka och sätta mig i hamnen eller någonstans och njuta av solen Måste även köra en tur med min bil, eller iallafall sätta igång den och se så den fungerar. Har inte kört med den sen i måndags, så det är väl på tiden nu.

Har egentligen inte så mkt att skriva, men ville bara skriva lite ändå........................

Dagens outfit



Skinnjacka från Göteborg 1000 kr
Wrap klänning H&M Rowells 249 kr
Vit tuptop H&M 49 kr (oväntat bra kvalité)
Halsband Egypten

Eftersom jag inte haft tillgång till att ladda upp bilder på ett tag så får ni en extra bild på min guldiga paljett väska som jag fick av Sebbes föräldrar, kolla in den=)




Nä nu var det matlagnings dags


Wiiii

Så nu är det färdigt. I höst kommer jag finnas på Rådhuset i Helsingborgs kommun för praktik. Allt gick bra på mötet och alla var verkligen super trevliga. Det är skönt att det äntligen är färdigt. Jag tror att det blir en alldeles utmärkt praktikplats och jag lär verkligen få se arbetsplatsen inifrån oxå och lära mig saker. De var väldigt positiva till en praktikant på kommunen så det känns skönt=)

Åhh när jag var nere på stan (där ligger rådhuset där jag ska vara) så gick jag inom Trampolin och där hittade jag mina drömstövlar, sen var jag inne på Håkansson och där hittade jag mina drömskor. De var pumps med klack, typ Jessica Simpson skor fast med svart sula och de var sååå sköna. Så ni som har pengar passa på att köp dom nu för vlket kap det är...

Till hösten och till praktiken behöver jag:
- Svart stövlar med låg klack
- Gråa jeans
- Svarta jeans
- Jeans med hög midja
- Vanliga tröjor
- Svart wrap klänning
- Mönstrad wrap klänning (sett en perfek och kostar bara 300kr, men det är 300kr=(

Nähä nu ska jag snart börja göra mat. Idag blir det pepparotssås och falukor, ska bli så himla gott....
Har tagit lite bilder på vår lägenhet. Dock är det ju inte alls färdigt så det är lite rörigt på bilderna, men det gör kanske inget? Funderar på att lägga upp dem här men jag får se.

Hej hej

Nya Vecko-revyn

Idag damp nya vecko revyn ner i posten hos mig, skoj. Dock kommer jag nog inte läsa den förrän ikväll för det känns som jag kommer sitta här ett bra tag. Tänkte nämligen kolla in ebay och när man börjar kan man lätt fördriva några timmar där..

Kollade nyss in på asos och kolla in
de här stövlarna! De är typ sådanna jag vill ha, nästan exakt sådanna jag vill ha fast i svarta, så är det någon som hittar liknande så säg till mig. Sedan såg jag även dessa pumps, skit snygga är dem, men frågan är om man hade använt dem.

Nähä som sagt, ebay nästa=)

Onsdag

Idag är det dagen D. Idag får jag reda på om jag får praktik plats eller inte *håll tummarna*. Klockan 15.00 ska jag träffa den personen som isåfall skall bli min handledare, spännande.

Igår var vi som sagt och köpte ny dator och nu har jag hittat och installerat programmet till min digitalkamera så nu äntligen kommer det lite dagens outfit och så vidare. Annars gjorde vi inte så jätte mycket igår. Vi eller jag var och kollad hur mkt det skulle kosta att simma på badet här i kommunen. Vill man både simma och träna på gymmet kostar det 280kr/månaden. det är iofs inte så mkt för man får ganska mkt saker, men hmm jag vet inte om jag är någon gym människa så det är svårt. Tänkte att jag kanske skulle ner dit imorgon för att simma och testa lite och kolla lite mer hur det ser ut.

Idag står som sagt på programmet möte klockan 1500 sen ska jag städa hade jag tänkt mig. Tänkte mig att jag skulle damma och sådant, riktig städning idag.

Igår när vi var ute på vår lilla shopping tur hade jag detta på mig:




Tröja 299 kr MQ
Cityshorts 199 kr Vero Moda
Halsband från Egypten

Nähä ska kolla alla mina dagliga bloggar nu och sen ta tag i städningen, ha en bra dag

Gilmore Girls

Det verkar inte börja så bra för Rory i Gilmore Girls. Tyvär ser det ut som om Logan varit otrogen mot henne (varför gör gillar så här). Men vi får hoppas på det bästa. På något sätt gillar jag Logan fast jag egentligen inte gör det, men det är kanske lyxen man gillar=) *haha*

Hittade inte min cd-skiva så jag kunde installera min kamera. Får leta imorgon när det är ljust här (har inte fått upp alla lampor och inte köpt alla heller)... Ska nog snart ta och poppa lite popcorn tror jag och dricka lite cola light. Är super sugen på godis, men popcorn är ju nyttigare då så jag får käka det...

Om en timme kommer Sebbe hem från träningen... Så då får han sitta här för jag har gjort mitt

Godnatt (tidigt, men jag lägger mig inte ännu).

Ny data

Nu har vi köpt ny data. Så jag ska plocka fram cd skivan till min kamera så jag kan installera den och förhoppningsvis har jag sladden med mig hemifrån mamma och pappa så jag kan föra över dagens outfit. Vi får se.....

Förresten om en halvtimme är det Säsongspremiär för Gilmore Girls och där efter är det säsongspremiär för Desperate Housewifes, så missa inte på kanal 5

Teen Choice Awards

37887-184

bilder från www.gettyimages.com

Snygga klänningar eller hur?

Usch vad jag är trött idag. Gick upp klockan 0530 (JOBBIGT!!) för att åka till Ängelholm för att besiktiga bilen. Den gick självklart inte igenom. Kommer bli skroten för den, då får jag 1700 för den så det är väl oki. Sen får jag kanske 600-800kr för däcken. Så nu blir det att köpa en cykel istället så jag kan cykla här i stán. Eter besiktningen åkt jag och jobbade i 8 timmar så nu är jag helt slut. Vet inte om jag kommer klara av att hålla mig vaken till kl 2100 då Prison break börjar. Funderar på om jag ska ut och gå en runda för att piggna till. Problemet är bara att jag  är sååå trött så jag orkar väl inte lyfta mig ur soffan mer idag....

SKa lägga mig ner och se om jag somnar eller inte.

Imorgon ska jag och Sebbe åka till JME data och kolla på en dator. Har kollat att de ska ha den inne på lager nu så jag hoppas att det stämmer på internet så de har den kvar, annars blir jag jäkligt besviken. Sen ska jag ringa comhem och fixa så vi får digitalbox till lägenheten oxå ska vi åka och kolla upp badet här i staden så jag vet hur jag kan simma och hur mkt det kostar osv.

Ha en bra kväll hej hej

Ps. jag är super sugen på godis, ska jag gå ner och köpa lite eller jag ska strunta i det, ska ju börja mitt nyttiga liv nu men funkar ej så bra, sören oxå ds.

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från jobb och föräldrarna. Har varit ganska mkt folk på jobb idag, men inte särskilt jobbigt. Dock var det jobbigt för det var så varmt så jag fick ont i huvudet trots jag dricker hur mkt vatten som helst.

Ikväll blir det bara en hemma kväll (antar jag). Ska snart börja laga mat till mig och Sebbe. Blir fläskfilé med ngn potatis, vad vet jag inte. Jag funderar på hasselbackspotatis, men jag får väl ringa Sebbe och höra vad han är sugen på.

Igår efter jobb så simmade jag. Det var så längesedan, men det var så himla skönt. Jag kände mig ett med vattnet=) SÅ nu ska jag ta tag i mitt simmande igen. På tisdag ska jag ner till badet här och kolla läget och lite så.

Ha en bra kväll hej hej

Mot jobb

Nu har jag pratat med Helsingborgs kommun och på onsdag jag ska äntligen träffa dem. Hoppas nu att detta blir av, annars har jag inget att göra till hösten, inget jobb inget- förutom mina helger, men hur roliga är dom?

Ska packa väskan nu sen ska jag bege mig hemåt till Munka och mamma o pappa, sen ska jag jobba..

Hoppas ni haft en bra förmiddag och lite in på eftermiddagen

hej hej

BEGÄR!!!

När man inte har några pengar alls hittar man alltid många fina saker. För mig är det lite jobbigt att inte ha några pengar då jag alltid brukar ha det när jag bott hemma, pluggat och jobbat samtidigt, men nu är det inte så. Inte för jag egentligen tycker det är jobbigt, men man måste verkligen fundera på vad man behöver, man kan inte köpa ngt bara för det är såååå billigt eller för man kanske ska använda det (vilket jag kanske gjort med många saker). På asos hittar jag många saker jag vill ha bland annat detta:

37887-183


Linnet eller rättarsagt bodyn för 245kr ska jag bara köpa så enkelt är det. Får iofs se om jag vill ha den lika mkt sen. Sen skulle jag vilja ha den vita tröjan för 190 kr, älskar sådanna tröjor, älskar tröjor med puffärm. Det är väl det jag helst vill ha, det andra kläderna är bara sååå snygga (och som jag inte tackat nej till om jag fått dem)...

NU på tal om ngt annat. Igår va Caroline här, det var skoj, va längesedan man träffade henne. Fick en jätte fin vas (svart med vita blommor) från bolagret, så jag ska köpa en till så jag kan ha sen när vi köper vår tv bänk. Sen när Caroline åkt hem ringde jag Emelie och vi gick en runda en riktigt svettig runda blev det gick riktigt snabbt, det var skönt. Va ute i skogen och gick, har aldrig varit där men ska definitivt dit fler gånger. Sen därefter gick vi upp till oss för att kolla på tv:n vi köpt och sen kom pojkarna hem och då hyrde vi Brokeback mountain, helt OK, men inte alls så bra som jag trodde den skulle vara.

Nu funderar jag på om jag ska gå ut för det är rätt fint väder nu, hade varit skönt att ligga ute i solen ngn timme. kl 12.00 ska jag ringa till Helsingborgs kommun och hoppas att jag får tag i dem. Och ikväll ska jag jobba som vanligt, tråkigt. Ska jobba extra på badet på måndag, 8 timmar, viket är bra.

Ha en bra dag hej hej

Shopping

Åhhh idag har vi köpt ny TV en LCD tv 40". Mkt snygg är den, kanske är den lite stor, känner jag iallafall men inte Sebbe men det är kanske en vanesak?!
Sen fick vi byta vår micro. Igår när Sebbe kom hem och skulle värma maten som jag gjort, så fick micron släpp, den började leva sitt eget liv. Så fort man stängde luckan satte den igång av sig själv, utan att maten blev varm, så vi fick byta, så störigt. inget har vi haft tur med, det har varit ngt med allt vi köpt.

Nu sitter jag här själv i lägenheten igen. Sebbe skulle åka o lämna bilen, men så var inte han som skulle fixa den där, så typiskt. Så nu väntar jag på att första maskinen tvätt skall bli färdig och att Caroline ska komma, vilket hon gör om kanske en timme, då ska vi käka oxå får hon se hur vi bor. Sen beroende på när hon åker hem ska jag och Emelie ut och gå. Hade varit skönt. Har inte rört mig på evigheter. Nästa vecka måste jag gå ner till stan och kolla upp badhusen så jag kan börja simma igen.

På måndag vet jag ju vad som händer min bil om jag ska skrota den eller sälja den och hur det än blir så blir det lite pengar att köpa en cykel för och det är bra för det är jobbigt att gå överallt. Ska jobba extra på måndag på badet 0730-1600, vet inte vad vi ska göra, jag tror det blir städning OPS kom nyss på att det kanske är på vejbybadet och då kan jag ju inte jobba det är för långt ut dit, men isåfall konstig tid....

Nä nu ska jag snart ner till tvätten hej hej

Onsdag kväll!

*PUH* nu har jag hållt igång sen ca klockan 17.00. Jag började med att göra mat. Fisklåda (första gången jag gjorde det) och kokt potatis, det blev helt OK. Sen efter det fick jag diska *blä*. Därefter har jag dammsugit och moppat lägenheten samt städat toaletten, så nu är första gången jag sitter ner sen klockan 17.00.  "Jag drar ju inte in pengar till hushållet så jag måste ju städa"

Nu sitter jag här och gör ingenting. Funderar på att gå och lägga mig och sova faktiskt. Sebbe kollar fotboll vilket jag tycker är skit tråkigt så jag har inte så mkt att göra. Läsa kan jag göra men här är inte så bra ljus här och tyvärr inte i sovrummet heller så det är inget alternativ. Har börja på min tredje bok på kort tid. Den heter Gyllene band av Nora Roberts. Typiskt tjejbok, romantik och så, ganska förutsägbar, men den är lättläst och bra..

Nähä nu får ni ha en fortsatt trevligt kväll, godnatt

Städning!

Godmorgon på er! (eller godmorgon och godmorgon, jag har varit uppe ett bra tag). Idag känns det bättre med förkylningen. Hoppas nu bara det går på rätt väg. Har inte hostat lika mkt inatt som jag gjort de tidigare nätterna så jag hoppas verkligen det går på rätt håll.

Igår hann jag inte blogga hade fullt upp hela dagen. Vi sov ganska länge igår då Sebbe va ledig och kände mig lite sjuk så det var ganska skönt. Sen åkte vi och kollade på data och sedan åkte vi till IKEA. Det blev ingen dator, för den jag ville ha fanns inte inne så vi får vänta i en vecka sen ska vi köpa den och då får äntligen mamma o pappa tillbaka sin dator. Efter det åkte vi till Ikea och köpte förvaringsboxar som vi nu har ovanför garderoben. Skulle länkat till dem men hittar inte dem på
www.ikea.se men de är iallfall vinröda/Brun i botten med vita blommor, hur snygga som helst 2st för 69kr, det är ett bra pris. Efter Ikea kom Sebbes syster och hennes familj och hans mamma. Sen var det nästan dags för mat direkt efter de hade åkt och därefter kom Emelie och vi satt o snackade och kollade tv, pojkarna va och tränade.

Idag ska jag som sagt städa är det iallafall planerat. Dammsuga, moppa golven, städa toaletten och städa upp i sovrummet. Vill så gärna köpa sänggavel till sovummet, är så sugen på det för det gör så mkt. Sen vill jag ha vår förbaskade tv-bänk som aldrig finns inne på IKea. De lovade att den skulle komma denna vecka, men nu kommer den inte komma förrän nästa vecka, usch tråkigt.

Nähä om jag sk a ta tag i mitt liv. Ska se om posten kommer isåfall är han/hon här inom 20 min (bra med tidig post). Är dock lite arg för jag har inte fått min post som eftersändning trots jag betalar för det så posten kommer hem till mamma och pappa och ELLE ligger där hemma och jag som vill läsa den NU..

HA det gött

Måndag kväll

Puh vad jag är varm. Har hållt igång hela dagen eller hmm nästan...

Det började egentligen med att jag bara låg i soffan och satt på internet och inte gjorde någonting. När jag nästan bestämt mig för att gå ner på stan ringde det på dörren! Det var min syster och hennes famlij, mkt trevligt. Vi fikade lite och så. Därefter bestämde jag mig för jag var tvungen att gå och köpa soja och ägg till middagen. Jag tog även en sväng inom apoteket och köpte tabletter mot min hosta, så nu får vi se om jag kommer använda dem eller inte. När jag kom hem började jag nästan direkt med maten som blev köttbullar, brunsås och kokt potatis *mums*. Det blev gott, trots jag fattades köttbuljong till såsen. Sen diskade jag vilket tog en hel evighet tyckte jag, det var mkt att diska idag. Och efter det tog jag en snabbis runt lägenheten med dammsugaren. Vi ska antagligen städa ordentligt imorgon, så därför städade jag inte mer. NU är jag iallafall helt slut. Ska inte anstränga mig så här mkt när jag är sjuk. Men jag mår faktiskt lite bättre nu så det är iallafall skönt...

Ska kolla på tv nu och se om det finns ngt där, annars ska jag börja läsa en bok. Sen kommer Sebbe hem om kanske en timme. Kanske vi ska fortsätta kolla på Lost ikväll, kanske men vem vet?!

Ha en bra kväll

Style

Style.com listar 6 trender som är TheBubble, fur, Metallics, Oversize, Layering, och Napoleonic.  Mina personliga favoriter är the bubble, oversize, layering och Napoleonic. Jag gillar absolut inte "fur". Har aldrig gjort. Tycker inte att päls är vacker alls. Det kanske kan vara fint på en krage på en jacka men där går gränsen. Jag hoppas bara inte det är äkta päls för det är jag emot. Min mamma har en pälsjacka som hon fått av min mormor, men som hon aldrig använder och det är väl tur. Jag vet inte men det känns mer som om päls var mer en status grej för, men iofs vad vet jag jag är ju inte direkt i de kretsarna.

Angående detta inlägget skulle jag vilja länka vidare till lite kläder angånede de här "teman", men jag hittar inte ngt och jag orkar inte just nu heller.

Ska göra mig lite iordning så jag känner mig lite fräschare..

Ha det gott 

När ska den släppa?

Godmorgon eller godförmiddag på er alla. Nu sitter jag här i soffan och känner hur tung jag börjar bli i mitt huvud (kanske måste dricka lite vatten). Är fortfarande sjuk. Vaknade inatt av värsta hostan, fick gå upp och in på toaletten och hosta färdig så jag inte skulle störa Sebbe allt för mig. Är lite jobbig att vakna av att man hostar. Tänkte jag skulle gå in i duschen och gå iväg till apoteket och se om jag kan köpa ngt för hostan så jag blir av med den. Dock regnar det ute och det känns inte skoj att gå ut i detta vädret när man redan är så pass förkyld som jag är=(.

Annars händer ingenting. Hade jag orkat hade jag dammsugit och moppat golven, men inte som jag mår idag. Jag fick samtal från Helsingborgs kommun angående praktik och det skulle ringa en tjej som har hand om utredningar till mig och bestämma möte och så, och hon som ringde sa att det såg ljust ut, så jag hoppas verkligen på detta nu, det hade varit helt perfekt.

Nähä ska ordna lite med ett nytt inlägg som inte passar in under detta, sen ska jag duscha och lägga mig på soffan, sen får jag se om jag orkar pallra mig till apoteket...

Ha en bra dag

Förkylningen bara fortsätter

Usch ja vad jag fortfarande är jätte förkyld. Har ont i tänderna så förkyld jag är och det är lite jobbigt. Hostar, näsan rinner och jag är hes, alltså allmänt dålig. Annars känner jag mig ganska pigg i kroppen (det vill säga om jag slipper göra ngt).

Idag kanske jag och Sebbe ska åka o kolla på data. Kan inte ha mammas och pappas data hur länge som helst. Jag eller vi väntar fortfarande på den jag vill ha ska komma in i lager. Kanske ska åka inom JME data och höra vad dom har där och om dom får in den igen, det vet man ju aldrig, och får dom inte får kan man beställa den på nätet.

Festen igår va sådär. Samma folk som vanligt, inget nytt folk och samma stämning som vanligt. OK man kan ju försöka lite mer än vad man göra oxå det hänger inte bara på alla andra, men igår ville jag inte, var inte alls på G. Hängde med Emelie, det var mkt bättre. Dock när vi skulle ner till stan sedan blev det ett "missförstånd" med grabbarna och mig och Emelie. Lite arga var jag och Emelie (kanske mest jag men när man fortsätter tjabba då fortsätter jag oxå tjabba). Sebbe är lite sliten idag sen gårdagen och det förstår jag det. Jag är hur pigg som helst (som vanligt), dock förutom förkylningen.

Nähä vi kanske ska börja ta tag i det vi ska göra så jag kan plugga sen i eftermiddag så jag kanske kan skriva tentan imorgon, usch det kommer inte alls gå bra ifall jag bestämmer mig för att skriva den. Sitta där och snörvla och må dåligt, inte så skoj..


Fest!

Nu sitter jag här och väntar på att jag och Sebbe och Emelie och Freddy ska gå iväg och äta sen ska vi på "utflyttningsfest". Jag är fortfarande inte helt frisk, men bättre nu iallafall. Är väldigt hes fortfarande, men hostar inte lika mkt nu som innan. Dock var det väldigt jobbigt att sitta i en simhall och jobba en hel dag pga det är så jäkla varmt där. I början trodde jag nästan att jag skulle svimma och spy så dåligt mådde jag, men sen blev det bättre.

Har på mig min topp från asos och ett par jeans. Känner mig inte riktigt bekväm så jag vet inte om jag ska byta kläder eller inte?!?! Vi får se, om jag kanske dressar ner det med ett par "vanliga" skor. Börjar få lite panik nu vad jag ska ha på mig.....

NU måste gå hej hej


Lunchdags

Nu har jag pluggat lite och har burit ner saker i källaren så nu känner jag att det är dax för lunch. Det kommer bli taccos sen igår, ska bli gott.

SItter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon på festen. Ska iallafall locka mitt hår (hoppas jag hinner) oxå ska jag nog ha svarta leggings och svart tröja, skor? Hmm ingen aning, vill ha högklckat för det är så jäkla snygt, men då måste jag ha andra skor med mig för jag kommer inte orka gå i dom hela tiden, men ngn gång måste man väl vänja sig...

Nähä lunch va det sen mer plugg sen ska jag packa väskan och sen hem till mamma o pappa..

Hej hej

Är fortfarande sjuk!

Usch vad jag känner mig matt i hela kroppen. Önskar att jag hade varit helt frisk och på topp. Har som sagt tenta på måndag och just nu orkar jag inte sätta mig och plugga, det tar verkligen emot. MEn tyvärr måste jag väl sätta igång. Fattar inte så mkt och det är väl lite synd, för jag kommer aldrig klara den. Får annars göra den till hösten, men uschh det känns så motig vill ju klara den nu ju. MEn så är den just nör man håller på med flytten och allt annat händer, det är inte alls bra. Hade jag inte haft tvånget från läraren så hade jag hoppat den och gjort dne till hösten, men nu känns det som jag måste åka dit fast jag vet att jag inte kommer klara den *tråkigt*

Ikväll ska jag jobba. Vi får se hur det går när jag jag mår så här- fast iofs är det bättre idag än igår men jag är mer trött idag. Sen imorgon är det oxå jobb och på kvällen ska vi på utflyttningsfest. Sen på söndag ska vi antagligen åka och köpa ny TV och köpa korgar till vår nya fina hylla=)

Nähä får logga ut här så jag kan plugga hej hej

Det brinner!!!

Nu sitter jag här i min ensamhet i lägenheten efter våra besök vi haft idag. Har haft fullt upp hela dagen. Efter en väldigt sömnlös natt då jag inte sovit mkt (som ni vet pga hostan) gick jag upp för att tvätta. När jag skulle sätta igång andra maskinen och sätta igång tumlaren så kände jag att det luktade konstigt och det började brinna i torktumlaren!!!!!! Jag fick snabbt stänga av maskinen och stänga på strömbrytare. Herregud det va tur att jag va kvar så jag inte lämnade den ensam där då hade hela huset brunnit ner!! Och inga brandvarnare eller sprinklers (eller vad det heter) har dom där nere det är ju helt livsfarligt- jag menar man sitter ju inte där nere och vaktar hela tiden!! Jag fick iallafall ringa Sebbe o sen ringde vi hyresvärden så de skulle få en reparatör dit, men lite rädd var man ju ändå för det skulle ta fyr igen.
Sen efter det kom Sebbes föräldrar hit och hjälpte oss sätta ihop garderoben som vi inhandlade på IKEA. Vi fick även upp soffbordet och det blev skit snygg verkligen (ska ta bilder så fort jag köpt mig en ny data o lagt in programmet där  och JA jag vet det måste göras snart). Sen stack dom o bara 20 minuter senare kom Anna och Nilklas. Vi käkade och snackade det var mkt trevligt och för 20 minuter sedan åkte dom hem. Dom skulle till Turiket imorgon, *lyllosar*.
Så iallafall nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att Sebbe ska komma hem. Sen kanske han skulle ner på stan. Vill ju inte sitta här ensam, men kanske man får följa med men jag skulle väl inte tro det. Men det är inte så roligt  för jag sitter alltid själv, för jobbar inte Sebbe på kvällarna så tränar han, så vi umgås inte så mkt vilket är väldigt tråkigt=(

Imorgon blir det mer statistik pluggande. Har ju inte hunnit så mkt idag som jag velat, men lite har det iallafall blivit. Måste ringa till skolan imorgon och höra vilken tid tentan börjar och vilken sal och så o kolla så jag är registrerad.

Nähä om jag ska surfa vidare. Sen om en halvtimme springer Johan Wissman 200 meters final och det måste man ju se..

HA en bra kväll

Vilken hosta!

Godmorgon på er!!

Jag sitter här i soffan och bara hostar och har svin ont i halsen. Har inte alls sovit skönt inatt, det har varit jobbigt för jag har bara hostat hela tiden alltså har jag då oxå vaknat hela tiden *jobbigt*.
Och nu sitter jag här och väntar på att klockan skall bli 08.00 så jag kan gå ner och tvätta (första gången). Så vi får se om jag begriper mig på tvättmaskinen här i lägenheten.

Igår va vi på Ikea och shoppade. Vi köpte det svarta soffbordet och den svarta hyllan. Sen köpte vi en garderob som vi ska ha i hallen som ser ut så här:

bild från www.ikea.se

Vi ska köpa den vita tv-bänken oxå tror vi, men den kommer inte att komma in förrän nästa vecka så vi får åka till IKEA då igen...

Annars består dagen av att Sebbes föräldrar skall hit och montera upp garderoben och göra färdigt soffbordet (alla skruvar fanns inte med + vi behöver en hammare). Sen måste jag plugga statistik oxå, har tenta på måndag, så när de håller på med det kommer jag vara otrevlig o plugga. Sen i eftermiddag kommer min kompis Anna o hennes kille NIklas (ska bli skoj!). Så det är fullt upp hela tiden.

Sen måste vi åka o kolla på data ngn dag oxå, jag vet exakt vilken jag vil ha, men den ska komma in i butik först....

Nähä nu ska jag plocka fram tvättmedlet o gå ner till källaren....

Ha en bra dag, hoppas den är bättre än min för som sagt jag är lite sjuk!


Vad tror ni?

Idag har det varit en varm och skön dag. Tyvärr har jag inte varit på stranden idag, har inte haft tid. Satt dock ute i kanske 1 ½ timme o försökte plugga men det gick inget vidare. Har varit på IKEA och kollat läget och jag tror vi vill ha detta:



37887-182

Vad säger ni om att man har tv-bänk i vitt och soffbord i svart? Går det tror ni? Jag tror att det går och det kan vara snyggt, men är inte 100% säker så jag tänkte att ni kunde ge mig lite råd?

Är lite trött och orkar inte blogga, funderar egentligen om jag ska gå en runda här i HBG (om jag hittar) men jag struntar nog i det, kan göra det imorgon istället. IMorgon ska vi åter till IKEA. Är lite arg, för tv-bänke och soffbordet finns inte i lager på IKEA så jag undrar om det kommer in igen annars blir jag knäckt för jag gillar verkligen sakerna. Sen lite arg är jag för jag vill ha det nu och ha iordning nu, men så är det när ingen får tummarna ur häcken! Så vi får se vad som händer. Vi ska iallafall nog köpa en LCD TV imrg. Sen ska vi fica med lite andra saker oxå .

Har lite tråkigt nu, ska se till o göra ngt skoj. Eller egentligen borde jag plugga men jag orkar inte nu, det är såå jäkla tråkigt...

Godnatt med er

Det kliar i fingrarna

Åhh vad det kliar i mina fingrar efter kläder och shopping. När man kollar in på alla bloggar och ser vad de köper vill man bara handla, men nej det går inte, inte för min del iallafall, för jag har inga pengar. Vill ta en tur inom H&M (bara H&M) och se vad de har för nya saker, för jag tycker att alla bloggare hittar massor o fint på H&M. Kanske jag ska gå ner till stan och kolla läget? Men ack jag får ju inte handla ngt...

Idag ska jag möta upp Sebbe på Ikea när han slutat jobba. Vi ska kolla lite saker och se vad vi vill ha sen ska vi köpa allt imorgon (får nämligen inte plats i bilen). Ska bli skoj att äntligen få köpa det som behövs för att här ska bli ordning.

Nähä ska skicka iväg ett mail till min lärare nu angående praktikplats

Hej hej

Är lite arg

SItter här hemma och är lite irriterad eller snarare arg och besviken. Idag var jag på ÄSS 90-års jubileum och man hade bjudit in Sveriges simlandslag till detta. De skulle tävla mot simmarna i ÄSS och jag har varit medlem större del av mitt liv i ÄSS och jag har varit jäkligt bra. Och jag inte absolut inte dålig nu heller, jag är inte bra, men så bra man ska vara för att inte simma på den nivån och kanske lite till. Och nu när de har ett sådant jubileum så tycker jag att man skall bjuda in gamla simmare, och alla frivilliga som har ställt upp så många gånger för att klubben skall fungera, men detta hade man inte gjort. Man hade inte ens frågat mig (notera jag är fortfarande medlem i klubben) om jag ville vara med och tävla idag mot landslaget, nähä men det finns andra som får göra det som inte ens är medlem i klubben längre, då blir man jäkligt besviken, fy för vad man är besviken. Allmänt tycker jag att man hade kunnat göra hela jubileumet mkt mkt mkt bättre än vad man gjort. Man hade kunnat organisera det mkt bättre, det var inte alls som jag hade tänkt mig och inte vad många andra tänkt sig heller. Så tyvärr får ÄSS minus minus på detta.
Men det var trots lite roligt att se simlandslaget "live". Jag har ju sett många av dem på tävlingar när jag själv tävlade men ojoj vad vissa har förändrats. Ett exempel är Kammerling, hon har sjukt mkt muskler. På tv ser man inte det så tydligt men herregud vad muskulös hon är och smal, helt sjukt. Och alla andra är oxå väldigt smala och deras kroppar består bara av muskler. Det är ett tufft för en tjej att ha så mkt muskler för det är inte särskilt snyggt, visst det är jäkligt häftigt, men sen när man återgår till det "vanliga" livet så är det bara jobbigt. Alltså jag hade problem med att hitta tröjor som passade över ryggen (simmare har ofta väldigt breda axlar), men hur har då Kammerling, Alshammar och alla de andra det?

Annars har jag varit på stranden. Eller varit och varit jag o mamma va där kanske i en halvtimme, sen försvann solen. Så vi gick en runda på staden, hittade två fina väskor på Röda Korset (40 kr sammanlagt). Får väl ta en bild på det när jag har köpt en ny data och laddat in programmet.

Nu kommer snart Sebbe hem från jobb. Jag kommer typ säga hej sen kommer jag nog somna direkt, känner att jag är lite trött.

Nähä ska kolla färdigt på internet, sen ska jag kolla igenom reklamen som vi fått. Börjar ju bli trött så det blir väl sängen snart

Godnatt

Idag måste det nästan fixas

Åhh jag börjar få lite panik vad jag ska göra till hösten. Har inte fixat praktikplats ännu, mkt svårare än vad jag trott. Alla har ju semester när man skall ringa. Trodde de va fixat i Ä-holm men tydligen inte för jag kunde inte sitta på kommunen (tråkigt) och det är ett krav från skolan, men uppgifter har dem. Ska ringa til HBG idag (alla har haft semester sjukt länge där) så vi får se. HAr ju två veckor till på mig att fixa så jag hoppas det ordnar sig, annars får jag väl jobba och det vill jag absolut inte göra, är inte alls sugen att jobba på badhuset hur kul kan det vara då? Nä inte särskilt.

Ska sätta in mina baquetter i ugnen nu sen ska jag ringa till HBG. Därefter är det stranden som gäller (tror jag) och efter det är det 90-års jubileum i simhallen i Ä-holm ,med Sveriges landslag.

Usch ja framtiden är jobbig

Vilken underbar dag

Vilken dag det har varit idag. Varmt och skönt och mycket med sol. Eftersom Sebbe skulle jobba idag så åkte jag till Ä-holm o va på stranden där med mamma och det var skönt, lite för varm ibland dock. Bada kunde man heller inte göra mer än doppa sig för det var mkt brännmaneter och det är aldrig roligt......

Kom med tåget till HBG vid 16-tiden. På tåget träffade jag Hanna så vi snackade lite efter vi hade stigit av tåget. Sen gick jag hem tog 20 min, jobbigt va det kan jag säga, gick ganska snabbt....

Nu ska jag börja skala potatis. Jag och Sebbe ska äta kyckling currygryta och den är så god *mums*. Var längesedan vi käkade den. Hoppas bara kycklingarna hunnit tina lite, glömde ta upp dom innan vi åkte imorse..

Imorgon ska jag till Ä-holm igen. ÄSS (Ängelholms simsällskap- där jag varit simmare i flera flera flera år) har 90-års jubileum och svenska simlandslaget skall komma dit och tävla med simmarna i ÄSS. SÅ det ska bli skoj. Sen är det väl inte mkt mer som händer imorgon.

Är lite arg eftersom vi sett en fin sänggavel och nu är den slut, så jag hoppas man kan beställa den ändå blir jäkligt besviken annars kan jag säga..

Nähä får väl börja skala potatis så det är gjort iallafall..

HOppas ni haft en bra dag, det har jag haft.


Hemma igen!

Denna dag har jag bara slappat trots jag har "jobbat". Eller nej jag har inte jobbat. Det är nämligen så att mina arbetskamrat har varit i Polen och skulle komma tillbaka igår och jobba som vanligt idag igen, men innan jag skulle iväg till jobb så ringde min chef mig och berättade att han nyss kollat telefonen och där hade legat ett sms från min arbetskamrats kille! (som har jobbat där vi jobbar) att de missat båten så de hinner inte komma och jobba på lördagen. Min chef såg inte detta förrän imorse eftersom han stänger av/inte kollar på mobilen när han går från jobbet, så lite arg var han. Så det slutade med att jag fick åka till jobb och sätta upp lappar att v hade stängt pga sjukdom och jag fick gå hem igen och vara ledig hela dagen med betalning!!! Och självklart sa jag inte nej till det. Så jag har legat på stranden och tjänat pengar idag *haha* ganska skönt faktiskt. Men lite irriterad är jag oxå för hade jag vetat detta hade jag åkt hem igår och inte sovit hos mamma o pappa, men men...

Ikväll ska vi grilla med F och E på gröningen, ska bli skoj. Sebbe är och spelar match så han kommer väl snart hem. Tänkte jag skulle ner o boka tvätttid (antaligen torsdag fm) det får Sebbe ta för vi måste verkligen tvätta om inte innan, jag får gå ner och se hur det ser ut där nere. Sen tänkte jag att jag skulle ta med mig ngt ner till källaren så vi får undan lite här hemma. Vi är ju aldrig hemma så vi hinner inte städa på riktigt.

Nähä kanske ska fixa lite o göra mig iordning vet inte när vi har bestämt med F och E idag, men Sebbe ringer väl mig.

Hoppas ni haft en bra dag och om inte hoppas kvällen blir bättre


Vill ha

Har jobbat ikväll, mkt folk när vi öppnade, men sen försvann alla och vi fick sluta kl 20.00 eftersom där inte var ngn kvar *skönt*.  Sitter hos  hos mamma och pappa nu och bara slappar. Känns lite konstigt, men inte så jätte mkt, men ändå. Man vill ju bara hem till lägenheten. Annars har det inte hänt så mkt idag. Va ju på stranden, dock bara till 1400 sen åkte jag hem till mamma o pappa o va där tills jag började jobba. Imorgon är det jobb (därför jag sover här), och innan dess skall jag köra och köpa en back läsk och ngt att äta på jobb.

Åhh nu när man inte har så mkt pengar är man ändå sugen på att shoppa. Vi ska antagligen på utflyttningsfest nästa vecka och då hade det inte skadat med ngt av dessa plaggen:


37887-181
Kläder: asos.com

(Jag försöker skriva vänster centrerat, men datan verkar ha hängt sig så ser det konstigt ut är det därför).

Den svarta tröjan hade varit perfekt till på lördag (tror jag till ett par leggings, om den nu är tillräckligt lång, ananrs bara ett par jeans). Men den vita längre tunika/klänning hade oxå varit helt pefekt. Varför skall det finnas så mkt fint, som man egentligen inte behöver, men man vill ha bara för det är kul?

Nä nu ska jag inte filosofera o drömma mig bort i kläder. Tänkte jag skulle kolla blocket o se om där finns en billig cykel jag kan köpa. Lär behöva nu när man bor i HBG. Därefters ka jag göra mig iordning för sängen.

Godnatt

Solsken

Idag är det väldigt fint väder här i Skåne och jag som trodde det skulle bli dåligt idag. Hade tänkt mig städa undan helt och hållet här hemma, men det blir inte så nu, för när solen skiner får man passa på att åka till stranden. Får se om Sebbe städar lite istället för att jag gör det. Det är lit mer i iordning nu och vi har börjat packa ner i källaren. Skall rensa lite vad som verkligen ska ner där och vad som skall vara kvar här uppe. Jag längtar efter en tv-bänk och lite lampor så man kan sätta upp dom.

Ikväll är det jobb och imorgon. Längtar inte alls dit, men det är ju inte så konstigt. Annars händer inte så mkt ihelgen (vad jag vet nu).

Igår kollade jag och Sebbe film med Emelie och Freddy, det var en välidgt DÅLIG FILM. Rumor has it med Jennifer Aniston. Kan absolut inte rekommendera den till någon. Det blev lite godis oxå igår (inte bra).

Nähä nu ska jag göra mig iordning hade tänkt göra senast 1020.

Ha en bra dag allesammans, det ska jag ha liggandes och slappa på stranden=)


Vilken pärs

Äntligen sitter jag när för första gången idag och pustar ut. Gick up 0430 (la mig 0030) för att göra mig iordning för Ullared, körde från mamma och pappa vid 0615, sen va vi väl inne vid 08.00-tiden på Ullared och va där enda till ca: 1400. Därefter skulle vi äta och kolla lite i affärerna sidan om, så snacka att jag är trött nu, och inte bara det.. Sebbe skulle träna så jag fick bära in alla grejer själv i lägenheten (fast han sa att jag skulle vänta). Först fick jag parkering långt långt bort, men när jag skulle gå andra gången (hade fått gå 10ggr om jag stått där jag stod från början) så såg jag att det fanns 2 parkeringsplatser utanför vår lägenhet så jag chansade och körde tillbaka och visst fanns det kvar en *skönt*. Så det gick betydligt lättare att packa in. Nu har jag precis käkat, men innan jag åt började jag packa upp våra saker och ojoj vad vi handlat. En del av det vi handlat är:

Lampskärm till köket
Spegel till hallen
Krukor
Lampskärm till fönstren
Schampoo, balsam (och det vanliga)
Lampor
Plastpåsar
Städmedel+material
Mattallrikar
Och mkt mkt mer.......(vi handlade för 4500kr)

Usch orkar inte skriva mer nu, har massor med saker jag ska göra, är svin trött. Imorgon skall jag jobba och på lördag, ska bli ganska tråkigt.  Sen ska Sebbe jobba på söndag så då är jag ensam hemma igen, men det blir väl fortsatt städning och ställa i iordning här (tar ett tag spec när vi inte köpt tv-bänk ännu). Tv- bänken sak vi eventuellt köpa på tisdag

Nähä ska väl göra lite nytta (hade varit gott med lite godis just nu, men jag får inte). BLääääääää

hemma i lägenheten

Nu så, nu fungerar datorn och internet hemma i lägenheten, skönt! Ska gå och renskriva vår handlelapp till Ullared imorgon, skall upp kl 0500 ska vara i hemma hos mamma o pappa vid 0600 *puh*. Blir inte så mkt bloggande idag och imorgon, sen kanske det blir lite mer.. Väntar på att vi ska ha tid att åka o köpa tv-bänk, soffbord och sådant, men sebbe jobbar och nu i morgon är det ju Ullared

Godnatt

Hemma hos föräldrarna

Nu är jag hemma hos mamma och pappa (känns konstigt att skriva så). Ska åka och handla lite för vi får gäster ikväll min syster +sambo oxå mamma o pappa. Har lite saker som måste köras till oss så det ärbra att dom följer med så slipper man gå så många gånger.

Har tagit min allergispruta idag så lite trött är jag nu. Ska som sagt åka o handla nu sen hem och hoppas det finns parkering. Ska dammsuga oxå (har fått som inflyttningspresent av mamma och pappa o farmor).

Har fått internet o telefoni idag, ska hem o koppla in det och hoppas det fungerar, annars kommer hjälpen ikvälll

ha det bra

Tänkt om någon hade gjort detta för mig

Sitter här och är super duper trött. Har packat ner det sista snart (förutom de kläderna som skall slängas in i bilen direkt och tv:n och lite små saker, som jag antar att jag får hämta på onsdag när jag ändå skall hem för att ta min allergispruta. Det är för sören jobbigt att flytta!

Har inte börjat flytta in några saker idag utan vi tar allt imorgon istället. Har lånat ett släp av Sebbes pappa så antagligen räcker det, en bil och kanske en bil till (som ändå skall köra till HBG). Puh vad mkt saker man har, och mkt som ska diskas. Tur att farmor och alla andra kommer och hjälper till (farmor brukar alltid diska för då känner hon sig nyttig som gör ngt och hon tycker bara det är roligt).

Idag har det iallafall varit fullt upp som ni kanske märkt. Imorse när vi gick upp så fixade vi med adressändring (lite sent ute men men), hemförsäkra och betalde hyran. Kändes som allt detta tog en helt evighet eftersom mkt inte gick som vi ville. Sen va vi och handlade lite nödvändiga saker till imorgon och när vi kom hem gjorde vi mat. Sen åkte jag hem till mig för att packa, men det blev inte så mkt av det innan vi skulle äta och därefter så har vi varit o hämtat släpet, jag har städat toaletten och tömt mina saker där, packar ner kläder, rensat bland skor osv osv. Så nu känner jag mig rätt så trött.


Tänkte jag skulle gå och lägga mig nu så jag kan gå upp vid 7-tiden, är ju en del som skall göras ändå innan man kommer iväg. Som till exempel vilka lådor skall vara var, och vilka ska man vara försiktiga med osv osv osv. Skönt när detta är över. Vi får även vår soffa och vårt matbord imorgon, ska bli skoj. Jag antar att det blir hämtemat imorgon för vi lär ju inte orka göra ngn mat. Min kära mamma har bakat Sverigekaka (sockerkaka med vaniljkräm emellan, så jag förstår inte varför den heter Sverigekaka), sen har hon bakat bullar som vi kan fika med när vi blir hungriga. Jag köpte lite pålägg nu när vi var iväg ikväll oxå så folk har ngt att äta på (dock glömde jag smör, men det får vi köpa på hemköp).

Nähä nu ska jag göra mig iordning för sängen.

Godnatt och sovgott

PS. Jag kommer vara borta nu några dagar då vi inte kommer få tillgång till internet förrän på torsdag. Kanske jag hinner blogga lite när jag är hemma om på onsdag, men det är inte alls säkert, så ni får hålla ut så länge=) Ds.

Ps2. Förresten fick en jätte snygg väska idag av Sebbes föräldra i present från Spanien. Får ta bild och lägga upp på bloggen när vi fått internet DS.