Solig helg

Ihelgen har man lovat sommarvärme och sol, och då kommer jag spendera en stor del av min tid på stranden, skall bli så häärligt att bara njuta när man är ledig, vilken tur man har. Får se om det fortsätter lite av mitten av nästa vecka oxå, är lite ledig då ju...

Idag har jag vart på jobb och det blev en bra dag till slut. Sen när jag kom hem gick jag och köpte Carte dór choclate fever med brownie bitar. Hmm den va god, men inte så god som jag hade hoppats på.. Nu däremot ska jag ta och lägga mig i sängen och sova, börja känna mig väldigt trött. Vi sitter och kollar på oceans twelve och har inget minne av den alls...

Hoppas ni får en underbar helg och att ni har möjlighet att njuta av vädret

Godnatt

Ps. Jag måste berätta om min lilla present jag fick av en underbar kollega, jag blev så glad. Min kollega hade köpt näsdukar till mig med hjärtan på som det stod bröllop på (meningen var att man skulle ha dem till det) och jag blev så glad. Att en liten present kan göra en så glad. Det är ju tanken bakom den och tanken var stor, det var så roligt. Tänk vilka personer man jobbar med, man kan inte ha bättre kollegor än vad jag har, överraskar en med presenter så där. *tack* ds.

Hmmm

Som sagt idag är jag ledig och jag hade först planerat sticka ner till stranden, men det får bli bakgården istället. För på det danska vädret ska det börja regna idag!!! men det svenska vädret och smhi på nätet skall det bli fint. dock ser jag lite slöjmöln och riktiga moln här ute, så jag hoppas och håller verkligen tummarna att de har försvunnit när jag har tränat och ska ut och lägga mig i solen och slappa. Dock ska jag inte glömma att smörja in mig idag, det är bäst så jag inte bränner mig..

Hoppas ni får en bra dag vad ni nu än gör, jag hoppas solen håller i sig, men hade inte förvånat mig om det blir moln, jag är ju ledig........

 


*snark*

Sitter här och somnar snart, är super trött. Har haft full rulle sedan jag gick upp imorse. Jag simmade en halvtimme och ajajaj säger jag bara min axel kändes inte alls bra idag inte alls. Får nog ringa till E och få lite massage:). Sedan kom jag hem och käkade lite sen åkte jag och handlade direkt skönt att få det gjort, men tråkigt att behöva göra "måsten" på sin lediga dag, men det regnar iofs så det är inget roligt väder. Snart ska jag iallafall iväg på ansiktsbehandling, skall bli skönt, hoppas jag och tror jag iallafall. Därefter skall jag bara vara hemma hela kvällen och slappa och inte göra någonting. Blir väl att jag läser lite i min bok..

Nähä nu ska jag lägga mig på soffan ett litet tag innan jag återigen ska ut i det kalla och äckliga vädret *blä*....


Grått

Åhh så fruktansvärt typiskt. Jag som jobbar hela tiden då det är sol och när jag är ledig är det grått och regn, kan inte jag få ha tur någon gång? Sen ska de så klart bli fint imorgon och på onsdag, men då jobbar jag igen. Jag hoppas bara att det blir fint på torsdag iallafall, för då ska jag sola hela dagen lång, så vi får hålla tummarna.

Nu ska jag snart iväg. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska simma. Jag orkar egentligen inte, är helt matt i kroppen speciellt benen, men kanske en halvtimme, det är ju faktiskt inte så mkt? Men ja vi får helt enkelt se.

Brr kallt är det säkert oxå ute=(

Lat....

Här sitter jag nu och har ingenting att göra, eller är iallafall inte sugen på att göra något. Vädret idag har varit helt ok, men såklart när jag skulle sätta mig i solen så kom det massor med moln så det blev inget solande, men nu på eftermiddagen/kvällen har det nästan bara varit sol. Egentligen hade det varit skönt och bra att gå en liten runda, men jag orkar inte. Detta får vara en sådan dag då jag inte behöver känna mig tvungen att motionera, det får jag börja med igen nästa vecka, när jag har lite mer tid (haha lat som jag är)... Så nu ska jag sätta mig i soffan och läsa Tyskungen att Camilla Läckberg, sista boken nu....

Hoppas ni har haft en helt underbar dag

KRIG



JAG  fick ett mail om att bensinpriset är på väg upp, eller ja det vet ju alla redan. Men enligt denna powerpoint presentationen kommer bensinpriset stiga till 17kr/liter!!!!!!!!!!!! och detta vill vi INTE. Det står även att för ngt år sedan när priset blev 10kr/liter då va det för att bensinen höll på att ta slut och detta påstår man inte nu, det finns olja, mer idag än för ´35år sedan. vad kan vi då göra för att förhindra detta. Powerpoint presentationen uppmanar oss att BOJKOTTA de två största oljeproducenterna/mackarna PREEM och OKQ8.    JAG ska genast STÖDJA detta. Jag är en av de som är kunder hos Preem och ska givetvis sluta tanka där om det de säger är sant. Men vart ska jag då tanka? STATOIL? Jag tror helt enkelt jag får fixa ett nytt bensinkort. Men jag kommer svika kriget mot bensinpriset imorgon, för jag måste tanka på mitt bensinkort imorgon på just PREEM, men sedan lovar jag att jag ska sluta och jag hoppar att alla ni andra oxå gör detta. Detta för att priset på bensin ska återigen gå ner till ett rimligt pris.

NU ÄR DET KRIG!!!!

Kan man lägga in en powepoint här på bloggen?

Ps. Självklart att om man har andra alternativ så väljer man en miljöbil som inte är driven av bensin utan andra miljömedel, men alla har inte denna möjligheten och då ska man inte behöva straffas, detta är ett dilemma för VI måste TÄNKA PÅ MILJÖN oxå. Ds

Mkt nu

Ja som ni märker är jag lite frånvarande här på bloggen, men jag har mkt att stå just nu. Idag var jag på säljkurs i Malmö, vilket var hur kul som helst. Vi fick inspiration och utbildning av en personal shopper, vilket var super skoj, var en väldigt inspirerande utbildning.

Imorgon är jag ledig, men då ska jag hinna med en massa känns det som, eller ja, jag ska ta en sväng till Väla och kolla på present till min kära sambo. Har inte direkt varit ledig så jag har inte hunnit. Sen får jag se hur pigg jag är när jag vaknar om jag då orkar simma, lär väl inte tro det, men man ska aldrig säga aldrig.

Nu ska jag iallafall läsa eller göra något annat. Ska försöka hålla ögonen öppna till kl 21 då Grey´s börjar

Först ska jag bjuda på en "måndagens"

37887-837
Tröja och linne från MQ, halsband MQ, kjol gammal från förra året, skor Din sko

Godnatt

Godnatt

Klockan är inte mkt men för mig väntar sängen. Jag är helt slut och super trött. Är så trött så jag kan börja gåta=(. Tuff vecka bakom mig och tuff vecka framför mig, lite vila hade varit skönt.
Jag kommer väl somna till Bodyquard gissar jag somnar i första pausen.

Godnatt

Underbart underbart

Vilken härlig dag jag har haft idag. Imorse steg jag upp och åkte och simmade, dock inte så länge men jag rörde på mig iallafall. Sedan kom jag hem och satte mig i solen och läste. Tyckte de va ganska så disigt, men sen så blev de bara bättre och bättre. Därefter gjorde jag mig iordning för att åka hem till mamma och pappa och grilla, och det var såå gott oxå fick jag leka av mig lite oxå. Så det har varit full rulle idag. Nu på kvällen har jag även hunnit göra spaghetti och köttfärsås för jag ska ha med det till jobb imorgon. Jobbar en låååång dag imorgon, vi ska ha VIP- kväll.- Tjejkväll, ska bli skoj.

Nu ska jag sätta in köttfärsåsen i kylen och "Toba" lite innan jag går och lägga mig. Läst ut min bok idag, så det är väl lika bra att börja med en ny, tror jag har en eller två kvar i serien, åhh det är så spännande.

Godnatt

Vill ni?

Premiären för SATC har nu varit och den 21 JUNI är det dags för oss svenskar att få se den. Min plan är helt enkel sådan att den ska ses innan jag ska på semester, så är det någon av mina underbara vänner som är sugna på att gå på bio?


Tisdag 13 maj

Jaha då har man återigen jobbat hela dagen lång. Imorgon är jag dock lite vilket skall bli väldigt skönt. Mina planer är att jag ska hinna träna, sen ska jag slappa hela dagen lång. Kanske blir en sväng till föräldrarna på kvällen, vi får se vad vi bestämmer oss för...

Den första bilden är det jag hade på mig utomhus. Den andra bilden är det jag hade tänkt ha på mig idag på jobb, men istället blev det min gröna kortärmade jacka jag köpte påH&M för cirka en månad sedan

bild 1. Skinnjacka MQ, tröja Gina, jeans Ullared

Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen ,sen ska jag slänga mig iden och läsa lite i min bok innan jag däckar. De senaste kvällarna har jag lagt mig i sängen men bara orkat läsa 5 sidor, då är jag trött om jag inte ens orkar läsa i min bok som är så bra.

Hoppas in har haft en bra dag, godnatt

Måndag

Hinner inte blogga så mkt nuförtiden. Jag jobbar väldigt mkt och när jag är hemma har jag inte tid att sitta här. Men här kommer iallafall en liten snabb sammanfattning om min helg. Lördag: audition, släktkalas. Söndag: Jobb sedan käk på Gröningen.

Tyvärr har inte jag kunnat njuta av solen och värmen ihelgen. Alla jag känner har legat på playan och gottat sig och alla är bruna och fina, men jag antar att min tid kommer oxå. Men blir det fint till helgen blir jag lite arg, det kan väl vänta en eller två veckor tills nästa värmbölja sveper in över landet. Men fortsätter det såhär och jag jobbar är det solariet som kallar, jag vill inte vara en blekfis... Men jag kan ju säga att när lönen landar är det jag som skrattar och gottar mig:)

37887-834
tunika MQ 399kr , skärp MQ 199kr, leggings MQ 99kr, skor Din sko 149kr

Nu är det sängen som kallar, ska jobba imorgon igen sen är jag ledig på onsdag, men då har jag en hel del att stå i, preci som vanligt när jag är ledig...

Som sagt hoppas ni njutit av helgen och solen....

Funderingar!!

Imorse när jag och min kollega åkte till jobb kom vi in på samtalsämnet, hur det kan vara så att vissa människor anser att tjejjer som dricker och har utmande kläder får skylla sig själva vad som händer dem. Detta är helt orimligt i mina öron att man kan tycka så. För ska vi isåfall inte vända på det? Är det inte killarnas eget fel att de blir misshandlade om de blir för fulla på krogen och till exempelvis går hem själva på natten? Eller?

Nä dessa tankar och åsikter är absolut inget jag kan hålla med om, det är väl aldrig ens eget fel?

Hmm bara ngt jag kände att jag var tvungen att skriva..

Nu ska jag göra mig iordning för sängen sen ska jag läsa lite sen lär jag väl somna gott. Är ledig imorgon men har ett fullspäckad schema. Ska simma, på hudanalys och sen tänkte jag att jag skulle sola och på eftermiddagen kvällen tänkte jag att vi skulle åka och handla samt åka till Ikea.........

Hoppas er dag har varit bra i sommar värmen

Godnatt


Frossa....

Detta inlägget skulle komma igår, men då blogg.se strulade gick det inte.

Iallafall igår frossade jag i tårta hela dagen *mums* vad gott det var, eller egentligen var det inte sådär jätte gott, fick iallafall dåligt samvete på kvällen när jag hade tagit den sista stooooora biten *hahahaha*..... Så idag är det dags för nya tag igen, ibland måste man ha en helg att frossa på...

Igår var det en riktigt slappedag. Vid lunch skulle vi gå ner till gröningen för att käka lunch och njuta av vädret, men när vi väl kom ut tyckte vi det blåste lite kallt så vi gick helt enkelt och köpte en pastasallad, sen käkade vi här hemma och därefter satte jag mig i fönstret och solade. Jag måste ta tag i solningen på allvar när jag är ledig och inte bara sitta i fönstret, måste sola hela kroppen annars börjar det se väldigt dumt ut:)

Idag ska jag jobba, börjar om en timme så jag ska helt enkelt börja packa ihop mina saker. Vaknade vid halv nio imorse och låg i sängen och funderade på om jag skulle ta en powerwalk, men jag orkade inte riktigt, kände mig lite slö efter helgen, så det var sängen ett tag till, vilket var skönt....

Ska bli spännande att komma till jobb och se vad vi har fått för nytt och om vi har fått ngt spännande. Fick ju ganska så mkt i torsdags när jag jobbade, så jag vet inte om det har hunnit komma mer, men vi får se....

Hoppas ni får en bra dag i det helt underbara vädret.

Au revoir

Festen över

och så här ser det ut dagen efter....


så det är bara att se till att ta tag i städningen. Som tur är är det mkt tomflaskor och plastglas och inte så mkt riktigt glas. Dock ska jag se till att diska gratängformerna.

Festen blev iallafall lyckad och jag hade riktigt riktigt riktigt roligt, tack alla ni för att ni kom:). Va sugen på en utgång men sen tog ingen tag i det och sen blev det inget med det. Men det hände en massa ändå på natten sådet var full rulle. La mig vid 3 i natt och gick upp för en kvart sedan (08.50), är det så här det är att bli gammal? Att aldrig kunna sova på morgnarna, har ju varit så här en - två veckor nu och det är kanske att kroppen märker att man är gammal och man går upp tidigt som alla pensionärer. *hahahahahha* Jag kommer bli en sådan pensionär som går upp klockan 5 på morgonen för att baka bullar *hahahahahaha*.

Fick jätte många fina presenter igår
-Presentkort på IKea, så nu kan jag äntligen göra vid i hallen
- En riktigt snygg picknick korg
- Skor och Sonic=)
- Blommor
Så tak alla ni för presenterna blev verkligen jätte jätte glad

Nähä nu ska jag börja röja, är fint väder så jag ska se om jag kan få sambon med mig ut på en promenad/lunch. Ja när han väl har vaknat. (Ser nu på vädret och de ska bli 17grader varmt idag!!!).

Festen närmar sig

Vilket härligt väder det har blivit till slut idag. Den senaste timmen har jag suttit i fönstret och läst, och nu när jag läst ut boken vill jag bara börjar på nästa, men jag har inte riktigt tid med det. Ska gå och diska sedan ska jag börja göra mig iordning för kvällens fest. Maten är färdig, dukningen är färdig och det är bara sallad kvar att göra, så det blir nog super.....

Igår var vi i Ä-holm och firade Anna och hennes mamma, mkt mkt trevligt och sååå god mat *mums*

Jag hade på mig

37887-830
Klännign från Monki inköpt förra sommaren på rea, skor Din sko

Nähä nu ska jag sätta mig och slappa i fönstret i tio minuter till sen är det dags att börja förbereda, ska bli så skoj ikväll:)

Hoppas ni har en underbar helg

2 maj

Jaha då var det helg nu, ja iallafall för mig, vissa har väl redan börjat sen ledighet och sen  i onsdags. Denna helgen är det som sagt fullt upp. Idag ska vi till Ä-holm för att fira vår kompis 25-års dag. Sedan ska jag dessutom stå och laga mat och fixa och dona här hemma, för imorgon har jag min lila 25-års fest. Så trots jag är ledig har jag fullt upp hela tiden. Ska se om jag hinner sticka iväg och simma idag, jag känner att jag gärna vill det, men jag har ju ganska mkt att göra samtidigt som jag vill hinna med att simma. Är uppe ganska tidigt idag och ska snart äta frukost, så om jag sticker direkt därefter så borde det inte vara några problem. Ska försöka hinna njuta av solen i en eller två timmar oxå. Så ni hör full rulle hela dagen lång, men det blir en rolig helg:)

image829,
Fina rosor jag fick på min födelsedag av min älskade sambo:)


Nu är det full rulle framåt