Mer utrymme?

Ser det ut som jag skulle behöva mer utrymme?


Höstvind

Igår när jag skulle lägga mig och sova hade jag öppnat sovrumsfönstret. När man låg skönt under täcket, kunde man känna blåsten och den kalla friska vinden, höstvinden har redan kommit till Sverige. Nu på morgonen var det samma friska vind, är det redan dags för hösten?


Har inte kunnat sova alls inatt, vaknat 5 gånger så jag är ganska trött idag, får se om jag kan ta en tupplur under dagen istället. Helt sjukt är det, måste ju kunna sova. Har iofs drömt massor med hemska saker, kan vara det som ställde till min sömn.

3 dagar kvar på semestern, sedan är det dags för jobb igen på måndag.

Nu frukost, sedan tvätt och lite smått och gott

Ny kökslampa

Denna fyndade jag på Ullared, finns en nästan identisk på MIO, men på mio kostar den 999kr, jag betalde 279kr:)



Här har ni MIO:s lampa www.mio.se 999kr


Spinno

Ska byta ut gardiner och lampa oxå, sen blir det nog lite annorlunda i köket, håller på med nya tavlor med, blir nog färdiga imorgon, vi får se.

Nu ska jag snart slänga mig i sängen är trött efter en lång shoppingdag:)

dagens kap

hemma igen efter en dag i malmö. Väntar på att maten ska bli färdig och sen är det final för Nystrand (simning) de får inte missas.


Tunika gina 49kr (har en likadan m röda ränder)
linne Åhléns 57kr
Tröja Gina 49kr
Tunika Zara 99kr

åhh mat jag är hungrig

bye bye

På väg...eller?

Hade precis gått ut från porten för att ta ut pengar och gå till bussen, då ringer min shopping kompis för dagen och säger att tågen är inställda!!!! Ahhh så nu får vi hoppas att hon kan ta tåget 0857 och sedan tar vi bilen härifrån till Malmö *hoppas*.  Så typiskt.

Så idag förhoppningsvis om det blir shopping så har jag detta på mig, riktigt BUDGET är jag idag (som vanligt då alltså:) hihi)

Tunika Gina 49kr, leggings Bik bok 74kr, skor H&M 98kr halsband Gina 19kr. (240kr).


Snyggt och billigt

Exeter SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM 249krPoole SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM 199kr Kingston SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM399kr

alla skor från www.nelly.se

"The dress"

Jag såg i en tidning, kommer inte riktigt ihåg vilken, men Elin Kling var modell och hon hade en helt underbar paljettklänning på sig som kom från H&M. Jag tänkte genast den vill jag ha, men tänkte samtidigt att det var säkert de större städerna som fick in den, men så idag när jag gick snabbt igenom Väla för jag skulle uträtta några ärenden så hängde den där på galgen inne på H&M, Så nu är den införskaffad, men ska känna efter om jag verkligen kommer använda den (ja nyår om inget annat).


Alla paljetter brukar alltid innehålla silver, men denna är guld, perfekt, 399kr kostade den och just nu "suger jag på karamellen" om jag ska behålla den eller inte, vad säger ni?

gårdagens




klänning Monki, skor skopunkten

nu ska jag göra mig iordning för en väldigt snabb tur på väla (ja förhoppningsvis), ingen shopping idag, ska till Malmö imorgon och shoppa istället:)

Back home

vi har varit på en liten roadrip dessa två dagar. Var en sväng i Ystad och bodde på hotell/spa och hade det helt underbart. Sedan körde vi runt i Skåne idag och mös, blev en lunch i Simrishamn, hur fint som helst. Som vanligt full rulle så jag ska hoppa in iduschen och göra mig iordning nu




På måndag är semestern slut, så det gäller att njuta extra denna sista veckan av semestern. Hoppas det blir fint väder imrg med så man kan sola imorgon:)..


Sugen på höstkläder och shoppingtur

Man blir så sugen på att inhandla höstkläder när det ploppar upp här och där. I höst ska jag se till att invenstera i ett par ordentliga stövlar. Tror det blir lite högre över knät som man kan vika ner, men vi får se om jag passar i det:). Sen blir det en massa leggings och stora tröjor som man bara kan slänga över och ett skärp i midjan, så ser min höst ut:)

Spanade in MQ bloggare en Louise och hon hade lagt upp lite nyheter som kommit in i butik och gissa om man blir sugen (ja inte på just dessa saker, men man blir inspirerad)

Päls från Zoul!

Kappa från Stockhlm!

Bläck

Sammetskavaj från Bläck


bilder från www.mq.se

Härligt med sammetskavaj till killar snyggt med stickat under, I LIKE och så en snygg väska till det och smala jeans:)


Rachel zoe project

Ni missar väl inte Rachel Zoe project som visas på trean om en timme, jag sitter bänkad:)

Målning

Nu ska jag gå och hämta färgen sen ska jag börja måla, får se hur vädret blir idag, vissa säger de ska bli bättre och nu börjar solen skina...

ny favorit


Fynd från gina 49kr, sören oxå att de inte fannsi  fler färger. Halsbandet oxå fynd från Ginas rea 19kr:) Blir nog en favorit i repris för mig idag då jag ska träffa tjejjerna på stan

nu vila sen göra mig iordning

H&M höst 2009


bilder från
www.hm.com
Lite av sakerna som jag är sugen på i H&M:s höstkatalog.
Får se om jag fortsätter skriva här beror på hur många som återkommer till bloggen.

kvar?

funderar på om jag ska börja igen, är ni fortfarande med mig?