Ullared

Veckan börjar med ett program av Ullared, spännande. Det är roligt att se på då man själv besöker stället minst 2 gånger om året. Och jag vill lova att jag har aldrig träffat på sådanna orginal som visas på tv:n när jag har varit där. Ibland undrar man om de e på riktigt. Strunt samma jag gillar Ullared:)


Julskyltning

Idag känns det som om dagen var hur lång som helst. Har hunnit städa färdigt, varit på Väla och hämtat min julklapp från farmor och min systrar med familj. Kommer bli så snyggt, Åhh i love them. Vad får ni vänta med att se tills julafton... därefter kom jag hem och tvättade lite till (höll på med det på förmidagen och för hand!).


Sedan har vi varit på julskyltning och ätit på stan och nu sitter jag här och ser på mina favoritserier, snart Gossip.

Ciao





1:e advent

Så var den här,  den 1:a advent. Tycker att denna hösten har gått alldeles alldeles för snabbt. Känns inte som att det är ju om fyra veckor, plusgrader och inga minusgrader vad är detta? Idag om vi har tur och det inte regnar blir det en tur ner på stan för att spana in julskyltningen, speciellt ljusshowen de ska ha på terasstrapporna.

Innan dess ska jag tvätta (håller på), sen ska jag göra färdigt i köket efter en heldags städning igår.

Igår var vi även i Ä-holm och gud vilken god mat vi fick. Allt var så himla gott och den stora överraskningen var att vi blev bjudna på grillat mitt i vintern hahahe man smaskens var det.

Nähä om jag ska börja göra det jag ska annars är det lätt man fastnar här och sen blir det inte mer av den här dagen. Känns skönt att sitta här hemma i ett helt nystädat hem, man vår mer lugn över sig då eller vad säger ni?



matbord

Den dagen vi flyttar (vilket jag hoppas är snart), så är vi sugna på ett nytt matbord som vi skulle haft som "fin matbord". Spanade in detta och visade de för sambon och han gillade det, så när kommer huset/lägenheten?

www.living.se

Grymt snyggt med silverben, läcker som få, åhhh flytta nu nu nu:)




brr

Vilket ruggigt väder det är ute, fy sören. Idag vill man helst bara sitta hemma, men snart ska vi bege oss ut och kolla på radhus så får vi se. Är alltid lika spännande att gå och kolla oavsett om man är intresserad eller ej, kan tänka mig att detta går upp ganska mkt i pris (precis som allt annat *suck*). Varför kan itne huspriserna vara samma som förr så man verkligen har råd, detta e ju helt sjukt. Vem ska egentligen ha råd att bo i hus? Stiger huspriserna kommer ingen kunna bo i hus i framtiden, för så mkt ökar inte lönerna iallafall inte för medelinkomsttagare.

jaja nu ska vi snart iväg

Kvällen

har spenderats i soffan (usch jag måste ta tag i mig själv nu igen, ingen träning på snart två veckor) och kollat på 90878198, FilmMagic /FilmMagic 
The city, men mitt i allt lade internet ner så jag får väl börja om imorgon.

Nu blir det sängen sen är det två dagar kvar på den här veckan

Godnatt


slappe slappe

idag kommer det bli en väldigt lugn dag, måste ladda för en hel jobbvecka igen.

Gårdagen spenderades på Sunspärlan med Dodgeboll turneringen ,riktigt roligt var det. Hjälpte till med diverse saker och kollade matcherna, nästa är är det vi tjejjer som kommer med ett lag eller? börja träna nu? =) Killarna gick ut på kvällen vi stannade hemma och sov, haha och ändå hade grabbarna varit vakna sedan 3-4 på morgonen.

Nu ska jag äta grymt hungrig. Mådde dåligt inatt igen, när ska jag lära mig jag kan inte hålla på att äta en massa tjafs eller är det de två glas vinen jag tog igår? Blärk vad tradigt det är. Känns som man vaknar och ska få influensa.




Snyggt

Så här skulle jag vilja se ut en lördag kväll, dock inte de skorna.


Bild från gettyimages.com


Vaccinerad

Så nu har jag blivit vaccinerad så vi får vänta ett till två dygn för att se om det blir några bieffekter, än så länge mår jag bra, fryser men hoppas att det bara e den vanliga frossan.

Har varit på bio idag "flickan som lekte med elden", även den var bra, väntar på spänning på sista filmen. NU greys sedan sängen

Apsnyggt

ja så skrev jag när jag laddade ner bilden WOW


bild från stockholmstreestyle.feber.se


Julklappar och vaccination

Snart är det dags för julen och jag har funderat på vad sjutton ska jag önska mig. Har tänkt på att det hade varit roligt att ha ett par glasögon till att växla mellan och idag traskade jag in på Smart Eyes och hittade ett par grymt snygga. De skijler sig inte jätte mkt från de jag har idag. De är lite rakare i modellen och mörkbruna, grymt snygga 1000kr!! Hmm ska dit på tisdag och se om de e kvar och testa de igen sen ska jag bestämma mig.


Sedan har jag funderat fram och tillbaka om jag ska vaccinera mig eller inte, men nu har jag bestämt mig. I med att de har börjat bli fler fall känner jag att det nog är rätt bra i med min astma så på onsdag ska jag iväg och ta en spruta och hoppas på de bästa att man inte blir dålig.

Nu njuta av sista kvällen innan en jobbe vecka börjar

au revoir


Nytt i garderoben

Alltid samma visa, när man bara ska ner på stan för att vara sällskap så kommer man hem med påsar i handen.

Igår inhandlades det


Klänning från H&M 349kr. Kikade på en kofta med dessa guld "nitar" i STHLM men kände att den skulle nog inte bli använd så många gånger, men så såg jag klänningen igår, hur bra som helst med ett par coola tight, I like.


inte alls rättvis bild, men den ombloggade stora tröjan som jag spanat på men som jag äntligen igår införskaffade mig 299kr (H&M)


Grym snygg halsduk, som jag kan ha som sjal på mitt kalla kontor för 179kr Åhléns, skit läcker och helt klart ett spontanköp.


Paljetter

Paljetter är grymt snyggt, men på ngt sätt så trivs jag inte riktigt med dem. Har några plagg, men det blir aldrig att jag använder den. Så nu funderar jag på att sälja denna paljettjacka från H&M som är helt oanvänd 299kr och strl S. Den är grymt snygg, men som sagt kan inte ha den hängandes i garderoben utan att använda den. Har haft det allt för många gånger och nu har jag verkligen lärt mig av mina misstag. Ngn som är sugen, annars slänger jag ut den på blocket.






Fars dag idag, så idag ska vi till svärfar och äta kalkonmiddag ska bli mumsigt. Ska se om jag orkar pallra mig ut på en promenad innan vi ska iväg, hade varit bra med tanke på allt godis jag åt hos mamma o pappa igår *hahahaha*.

Måndag imrg igen och det blir lägenhetsvisning på torsdag, kommer nog inte bli ngt köp, för den har för högt utgångspris med tanke på att den inte alls är renoverad, men titta ska vi iallafall göra.



Inspirerande


När min underbara vän E snart ska på semester ska hon se om hon hittar den här väskan till mig eller ja om hon springer på den så klart. Om inte så kanske kanske jag kommer önska mig den i julklapp, synd bara att den e så dyr så e de inte ens skinn....




från www.modekungen.se


Också var det redan helg igen, helt galet vad tiden går snabbt. Och det e bara 7 veckor kvar till jul. Jag måste måste komma ihåg att skriva ner vad jag önskar mig. Dock är det e det inte så mkt än så länge, men lite är et ändå.

Nu är det snart frukost sen ska jag slänge in en maskin tvätt igen och därefter är det dags för simning, har inte simmat sen i måndags, har varit fullt upp på jobb den här veckan, gud så trött jag varit. Så väldigt skönt med en helg med en mass mys, och visst, visst var Erik grym igår i Idol`?

20 november

Då ska jag köpa det jag länge väntat efter som jag inte ens visste fanns. Ett nytt super mario till nintendo wii, åhh vad jag är lycklig hihihi. Har länge velat ha ett nintendo 8-bitars men det är inget jag behöver längre, nu kommer det förhoppningsvis ett nytt spel där även yoshi finns:)

New Super Mario Bros. Wii

New Super Mario Bros. Wii

Åhh visst ser det roligt ut:)



My new shoes?!

Då ska vi se vad ni tycker, alltid lika svårt att fånga på bild, men här kommer de

Bruna stövlarna 599kr, de svarta 399kr, två par i skinn för 998kr, vad säger ni? De svarta är ganska så annorlunda om man säger så men sjukt coola, och de bruna är riktigt läckra på.

 

 


Att jag aldrig lär mig

Vaknade vid 0500 imorse och mådde riktigt dåligt, inte alls för jag hade druckit igår, inte på 3 cider eller? Nej jag tror det beror på att jag käkade potatisgratäng med vitlök och mkt mkt grädde, min mage fixar inte det. Mår fortfarande inte helt oki, men är jätte hungrig så jag måste äta ngt, så vi får se. Men när ska jag lära mig att jag inte kan äta så fet mat, min mage kan inte hantera det och absolut inte vitlök. Sen vet jag inte om det är en kombination av cider, men hallå 3 st? Nej det kan det omöjligt vara. Så jag måste alltså lära mig detta, blir inte helt lätt, men jag får väl försöka låta bli när allt gott står framme på bordet, men att må så som jag gör idag, de e inget skoj alls, inte alls....

Grått och trist ute idag, så idag blir det handling behöver fyllas på i kylskåpet, sen ska jag nog blixtsnabbt inom din sko på Väla för att se om jag hittar några stövlar *suck*, men det lär jag väl inte göra där heller.

Nu ringer snart bullarna, hoppas det blir gott nu och jag kan äta, annars kommer jag må ännu sämre *blärk*