Gårdagen

Slutade man kl 12 då det är röd dag idag skönt skönt. Jag gick och åt lunch med E och F och därefter blev det en tur till Familia och sedan mat i Hyllinge. Helt slut var jag på kvällen, men de e jag alltid om fredagar då man jobbat hela veckan lång.

Idag ska jag iväg o simma, ska bli skönt, får se om där kanske e mkt folk idag då, har för mig att de öppnade lite senare idag i med de e helg dag, sedan e de fest ikväll *suck*, hade nog hellre stannat hemma om jag ska vara ärlig, men men de e bara att gilla läget.

Gårdagen bjöd jag på

Tights från MQ 199kr, längre linne från Gina 99kr, kavaj från Vila (rea 2549kr), skärp gammalt som gatan från Gina 99kr

Snart frukost ska bli gott e ju så hungrig

Shopping

Gick inom Gina och köpte väskan jag spanat på, så läcker...

 179kr

Sedan sprang jag på klänningen jag såg i STHLM (även den Gina). Svar tre kvars ärm tajt klänning, men rund hals och axelvaddar och lite nät/spets i ryggen, så jäkla snygg, skit snyggt med axelvaddarna. Enkel men ändå med en del överraskningar

Nu väntar maten så det e väl dags att stänga ner här

hej svejs

Budgivning

var och kollade på lägenhet idag på västergård, ett radhus. Utgångspriset var 645 000kr och nu när jag var inne och kollade på den så var det budgivning och det var uppe i 830 000kr, ojoj herregud och då är det en avgift på 6000kr, så nu blir det bara att leta vidare, för vi vill hitta ngt NU

Dags för sängen snart. Får vila upp mig för imorgon är det kurs hela dagen lång, så vi får väl se hur vi orkar med det, gratis lunch iallafall, alltid ngt:=)

trötter

Och dagarna går alldeles alldeles för fort. Måste börja fundera på vad jag ska ha med mig till STHLM usch det är inte lätt när man är som jag, ombyte varenda dag. Och sen måste man få hem saker om man vill shoppa oxå, pust och stön.

Nu ska jag iallafall göra mig iordning för sängen. Haft en lång dag, satt hos frisören i 3 timmar och har nu färgat, klipp och fixat löshår i håret, ni får se imrg om jag tänker på det.

godnatt

Klipp, färg, löshår

Imorgon är det äntligen dags för mig att klippa mig, färga håret (vilket jag inte har gjort på flera månader) och sätta i nytt löshår. Ska bli spännande att se hur detta går med ny frisör. Skoj att bli fin i håret inför Stockholmsresan...

Nähä nu har jag suttit här alldeles alldeles för länge, nu får jag se till att göra nget som är lite vettigare...

Just love it

ÄNTLIGEN är Gossip girl tillbaka, och visst är det härligt. Har ni sett Serenas klänningar idag, den på polo matchen var ju läcker som få.

Härliga söndag


Vilken härlig söndag jag har haft idag. Vaknade packade upp ALLA saker jag inhandlade på Ullared. Blev en del, men som vanligt inget vettigt egentligen hahaha.Köpte en pälsväst som jag inte vet om jag ska skicka tillbaka, eller om det är någon annan som vill köpa den, kostar 259kr, (kan ta kort på den vid intresse). Köpte snygga lacktajts för 50kr!!! Sen köpte jag jätte fina kuddar till soffan.





Efter det var gjort stack jag och simmade, sen kom A på besök och vi käkade lunch och gick ner på stan och tog en snabbfika på Expressp house norra hamnen, satt ute så kallt var det.

Nu sitter jag här och funderar på vad sören jag ska äta ikväll i min ensamhet. Funderar på potatis i ugnen och kycklingfilé till det. Sen börjar Gossip Girl idag spännande spännande:)

Hoppas er helg har varit super

Snart läggdags?

Ikväll är det slappande som gäller här hemma hos oss. Sambon var uppe tidigt o så var jag som vanligt. Imorgon ska jag upp ännu tidigare haha, ska ju iväg till Ullared:) Ska bli roligt, har laddat hela veckan nu:=) Så snart blir det sängen. Blir väl att vi kollar idol, sen får vi se när jag lägger mig hade kunnat somna redan nu=)

Godnatt


Nu nu nu

vill jag hitta ett hus hus hus, varför skall det vara så svårt så svårt så svårt för? Jaja det kommer väl ngt kanske, men jag vill ju innan sommaren, vill flytta innan dess...

Jaja idag har jag varit duktig så nu sitter jag här och förtjänar att slappa. Stack iväg till simningen direkt efter jobb och efter en gång kan jag säga att det var lugnare på onsdagar än torsdagar, så jag ska testa nästa onsdag oxå och se om det stämmer, hade varit skönt. Nu är det slappe som sagt som gäller, ska se vad jag ska ha på mig imrg oxå, så jag kan sova så länge som möjligt på morgonen, börjar bli jobbigt nu när det är mörkt ute.


Kallt

Nu har det verkligen blivit kallt ute. Det sägs att det är är minusgrader och nätterna? Imorse när jag gick till jobb var det iallafall 3 grader inte sådär jätte varmt, men vill ändå inte börja använda min vinterjacka riktigt än, så den får vänta ett tag till, kanske blir att jag inviger den för i år när jag åker till STHLM.

Idag har varit en lugn dag. Efter jobb åkte vi och handlade diverse saker på maxi, sen middag och nu slappe. Ska alldeles strax slänga mig i soffan och kolla ugly betty, men tänkte vara duktig och uppdatera här först.

Igår hade jag på mig min klänning från vero mode (object) som jag köpte för en herrans år sen, men som jag fortfarande gillar att ha på mig då och då.


Gammalt skärp från Gina Tricot

Nu ska jag man fundera på vad sjutton man skall ha på sig imorgon. Måste inom Gina imrg och byta mina jeansleggings, eller ja lämna tillbaka de har vridit sig i resåren efter en tvätt och det är för sören inte godkänt.

Ps Sjukt sugen på att shoppa en massa, men på lördag är det Ullared så jag får hålla i pengarna tills dess. och förresten spana in den 
här lägenheten. Ser super fin ut, hyfsat pris men ack så dyr månadsavgift *suck*, kanske man ska åka och kolla ändå, det skadar ju aldrig eller?

trött

Helt slut är jag. Varit på dop hela dagen med god mat och gott sällskap, men jag vill lova det tar på krafterna. Grym huvudvärk har jag oxå haft så det kan ju vara även det som spökar. Slappar i soffan nu och funderar på att tvätta ansiktet och gå in och lägga mig i sängen och kolla tv.


Ha detta på mig på dopet idag. Lila klänning från JC för 70kr på rea, skor din sko, kavaj vila och halsduk pieces. Halsduken tog jag av mig när vi var inne och där under hade jag mitt kedjehalsband i guld.


My dress

Do you like it, I do:)


Klänning 100kr , rea på H&M, halsband H&M Till detta hade jag kavaj

Snart frukost, sen blir det simning idag igen,så flitig jag är nu förtiden:)

Äntligen

Då jag insett att min frisör har blivit alldeles alldeles för dyr, 700kr för en klippning!!! Så kan jag inte fortsätta gå hos henne. Hon är verkligen skit duktigt och vet absolut vad hon gör, men det är inte hållbart. Så då har jag insett att jag får byta frisör (efter 7 år!!!!). Ska nu gå till en frisör som min kompis går hos och jag hoppas verkligen att det blir bra. Hon verkar vara bra, iallafall som person och e är alltid fin i sitt hår nu tycker jag. Jag var inne och pratade med frisören idag, så jag ska klippa, färga, ta bort och sätta i ny hårförlängnign för 1500kr, det tycker jag helt klart är ett bra pris, hoppas bara det blir bra. Ska färga håret en ton mörkare än vad jag har nu, tror det kommer bli skit snyggt. Så om 1 ½ vecka är det dags, vilket är väldigt bra för sen åker jag till STHLM och då är det alltid roligt att vara fin i håret (hoppas bara inte att löshåret ramlade av som sist). Sen får vi se om jag ska sätta i löshår i hela håret efter jul, vi helt enkelt se hur långt håret har växt osv och hur mkt de kostar så klart, men kanske en bra julklapp???

Nu ska jag slänga mig i sängen är grymt trött efter en vecka med väldigt mkt att göra på jobb. Imrg är det träning sen får vi se vad dagen har att erbjuda, på söndag är dagen inbokad för dop.

Godnatt

 


Fynd

Torsdag och snart är det helg. Denna vecka har verkligen bara flugit iväg, har haft mkt på jobb, vilket iofs är roligt. Om en vecka bär det av till Ullared. Jag har lovat att jag inte ska handla ngt innan dess, men så sprang man inom H&M och tydligen har de rea, så jag fyndade detta.




Blå klänning 100kr, kjolen har jag spanat in innan, men nu kostade den bara 150kr, dock gjorde hon i kassan fel och det var lång kö, så jag fick den för 100kr! Bra pris för en klänning och en kjol 200kr:)

Helgen blir det en lugn. Imorgon blir det nog innebandy, första matchen i år. På lördag blir det väl fotboll hos ngn kanske? Sen på söndag är det dags för dop för min lilla systerson:)

Nu ska jag se vad jag ska ha på mig imorgon på jobb, sen ska jag krypa ner i sängen.

Alltid likadant

När man letar efter ngt finner man det aldrig, sen när man inte kan/vill så finner man allt. Just nu vill jag hitta en bostadsrätt, men ingen som är WOW, hmm deppigt....

Nu göra mig iordning för morgondagen, sen sängen.

Bästa H&M

Vilket är det bästa H&M i STHLM enligt er? Finns ju ett antal att välja mellan och försöker begränsa mig till ett då jag har en sambo som inte vill gå i affärer hela dagen *hahaha*


vad göra?

sambon spelar sista matchen idag, en viktig match. Jag vill kolla samtidigt som jag inte vill. Så vad ska jag göra? Det blåser och är från och till väder. Åhh så svåra beslut ibland, man vill ju att alla ska vara glada.

Fynd

Usch. Jag ska aldrig mer åka till Väla en lördag i detta vädret och mitt i lunchen. Vi kom väl dit vid halv ett tiden tog oss 20 min att hitta parkering!! Helt fullt överallt. Jag "slogs" om en parkering, men jag var där förre, så de va tur att hon backade. Och jag var gnällig då hade simmat och hade inte fått mat.

Iallafall så fyndade jag idag, de var inte alls meningen att jag skulle handla men så sprang jag på ngt fint och kunde inte låta bli 199kr  och 10% på det så 179kr, det är väl ett fynd.


Fårn H&M

Nu ska jag slänga mig i soffan och mysa hela kvällen

Brr

Vilket väder vi har fått den här veckan, nu är det ju vinter på riktigt eller ja nästan höst iallafall. Idag är det regn regn och blåst. På agendan idag står handling av mat, kanske simma, e rätt sliten idag så jag får se, och sedan ska vi se om vi kan baka kanelbullar, det är ju faktiskt kanelbullens dag imorgon.

Igår bokades resan till STHLM. Ska ju dit på kurs/seminarie så jag stannar över helgen oxå åker sambon min upp. Blir shopping på lördagen det är bestämt, så om ni har några värdefulla tips på butiker som är annorlunda och som vi inte har här hemma i Skåne, så tipsa på.

Nu ringer det snart i mina baquetter, har sovit alldeles för länge idag, men iofs ganska så skönt...

Ha en skön dag i rusket