SAG Awards

Så var det dags för årets SAG Awards. Massor me fina klänningar, men även många fruktansvärda. Här är några av det jag tyckte bäst om. Vilken av dem tycker ni bäst om?

Rhona Mitra
12th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

<keyra Sedqwick hade en fin klänning på Golden Globes och här är hon med ännu en
12th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Maggie Grace bar en underbar, helt undebar klänning, kanske hade jag inte valt det tyget, men modellen..
12th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Även Jennifer Esposito hade en undebar vit klänning
12th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Thandie Newton- en princessdröm
12th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Hillary Swank bjöd på en mindre princesslik klänning, men likafin för det, fast den är helt annorlunda
12th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Godmorgon

Ställde klockan på nio idag, och var ganska pigg, sen skulle jag vänta på att ugnen skulle bli färdig så jag kunde äta frukost, men då la jag mig i sängen igen och blev så trött igen så (ingen bra idé alltså), så för en kvart sen åt jag frukost!! Alldeles för sent. Har kollat på mina obligatoriska bloggar jag kolar på varje morgon, så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i kanske !½ timme sen blir det städning för min del och lunsch och sen lite pluggande till innan jag ska iväg till Sebbe.

Imorgon ska jag till tandläkaren, suchh jag hatar verkligen tandläkaren, vill inte, vill inte, vill inte, men vad ska man göra? Bättre att gå dit än att få dåliga tänder.. på tal om tänder är det dax att borsta dom nu när min medicin har verkat lite, hej hej


Dagens outfit

idag kände jag mig riktigt fin iskolan, jag hade:

Svarta cityshorts
vitt linne
cremevit Lyle Scott tröja
svarta strumpbyxor
svarta stövlar
ett långt guldhalsband

Verkligen jätte snyggt tyckte jag det var, synd bara att ingen tyckte det och sa ngt, här hemma tyckte dom det iallafall (hade redan det på mig i lördags)







Cheap monday

Jag har länge gått och velat ha dessa Cheap monday jeans och nu äntligen har dom kommit in på www.caliroots.se så jag beställde dom. Problemet är bara storleken. Jag har ett par svarta CM och dom har jag storlek 28 i. Dock fick jag pröva två par 28 för ett par var alldeles alldeles för små, så när jag skulle beställa stod jag i valet och kvalet. Till sist valde jag att beställa strl 29/32. För mina svarta CM har inte töjt sig så mkt och om då mina 29 passar mig perfekt skulle inte det var hela världen om dom töjde sig. Sen har jag ägnat hela förmiddagen åt att läsa på internet om storlekarna i dessa jeans och det finns många skilda åsikter. i en blogg stoddet att dom var jättet jätte tajte och krypmte i tvätten så jag gick efter henne. Hon skrv även att hon tog den storleken hon brukade ha i jeans och dom passade, så nu har jag oxå gjort det. Det finns tydligen dom som har haft välidgt dåliga erfarenheter av CM, hoppas jag slipper det. Det stod att jag skulle få dom om en vecka ungefär, så jag hoppas verkligen det, skulle dom inte passa är det väl bara att skicka tillbaka dom igen. Men jag längtar jätte mkt efter dom, men kanske inte sla längta för mycket om dom nu skulle vara helt konstiga (som faktiskt vissa CM) är...

Varit iskolan idag kl 15-1730. Ska snart äta middag, ska bli så himla gott. Sen ska jag se om jag orkar läsa lite ikväll, annars är det Chief of commander som gäller (har inte sett mer än 3 avsnitt men dom jag kollat på har varit bra) och självklart så får man inte missa Prison Break. Jag såg förra avsnittet igår som jag hade spelat in, och det ar riktigt spännande, vi får väl se hur det fortsätter idag.......


Helgen

Denna helg har mestadels bestått av jobb. Jobbade fred och lörd som vanligt och sen jobbade jag även idag. Men idag var det bara 1200-1600. Därefter simmade jag. Simmade 4100 m vilket är ganska så bra, men det känns i min axel nu, får väl be mamma att smörja in den med min salva, så blir det kanske lite bättre. Skulle simmat imorgon förmiddag för jag kan inte simma på kvällen imorgon (går i skolan till kl 1800 usch), men nu när jag simmat så mkt idag, och när jag känner i axeln är det ingen bra idé att simma imorgon (synd).

Igår kväll var jag och Sebbe hos min syster, hennes sambo och deras dotter. det var mkt trevligt. Vi åt gott och spelade lite kort. Vi var inte hemma så sent, jag var trött och så + att T hade jobbat och kommit hem 2 timmar innan vi kom till dom.

Idag är det Big Brother på TV. Jag ska försöka bojkotta det i år, men det kommer inte lbi lätt. S kommer säkert vilja se det och mamma o pappa!! vill se det, så parabolen kommer v ara upptagen varje dag när det går, inte så roligt.

jag kanske ska sätta mig och kolla på Prison Break som jag spelade in förra måndagen. Det är kanske en bra idé för imorgon är jag ju hemma när det går. Men är lite trött och borde nog läsa lite. Vi läser en ganska intressant bok iskolan nu som vi ska ha examinerande moment i, på fredag.

orkar inte skriva ngt mer idag, men imorgon är jag väl pigg igen, så hej så länge


Kate Moss vs Sienna Miller

Kate Moss vs Sienna Miller??
Vad tycker ni, vem föredrar ni?


Kate Moss vs Sienna Miller

bild från Hollywoodrag.com

Vilken dag

ojoj vilken dag det varit idag. Igår satt jag och skrev seminarieuppgiften hela dagen verkligen hela dagen. Jag hade paus när jag va och hämtade mina böcker, åt och när jag simmade på kvällen. Vilket medförde till att jag satt uppe o skrev så jag var färdig kl 0130.Efter det var jag ju tvungen att kolla på project runway för jag va så nyfiken på vem som vann, och jag visste att jag inte skulle kunna somna när ja var uppe i varv. så jag stängde väl av videon 0215 för att gå uopp kl 0700 idag. När klockan ringde ville jag bara ligga kvar i sängen och mysa, men när jag väl pallrde mig upp och ställde mig i duschen blev jag pigg, men sen...... Vi hade paus i seminariet vid kanske 1030 och efter där, då trodde jag att jag skulle somna på lektionen. Så när seminariet var slut körde jag hem och åt och sen har jag sovit i nästan två timmar, så skönt så. Men det var tur att jag hade tid till det för jag ska jobba om en halvtimme och jobba till 21 idag så det var bra annars vet jag inte hur det skulle gått idag på jobb.








Flyt

Vilket flyt jag har idag på min seminarieuppgift. Den är absolut inte bra, men jag tycker att den är ok så det blir nog en komplettering, men nu har jag något att lämna in iallafall. Är inte riktig färdig ännu men jag har skrivit 2 ½ sida så en sida till blir det nog. Tack vare Karolina slappnade jag av med uppgiften, så jag får väl tacka henne *tack* =) Jag har inte hunnit kolla på alla mina vanliga "bildsidor" somjag brukar göra därför inga nya fina kläder här. Ska försöka få tid till det ngn dag oxå. Men bara för att det går så "bra" för mig bjuder jag på en bild=)

Mischa Barton, kolla in hennes skor
MTV TRL With Tyrese And Mischa Barton

bild från gettyimages.com

Press

Har skrivit 1 sida snart, en lite inledning till vad jag ska göra och hur författarna gjort i boken. Nu ska jag skriva en analys/diskuterande del om hur bra eller dåligt det är. Vet dock inte om det kommer bli 4 sidor, men 3 sidor ska jag iallafall försöka med sen får vi se, då är det bättre att komplettera sen. Har iallafall bestämt mig för att göra den. Bara jag blir färdig med min kompletteringsuppgift oxå så är det nog lugnt. Men varje gång jag nämner ordet kompletteringuppgift blir jag lite nervös eftersom jag inte riktigt vet vad läraren är ute efter.

Effektiviteten är som starkast när pressen är som starkast!!


Ciao

Dagens uppgifter

Nu ska jag snart börja på seminarieuppgiften. Hade tänkt mig att skriva färdigt 1 till 1½ sidan nu på förmiddagen utan någon paus att göra någonting annat för att sedan skriva resten i eftermiddag. Blev inte färdig med min kompletteringsuppgift heller igår så den får jag pela lite med, nog inte så mycket kvar *hoppas jag*. Men jag känner nog at kompletteringsuppgiften är viktigare än detta så om jag satsar på att göra seminarie uppgiften nu så gott som det går så jag har något att lämna in får jag fokusera på kompletteringsuppgiften senare 8vet bara inte rikigt vad jagska sriva på den)... Nä nu får jag väl sätta igång om det ska bli något gjort


Går framåt

Sitter nu med min komplettering och har skrivit en halv sida. Ska bara skriva om hur detta kan påverka individen och ge exmpel på varje effekt jag tagit upp (1 sida är nog väldigt lite). Imorgon måste jag plugga hela dagen och göra seminariet. Pratade med Annika innan och hon skulle göra det och lämna in något och skämmas på seminariet för att sedan få en komplettering (om hon nu komme få det). Jag tror jag kör på samma tankesätt som henne. Så mitt mål är att skriva så mycket som möjligt på denna komplettering (göra den färdig nästan) för att imorgon läsa igenom ett kapitel jag valt i boken och sen skriva hela dagen (förutom när jag ska hämta min kurslitteratur på posten och simma på kvällen). Det är så skönt att mamma kommer hem i tid imorgon, för då kan hon göra maten och då kan jag plugga under den tiden istället. Nähä ska maila vår lärare igen om seminariegrupperna och sen ska jag plugga vidare. Godnatt

Skolarbete

Nu är det redan onsdag kväll och jag är inte klar med min kompletteringsuppgift, har inte ens börjat skriva på den, dock vet jag ungefär hur jag ska skriva den och det är ju bara en sida. Sen har vi ju examinationsuppgiften tills på fredag, det ska vara fyra till fem sidor, förstår ni hur mycket det är och jag har inte börjat skriva ännu??? Vet inte vilket kapitel jag ska ta och hur jag ska problematisera det, kommer jag hinna göra dettaoch försvara det på ett seminarie?! Hmmm inte vet jag, men va händer om jag inte gör det och jag sen inte klara kompletteringen? Kanske jag borde skita i det nu för denna gången, för ibland kan det inte gå som man vill och jag är verkligen skoltrött, men samtidigt är det så onödigt att komma efter och jag tror det är nyttigt att gå på seminariet för att höra vad alla ndra tycker och tänker och så. Då till frågan kan man gå på ett seminarie där man kanske inte lämnar in något? Man kan ju alltid säga till läraren att man har haft det jobbigt hemma och så, men att man vill vara med på diskussionen? Går det? Vi får väl se vad som händer.... Läste min klasskamrats blogg och hon är nästan färdig, panik får man då, men det går kanske snabbt att skriva vem vet? Nu är det iallafall snart topmodel och det ska jag se på, sen efter dte är det Las Vegas, men frågan är om jag kommer kolla på det( jag vill) men jag kommer kanske inte hinna, för det känns som jag måst skriva färdigt min komplettering idag om jag överhuvudtaget ska hinna göra seminarieuppgiften, varför är jag så här slapp? PANIKEN!!!! Bläää uschh inte alls skoj, kan någon ge mig lite inspiration?!?!

ps. är det så farligt egentligen att missa ett litet fjuttit seminarie, fast dte är ju viktigt för c-uppsatsen + att jag missar det sista semiariet för vi åker till egypten, inget bra år detta.ds

Trött och seg

Idag känner jag mig lite konstig. Är jätte trött har ont i mina ögon och är jätte seg. Skulle läsa idag och skulle göra en kompletteringsuppgift, men det  erkar inte bli så. Ska ha seminarie på fredag men jag vet inte om jag kommergöra uppgiften, jag kommer inte orka jag är såhimla trött och jag ´nej, usch det är inget roligt alls, paniken börja komma i kroppen om jag inte gör den, men om jag gör den ahh jag kan ju inte jag har inte tid att göra den inte när jag är så här. Kan knappt hålla mina ögon öppna hur lätt är det att plugga då? Har bara imorgon på mig och p torsdag att göra en seminarie uppgift och 2 komplettering ojoj nej detta går bara inte och jagvill inte heller (inte likt mkt att känna så här).

Igår fick jag iallafall mitt asos paket. Klänningen var helt underbar, jag blev såhimla glad, den satt hur snyggt som helst på mig och mina örhänge var oxå jätte snygga. Asos är verkligen skit bra, alla saker jag köpt där har jaghaft tur med som passat och så.

Nej usch inte roligt att blogga heller (vad är det med mig), jag MÅSTE iallafall göra en komplettering idag annars blir det inget bra alls ahhhhhh kan inte någon komma och hjälpa mig, kan inte någon säga, Sofia du behöver inte göra denna första seminarieuppgiften, orkar du inte så orkar du inte, gör en komplettering istället, varför?!?!

Mischa Barton

Mischa har en fin Marc Jacobs klänning på sig, jag tror det är från ett OC avsnitt. Påminner om den jag ville lägga bud på, på Ebay som jag bloggat om (sören att den gick upp för mkt, annars hade det varit pefekt ju). Jag gillar Mischas stil, hon har alltid snygga kläder (skippa skorna). Både privat och i OC.  LIKE!!

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Gick upp imorse (senare än vad det var tänkt), hann plugga lite innan jag skulle iväg till skolan och göra kompletteringsuppgift med Annika. Kom väl dit vid ett tiden och åkte hem igen vid tre tiden. Vi ska skriva tre sidor om en kampanj och jag förstår inte hur vi ska få ihop tre sidor. Men iofs så stod det i uppgiften MAX tre sidor så då behöver man inte fylla ut det, beror ju mycket på vilken kampanj man valt och så. Sen iallafall när jag kom hem var min syster hennes fästman och deras dotter hos oss och man skiner upp bara man ser den lilla tösabiten (dottern), tänkt när man själv får en liten bebis så glad man måste vara hela tiden, för det är något speciellt med dom där små liven. Min pojkväns syster och hennes man har oxå barn, fick en liten dotter i julas. Vi ska dit på onsdag på kalas och då får man se nästa lilla barn =). Sen har jag tränat ikväll. Var ganska så jobbigt. Vi var nio stycken!!!1 på 2 banor och det är alldeles för mycket, speciellt när det skiljer ganska stort hur snabb man är och duktig, så hmm jag hoppas inte det blir så här fler gånger. Jag är ju "ledare" för gruppen så jag får väl ta tag i det, men jag vill inte vara den "onda", men så blir det ju ibland. Har iallfall nog kommit på en lösning som kan fungera. Grejjen med vår grupp är att man skall kunna komma och simma det man vill och vill man itne simma hårt ska man inte behöva det, ingen press. Men nu när vi är så många måste man strukturera upp det, så jag tänkte mig att dom som ska köra "dagens pass" får vara på en bana och dom som inte vill simma det passet får sköta sig själv på den andre banan, iallafall när det är så mkt folk som idag, tror jag kan bli en bra lösning, för så länge alla simmar samma pass är det ingen större fara, inte så stor som det är när alla simmar helt olika saker (ni som inte simmar eller har gjort förstår inte vilket dilemma detta kan vara eller?)


H&M-shopping

Idag var jag och Sebbe en snabb runda på Väla, ville så gärna till H&M idag för jag hade 20% rabatt på rean på H&M. Iallafall blev det dessa köp:

Bild 1: Rea fynd (74.50kr)
Bild 2: Reafynd (65kr) Bilden är inte jackan rättvis, är mkt snyggare på
Bild 3: Reafynd (89,50kr) Bilden är inte jackan rättvis, är mkt snyggare på
Bild4: 149 kr ingen rea
Bild 5: 149 kr ingen rea

37887-40
37887-3937887-3837887-3737887-36

Lördagskväll

Ikväll sitter jag bara hemma och har tråkigt. Sebbe har tipslördag så dom kollar på fotboll hela dagen och inga tjejjer är tillåtna. Sitter hemma själv för jag orkar inte göra något. Självklart hade jag kunna ringa till någon, men det orkade jag inte, tycker det är rätt skönt att vara hemma själv, fast just nu har jag såå tråkigt. Ska till Sebbe senare när dom ska hem, så vi får sova tillsammans och vi får träffas lite imorgon innan jag ska iväg och simma. Det är den lilla tiden vi kan umgås. Ska antagligen på Zgander rea imorgon och en snabbis inom VÄla och H&M. Antagligen kommer vi väl käka lunch där eftersom jag måste ha mat i mig innan träningen och nu när jag har pengar jag kan ju bjuda min älskling. Kanske jag ska åka till Sebbe nu? Är ju trött så jag kan ju åka hem till honom och lägga mig i sängen o sova så är jag ju där när dom kommer hem, hmm får se vad jag gör, får väl ringa Sebbe nu snart och höra ungefär när dom kommer hem... Hoppas ni andra har en trevlig lördagskväll, godnatt


SATC

Det finns två saker som gör mig på bättre humör. Det ena är att umgås/prata med pojkvännen och det andra är att kolla på Sex and the City (SATC). Just nu blir det de andra alternativet. Ska gör mig iordning för sängen kolla på ett avsnitt och sen ringa S för att säga godnatt, sen kanske lite mer SATC om jag orkar. Ni förstår jag har ALLA säsongerna och det är de bästa köpet jag någonsin har gjort (inklusive alla mina klädköp). GONDATT!!!

Värdelös?

Kan jag känna mig ibland. Vad ska jag göra i framtiden? Ju mindre tid det är kvar iskolan, desto sämre mår jag nog. Det finns inga jobb?, jag vill inte plugga mer, vill jag ens jobba med det jag läst?

Många svåra beslut och frågor, speciellt när man inte är så "perfekt" som vissa av sina kompisar som lyckas med precis allting- det sociala, skolan, jobb osv.

Vad jag vet och jag hoppas är iallafall att jag flyttar efter sommaren med min pojkvän så vi får vårt eget ställe bara han och jag, och att jobben, framtiden löser sig, bara jag har S (och min familj) så hoppas jag allt löser sig till det bästa, "det löser sig alltid" brukar alla säga, vi får väl se, just nu är mitt största problem som sagt skola eller jobb? vilken framtid vill jag ha i arbetslivet?


Min perfekta väska

Fick denna i julklapp av Lisett och använder den varje dag nu. Den är helt perfekt lagom stor, både till skolan och att gå på stan med *perfekt*. Tack igen Lisett=)



Min perfekta väska

Snöoväder och LYXDAG

Idag när jag vaknade var det värsta snöovädret, så det blev ingen skola för mig idag. Lite synd faktistk för jag och Annika skulle göra en komplettering och så missade jag den enda föreläsningen vi har innan seminariet nästa fredag, men jga fär väl åka upp på måndag och kopiera anteckningar och göra kompletteringsuppgift med Annika oxå.

Så jag har bara legat i min säng hela dagen (nästan). Skulle jobbat med Hannah idag, men hennes tåg var inställt från Malmö och skulle först gå igen kl 1600 sen ändrade dom det tydligen till 2000 så hon kunde inte jobba med mig och ingen annan heller. Så vi fick hålla stängt på badet idag. Så nu sitter jag här hemma med lön fast jag inte jobbar, ibland har man tur. Men jag hade likabra kunnat jobba för Sebbe jobbar idag och sen kan han nog inte köra till mig ikväll i detta vädret, så då får jag sitta här hemma med mamma och pappa. Är iofs skönt ibland, men jag ville verkligen träffa Sebbe idag, blir inte så mycket av det denna vecka=(.

Har lovat er bilder på mina kläder jag beställde från Haléns och har tagit kort på dom på,. men jag tror det är bättre om jag länkar till dom på den riktiga hemsidan istället, där modellerna är tio gånger snyggare.  Har för mig att jag kanske har gjort detta, men det gjorde jag kanske aldrig? Det första linner ser ut
såhär , som verkligen är skit snyggt på sen det andra linnet, är ett vanligt halterneck linne med bar rygg. Detta linne är ett klassiskt svart linne, som jag antagligen inte kommer använda nu, men jag vet om att det kommer komma tillbaka och då har jag mitt perfekta linne redan. 

Nu ska vi snart äta. Ska käka potatisgratäng med oxfilé *mums*. jag brukar inte äta fredagsmiddag eftersom jag alltid jobbar så det ska bli väldigt gott, ska ner och hjälpa mamma med maten nu, bye bye

WOW

WOW säger jag bara, vilken klänning Jennifer Love Hewitt har hittat



bild från hollywoodrag.com

Klänningar

Idag gick jag upp sent, bestämde mig igår för att jag inte skulle ställa klockan för första gången på evigheter så jag vaknade vid 10-tiden. Gick upp, åt frukost och satte mig och läste lite. Sen var jag ia ffären och handlade mat till min nya kycklingrätt, som jag nyss ätit och blev hur god som helst. Var även och hämtade mitt paket från Haléns, mkt snygga linnen (kommer bloggning på dom senare, orkar inte ta kort nu bara). Och om en timme ska jag träna, så jag har faktistk haft "fullt" upp idag. Borde ha städat men orkade inte, bättre att plugga, eller?!? Är så jobbigt att städa när det är jätte stökigt och det är massor med saker man inte vet vad man skall göra av. Imorgon ska jag till skolan 12-15, förstår ni vilken dålig tid det är?!?!?! Jag som börjar jobba 16,15 så det blir snabba takter från skolan till jobb, vilket innebär att jag hinner hem och sen ska jag gå till jobbet direkt, uschh jobbigt. Men som tur är ska jag jobba med Hannah imorgon och på lördag så då kan vi byta av varandra hela tiden så blir det inte så jobbigt för mig, för det är verkligen jobbigt annars..

Klänningar ja. Hade spanat in två klänningar på ebay.com:
             
                                                                                                                                 
bilder från ebay.com

Men tyvärr har dom gått upp i pris alldeles för mycket, uschh jag som verkligen ville ha dom, speciellt den randiga, hur snygg som helst och speciellt till mina sandaler jag köpt med öppen tå, så jag är lite arg. Ibland kan man verkligen fynda men ibland är det många som vill ha samma sak och det var det nu. Jag är inte den tjejjen som betalar massor för saker på ebay, för man vet aldrig hur det ser ut när det kommer hem och hur det sitter och så vidare, men hittills har jag haft tur med alla mina köp. Nähä nu ska jag nog kolla igenom la redoute katalogen och verkligen bestämma mig för vad jag ska beställa för saker, lite svårt är det men jag får nog tänka på vad jag redan har, har nämligen en tendens att köpa mycket av ungefär samma saker för jag gillar det så mycket och det börjar bli ett problem för jag har ingen plats längre=)

Skojja!!!

Hade nyss suttit och bloggat om alla de finaste golden globe klänningarna och vad händer?!?! Min data mecker, f*n vad arg jag blir, nu får jag börja om från början och det kommer inte bli lika bra som innan, men men här kommer det iallafall.

Keira Nightley, bar en av kvällens finaste blåsor
63rd Annual Golden Globes - Arrivals

Hemmafruarna tillsammans
The 63rd Annual Golden Globe Awards - Press Room

Denna klänning bar Penelope Cruz och visst är den vacker? JannCarl Hade en fin klassisk klänning där fallet gör att den får komma med här, på min lista=) EmmyRossum och Natalie Portman med den lillasvarta. CynthiaNixon och MischaBarton bar liknande klänning i samma färgskala, vi får inte glömma RachelBilson.
Emma Thompson
The 63rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Kyra Sedgwick
The 63rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Alanis Moriesette
The 63rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Mary- Kate Olsen såg ut som en ängel i sin klänning och sitt underbara hår
Warner Bros./InStyle Golden Globe After Party - Arrivals                    

Och en annan som lyckats med "änglalooken" är Emlie de Ravin                                                                                                                                                               Warner Bros./InStyle Golden Globe After Party - Arrivals                          

Beth Riesgraf
The 63rd Annual Golden Globe Awards - Arrivals
   
och sist men absolut inte sämst är Joy Bryant
Weinstein Co. Golden Globe After Party - Arrivals


Golden Globes

Ojoj vilka klänningar?!?! Jag vaknade imorse och satte på E! och där visade dom reprisen från inatt från Golden Globes på röda mattan. Skulle jätte gärna vilja blogga de fina klänningarna dom hade på sig, för där fanns många 10-poängare. Det var mycket bara axlar och mycket djupa urringningar i ryggen och fram, detta var en Golden Globe gala helt i min smak. Men tyvärr hinner jag inte blogga om klänningarna, ska snart vara hos Sebbe. Vi ska åka in till HBG och gå på Dunkers Kulturhus- "på modet- svensk design". Har velat gå på den jätte länge, men nu äntligen blir det av, så det blir inget pluggande för mig idag, men desto mer imorgon och då bloggar jag om klänningarna *längtar*........................ För er som viill ha lite tips kolla in Keira Knightleys klänning, den var helt underbar, det fnnas många många fler men just nu har jag glömt det... Måste gå nu men njut av klänningarna...........

Nina Ricci

Nina Ricci
bild från style.com
Nina Ricci har många fina kläder, det som är så roligt är att det är svensken Lars Nilsson som är chefdesigner. I Vårens kollektion finns det många andra fina klänningar som
denna, denna och denhär. Även Lars Nilsson har hakat på shortstrenden i vår..........

ASOS

Så var det dags för Asos att öpnna igen. Dom har haft stängt pga branden i England för ca en månad sen. Jag gillar verkligen asos, ett problem är väl att det är bara fler och fler som får upp ögonen för asos, så till sist kommer alla ha samma kläder ändå och det är lite tråkigt, för en av anledningarna till att jag började handla där var just för ingen annan visste om det. Iallafall köpte jag denna klänning. Har spanat på den väldigt länge och ville ha den innan nyår, men jag ville inte betala fullt pris för den. Nu var den på rea så jag hade ju tur. Skulle egentligen köpt en kort svart skinnjacka, men dem skickade inte dem utanför SB, så det kunde jag inte, tyvärr. Jag köpte även ett par örhänge som jag tyckte var jätte snygga, enkla men ändå det där lilla extra. Det fanns massor med andra saker som jag ville ha som armband, andra örhängen osv men jag måste hejda mitt handlande. SKa ju till Egypten i år och då måst jag spara pengar, sen får jag inte handla så mkt som jag göra, för alla mina pengar går till det och så kan det inte gå till, börjar faktiskt få lite dåligt samvete över mitt handlande och det har jag aldrig..

Idag började vår nya kurs iskolan, kändes väl OK. Vet inte om jag kommer orka hela denna terminen, men jag får väl kämpa. Jag tar min kanditatexamen till sommaren och efter den vill jag bara jobba. Vilket jobb som helst nästan och sen efter ett år isåfall börja plugga igen uschh jag vet inte det är så himla svårt med framtiden..



Inlämnat och klart

Idag har jag varit i Halmstad och lämnat in min tenta, det gick OK, kanske får göra en komplettering, jag vet inte riktigt. Fick iallafall tillbaka min tenta på förra kursen idag och jag klarade alla utom en där jag ska kompletter en sida så det är inte så mycket. FIck G+ på en av uppgifterna, så det vägde upp den som jag inte klarade =).. Ligger i sängen nu och är jätte trött, ska snart iväg till jobb och jag orkar inte och vill inte, vill bar vara hemma och kolla runder på nätet, allt det jag missat under denna vecka sen vill jag vara hemma för att mysa med S. Är skönt att jag tackade nej till att jobba på söndag, jag behöver den dagen för att vara lite ledig innan nästa kurs börjar på måndag.

När jag var i Halmstad var jag inom affärerna och kollade läget. Har inte kommi så mycket nytt än,så lite tråkigt. Fyndade däremot två ringar, ett armband och sen hittade jag ett vitt enkelt linne på Gina Tricot som var jätte snyggt. Var inom "Tretton" för att kolla när Cheap Monday jeansen kommer in, och det finns en LISTA!!! En lista för det är så många som har frågat efter dom helt sjukt. Jag är ute efter ett par helt vanliga blå som jag sett men vet inte om dom kommer till Halmstad. Annars kan jag tänka mig
dessa jeansen som Sofie Fahrman man har på sig i Aftonbladets bilaga KLICK! Tyvärr tror jag inte att dom skulle passa mig så himla bra, för jag är inte så smal som hon är, men det hade varit roligt att prova dom, tyvärr kommer väl de flesta ta slut så fort de kommer in i butiken, men vi får väl se. Kolla in JessicaAlbas underbara stil


Snart över

Klockan är snart 00.00 och jag är super trött. Idag har jag verkligen pluggat hela dagen förutom då jag var och fikade med Lisett och Hannah. Jag har inte så mycket kvar på tentan nu, det är bara i princip att läsa igenom det en sista gång och sen skriva ut det och köra till Halmstad och lämna det. Det skulle varit färdigt och utskrivet redan nu, men jag är så trött så jag satsar på att gå upp en halvtimme tidigare imorgon och göra det sista färdigt, för att sedan åka till Halmstad. Min plan var att simma imorgon, men nu får vi se hur det blir med den, kanske kan simma efter jag varit i Halmstad?! Men det tror jag iofs inte att det blir, är alldeles för dålig på att träna, men när man har tentavecka räcker inte tiden till riktigt. På måndag börjar nya kursen så då kanske man kan ta tag i det igen. Nähä nu ska jag hoppa ner i sängen och se om jag orkar läsa igenom lite av det jag skrivit, sen måste jag sova. Godnatt !!

Dagens plan

Dagens plan är att skriva två av dom "mindre" uppgifterna på min hemtenta. Den första hade jag tänkt göra nu innan kl 12 så mkt som möjligt iallafall, för att sedan fräscha upp mig och äta lite och sedan börja på den andra. Min stora uppgift igår blev inte färdig så jag får väl pilla lite på den oxå jag kan tänka mig och sen imorgon ska jag göra opinionsundersökningen, kanske kan börja med den idag istället och plita på alla uppgifter imorgon, för då har jag ju gjort något och då känner man inte paniken komma så lätt. Imorgon ska jag nämligen fika med mina kompisar, så jag vet inte hur jag ska ha tid med allt.

Igår lagade jag min bil, avgassystemet var paj så det lät som en trakto, nej värre än det när jag körde. Men nu är den iallafall fixat för 1100kr!!! Ahhh hur ska min ekonomi gå, tur att jag har planerat att jobba lite extra denna månaden.

Nähä det är väl bäst att jag sätter igång direkt så min plan inte förstörs

11th Annual Critics' Choice Awards

NU börjar galasäsongen med flera "awards" ska bli roligt. FÖrst ut var Critics´Choice Awards. Man saknade de riktigt eleganta galaklänningarna, men man kanske väntar till Golden Globe på måndag och till Oscars galan senare i år. Emmy Rossum var bäst klädd men denna fina röda klänning

Emma Rossum
bild från gettyimages.com
Sedan hade vi
ReeseWhiterspoon som vanligt med klassiska plagg, men kanske lite väl tråkig. CharlizeTheron bar en ovanligt tråkig Calvin Klein klänning som satt som en påsen, man brukar vara van att se henne i sånthär. Den som var bäst klädd efter Emmy Rossum var helt klart JenniferEsposito , fast klänningen var kanske lite för liten?

Nu väntar vi och längtar till Golden Globe awards och ser hur dom lyckats den gången.

Plugg och åter plugg

Idag måste jag göra färdigt 2 av 3 frågor på min första tentauppgift. Har läst lite nu på morgonen och vet ungefär vad jag ska skriva på 1: a frågan så det är bara att sätta igång engentligen, men nu kommer den tiden på dagen som jag är mest oeffektiv. Men jag tänkte jag skulle iallafall plugga till kl 14, sen ska jag äta lunch och kolla på E! NEWS, och efter det är det Tyra Banks show på Kanal 5 som jag tänkte kolla på, eller iallafall se om det handlar om något intressant idag. Sen får jag väl skriva igen. Sebbe kommer ikväll så då blir det nog inget plugg och det är inte så bra, men så får det bli. Om jag håller min planering är det ganska lugnt, även om jag inte skulle hinna skriva färdig fråga 2 helt idag så ska man väl klara av det ändå, har hela dagen på mig imorgon och torsdag och sen ett litet tag på fredag innan jag måste åka och lämna in tentan. Jaha då får jag väl sätta igång nu då för att hinna skriva lite innan jagska ta min paus, hmm kommer nog inte hinna så långt som jag vill idag, måste kanske skriva lite ikväll fast Sebbe är här, vi får se

Smått o gott

Denna klänning gillar jag på Nicole, som vanligt har hon snygga kläder, väskan är också en hit! I ett av avsnitten har"Carrie" på sig dennaklänning som jag tycker är helt underbar. Jag borde nog gå in på "Sex and the Citys" hemsida och blogga om mina favvo klädslar, men det har jag inte tid med nu. Borde plugga plugga plugga, men jag orkar ju inte, vad är det för fel på mig?!?! Jaja jag får väl försöka, iallafall så jag nästan skrivit färdigt första frågan idag, men ahhhh


La Redoute

Kollade lite på la redoutes hemsida tidigare i veckan och då fanns där lite som jag skulle vilja beställa. Fast jag tycker det är svårt att se bara på bilderna på internet, jag vill ju gärna ha katalogen oxå och se hur kläderna ser ut där, så jag väntar bara på att den ska dimpa ner i min brevlåda. Iallafall skulle jag nog kunna tänka mig Den här kjolen, den är så härligt somrig, och super snygg färg som hade passat mig perfekt till de förhoppningsvis bruna benen som man kommer få. Kolla in denna bildern WOW!! Något annat jag har beställt, men dock från ett annat ställen (Haléns) är dessa ballerina guldskor, som jag hoppas är grymt snygga, är dom det och sköna ska jag beställa ett par i svarta oxå. Jag beställde även detta linnet som jag tycker är riktigt snyggt. Det är kanske inte riktigt det rätta modet just nu, men det kommer återkomma och det som är så snyggt är att linnet är med bar rygg, vilket jag alltid har tyckt varit jätte snyggt och tycker fortfarande. Det är ett numera klassiskt linne med ett par jeans.  beställde detta linne oxå, men jag får se hur det är när det kommer fram.  Jag hoppas att jag får mitt H&M paket i början av veckan så jag kan pröva och kanske skicka tillbaka saker och beställa nya?! Så kanske jag hinner få nytt innan vi ska åka iväg till Egypten, hade varit super. MIn kompis syster hade varit i Hurghada och sa att det fanns en gata med mkt märkeskopior. Hoppas det och hoppas där är snygga grejer, jag är inte så mkt för märkesgrjer, men ibland så. Det sägs ju att kvalitén kommer vara bra iallafall i bomullskläder, Egypten har nämligen väldigt fint bommull, så jag hoppas på det bästa=)

Who's Your Celebrity Style Twin?

Your Celebrity Style Twin is Nicole Richie
The perfect blend of uptown and downtown.
Who's Your Celebrity Style Twin?

Egypten

Nu är det bestämt, hela familjen ska till Egypten,Hurghada!!! Längtar något helt otroligt och det bästa är att det inte är så långt kvar. Denna vecka skulle jag därför förbereda mig för "beachen 2006", men det har inte blivit så. Har i och för sig inte ätit lika mkt godis som innan, men det är inte så lätt att bara sluta när man ligger hemma och i princip inte har något att göra. hade jag gått iskolan och tränat och så hade det inte varit några problem. Så jag får nog börja på måndag istället, när alla helger är över och när jag kan börja träna normalt igen utan några störningar, som det har varit mycket nu under julen, men då gäller det att jag är stenhård för att lyckas och jag som är ett godismonster =(

Sitter här och borde egentligen plugga om jag ska hinna med tentan nästan vecka. Har ingen ork. Gick upp kl 8 idag med Sebbe för han skulle jobba (ja, han har äntligen fått jobb=) men sen somnade jag igen vid 11 och sov till 12. Det brukar bli så att när jag inte tränar blir jag väldigt slö , vilket inte är så bra (har skrivit om detta innan och tänker därförinte tråka ut er mer om det nu).

Eftersom Sebbe nu har fått "jobb", det är bara praktik först men det ska ju leda till jobb, så kanske vi kan flytta sen efter sommaren när jag vet vad jag ska göra med mitt liv. Till sommaren har jag min kanditatsexamen i statsvetenskap, och sen vet jag inte vad jag ska göra, ska jag läsa mer, eller ka jag jobba?!? Vill ju helst jobba för jag är så skoltrött nu så jag kan spy över det, det är en av anledningarna till att jag inte kommit igång med min tenta. Tänkt vad skönt det hade varit om jag hade fått ett jobb, ahh det hade nästan kunnat vara vilket jobb som helst, bara jag får jobba 1 år och sen kanske studera igen och vara lte motiverad, eller plugga på halvfart el distans medan man jobbade.

Ska iallafall sätta mig och börja med en uppgift nu hade jag tänkt mig, för jag måste verkligen det annars kommer jag inte hinna med tentan o lämna in den färdig. Petra och Isa kommer ikväll oxå och då blir det inget plugg.

Förresten denna jacka köpte jag i Danmark i Oktober för 150 dk, och kolla på www.haburi.com kostar den 1269kr, Även den här väskan köpte jag i Danmark samtidigt som väskan och den betalde jag 50 danska kronor för och den kostar 299 svenska kronor på haburi, vilka klipp jag gjorde, ibland ska man ha tur.

Mormors gamla saker

Idag var mamma och hennes syskon hos morfar och rensade ur lite av mormors saker. Jag hade som önskemål att mamma skulle om det var OK för morfar och de andra att ta hem mormors gamla kläder, väskor, skärp och så vidare om det fanns något som mamma trodde jag skulle kunna tycka om. Det fanns lite grejer. Det fanns två klänningar som jag ska sy om till tuptop klänningar och se om man kan använda dom, de är speciella i tyget, men jag tror att det kan bli snyggt, annars är det bara att slänga dom. Sen fanns där en jätte fin annan klänning som jag bara ska ta av en sak på sen kan man använda den, men allt måste vädras och tvättas innan man kan använda det, därför bloggar jag inte  de sakerna. Sen iallafall hade mormor två jätte jätte fina väskor; en vit och en brun :

mormorsväska2 vit (2)mormosväska 2 vitmormosväska 1

Den bruna är ju bara såå läcker. Den är ute på vädring nu, sen får jag väl tvätta den lite det som går och sen kan jag nog använda den. Sen den vita är helt perfekt till mina mörkbruna 
Cityshorts (ni får bläddra er fram) och till mitt  ljusa korallröda linne (linne nr två på första sidan) som jag beställde från H&M (www.hm.com) .  Den vita väskan har man över axeln, en perfek väska att bara ha när man ska ta en fika eller något och inte vill ha med sig en stor, läntar till sommaren så jag kan använda min tänkta "outfits" =)


 

Mischa Barton

Har bloggat om Mischas nyårsklänning, men det har inte fungerat som det skulle så nu försöker jag igen, kolla så snygg den är, hon lyckas (nästan) alltid!!

Mischa Barton

bild från hollywoodrag.com

Ps. Skorna påminner om de jag köpte igår och bloggade om idag. Ds


Annandagsrean

På annadagen köpte jag två jackor. Den jackan här nedanför är den som jag köpte för halva priset (350kr). Gillar den verkligen. Kolla hur klassisk den är och det speciella är att den är lite vidare längst ner, vilket jag gillar jätte mycket. Vet inte om ni kan se det, men hoppas det.



Den andre jackan jag köpte var den här:

Den var inte på rea, men absolut inte så farlig dyr (598kr), lagom för mig. Gillar den jätte mycket, har blivit min nya favvojacka. Får använda den mycket nu, för man vet aldrig när militärmodet försvinner. Fast jag tror att även om det försvinner komma jag använda denna jacka, för jag tycker den är så snygg.

Rea fynd

Rea fynd

De här ursnygga vagabond sandalerna har jag kollat på i evighet. PÅ annandagen var dom på rea och då kostade dom 450 kr, och det tyckte jag va för dyrt för ett par sandaler som jag inte vet om jag använder. Iallafall vad jag på Väla en snabbis igår och jag gick inom Din Sko och då hade dom sänkt skorna till 200 kr, ursprungspriset har varit 600 kr, så man kan säga att detta var ett ritktigt fynd. Ska iväg till stan och äta lunch med en kompis nu, bye bye