Nu när jag ändå sitter här...

Kommer två dagens  från i veckan som jag gillar, skönt och slappt och snyggt!

Tröja Gina gammal, skärp mammas gamla, byxor på rea från Åhléns


 tröja från Gina rea, leggings gina, skärp mammas gamla

Återigen lördag

Den här helgen har jag sett fram emot. Igår var det födelsedagsfirande och sex and the city 2. Om jag ska göra en ärlig recension, så var den bra, men ingen wow. Men ändå satt man med ett leende på läpparna genom hela filmen, för det är ju sex and the city, vackra kläder, roliga kommentarer och ja, så vad gör handlingen?! *hahahha*.

Nu snart ska jag iväg och simma, sen därefter bär det av direkt mot Malmö för lite shopping. Skulle tydligen bli fint idag, så vi kan hoppas på att det spricker upp.

Förresten gårdagen till ära tog jag på min en klänning till sist, en av mina favoriter just nu. Den är från H&M:s exklusive kollektion som de hade i höstas har jag för mig, som jag fyndat för 149kr.


What do wear

Ska jag ha klänning, eller kan man ha detta på sig. Jag gillar det, känner mig lite tuffare "lite mer rätt just nu", byxor har helt plötsligt blivit skönt igen, undra varför:)



Ps. ser ni mina skor, de e mina 100 kronors skor. Har ett par till. Ca strl 40 om ngn är intresserad som sagt endast 100kr.


By the way har ny kamera och den tar helt fantastiska bilder trots den är såå lite, har lite svårt att inte få suddig bild ibland, men de e när jag har den inställd i ett spec läge, iallafall så här ser min kamera ut:

Canon IXUS 100 IS Digital Camera - Gold

Kunde inte hålla mig

Det var väldigt väldigt längesedan jag unnade mig ett par snygga högklackade skor, så idag slog jag till. Jag hoppas bara de kommer vara snygga i verkligheten. Dum som jag är så fick jag beställa två storlekar då de verkade vara stora, men det paret jag inte ska behålla tänkte jag faktikst försöka sälja (jag måste snart ändå ha en klädloppis).

Iallafall skorna jag fyndade kostade bara 100kr/par från nelly.se

Seoul Limited SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Får hoppas att de kommer i veckan men Nelly brukar har snabb leverans.

Nu ska vi se vad vi ska hitta på,trodde de skulle vara fint väder idag på sambons födelsedag men icke, men nöjd e han ändå då han sitter och spelar sitt nya playstationspel *suck*.....

Sjukt orättvist

Att stora delar av Sverige har sol och mellan 20-25 grader, varför kan inte vi ha det så fint när vi är lediga? *suck* Det kommer väl i mitten av veckorna när man jobbar. Jag behöver sol, värme och brunbrända ben NU....

Igår drömde vi oss bort till Nice, de e bara ca 8 veckor kvar, kan det bli annat än underbart:) (ja om inte solen tittar fram så klart tihi).

Nytt igen

Då har jag shoppat igen. Gick inom Åhléns när jag skulle hem igår och hittade ett par snygga svarta byxor för 79kr! Och en blå kavaj för 99kr! Vilka fynd säger jag bara. Hoppas jag kan använda det snart:).

Sitter och väntar på att jag ska iväg och simma. Måste vänta lite. Sen får vi se vad som händer. Just nu regnar det, såklart. Tråkigt tråkigt tråkigt är det, kan det bara inte bli lite bättre väder nu snart? Det har inte varit en enda dag med sol och över 20 grader, så tråkigt och det är redan den 15 maj *suck*.


Nytt och åter nytt i garderoben

Ha, i onsdags kväll när jag gick hem från jobbet såg jag att de på Gina hade sina reakläder för 19 resp 29 kr. Så i torsdags på lunch sprang jag in där och fyndade rejält. Köpte två likadana tröjor för 29kr, sen köpte jag en klänning, 2 andra tröjor, en annan tröja till för endast 180kr!!! japp ni läste rätt. Ska se om jag hinner ta kort på de idag. Ska faktikst lämna tillbaka två saker som inte alls blev bra, som jag inte trodde skulle bli bra heller. Så jag får väl köra ut på Väla och lämna dem där snabbt idag när jag ändå ska handla lite mat.

Nähä nu är det dags att skriva pass sen så ska jag iväg på min vanliga lördagsrunda. Ha en bra dag i det regniga vädret. För mig lär det bli hemmasysslor hela dagen lång. Har bokat in tvätttid oxå, lika bra att göra de när man ska vara hemma...

trevlig lördag


Sjukt trött

Gud vad trött ajg är. Känns som jag skulle kunna gå och lägga mig redan! Men det kan jag ju inte.

dagen idag har varit hur bra som helst. Började med en simtur imorse, därefter fick vi frukost ja lunch för mig hos M, O och E. Mysigt. och lilla E är så söt:). Sen satt jag i solen en timme och nu sitter jag utslagen i soffan efter en god middag bestående av lasagen. Sitter även och väntar på att Gossip Girl ska börja men en timme kvar och jag vill bara sova nu *suck*.


Fortfarande ingen som e sugen på att följa med till Designerforum, så jag får väl hoppa det även den här gången...


Lördag

Lördagen blev inte som planerat, eller ja egentligen hade vi inte speciella planer överhuvudtaget. Jag ringde mamma och pappa för att prata lite skit, sen skulle de till Väla så efter de hade handlat till pappa lämnade mamma honom här hos sambon och jag och mamma tog oss en tur på Väla. Fynda gjode vi!

Köpte en bikini för 30kr!!!! och en väska för 62kr!!! Halva reapriset på Kappahl, de gillar vi.

 

Sitter här i min ensamhet, så det blir snart dags för sängen tror jag. Skönt att det är söndag imrg och inte måndag.....

Kritik riktad mot modebloggar

Läste nyss den här omtalade artikeln och det får mig att fundera. Visst ska en journalist alltid ha sin kritiska glasögon på, men det måste även vi som läsare och nyttjare av journalistiken, för hur du än vänder och vrider på det så finns det alltid en person med åsikter och tankar bakom varje ord.  Iallafall det jag vill ha sagt är att de skriver i artikeln om att modebloggare får saker hemskickade till sig för att marknadsföra. Vilket jag iofs inte ser ngt problem i. Det är den sorts marknadsföring vi använder i dagens samhälle. Ska man vara med i utvecklingen så får man acceptera den och inte bara ta till sig vissa delar. Visst man kanske inte  tycker allt är bra men då får man försöka ändra på det på ett bra sätt. Iallafall när jag läste artikeln kom jag att tänka på att det har förts en debatt om att modebloggare som får saker hemskickade till sig ska behöva betala förmånskatt för detta? Då slog tanken mig. Hur fungerar det med alla stora företag tex som Ullared, Clas Olsson, Jula osv osv. Deras inköpare måste få saker dit skickade som prover för att de ska sälja in produkten på deras marknad. De får "gratis" saker hela tiden, så saken jag vill komma till vad är skillnaden? Får de stora företagen betala skatt för att de får 10 "nya" produkter att testa för att sen avgöra om just den här produkten ska köpas in och säljas i deras butiker? Om inte de får betala skatt, tycker inte jag att modebloggarna heller ska göra det. För vi vet väl alla att det inte alltid är ett val att få saker?

vad säger ni, ngn som kan ge svar eller kanske bara en kommentar?


Valborg är nu över för det här året

Hade en väldigt bra Valborg igår. Vi åkte till Rydebäck för att fira Valborg med goda vänner med att äta på Fortuna by the sea, och det var väldigt got mat- att rekommendera. På dagen hade vi gjort lite ärende som vi skulle få gjort, men inte klokare blev vi för det, tyvärr. Jag kommer iallafall önska mig en kamera i födelsedagspresent av er alla kära familj, för ni får lägga ihop. Sen får vi se vad vi mer önskar oss......

Igår inhandlade jag en ny tunika kvällen till ära..


Från H&M på rea 150kr, till det höga klackar.

Nähä nu ska jag ta på mig mina nya träningsbyxor jag fick av sambon, för att ge mig ut på en liten kortare promenad idag, har ett mål :). Fick även en pulsklocka, men den har jag inte hunnit installera, så jag får väl se till att göra det sen idag, har inga andra planer (än så länge), så kan jag använda den på tisdag. Ska bli spännande att se hur den fungerar.

Nähä ha en bra 1 maj

by the way, ny frisyr