Saldo?

Som ni kanske vet så har ni som är medlemmar i MQ kundklubb möjlighet att gå in på vår hemsida och under kundklubb ser hur mycket ni har handlat för under åren. Väldigt spännande läsning. 2007 slutade för mig på 9200kr, inte så farligt tycker jag med tanke på att man nästan bara handlar där. Ska bli spännande att se hur detta året slutar, har redan handlat för en del......

Som sagt nu väntar sängen....

Grundkurs..

Vett och etikett, vet inte folk vad det är nuförtiden. Idag var jag med om det äckligaste på väldigt länge. På lunchen idag gick jag till apoteket och precis innan jag ska gå in möter jag en kille och två tjejjer som är på väg ut. När de har stigit över tröskeln till apoteket, vet ni vad killen gör då? Då vänder han sig om och loskar, ja riktigt loskar på golvet vid ingången vid apoteket, vad f*n är det för fel på folk? Är det normalt beteende, vad har de lärt sig av sina föräldrar, har de ens haft föräldrar närvarande. Som tur va sa sägerna till honom, fy f*n vad du är äcklig och vad håller du på med. Men man vet ju inte om de ändå tyckte det var "coolt", man vet aldrig nuförtiden. Jag reagerade själv och sa va håller du på med, men jag vet inte om han hörde mig, men allvarligt, vad är det för fel på människor?

Som sagt varit på jobb idag, ska dit imorgon igen. Känner att jag har lite ont i min hals och jag nös på vägen hem, jag hoppas bara inte att det är en kommande förkylning, det orkar jag inte och har absolut ingen lust med. Det går ju mkt sådant nu, min kollega är sjuk och sambon min har ont i halsen, så det vore iofs inte så konstigt om även jag blir sjuk.

Nu väntar sängen, är verkligen jätte trött och känner att jag behöver all sömn jag kan få. Men först och främst stryka lite kläder som jag kan ha på mig imorgon, ahh vet dock inte bara vad....

Ps. imorgon ska vi på lägenhetsvisning Ds.

Nytt!

Hmm blev en promenad ner till stan i det härliga vädret, hade kunnat vara ute hur länge som helst, men helt plötsligt fick jag bråttom hem. Fick ett samtal på mobilen om en lägenhet, Wallenstam. Dock kunde jag inte skriva ner numret så jag skyndade mig hem för hon skulle maila mig, tyvärr har det jag inte fått något mail, får hoppas jag får ett imorgon. Det är en trea på Slottshöjden för 6600kr, lite dyr, men den kanske är jätte fin, så nu finns det hopp iallafall att anmäla sitt intresse. Fast iofs nu får vi kanske vänta 1 år till nästa gång=(

Iallafall innan jag promenerade hem hann jag med en sväng inom Gina. Blev tröjklänningen som visas på reklamen för 129kr i vitt, mkt prisvärd, funderade på en storlek större än vad jag tog, men ah jag har ju börjat mitt nya liv nu ( ja tills jag ska till E på lördag *hahahha*). Sedan blev det en superfin kuvertväska som var på halva priset även den från Gina. Det roliga är att jag spanat in den ett tag men kände att det var kanske inte vad jag behövde, men nu slog jag till:

74,50kr!!!!!

1 år

Tydligen firar Vila här i Helsingborg 1 år, så nu passar det ju verkligen perfekt för en promenad ner till stan, ser dock att solen gick i moln nu, hoppas det bara är tillfälligt. Men nu tar jag på mig mina converse och leggings och beger mig ut en sväng. Ska även ta en runda inom Gina, spande in tröjklänning de har i reklamen igår på Väla, men orkade inte prova, sen idag hade C den på sig och den va så snygg, så det får nog bli en sådan. Ska se om jag kanske kan hitta något roligt att ha på mig på lördag då det vankas tjejfest, annars får jag väl ta ngt gammalt hemifrån

Off I go.......

?

Ibland vet man helt enkelt inte vad man skall ha för rubrik. Meningen är att rubriken skall spegla innehållet, men det kanske den inte gör alltid. Så därför blev det bara ett frågetecken idag.

Snön yrde när man steg upp imorse, men det var bara att ta på sig kläderna och bege sig till jobb för möte och utvecklingssamtal. Vädret är ju betydligt bättre nu och jag funderar på en liten promenad till havet. Jag gissar att det blåser ganska så friskt där nere, så det är bara på med mössa och vantar. Dock så har jag blivit av med min riktiga mössa, måste se till att köpa en ny på jobbet imorgon.

Innan jag beger mig ut ska jag kolla färdigt på våra bästa år, det är ju lite spännande nu och jag har missat många avsnitt.

Så hej så länge

Lite gammalt och nytt

Var längesedan jag la in en dagens, men jag har tagit kort, bara så dåligt på att lägga in dem.

Förra veckan när jag var på minnesgudstjänst
image799
Klänning från asos för ngt år sedan. Halsband gamla, skärp gammalt från H&M och kofta ny från MQ 349kr!!


Igår när jag jobbade
image800
Ny kofta från MQ 349kr!! , mitt supersköna linne även det från MQ endast 149kr!! Nytt halsband som jag fick *tack* älskar det, stövlar second hand fynd och jeans från Ullared

Var på Väla idag och vääääldigt länge. Kom endast hem med ny mascara och nytt rouge, samt huvudvärk=(. Dålig luft och för lite vatten, så nu är det åtgärdat så nu har jag inte ont i huvudet längre. Tänkte jag skulle lägga mig och läsa lite i min bok, men ska först se om det är ngt spännande på TV.

godmorgon

Hmm klockan är inte mkt, nja inte enligt min tid och speciellt inte när jag är ledig och ändå är jag uppe och ska snart äta frukost. Skulle egentligen sovit en halvtimme till men så vaknade jag och var pigg så varför somna om?

det här med hur folk parkerar, var lär de sig det någonstans? När vi kom hem på påskafton var det dags att leta parkering, vi hittade en fickparkering inte alls lång ifrån oss, men tror ni att vi kom in i den? Nä nä, det gjorde vi ju såklart inte. För framför stod det en bil som hade dubbelparkerat, vilket för övrigt händer ganska ofta här på Stattena. Så det blev helt omöjligt att backa in och eftersom det är på det sättet jag fickparkerar kunde jag inte bara köra rätt in och sedan rätta till bilen, då hade det ju aldrig gått, ni vet ju hur bakdelen av bilen blir då, så vi fick helt enkelt strunta i det och inte va vi glada för det. Så som sagt, nu ska jag ha papper och penna liggandes i bilen alltid så man kan skriva ett litet meddelande till dem som inte förstår hur man parkerar.

Ha en bra dag i det soliga vädret

Nu ska ni få höra

Som ni vet har jag simmat en gång i tiden, ja på riktigt menar jag nu. Just nu är det EM och när jag satt och kollade på det i förrgår så intervjuade de Ida Mattson, som jag har tävlat mot många gånger i mitt liv, men det jag reagerade på var att hon nu hette Ida Marko-Varga, jag tänkte vad är nu detta. Så idag fick jag googla henne och se här vad jag hittade, det var lite roligt tyckte jag, undra om man kan googla på mig oxå hahaha det tror jag inte, ha det kunde man men det var inte så spännande. Nu ska jag gå och lägga mig, ska till Väla imorgon med min mamma och min systers och Elias. Är äntligen ledig efter fem dagars hårt jobbande. 


Godnatt 

Påskafton

Jepp enligt tiden är det lördag idag och det betyder påskafton. Vi har haft en trevlig långfredag. Först lite handlade och på ica maxi innan jag åkte iväg och jobbade, efter jobb så blev det tacopaj och Freddy och Emelie kom över. De har ju levt livet i USA nu de senaste dagarna=), så vi fick lite abstinens efter dem=). Vi kikade på let´s dance och helt klart de rätta två paren att gå vidare, vi varvade let´s dance med lite buzz spelande, jag vann ingen runda idag=(. Nu är det sängen som väntar och sen jobb imorgon.

Hittar ni på något skoj på påskafton?

Godnatt

Glad påsk!

Påskhelgen är kommen och många är lediga men ack nej inte jag. Jag jobbar hela påsken lång. Men det är helg så man får ju mkt pengar för lite arbetstimmar och det är alltid bra:).

Sitter här och är jätte sugen på godis, jag kan snart inte hålla emot, måste snart springa och köpa lite, vet att jag inte ska men jag är ju bara sååå sugen och ibland bara måste man ha något, så jag får väl springa en liten runda och handla lite, men godis eller nötter? Vad klarar min mage egentligen?

Sitter och kolla på faboulus life of.... på MTV, handlar om dejtandet i Hollywood, bra? Ha det vet jag inte men rolig underhållning, gillar verkligen sådan underhållning.

Godis...Nötter...Ja... Springa...Hemköp..BRA!


Brunt- Svart

Nu har jag äntligen tagit mig tid att färga mitt hår, så nu är det hel svart. Inte så jätte stor skillnad från innan, men jag trivs redan mkt bättre. Vi får se hur det är imorgon när jag gör iordning det för att bege mig till Malmö.

NU gossip girl det måste ses. Missar tyvärr alldeles för många avsnitt, men det blir att köpa boxen sen.

Fint!

Det var en fin minnesgudtjänst idag och återigen mina tankar går till min vän.


Tisdag

Det är snö ute och solen skiner,vilket härligt väder. Tråkigt bara att man måste skrapa rutorna på bilen och ta bort all snö, jag får väl hoppas att snön har försvunnit på bilen när jag ska köra.

Igår hade jag sådan kramp i min mage det gjorde så ont, men nu när jag har ätit mår jag bättre. Det är något konstigt med min mage. Men sen har jag vräkt i mig vitlök och choklad hela helgen, måste verkligen sluta upp med det där, vet ju inte om det är det men jag misstänker det.

Ska snart börja göra mig iordning, ska ju iväg till Ä-holm idag på minnesgudstjänst. Får förbereda mig med massor av näsdukar, för sådant här är aldrig roligt. Att säga adjö av en person vars liv tog slut alldeles för snabbt. Det är konstigt det där hur snabbt det kan gå utan att man anar någonting, livet är för kort för att vara sur, ledsen ,avundsjuk ,svartsjuk, förbannad. Man ska se till att göra det bästa av situationen man lever bara en gång.

...Adjö....


Vad säger ni?

Vet inte hur jag ska skriva idag, har skriv kramp. Såg ett program igår på SVT, "Irak under slöja". Ett mycket intressant program som behandlade kvinnors situation i Irak.  Jag blir så arg. För vem tillåter att en religion, en tro att inskränka på människors rättigheter och liv? Vilken tro har rätt att säga till hur man ska gå klädd, hur man ska vara mot sin man och så vidare? Jag förstår och respekterar andras tro, men det är inte bara från den ena sidan den ska accepteras. Och säg nu att en kvinna vill bryta sig loss från det samhället hon har vuxit upp i, självklart skall hon få göra det utan att bli mördad. Sjävklart skall människor få ha utbildning, självklart ska kvinnor få säga till sina män om de slår en, om de inte tycker som den och självklart skall man inte behöva dölja sin kropp och sina attraktiva delar om man inte vill det. Är det inte det som är frihet att själva få välja?

En partiledare i programmet var kvinna, hon sade sig kämpa för kvinnorna, men det hon sa stämde inte alls med verklighetssynen. Hon sa något om att kvinnor skulle använda sin list gentemot sina män? Vaddå använda sin list gentemot sina män, ska man inte behandlas lika? Vad är det för skit snack!!!

Det vittnades även om att kvinnor inte fick ha utbildning, då var de hotade, varför har man svårt att acceptera att kvinnor kan och att de är lika duktiga som män.

Men det som gör mig mest arg, är den situation som har blivit sedan USA invaderade Irak. En man sa att under Saddams tid hade man mat och olja, men nu har man ingenting! Men då kan man vända det, ja de som inte blev torterade av Saddams och hans män, de hade det kanske bättre, men alla dem som blev förföljda och torterade, ansåg de att man hade det bättre? Jag kan absolut inte säga att jag vet så mkt om den tiden, men det man hört och läst, det är inte klokt. Men samtidigt är det inte klokt att de amerikanska sokdaterna ska göra så kallade "räder" i irakiska hem, utan någon misstanke, utan bevis, utan de gör det bara för att visa vem som har makten och för att ha något att göra. Vittnen sade att de hade fört bort kvinnor och det sägs ofta att det sker våldtäker- som de amerikanska soldaterna är skyldiga till ,men är detta sanning, vem talar sanning? Jag tror att de utnyttjar sin makt, en makt som de egentligen inte har något rätt att ha. Man kan hjälpa men man kan inte gå in i ett land utan att ha gjort en konsekvensanalys, utan att verkligen vara där för folket, att se till att deras rättigheter uppfylls.

Kvinnor skall inte vara rädda för att gå ut på gatan, för att bli mördade för att man har utbildning. för att man tror på sin sak och för att man inte är gift. Kvinnor ska inte vara rädda för de irakiska männen/kvinnor som är mot kvinnors rättigheter och framförallt kvinnor skall inte behöva vara rädda för de amerikanska soldaterna och det ska heller inte de männen i Irak vara.. Är det inte något fel när det gång på gång i program och tidningar vittnar om vad som har hänt i Irak sedan invasionen, vad kan vi göra för att hjälpa? Och frågan är, är det någon som egentligen bryr sig? Det är ju "så långt ifrån våran verklighet som möjligt"


Storm?

Jag har inte rört mig en millimeter utanför dörren idag, det blåser ju nästan storm ute och det snöar, så jag bestämde mig helt enkelt för att vara här inne i värmen och göra lite (o)nytta. Har precis rensat och sorterat bland mina foto, ja iallafall bland dem jag ska framkalla. Är så fruktansvärt dålig på det när man har digitalkamera men det måste ju göras, det är roligt att se dem i fotoalbumen sen när det är färdigt. Har ju ganska så många kort, så jag får väl skicka in dem till framkallning.

Funderar på om jag ska rensa i byrån oxå, samt laga den. Den har ju gått sönder, jag tror jag har alldeles för mkt skit i den hahaha jag måste lära mig att slänga saker när jag köper nya, men hur lätt är de? Jag kan gissa att alla som läser här har samma problem. Man handlar och handlar och handlar men för det rensar man aldrig ut, eller? Stämmer det? Jag började rensa garderoben lite men där behövs starkare krafter för att orka det, det är så svårt att slänga/skänka, jag kan ju behöva de någon gång sen. Och det är inte så att jag har någon plats att ha det på så länge heller. Funderar på att ta hem lite lådor till föräldrarna så får de hushålla dem så länge *hihihi*.

Starkare krafter var det ja.......


Snö?

Sitter och kollar ut genom fönstret och det snöar!!! Det ska det väl inte göra nu? Funderar på om jag ska träna idag, men som vanligt orkar jag inte, har ingen lust att ge mig ut i detta väder. Ena sekunden snöar det, andra regnar det och i den tredje är det uppehåll!!!!! Vi får se om jag sticker iväg har en haltvimme på mig att bestämma mig, sedan är det för sent. Annars ska jag spendera denna dagen med att läsa. Har inget planerat som det ser ut nu iallafall.

Är ju ledig två dagar till och då har jag fullt upp. Imorgon ska jag till Ä-holm på minnesgudstjänst=(, är ingen rolig sak att göra, men det är ett måste. Sen på onsdag ska jag åka till Malmö och hälsa på en kompis. Så då är det rätt skönt att bara slappa idag.

Fast ahh jag kankse borde simma idag ändå, iallafall en halvtimme? Mår lite sådär idag, åt vitlök igår, skulle testa men senare på kvällen mådde jag illa!! Inte bra inte bra. Ja vi får väl se senare vad jag gjort. Jag måste iallafall vara hemma tills våra bästa år börjar, finns ju inget bättre *hahahahaha*


Härliga lördag

 Vilken skön semesterdag jag hade igår. Sov länge och sedan var det städning som stod på schemat och lite våra bästa år så klart, det måste ses när man är ledig. Därefter åkte vi till S:s föräldrar och fikade lite och träffade E. Sen hem åkte och handlade och sen kom våra gäster tidigare än beräknat=) hahaha men det gjorde absolut ingenting, men allt var inte färdigt som vi hade planerat.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Händer det ingenting så kanske jag bara är hemma och läser i boken jag fick långa av L. Har aldrig läst Läckbergs böcker, men nu är det dags att börja. Sen tänkte jag nog åka ut en snabbis till Väla, har sett en klänning jag vill ha så vi får väl se om den är kvar och om den finns där överhuvudtaget, det vet man ju aldrig. Sen hämta upp S och sen ska vi iväg till mina föräldrar och fira min kära pappa.

Hoppas ni får en bra lördag

Fredag

vaknade imorse eller ja imorse och imorse det kan väl diskuteras. Iallafall hade jag ont i hela kroppen, helt slut i benen, armarna, jag tränade ju inte igår! jaja, det blev som det blev och nu har jag struntat i träningen idag. Kanske inget smart drag, men att sicka dit när man känner så här, nej då är det inte lönt. Ska sätta igång med städningen istället, så här är fint till ikväll när A och N kommer. Är ledig imorgon oxå vilket är väldans skönt, ska på kalas då och träffa familjen=)

Trist väder ute de bara regnar, då känner man inte för att göra något vettigt direkt.

Nähä, städa var det va?

Semesterdag!

Imorgon har jag tagit semester. Hade några dagar från förra året att plocka ut. Ska egentligen inte göra så mkt, mest känna hur det känns att ha semester:). Tänkte träna, beroende på när jag går upp så klart. Tänker inte ställa någon väckarklocka iallafall:), sen ska vi ha gäster på kvällen ser fram emot det. Har gjort efterrätt nu ikväll, får se om det blir gott, vi får verkligen hoppas det...

Är trött, det drar i ögonen hela tiden, tänkte sova nu, har jobbat 09-20 idag så det är inte så konstigt att det känns i ögongen.

Bonsoir

Konfunderad, upprörd och framför allt förbannad, vart finns mänskligheten, vad är mänskligheten?

Fick låna en bok av F igår, har redan läst ut den. Jag är i chock, jag är förbannad, och jag undrar vad det är för fel på det landet som sägs vara friheternas land?

Från början:

"Under hela den träning jag genomgått i Missouri och Colorado kallade man aldrig irakierna för människor eller medborgare eller män, kvinnor och barn. Man kallade dem sandniggrer, sjalskallar, habbiber, hajjijer och- vanligast av allt- terrorister. I Förenta staternas armé fanns inga andra benämningar på dem/../deras bild- och jag förlitade mig snart fullständigt på den bilden- var att det enbar fanns fiender i Irak, och att alla irakier var fiender" (Key & Hill 2007:18).


 

"Någon måste ha öst mängder av ammunition på dem för att lyckas halshugga dem på det där sättet/.../Två andra soldater skrattade och sparkade omkring huvudena/.../Tystnaden från mina överordnade när vi kom till platsen och sedan Masons försökt att delta- alltsamman i kombination smulade sönder mina sista spillror av tilltro till mitt land och hur det betedde sig i krig" (Ibid 106ff)



 

Om en liten flicka på 13 år som var vid gränsen mellan Syrien och Irak och ville in till Irak. Irakisk tjänsteman:

"hon är en hora"/.../ Jag överlämnar henne till polisen så får vi oss lite skoj ikväll"
Soldaten till överordnade:
"De tänker våldta henne"/../ finns det inget vi kan göra?"
"Det är deras problem och vi har inte med det att göra" sa sergeanten till mig

(Ibid 170f)



Allt detta kommer från boken "En desertörs bekännelse- historien om en vanlig soldat som fick nog av kriget i Irak". Av Joshua Key (och Lawrence Hill).



Jag började läsa den idag och har redan läst ut den. Har inte mycket att säga för jag är i sådan chock, förutom att läs den. Jag skulle kunna skriva ett och annat här och det känns som man måste. För det första att redan i den militära utbildningen avhumanisera människor, redan där börjar ett stort brott, det är som hjärnskrynkling. Hur kan ett friheternas land utföra sådan utbildning? Som står för frihet, jämlikhet och jämställdhet? Är det när man avhumaniserar ett folk redan innan man "träffat" dem? Inte konstigt att soldaterna blir knäppa i krig och att de misshandlar, våldtar, stjäl och dödar och för vem? Vem är det som ger ordern om att man ska se "alla irakier som fiender"? Någon måste bestämma, vem har rätten att bestämma om att avhumanisera ett land? ? Vem är det vi egentligen skall skylla på? Som sagt skulle kunna skriva ett och annat och skulle kunna göra fler citat från boken, men det bästa är om ni själv läser den och därefter tar ställning. Vem har USA rätt att anklaga när de själva bedriver samma häxjakt och till vilken mening? För det andra, USA är själv ett land som terroriserar och förstör en hel befolkning.  Och USA undrar varför det finnt ett hot mot dem?

Efter detta inlägget hamnar jag kanske på USA:s lista över terrorister och potentiellt farlig med mina ord. Men vad ska de göra mot mig? Jag lever i ett fritt land och måste stå för mina åsikter, för vi måste stå upp när vi vet och hör att sådant här ske. Vi ska inte skrämmas. Jag är inte terrorist eller farlig. Jag är bara en helt vanligt människa med ett samvete och som vet vad som är rätt och fel, oavsett om man är i krig eller inte. Och skulle aldrig vela att detta skulle ske mig eller mina nära och kära och jag antar att det amerikanska folket aldrig skulle vilja att deras nära och kära skulle att bli behandlade på det sättet, aldrig. ´

Att man redan från början avhumaniserar människor innan man kommer ut i krig, då är det överlagt..............

Ps. Finns säkert många som tycker detta är rätt och många som tycker det är fel. Det jag vill påpeka är att man kan nog aldrig föreställa sig hur det är ute i krig, men någonstans kämpar de amerikanska trupperna för frihet, demokrati, jämlikhet och jämställdhet och då måste de vara förebilder, för om inte de är det, hur ska då världen kunna bli bättre? Hur ska då hatet mot USA försvinna? Hur ska terrorismen försvinna om inte vi, demokraterna föregår med gott exempel? Ds.






 


Här kan jag inte sitta

Nu får jag bege mig ut, antingen sätter jag mig på F och E:s balkong eller så öppnar jag fönstret och sitter här hemma och läser, åhh det är vid sådant här väder man vill ha en balkong, när ska man få det? Vill ha nu och absolut innan sommaren, jag kommer dö annars.....


2,7 miljoner kronor över?

Då hade jag utan att tveka en sekund slagit till på denna lägenhet, vad tycks? Ha tänk att bo där, vilken lyx. Men nu är ju inte läget så och lär väl aldrig bli det heller. Men Grymt snygg.



bilder från hemnet.se

Lördag kväll

Nu är det alldeles strax dags att bege sig till F och E. Men medan jag väntar så kommer här en bild på dagens igår:

37887-797
Skjortklänning från MQ 399kr!! skor converse.

Hoppas ni får en bra lördagkväll, ni tittar väl på andra chansen?

30 minuter

Då är mina "gäster" här, skall bli skoj. De ringde nyss och sa att jag skulle sätta på kaffe, vilka krav de har va? Hahahaha men de gör jag så gärna så. Har hunnit snabbstäda. Under snabbstädningen insåg jag att jag bara måste se till att städa i mina garderob, det blir inte bättre av att man bara slänger in sina saker. Det finns säker hur mkt som helst som jag har tröttnat på och som jag inte vill använda igen, så det är bara att ta tag i det någon dag, men man måste ju känna suget, suget att pröva och slänga, annars är det kört, då är det inte ens lönt att öppna dörren in till garderoben.

Har hunnit vara en snabb runda på stan. Det resulterade i ett diadem för 5kr och ett skärp för endas 20kr som jag tänkte ha i midjan. Bilder kommer när jag har tid att lägga upp dem. Annars var det inte något spännande, inga snygga kläder någonstans tycker jag. Jo H&M hade lite, men det var inget jag var i behov av. Fick mig dock en chock av att Espirt har öppnat nere i stan, när hände detta? Ja det är jag som inte håller koll, orkar inte hålla koll, när man är ledig så orkar man oftast inte springa i butiker och aldrig nere i staden tyvärr. Snyggt och fräscht var det och jag tror alldeles säkert att det kommer gå bra för dem och det e bra för citybutikerna.

Ha en fortsatt bra lördag, hej svejs

Nu så...

Dagen blev inte alls som vi hade planerat. Istället ska jag gå ut och gå en runda i det fina vädret. Tänkte gå ner på stan en liten sväng, var ett tag sedan, dock får jag gå ensam=( alla jobbar och står i. Tänkte inviga min trenchoat idag med basker:) härligt härligt. Sen om jag hinner ska jag ta mig en sväng till Ikea. Får nämligen besök i eftermiddag om mamma o pappa, o min syster m familj, vi ska fika lite. Var ett tag sedan de var här så de ska bli skoj... Måste  bara dammsuga innan.........

Hoppas ni får en bra dag i det härliga vädret, glöm inte bege er ut i det

Klipp!


Det kan man säga. Igår på lunchen gick jag in på H&M och vad hittar jag där? En korsett/bustier för endast 30kr. Har letat efter en sådan länge nu men har inte varit villig att betala priset för dem, men 30 kr är strunt samma, även om man kommer använda den eller inte.

Sitter här och väntar på att mamma ska ringa, vet inte hur morgondagen blir ännu. Meningen var att vi skulle åka till Nova, men det kan ha blivit så att planerna har ändrats, vi får se när hon ringer.

Ledig hela helgen ska bli så skönt, har inget inplanerat förutom Schlagerkväll hos vänner imorgon, vad ska ni hitta på?


Nu är jag här igen=)

Det har varit dåligt med bloggande ett tag nu. Har inte haft lust och har verkligen inte haft tid, men nu sitter jag här och har inget att göra så varför inte. Har den senaste veckan jobbat och jobbat, sen har jag läst sista delen av Stieg Larsson trilogin, vilket har förklat min avsaknad här, men nu så nu är den färdigläst. Låg uppe till kl 01.00 inatt och läste vilket inte var så bra då jag skulle jobba idag och det har verkligen tagit ut sin rätt. Som tur e är man ledig till helgen och kan njuta. Har även mått skit som ni vet, så jag har besökt vårdcentralen så nu får vi se vad mina prover visar...Hoppas verkligen att det inte är ngt allvarligt, men jag känner i kroppen att det är något...

Har handlat nya kläder? trodde jag hade tagit dagens på min skjortklänning jag köpte från jobb men tydligen inte så då får ni vänta ett tag till, ska iallafall ta dagens på min andra nya skjortklänning imorgon som även den kommer från jobb är riktigt snygg. Sen har jag shoppat en väska

ett riktigt kap för 225kr!! En riktigt snygg weekend bag från Accent (Wedins), har även fått mina älskade converse, de bästa skorna på länge!!
37887-795

Nähä nu ska jag ta och plocka undan lite och kanske ner i källaren och fixa ny tvättid, vi glömde bort den igår. jag läse och sambon spelade playstation haha!!!

Bonsoir

Skit

Så mår jag just nu och har gjort sedan i gårkväll, mår jag inte bättre imorgon så kan jag inte jobba, har så fruktansvärt ont i min mage vet inte vad felet är är dessutom illamående oxå. Och om jag inte mår bättre imorgon så ska jag uppsöka akuten tror jag, så här kan jag inte gå runt och må...

Ska se om jag kan sova nu får verkligen hoppas det

godnatt