Nu har jag bestämt mig....

Imorgon på festen kommer jag ha på mig

-vit herrskjorta (Sebbes)
- Svarta cheap monday jeans (som sitter tight tight tight i midjan, men jag får väl knäppa upp knappen när jag sitter ner *hahaha*)
- Min nya jeansväst
- Mina nya bruna stövlar (som jag bloggat om innan)

Detta är skit snyggt på, verkligen. Tar kort imorgon så jag laddar väl upp det på söndag. I detta känner jag mig uppklädd, men ändå inte och ngt helt nytt, för jag hoppas verkligen att jag är den enda som kommer ha det på mig, annars är det kanske någon som tjuvläser min blogg?????

Chefen kom aldrig till jobb idag och pratade, så han ska komma imorgon istället, kan bli väldigt intressant detta..

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på BB, gillar egentligen inte det, men mamma o pappa o sebbe brukar kolla på det och då kollar jag oxå på det, men jag lovar jag hade klarat mig utan det, för det är så löjligt. Annat var det på den tiden då "Big brother Peter" (ni vet han som kissade på mattan) var med, då var det riktigt roligt, den bästa säsongen, nu går det bara nedför.

Ha en trevlig helg allesammans, och snälla skriv mer kommentarer det är ju så roligt=), godnatt

Vad ska jag ha?

Här kommer 2 nya outfit som man kanske skulle kunna ha?



Ursäkta röran på rummet, men så ser det ut när jag håller på att prova kläder. vet att jag inte ska bort förrän imorgon, men ska ju jobba ikväll och sen jobbar jag hela dagen imorgon, så imorgon är det bara att slänga sig in i duschen efter jobb och sen iväg. På den andra bilden kan man tänka sig att man tar bort shortsen och bara har ett bar tights under, men hmm tycker nog kanske att det känns lite naket? Plus att jag måste köpa tights och det får isåfall mamma göra till mig imorgon när jag jobbar.
Säg gärna vad ni tycker eller andra förslag på vad man kan ha på sig på 25 års fest

Outfit till lördag

Har nu tagit kort på vad jag hade tänkt mig till lördag (imorgpn), men korten blev inte så bra och jag orkar inte ta ordentliga kort så här tidigt på morgonen, som ni ser så har jag nästan precis vaknat, men det är ju bara mina vänner ändå som läser här  (nästan). Men här kommer bilderna



Nähä nu ska jag ner och äta frukost, börjar bli hungrig, efter det ska jag betämma mig vilka H&M kläde jagska behålla o vilka jag ska lämna tillbaka och sen ska jag iväg och träna. Blev klart med min komplettering igår, men tyvärr kommer jagn og inte klara den, jag fattar ju inte, hur lätt är det då?

Klädval!

Har nu funderat lite på vad man skulle kunna ha på sig på 25års festen och detta är en outfit jag har funderat på:

svart klänning med jeansväst och mina nya bruna stövlar

vad tycker ni?

Då blir det ju inte fint, men ändå snyggare än vad jeans är tex inte för jag tycker det är väl på jeans, jag älskar jeans, men känner mig inte på det humöret just nu.

Ja det var bara vad jag tänkte. Skall strax iväg och simma lite, ska bli skönt, men det ska däremot inte bli så skönt att gå utanför dörren då det vräker ner (regn)! usch var tar våren vägen???


Tips till kläder på 25-års fest

Är det någon som har tips på vad man kan ha på sig på en 25 års fest. Festen är för vänner och det är två killar som fyller 25. Antagligen blir det utång så jag vill inte vara för fin, men inte för nerdressad, och just nu har jag brist på idéer, har provat olika outfits, men känner mig inte bekväm i någon av dem, någon som kan hjälpa?

Min shopping runda igår och idag

Dessa köpte jag igår  Köpte de även i en annan färg, men de skall jag lämna tillbaka, kostade bara 130 kr!!!!!
Idag köpte jag denna väst  på H&M idag, vet inte om jag ska behålla den, tycker den är snygg, men hmm jag känner faktiskt att jag handlar alldeles för mkt kläder just nu. Vi får se vad jag hittar i GBG nästa vecka sen kan jag bestämma mig.

Vad tycker ni?

Shopping?

Ska snart in till HBG och se om jag hittar ngt till på lördag, behöver en ny topp (eller behöver jag det egentligen)?. Iallafall såg jag ett vitt långt linne i Ä-holm igår, kanske skulle köpte det och haft ett par tights till ett skärp och mina bruna nya stövlar? Känns konstigt, men jag tror det hade kunnat bli snyggt, vi får se, ska iväg nu om 10 min en snabbis, sen måste jg hem och plugg har hittat ett svar av 3-4st så det blir en tuf plugg dag,för jag fattar ju inget , usch hur kommer detta gå?

IMorgon kommer min syster och hennes dotter, de ska till farmor, så jag ska nog oxå följa med med ska först träna på morgonen, men det är morgondagen det au revoir

Handledning och lite shopping

Var på handledning kl 0900 imorse, eller det blev inte förrän 0915, eftersom läraren var försenad, men en det är sådant som händer ibland. gick iallafall bra på handledningen. Fick även reda på att mitt  VG STÄMMER så det är jätte roligt (För er som vet vilka lärarna är så kan jag säga att jag fick VG på Jörgens och Anders (!!) uppgifter och G+ på Ulfs så det är bra)

Idag på agendan ska jag:
-plugga, plugga, plugga måste verkligen förstår
- Gå på lägenhetsvisning (längtar)

När jag var inom Ä-holm idag och skulle lämna böcker på bibblan där, gick jag förbi jeanskompaniet och de ade så snygga cityshorts för 130 kr/st, så jag köpte två stycken, vet det är inte bra i med vi ska till GBG nästa vecka. Ska ta en bild på dem och lägga upp här så ni kan säga vad ni tycker för själv så är jag lite osäker, ett par ska jag ha men vilken färg, eller kanske båda?

Snart dax för lite lunch men innan dess ska jag plugga

arg

är ganska så arg just nu. jag kollar ALLTID på gilmore girls men inte idag, nä för pappa ska kolla på hockey blr så förbannad.... han brukar inte bry sig om hockey men näää jus nu ska han, så jag blir så arg faktiskt väldigt arg och inte nog med det jag är arg på honom sen tidigare för han bara är negativ  o hittar bara de negativa i det jag berättar... Så tråkigt. Får väl plugga lite nu istället.

Förresten nu kanske inte jag o Sebbe ska till GBG på torsdasg, lite besviken är jag allt. Han var tvungen att jobba hela dagen idag så han missade sin träning o han missar den på torsdag medom vi ska iväg, och jag vet ju själv att det är inte så roligt att missa träning en hel vecka, jag vet ju hur det är.. så jag får väl "offra mig" trots att jag bara längtar till GBG, så antagligen ska vi åka på måndag eller onsdag nästa vecka istället, om det blir måndag är det samma dag som K och H, så då kanske manträffar på dom där, men GBG är ju stort. MEn ah vi får se hur vi ska göra, är lite arg o besviken just nu bara


1 miljon för mycket?

Har kikat runder lite på lägenheter idag och jag undrar om någon har erfarenhet av att köpa bostadsrätter? Har kollat runder idag som sagt och hittat två super fina lägenheter, där en har utångspris 850 000kr medan den andra ligger åp runt miljonen, men verkligen dom är hur fina som helst, och jag vill ha dom nu. Men folk säger att det är för dyrt, men jag tror inte man kan få ngn billigare lägenhet där vi vill bo heller, och just nu vill vi inte ha ett hus, kanske aldrig och ska man då skita i att köpa en lägenhet, för föräldrarna aldrig hade lagt så mkt pengar? Hmm jag har ingen aning alls och jag vet ingenting om detta, så det är verkligen jätte svårt.

Mitt resonemang går så här, att ska vi ha en trea så kommer den kostar minst 4500 kr i månaden och det är att kasta pengar i sjön. Köper man en bostadsrätt kommer hyra ligga på ca 5500 kr där den fasta hyran ligger på ca 3900 kr resten är lån, men här kastar man ju inte pengarna i sjön för förhöpppningsvis får man pengarna tillbaka när man säljer lägenheten  sen.  Men sen tänker jag så här att mina systrar har köpt hus och den av dom som betalde mest för ett stort hus betalade kanske ca 780 000 kr, vilket är billigt men lägenhet och hus är ju inte direkt samma sak, hmmm många tankar som går omkring i huvudet. Vil ju flytta, men ja, är det värt med bostadsrätt då?

lägenheter

åhh sitter o kollar på längenheter odet finns 3 stycken som jagskulle vilja ha jätte jätte mkt, men tyvärr tror jag dom kostar alldeels för mkt för mig, e det ingen som vill investerara i en lägenhet??? ahh gud vad jag vill flytta nu nu nu nu, får prata med älsklingen ikväll höra vad han säger, får väl prata med mamma o pappa åxå, men dom tycker väl att lägenheterna är för dyra, men det är ju inte så att jag vill ha hus än på några år, om jag någonsin vill ha ett hus, kanske en liten tomt men hus hmm nä inte som det känns nu, men vem vet


VG?!?!!!

Idag gick jag in på studentladok där man kan se vilket resultat man fått på olika kurser man läst. Iallafall stod det att jag fått VG ¨på en kurs där jag lämnat in allt, men inte haft det sista seminariet ännu, så hm. Jag hoppas verkligen att jag fått VG på kursen nu för det hade varit jätte roligt, men man kanske inte ska säga ngt till läraren för det kan ju ha blivit fel vem vet hehe=)

Idag har jag varit på sjukhuset och tagit min allergispruta så jag är väldigt trött just nu och kommer vara det resten av eftermiddagen och kvällen.

Ska försöka plugga lite nu om jag orkar, men ahh jag måste ju verkligen plugga om jag ska kunna åka till GBG på torsdag.

Hmmmm tråkigt att blogga idag har inget att skriva

Maten var dålig

Lagade köttfärsås och spaghetti idag, brukar bli det om måndagar eftersom jag tränar på kvällen sen och det är bra att träna på. iallfall tyckte jag det luktade konstigt när jag stekte köttfärsen, men det tyckte jag det gjorde förra gången oxå (Euroshoppers köttfärs), men när jag hade satt på spaghettin o den kokat en stund och maten nästan var färdig smakade jag köttfärsen och BLÄ!!!! smakade bara äckligt.. Så vi fick beställa mat från kiosken istället och där smakade mosen konstigt, inte alls som den brular (mkt gnäll idag, men ska ju inte gnälla har det ju bra ändå). Men usch blä fy.

Sitter här o slappar lite. Mår ganska bra nu mkt bättre än innan idag (tanke på jobb).

Var ju hos chefen och pratade med honom och han sa så många positiva saker om mig, så jag blev jätte glad. Han förstod mitt problem och allting så nu ska han prata med min arbetskamrat och oss båda tillsammans, sen får vi se vad som händer helt enkelt, jag hoppas det blir bra, annars slutar jag där jag jobbar nu och förflyttar mig till Ängelholm istället och det sa jag klart och tydligt till om.

Annars inget nytt, funderar bara på vilken storlek jag ska lämna tillbaka i bikinin, för jag ska nog behålla den, sebbe tyckte oxå den va fin, ska fråga mamma sen, när jag orkar ta den på mig igen... Ska snart iväg o träna så hej hej


Mina fynd i fredags

Nu kommer bilder på det jag shoppade i i fredags. Är inte säker på om jagska behålla skorna, vad tycker ni?





Fick mitt H&M paket idag och blev besviken på shortsen jag betällde. Visst är dom snygga men satt inte bra på mig, så dom åker tillbaka till H&M igen. Sen beställde jag ju enm bikini och den ska jag behålla, det var den med färger brun.gul o blått, riktigt snyggt och speciellt när man blir så brun som jag brukar bli=). Sen var den en mössa som jagska ha nästa vinter, vet det är tidigt men det  var ju på rea och kan lika bra slå till nu som då oxå ett linne jag ska ha till jobb, inte så fint, men ungefär den färgen vi har på tröjorna, o man kan inte ha en tröja i den värmen på jobb så jag har linne istället. Ska snart göra mat, köttfärssås o spaghetti blir det idag, ska ju träna. Sen ska jag bara slappa resten av kvällen så får jag ta tag iskolan imorgon, orkar nämligen inte alls idag, är helt urladdad efter mötet med chefen, men det gick väldigt bra och jag är jätte glad nu, ävenom det var jobbigt. Skriver nog om det senare ikväll, au revoir


Utmattad

Ligger här i sängen och är helt slut, efter jobb idag så simmade jag. Jag var inte säker på att jag skulle simma för jag var så trött, men jag gjorde det ändå och det var tur, för det var ganska så skönt. Men det tar ut sig för just nu ligger jag och är svin trött, vilket iofs bara är bra.

Skulle ha lagt upp bilder på det jag köpte i fredags men jag har inte tagit kort för jag har helt inte orkat. KOm hem och åt middag och sen kollade jag på inspelat topmodel och sofis mode. Så jag har inte orkat nånting.

Min älskling är sjuk, har fått maginfluensa så antagligen kommer väl jag oxå få det. Som jag tidigare bloggat om så har nog alla (familjen) haft det utom jag, så vi får se, men jag hoppas verkligen inte det. Ligger o käkar popcorn, men känner nu att jag mår lite dålig, hoppas inte att jag får maginflusena, är det någon som egentligen vet hur det smittar? FÖr jag är inte säker på hur det smittar.

På tal om något mkt rolige, eller ja det vet jag egentligne inte, men kollade in
asos idag och detta hade jag kunnat tänka mig:
denna klänning i svart alltid bra att ha en svart klänning och ryggen gör ju den speciell.
Kanske denna tröja. Gillar den men jag undra om jag hade använt den, men iofs hade den varit snygg om man hade haft en enkel klänning och om det då hade varit lite kyligare men man ändå vill använda klänning hade man kunnat ha den på sig, fast det förutsätter att klänningen är enfärgad.

MEn vi får se om jag handlar ngt, får först se om jag hittar något i GBG nu på torsadg, om nu inte jag blir sjuk o om Sebbe blir frisk. SKa gå och göra mig iordning för sängen så jag kan gå o lägga mig, ska till skolan imorgon o ch sen efter det ska jag antagligen till chefen och prata me dohnom för som sagt, jag har fått nog.........

På väg..

Kom hem från jobb för en timme sedan och sitter nu här och ska snart köra iväg till S. Ska bara packa min väska innan. Ska ju jobba imorgon+att jag ska simma därefter så fullt upp hela helgen. Har varit en h*lvetes helg på jobb (fred+lörd), fått ta så mkt skit, så nu orkar jag inte längre, ska gå til chefen och säga att nu är det nog. Imorgon ska jag jobba med trevliga människor igen,  vilket är mkt bättre än vad det har varit fredag o lördag.


Igår var jag i halmstad en sväng, efter jag lämnat in min uppgift. Jag va på skopunkten och köpte tre par skor, men är inte säkra på at tjagska behålla dem. Sen köpte jag en väska och en småprickig röd klänning från myrorna, så jäkla snygg ( och ja bilder kommer antagligen imorgon efter jobb). Sen köpte jag en kort (mindjekort) svart kavaj för 99kr. Är egentligen lite lite stor, men ska se om jag kan sy in den lite lite, farfmor får hjälpa mig.

Nähä skulle bara skriva lite. Ska packa färdigt nu sen ska jag till S och fira hans mamma och äta got mat, längtar, är svin hungrig just nu så jag vet inte var jag ska ta vägen.

Ha en trevlig lördagskväll

PS. kvällens outfit
Min skjorta från VeroModa med svart skärp i midjan som jag bloggat om tidigare
svarta strumpbyxor
svarta cityshorts veromoda ds


Färdig

Nu är jag färdig med min inledning jag ska lämna imorgon. Finns mycke tjagskulle vilja plita på, men orkar inte och jag tror jag har fått med det som läraren vill ha med för denna uppgift. Självklart kommer min inledning delvis förändras uder arbetets gång, men just nu kommer den se ut precis så som den ser ut just nu.

ska sova orkar inte blogga idag godnatt

Går bättre nu

Igår pratade jag med mamma om min uppsats och nu känns allt mkt bättre. Mamma är en väldigt klok kvinna och förstod precis vad jag menade. Även om hon inte vet så mycket om just statsvetenskap tyckte hon det lät som en bra idé. Så idag är det bara att sätta sig ner och plugga hela dagen om jag ska hinna. Inledningen kommer dock inte bli så bra som jag vill eftersom jag varit så sent på det, men men så får det bli ibland, huvudsaken för mig är att jag lämnar in det så jag slipper detta skitet. Hade tänkt maila till vår lärare o fråga om jag inte kunde skicka inledningen, men kom på att jag har massor med böcker som måste lämnas tillbaks imorgon annras får jag betala och det vill jag inte.Så måst göra till skolan och tänkte göra det ganska tidigt så det är gjort och kanske om jag hinner köra inom Halmstad och bara kolla en snabbis. Jag vet jagska INTE handla men ibland behöver man det verkligen, bara gå i de affärer vi inte har här hos mig typ Gina Tricot och Myrorna hehe..

Nähä nu ska jag sätta fart, är uppe lite senare än avd jag trodde det skulle bli idag, skulle även gått ut och gått nu på morgonen, men det orkade jag inte riktigt är ganska trött, och ikväll ska jag simma så jag struntade i det helt enkelt.

Nya halsbandet

Nu kommer en bild på mitt halsband jag köpte igår. Halsbandet är ganska "mycket", så man kan inte ha någr andra accesoarer.



Tänkte att jag kanske ska ha det nästa helg när vi ska på 25+25 års fest. Det ett vanligt vitt eller svart linne och mina svarta byxor från Asos (om jag får på mig dom nu, men det tror jag nog att jag får). Eller bara ett par jeans till. Ska ju till GBG nästa torsdag och då hade jag tänkt mig köpa ett par jeans och är dom riktigt snygga så, kan det nog bli snyggt.

Förr var jag inne på mycket halterneck linne och sånt när man gick ut, men nu är jag nog mest inne på enkelheten, fast det beror oftast på humör.

Nähä ska äta lite lunch nu sen ska jag forstätta med pluggande, har skrivit mitt problem och skall skriva ner mina frågeställningar, sen är det metoden som kanske kommer bli ett problem.

Väntar även på att posten skall komma. Har inte fått någon bensinräkning för denna månaden, så jag undrar när den ska komma, för jag vet at tjagh ar tankat iallafall på Preem i Halmstad, men den kommer nog idag eller imorgon, för sån tur har jag nog inte.Oj nu kom posten ska springa ner nu....

Pluggande i massor

Idag måste jag verkligen plugga i massor. HAr typ inte gjort nånting på det vi ska lämna in på fredag så lite panik har jag. Jag har även insett att jag har världens tråkigaste ämne till min uppsats men vad gör man och nu är den ju inte alls som den var från början så vi får se. Jag skriver denna inledningen, sen kanske jag ändrar inriktning igen, man vet ju aldrig. Jag får skriva en jäkla bra uppsats för att detta ska bli skoj, usch ja, ahh känner mig ganska så värdelös nuförtiden, orkar ingenting och allt är bara tråkigt. Trodde det skulle vara skoj att ksriva uppsats, men jag är nog inte riktigt redo för det, inte riktigt min grej tror jag att skriva uppsats i statsvetenskap jag hade nog tyckt det var roligare m internationella relationer, men ja. Finns kt annat jag skulle villa skriva om trpr jag men nu har pressen varit så stor på att man måste hitta ett ämne, så ja nu skriver ag om jämställdhet på ett tråkigt sätt, men men vad gör man inte, jag vill bara ha detta avklarat nu nu nu nu.............................

SKa väl börja skriva lite påineldning nu. LIte sinne har jag för min data p rummet funkar ionte som den ska och ha inte funkat på flera dagar speciellt internet, så jag ´kan inte bar aitta där, så lite så arg är jag faktiskt, så vi får se hur det hela slutar idag.

Lyca til ni andra

Kvällspromenad

FÖr ca 15 min sedan kom jag hem efter min kvällspromenad. Jag är hos S så jag följde honom ner till träningen sen gick jag till citygross och handlade lite och sen gick jag hem. Jag gick vid kvar tjugo över sex och kom hem tjugo i åtta ungefär. Efter min lilla "motionsrunda" har jag ätit lite godis. Kanske 10 godissvampar och två stora nappar så nu får det vara nog. Har mer godis kvar, men jag tänkte att jag skull spara det till S.

Har inte pluggat något ikväll, så imorogn blir det fullt upp, känns så blää. Om några minuter börjar Gilmore Girls och det får man inte missa, sen kommer min älskling hem om en timme lite mer=)

Forskningsuppgift

När jag  var i skolan innan idag fick jag reda ptt jag fick G, på den senaste uppgiften vi lämnade in om  forskningsdesign, så det var ju bra, ett problem mindre.

Har varit på VÄla nu, men det blev ingen doppresent, sebbe ville inte kolla på det. Men hans mamma fixade så jag och Sebbe får ävl åka dit någn dag, men det är ju några veckor tills dopet är. Var iallafall inom H&M och ojojoj vad snygga grejjer det ä rjag vill ha lön NU. Iallafall är det bestämt idag att jag och Sebbe ska åka till GBG på torsdag nästa vfecka. Så om någon har några bra shoppingtips så får ni gärna lämna dem till mig=)

ps. köpte ett halsband idag, gansak så snyggt, men vet inte riktigt men men ds.

Handledning

Är så jälkla förbannad och förvirrad. Två lärare säger helt olika saker så vad sjuttion skall man göra? Har mailat till den andre läraren nu och hoppas att han svarar snabbt, för jus tnu sitter jag fast i mitt arbete och jag har ingen aning om något och det är ganska så trisst.

Väntar just nu på att S ska hoppa in i duschen så vi kan åka till VÄla och äta o fixa doppresent, jag är så jkla hungirg, men han bara slöar,så lite irriterad blir jag o destor mer irriterad blir jag när ´jag är irttiterad sen innan.

Ingen bra dag för mig alls idag, usch och blääää


MQ fyndet

Här kommer bilden på min fina tröja jag köpte



Visst är den läcker? +Den är mkt snyggare i "verkligheten"

MQ fynd

Idag när jag skulle till statshuset stack jag inom MQ en snabbis. Var nämligen på jakt efter en skit snygg tröja jag såg i lördags, och visst den fanns kvar där fast det var flera veckor sedan den här tjejjen köpte tröjan (som jag uppfattade det). Så jag slog till. Kostade bara 299kr och jag lovar det är ett fynd för den snygga tröjan. Ska lägga upp en bild ltie senare men just nu måste jag plugga innan jag ska laga mat, sen kommer S ikväll så det blir lite plugg ikväll vilket inte är så bra, men kanske han får sitta och kolla på tv eller ngt medan jag pluggar lite till. Måste ju eftersom jag har handledning imorgon

På statshuset gick det bra, kvinnan jag träffade var mkt trevlig och pratade väldigt mkt. Mitt stora problem är dock fortfarande hur jag ska göra min undersökning oh var i kommunen jag skall göra det.

Maginfluensa!

Mamma är hemma från jobb idag med maginfluensa, inte alls skoj. jag har haft det EN gång, så jag hoppas verkligen att jag slipper det nu, får hålla mig borta från henne så jag inte blir smittat usch det är det värsta- att spy,bläää...

Idag har jag iallafall redan vrait duktig. jag har städat rummet och toaletten och gjort mig i ordning (nästan), ska iväg till kommunhuset och träffa den så kallade "jämställdhetsansvarige", för att få lite mer info om Ängelholm.

Sen när jag kommer hem därifrån ska jag väl plugga. Ska ha handledning imorgon så jag måste väl ha lite förslag till hur jag hade tänkt mig, kommer nog inte ha hunnit skriva så mkt men men.

Imorgon ska jag till S oxå ska vi åka ut på Väla för att fixa doppresent till hans systerdotter. Nähä har faktiskt inte så mkt att skriva idag, ska försöka plugga lite nu efterso mdet inte blev ngt av det ihelgen.

4 klänningar jag vill HA


bilder från ebay

Lär ju blir svårt för alltid när jag vill ha kläder därifrån så går dom upp så himla mkt i pris och det lär väl dessa oxå göra så det är väl tyvärr bara att lägga ner, men hade varit häftigt att kunna köpa ngn av dm, för jag tycker verkligen att klänningarna är skit snygga.

På tal om ngt helt annat, var jag såååå sugen på godis och skulle klä på mig och köra iväg och köpa, men istället poppade jag popkorn i micron, vilket är betydligt mkt bättre, riktigt stolt är jag över mig.

Ska gå och lägga mig och sova nu är helt slut... godnatt

Fredagens kläder

Nu har jagi nte skrivit något sen i fredags innan jag åkte iväg till skolan, villket var det onödigaste jag gjort på väldigt länge. Åkte dit och vi sa EXAKT samma sak som vi gjorde på torsdagen men med en annan lärare, de borde kanske kommunicera ltie bättre med varandra nästa gång, helt sjuk. Iallafall detta hade jag på mig i fredags
Fredagens kläder

Vit tröja från MQ
Svart väst second hand
Mörkblåa cheap monday jeans

Gillar att ha väst på mig tycker det är skit snyggt ritkigt snyggt. LÄngtar tills det blir sommar då man kan ha väst och linne till ett par jeans, det är snyggt och ekelt.

HUr har ananrs min helg varit då? Jag har jobbat hELA helgen och idag på jobb har det varit rikigt riktigt jobbigt så nu är jag helt slut. Igår var vi hemma hos våra kompisar och kollade melodifestivalen, det var skoj, dock tyckte jag inte att Carola skulle vinna, nej inte alls.

Är så trött just nu så jag orkar inte skriva mer idag, kanske lite ikväll men det är tveksamt. Ska ner och göra mat nu, vi ska äta TACOS idag *mums* det ska bli riktigt riktigt gott

Vilket element är du?

Your Element is Earth
Your power color: yellow Your energy: balancing Your season: changing of seasons Dedicated and responsible, you are a rock to your friends. You are skilled at working out even the most difficult problems. Low key and calm, you are happiest when you are around loved ones. Ambitious and goal oriented, you have long term plans to be successful.
What Element Are You?

Onödigt att åka

Idag har vi seminarie klockan 1200 och jag sitter här och funderar på om jag ska åka iväg eller inte. Det är nämligen så att vi hade seminarie på ungefär samma sak igår och det är inte direkt så att jag hunnit göra något mer igår och idag, så jag kommer säga samma sak som igår, vilket känns ganska så onöldigt, men sen samtidigt är det obligaotirskt, men som K säger hur obligatoriskt kan det vara om det inte betygsätts? Men det känns ändå som man kanske missar saker när man inte är där, det är ju ganska viktigt att man förstår vad det är man ska göra, så man gör det rätt. Börjar känna att paniken kommer igen, onödigt jag vet, men ja. Ska jobba HELA helgen så ngt plugg blir det ju inte direkt. Kan väl kanske hinna läsa lite i böckerna jag har lånat, men ja.

Ah jag får nog åka till det här seminariet igår, känns bara såå onödit, hade jag bott där hade jag självklart åkt dit men nus usch, sen går vi till 1500 även om jag inte tror att vi kommer hålla på hela tiden. Igår tog det 1 ½ timme sen var vi färdiga. Och idag tror jag inte vi kommer sitta o säga samma ska igen, hmm det är lite konstigt detta, men men jag måste väl *tyvärr*

Ska göra mig iordningen nu så jag är färdig att åka om en timme lite mer, vi börjar väl inte förrän 1215 för vi har väl akademisk kvart kan jag tänka mig, men ibland vet man inte. Au revoir

Lista om mig

Namn: Sofia
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Inte så bra, känner mig sjuk=(
Favoritgodis: Svampar de rosa och vita, och cloettas chocklad (ni vet de i lösvikt snäckorna de platta) *mums*
Är det nåt du absolut inte äter: Ja jätte mycket så det går inte ens att räkna upp här, men några förslag är ärtsoppa (blev tvingad en gång på träningsläger trodde jag skulle spy),  blodpudding, och hör och häpna JORDGUBBAR
Kläder just nu: Svarta mysybxor från Åhlens, vit kortärmad tröja och blå kofta från H&M
Musik just nu: Ingen, lyssnar inte så mkt på musik
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 30-40-talet (förutom andra världskriget)
Sommarplaner: Söka jobb, ta examen, flytta, möjligtvis läsa en sommarkus på 5p
Är du bra på matte: Absolut inte
Saft eller alkohol: Saft, men fest alkohol
Längd och vikt: 168, min vikt är normal
Hur många kuddar sover du med: 3 men använder bara en
Favoritväder: Vårens varma solstrålar och sommaren, sol, bad och hav är det bästa är helt beroende, där kan jag slappna av
Spelar du nåt instrument: Nej, men spelade Blockflöjt i skolan som alla andra
Morgon- eller nattmänniska: Blandat, Brukar lägga mig vid 00 och har aldrig problem att stiga upp, har nog aldrig försovit mig till ngt (än!), men jag älskar att ligga kvar på morgonen och dra mig.
Sparare eller slösare: Vill kunna spara, men jag har för stort shoppinbehov för det
Vem är viktigast för dig: Min familj+pojkvän, men jag räknar pojkvännen till familjen
Bästa film: De misstänka, Juryn hmm försöker komma på fler men det är svårt
Tror på liv på andra planeter: Absolut, varför ska det bara vara vår planet det finns liv på!
Har du några homosexuella vänner: Nej, inte vad jag vet
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, självklart!!!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Tror att två är ganska lagom
Bio eller promenad: Går inte på bio så ofta, men det är trevligt när man gör det, annars föredrar jag nog promenader
Är du kittlig: Ja
Snarkar du? Ja, pojkvännen säger att jag gör det ibland=)
Stjärntecken? Oxe
Rädd för insekter? Usch ja
Äckligaste insekten: Spindlar, kan börja gråta bara jag ser en blää
Största svaghet: Jag vet inte faktiskt, kanske att jag är så misstänksam mot människor?
Det här är jag bra på: Att lyssna och förstå
Bästa bok? Gömda och Henning Mankells böcker om Wallander
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga
Vad vill du jobba som? Något inom mode, eller något inom de jag ubildar mig till statsvetenskap, IR?
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Hamburgare, men absolut inte på McDonalds eller Max isåfall på riktigt gatukök
Skriver du dagbok? Nej, har gjort men ingen lust längre
Har du nån flickvän/pojkvän? Ja
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej, har velat innan, men nu är den tanken helt borta
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) För ofta, stökigt
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Absolut skulle jag få chansen så
Vad hänger på väggarna i ditt rum?  En tavla jag målat sen har jaginte så mkt mer på vägarna, hyllor med tavlor och böcker o kort
Hur är din drömtjej/kille? Som S (även fast man småtjabbar om småsaker)
Hur många syskon har du? Två äldre systrar
Vad är du mest rädd för? Döden, för att förlora de jag älskar
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Nästan alltid innan jag smakat på den
Gillar du och sjunga? Nej
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhälle-Samhälle. Varför? För att jag kunde inte tänka mig gå något annat och det var ganska så brett
Anser du att du är stark? Japp det anser jag att jag är. kanske mer fysiskt än psykiskt ibland
Brukar du sola? Utomhus sjävklart, så fort solen lyser är jag ute på ett kick. SOlarium? Gjorde mkt förr, men just nu e det itne så mkt solande. Solade dock för en vecka sedan för att hålla färgen uppe efter min utlandsresa
Vad gör du om du får hicka? Inte så mycket
Har du komplex och för vad? Magen
Röker du? Nej, absolut inte
Snusar du? Nej, absolute inte
Använder du knark? Nej! absolut inte
Kaffe, te eller inget? Inget av de är dock beroende av mitt glas oboy till frukost och kommer nog aldrig sluta med det.

Sofis Mode!

Idag var Sofis mode bättre än de har varit de andra veckorna. Missadedock de första två avsnitten men annars har jag sett alla. Tycker att hon har blivit mer självsäker i rutan. Ett mycket bra reportage på H&M, varför finns itne alla de snygga sakerna på H&M där jag bor?

Om ca 1 ½ vecka är det meningen att jag och S ska till GBG och shoppa. Ska bli roligt att gå in o shoppa loss på tex Top Shop, Massimo Dutti och självklart vill jag gå in på flera second hand butiker, tycker det ä roligt att fynda, men S däremot hatar det, så det kan bli lite svårt. Men är det någon som har bra förslag på shopping i GBG, kan ni ju tipsa mig. JAg är inte en sådan som handlar dyra märken, så det är inte ens lönt att ge tips om det, budget och second hand det är det jag gillar.

Ligger här i sängen och bloggar på mammas o pappas data. Skulle ha pluggat idag, men jag mår inte särskilt bra. Kommer antagligen bli sjuk. SKulle ha gjort lite mer till imorgon när vi ska ha seminarie, men jag orkar itne när jag mår så här, så det blir inget, jag hade ändå inte hunnit göra så mkt mer.

Ihelgen ska jag jobba HELA helgen. På lördag ska jag o S till våra kompisar o kolla på Melodifestivalen. Kan tänka mig att alla ska ut sen, men inte jag eftersom 1 Ska jobba på söndag 2 Får inte dricka när man dragit ut tand 3 är inte alls sugen

Någon som ska göra något skoj ihelgen?

Dagens outfit torsdag 16/3

Idag har jag varit iskolan på PM-seminarie. var väl inte så jätte givande egentligen, men det avar kul att höra vad  alla andra i klassen skulle skriva om. Imorgon ska vi till skolan och ha ett seminarie som typ skall handla om samma sak. Ska försöka skriva lite mer på mitt så kallade PM, men det är svårt när jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om än. Ska träffa den som är ansvarig för jämställdheten på kommunen på måndag, så då vet jag antagligen mer. Ska försöka läsa lite annat tills dess.

Här kommer iallafall en bild på dagens kläder


Allt är från H&M förutom halsbandet.. Det kommer från mammas gamla smycken hon hade när hon var ung. KÄnde mig väldgit fin i min klädsel idag, halsbandet var snyggt till detta oxå.

Tisdagen och onsdagens outfit



Brun kofta Gina Tricot
Vit linne Gina Tricot
Jeans från H&M
Guldhalsband med berlock från Egypten

Vill ha

Två saker vill jag ha just nu en svart trenchcoat och ett par snygga tygskor, om jag inte hittar något när jag och S ska till Göteborg (när vi fått lön) så tror jag nog att jag ska lägga in en beställning. Jag har en svart och vit "blommig" kappa som jag köpte i Danmark förra sommaren. Dock aldrig använt men den är hur läcker som helst, borde kanske börja använda den? Kanske fixar en bild på den imorgon om jag orkar och hinner. Eller hinner gör jag för tar ja inte mig tid till att göra något roligt går det inte bra att plugga heller. Snart OC. Men jag tycker nog att det blir sämre och sämre, aldrig är någon lycklig och nej det är inte alls så bra som det har varit. Hade hellre tittat på TopModel (eller?!), men det spelar jag in på lördag. Vi har nämligen parabol där alla måst kolla på samma parabolkanal dvs om jag vill kolla på femman o mamma på trean så går tyvärr inte det...... så oftast eller alltid förutom när det är Formel 1 på tv:n är det jag som bestämmer för mamma o pappa bryr sig inte. Nähä ska slipa på mitt PM nu, det blir inte så seriöst. KÄnner dock att jg har idéer till på fredag när vi ska gå igenom nästa sak, så kanske kan detta bli något ändå *hoppas*


Dagens uppgifter

Idag har jag varit på stadshuset i Ängelholm, för att få information till min C-uppsats, dock hade de inte så mkt information, så jag skall träffa den så kallade ansvariga för jämställdhet på måndag, så vi får se vad jag kan få utav av det.

Sitter och skriver på mitt PM just nu som ska vara färdig till imorgon. Det är lite svårt, för jag har inga konkreta frågeställningar ännu och jag vet inte vilken teori eller något sådant jag skall använda så imorgon måste jag verkligen ha hjälp. Har ju nyss bestämt mig för ämne. Har ingen direkt handledare heller så det är oxå ett problem. Vi får väl ta det imorgon och se vem det blir, förhoppningsvis någon bra. Har faktiskt lite PANIK om man säger så, för nästa vecka ska hela inledningskapitlet vara färdigt och jagh a rinte ens börjat ännu. Så nästan vecka är det fullt upp, tyvärr kommr jag nog inte hinna få det så bra som jag skulle vilja ha det, men den dagen den sorgen.

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Har letat information som jag kan använda mig av till min uppsats och sen har jag sovit en timme. var så himla trött så jag tänkte att det var bättre att sova och sen sätta igång med arbetet än att inte sova och inte orka ta tag i det alls.

Tanden är mkt bättre idag, dock tar det fortfarande väldgit lång tid för mig att äta, vågar inte ritkigt tugga på den sidan jag drog ut tanden ännu. Känner att det inte riktigt har läkt så mycket som jag skulle vilja att det gjort.

Jaha ska väl fortsätta med PM:et och sen får jag väl se vad läraren säger imorgon på seminariet, förhoppningsvis något bra.

Läste nyss min klasskompis blogg och hon har redan handledare och allt+att hon verkar ha kommit en bra bit på vägen, lyllos henne=)


Adam+Eve hösten 2006

Adam+Eve hösten 2006''
bild från style.com

HElt undebart snygga kläder, kappan och klänning vill jag ha hösten 2006


tråkigt!

Ligger hemma hos S och väntar på att Gilmore Girls ska börja. S är nämligen och tränar en timme till så jag har så tråkigt, börjar bli liet små sugen på godis eller ngt, fast jag äter ju inte det, jobbigt..... det känns ganska så OK i munnen nu, men man känner ju att det har varit någon och pillat och dragit ut en tand. Jag har sååååååå trååååkigt. Rastlös är jag oxå men de tär väl för att jag vet om att jag inte får lov att göra typ nånting (ansträngande) på en vecka för att munnen skall läka som den ska. Så vad ska jag hitta på. Skulle ha pluggat jätte mkt idag fast jag varit hos Sebbe hela dagen, men det har inte blivit så mk gjort direkt eller typ ingenting. Så imorgon ska jag gå till kommunen och kolla lite information, sen ska jag läsa och skriva mitt pm. Har seminarie på tosdag så det kommer nog fixa sig till slut allting.

usch ja, e det någon som kan något recept på ngt gott som är nyttigt där chocklad är inblandat? Är nämligen helt beroende av chocklad och jag tycker INTE om frukt så jag har lite svårt att äta nyttigt och gott

H&M beställning+tandläkarbesöket

Nyss hemkommen från tandläkaren och det gick väl OK. Det värsta var verkligen att laga det lilla hålet jag hade, höll på att spy flera gånger. Har nämligen väldigt svårt att en massa tandläkarverktyg i munnen, slangar och skit och mög-har väldigt dåliga erfarenheter från tandläkaren sen jag hade tandställning på högstadiet. Iallafall sen när tandläkaren skulle dra ut en tand var det inte så farligt inte som förra gången. Hoppas nu bara inte att det gör ont när bedövningen släpper..... Iallafall är min tandläkare nog ganska så  duktigt och bra. Jag tycker ju inte om tandläkare så det är svårt för mig att uttala mig men han är bra och han tar hänsyn till en när han vet att man har svårt för det.

Idag kunde jag äntligen beställa de efterlängtade
shortsen från H&M. Jag har även beställt denna bikini och den här vet inte vilken jag skall ha men båda kommer nog bli riktigt snygga när man blir brun=).

Nähä nu måste jag nog gå och packa min väska, ska snart till Sebbe och umgås med han hela dagen. Jag borde egentligen plugga men han ska träna ikväll så då kan jag kanske sitta lite vid internt och kolla runder.

Tandläkaren

Väldigt snart ska jag till tandläkaren och dra ut en visdomstand, uchh suchh jag hatar verkligentandläkaren har värsta tandläkarskräcken, vill inte alls, och det gör ont och blääää.

Igår iallafall "vann" jag en jacka på ebay:

bild
www.ebay.com

jag hoppas att den är så snygg som jag vill att den ska vara och att den ser ut. den är mörkbrun i färgen och är en kort skinnjacka!!! Precis sådan jag ville ha. Först skickade bara säljaren den inom SB, men jag sickade iväg ett mail och frågade om det fanns möjlighet att skicka den inom Europa och det fanns det, så nu är den betald och allt så förhoppningsvis kanske jag kan få den i slutet på nästa vecka. Hade  varit bra, gud vad jag vill att den ska vara snygg. Den var inte särskilt dyr heller, frakten kostade mer än vad jackan kostade =)

Nähä nu måste jag bege mig snart iallafall, önska mig lycka till


Dagens outfit

Jag har tänkt att jag ska börja med "dagens outfit", men det är inte ofta jag "klär upp" mig för när jag inte är iskolan är jag oftast bara hemma och springer runt i mina mysbyxor.

Iallafall idag blev det:


Tröja från Vero Moda brun/beige
Svart brett skärp i midjan från H&M (tror jag, men det var ett tag sedan jag köpte de och hittade det i gareroben)
Blåa jeans från H&M &denim-Squin (förra årets kollektion)

Underbara vackra hav



Nu kommer äntligen nån bild på havet. Bildentill höger är väl helt underbar?Ska ner och koka pasta nu

Datakrångel och helgen

Idag var det meningen att jag skulle lägga upp bilder från igår när jag och min älskling var ute och gick vid havet, men internet på min data vill inte fungera så det blir inga bilder nu, men antagligen senare idag. Helgen har varit lugn och skön, vilket har varit väldigt bra. Har även kommit på ett väldigt bra ämne som jag ivll skriva om i min c-uppsats, ska snacka med min lärare idag så jag hoppas att det kommer att fungera..

Ihelgen iallafall har jag jobbat som vanligt fredag och lördag. Lördagskväll firade vi pappa som fyllde år igår. Vi åt god mat och got efterrätt med mera. Men duktig som jag var (har ju börjat mitt "nya" liv så åt jag bara en lite dajmtårta bit som jag absolut inte kunde motstå, det är min favvorit) MEn ava allt annat som stod på bordet, klass, sverigekaka, godis, chips, jordnötter åt jag ingenting, eller jo EN godisbit inget annat, så jag kände mig riktigt stolt. När man  väl´har klarat det en gång är det lättare sen. Sen var jag inte alls sugen på godis och man ska ju inte äta bara för man ska.
Igår var som sagt jag och Sebbe ute och gick vid havet, helt underbart var det. Det var så skönt väder, även om det var väldigt väldigt kallt och blåste lite kallt. När vi skulle vända och gå tillbaka till bilen då var det så kallt att det riktigt gjorde ont  i ansiktet, så det var tur att vi inte gick längre, När vi gick hemåt, hade vi solen i nacken och inte i ansiktet och då kan ni kanske förstå hur kallt det kan ha varit *brrrr*.
Sen spenderade vi resten av dagen med att kolla på prison break, S spelade poker och jag kollade på inspelat topmodel och inspelat stella macartney K-special. S skulle egentligen åkt hem igår, men han stannade kvar och det var skönt, för då kunde vi "umgås" med varandra en hel dag. Och det var tur det för denna vecka kommer det bli svårtatt pussla ihop vårt schema.
Ska till tandläkaren imorgon och dra ut en tand usch jag vill verkligen inte göra det, hatar verkligen tandlälaren. Skulle egentligen med S och shoppa imorgon men det blir nog inget med det då när jag dragit ut en tand.

Nähä nu borde jag göra ngt vettigt innan jag ska köra till skolan, ska fortsätta med SPSS idag och bli färdiga med det *skönt* sen är det "bara" C-uppsatsen kvar, sen är man statsvetare (i juni), skall bli gött. HAr dock en statistiktenta efter mig, men den får jag väl ta i slutet av sommaren.

Känner mig ganska glad idag och motiverad, till sklinad till förra veckan. Kan bero på en underbar helg med min älskling och solen skiner=)

Lovar nästan att jag ska lägga upp bilder senare idag eller ikväll efter träningen, men som sagt beror på om min data fungerar eller inte.......

HAbegär

Åkte inte till S idag, slutade inte förrän vid 2100 så det var inet så lönt, då hade jag varit hos S tidigast halv tio och sen hade jag väl somnat och sen upp tidigt imorgon för jobb men ville ju egentligen. SÅ det blir lite bloggande nu istället.
Det finns mkt jag vill ha nuförtiden (så klart när man inte har några pengar), detta (bland annat) vill jag ha

från 
asos har vi en snygg prickig jacka, fast kanske inte i röd, lite svårt att matcha eller? Snygg prickig klänning, som jag sett tidigare på Kate MOss, men det var nog redan förra sommaren. Kanske denna klänning?

Sen vill ja ha ett par svarta stövlar (vet att det snart är vår, men jag har blivit som besatt vill jätte gärna ha) som dessa från ebay. Och så klart vill jag jätte gärna ha en skinnjacka, som jag tidigare bloggade om. Det roliga va att jag läst Klick innan idag och där är korta skinnjackor på uppgång (hoppas nu jag hittar ngn snygg innan alla andra skaffar det). 

Sen finns det hundra saker till jag skule vilja ha, men men ibland kan man inte få allt man vill ha, tyvärr. Fast jag hade inte varit lyckligare för det. 


SPSS

Kom nästan precis hem från skolan. idag var det dataövning i SPSS, det är ganska så "svårt" men samtidigt tycker jagn og att det är lite roligt (tänkte på detta när jag körde hem). För här ser man att det blir ett resultat, och sen får man skriva en liten analys DOCk skulle jag nog aldrig vilja använda mig av denna metod, för jag förstår för lite, men om man hade förstått mer så tror jag att man hade tyckt det var skit skoj (döm inte mig nu klasskamrater=)..

Ska gå till jobb om 15 min, tråkigt kommer det bli, är lite trött o antagligen mkt folk oxå ikväll och det orkar jag inte, egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i sängen o sova resten av kvällen men det går ju tyvärr inte.

Vet inte vad det va jag skulle srkiva här men ngt var det iallafall, jaja de tkommer väl senare när jag bloggar nästan gång

Äntligen bilder

Nu kommer bilderna på mina inköp från Asos har dock inte tagit bilder på de svarta byxorna med hög midja, måste fixa till dem först.



Ska snart in i duschen sen ska jag se om jag hinner GÅ till affären innan jag ska köra till skolan, måste handla lite saker till jobb ikväll, så antagligen blir det nog inte så mkt mer bloggande förrän söndag, beror på vad jag gör ikvälloch om jag hinner imorgon, så ha en trevlig helg

Uppdateringar om ASOS paket

Tog nyss kort på mina grejjer från Asos, men tyvärr la min kamera av, så det blir inga bilder ännu, utan ni får vänta tills batteriet är färdigladdat, alltså till senare ikväll när jag tränat. Jag kan iallafall meddela, att man får plats medett litet block, en vatten flaska, mobil, ett pennskrin, och antagligen då oxå en plånbok i väskan, den är perfekt at ha en kväll ute, eller varför itne när du skall gå på stan och du inte orkar ha en stor jobbig väska, där man aldrig hittar nånting i?

Idag har jag letat info till min C-uppsats, men nu är jag tillbaka från början, jag har nämligen ingen aning vad jag skall srkiva om? Någon som har ett intressant ämne får gärna meddela mig, för just nu känns allt blää...

Ska ner och laga köttfärsås och spaghetti nu snart, gott innan träningen. IMorgon ska jag till skolan 2330-1500. inte särskilt inspierande, men den är obligatorisk, om den inte hade vait hade jag struntat i det, usch vad allt är jobbigt idag.

ASOS paket

Idag kom mitt paket från ASOS, får väl säga att det är första gången jag är besviken på något därifrån. Mina svarta millitärbyxor var skit snygga, dock lite för små, men om 2 kg eller om redan 1 kg kommer dom passa (jag har ju gått upp för mkt nu som jag tidigare påpekat, så byxorna kommer passa mig sen det vet jag). De svarta yxorna med HÖG midja, var en STOR besvikelese. De var lite stora men man hade kunnat ha dom OM inte, det var så att den "höga" midjan var i hmm resår, kan det heta så? (kommer inte på det just nu) iallafall det var jätte stort så även om jag hade haft en mindre storlek hade jag inte kunnat ha dem (sparar dom och använder dom när man är med barn!!!!=). Ska dock se om jag kan sy in dom på något sätt, för annars är dem ganska så snygga tror jag eller jag vet inte. Den svarta väskan var helt perfekt. Inte så stor som modet har varit innan, men inte för liten heller. Får lätt plats med en vatten flaska (tror jag iallafall), block och så till skola (eller hmm förresten vet inte, jag får väl kolla upp det så jag kan rapportera ifall någon är sugen på väskan).

Nähä nu kanske jag ska ta tag i mitt liv?!?! Laddar upp bilder senare idag. Kommer även ladda upp en bild på min nya hylla jag köpte med träkorgar för 299kr idag på NETTO, super snygg är den. Den som väntar på något gott....


Klänning jag vill ha

DENNA klänning vill jag HA!!!! Vet inte om den är för hög i halsen, men annars är den helt underbar


ASOS paket

Idag trodde jag och verkligen hoppades på att jag skulle få mitt asos paket, men icke så nicke, det var inget i postlådan när jag kom hem. Får väl hoppas på att det kommer imorgon istället, då hade jag blivit väldigt glad, de skickades ju i måndags till mig hmmm.

Fjärrkontrollen är tillbaka!!!

När jag skall lägga mig och sova har jag en ovana att alltid somna med tv:n på. dock sätter jag alltid den på timer så den ska stänga sig själv. I måndags gjorde jag detta precis som vanligt, men denna gången hade jag inte lagt fjärrkontrollen under kudden (som jag alltid gör för den inte skall ramla ner i golvet) Så när jag vaknade hittade jag inte fjärrkontrollen, då hade den ramlat ner under sägen längst in. Tänkte jag skulle hämta den, men eftersom jag inte dammsugit på länge var det ingen bra lösning och tid att dammsuga hade jag inte då jag hade en seminarieuppgift att göra (seminariet va idag. Sa ingenting i princip, men lyssnade desto mer, seminariet var faktiskt väldigt intressant och min uppgift som jag skulle lämna in var väl OK. Jag hade skrivit det som vår lärare sa, men dock är jag lite osäker på om jag har motiverad det tillräckligt varför jag tycker så, men men). Iallafall så har jag städat idag, så nu är fjärrkontrollen tillbaka igen, vilket är väldigt skönt. Speciellt ikväll när det är så mycket på tv. Det är OC, säsongstart för svenska topmodel, 24, reprisen av Prison Break, ojoj mkt att hänga med i. Men jag får väl se reprisen av topmodel på lördag sen har jag spelat in prison break sen i måndags så det får jag och S kolla på efter 24.

Tittar ut på det fina vädret vi har idag oxå (helt underbat, hade jag haft tid skulle jag varit ute och gått), men just nu stör mina sänkläder utsikten. Har ju kvalsterallergi och då är det bra att vädra dem ibland, speciellt när jag ändå skall byta. Det är så härligt att lägga sig i en nybäddad säng, eller vad säger ni?



Vilken klänning tycker ni är snyggast?

Siennas Millers klänning är från Casanova premiär i England, medan Mischas och Kates är från Vanity Fairs Oscar preafterparty. Jag har svårt för attt säga vilken, de är ju alla helt olika. Men Siennas hade jag vleat ha och den hade man kunnat ha när som helst, medan de andra är lite mer eller ganska mkt mer galaklänningar.




Sitter och gör detta istället för att plugga, för det går inget vidare. Har inte gjort mycket, men kan inte göra för jag vet inte vad jag skall skriva?! Sinne har jag ahh vad tråkigt allt är just nu och paniken  börjar komma. Förhoppningsvis går det snabbt att skriva när man väl fattat vad det är man skall skriva.

dagens

Sitter och pluggar för fullt, men det går verkligen inte alls bra. vill ha hjälp av någon, me ndet verkar inte vara någon som vill eller kan hjälpa mig. Ja, men då får det väl gå precis so mdet går. det är så tråkigt för vi ska liksom ha seminarie på det och sitta där och ha fel svar är inte så jäkla roligt, inte för mig iallafall.

Hittade en snygg bild på Mischa, vill oxå ha en sådan skinnjacka, har letat men när jag väl hittat har do mvarit alldeles för dyra *suck*, allt är bara *suck* just nu.

Mischa

bild från Veckorevyn.se

Har iallafall betämt mig, jag skall inte plugga mer efter denna termin, ska ta och jobba (om jag får jobb), för detta känns inte roligt längre, och jag vill inte plugga detta mer, så varför slösa ett år till på det bara för att man skall ha en magisterexamen? Bredd är kanske bättre då?



Tvättat

Nu är en sak avklarad idag, har tvättat alla mina kläder som behövdes tvätta för hand, så himla tråkigt....

Ska sätta mig med uppgiften som skall in på onsdag, men jag var borta den lektionen läraren gick igenom detta så det är ganska så svårt för mig, har ringt A, men hon har inte svarat. Men men vi får väl se, känns dumt att börja skriva o mdet är helt fel det jag kommer fram till, för här kan det bara vara rätt eller fel. Jag får väl försöka luska ut det på egen hand utan hjälp, har redan försökt men itne fungerat så bra, sen får jag väl diskutera det med någon annan... usch vad jag är trött på skolan...............


Mycket att göra!!!

Med mig är det väldigt svårt när jag ska göra saker. Det är nämligen så att känner jag mig inte "sugen" så blir inget bra det jag håller på med och just idag måste jag göra mycket, men jag har inge ork med skolan, eller att städa eller någonting, allt är faktiskt himla tråkigt. Just nu vill jag bara sluta iskolan och fundera på vad jag ska göra i framtiden, för jag har ingen aning? (Någon annan som har lite samma panik som mig??). Sen vill jag inte bo hemma längre heller. Trodde det skulle vara relativt lätt att få lägenhet nu efter sommaren, för då har vi stått i kö i två år, men det verkar inte som det, så nu får vi hoppas på våra "kontakter" kan hjälpa oss, för flytta vill jag jätte gärna göra och jag vill nog jobba lite oxå, eftersom jag inte ritkigt vet vad jag vill göra iframtiden, något i stil med det jag läst, men ja nej dt änns inte bra, paniken börjar komma långsamt och det blir inte bättre ju längre tiden går... Tänkt om man hade fått jobba med kläder och haft ett super jobb inom det arbetsområdet, då hade mitt liv varit komplett, för då hade jag haft allt jag velat+ en lägenhet, för allt annat har jag ju redan. Nähä nu sjka jag väl försöka ta tag i mitt liv lite, men jag måste ha hjälp med pluggandet...

Tjejkväll

Idag var det meningen att jag och mina tjejjkompisar skulle gå på bio, men pratade med dom idag och de var sugna på att gå ut, så nu ska vi hem till E och käka middag och sedan blir det utgång, ska bli skoj. Jag hade inte planerat detta så jag har inte tänkt ut någon klädsel (brukar alltid göra det eftersom jag jobbar om lördagar och har jag inte bestämt mig innan blir allt bar ablää). Men iallafall så blir det nog:

mina blåa cheap monday jeans
ett helt vanligt vitt linne (kanske kanske ett skärp i midjan)
men för att det ska bli lite roligare piffar jag upp med örhänge som dessa:



Förresten jag jobbar egentligen till kl 1700 om lördagar men idag var där inget folk, så jag fick sluta redan 1600 när kassan stänger, ganska så skönt, för nu sitter jag här och bloggar och tar det lugnt, Ska packa väskan till Sebbe oxå, ska sova där ikväll och sen imorgon ska vi till morfar på kalas så jag måste ha mina grejjer med mig.

Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag, hej svejs

ASOS

Nu har jag laft in en beställning på ASOS, är dock lite tveksam om ett par byxor, men men om det itne blir braså blir det inte det, hade jag inte beställt dom hade jag ångrat mig. Det blev:

Svarta byxor som slutar precis nedanför knät, med hög midja.
Ett par svarta byxor till, fast nu är dom långa och militär inspirerade (vet att det kan anses vara lite "ute", men jag tycker det är läckert och piffar upp byxorna rejält, snyggt med en vit skjorta så det får väl bli nästan inköp).
Mitt sista köp är en svart väska, man kan ha över axlarna, mkt bra.

Och jag som inte skulle handla mer?!? Detta är inte alls bra. Jaja hoppa bara att grejjerna är snygga annars blir jag väldigt besviken. Ska försöka hålla i min plånbok nu resten av månaden, får inte göra av mer än 500 kr till på kläder, sen skall jag spara resten av pengarna, förhoppningsvis. Nähä nu har jag suttit här alldeles för länge, så nu är det dax för duschen, sn lite plugg antagligen, innan min syster och hennes familj kommer

Randigt

I vår säger "modemänniskorna" att det är mkt randigt som gäller den så kallade "sailor" stilen. Själv hittade jag förra våren en kavaj som var randig, som jag tänkte skulle vara helt perfekt nu. Jag har nog bara använt den en gång för det kändes inte rätt, men som jag vet att är det ett fynd för 100kr skall man alltid köpa det om man är tveksam för det kommer alltid komma till användning. Så nu väntar jag på att våren skall komma så man kan ha kavajen till mina svarta cityshorts, och kanske ett par höga klackar? (eller balleringa skor), hur läckert som helst..


Frisyr?

Jag har funderat mkt på mitt hår på sistonde. Senast jag klippte mig var i slutet av december, alltså borde det var dax nu igen (brukar klippa mig varannan månad, det blir så när man har kort hår). Men jag vill ju ha långt hår, väldigt långt hår vill jag ha, är ganska sugen på det nu, men det är man väl alltid när man har kort hår och när man har långt vill man alltid har kort?
Om jag nu skulle klippa mig skulle jag vilja ha det som Sienna, tycker att det är riktigt riktigt snygg. Kanske jag skulle kunna klippa mig så här i väntan på att mitt eget hår ska växa ut? Det är ju så tråkigt nu. Sen vill jag färga det oxå, antagligen svart tror jag eller väldigt väldigt mörkt brunt. Det blir ganska snyggt när man är brun och jag är ganska mörk i mig själv, så det hade blivit bra tror jag. Har haft svart långt hår för kanske 6 år sedan och det var riktigt riktigt snyggt, så vem vet, ni kanske ser mig med svart hår en dag. Men frågan är då på salong eller hemma? Oftast snyggast på salong när man har färgat hår sen innan.

Sienna frisyr


Idag är det OC på tv, det är även Top Model final som jag kommer missa för jag sak till Sebbe och vi kan bara se på en sak, så ja får väl kolla på reprisen på lördag, vet ju redan vem det är som vinner.

Förresten idag har man ändrat regler av uthyrning av lägenheter i HBG, så nu är det kanske lättare att få en lägenhet än innan, hoppas verkligen det. Där finns en nu för 5800kr en trea på 80kvm, på det "fina" området, så det är inte så dyrt, men tyvärr är lägenheten på bottenvåningen och där vill varken jag eller S bo+ at tdet är inflyttning redan i juni och det klarar inte min ekonomi eftersom jag inte vet vad jag ska göra i framtiden, men Sebbes ekonomi klarar det, men jag vill inte flytta och känna att jag inte har några pengar.

Förresten 2, jag kanske har kommit på vad jag ska skriva om i min C-uppsats, har några förslag nu ska kolla lite fakta imorgon på internet, sen borde jag kanske boka tid för handledning, för det har ni andra väl gjort redan (jag är ju ltie sen ute). Nähä nu ska jag ner och fortsätta med maten, det blir Moussaka idag *mums*


Nicoles snygga stil

Som vanligt är Nicole snygg klädd.Helt svart med ett rött koppel till hunden, riktigt snyggt, för att bryta av, undra om hon har tänkt på detta, men det tror jag nog att hon har? Tycker dock att hennes solglasögon ser lite väl stora t till hennes lilla ansikte. Guldkedjorna är urläckra. Henens shorts påminner lite om de jag köpte i söndags på H&M.

Nicole
bild från celebworld.org

Snön vräker ner utanför fönstret

Idag var det meningen att jag skulle till skolan tidigt tidigt, men när jag vaknade söade det fortfarande. Jag gjorde mig ändå iordning för jag täntke köra. När mamma hade kört iväg till jobb ringde hon och berättade hur vägarna var och hon tyckte jag kunde testa, mne trots detta stannade jag hemma. Ni förstår jag HATAR att köra bil när det snöar och framförallt om man ska över hallandsåsen, då är det mindre kul, så nu sitter jag här hemma och missar en viktig llektion torr jag. Så mitt mål är istället att läsa i den tråkiga metodpraktikan och läsa de kompendierna vi fick utdelat när jag var iväg, det MÅSTE jag ha gjort idag. Hade tänkt köra in till stan för att låna en bok, men det blir nog inget med det idag heller då. Ah tycker inte om att missa lektioner, inte alls.

Förresten i förrgår kom mina skor från Haléns... Dom var alldeles för stora trots storlek 39, och dem såg bara klumpiga ut (anataligen för att dom var för stora), så jag ska iväg till posten, blir väl imorgon och skicka iväg dom, om det nu går för jag vet itne hur länge jag har haft dom, eftersom dom kom när jag var borta på semester. Men men 100 kr hit eller dit, kan kanske lägga upp dom på internet ? (fast så blir det ju aldrig, men jag har andra rsaker jag borde sälja).

En sak ni INTE FÅR MISSA idag är säsongstarten på 24 ikväll. Gillar verkligen den serien, Jack Bauer och hans team, ska bli extra intressant denna säsong, för allatrot att Bauer är död. Vill ni inte missa det kolla på tv4 ikväll kl.22.35